Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 15
1
Overige onderwerpen / Registratie tijdelijk uitgezet
« Gepost op: februari 06, 2024, 04:57:27 pm »
Op dit moment worden er enorm veel registratiepogingen gedaan door spambots.

Ik heb er daarom voor gekozen om tijdelijk registraties uit te zetten. Dit zal voor een week zijn.

Mocht je graag toch een account op het forum willen, stuur me dan een email, dan maak ik er één voor je aan.

Dit kan naar lpchip [at] armina [punt] nl

Stuur daarin je gewenste gebruikersnaam en eventueel een emailadres als deze afwijkt van het adres dat je gebruikt om hem te sturen.
Ik zal dan een account voor je registeren en mail je een tijdelijk wachtwoord welke je daarna zelf kan wijzigen als je ingelogd bent.

Als je dit lastig vind, wacht dan gewoon een week, dan zal ik het registreren weer aanzetten.

Liefs,
LPChip

2
Spirituele kennis / Tip voor als mediteren niet goed lukt
« Gepost op: juli 04, 2023, 04:08:43 pm »
Inleiding
Er zijn soms momenten dat je heel weinig energie hebt. Je wil er wat aan doen en een van de dingen die je dan kan doen is mediteren.
Je gaat zitten en probeert het, maar je merkt dat het veel moeite kost en dat je concentrantrie weg is. Je probeert het wel, en het werkt ook wel iets, maar niet zo goed als je zou kunnen.

Mogelijke oorzaak
Het is mogelijk dat de oorzaak van het niet goed mediteren dezelfde is als waardoor je weinig energie hebt.
Dit kan zijn dat er externe factoren zijn die aan jouw energie slurpen. Bijvoorbeeld iemand anders, veel negativiteit in je buurt of een technisch apparaat die jouw aura verstoord, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Mogelijke oplossing
Hoewel het moeilijk is om je in zo'n stadium te concentreren, iets wat wel makkelijk kan is een simpele visualisatie doen van het schild van licht. Door deze visualisatie blokkeer je alle negativiteit om je heen. Als dit is waarom je last hebt van weinig energie, merk je waarschijnlijk ook direct dat je meer energie lijkt te hebben. Hoewel dit niet juist is, is het wel zo dat je niet meer energie verliest waardoor je het gevoel hebt alsof je meer energie hebt.
Dit geeft rust, en met die rust kun je wel je meditatie doen om je energie reserves bij te vullen.

Je kan terwijl het schild actief is, de energie naar je schild toe laten gaan en je schild als het ware voorzien van energie. Nadat dit schild voldoende energie heeft, zal het schild de energie doorlaten en kan het alsnog bij je komen. Dit werkt omdat het positieve energie is, met een schild van licht.

Visualisatie: Schild van licht
Hoe doe je deze oefening?

Je kan de oefening overal en in elke houding uitvoeren. Terwijl je loopt, zit of ligt. Het is alleen niet verstandig om te doen als je geconcentreerd met iets bezig bent, zoals autorijden. Mocht dit het geval zijn, overweeg om even te parkeren, dan de oefening te doen, en je weg dan weer te vervolgen. Al verwacht ik dat je ook geen meditatie zal doen onder het rijden. ;)

Stel je voor dat er een zuil van licht voor je staat die even hoog is als jij bent. Een grote dikke witte balk die licht geeft. De balk bevind zich ongeveer 0,5m tot 1m van je vandaan. Kijk zelf maar wat voor jou het prettigst is. Dichterbij jou werkt in het begin beter (kost minder moeite)

Laat deze balk nu linksom of rechtsom om je heen draaien, waarbij jij het middelpunt bent. Welke kant op, die kant die het eerst in je op komt.
Laat de balk sneller om je heen draaien. Je laat hem zo snel om je heen draaien dat je de balk niet meer ziet maar dat er een soort waas ontstaat. Zo snel gaat hij. En als je luistert, dan hoor je woesh geluid, een zoomend geluid net als met een ventilator.

Het schild is nu actief. Alles wat erdoor heen wil wordt afgeketst tegen het schild. Als je iets wil doorlaten kun je het schild langzamer laten draaien.

Als je niet meer aan het schild denkt, zal deze nog een redelijke tijd actief blijven, maar uiteindelijk vervagen. Dat gaat vanzelf.

Let wel op: bij het gebruik van dit schild kun jij andere mensen niet meer waarnemen en zij jou ook niet meer, anders dan met je aardse zintuigen.
Jij voelt hun niet, en zij jou niet. Dit kan voor een dierbare als koud en afstandelijk waargenomen worden.

