Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - LPChip

Pagina's: 1 [2] 3 4 5 6 ... 13
16
Spirituele kennis / Hoe kan ik communiceren met mijn gidsen?
« Gepost op: september 05, 2017, 01:42:36 pm »
Inleiding
Wie enigszins spiritueel is heeft een of meerdere gidsen.

Onze gidsen helpen ons met onze ontwikkeling, zelfs als we niet met ze communiceren.

Voor we incarneren op aarde, bespreken we ons levenspad en de doelstellingen. Hier komen onze levenslessen uit voort.

Onze gidsen zullen ons begeleiden en zullen proberen om ons dingen duidelijk te maken.

Ze kunnen dit op een aantal manieren doen:
- Een bepaald soort gebeurtenis steeds terug laten komen totdat je doorhebt dat hier iets mee moet gebeuren.
- Steeds dezelfde droom hebben, of dezelfde soort droom.
- Dezelfde getallen/voorwerpen/etc op je pad brengen.

Kortom, via herhaling zal een gids proberen om je duidelijk te maken dat ze iets van je willen. Zodra je doorhebt dat ze willen communiceren, kunnen ze overgaan tot het op je pad brengen van een persoon die je deze boodschap kan overbrengen.

Okee, ik snap dat mijn gidsen willen communiceren. Ik wil dat rechtstreeks. Hoe?
Elke communicatie met een gids verloopt anders. Waarom? Omdat iedereen anders omgaat met communiceren, en de gidsen net zo lang iets proberen tot het werkt, en er zijn gewoon veel manieren om te communiceren.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat communicatie slecht gaat als de verbinding slecht is. Wanneer je veel aan je hoofd hebt, ontstaat er ruis.

Om een mooi voorbeeld te geven:
Stel je gaat voor het eerst met iemand praten die je niet kent. Je wordt geblindoekt in een kamer gezet met deze persoon ook in de kamer. Nu worden er 50 andere mensen ook in de kamer geplaatst die onderling met elkaar aan het praten zijn. Er ontstaat geroezemoes, ofwel ruis. De persoon met wie je gaat praten praat met hetzelfde volume als de rest.

Denk je dat je deze persoon kan horen? Nee. Je weet niet hoe zijn stem klinkt, en het overige geluid zorgt ervoor dat zijn stem opgaat in de massa.

Kortom, als je teveel aan je hoofd hebt, zal je de gids niet kunnen horen, ook al praat deze tegen je.

De eerste stap is dus het leegmaken van je hoofd. Dit kun je doen door meditatie.
Wat voor mij goed werkt is op bed gaan liggen, dan muziek aanzetten die ik prettig vind om te luisteren, dan genieten van de muziek, en terwijl ik dat aan het doen ben, alles gaan bedenken wat in mijn hoofd zit. Meestal duurt het niet zo lang, maar soms kan ik uren aan het denken zijn om zo mijn hoofd leeg te maken.

Zo maak ik dat de kamer waar ik in ben veranderd van 50 mensen die luidruchtig met elkaar praten (feest) naar een kamer waar mensen nog fluisteren, tot zelfs stil zijn.

Hoe rustiger het in deze kamer is, hoe makkelijker je met je gids kan communiceren.

Als je dan zo ver bent om met je gids te communiceren, dan is het volgende belangrijk:
- Je moet geloven dat je communiceert met je gids.

Elke vorm van twijfel zal ervoor zorgen dat de communicatie niet goed gaat, want de twijfels zorgen voor ruis.

Zoals eerder aangegeven, zijn er verschillende methoden om te communiceren met je gidsen.

Zo kun je een vraag stellen en dan zelf op die vraag antwoorden met je eigen gedachten. Het eerste wat in je opkomt is dan het antwoord van je gidsen. Het klinkt net alsof je zelf het gesprek bedenkt, maar het zijn echt je gidsen.

Als je gevorderd bent is het ook mogelijk dat gidsen je de kennis geven. Je hoeft dus niet de vraag te stellen, en dan zelf te horen wat hun antwoorden. Je kan dan het antwoord direct weten.

