Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 103
1
Spirituele kennis / Re: Gaten in aura en aura lifters
« Gepost op: januari 22, 2020, 12:47:14 pm »
De kans is inderdaad zeer groot dat er bepaalde chakra's niet actief zijn. Er zijn mensen die dit kunnen meten voor je, en er zijn bepaalde tests die je kan doen die hetzelfde aangeven.

Je persoonlijkheid hangt namelijk ook af van hoe je chakra's in balans zijn. Als je chakra's niet in balans zijn (inactief of overactief) ga je dat ook in je gedrag terugzien, en door vragen te beantwoorden over hoe je je op dit moment voelt en gedraagd is het af te lezen hoe je chakra's op dit moment werken. Ik heb jammer genoeg niet zo'n vragenlijstje maar weet dat ze bestaan.

Een entiteit is een geest/ziel die vast zit in de 4e dimensie. Deze ziel is ooit om het leven gekomen, maar heeft zijn dood niet geaccepteerd en is gaan dolen. Een medium kan je helpen om van een entiteit af te komen. Ze kunnen de entiteit wegsturen, maar nog beter, naar het licht begeleiden zodat ze de overgang maken en verder gaan met hun leven.

Je hebt waarschijnlijk weinig energie omdat de entiteit 's nachts bij je komt als je slaapt en je dan leegdrinkt als het ware. Eenmaal uit bed en wakker gaat je schild op en kan hij weinig.

Om je aura te versterken moet je eerst weten welke chakra's onderpresteren. Als je dat weet kun je bijvoorbeeld kleding dragen met die kleur. Als je nu al wat wil doen, ga in je kledingkast kijken naar kleding en let dan met name op de kleur. De kleur die je het meest aanspreekt is een kleur die je nu nodig hebt.

Als je led verlichting hebt die je van kleur kan veranderen (philips hue etc), zet deze dan op een kleur die je het meest aan spreekt.

Je voedt hiermee je chakra. Let wel, zolang je last hebt van de aura lifter, is het dweilen met de kraan open.

Liefs,
LPChip

2
Droombetekenissen / Re: Droom over meisje
« Gepost op: januari 21, 2020, 07:13:34 pm »
Hoi B1986,

Ik kan redelijk uitwijden over de diverse betekenissen in de droom, maar ze bevestigen steeds hetzelfde thema.

Je bent zoekende naar een relatie, en dit is een droom om dat proces vorm te geven. Is dit wel wat je wil? Je komt haar tegen, voelt heel vertrouwd, ja dit is wat je wil.

Dit soort dromen kunnen ook voorkomen als je de moed hebt opgegeven, en je onderbewustzijn tegen je wil zeggen: niet opgeven, dit is toch wat je wil!?

Liefs,
LPChip

3
Spirituele kennis / Re: Gaten in aura en aura lifters
« Gepost op: januari 21, 2020, 10:19:25 am »
Je aura is het energieveld dat om je lichaam zit. Deze wordt gemaakt door je 7 chakras. Je Chakra's zijn energieportals die je fysieke lichaam met je energielichaam verbindt.

Als je gaten in je aura hebt, wil dat zeggen dat er energie mist op een plek waar energie hoort te zijn. Normaal met actieve chakra's stroomt de energie naar die plek toe en wordt het gat minder tot het verdwijnt. Echter kan het zijn dat je chakra niet tot niet goed draait, dan komt de energie niet op die plek terecht.

Een aura lifter is een entiteit (geest uit de 4e dimensie) die in de buurt van jouw energieveld is en energie uit jouw aura "drinkt".

Als je aura verzwakt is, geeft dit allerlei medische kwalen tot gevolg. Van stijve spieren tot pijn in gewrichten en lichaamsdelen tot erger. Vaak merk je ook in andere dingen dat het niet goed zit. Vermoeidheid en veel ziek zijn is een voorbeeld daarvan.

De oorzaak kan zijn dat je het pad van een entiteit gekruisd hebt op een moment dat je zwak was, en dat deze entiteit door je bescherming heen kwam, en je is gaan volgen en nu bij je is. Normaal met een sterk aura kan een entiteit er niet doorheen.

