Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 120
1
Kaartleggingen / Re: Kaartlegging
« Gepost op: januari 15, 2021, 10:56:01 pm »
Hoi CharlieD,

We hebben wat meer leden die het leuk vinden om kaarten te leggen, daarom heb ik nog niet gereageerd. Mocht je nog geen legging gekregen hebben zondag, zal ik een legging voor je doen.

Liefs,
LPChip

2
Stel jezelf voor / Re: Nieuw op het forum
« Gepost op: januari 15, 2021, 10:50:22 pm »
Hoi Kayleigh,

Welkom op Armina.

Het is voor mensen zoals jij en ik heel normaal om je op jonge leeftijd af te sluiten. We kunnen veel meer waarnemen dan de rest en wanneer anderen het niet lijken te zien is het een natuurlijke reactie om het weg te stoppen, want als de rest het niet ziet, dan zal het wel niet goed zijn... Maar dat maakt ons juist zo bijzonder. :)

In ieder geval heb je nu een plek gevonden waar gelijkgestemden zijn.

Liefs,
LPChip

3
Spirituele kennis / Re: Andere wezens
« Gepost op: januari 14, 2021, 09:10:54 pm »
Hoi Mamie,

Je gidsen waarschuwen, dit is een scam. Deze wezens zijn niet bij je. Het is juist redelijk stil en rustig. Dit is een poging van deze mensen om geld aan je te verdienen.

Liefs,
LPChip

4
Levensvragen / Re: Advies studeren
« Gepost op: januari 12, 2021, 08:30:02 am »
Hoi Nilly,

De situatie is niet gunstig in die zin: je werk is niet de plek waar je tot bloei komt maar kost je wel zo veel energie dat een studie ernaast enorm zwaar is. In dit geval tÚ zwaar.

Je gidsen zijn slechts gidsen. Ze helpen je om te zien wat er aan mogelijkheden zijn, maar het is en blijft altijd jouw beslissing. "Er zijn geen foute keuzes, want zelfs als je een keuze maakt die niet bij je past, leer je van de ervaring." is wat je gidsen zeggen.

Kijk wat je leuk vind, waar je interesses zijn, en kijk of je daar werk in kan vinden, eventueel met scholing.

Liefs,
LPChip

5
Overige onderwerpen / VERPLAATST: Advies studeren
« Gepost op: januari 11, 2021, 10:30:49 pm »

6
Levensvragen / Re: Advies studeren
« Gepost op: januari 11, 2021, 10:30:09 pm »
Ik weet niet welke opleiding je gekozen hebt, maar je gidsen geven aan dat de opleiding niet helemaal bij je past, en de situatie is ook totaal niet gunstig.

Je gidsen vragen je: wat vind je nou echt leuk? Wat kun je goed?

Liefs,
LPChip

7
Kaartleggingen / Re: Kaart leggen
« Gepost op: januari 09, 2021, 11:37:00 pm »
Dankjewel voor de legging. Ik kan er wat mee.

Liefs,
LPChip

8
Kaartleggingen / Re: Kaart leggen
« Gepost op: januari 08, 2021, 11:34:32 pm »
Hoi Mamie, volgens mij moet je 5 berichten geplaatst hebben voordat je foto's erbij kan zetten. Je kan dus je posts plaatsen zonder de foto's erin te zetten, dan kom je wel over de 5 heen, daarna per bericht op Verander drukken en de foto's erbij zetten. :)

Ik zou ook wel graag een kaartlegging willen. Heb je ook een vraag nodig of doe je meer een algemene legging?

Liefs,
LPChip

9
Overige onderwerpen / Re: Tweeling ziel
« Gepost op: januari 08, 2021, 11:32:19 pm »
Nee, hij is niet je tweelingziel.

Bij een tweelingziel kom je een stukje van jezelf tegen. Dan weet je precies wie of wat de ander is en wat ze doen, waarom ze het doen, omdat je het zelf ook doet. Hierdoor ga je alle positieve kanten van jezelf zien en ga je je ergeren aan alle negatieve kanten van jezelf zodat je jezelf kan verbeteren.

Voordat je kan weten of iemand je tweelingziel is moet je ook meer dan eens met elkaar in gesprek zijn geweest en het herkennen.

In dit geval geven je gidsen aan mij door dat dit geen tweelingziel is en dat hij meer op jouw pad is gezet als test voor jezelf. Hij kan een blijvende relatie zijn, maar hoeft niet persÚ, afhankelijk van wat jij wil, maar daar is het nu nog te vroeg voor.

Liefs,
LPChip

10
Stel jezelf voor / Re: Aloha
« Gepost op: januari 08, 2021, 11:28:30 pm »
Hoi Sylvia,

Welkom op Armina.

Mocht je vragen hebben, schroom je niet en stel ze gerust.

Liefs,
LPChip

11
Droombetekenissen / Re: Droombetekenis
« Gepost op: januari 06, 2021, 01:46:35 pm »
Dromen waarin je tanden uit je mond vallen komen heel veel voor. Een typisch scenario is dat je tanden in kruimels uiteen vallen, of dat je tanden uit je mond vallen na slechts een klein tikje.

