Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 98
1
Paranormaal Algemeen / Re: Paranormale gebeurtenissen, wie helpt?
« Gepost op: juni 26, 2019, 07:14:55 pm »
Hoi Imoan2002,

Allereerst welkom op Armina.

Jij hebt last van entiteiten.

Ik zal als eerste uitleggen wat dit zijn.

Een entiteit is een ziel die zich in de 4e dimensie bevindt. Wij zitten met ons lichaam in de 3e dimensie, en met onze ziel in de 4e dimensie. De 4e dimensie is het schaduwrijk of de astrale wereld of droomwereld. Als je gaat slapen dan ga je bewust worden vanuit je ziel en ben je in de 4e dimensie.

De 4e dimensie is de dimensie waarin je kan creeren met je wil. Dit is hoe je droomt. Je creert de werkelijkheid letterlijk om je heen. Jij beweegt niet, maar je creert alles om je heen en verplaatst dat. (Dit is ook waarom je niet kan rennen in je droom)


Als je komt te overlijden, dan wordt de connectie tussen je aardse lichaam (3e dimensie) en je ziel (4e dimensie) verbroken.

Wanneer je je dood verwerkt en er niets meer is dat je aan dit leven bindt, kun je het afsluiten en ga je naar de 5e dimensie (hemel).

Waarom vertel ik dit, de entiteiten zijn zielen die dood zijn gegaan, maar die zijn blijven hangen in de 4e dimensie. Ze hebben hun dood niet kunnen verwerken en dwalen nu rond.

Om uit te leggen waarom deze entiteiten nu juist jou kiezen en niemand anders moet ik nog een stukje uitleggen.

De dimensies bestaan allemaal op dezelfde plek maar de trilling is anders. de 3e dimensie trilt met een lagere snelheid dan de 4e dimensie, en de 5e dimensie trilt nog sneller.

Vaste materie zoals de dingen die je fysiek om je heen ziet, zijn gemaakt van atomen, en atomen draaien als het ware om elkaar heen en trillen met een bepaalde snelheid. Je ziel is in feite ook gemaakt van atomen maar trilt veel sneller. We zeggen daarom ook dat dit energie is. (net zoals stroom). Je ziet stroom niet, maar je kan het wel voelen.

De 3e en 4e dimensie liggen weliswaar niet over elkaar heen maar liggen wel heel dicht bij elkaar.

Wanneer iemand spiritueel is zorgt hun doen en laten ervoor dat hun trilling hoger is. Er zijn namelijk minder negatieve dingen die je trilling naar beneden brengt. Omdat in jouw geval je trilling hoger ligt dan de gemiddelde mens, zit jij dichter bij de 4e dimensie.

Dit zorgt er niet alleen voor dat jij ook entiteiten kan voelen en soms zelfs zien, maar entiteiten uit de 4e dimensie zien jou ook eerder dan anderen, en dat trekt hun naar jou aan.

Dat zeggende te hebben, er zijn 2 vormen van entiteiten. De witte entiteiten zijn gidsen, die helpen jou om verder te komen, en de zwarte entiteiten, dit zijn zielen die zijn overleden.

In jouw geval gaat het om negatieve entiteiten. In de volksmond worden dit geesten genoemd.

Hoe negatiever een entiteit is hoe lager hun trilling is. Dit zorgt er voor dat ze meer invloed kunnen uitoefenen op materie in de 3e dimensie, maar dit kost hun heel veel energie. Hoe negatiever ze zijn, hoe sterker ze worden, omdat ze dan dichter bij onze realiteit terecht komen. Nu wil ik je hier niet mee bang maken, het is meer dat als je een negatieve entiteit provoceert dit verkeerd kan uitpakken.

Besef je ten eerste dat deze entiteiten niet weten wat er gebeurd is. Ze zijn dood maar omdat ze in de 4e dimensie zijn, de wereld van de creatie, is het zeer aannemelijk dat ze in hun realiteit hun oude leven aan het leven zijn. Elke dag weer dezelfde belevenis. Er is wel een communicatie tussen hun fictieve wereld en de realiteit, en dat is wat jij dus gemerkt hebt.

Er zijn meerdere dingen die je kan doen om dit te verhelpen.