Als je sterk genoeg bent kun je ook een schild maken die jou en je dierbare omvat. Doe dit wel in overleg want de ander kan dan schrikken als ze in eens dingen niet meer voelen die ze normaal wel voelen.

Ten slotte
Veel succes met deze informatie.
Laat vooral een reactie achter hoe jij het ervaart en als je hulp nodig hebt.

Liefs,
LPChip

3
Ascentie / Informatie betreffende deze en komende week
« Gepost op: juni 27, 2023, 09:13:38 am »
Er is op dit moment veel activiteit als het gaat om de Schumann Resonantie (de trilling van de aarde).

Dit komt door verhoogte zonnenactiviteit (solar flares).

Vanuit Channelings is naar voren gekomen dat er richting einde volgende week iets groots gaat gebeuren, en deze activiteit is de aankondiging daarvan.

Houd je energie hoog en neem extra rust als je voelt dat je het nodig hebt.

Liefs,
LPChip

4
Ascentie / Zaterdag 24 September - Tijdelijke poolshift
« Gepost op: september 20, 2022, 09:57:49 am »
Vanuit channelings is het nieuws gekomen dat er aanstaande zaterdag zeer waarschijnlijk een tijdelijke poolshift zal plaatsvinden wat verandering teweeg zal brengen. Dit kan men ervaren als een Kundalini ervaring.

Dit betekend dat je je onrustig kan voelen, of een grote hoeveelheid energie door je lichaam voelt stromen.

Liefs,
LPChip

6
Overige onderwerpen / Armina wenst jou een voorspoedig 2022
« Gepost op: januari 01, 2022, 01:46:08 pm »
Hallo iedereen,

Armina wenst jou een voorspoedig 2022. Dat dit jaar meer mag brengen dan 2021.

Veel liefde en voorspoed toegewenst. :)

Namens Armina,

Liefs,
LPChip

8
Spirituele kennis / Het universum en de 3D wereld waarin wij leven
« Gepost op: november 24, 2021, 06:39:38 pm »
Wij leven op aarde in de 3D wereld. Alles om ons heen gebeurd door onze wilskracht. Veel mensen hebben weleens gehoord dat dit zo is, maar beseffen niet hoe exact dit werkt. Ik ook niet tot een uur geleden, waarin ik me realiseerde hoe het werkt.

De realiteit waarin we leven is geen vast gegeven, maar wordt continue gebouwd aan de hand van gebeurtenissen. Je kan zeggen, ja tuurlijk: Een uitvinder maakt een nieuw stukje technologie, het komt op de markt, en vervolgens wordt het onderdeel van ieders leven.

Dit is hoe veel mensen denken dat het universum werkt, en ik ook tot een uur geleden, maar dat is niet het geval.

Je hebt vast wel gehoord van de wet van de aantrekkingskracht. Als je iets heel graag wil, en je visualiseert dat je het al hebt, dan beweegt het universum in allerlei richtingen om jou uiteindelijk te brengen wat je wil. Ik heb het weleens geprobeerd, maar lukte me niet en dacht, het werkt niet of maar half.

Maar het is wel dit stukje kennis wat daadwerkelijk uitlegt hoe het universum werkt en hoe de wereld om ons heen gemaakt wordt.

Het is niet zo dat de wereld over 10 jaar al vast staat. In tegendeel, die is nog niet gemaakt. De wereld staat vast tot komende maand, want zover ongeveer wordt al vooruit gebouwd, maar wat daarna komt is in aanbouw, tot ongeveer 6 maanden in de toekomst.

Het bouwen van iets begint bij een gedachte. De gedachte wordt een plan, en het plan wordt daarna een visie. Zodra de visie bereikt is, begint het bouwproces. Hoe meer de visie herhaald wordt, hoe meer er gebouwd wordt. Zodra de visie helemaal klaar is, zal de mogelijkheid in het universum aangereikt worden waarbij de persoon die dit wil de juiste actie kan doen, en daarmee in de tijdlijn springen waar deze visie gebouwd is, en het wordt werkelijkheid.

Als je dus iets wil, je wil het erg graag, maar je bouwt geen visie, dan blijft het bij willen. Als je er met andere mensen over praat en hun bouwen de visie, kan het alsnog gebeuren, maar het snelste is het als jij het zelf doet. En iedereen kan het, dat is het mooie. Sommige mensen gebruiken de visie om alleen kleine wijzigingen te visualiseren, maar iedereen overkomt weleens iets waardoor ze grote wijzigingen moeten doorvoeren, en dan lijkt het ineens automatisch te gaan.

Want iedereen kan het wel, maar we worden niet geleerd hoe, dus vaak gebeurd het dan toevallig.

