Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 99
1
Overige onderwerpen / Re: Is hier nog wel leven?
« Gepost op: september 19, 2019, 10:44:56 am »
Dit is geen drukbezocht forum, maar ik bekijk het forum wel elke dag.

Vaak komen mensen, lezen veel topics geven een bericht of twee en vertrekken dan weer.

Mocht je wat meer leven willen op het forum, en je bent geÔnteresseerd in bepaalde onderwerpen, stel rustig je vraag, dan kan ik die voor je beantwoorden.

Liefs,
LPChip

2
Stel jezelf voor / Re: En hier ben ik ☺
« Gepost op: september 15, 2019, 09:53:26 pm »
Hoi Aranašn,

Welkom op Armina. :)

Mocht je vragen hebben, schroom je niet, en stel ze gerust.

Liefs,
LPChip

3
Stel jezelf voor / Re: Tabula Rasa ...
« Gepost op: september 13, 2019, 10:26:14 am »
Hoi Lionlady,

Welkom op Armina. :) Mocht je vragen hebben, schroom je niet, en stel ze gerust.

Liefs,
LPChip

4
Overige onderwerpen / Re: Paraskevidekatriafobie
« Gepost op: september 13, 2019, 09:31:23 am »
Voor mij is Vrijdag de 13e altijd een geluksdag.

Als je namelijk denkt dat vrijdag de 13e een pechdag is, dan ben je voorzichtiger, en het is juist die houding die ervoor zorgt dat dingen sneller gebeuren. Dat bevestigt dan mensen vaak van: "zie je wel... vandaag is het vrijdag de 13e".

Sinds ik van die overtuiging afgestapt ben, en gezegd heb, voor mij is het vandaag een geluksdag, heb ik eigenlijk altijd geluk op vrijdag de 13e. :)

Ik zeg dan altijd tegen mezelf: Omdat iedereen de negativiteit naar zich toe trekt, is er veel geluk over, dat trek ik dan naar me toe. :)

Liefs,
LPChip

5
Levensvragen / Re: Vraag over ervaring nieuwe baan
« Gepost op: augustus 28, 2019, 08:52:53 pm »
Hoi B1986,

Ik herken je situatie. Soms zijn mensen zo dat ze niet geholpen willen worden of door angsten bepaalde keuzes maken. Zeker wanneer mensen ouder zijn raken ze vastgeroest in hun keuzes en willen ze gewoon niet meer veranderen.

Weet dat dit prima is. Ouderdom komt met gebreken zeggen ze, en een van deze gebreken is de wil, energie en moed om te veranderen. Accepteer dat er mensen zijn die niet meer willen of kunnen veranderen.

Weet dat een luisterend oor bieden altijd helpt, ook al lijkt het soms niet te helpen. Zeker de oudere generatie heeft geleerd om veel van zich af te praten. Ze zullen niet beseffen dat dit ruimte geeft, vooral ook omdat ze het genoeg doen en er dus niet heel veel ruimte te maken is.

Maar als het luisteren voor jou als een vervelende ervaring binnenkomt, dan kun je wellicht kijken wat je kan doen om de situatie minder onprettig te maken. Is het iets van jou of de ander?

Liefs,
LPChip

6
Paranormaal Algemeen / Re: Op zoek naar verschillende residual Haunting locaties
« Gepost op: augustus 24, 2019, 12:11:34 pm »
Hey Kim,

Ik dacht eigenlijk dat je doelde op energetische locaties. Plekken waar laylijnen liggen, stargates, energie portals, etc. Bij het woord haunting dacht ik dat je wellicht doelde op negatieve energie, zodat die gezuiverd kan worden, of anders bijzondere energie die mensen doorgaans mijden, zoals Chernobyl.

Liefs,
LPChip

7
Levensvragen / Re: Vraag over ervaring nieuwe baan
« Gepost op: augustus 22, 2019, 06:42:51 pm »
Good girl! :)

Liefs,
LPChip

8
Paranormaal Algemeen / Re: Op zoek naar verschillende residual Haunting locaties
« Gepost op: augustus 22, 2019, 04:51:15 pm »
Dankjewel voor deze toevoeging.

Ik ben nu erg blij dat ik je dit gevraagd heb, want ik dacht dat je op zoek was naar iets anders. Met dit fenomeen ben ik echter niet bekend. Ik zou deze gebeurtenissen dan ook zien als een entiteit die is blijven hangen maar niet beseft dat hij/zij is overleden, en daardoor in een lus leeft.

Op zich is het wel logisch. Energie kan een imprint achter laten, en alles wat organisch is kan energie bevatten. Hout en Steen zijn organische materialen.

Liefs,
LPChip

9
Paranormaal Algemeen / Re: Op zoek naar verschillende residual Haunting locaties
« Gepost op: augustus 22, 2019, 02:52:12 pm »
Hoi DutchAcademy,

Ik heb geen problemen met deze vraag, maar wellicht is het handig voor andere lezers om kort uit te leggen wat residual haunting locaties zijn. Wellicht dat men het onder een andere naam kent, of misschien geÔnteresseerd raakt in het onderwerp. :)

Kun je daar wat meer over zeggen?

Liefs,
LPChip

10
Levensvragen / Re: Vraag over ervaring nieuwe baan
« Gepost op: augustus 21, 2019, 08:43:13 pm »
Als jij weet dat jij jouw werk goed gedaan hebt, dan is alles goed. Dat is het enige wat belangrijk voor je is. De rest niet. Als je moet veranderen, dan hoor je dat vanzelf wel.

