Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 13
1
Spirituele kennis / COVID-19 topic
« Gepost op: mei 04, 2020, 08:29:12 am »
Hier in 2020 is alles een stuk anders dan we zouden verwachten. We leven in een "pandemie" isolament opgelegd door de regering en de media, en vanuit het spirituele zijn er veel vragen over het ontstaan enzo. Daarom dit topic. Post hier links (of nog beter, kopieer de gehele tekst met de link) om elkaar op de hoogte te houden van wat COVID-19 nou werkelijk is.

2
Stel jezelf voor / VERPLAATST: Bijzondere ontmoeting
« Gepost op: mei 02, 2020, 01:31:13 pm »

3
Overige onderwerpen / Machtsuitoefening, waarom, waarom niet, en hoe wel?
« Gepost op: april 25, 2020, 03:54:04 pm »
Inleiding
Ik wil dit delen omdat ik denk dat het veel mensen kan helpen inzicht te krijgen. Hoewel het niet direct een spiritueel geladen onderwerp is, is het in een bepaald opzicht toch ook wel spiritueel geladen, omdat het je laat nadenken over waarom bepaalde beslissingen genomen worden, waarom mensen zich afzetten tegen bepaalde dingen en hoe je zelf kan veranderen of juist niet zodat jouw leven makkelijker wordt.

Situatieschets
Machtsuitoefening gebeurd op heel veel manieren. Het land wordt bestuurd via machtsuitoefening, in de kerk is de godsdienst een vorm van machtsuitoefening, in het leger, op je werk, je ouders als je nog thuis woont, en ga zo maar door. Omdat dit dus een heel breed gebied is, ga ik in dit topic me beperken tot een virituele situatie. Een situatie die niet in het echt bestaat, maar die je je mag voorstellen.

Stel je daarom voor dat jij de mogelijkheid krijgt om een nieuwe stad te besturen zonder inwoners. Jij bent de eerste inwoner, en daarom ben jij ook de leider van deze stad. Je laat huizen bouwen en wegen aanleggen. Hoe je het betaald is niet belangrijk voor deze post. Laten we daarom zeggen dat je zakenman bent met heel veel geld en dat jouw bedrijven zo goed lopen dat je je volledig op je nieuwe stad kan focussen zonder dat je bedrijven in de problemen komen, en je op die manier ook een vaste inkomstenstroom hebt. Ofwel, in deze situatie is geld niet belangrijk. Het gaat er echt puur om dat jij mag zeggen wat er in je stad gebeurd.

Mensen zijn op zoek naar huizen, en omdat geld niet super belangrijk is, en je de stad wil laten groeien, zijn de huizen niet super duur. Mensen komen dus graag in je stad wonen. Je zorgt dat mensen kunnen winkelen en verzorgt industrie mogelijkheden, waardoor mensen dus ook kunnen gaan werken.

Maar mensen zijn heel divers. Ieder heeft een eigen zienswijze. Zo zijn er mensen die het allernieuwste van het allernieuwste willen, en zo zijn er mensen die absoluut niet tegen verandering kunnen, en dus graag willen dat alles exact hetzelfde blijft.

Hoe ga je ermee om? Wat is je doel?
Als stadsbestuurder kun je je nu gaan afvragen hoe je hiermee om gaat. Ga je allemaal regels opstellen, en de rest moet ze volgen (dictatuur)? Of stel je een groep mensen aan als raadsleden om zo beslissingen te maken (democratie)? Of doe je alleen het strict noodzakelijke, zoals bijvoorbeeld zorgen dat er onderhoud is, maar verder veranderd er niets (struisvogelpolitiek)?

In Nederland hebben we een democratie. In landen om ons heen hebben we een mix van deze 3 smaken. Ze worden dus allemaal gebruikt.

Als je je afvraagt welke de beste is, dan zullen veel mensen zeggen, tja, dat hangt af van de situatie of het land. En tuurlijk, het hangt af van de situatie welke van deze 3 er gekozen wordt, maar hoe je het ook wendt of keert, het blijft machtsuitoefening.

