Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 114
1
Kaartleggingen / Re: vraag
« Gepost op: september 27, 2020, 10:39:44 pm »
Toen ik energie bij je wegnam omdat je te veel had, hebben jouw en mijn gidsen me daarin begeleid. Ik heb zoveel energie weggenomen als hun aangaven zeg maar.

Voor mij voelde het als, nu is je energie goed, want dat is wat ze me stuurden. Ze geven echter nu de volgende uitleg mee:

Ik moest expres veel energie bij je weghalen zodat je lichaam terug in balans kon komen. Ze konden niet exact voorspellen hoe je lichaam zou reageren. Er was namelijk een grote kans dat je spiritueel actief zou blijven waarmee je je energie niveau weer zou aanvullen en het vanzelf ging stijgen. Zou ik je naar het optimale niveau hebben gebracht, en je zou daarna de energie zelf verder zijn gaan aanvullen, kwam je automatisch weer terug in het "teveel" energie probleem.

Er was ook een kans dat het op hetzelfde niveau zou blijven, en dat is dus gebeurd, waarbij ze wisten dat ik het dan wel weer kon aanvullen.

Ik heb het overigens niet aangevuld naar het optimale niveau, dus het kan zijn dat je me nog een keer om energie gaat vragen. Dat is prima. Dit was inderdaad een steuntje in de rug, om te kijken of je nu zelf energie gaat ontwikkelen om het uit zichzelf te stabiliseren danwel dat er niets gebeurd.

Je gidsen zijn wat voorzichtig gezien je diverse dingen doet waaronder negatieve energie opruimen. Hiermee kan positieve energie vrijkomen wat je zelf opneemt. Je gidsen hebben in het verleden een situatie onderschat dus ze doen nu extra voorzichtig.

Van LPChip: Ik moet eerlijk zeggen dat ik je bericht wel gelezen heb, maar niet teruggelezen heb na het posten. Bovenstaand is rechtstreeks van je gidsen. Als het niet duidelijk is, let me know, dan zal ik alles nalezen en het verduidelijken. :)

Liefs,
LPChip

2
Spirituele kennis / Re: Tintelingen voorhoofd
« Gepost op: september 27, 2020, 10:32:29 pm »
Hoi Gino, zoals eerder ook al aangegeven in een prive bericht, als het een medisch iets zou zijn geweest, zou de dokter het gevonden hebben. Dit kunnen we daardoor dus uitsluiten. Is het spiritueel of iets uit het vorig leven? Allebei.

Liefs,
LPChip

3
Kaartleggingen / Re: vraag
« Gepost op: september 27, 2020, 07:25:31 pm »
Hoi Space,

Ik heb vandaag contact gezocht, maar vergat om het ook hier te posten.

Je energie niveau was aan de lage kant. Je gidsen gaven aan dat om te herstellen, het energie niveau naar beneden moest om daarna weer aan te vullen, dus ik heb je energie nu aangevuld zodat het meer in balans is.

Liefs,
LPChip

4
Spirituele kennis / Re: Tintelingen voorhoofd
« Gepost op: september 25, 2020, 11:55:07 am »
Kan iemand mij vertellen hoe zo een heling te werk gaat?
Ik vind dat heel fascinerend! Doen mijn gidsen dat automatisch? En waarom helen ze dan niet meteen als je pijn hebt i.p.v. 3 weken later? Wat niet wil zeggen dat ik ze niet dankbaar ben

Mvg,
Gino

Hoe een gids heelt kan per gids verschillen. Ze doen dat niet automatisch, ze doen dat omdat je er (onbewust) om vraagt. Als jij last hebt van je rug of nek, en je zegt in jezelf. pff wat heb ik een last, ik wou dat het minder werd. Dan zien je gidsen dat als een hulp kreet en dan zullen ze gaan helen. Je stuurt je wens als het ware het universum in, en pas daarna kunnen ze er wat mee doen.

Excuses, ik had wellicht iets specifieker kunnen formuleren hoe ik het doorkreeg...

Liefs 🦋

Excuses aanvaard.


Liefs,
LPChip

5
Spirituele kennis / Re: Tintelingen voorhoofd
« Gepost op: september 25, 2020, 08:52:56 am »

Je (voor)hoofd is de bron van waaruit de pijn in je onderrug komt, zoals LPChip al aangaf, zitten daar je zorgen. De pijn moet vanuit de kern aangepakt worden.

Dat is niet exact wat ik bedoel. Geldzorgen komt uit een gemis en denkpatroon en niet fysiek vanuit je hoofd. Je denkt met je ziel. Wanneer je zegt dat het uit het hoofd komt, denken mensen vaak, oh, dan moet ik mijn hoofd laten masseren of iets dergelijks.

Liefs,
LPChip

6
Kaartleggingen / Re: vraag
« Gepost op: september 24, 2020, 04:19:37 pm »
Hoi Space,

Ik wil zeker bij je kijken. Deze week is echter heel druk voor mij, dus als je het niet erg vind, wil ik dit naar zondag uitstellen. Dan kijk ik dan even.