Gidsen kunnen je een gevoel geven, kennis, een beeld, en ook geluid. Meestal is het een combinatie. Zo geven ze vaak gevoel + nog iets. Het gevoel benadrukt vaak hetgeen wat ze communiceren en wordt ook gebruikt om te weten welke gids communiceert.

Zo zal je het gevoel van je gids gaan herkennen en doorhebben wanneer een andere gids dan gewoonlijk met je communiceert.

Let wel op, gidsen kunnen je wel informatie geven, maar voordat je er wat mee kan, moet je het eerst omzetten naar iets wat bekend is voor jou. Als jij nog nooit een trein hebt gezien, en het antwoord is een trein, dan kun je niks met het antwoord. Het is mogelijk dat je gids je andere voorwerpen laat zien die in de buurt komen, maar het zal nooit 100% hetzelfde zijn.

Als je bijvoorbeeld met iemand praat over een ongeluk met een 3e persoon, dan kun je mogelijk beelden doorkrijgen van deze 3e persoon, maar het hoeft niet 100% correct te zijn. Je krijgt bijvoorbeeld door: jong meisje, blond haar, jaar of 5. Je kan dan een meisje voorstellen met een roze jas aan met jurkje, maar dit hoeft dus niet daadwerkelijk zo te zijn. Als een gids je bepaalde informatie niet geeft omdat het niet relevant is, kan jouw eigen brein deze missende informatie zelf toevoegen om het beeld compleet te maken.

Hoe meer je met je gidsen communiceert, hoe meer je leert herkennen welke informatie daadwerkelijk van hun is, en wat jij zelf erbij hebt bedacht.

Het lukt me maar niet om te communiceren. Help?
Communiceren met je gidsen gaat niet van de een op andere dag ineens goed. Het vergt veel proberen. Met name als je communiceert over iemand anders gaat het makkelijker dan dat je over jezelf communiceert, want je hebt veel informatie over jezelf waardoor je snel gaat twijfelen aan het antwoord van een gids.

Gelukkig zijn er hulpmiddelen die we kunnen gebruiken om met onze gidsen te communiceren. Deze hulpmiddelen hebben hetzelfde principe als normale communicatie, maar laten de communicatie in fysieke vorm zien. Het is dus makkelijker.

Een aantal voorbeelden van deze vorm van communicatie:
- Pendelen
- Je gevoel
- Kaartlegging doen

Voor deze methoden geldt ook: je moet erin geloven, en je hoofd mag niet vol zijn.

Pendelen is de makkelijkste vorm van communicatie, omdat deze simpele antwoorden verschaft: ja, nee, kan of wil ik niet zeggen.

Ook is het met de juiste pendelset mogelijk om te meten hoe sterk je op dat moment kan pendelen.

Ikzelf heb deze pendelset in mijn bezit, en die werkt nog steeds uitstekend. Het is geen set die diepgaand is, maar puur als begin om te communiceren met je gidsen is hij uitstekend. Je kan je pendel dan gebruiken als hulpmiddel om te testen of wat je met je gidsen besproken hebt inderdaad klopt.

Communicatie met je gidsen via je gevoel gaat redelijk zoals met de pendel, alleen is een stuk lastiger. Je stelt je vraag en dan ga je kijken wat voor gevoel je krijgt. Hoe positiever het gevoel, des te duidelijker dit een ja is. Hoe negatiever het gevoel, des te duidelijker dit een nee is. Als je geen gevoel krijgt dan is het twijfelend ofwel: kan of wil het gevoel niet beantwoorden.

Je kan moeilijk een controle vraag stellen, zoals dat bij de pendel wel makkelijk kan.

De laatste optie, kaartleggingen is net zo makkelijk te doen als de pendel, alleen is het begrijpen van de kaart moeilijk. Afhankelijk van de set kaarten kan het zijn dat het antwoord deels klopt en deels niet.

Als laatste is het belangrijk om te weten dat een gids je letterlijk neemt. Altijd.

Als jouw vraag twijfelend is, dan is de kans groot dat deze altijd met ja te beantwoorden is en je dus een ja krijgt.