Waarom machtsuitoefening?
Maar waarom is er dan machtsuitoefening? De reden is tweeledig. Als eerste is het zo dat er mensen zijn die graag het voortouw nemen en anderen willen aansturen. Deze mensen zien vaak dat de situatie niet goed is, en willen dit verbeteren. De tweede reden is dat, om een groep te sturen, moet je ook verantwoordelijkheid kunnen nemen. Dit is iets wat heel veel mensen niet willen, waardoor bijna automatisch de leiding gegeven wordt naar hen die dat wel durft en ook wil. Er ontstaat dus automatisch een machtsuitoefening. Mensen die geen verantwoording willen nemen op een situatie schuiven deze af naar anderen, en mensen die het wel durven, nemen deze, en worden daarmee automatisch de machtshebbende.

Is machtsuitoefening slecht?
Nee, machtsuitoefening is niet slecht. Machtsmisbruik is dat wel. We hebben leiders nodig als een groep wil groeien. Hoe meer verantwoording iemand durft te nemen, hoe meer mensen deze persoon kan sturen. Als iemand zo'n dusdanig hoge positie heeft dat heel veel mensen deze persoon volgen, dan krijgt deze persoon zoveel macht dat deze in principe alles kan doen wat hij/zij wil.

Het is dit laatste waar het probleem hem in zit.

Wanneer iemand naar deze machtspositie groeit, heeft deze persoon vaak een goede leerweg gehad om te weten wat wel en niet kan. Het gebeurd echter ook dat iemand een machtspositie krijgt in een korte tijd zonder dat deze een hele leerweg heeft gehad. Dit zijn vaak de personen die macht misbruiken, simpelweg omdat ze niet in balans zijn. Ze hebben niet gezien wat wel en niet kan op momenten dat ze niet de leiding hadden en maken dus blunders die ze vervolgens met diezelfde macht verdoezelen omdat ze simpelweg het "fight or flight" mechanisme gebruiken en dat dus automatisch gaat.

In Nederland hebben wij een koningshuis. Onze koning en voorgaande leiders hebben allemaal op late leeftijd pas het stokje overgedragen gekregen. Ze hebben daarom deze leerweg gehad.
Wij hebben echter ook een democratie met de 1e en 2e kamer. Men kan zich simpelweg verkiesbaar stellen om zo een machtspositie te vervullen. Hier heb je dus mensen zitten die niet die leerweg gehad hebben, maar gelukkig ook minder te zeggen hebben. Deze groep mensen waar de ene helft wel enigszins weet wat wel en niet kan, en de andere helft die leerweg niet gehad heeft, debatteert met elkaar om zo worden goede en slechte besluiten geboren.

Als je kijkt naar een land waar geen democratie heerst maar slechts een persoon aan de top staat, bijvoorbeeld een presidentschap, dan heeft het hele land deze beslissingen maar te slikken. Bevalt je dat niet, jammer dan. Een president is een verkiesbaar persoon en deze heeft dus vaak de leerweg niet gehad.

Okee, als dit allemaal niet de beste manier is, hoe dan wel?
Je zou kunnen zeggen dat een koningshuis zonder democratie goed zou werken, maar dan heb je dus de situatie zoals in onze virtuele stad. Jij maakt de beslissingen en iedereen moet dat maar willen, anders hebben ze pech. Is dat dan de juiste manier?

Als je stad niet al te groot is, dan kan dit prima. Maar hoe groter je stad groeit, en uiteraard, je wil dat deze stad groter wordt, hoe meer problemen er tegelijkertijd gaan spelen. Er zal een moment komen dat je zoveel problemen tegelijk krijgt dat je niet meer problemen aankan. Dit leidt tot stagnatie. Als je de situatie niet veranderd, groeit je stad niet verder. Is jouw keuze dan om te zeggen, het blijft hierbij en we groeien niet? of is er nog een betere oplossing?