Zulke dromen voelen meestal horrorachtig en eng aan, en laten een blijven 'droombeeld' achter wat je goed kan herinneren. Dit soort droom is op meerdere manieren uit te leggen:

Tanden worden gebruikt om mee te bijten, scheuren en malen. Als je het zo ziet, staan tanden voor kracht. Het verlies van tanden zou dan kunnen staan voor een gevoel van krachteloosheid. Voel je je zwak in enig opzicht? Misschien ervaar je moeilijkheden in het verwoorden van je bedoelingen. Je kan je gefrustreerd voelen als je niet gehoord wordt. Misschien voel je zelfs enigszins minderwaardig en ervaar je een gebrek aan zelfvertrouwen in een bepaalde situatie of relatie. Deze droom geeft aan dat je wat assertiever zou moeten worden en geloven dat jouw mening er wel degelijk toe doet.

Een andere uitleg is dat dromen over tanden werkelijk gaan over onzekerheden over je uiterlijk en hoe je op anderen overkomt. Een 'tandpasta glimlach' is bijvoorbeeld een symbool van uiterlijk in de media. Tanden zijn ook belangrijk bij flirten, zij het een eerste glimlach of een tedere nekbeet. Deze droom kan daarom ook voortkomen uit een angst over gebrek aan libido en de gevolgen van het ouder worden. Iedereen maakt zich weleens zorgen over zijn uiterlijk. Dat we moeite doen voor ons uiterlijk is heel natuurlijk en gezond.

Nog een uitleg voor slechte tanden in je droom kan gevonden worden in je angst om voor schut gezet te worden of dat je jezelf belachelijk maakt in een specifieke situatie. Deze droom is een uitvergroting van je angsten..

Vrouwen in de overgang schijnen relatief veel over tanden te dromen. Dit zou gerelateerd kunnen zijn aan het concept van ouder worden, en het gevoel minder aantrekkelijk of vrouwelijk te zijn.

Liefs,
LPChip

12
Levensvragen / Re: Geen leven meer op aarde als alle levenslessen geleerd zijn?
« Gepost op: januari 05, 2021, 05:55:48 pm »
Jazeker.

Liefs,
LPChip

13
Kaartleggingen / Re: Wil iemand voor mij een kaartlegging doen?
« Gepost op: januari 05, 2021, 10:46:45 am »
Beste NymeriŰl,

Ik heb een i-ching kaart getrokken voor je. De kaart die ik getrokken heb is de volgende:

57. Het Zachtmoedige
Het is mogelijk dat de komende tijd een aantal zaken boven water komen die eigenlijk het daglicht niet verdragen. Met andere woorden: geheimgehouden zaken blijven niet langer geheim!
Wil je graag een bepaald doel bereiken, dan kun je met dit hexagram het beter rustig aan doen. De ideale manier om je doel te bereiken is in dit geval: niet opjutten. Niet dwingen, maar zachtjes de situatie in de gewenste richting duwen. Je kunt succes boeken als je verlangens niet te groot zijn, want het hexagram spreekt slechts van een bescheiden succes. Soms kan het met hexagram 57 ook nodig zijn dat je niet zelf actie onderneemt, maar wacht op iemand die bekwamer is en die je advies geeft, of je onder zijn hoede neemt.
Om het nodige geduld op te brengen, kun je in je achterhoofd houden dat de tijd je bondgenoot is, in plaats van je vijand. In de liefde kun je te maken krijgen met een partner die maar geen beslissing kan nemen...

Liefs,
LPChip

14
Kaartleggingen / Re: Wie zou er een kaartlegging willen doen voor mij?
« Gepost op: januari 05, 2021, 10:44:54 am »
Hoi Searcher,

Ik heb een Boodschappen van de Engelen kaart getrokken voor je. De kaart die ik getrokken heb is deze:

Isabella
Ja, de tijd is er nu rijp voor! Een gelukkige uitkomst zal volgen op je positieve verwachtingen.
Vaak twijfelen we even of de tijd wel rijp is om bepaalde dingen te doen of te verlangen. Soms kunnen we beter even wachten, maar soms ook moeten we juist meteen de dingen aangrijpen omdat de tijd er rijp voor is. Dit is zo'n moment!
Wat je ook wilt: de tijd is er rijp voor. Doe dus wat je moet doen en doe het met liefde! Het zal allemaal goed uit gaan pakken, zolang het maar positief is dat je wilt gaan doen. Laat dus vol vertrouwen al die angst en twijfels los en ga ervoor, voordat het straks misschien te laat is.


Liefs,
LPChip

15
Levensvragen / Re: Geen leven meer op aarde als alle levenslessen geleerd zijn?
« Gepost op: december 31, 2020, 01:45:43 pm »
Ja en nee.

Er komt een moment dat de aarde niet meer bewoonbaar is en de mensheid gedwongen is om naar elders te gaan.

Maar net als dat er een tijd komt dat men op aarde dood gaat, komt er ook een moment voor een ziel dat deze niet meer hoeft te incarneren. Maar ook al gaan mensen op aarde dood, de mensheid bestaat nog. Want er worden nieuwe mensen geboren. Zo ook worden er nieuwe zielen gemaakt die dus van vooraf aan beginnen. De cyclus blijft dus in stand.

Maar een heel belangrijk detail is tijd. Op aarde ervaren we tijd lineair, maar in de 4e en 5e dimensie bestaat tijd niet. Dit betekend ook dat je bij het incarneren niet alleen kiest waar op aarde je incarneert, maar ook in welke tijd. Nu is het wel zo dat er van te voren allemaal tijdskaders zijn die je in je zielsleven moet beleven, dus alle tijden komen wel een keer aan bod, maar je kan voor een leven ervoor kiezen om opnieuw in een bepaald tijdsvlak te incarneren.

Liefs,
LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 120

Pagina opgebouwd in 0.055 seconden met 23 queries.