Liefs,
LPChip

7
Spirituele kennis / Re: Tintelingen voorhoofd
« Gepost op: september 24, 2020, 03:32:28 pm »
Hoi Gino,

Je onderrug staat voor financiele problemen. Je hebt geldzorgen. Of je bent bang dat je te weinig geld hebt, of je wil graag uitgeven maar bent dan bang dat je daarna te weinig geld hebt. Beide kan psychisch ervoor zorgen dat je last krijgt van je onderrug.

Je lichaam is aan elkaar verbonden dus het is goed mogelijk dat het een naar het andere toe straalt als het te veel wordt. Sowieso kan het geen kwaad om je benen te rekken en strekken, dit zal zowel voor je onderrug als benen goed werken. Een warm gevoel betekend dat er goed energie stroomt. Dit kan een overledene zijn die bij je is, en het kan zijn dat om een andere reden ineens energie begint te stromen. Bijvoorbeeld een heling van een gids of dat iets knel zat en nu ineens weer begint te stromen. Ik verwacht dat dit overigens een heling was.

Liefs,
LPChip

8
Spirituele kennis / Re: meditatie
« Gepost op: september 22, 2020, 11:10:13 pm »
Hoi Space,

Mooie ervaring. Dit is het werk van je gidsen. Nu je energie weer meer stroomt en je rustiger was dan daarvoor konden ze je goed helpen. :)

Liefs,
LPChip

9
Kaartleggingen / Re: Kaartleggen liefde
« Gepost op: september 20, 2020, 11:15:24 am »
Hoi Joke,

Ik heb je bericht omgezet naar een nieuw topic zodat ieder z'n eigen topic heeft. Wel zo netjes.

Je gidsen geven mij direct antwoord op jouw vraag waardoor een kaartlegging niet nodig en zelfs verwarrend kan zijn.

Op korte termijn zal er geen partner op je pad komen. Het is nu niet het moment. Je gidsen geven aan dat je eerst aan jezelf mag werken zodat je genoeg kan veranderen om beter bij een geschikte partner te kunnen passen zodat deze relatie ook beter stand kan houden.

Daarnaast zijn er ook externe factoren waardoor een relatie op dit moment gewoon niet mogelijk is.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Liefs,
LPChip

10
Stel jezelf voor / Re: Even voorstellen
« Gepost op: september 18, 2020, 05:47:49 pm »
Hoi Joke,

Welkom op Armina. :)

Mocht je vragen hebben, schroom je niet, en stel ze gerust. :)

Liefs,
LPChip

11
Paranormaal Algemeen / Re: Terugdenkend
« Gepost op: september 17, 2020, 05:48:23 pm »
Het is overigens niet zo dat ik een vraag stel. Ik lees wat je op het forum typt en nog voordat ik kan of wil antwoorden wordt het me al ingefluisterd.

Daarom zijn mijn antwoorden ook altijd heel accuraat. Ik ben slechts een doorgeefluik.

Liefs,
LPChip

12
Paranormaal Algemeen / Re: Terugdenkend
« Gepost op: september 17, 2020, 02:52:54 pm »
Bij mij gaat communicatie als ik anderen help heel anders dan communicatie met mijn eigen gidsen. Wanneer het gaat zoals communicatie met gidsen of in dit geval de "geest" van jou, dan wordt de informatie letterlijk in mij gestopt en weet ik het antwoord, of ik hoor een stem mij iets zeggen. In geval met de communicatie van de "geest" van jou, hoorde ik een vrouwenstem iets in het engels zeggen, en kreeg ik aanvullende informatie door waardoor ik bepaalde dingen ineens weet. Soms zie ik er beelden bij, vaak krijg ik er een bepaald gevoel bij wat veel verder gaat dan positief/negatief. Soms emoties, etc...

Liefs,
LPChip

13
Paranormaal Algemeen / Re: Terugdenkend
« Gepost op: september 17, 2020, 09:03:18 am »
Communicatie is een heel lastig iets. Alles wordt heel letterlijk genomen en in de breedste zin van het woord, en het antwoord is niet 100% betrouwbaar omdat ze soms zeggen wat je wil horen of iets dat je moet horen om je visie te veranderen.

Ik heb overigens rechstreeks dit antwoord van haarzelf, niet via een gids.

Liefs,
LPChip

14
Paranormaal Algemeen / Re: Terugdenkend
« Gepost op: september 16, 2020, 09:10:06 pm »
Het is haar wens, maar geloof me, er komt een moment waarop dingen duidelijk worden. Besef je tot die tijd dat jij ook gewoon een leven hebt en dat er meer is dan jou en zij.

Liefs,
LPChip

15
Paranormaal Algemeen / Re: Terugdenkend
« Gepost op: september 16, 2020, 06:27:32 pm »
Dit is iets wat met de tijd duidelijk zal worden. Dat is alles dat ik erover mag zeggen.

Liefs,
LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 114

Pagina opgebouwd in 0.847 seconden met 23 queries.