Je ziet dat als je wil groeien, er dus wat moet veranderen. Ga je uit van het koningsschap, dan ga je naar een democratie, en dat is niet de beste oplossing. Het is wel een logische oplossing en hij werkt ook wel, maar het is niet de beste oplossing.

Wie in het bedrijfsleven een management positie heeft bekleed weet dat je snel geneigd bent om mensen op een leidersplek te zetten die het verder kunnen managen, zodat er voor jou wat ruimte vrij komt voor andere taken. Jij staat als het ware bovenaan, en de managers staan direct onder je die de rest aansturen. Dit kan groeien naar 2 richtingen, de eerder genoemde democratie, of een saamhorigheid.

Hoewel elk bedrijf graag de saamhorigheid wil, heeft het enorm veel leidinggevend talent nodig om dit ook te laten slagen. Omdat dit vaak mist wordt bijna altijd een democratie gecreŽerd.

Wat is deze saamhorigheid dan?
Je hebt veel mensen, en lang niet alle mensen zijn dom. Sterker nog, veel mensen kunnen altijd wel iets heel goed. Wanneer je gebruik maakt van talenten die mensen al hebben, is het makkelijk om deze mensen te stimuleren en daarmee als geheel groter te groeien.

Wat je wil bereiken is uiteindelijk dat je mensen een taak geeft die in samenspraak zijn met hun talenten. Dit wordt hun primaire taak binnen je groep, en je stelt ze verantwoordelijk voor deze taak.

Dat betekend dat ze alles mogen wat betrekking hebben met deze taak zodat ze kunnen uitgroeien naar echte experts. Doen ze hun taak niet goed, dan kunnen ze ook verantwoordelijk gehouden worden. Omdat het iets is wat ze goed kunnen, is het vaak niet zo moeilijk om dit te laten uitvoeren. Ze kunnen beter dan wie dan ook inschatten wat het probleem is, en eventueel samenwerken met anderen die ook dezelfde taak hebben gekregen zodat ze als zelfsturend team kunnen werken. Eventueel kan iemand binnen de groep een leidersschapsfunctie krijgen als blijkt dat anderen de verantwoordelijkheid niet willen.

Het principe is dat jij leidinggeeft aan iedereen die een taak heeft, en dat elk cluster zelfstandig zorgt dat hun taak zo goed mogelijk wordt uitgevoerd. Als iemand een andere taak wil doen, kan deze altijd een transfer aanvragen, en afhankelijk van de vaardigheden kan deze verantwoordelijkheid krijgen of in een team komen waarbij een andere de verantwoordelijkheid al heeft.

In jou stad hebben bedrijfeigenaren deze taak. Dat gebeurd nu ook. Maar je hebt ook te maken met onderhoud in de stad. Dit is niet langer de taak van de gemeente, maar wordt opgelegd bij de bedrijven die deze taken kunnen uitvoeren. Ze kunnen eventuele kosten terugkrijgen bij de gemeente, mits ze hun werk goed hebben uitgevoerd. Als laatste wordt innovatie iets wat je zelf kan doen danwel kan laten uitbesteden bij een van de bedrijven in jouw stad, hetzij per project of structureel.

Wanneer iemand met een taak niet goed presteert, kan men bij jou klaren, waarbij jij de mogelijkheid hebt om met deze persoon in discussie te gaan en het recht hebt om de taak bij deze persoon weg te nemen. Hiervoor moet je wel aantoonbaar kunnen maken dat deze persoon/bedrijf een wanprestatie geleverd heeft die dusdanig schadelijk is dat de persoon/bedrijf deze taak niet kan voltooien.

Dit betekend dus in feite dat je als leider een moet goedkeuren en kan sluiten, en dat er geen onderlingen concurrentie is. Spreek je als groep bedrijven af om een product extreem duur te maken, dan kun je dit dus zien als een wanprestatie, met alle gevolgen van dien.

Nieuwe bedrijven moeten dus goedgekeurd worden wat nu niet zo is.