Het volgende voorbeeld geeft je een idee van hoe het zit. Jij bent een imker en je hebt een pot honing bij je die open is. Om te zorgen dat je niet gestoken wordt heb je een pak om je heen gemaakt van gaas. Je hebt de pot met honing ook binnen dit pak van gaas. Je loopt door een bos heen en bijen komen op de honing af, maar kunnen niet voorbij het gaas. Ze volgen je eventjes, maar geven het op en gaan terug naar hun territorium.

Maar laten we zeggen dat er nu een gat in het gaas zit. De bijen komen op je af, en een aantal vinden het gat en komen binnen en gaan naar de honing toe. Je loopt door maar de bijen zijn lekker van de honing aan het drinken.

Dit metafoor is hoe je aura lifters en gaten in je aura moet zien.

Liefs,
LPChip

4
Overige onderwerpen / Re: Kan iemand mij vertellen wat dit is
« Gepost op: januari 21, 2020, 09:43:27 am »
De meeste zien er anders uit inderdaad, maar dit is volgens mij nog steeds een dromenvanger. :)

Liefs,
LPChip

5
Overige onderwerpen / Re: Kan iemand mij vertellen wat dit is
« Gepost op: januari 20, 2020, 10:08:51 pm »
Dat ziet eruit als een dromenvanger.

Liefs,
LPChip

6
Kaartleggingen / Re: Kaartlegging
« Gepost op: januari 15, 2020, 12:10:25 am »
Hoi B1986,

Een kaartlegging gaat je hier niet bij helpen, maar gelukkig willen mijn gidsen wel communiceren.

De manager zal z'n steentje bijdragen, maar zal er niet bovenuit springen als een super manager. Het is iemand waar je van op aan kan, maar die op de achtergrond zal blijven.

Ofwel, niet goed en niet slecht. Dit zal op gegeven moment ietsjes richting het positieve veranderen, maar het zal geen grote indruk op je maken.

Liefs,
LPChip

7
Paranormaal Algemeen / Re: Help. Er gebeuren snachts dingen in huis
« Gepost op: december 30, 2019, 03:36:39 pm »
Je hebt last van een entiteit.

De vraag is alleen hoe je deze op je pad hebt gekregen en waarom hij/zij nu aandacht wil.

Heb je al met je kinderen gepraat? Mijn gidsen zeggen namelijk dat hun er meer van weten. Heeft een van hun misschien glaasje gedraaid, of iets wat daarop lijkt?

Liefs,
LPChip

8
Levensvragen / Re: iemand niet kunnen vergeten
« Gepost op: december 28, 2019, 06:48:57 pm »
Hoi FY,

Je hebt nog gevoelens voor je ex, dat is duidelijk. Zolang jij deze gevoelens hebt zul je niet in staat zijn om je huidige relatie goed te kunnen doorstaan, en dit zal jullie uit elkaar drijven.

Het is aan jou de vraag of het uberhaupt nog mogelijk is om iets met je ex te krijgen, zo niet, dan moet je dat hoofdstuk afsluiten.

Je huidige relatie is er dan ook als herinnering dat je je vorige relatie niet correct hebt afgesloten. Zou je dat wel gedaan hebben, zouden deze gevoelens niet naar boven komen.

Als je echter de vorige relatie niet correct sluit of opnieuw leven kan inblazen, en in plaats daarvan kijkt naar een nieuwe relatie ter vervanging van je huidige, dan zal hetzelfde opnieuw gebeuren.

Je huidige relatie kan nog steeds iets moois worden, maar pas als je het hoofdstuk met je ex volledig sluit en achter je laat.

Het is dus aan jou om daar een keuze in te maken, maar wees wel reŽel. Als het een kleine kans tot helemaal geen kans van slagen heeft, weet dan dat je meer stuk kan maken dan je lief is.

Bij deze reflectie helpt het om na te gaan waarom de relatie stuk liep en of jij iets kan veranderen als het een 2e kans krijgt. Als het antwoord hier al nee is, dan is het verspilde moeite en moet je het achter je laten.

Soms is een heel intieme relatie slechts een voorbereiding op een nog intiemere relatie, maar je moet een relatie wel afsluiten voordat een nieuwe passende relatie op jouw pad gezet wordt.

Ik hoop dat dit je verder helpt.