Voorbeeld:

Ik wil bij bedrijf x gaan werken. Moet ik dat doen, of is het beter als ik het niet doe?

Als je deze vraag goed leest, dan zie je dat er 2 mogelijkheden staan die elkaars tegenpolen zijn. Moet ik wel, of niet? De pendel kan daar alleen maar een ja op antwoorden. Het is of wel, of niet.

Je moet dus vragen: Ik wil bij bedrijf x gaan werken. Is dat een goed idee?

Hoe langer je vraag is, des te lastiger het wordt om jezelf niet tegen te spreken. Het kan namelijk zo zijn dat je tijdens je vraag ineens over een ander onderwerp begint. Je gids kan dan besluiten om een gedeelte van je vraag te beantwoorden, maar omdat een gedeelte ook niet klopt, heb je dus geen duidelijk beeld van de vraag.

Stel daarom korte en duidelijke vragen, dan krijg je ook duidelijke antwoorden terug. Vergeet niet, je kan meer dan 1 vraag stellen. Door steeds een korte vraag te stellen kun je dus ook een lange vraag stellen.

Ik hoop dat dit duidelijk is. Heb je vragen, stel ze gerust. :)

Liefs,
LPChip

17
Ascentie / Leven in de 5e dimensie
« Gepost op: maart 23, 2017, 03:57:53 pm »
Inleiding
Ik voelde mij geroepen om deze informatie nog eens te schrijven, omdat er behoefde naar lijkt te zijn.

Deze informatie komt uit channelings van buitenaardsen waarin hun hebben uitgelegd hoe het werkt. Deze channelings waren gepost in 2012 en eerder en kan ze helaas niet meer terugvinden. Gelukkig zijn er ook boeken geschreven waar dezelfde informatie in terugkomt, dus voor wie zich er verder in wil verdiepen is dat zeker mogelijk.

Verschillende dimensies
Allereerst wil ik uitleggen dat er verschillende concepten bestaan waarbij dezelfde naamgeving gebruikt wordt, maar iets anders bedoeld wordt. Ik zal deze benoemen als technische wetenschap en spirituele wetenschap. Wanneer we praten over leven in de 5e dimensie, dan zullen de meeste mensen doelen de uitleg bij spirituele wetenschap. Dit concept is ook hetgeen door de buitenaardsen was gechanneld.

Dimensies volgens de technische wetenschap
De technische wetenschap bepaald dimensies op basis van wat het kan meten. Een dimensie is hierbij een eigenschap waarin de ruimte gemeten wordt. bij 1D kennen we alleen lengte. Een lijn kan gezien worden als 1D. Je kan langs deze lijn diverse punten pakken, maar je kan alleen vooruit of achteruit als je die lijn zou bewandelen als een pad. Om een idee te geven van leven dat zijn beleefwereld als 1D ziet kun je denken aan planten en bomen. Ze groeien de lucht in en hebben verder geen mogelijkheid om zich te verplaatsen.

Dan heb je vervolgens 2D. 2D kent 2 dimensies, namelijk hoogte en breedte. Denk maar aan een vierkant of rechthoek. Een voorbeeld van leven dat zijn beleefwereld als 2D ervaart kan zijn: mos, plankton, schimmel, etc. Hun groeien vanuit hun kern in meerdere richtingen, maar volgen daarbij wel altijd het oppervlak waar ze op zitten.

Dan heb je daarna 3D, welke hoogte, breedte en diepte(of lengte) kent. Dit is de fysieke wereld zoals wij deze ervaren.

Omdat wij 3D wezens zijn, is het enorm moeilijk om voor te stellen wat 4D en hoger is. De technische wetenschap heeft hierover gespeculeert en hanteert daarbij een aantal verschillende theorieen. Bijvoorbeeld dat de 4e dimensie tijd is, omdat dit lineair is voor ons en wij 3D wezens zijn, zou dat kunnen. Een andere theorie is dat dit parallelle universums zijn. Dus, voor elke actie zijn ontelbare mogelijke uitkomsten, en op basis van welke actie je doet, spring je naar een ander universum.