Je creŽert hiermee een vrije maar gecontroleerde samenleving. Als wat jij wil doen bijdraagt aan het grote plaatje, mag alles. Als wat jij doet het grote plaatje schaadt, dan schaadt het jezelf. Dat is uiteindelijk wat dit doet.

Ik hoop dat je dit leuk vond om te lezen, en misschien snap je je baas nu ook iets beter. :)

Liefs,
LPChip

4
Spirituele kennis / Omgaan met chronische vermoeidheid
« Gepost op: maart 18, 2019, 09:45:14 am »
In een vraag van iemand kwam het topic Chronische Vermoeidheid naar voren. Omdat dit waardevolle kennis is, deel ik hierbij wat ik gecommuniceerd heb. :)

Chronische vermoeidheid is een lastig onderwerp.
Het kan lichamelijk zijn, het kan geestelijk zijn, en zelfs komen vanuit de ziel.

Lichamelijke vermoeidheid kan een medische oorzaak hebben, zoals astma, hart klachten, etc. Dit kun je testen door te sporten. Als je niet in staat bent om enigszins te sporten is het duidelijk lichamelijke vermoeidheid. Als je wel kan sporten en je hebt daarna meer energie, dan is het zeer waarschijnlijk geestelijke vermoeidheid. Fysieke inspanning zorgt er namelijk voor dat de geest zich op iets anders gaat concentreren en even de problemen vergeet.

Geestelijke vermoeidheid kan komen uit een depressie. Er gaat veel mis en er lijkt geen eind aan te komen. Afleiding is hier belangrijk. Even de geest op iets anders focussen zodat deze weer kan opladen. Denk aan sporten, een dagje uit naar een pretpark, vakantie, etc. Een wandeling in de natuur zal hier ook helpen.

Spirituele vermoeidheid kan komen door het inhouden van creativiteit. Als je creatief bent, maar deze gaven niet gebruikt, dan wordt de ziel hier moe van. Het moet keer op keer de energie die het in zich heeft bedwingen. Iets creatiefs doen is de manier om dit te testen. Let wel op dat de creatie daarna niet weggestopt wordt of vernietigd wordt, maar dat deze bewonderd wordt. Dit is voeding voor de ziel.

Maak je muziek, luister het nummer dat je gemaakt hebt herhaaldelijk. Schilder je, hang het op en kijk erna, etc.

Pas als je weet welke vorm van vermoeidheid het is kun je het oplossen. Het is mogelijk dat het een combinatie is van meerdere typen vermoeidheid overigens, maar er zal er ťťn overheersen. Los deze eerst op en evalueer dan opnieuw.

Ik hoop dat het je kan helpen. Laat gerust een reactie achter hier. :)

Liefs,
LPChip

5
Overige onderwerpen / Het "Hoe gaat het" topic
« Gepost op: februari 15, 2019, 08:45:17 am »
Het is een tijdje rustig, en ik was benieuwd hoe het met mensen gaat.

In dit topic kun je aangeven hoe het gaat en wat je op dit moment bezig houdt. Je mag reageren op een vorige reactie en als er meerdere topics door elkaar gaan, druk dan op de quote knop in plaats van reply, zodat de oorspronkelijke post in je bericht staat. Dat is makkelijker teruglezen. :)

Met mij gaat het goed. Het feit dat alle planeten op 1 lijn staan en niks retrograde staat zorgt voor veel beweging op dit moment, dus veel verandering. Maar wel positieve veranderingen.

Liefs,
LPChip

6
Overige onderwerpen / Groot onderhoud 15 januari 22:00
« Gepost op: januari 08, 2019, 11:00:26 am »
Op dinsdag 15 januari zal de website worden verhuisd naar een andere server. Hoewel deze verhuizing een initiatief is van mijn hoster en hun het ook volledig gaan uitvoeren, kan dit voor onderbrekingen zorgen in de website.

Het is mogelijk dat je een bericht plaatst op de site, dat deze de volgende dag niet meer bestaat. Ze beginnen om 22:00 en zullen ergens in de nacht daadwerkelijk de site verplaatsen. Mijn advies is om te wachten tot 6 uur 's morgens met het plaatsen van een reactie.