Nadat je de visie ontwikkeld hebt, je heb er goed overna gedacht wat je wil, en je kan het voor je zien, dan blijf je de visie herhalen. Je blijft het herhalen tot het moment er aan komt dat het universum je een mogelijkheid geeft om deze visie te accepteren. Je kan altijd nog zeggen: ik doe het toch niet. Bijvoorbeeld je hebt angst ontwikkeld en dat houd je tegen. Het universum zal je visie bewaren zolang je aan de visie blijft denken. Zodra je stopt zal het universum je visie weer langzaam afbreken. Je moet dan weer aan je visie denken om hem weer op te bouwen.

Het universum zal je dan ook opnieuw kansen bieden om deze tijdlijn binnen te stappen als je er echt klaar voor bent, maar je moet wel de keuze maken. Het kan magisch lijken als de kansen je geboden worden, maar weet dat dit slechts het resultaat is van jouw ontwikkelde visie.


Als je echter geen visie ontwikkeld, er zijn talloze mensen om je heen die dat wel doen. Er zijn mensen die er erg goed in zijn. Dit zijn vaak visionairs en uitvinders. Hun brengen verandering in de wereld die het best aansluit bij wat hun willen en als jij dit niet wil, dan zul je, of een visie moeten ontwikkelen waarin dit niet thuis hoort en daarna handelen naar jouw eigen visie, of accepteren dat dit zo is, en je aan moeten passen.

Een conflict in verschillende visies is dus mogelijk, maar de aarde is groot genoeg om ervoor te zorgen dat je iets kan aanpassen waardoor jouw visie kan bestaan naast de andere visie.

Ik hoop dat je wat aan deze visie hebt. :)

Liefs,
LPChip

9
Ascentie / De galactische oorlog
« Gepost op: oktober 13, 2021, 05:37:01 pm »
Introductie
Recent ben ik erachter gekomen via channelings dat er op dit moment een galactische oorlog aan de gang is. De Reptilians (ook bekend als de grays) willen diverse planeten veroveren en de Aarde is daar één van. De Galactische Federatie heeft de aarde beschermd om dit te verhinderen, maar er is ook een regel dat hun ons niet mogen helpen in onze ontwikkeling. De reptilians hebben in de jaren 50 al contact gelegd met de Aarde en deze geïnfiltreerd. Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat we technologisch enorme sprongen hebben gemaakt. Er zijn een aantal personen die deals hebben gesloten met deze aliens, om in ruil voor technologie en macht, toegang te geven tot een opening voor een invasie op Aarde.

Dit tijdperk
Dit tijdperk is gekozen omdat de aarde van de 3e dimensie naar de 5e dimensie aan het gaan is waarin we machtiger worden. De Reptilians proberen dit te verhinderen zodat de aarde weliswaar wel naar de 5e dimensie evolueert, maar de mensheid die erop leeft dat niet doet. Dit zorgt ervoor dat hun op een later moment de aarde wel makkelijk over kunnen nemen, omdat ze dan simpel weg vanuit hun positie nu het bestuur over kunnen nemen.

De laatste jaren
De mensheid is de laatste jaren al meer en meer wakker aan het worden, en we zijn naar de positieve richting aan het groeien, iets wat voor de reptilians totaal hun plan in de war gooit. Ze hebben al via technologie geprobeerd om de macht naar zich toe te trekken, maar dat is niet gelukt. Daarom hebben we nu Corona.

Aardse mensen en de bedoelingen van de reptilians
Er zijn veel mensen die contact hebben met de reptilians. Een goede lijst heb ik niet, maar ik heb wel een aantal voorbeelden welke vanuit de Galactische Federatie zijn doorgegeven. Hier volgt een lijst met hun namen en de bedoelingen gestuurd vanuit de Reptilians. Ik heb bewust spelfouten in de namen gemaakt zodat de zoekmachines deze niet vinden.

M. Zuukerburg, je weet wel, CEO van feesboek, instaakilo en watisdieapp.
Hij heeft de techniek gekregen om zijn empire op te bouwen met als doel dat hij data verzameld en mensen kan volgen. Wanneer je iemand volledig kan volgen, kun je uiteindelijk ook iemand verbieden ergens te zijn. Je kan immers volgen wat hij/zij doet en via macht en politie kun je dan iemand aanpakken. Deze persoon heeft van de Reptilians toegang gekregen om op Mars en andere planeten op geheime basissen servers te plaatsen waardoor het dit platform meer kan dan veel mensen beseffen.