Liefs,
LPChip

9
Paranormaal Algemeen / Re: Aanvoelen van mogelijkheden
« Gepost op: december 27, 2019, 07:22:22 pm »
Asjeblieft, en succes. :)

Liefs,
Leon

10
Paranormaal Algemeen / Re: Aanvoelen van mogelijkheden
« Gepost op: december 27, 2019, 07:08:47 pm »
Ja. Door de ervaringen leer je het gevoel herkennen en naarmate je sterker wordt, zal het minder invloed op je hebben en raak je minder snel uit balans. Want je fundering is er dan nog steeds.

Liefs,
LPChip

11
Paranormaal Algemeen / Re: Aanvoelen van mogelijkheden
« Gepost op: december 27, 2019, 06:39:02 pm »
Hoi Beam of Light,

Vergeet niet dat hoe ervarener en sterker je hiermee wordt, hoe minder het je gaat beheersen.

Bekijk het als een zandkasteel op het strand vlakbij een zee.

Je krijgt de ervaring om zandkastelen te bouwen. Als eerste bouw je die ver van de Zee zodat je kasteel overeind blijft. Maar dit is ver van het prachtige water af, dus je ervaart het water alleen van een afstand.

Je groeit verder, en begint je zandkasteel dichter bij het water te bouwen. In het begin komt het water sporadisch bij je kasteel maar omdat het water het meest nog ver weg is, ervaar je slechts een klein deel van de zee zoals hij is.

Je groeit weer verder en gaat nu nog veel dichter bij de zee je kasteel bouwen. Maar nu raakt veel meer water jouw kasteel, en je kasteel redt het niet.

Je kan nu 2 dingen doen. Of toch weer terug van de zee gaan en verder op bouwen waar je kasteel het wel redt, maar wetende dat je de zee niet goed kan meemaken.

Je besluit om toch je kasteel opnieuw op dezelfde plek op te bouwen. De zee komt opnieuw langs, en weer spoelt de zee je kasteel weg. Maar je blijft doorgaan. Je wordt ervarener en je kan in de korte tijd dat je hebt voor dat de vloed komt steeds een groter kasteel bouwen. Je krijgt veel ervaring en omdat je kasteel steeds groter wordt, blijft er steeds meer over als de zee je kasteel heeft weggeveegd. Op gegeven moment heb je zo'n fundering gebouwd dat je de mogelijkheid krijgt om een kasteel te bouwen die de zee kan tolereren.

Dit hele groeiproces is wat jij met energie aan het meemaken bent.

Liefs,
LPChip

12
Paranormaal Algemeen / Re: Aanvoelen van mogelijkheden
« Gepost op: december 27, 2019, 04:10:06 pm »
Hoi Beam of Light,

Je bent aan het groeien, en dit is onderdeel van de groei. Je wordt voorbereid om nog verfijnder aan te kunnen voelen en daar heb je ervaring voor nodig.

Het gaat nu niet omdat je mensen moet of wil helpen, maar dat je leert om te gaan met de energie en hoe je dit het beste kan opnemen en verwerken in je eigen energiesysteem.

Je zal nu nog niet snappen hoe dit allemaal vorm gaat krijgen, maar als je eenmaal een stuk verder bent, dan zullen de puzzelstukjes op z'n plaats vallen.

Liefs,
LPChip

13
Levensvragen / Re: Vraag over ervaring nieuwe baan
« Gepost op: november 26, 2019, 11:20:12 pm »
Goed gedaan. :)

Liefs,
LPChip

14
Paranormaal Algemeen / Re: Kan een overleden persoon je ziek maken?
« Gepost op: november 20, 2019, 04:57:13 pm »
Hoi Connie,

Succes. Laat weten hoe het gegaan is.

Liefs,
LPChip

15
Stel jezelf voor / Re: Even Voorstellen
« Gepost op: november 20, 2019, 01:29:13 pm »
Hoi Margit,

Welkom op Armina. :)

Mocht je vragen hebben, schroom je niet en stel ze gerust.

Ook is er veel te lezen hier op het forum. Mocht je iets lezen en daar vragen bij hebben, laat dan gerust een reactie achter.

Liefs,
LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 103

Pagina opgebouwd in 0.075 seconden met 22 queries.