Mijn excuses voor eventueel ontstaan ongemak.

7
Overige onderwerpen / Bloedmaan eclipse, 27 juli 2018
« Gepost op: augustus 14, 2018, 09:39:20 pm »
Tijdens de bloedmaan eclipse van afgelopen 27 juli 2018 heb ik de camera gepakt en een paar foto's gemaakt.

Dit zijn er uiteindelijk meer dan 270 geworden.  ::)

Na deze te hebben doorlopen is hier de uiteindelijke selectie van de foto's.

Ik hoop dat je ze mooi vindt. :)

Je vindt ze hier:
https://www.armina.nl/bloodmoon_eclipse_2018/

8
Overige onderwerpen / Problemen met het forum
« Gepost op: augustus 13, 2018, 07:03:31 pm »
Mocht je problemen hebben om het forum te kunnen bezoeken vanaf een van je internet aansluitingen, dan kan het zijn dat jouw ip adres mogelijk geblokkeerd is op de server waar mijn website op draait. Helaas heb ik dit niet kunnen voorkomen, maar mijn support geeft aan dat ik deze weer kan laten vrijgeven.

Mocht jij ook dit probleem hebben, ga dan naar de volgende website:

https://myip.nl/

Ik wil dan graag weten wat jouw WAN IP Address is. Kopieer deze en stuur dit naar me toe, dan kan ik deze naar support sturen. Dit kun je doen via een prive bericht.

Graag niet je ip adres in dit onderwerp plaatsen.

Mijn excuses voor het ongemak.

10
Kaartleggingen / VERPLAATST: Kaartlegging
« Gepost op: april 08, 2018, 09:23:35 pm »

11
Overige onderwerpen / Fijne kerstdagen en een gelukkig 2018!
« Gepost op: december 21, 2017, 01:45:53 pm »
Armina wenst jou fijne kerstdagen en een gelukkig 2018.

12
Paranormaal Algemeen / VERPLAATST: Ik twijfel
« Gepost op: december 08, 2017, 12:02:48 pm »

13
Ascentie / Proces
« Gepost op: september 19, 2017, 07:04:53 am »
In deze tijd zijn er veel mensen die beginnen te beseffen,
wie ze zijn en wat ze hier komen doen.
Niet omdat een ander zegt wie ze zijn,
maar omdat het van binnen opborrelt.

Wat je vele jaren verborgen hebt gehouden,
komt nu naar boven als richtingwijzer.
Voor sommige mensen houdt dat in,
dat ze nu weten dat ze de andere kant op moeten
dan ze dachten dat ze moesten.
Anderen hebben nu de bevestiging
van wat ze altijd al wisten.

Dit hele proces vindt plaats in jezelf.
We staan er misschien niet altijd bij stil,
maar je binnenwereld is jouw wereld,
een geheime wereld voor een ander.
Ook al ben je nog zo open, vertel je veel,
de ander zal nooit helemaal zien, voelen en begrijpen
wat jij denkt, voelt en weet.

Je staat helemaal op jezelf,
je bent een onafhankelijk individu,
met een eigen energie, talenten en gaven.
Met een eigen groeiproces en een eigen waarheid.
En dit hele proces wat gaande is, draait om,
wat jij voelt, ziet, ervaart in jouw binnenwereld.
Alle antwoorden die je zoekt, vind je daar.

Je hebt moed nodig om voor jezelf te gaan staan.
Er zullen altijd mensen zijn die ontkennen wat jij voelt,
ziet of hoort, maar dat zegt wat over hen.
Als jij weet wie je bent, weet wat op dit moment,
jouw waarheid is, wat je hier komt doen,
dan is dat het pad wat je mag gaan lopen.

In het dagelijkse leven betekent dit
luisteren naar je goede gevoel.
Waar word je blij van, wat geeft je vreugde.
Want zonder het te weten,
is dat de manier waarop jouw pad wordt verlicht.
Ieder moment van blij zijn is een lampje op je pad.
En des te meer lampen je er neerzet,
des te duidelijker wordt je toekomst.