Dimensies volgens de spirituele wetenschap
De spirituele wetenschap bepaald dimensies op een heel andere manier. Alles trilt. Voorbeeld: Als je diep inzoomt op ons lichaam, dan zie je eerst de huid, daarna de cellen, en daarna de moleculen. Moleculen zijn constant in beweging.

De dimensies zijn vormgegeven door hoe snel iets trilt. Als iets sneller gaat trillen, dan komt er een moment dat het niet meer in een dimensie kan zijn, en komt het in een andere dimensie terecht. De moleculen van ons huidige koolstof lichaam kunnen niet heel snel trillen en daarom leeft ons lichaam in de 3e dimensie. Onze ziel is pure energie en trilt veel hoger. De ziel bevindt zich op dezelfde plek als ons lichaam, alleen doordat deze veel sneller trilt kunnen wij de ziel niet zien. De ziel bevindt zich in de 4e dimensie. De 4e dimensie is volledig toegankelijk voor ons alleen kun je deze pas waarnemen als je vanuit je ziel waarneemt en niet vanuit je lichaam.

Denk hierbij aan astraal reizen(out of body experience), dromen, entiteiten, en doodgaan.

De 5e dimensie noemen we ook vaak de hemel en trilt nog veel hoger. Omdat deze dimensie zo veel sneller trilt is het niet mogelijk om fysiek contact te maken met een aards lichaam. De afstand in trilling is simpelweg te groot.

Dit is de reden dat wij onze trilling verlagen als we een incarnatie doen. Zo gaan we van de 5e dimensie naar de 4e dimensie zodat we onze ziel kunnen koppelen aan een aards lichaam.

Als we komen te overlijden, en de connectie tussen ons aardse lichaam en ziel verbroken is, dan ervaren we vanuit de ziel in de 4e dimensie. Omdat we onze trilling hebben moeten verlagen kunnen we niet direct naar de 5e dimensie toe. We moeten eerst de dood accepteren en alles waar we een energetische connectie mee hebben moeten we loslaten. We verwerken en accepteren onze dood. Wanneer dat gebeurd is zie je de tunnel van wit licht wat in feite een bewustzijnssprong is en een enorme verhoging van je trilling. Men verwacht een fysieke witte tunnel te zien, maar het is net als met flauwvallen dat alles ineens zwart voor je ogen wordt, zo wordt nu alles ineens wit.

Veel van de buitenaardse rassen leven ook ik de 5e dimensie. Hun zijn in staat om hun trilling te verlagen waardoor ze in onze dimensie kunnen komen en daardoor ineens zichtbaar worden en op dezelfde manier ook weer onzichtbaar kunnen worden.
Wanneer je zonder stoffelijk lichaam leeft (dus alleen je ziel) en je bent in de 5e dimensie dan heb je toegang tot alle levens die je hebt gehad. Je kan besluiten om opnieuw op aarde te incarneren om meer te leren. Wanneer je genoeg geleerd hebt, kun je gids worden, en daarna engel en aardsengel. Zodra je genoeg geleerd hebt en je trilling nog meer wil verhogen, dan kun je naar de 7e dimensie groeien. Deze dimensie is een collectief bewustzijn en bevat alles wat planetair leeft. Je wordt onderdeel van de energie van een planeet en alles wat erop leeft. Het is hierbij niet meer belangrijk om het leven van een individu te hebben en te volgen. In plaats daarvan ervaar je dat van alles wat op de planeet leeft tegelijk.

Verhoog je je trilling nog meer en groei je nog verder door, dan kom je uit op de 10e dimensie waarbij het bewustzijn niet van 1 planeet ervaren wordt, maar van het hele sterrenstelsel, en waarschijnlijk nog veel meer, maar dit valt buiten wat onze wetenschap kent.

De ascentie
Okee, nu ik heb uitgelegd hoe dimensies werken, en dat het gebasseerd is op onze trillingsfrequentie, hoe werkt dat dan met ons?