E. moesk, je weet wel, CEO van autofabrikant Theslla en Spees ex, heeft ook contacten met de Reptilians. Hij is bezig met het bouwen van de Neural Link. Deze technologie gaat in eerste instantie lijken op iets voor het snel opzoeken van gegevens, maar gaat uiteindelijk als doel hebben om mensen te besturen. De Galactische Federatie waarschuwde hier nadrukkelijk over.

Films en Series welke een toekomstbeeld schetsen waar we naartoe gaan
Als je kijkt naar persoon 1, dan kun je dit enorm goed vergelijk met de film The Fifth Element. Vooral in het begin wordt goed duidelijk hoe het volgen van personen ervoor zorgt dat er een wil opgelegd kan worden waarbij je vrijheid weg is en het breken van de wil (wil is wet) zorgt voor opsluiting door de politie. Vorm je een gevaar, dan moet je vluchten.

Als je kijkt naar persoon 2, dan is er in de serie StarGate SG1 een aflevering geweest welke exact dit fenomeen beschrijft. De aflevering heet Revisions. Zie de trailer hier: https://www.imdb.com/title/tt0709158/
Op een planeet leeft een bevolking in een energie dome welke de giftige gassen van een grote oorlog buitenhouden. Via technologie genaamd "de link" krijgen alle mensen alle informatie die ze willen weten of nodig hebben zonder daarvoor iets te hoeven raadplegen. Wat deze mensen echter niet weten, is dat de computer erachter aan elk individu een commando kan opleggen en kan bepalen wat deze mensen wel en niet weten. Startrek SG1 team komt erachter dat de energie reserves opraken en de computer de dome niet meer tot stand kan houden. De dome gaat bij elke update een persoon van het dorp naar buiten de dome laten lopen waar ze doodgaan. De andere mensen krijgen via de link een update waardoor ze niet meer weten dat deze persoon bestond, waardoor ze dus niet door hebben dat de populatie van miljoenen nu nog maar enkele duizenden mensen kent.

Deze aflevering laat goed zien wat er met deze neural link mogelijk gaat worden, en wat het uiteindelijke doel is.

De reptilians
De reptilians leven in lage vibraties en hebben als zwakheid dat ze slecht overweg kunnen met liefde. Omdat macht zelden gepaard gaat met liefde, hebben de reptilians mensen macht kunnen geven. Wij hebben met de meditatie veel liefde kunnen sturen naar de plekken waarvan de Galactische Federatie heeft aangegeven dat de reptilians daar zijn, en we hebben ook onze aarde richting een positieve tijdlijn kunnen duwen voor de ascentie naar de 5e dimensie.

Tot slot
Ik laat het even hier bij. Het kost me veel moeite om dit te schrijven omdat er zoveel uit wil komen waardoor de structuur en leesbaarheid weg valt. Stel gerust vragen, dan is het makkelijker om het verder uit te diepen.

Liefs,
LPChip

10
Paranormaal Algemeen / VERPLAATST: Engel Samuel
« Gepost op: oktober 12, 2021, 08:43:31 am »

11
Ascentie / [10-10-2021] 20:00 CEST Aarde meditatie ivm galactische oorlog
« Gepost op: oktober 08, 2021, 06:08:07 pm »
A.s. Zondag is er een meditatie. Het exacte tijdstip is vast gesteld op 20:00 nederlandse tijd. Deze meditatie is onderdeel van de galactische oorlog. Ik ben erachter dat deze oorlog er ook voor gezorgd heeft dat wij nu in het covid tijdperk zitten.

Ik wil graag alle forumleden oproepen om op zondag te mediteren en daarin voor te stellen dat je op een mooie prettige aarde rondloopt. Stel jezelf een aarde voor waar alles fijn is, en waar veel liefde heerst. Dit is belangrijk, want de duistere krachten zullen op deze dag hetzelfde doen, maar dan voorstellen dat we op een slechte aarde leven. Het idee hierachter is dat op 10-10 een portal geopend wordt welke ons naar een nieuw tijdperk beweegt. Afhankelijk van de energie die op dat moment op aarde aanwezig is, zal de aarde in een positieve of negatieve richting bewegen. Het doel van de galactische oorlog is om de aarde naar een negatieve richting te sturen zodat ze in de toekomst meer invloed op de aarde hebben (iets wat nu al gebeurd door de elite te beïnvloeden).

Als je van de corona problemen af wil, dan is zondag het moment waarop jijzelf iets kan doen.

Hier volgt een link naar een channeling van de Galactische Federatie (engels talig) waarin we gewaarschuwd worden.
https://www.youtube.com/watch?v=221v1ek99kY

Ik hoop dat jij ook meedoet. Bij vragen, laat gerust een reactie achter.