De eerste is het branden van kaarsen in de hoeken van de kamer. Dit zorgt ervoor dat de energie in de kamer positiever wordt, en dat vinden deze entiteiten niet fijn, danwel het maakt hun ook positiever waardoor ze minder effect op onze realiteit hebben, want hun trilling gaat ook omhoog en daardoor verplaatsen ze zich hoger in de 4e dimensie, en dus verder van ons vandaan.

Een andere manier is om daadwerkelijk met ze te communiceren en uit te leggen dat ze dood zijn. Je mag ze vragen om naar het licht te gaan en dat hun tijd nu gekomen is.

Bij het communiceren met entiteiten en ook gidsen, is het zo dat als je in jezelf de zinnen denkt en daarbij de intentie meegeeft dat je met deze entiteit praat, het eerste wat dan in je op komt, is hun antwoord. Je kan daarbij je gevoel gebruiken om te voelen of een antwoord positief, neutraal of negatief is, waardoor je beter kan voelen wat de entiteit ervaart.

Ik hoop dat je hier iets aan hebt.

Als je verder vragen hebt, schroom je niet en stel ze gerust. :)

Liefs,
LPChip

2
Spirituele kennis / Re: dubbele getallen zien
« Gepost op: juni 15, 2019, 12:08:56 am »
Het zien van dubbele getallen is een boodschap van je gidsen. De nummers zelf hebben ook nog een betekenis die je kan opzoeken om erachter te komen wat ze je willen laten weten.

Globaal gezien is het altijd wel een boodschap dat je op de juiste weg bent, maar het opzoeken van de nummers geeft meer inzicht.

Liefs,
LPChip

3
Droombetekenissen / Re: Droom
« Gepost op: juni 14, 2019, 02:54:54 pm »
Hoi B1986,

Ik ben bang dat ik toch meer van de droom nodig heb om de betekenis hiervan te achterhalen. Huilen is een emotie van ontlading en heeft betrekking tot iets. Dit iets is in dit geval belangrijk.

Liefs,
LPChip

4
Kaartleggingen / Re: Ik weet niet wat doen
« Gepost op: juni 14, 2019, 09:24:53 am »
Graag gedaan. :)

Nu is dus het moment nog niet. Maar in de toekomst kan het dus mogelijk wel een keer. :)

Liefs,
LPChip

5
Kaartleggingen / Re: Ik weet niet wat doen
« Gepost op: juni 13, 2019, 11:10:01 pm »
Beste Lina,

Ik heb ervoor gekozen om geen kaartlegging te doen. De reden hiervoor is dat ik je vraag veel beter kan beantwoorden door je gidsen te laten spreken, dan dat ze een kaart geven waarbij je zelf nog moet puzzelen wat het betekend.

Jullie willen een pup, en er is een pup op jullie pad gekomen. Je man wil nog geen pup, hij is er nog niet aan toe.

De pup heeft jullie pad gekruisd om te laten zien dat er pups zijn die jullie aanspreken en het dialoog met je man te kunnen starten. Hij moet echter wennen aan het idee, en het is belangrijk dat hij zelf uit eigen overtuiging ja gaat zeggen. Dat zal er voor zorgen dat hij ook binding krijgt met de pup, en dat is belangrijk.

Ga een 1-op-1 gesprek met hem aan en vraag naar de diepere reden. Het kan zijn dat hij het niet wil om financiele redenen, of omdat het te druk is. Als je weet wat de reden is dat hij geen pup wil, kun je een compromis sluiten zodat de zorgen die hij nu heeft kan verwerken.

Zou je nu wel een pup nemen, dan zal dit jullie relatie negatief beÔnvloeden.

Let wel, hoe meer je bij hem "zeurt" dat je de pup wil, des te meer hij zijn hakken in het zand zal steken en hoe minder graag hij de pup zal willen.

Ik hoop dat je er wat aan hebt.

Liefs,
LPChip

6
Spirituele kennis / Re: energetische koorden
« Gepost op: juni 13, 2019, 11:03:20 pm »
Als je een energetisch koord hebt met iemand, kunnen beide partijen de koorden breken. Als iemand echter gehecht is aan het contact, zal deze automatisch de koorden weer herstellen. In dat geval is er meer nodig. Bijvoorbeeld een gesprek waarin je kenbaar maakt geen contact te willen. De ander zal de motivatie verliezen om de koorden weer te herstellen.

