Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 96
1
Kaartleggingen / Re: Angstige tijden
« Gepost op: januari 14, 2019, 10:18:05 pm »
Je gidsen geven aan dat dat voor dit moment niet belangrijk is.

Focus je op belangrijkere dingen. Focus je op de dingen die er nu toe doen.

Die uitslag verandert de huidige situatie niet.

Liefs,
LPChip

2
Kaartleggingen / Re: Angstige tijden
« Gepost op: januari 13, 2019, 11:10:08 pm »
Erkenning is de eerste stap.

Je lichaam werkt als volgt.

Als iets niet goed gaat, gaat jouw lichaam je waarschuwen. Dit begint met lichte pijntjes en stijve spieren. Het doel is om jou te attenderen dat iets niet goed zit.

Als je de klachten negeert, dan gaat je lichaam harder waarschuwen, en krijg je fysieke pijn.

Als je deze negeert, dan ziet jouw lichaam dit als dat je afstand doet van datgeen wat je aan het negeren bent, en dat wordt dan uiteindelijk kanker. Let wel, dit is een proces van vele jaren.

Het gaat pas mis als iemand zegt: kan me niks schelen, zolang ik leef dan zie ik wel... Maar jij bent al een stap verder en hebt door dat je moet veranderen. Het lichaam weet dat je ermee bezig bent. Je hebt nog wel fysiek last van je problemen, maar ze zullen niet erger worden, tenzij je lichaam je waarschuwd dat je elders op moet focussen.

Weet dat elk lichaamsdeel ook een psychische koppeling heeft. Zo staan je voeten voor hoe je in het leven staat, je schouders voor het verzetten van werk, je nek voor hoe jij omgaat met anderen, en zo kan ik enorm doorgaan. Het leuke is dat wij heel veel spreekwoorden in onze taal hebben die deze allemaal benoemen.: Je schouders eronder zetten, Je nek uit steken, Gal spugen, handen in het haar.

Je kan zelfs gebaren maken die dit bevestigen. Als iemand bijvoorbeeld zegt wat er met je aan de hand is en in een reflex doe je je handen voor je ogen of doe je je ogen dicht, dan zeg je eigenlijk: ik wil het niet zien.

Je linker kant van je lichaam staat voor je gevoel, en je rechter kant voor je denken (ratio). Als je probeert om je gevoelens te ontwikkelen, maar je probeert vanalles te bedenken om dat te doen, zul je zien dat je met je rechter hand je linker arm vast pakt. Je ratio probeert letterlijk je gevoel te bevatten.

En zo kan ik enorm lang doorgaan. Er zijn gelukkig ook boeken die al deze dingen beschrijven, mocht je daarin ge´nteresseerd zijn.

Ik hoop dat je hier wat mee kunt.

Liefs,
LPChip

3
Overige onderwerpen / Re: Groot onderhoud 15 januari 22:00
« Gepost op: januari 13, 2019, 03:03:00 pm »
Ja, gaat om dat laatste. De gehele server wordt opgeheven en onder gebracht in een nieuwe hosting vorm. Ik verwacht dat ze de bestanden enzo al overzetten en dat ze dan kort alles offline gooien, de database overzetten en weer live gaan op de nieuwe locatie.

4
Kaartleggingen / Re: Angstige tijden
« Gepost op: januari 13, 2019, 02:48:00 pm »
Hallo Blauw,

Ik heb een Boodschappen van de Engelen kaart getrokken voor je.

De kaart die ik getrokken heb is deze:

Astara
Jij verdient het beste. Reik naar de sterren met je verlangens en je dromen en sluit geen compromissen.
Jij verdient veel beter dan je nu ontvangt. Er wordt je echt te kort gedaan maar dat komt ook omdat je altijd genoegen nam met wat je kreeg. Toch kan je veel meer krijgen indien je een keer leert om geen compromissen te sluiten.

Kijk naar wat je echt wilt en je echt verlangt en probeer je dromen waar te maken. Geef altijd aan dat je met minder geen genoegen neemt. Je bent het waard. Je verdient het.


Deze kaart kan misschien wat verwarrend overkomen gezien het geen antwoord lijkt te zijn op je vraag, maar het beantwoord de onderliggende vraag, de reden waarom je in eerste instantie de tumor gekregen hebt. De tumor is weg, maar de achterliggende oorzaak nog niet. Als je dat niet oplost kan de tumor weer terug komen, en ervaar je andere dingen.