Leg het naast je neer. Laat het je geen onnodige energie kosten. Dat is alleen maar verspilling.

Liefs,
LPChip

11
Levensvragen / Re: Vraag over ervaring nieuwe baan
« Gepost op: augustus 21, 2019, 04:51:42 pm »
Twijfel je aan jezelf?

Waarom is het belangrijk om te weten waarom hun dit gevraagd hebben?

Liefs,
LPChip

12
Stel jezelf voor / Re: Me even voorstellen
« Gepost op: augustus 19, 2019, 04:10:01 pm »
Hoi Kim,

Welkom op Armina.

We zijn eigenlijk nooit uitgeleerd, dus mocht je vragen hebben, schroom je niet, en stel ze gerust. Wie weet dat, naast dat we van jou mogen leren, je ook van ons mag leren. :)

Liefs,
LPChip

13
Spirituele kennis / Re: dubbele getallen zien
« Gepost op: augustus 06, 2019, 08:53:04 am »
Veel mensen leven in ups en downs. In een periode van een down zijn ze vaak even met iets anders bezig of ligt de focus elders.

In zo'n geval zie je dan ook in mindere mate de dubbele getallen omdat je simpel weg minder spiritueel bezig bent. Het kan zijn dat je een thema aan het uitwerken bent of gewoon met ratio bezig bent ipv gevoel. Het is niet erg als je dit doet, want dit gaat automatisch. Je gidsen vinden dat goed. In een up moment kan het zijn dat je gidsen je weer willen triggeren of een compliment willen geven dat je goed bezig bent, en kunnen je dan weer veel dubbele getallen laten zien.

Liefs,
LPChip

14
Spirituele kennis / Re: energetische koorden
« Gepost op: augustus 06, 2019, 08:49:41 am »
En dat is ook zo. Tenzij iemand geobsedeerd is door de ander, zal het vermeiden van contact ervoor zorgen dat de ander dagelijks met andere dingen bezig is. Het aan de ander denken is genoeg om energie over het koord te laten lopen, wat het koord weer strak spant.

Bij een obsessie is iemand veel met zijn gedachten bij de ander ongeacht of de ander aan deze persoon denkt.

Liefs,
LPChip

15
Levensvragen / Re: Vraag over ervaring nieuwe baan
« Gepost op: augustus 01, 2019, 10:55:00 pm »
Zoals je weet heb ik inmiddels een tijdje een nieuwe baan, waardoor ik veel (vooral oudere) mensen zie en spreek. Sommige een of een paar keer, anderen voor langere tijd.
Maar met dit werk werk ik alleen (bewust voor gekozen) en in mijn privťleven heb ik geen sociale contacten. Via het werk leer ik ook geen mensen kennen, want mijn collega's zie ik maar een paar keer per jaar. Dan is het maar even, oppervlakkig en werk gericht.
Vraag me af wanneer het 'tijd' is voor nieuwe sociale contacten en uiteindelijk vriendschappen? Wanneer komen ze op mijn pad, of hoe kan ik ervoor zorgen dat er mensen en de juiste (leuke) mensen op mijn pad komen?
Het is tijd wanneer jij ervoor open wil staan. Je hebt nu een situatie gecreŽerd waarin deze contacten niet snel zullen komen. Dit heb je nodig gehad zodat je je kon focussen op het hier en nu. Je wil nu een stapje verder. Dat kan. Om sociale contacten op te doen zul je ook daadwerkelijk stappen moeten ondernemen. Deze kun je doen in je vrije tijd, maar daarvoor zul je dus ergens naartoe moeten gaan waar mensen zijn. Hoe socialer de plek, des te groter de kans dat je met mensen in contact komt. Een sport is sociaal, een teamsport des ter meer. Je snapt wel wat ik bedoel denk ik. Het zal niet vanzelf op je pad komen anders dan een enkele keer, en dan zijn die contacten gewoon te weinig om iets te laten groeien. Je zal echt ergens naartoe moeten gaan om deze contacten op te bouwen.

Dan heb ik nog een vraag over een cliŽnt, ik werk daar een tijdje totdat een collega hersteld is van een gebroken been (open botbreuk).
Dit is een echtpaar, meneer trekt zich terug als ik er ben, geen idee waarom en mevrouw vind het gezellig om te kletsen.
Niet iedereen is sociaal. Deze meneer trekt zich terug omdat hij simpel weg geen behoefte heeft aan contact en enigszins mensenschuw is. Van hem hoeft het niet zo. Daarom is hij ook bij haar. Om de balans in het leven te hebben.

Ik heb het gevoel dat ik een klik met deze mevrouw heb, anders / meer dan met de andere cliŽnten (waar ik over het algemeen toch ook best goed mee overweg kan). Ze is heel aardig en heb het gevoel dat dit een persoon is die zichzelf is. Dus 'echt' en niet 'gemaakt'. En wij kunnen erg goed overleggen over wat en hoe er iets gedaan wordt in huis, samenwerken (ze werkt een beetje mee) en respecteren elkaar. Het lijkt net of deze persoon op een bepaalde manier dingen aanvoelt en alsof ik dingen van mezelf herken in haar. Haar karakter en manier van doen en denken.
Wat zegt je gevoel hierover?

Alvast bedankt voor je reactie!  :)


Dat komt omdat dat ook zo is. Deze mevrouw heeft veel eigenschappen die jij ook hebt, je herkent jezelf in haar, en zij in jou, en dat heeft een band gevormd.

Ik hoop dat je wat aan mijn antwoord hebt.

Liefs,
LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 99

Pagina opgebouwd in 0.188 seconden met 22 queries.