De aarde is begonnen met zijn ascentie. De trilling van de aarde is al enorm verhoogd en is zich nog meer aan het verhogen om zo een breed spectrum te beslaan. Door de omvang van de aarde en wat erop leeft is het mogelijk om op zoĺn manier te trillen dat het niet in 1 dimensie is, maar in meerdere dimensies. De aarde bevindt zich zowel in de 3e en 4e dimensie als in de 5e dimensie, maar is nog bezig om zich goed in de 5e dimensie te manifesteren. Dit proces duurt voort en kan nog zeker enkele tientallen jaren voortduren.

Het zorgt ervoor dat wij mensen in de 3e dimensie kunnen groeien en ascentie kunnen doen om zo ook naar de 5e dimensie te groeien.

Doordat wij ons bewustzijn verhogen, zenden wij meer liefde uit naar ons lichaam en hoe meer we dit doen, hoe meer we de negativiteit uit het lichaam halen. Naarmate we onze trilling steeds meer verhogen, kristalliseert ons fysieke lichaam en transmuteert het van een koolstof lichaam naar een kristal lichaam, net zoals je kristal krijgt als je houtskool met enorme kracht samenperst (metafoor). Dit is overigens een proces dat niet maar een paar jaar duurt, maar veel langer. Maar we zullen wel al veel sneller de effecten voelen omdat we qua bewustzijn eerst de dimensies ervaren voordat we ons lichaam erin kunnen verankeren.

Nawoord
Ik hoop dat dit duidelijk genoeg was. Het is ongelofelijk veel informatie om in een zo klein mogelijk bericht te plaatsen. Er zijn genoeg boeken te vinden mocht je meer willen weten. Heb je vragen, stel ze gerust door een reactie te plaatsen op dit bericht.

18
Spirituele kennis / Waarom ziet mijn partner er anders uit dan ik had verwacht?
« Gepost op: februari 09, 2017, 11:11:44 am »
Inleiding
Je kent het vast wel. Je bent single, wil graag een relatie, maar je komt die juiste persoon maar niet tegen. Je bent heel spiritueel en door na te gaan met wat jou hart sneller laat kloppen, kun je een "schets" maken van hoe je potentiele partner eruit zal zien. En toch lijkt hij of zij niet te bestaan. Hoe kan dat?

De zoektocht
Wanneer je blijft zoeken naar die perfecte match, en je puur focust op hoe jij wil dat je perfecte partner eruit ziet, dan zul je merken dat je geen relatie zal vinden. In eerste instantie kom je helemaal niemand tegen die aan je verwachtingspatroon voldoet, en als je dan iemand vind die qua uiterlijk vrij in de buurt komt, dan is er wel iets met de persoonlijkheid van deze persoon waardoor je toch afknapt op deze persoon (of anders gezegt weet dat dit niet de ware is.)

Waarom vind ik hem/haar niet?
In eerste instantie is de reden dat je elkaar niet vindt in jezelf te zoeken. Je staat nog niet open om de ware te ontmoeten, of je hebt nog het een en ander te leren zodat deze relatie een kans van slagen heeft. In sommige gevallen is dat ervaring van daten, in andere gevallen kan dat een levensles zijn, of het aanpassen van je zienswijze.

Maar de ware bestaat dus wel?
Jazeker. Iedereen kan in contact komen met de ware als je dat voor je incarnatie besloten hebt.

De ware ziet er anders uit?
Dus je hebt de ware eindelijk ontmoet, en nu blijkt dat hij of zij er anders uit ziet? Hoe kan dat?

Als eerste zul je bij de ware het gevoel van herkenning ervaren waardoor je weet dat dit de ware is. Ook al ken je elkaar net, het lijkt wel alsof jullie elkaar al jaren kennen. Maar toch ziet hij/zij er anders uit dan je dacht.

Om dit uit te leggen moeten we teruggaan naar je kindertijd.

In je jonge jaren bij het opdoen van ervaringen die positief en negatief zijn maak je associaties. Deze associaties helpen je bij het herkennen van veilige en onveilige situaties, zodat je in een later stadium sneller zo'n situatie kan herkennen en niet opnieuw een ervaring nodig hebt. Deze herinneringen worden opgeslagen met het gevoel wat er toen was. Vaak is dit "prettig", "blij", "vrolijk" maar kan ook "angst", "boos", "verdriet" en dat soort gevoelens bevatten.