Liefs,
LPChip

5
Overige onderwerpen / Re: Groot onderhoud 15 januari 22:00
« Gepost op: januari 12, 2019, 09:54:50 pm »
Nah. Er is heel weinig activiteit de laatste tijd, en ik weet niet in hoeverre deze migratie voor het forum zelf een probleem gaat zijn. Mogelijk niet eens, maar ik neem liever het zekere voor het onzekere en waarschuw mensen via een topic.

6
Overige onderwerpen / Groot onderhoud 15 januari 22:00
« Gepost op: januari 08, 2019, 11:00:26 am »
Op dinsdag 15 januari zal de website worden verhuisd naar een andere server. Hoewel deze verhuizing een initiatief is van mijn hoster en hun het ook volledig gaan uitvoeren, kan dit voor onderbrekingen zorgen in de website.

Het is mogelijk dat je een bericht plaatst op de site, dat deze de volgende dag niet meer bestaat. Ze beginnen om 22:00 en zullen ergens in de nacht daadwerkelijk de site verplaatsen. Mijn advies is om te wachten tot 6 uur 's morgens met het plaatsen van een reactie.

Mijn excuses voor eventueel ontstaan ongemak.

7
Kaartleggingen / Re: Wie wil voor mij een kaartje leggen?
« Gepost op: januari 01, 2019, 06:52:31 pm »
Jouw gidsen zijn.... jouw gidsen. Anders dan dat hoef je niet te weten. Als je klaar bent met dit leven zul je ze met ze herenigd worden. Tot die tijd hoef je slechts te weten dat ze er voor je zijn en dat ze je begeleiden.

Liefs,
LPChip

8
Kaartleggingen / Re: Wie wil voor mij een kaartje leggen?
« Gepost op: januari 01, 2019, 01:05:52 pm »
Verandering gaat gestaag. Het is niet altijd van het een op het andere moment van negatief naar positief. Er is wel degelijk al wat veranderd maar er zal nog veel meer veranderen.

Je kan dit zelf verspoedigen door naar je eigen houding te kijken, zeggen je gidsen.

Liefs,
LPChip

9
Spirituele kennis / Re: transformatie van de wereld.
« Gepost op: december 24, 2018, 09:13:12 am »
Het meest makkelijke antwoord is eigenlijk gewoon meegroeien. Dat gaat voor de meeste van ons redelijk automatisch als je al spiritueel bent en al bezig bent om te kijken hoe je het beste voor jezelf kan leven, en uitzoekt waarom bepaalde dingen gebeuren. Je verwerkt dan je trauma's en schud de negativiteit van je af.

Dat verhoogt je trillingen, en dat is wat er gebeurd.

Daarnaast is het niet verkeerd om nieuwschierig te zijn naar dit alles en er meer over te leren. Het komt dan vanzelf. :)

Liefs,
LPChip

10
Spirituele kennis / Re: transformatie van de wereld.
« Gepost op: december 23, 2018, 10:09:42 pm »
Ik kan daar veel over zeggen... heel veel... :D

Deze transformatie heeft alles te maken met de ascentie naar de 5e dimensie.

De aarde is al getransformeert maar zorgt ervoor dat wij als mensheid ook kunnen ascenderen. De elite wil dit niet en omdat onze frequenties nu stijgen lukt dat steeds minder. Heel veel is al op het forum te lezen, maar om alles te typen kan ik haast wel een boek schrijven... :P

Heb je specifieke vragen, shoot. :)

Liefs,
LPChip

11
Kaartleggingen / Re: Wil iemand een kaart voor mij leggen?
« Gepost op: december 16, 2018, 05:48:50 pm »
Hoi Poeh,

Ik heb je een privebericht gestuurd. :)

Liefs,
LPChip

12
Levensvragen / Re: Helderziende bellen wie heeft er ervaring mee met voorspellingen?
« Gepost op: december 12, 2018, 03:20:04 pm »
Natuurlijk mag dat. :)

Liefs,
LPChip

13
Levensvragen / Re: Helderziende bellen wie heeft er ervaring mee met voorspellingen?
« Gepost op: december 12, 2018, 02:59:26 pm »
Hoi Elmindia,

Elke paragnost is anders. Als het gaat om spiritualiteit is het vaak zo dat wanneer je ergens voor moet betalen, je alles wat gezegd wordt met een korrel zout moet nemen. Deze mensen moeten namelijk ook presteren als ze een slechte dag hebben. Daarnaast is het zo dat in een commerciele setting, er vaak iemand boven zit die heel anders denkt dan de mensen die je aan de lijn hebben.