Liefs,
LPChip

7
Spirituele kennis / Re: energetische koorden
« Gepost op: juni 13, 2019, 10:40:13 am »
Hoi Lina,

Energetische koorden kun je altijd verbreken als je dat echt wil.

De vraag is echter of de andere persoon de koorden opnieuw zal willen aanleggen. Het voorkomen dat dit gebeurd is veel lastiger.

Liefs,
LPChip

8
Stel jezelf voor / Re: Hallo iedereen
« Gepost op: juni 12, 2019, 12:02:58 pm »
Hoi Lina,

Welkom op Armina. :)

Mocht je vragen hebben, schroom je niet, en stel ze gerust. :)

Liefs,
LPChip

9
Levensvragen / Re: Verlatingsangst
« Gepost op: juni 10, 2019, 12:46:09 pm »
Ja, en Het leven is als een rivier. Blokkeer je de stroom, dan droogt hij op en gaat alles wat er leeft dood. Maar als het stroomt, dan stroomt het zo hard als dat nodig is, en is er weinig wat je kan doen om dit tempo aan te passen. Het stroomt zo hard als nodig is.

Liefs,
LPChip

10
Levensvragen / Re: Verlatingsangst
« Gepost op: juni 09, 2019, 11:27:19 pm »
Hoi Ninkenike,

Een regressietherapeut (of reincarnatietherapeut zoals jij het noemt) is de beste manier om met een trauma over weg te gaan. Andere middelen hebben weinig tot geen effect en een regressietherapeut is juist heel doeltreffend.

Ik kan je dan ook niets aan raden om nu al te doen anders dan te kijken of je de afspraak naar voren kan halen. Zie het daarom eerder als een vakantie. Weet dat het thema over een maand opgepakt en opgelost ga worden, leg het voor nu naast je neer en geniet van het leven voor zover mogelijk.

Liefs,
LPChip

11
Levensvragen / Re: Vraag over ervaring nieuwe baan
« Gepost op: juni 09, 2019, 11:24:26 pm »
Alles wat er in je leven gebeurd is gestuurd.

Maar het belangrijkste is dat het goed voelt. Je hebt mijn hulp hier niet bij nodig. Vertrouw op je gevoel. Deze geeft al aan dat het goed zit, dus vertrouw dat het ook zo is.

Liefs,
LPChip

12
Levensvragen / Re: Vraag over ervaring nieuwe baan
« Gepost op: juni 08, 2019, 06:50:44 pm »
Jij bent een vrouw en ik een man.

Dit klinkt gek, maar voor jou zit er een veel grotere emotionele lading aanvast dan dat voor mij het geval zou zijn. Een man in het algemeen zou deze gevoelens niet hebben omdat deze via een rationele beslissing het probleem aanpakt. Ik zou dan bij mezelf denken, ik heb een fout gemaakt, maar dat was toen. Ik ben veranderd, de situatie is anders dus ik heb een reden om het naast me neer te leggen. Heb ik de ander gekwetst, dan is een kaartje het minste wat ik kan doen.

Jij als vrouw hebt dan ook nog een emotionele lading. Om deze beter te verwerken kan het helpen om van je af te schrijven. Een kaartje om je excuses aan te bieden heeft dan ook therapeutische waarden.

Ga je de situatie vanaf de andere kant bekijken, dan ga je je afvragen of de ander daadwerkelijk last heeft gehad van wat je hebt gezegd en of deze op dat moment (of later) zou kunnen hebben begrepen dat jij jezelf niet was. De kans is aannemelijk dat deze persoon het wel doorhad en in zo'n geval is het kaartje niet noodzakelijk.

Als je het spiritueel gezien wil bekijken, dan zou ik de pendel pakken en mijn gidsen vragen of het kaartje noodzakelijk is en of het verstandig is dat ik deze stuur voor mijn eigen herstel.

Je gidsen zullen dan zeggen: Het kaartje is niet perse nodig, maar het zal jouzelf helpen. Als je de moeite ervoor wil nemen, dan schaadt het niet om dat kaartje te sturen.

Liefs,
LPChip

13
Levensvragen / Re: Vraag over ervaring nieuwe baan
« Gepost op: juni 06, 2019, 04:31:49 pm »
Hoi B1986,

Welkom bij het leven en de levenslessen.