» Bron: Lichtflits

14
Spirituele kennis / VERPLAATST: Leven in de 5e dimensie
« Gepost op: september 18, 2017, 04:13:38 pm »

15
Ascentie / Bericht van Ashtar: Rode vlag operatie
« Gepost op: september 18, 2017, 11:17:59 am »
HET GROTE EVENT WORDT TEGENGEWERKT     

Goede dag, dit is Ashtar met een nieuw bericht, vanuit een zorgelijke blik naar de aarde.
Vele die nu ontwaken in de stroom van Aquarius, worden via onzichtbare kanalen tegengewerkt. Het geen wat hier nu doorgegeven wordt, mag niet de dupe worden van allerlei negativiteit. Deze informatie wordt doorgegeven, omdat dit kanaal waardoor ik nu spreek, zuiver en toegankelijk is voor de liefde.
 
Dit bericht dient de liefde te openen en niet om te blokkeren. De echte waarheid gaat nu naar boven komen, maar kan het menselijk bewustzijn dit aan?
 
Het is moeilijk om de zuivere kennis door te geven in het stoffelijk veld, zij die het minst worden begrepen en spreken van de liefde worden op dit moment geblokkerd. Zij worden zelfs in stilte verbannen en geÔsoleerd! Kijk eens om je heen, doe jij hieraan mee? Wees eerlijk: Gebeurt dit vanuit angst of besef je werkelijk niet wat er aan de hand is? Onderzoek dit en voel vanuit je hart.
 
Degene die puur van hart zijn worden vaak tegengewerkt, door degene die de liefde niet willen openen. De informatie kan op die manier niet goed binnen komen en draag jij een duidelijke blokkade die vanuit een stevige afsluiting amper nog open kan gaan?
 
Weet dat het openen van het hart, door vele niet goed begrepen wordt. De mannelijke energie zit zodanig op slot, dat het de zuivere vrouwelijke in hen niet toegelaten kan worden. Het overheersen van de vrouwelijke energie is wat zij veroorzaken. Dominantie is de oorzaak, het in handen houden van wat? Hoe lang hou je jezelf nog voor de gek? In elk mens bevinden zich de twee duale energieŽn: wanneer het mannelijke, het vrouwelijke overheerst is er een grote onbalans. Disbalans in relaties ontstaan ook hierdoor. De meeste zijn opgevoed vanuit een hiŽrarchie van het ratio, hier heeft de mannelijke benadering duidelijk de overhand. De vrouwelijk visie wordt zodanig onderdrukt, dat er geen spraken kan zijn van eenheid.
 
 
De mannelijke levensvormen vanuit het Licht, dragen het scheppende bewustzijn van de vrouw vanuit respect. Zodat zijzelf zacht worden en zich kunnen verbinden met hun eigen vrouwelijk deel. De vrouwelijke kracht wordt door ons niet gevreesd. Wat helaas op aarde een grote rol speelt, waardoor de vrouwelijke maan zich verbergt. Waarachter verbergt zij zich? Zij worden in de illusie van miskenning geplaatst door de mannelijke overheersing.
 
De mannelijke energie mag nu de laatste sluiers gaan openen, de sluiers die het maandeel in de schaduw heeft laten staan. De maanenergie die nog steeds wordt geteisterd door vele en zij beseffen nauwelijks hoe dit deel werkt. Het maandeel is het vrouwelijke water wat door je heen stroomt en wat geactiveerd mag worden. Spreek niet te snel dat dit geintegreerd is, want vele zijn hierin misleid! Zij DENKEN het te weten.

Degene die nu in de illusie werken, zijn onwetend en vaak afgesloten. Zij worden misleid en denken dat ze goed werk verrichten. Pas daarvoor op. Een valse vlag operatie is nu begonnen in de materie. Al eerder hebben we gesproken over de duistere ster en deze gaat nu ook open in de fysieke velden. Deze wordt vanaf nu dus zichtbaar. (Arthura: Vorige berichten o.a. NWO en de zwarte driehoek 26-01-2017).
 