Het enige wat ze willen is dat mensen blijven bellen, en dat doe je door ze tevreden te houden. Dus wordt hun gevraagd om veel positieve boodschappen te geven.

Zodra je naar een paragnost gaat die er geen geld voor vraagt, zul je veel betere antwoorden krijgen, want zo iemand heeft er niets aan om je blij te maken.


Dat gezegd te hebben, geven mijn gidsen een heel neutraal tot negatief gevoel door.

Ze zeggen: met jouw houding zal er niets veranderen en zal de situatie blijven zoals deze is. Je moet je eerst openstellen voor een relatie, en dan stappen zetten zodat jouw gidsen dit kunnen laten gebeuren.

Je bent wel op de goede weg maar er is nog een hoop te gebeuren.

Ik hoop dat je hier iets aan hebt.

Liefs,
LPChip

14
Kaartleggingen / Re: Kaart leggen voor mij
« Gepost op: december 04, 2018, 10:44:57 pm »
Hoi Marjolein,

Ik heb een I-Ching kaart voor je getrokken.

16. De Geestdrift
Je wekt enthousiasme bij je omgeving door je eigen geestdrift. Het zal je geen enkele moeite kosten om hulp te krijgen bij wat je wilt ondernemen. Je vrienden staan al voor je klaar. Dit hexagram is uitermate positief. Er wacht je een vrolijke, opwindende tijd.
Alleen moet je opletten dat je je niet passief laat meedrijven op je succes! Want dan zou het tij wel eens kunnen keren. Discipline en orde blijven nodig om deze fase zo lang mogelijk te laten voortduren. En wees ervan overtuigd dat, zolang je zelf de juiste instelling hebt, niemand je een strobreed in de weg zal leggen.
Op zakelijk gebied kun je het best een (bescheiden) investering doen. En tijd in de liefde investeren is op dit moment een uitermate goede zaak.
Je kunt zelfs het gevoel krijgen dat jij en je liefste echt voor elkaar voorbestemd waren, al lang voor je elkaar voor de eerste keer ontmoette. Op het carrierevlak liggen ook enkele mooie kansen voor je klaar.

Liefs,
LPChip

15
Spirituele kennis / Re: energie opsluiten
« Gepost op: december 04, 2018, 06:34:59 pm »
Hoi Mr.O,

Hoewel ik je wel antwoord kan geven op je vraag, ga ik je een ander antwoord geven. Namelijk, hoe kun je deze steen zuiveren zodat het probleem bij de kern wordt opgelost, en niet een oplossing wordt gevonden om tegen het probleem te vechten.

Wat je wil doen is de steen zuiveren. Ik wil typen hoe je dit normaal doet, maar mijn gidsen grijpen in. Ze geven aan, plaats 4 waxinelichtjes op tafel, zo'n 10 tot 20cm van elkaar vandaan in een vierkant, en leg daar de steen in het midden. De waxinelichtjes steek je uiteraard aan.

Dit zorgt ervoor dat het positieve en warme licht rondom de steen ervoor zorgt dat de demoon die in de steen zit, de steen geen fijne plek meer vindt en de steen daardoor verlaat. Het beste is om dit te doen als niet veel mensen thuis zijn zodat de demoon weg gaat.

Je kan meer waxinelichtjes plaatsen als je het idee hebt dat de demoon niet uit het huis weg gaat.

Verder kun je de steen zuiveren door deze in water te leggen, in direct zonlicht te plaatsen of in direct maanlicht te plaatsen. Dit zuiveren heeft geen nut als de demoon nog in de steen zit. Dit doe je als hij eruit is, om ervoor te zorgen dat hij de steen niet weer opnieuw kan vinden.

Ik hoop dat je er wat aan hebt.

Liefs,
LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 96

Pagina opgebouwd in 0.111 seconden met 23 queries.