Liefs,
LPChip

12
Spirituele kennis / Positiviteit vs Negativiteit, Haat vs Liefde
« Gepost op: oktober 06, 2021, 10:34:53 pm »
Introductie
Deze titel zegt alles over waar deze post over gaat. Het is een balans in een staat van zijn en het is een balans in een staat tussen meerdere mensen.

Recent heb ik een openbaring gehad waardoor ik de wereld nog beter begrijp, en zeker nu, in deze corona tijd, is dit cruciale informatie.

Positiviteit vs Negativiteit
Om te beginnen, pak ik de eerste 2 tegengestelden. Het doel van spiritualiteit is uiteraard in balans zijn, maar deze balans gaat veel verder dan het centreren van je eigen balans. Alles kan van positief tot negatief ervaren worden en de hele schaal ertussen in ook. Je kan je goed voelen, dat is positief, of een slechte dag hebben, dat is negatief. Iemand kan wat leuks tegen je zeggen, dat is positief, of een rot opmerking maken, dat is weer negatief.

Als je van te voren weet of iets positief of negatief is, dan kun je ook de balans herstellen doordat je weet wat er tegenover staat.

Nu denk je misschien, maar is het niet beter om altijd positief te zijn?

Omdat deze balans een universele wet is, betekend dit, dat als er ergens iets meer positief is dan het neutrale midden, dan is er ook altijd een tegenhanger die negatief is. Deze hoeft niet op hetzelfde moment te zijn. Het zal daarom zo zijn, dat hoe positiever jij bent hoe negatiever de terugweg wordt. Dit is overigens niet heel erg, dat is nu eenmaal hoe de wereld in elkaar zit, maar als je dit in balans kan brengen naar ietsjes meer positief, dan wordt het ook maar ietjes minder negatief op de terugweg.

Als iemand rot tegen je doet, dan is de kans groot dat deze persoon op dit moment gewoon een negatieve fase heeft. Je weet nu dat deze persoon juist positiviteit nodig heeft om daar weer uit te komen. En wat je voor een ander doet, krijg je zelf ook terug. Geef je de ander iets positiefs, dan zal een ander jou iets positiefs teruggeven als jij in een negatieve fase zit. Dat is de wet van het universum dat alles in balans wil houden.

Haat vs Liefde
Haat versus liefde is eigenlijk hetzelfde als positiviteit vs negativiteit. Als iemand iets doet waardoor je haatgevoelens voor deze persoon ontwikkeld, dan kun je dit doorbreken. Je weet dat deze persoon in essentie liefde mist. Dit gemis aan liefde heeft ervoor gezorgd dat deze persoon acties doet die haat gevoelens opwekken. Omdat je nu weet dat het tegenovergestelde in de balans van haat, liefde is, kun je deze persoon helpen door liefde te sturen.

Als je teveel liefde geeft, kan dit omslaan naar haat, maar dan moet je wel echt heel veel liefde geven.

Het besef
Ik besefde me, dat we nu, in de corona tijd veel last hebben van de situatie omdat men alleen maar met haat bezig is, en niet meer met liefde. Liefde naar de geringe, kleine kring om je heen wel natuurlijk, maar voorheen was dat ook wel naar de buitenstaande mensen waar je soms misschien net even die lach gaf wat een teken van liefde is, wat die ander net nodig had. We zijn zo bezig met "overleven" dat we vergeten zijn dat we allemaal liefde nodig hebben.

En laat het nu net liefde zijn wat de sleutel is tot het einde van deze corona tijd. Stuur liefde naar je medemens, ook naar vreemden. Het kost je niets en je krijgt het door de kosmos absoluut weer terug. Liefde zal het kwaad overwinnen en zelfs als je liefde naar de premier stuurt of een andere "onnozele hals" dan zal dit enorm helpen en zal het kwaad minder en minder grip hebben op deze mensen waardoor hun de juiste beslissingen kunnen maken en we met z'n allen weer terug naar het oude normaal kunnen.

Er is meer
Er is veel meer aan de gang maar dat gaat voor nu voorbij aan dit topic. Ik ga er mogelijk een nieuw onderwerp over starten, maar voor nu is het belangrijk om te beseffen dat de balans tussen positief, negatief en haat, liefde simpel hersteld kan worden door de tegenovergestelde van de schaal toe te sturen naar degene die het nodig heeft.

Liefs,
LPChip

15
Kaartleggingen / VERPLAATST: Waarom doet hij zo?
« Gepost op: april 23, 2021, 12:38:47 pm »

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 15

Pagina opgebouwd in 0.115 seconden met 21 queries.