DUISTERE STER
De duistere driehoek is overgegaan in de duistere ster en deze wordt nu verder uitgewerkt. Vele zullen hierdoor verhinderd worden om hun zuiverheid te gaan verspreiden. Versluiering op vele gebieden en op vele vlakken gaat nu opnieuw opstaan. 
 
De duistere machten willen niet toegeven en zullen hun misleiding neer gaan zetten om vooral degene, die groots werk doen voor het Licht, in een negatief daglicht te plaatsen. Laat de misleidende stemmen in de mist niet op je in spreken, want je zal aan hen opnieuw verbonden worden. Opnieuw zetten zij hun duistere netwerk neer en nu op een wijze waarin zij een nepvertoning van een vernieuwde spiritualiteit gaan laten zien.
 
Het deel wat vele nog gevangenhoudt, is het deel wat gezuiverd mag worden. In dit deel kan het duister nog aanhaken. Er wordt heel wat neergezet vanuit onwetendheid, omdat de stemmen in de mist het onzuivere deel beÔnvloeden. Daar maken zij gebruik van.
 

DE GROTE OMZETTING
 
De grote omzetting is begonnen, het grote event.
 
Tijdens de volle maan van 6 september 2017 is de grote poort geopend van een grote Lichtkracht van liefde. Deze heeft als eerste de ont-vloeking aangepakt. Vele die aan een vloek verbonden waren zijn nu bevrijd. Bevrijd door deze enorme krachtige energie van Aquarius die nu op aarde in de stoffelijke laag definitief is geopend. Deze nieuwe energie kan zich nu razendsnel materialiseren. Dit betekend dat er veel geheeld en gecreŽerd kan worden. De grote liefdeskracht, waarover wij al heel lang spreken, is nu waarheid geworden. Maar er is meer wat op gaat staan.
 
Tegelijkertijd zal men proberen de duistere ster verder uit te laten groeien, tot een wereldwijde nieuwe matrix. Vergis je niet, dit is niet de nieuwe laag vanuit het Aquarius Licht. Het is belangrijk deze kennis tot je te nemen, zodat je weet wat het verschil zal zijn tussen deze twee.
 
NIEUWE ILLUSIE
Deze duistere matrix is de nieuwe illusie. Wanneer je deze informatie verwerpt, kan het zijn dat je in een grote verwarring terecht komt. Deze kluwen zijn erg sterk en wij adviseren je, om hier niet in mee te gaan. Deze illusie is nieuw en anders dan ooit.  De duistere zijde willen niets liever dan een kunstmatige (nieuwe) aarde creŽren, deze valse vlag operatie kan op allerlei manieren worden uitgedragen.
De verleiding van het ego gaat daarmee gepaard, zoals liefdeloosheid en arrogantie naar elkaar toe. Probeer dit te vermijden en zet dit juist om met elkaar. Help elkaar en zet de ander niet buiten spel.
 
ASHTAR COMMANDO
Het Ashtar Commando zal krachtiger zijn dan ooit en de groundcrew zal stevig neergezet worden. Achter hen schijnt een verblindend licht van liefde, zodat zij niet weggevaagd zullen worden. Wanneer zij spreken namens het Ashtar Commando, mag hun hart zuiver zijn. In de illusie zijn er ook enkele die proberen tegengestelde berichten te plaatsen onder mijn naam, deze worden omgezet.  Het uitdragen van de boodschappen vanuit het Ashtar bewustzijn is een hele pittige taak en vele van hen krijgen vele aanvallen te verduren.  Werk daar nooit aan mee. Zij zijn het eerste doelwit in deze operatie. De opleiding vanuit het Ashtar Commando gaat via een bepaalde pittige training, zij die deze hebben gevolgd kunnen goed door die illusie heen kijken en daarom zijn zij een grote kracht op aarde. Zij verdienen veel respect en vertrouwen. Hun talent is speciaal voor deze taak ingezet. Steun en help hen in het verspreiden van deze boodschap. Vele ondervinden grote jaloezie, weet dat deze taak een zware taak is en niet zonder gevaar, vooral nu. Inmiddels is er code rood in werking gesteld, laten we hopen voor een korte tijd. Ondersteun hen en werk niet mee om hen te blokkeren in hun taak.
 