We leren elke dag, en het is daarbij belangrijk dat we geen situaties hebben die ons uit balans brengen. Is dat wel het geval, dan zit hier vaak een les aan gekoppeld. Zo ook in jouw geval.

Het leren van levenslessen begint als eerst bij zelf-reflectie. Je ervaart iets dat je uit balans brengt en je vindt het vervelend, maar that's it. Vervolgens komt hetzelfde probleem opnieuw terug, en dan gaat het opvallen dat je uit balans geraakt wordt door deze ervaring. De zelf-reflectie zorgt ervoor dat je er nog beter over gaat nadenken en gaat kijken naar wat het met je doet en hoe je ervan kan leren.

Je krijgt herhaaldelijk dit soort situaties tot je geleerd hebt wat je moet doen om niet meer uit balans te raken. Uiteraard is weglopen een van de oplossingen, en als je je leven vergenoeg aanpast dat dit niet meer voorkomt, dan bereik je uiteindelijk wel dat je erdoor niet meer uit balans wordt gebracht. Maar de onderliggende oorzaak blijft daarmee bestaan, en in een volgend leven komt deze les opnieuw terug.

In plaats daarvan heb je nu van je af gebeten en dat is daadwerkelijk de juiste manier. Deze keer was het nog vervelend, maar een volgende keer zal je sneller in staat zijn om zo'n persoon te stoppen zodat je uiteindelijk leert hoe je zo'n persoon voorkomt om jou uit balans te brengen.

Nadat je dit bereikt hebt, zal de situatie nauwelijks nog voorkomen, en mocht het dan nog voorkomen, je hebt geleerd hoe je ermee om moet gaan dus het is niet meer zo'n probleem.

Waarom zo snel? Omdat je het aankan. Jouw gidsen begeleiden je en vonden het belangrijk dat je nu deze confrontatie nodig had.

Ik hoop dat je wat aan dit inzicht hebt.

Liefs,
LPChip

14
Spirituele kennis / Re: Wat betekent dit en moet ik er iets mee?
« Gepost op: mei 03, 2019, 01:38:45 pm »
Jazeker.

Het is zelfs zo dat dit kan bij objecten. Als je bijvoorbeeld als kind een teddybeer hebt, en je via deze beer communiceert met een ziel, dan is het mogelijk dat je ineens een andere ziel te zien krijgt. Datzelfde is net als met iemand die meerdere persoonlijkheden heeft, alleen heb je in dat geval dat zo'n ziel daadwerkelijk echt controle neemt van een lichaam, terwijl in de andere gevallen het slechts een connectie van ziel tot ziel is.

Je gidsen willen niets zeggen met deze verschijningen. Het zijn ervaringen die je hebt omdat je het kan. En het leert je om verder te groeien met wat je allemaal kan. :)

Je gidsen waren in dit geval een doorgeefluik zodat ik je de antwoorden kan geven die je vroeg.

Liefs,
LPChip

15
Spirituele kennis / Re: Wat betekent dit en moet ik er iets mee?
« Gepost op: mei 03, 2019, 11:59:00 am »
Hallo Nena,

Je man veranderde niet echt van persoonlijkheid, maar jij zag een andere ziel.

Wanneer we op ons gemak zijn, kunnen we terwijl we volledig bij kennis zijn, met onze ogen open, in meditatie gaan. Wanneer je deze toestand bereikt, zijn er veel dingen mogelijk. Omdat je je veilig voelt bij je man, ga je niet op de rem, en dat creŽert een omgeving waarin dit soort waarnemingen mogelijk zijn.

Ik kan je niet vertellen waarom specifiek deze personen naar je toe kwamen, maar het kan zijn dat deze personen toen sterk aan je dachten en dat jij met jouw unieke gaven op deze manier de connectie legde.

Een volgende keer zou je het beste contact met deze personen kunnen zoeken en vragen hoe het gaat. Als ze je nodig hebben zullen ze wel zeggen, goh, wat grappig, ik dacht nog aan je.

Ik weet ook geen naam. Dit is de informatie die jouw gidsen mij geven.

Ik hoop dat je er wat aan hebt.

Liefs,
LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 98

Pagina opgebouwd in 0.233 seconden met 36 queries.