MAAK KEUZES
De keuzes die je maakt als mens zijn nu heel bepalend voor de komende tijd. De aarde rekent op haar kinderen en jouw liefde voor haar. Zij is jullie moeder, vergeet dat nooit. Uit haar zijn jullie geboren. Het fysieke veld ondergaat een grote verandering, er gebeuren prachtige dingen vlak voor jullie ogen, kunnen jullie deze wel accepteren? Jullie vragen om wonderen, maar als je er een ziet, wordt je dan sceptisch en achterdochtig? Zolang dit de reactie van de mens is, kan er niet verder doorgegroeid worden.
 
De tijd gaat dringen en de keuzes die gemaakt worden door de machthebbers staan nu op scherp. Zij blijken geen rekening te houden met het natuurlijk bewustzijn van de aarde en de mens. Dat geeft aan dat zij liever voor vernietiging kiezen dan een gezonde aarde. Op deze manier doorgaan kan niet.
 
Daarom dit bericht: de mens moet nu echt op gaan staan, kies voor de liefde en niet voor de achterdocht. Er is al genoeg aangeklaagd, ga nu een actieve liefde neerzetten, direct in je omgeving. Vanuit je hart en als het kan vanuit God de Bron. Red jezelf en roep duidelijk: ďIK STAP UIT DE DUISTERE MATRIX, IK VOLG MIJN HARTĒ. Daarnaast mag je weten dat alleen een zuiver hart gehoord kan worden. Illusies verstoren je vibraties.
 

 ZUIVER VAN HART
 
Wanneer wij een zuiver hart observeren, zien wij een mens die vanuit eerlijkheid handelt. Elke leugen zorgt ervoor dat er lijnen van onmacht ontstaan. Liefde is eerlijk. Liefde is eenvoudig, maar confronteert jou tegelijkertijd, kan je dit aan? Kan jij de waarheid aan? Kan jij ieder in de ogen kijken zonder blikken of blozen? Ben jij zo eerlijk? Een zuiver hart mag worden gecreŽerd vanuit zuivere gedachten. Train jezelf daarin en kijk wat er nog verder uitgewerkt kan worden.
 
Elke leugen zorgt weer voor een andere leugen en zo geef je dit door. Je maakt een eigen illusieveld met lijnen die andere weer in de leugen doorverbinden. Waarschijnlijk bedoel je dit niet zo, maar doe je dit vanuit onwetendheid. Maak nu schoon schip en verander je leven.
 
Niet meer kiezen voor een masker van illusie, is uit de illusie stappen. Je hebt geen imago meer nodig. De mannelijke energie op aarde staat nog stevig en streven nog teveel imago na. Soms is het beeld van de nieuwe aarde niet helemaal juist, deze is meer vanuit het mentale gevormd in hun geest. Het vrouwelijke water zorgt dus voor rimpelingen, ga dit niet uit de weg, maar open dit veld. Het loslaten van de mannelijk dominantie zal een openbaring zijn. Het hart kan verder opengaan.
 
Wij willen graag dichterbij komen, maar ook dan geldt. Heb je een zuiver hart? Wees vooral eerlijk naar jezelf. CreŽer lijnen van zuiverheid, dan kunnen we samen de nieuwe aarde binnengaan.
 
Dit was Ashtar en ik groet de liefde in je hart.
 
Namastť
 
15 september 2017
 
Dit bericht mag gedeeld worden in zijn geheel, vanuit respect en liefde, onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com
 
©ART-hura/AshtarCommandNederland/united-a-children


Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 13

Pagina opgebouwd in 0.474 seconden met 21 queries.