Hetgeen wat daadwerkelijk opgeslagen wordt, is wat opvallend was aan de situatie, en welk gevoel daarbij hoorde.

Om een voorbeeld te geven: Als je in je jeugd iemand ontmoet hebt (mag jong of oud zijn, dat maakt niet uit) en deze persoon had opvallend blond haar, en was heel vriendelijk, en je had er een positief gevoel bij, dan kan dit zich manifesteren naar een zoektocht naar de ideale partner, hij of zij heeft in jouw beleefwereld opvallend blond haar.

Nog een voorbeeld: Je vroeg om een snoepje toen je 5 was aan iemand. Deze had opvallende grijze ogen en die weigerde je dat snoepje te geven en deed dat op een wat gemene manier. Je hield er een negatief gevoel aan over. In jouw beleefwereld heeft je ideale partner geen grijze ogen.

Naarmate je meer en meer opzoek gaat naar wat je leuk vind en niet leuk vind, door te kijken naar andere mensen, worden deze herinneringen in je kindertijd getriggerd en komen deze gevoelens naar boven. Hierdoor heb je een beeld van je ideale partner, welke slechts gebasseerd is op ervaringen uit je jeugd.

Waar moet ik dan naar opzoek?
Zoals je ziet staat het niet vast dat de ware er uitziet zoals jij verwacht. Wellicht  komt hij of zij in de buurt omdat je helderziend bent, maar dat is geen garantie. Het vinden van je ideale partner is dan ook niet een kwestie van "zoeken op internet". Het universum is daar heel makkelijk in. Je zend de intentie uit: "Ik wil de ideale partner ontmoeten" en als het universum weet dat jij er klaar voor bent, dan regelt het universum dit ook.

Je weet nu dat je ideale partner er niet uit zal zien zoals je verwacht, en de herkenning komt pas nadat je elkaar gesproken hebt.

Het is dus zaak om je open te stellen voor elke relatie in welke vorm dan ook, want dat is nodig om daadwerkelijk die ontmoeting te krijgen.

Weet ook dat het uiteindelijk enorm mee zal vallen, want jullie kennen elkaar immers al veel langer.

Ik heb nu een relatie, maar ik heb niet de indruk dat dit de ware is?
Het kan zijn dat het universum vind dat je nog niet klaar bent voor de ontmoeting met de ware, en het wil dat je eerst wat ervaring op doet. Geniet gewoon van de relatie en als het niet meer biedt wat je van een relatie verwacht, overweeg om verder te zoeken.

Tot slot
Ik hoop dat ik je hier mee heb kunnen helpen door dit te plaatsen.

Liefs,
LPChip

20
Spirituele kennis / VERPLAATST: Fire of the Soul (English Explanation)
« Gepost op: januari 19, 2017, 10:38:10 am »

21
Spirituele kennis / Oefening: Electromagnetisme uit je lichaam reinigen
« Gepost op: december 22, 2016, 10:03:48 pm »
Inleiding
Ik zit veel achter de comptuter en de moderne wereld zorgt ervoor dat er veel electromagnetische straling mijn lichaam raakt.

Wanneer deze straling ons lichaam raakt, dan slaat het lichaam dit op in onderandere je gewrichten.

Ons lichaam is in staat om zich van deze straling te ontdoen. Door veel te drinken en te plassen alsook door te slapen kan je lichaam de opgeslagen ballast (daar valt ook suikers onder, maar dus ook elektromagnetische straling, als ander afval waar ons lichaam niets mee kan) verwerken. Dit is echter een proces wat lang duurt. Als je veel ballast bij je draagt, dan is je lichaam daar meer mee bezig.

Het kan daarom makkelijk zijn dat je na een goede nachtrust en genoeg drinken en plassen niet alle ballast verwerkt. Er blijft dus een restje achter. De dag vordert en je zit weer achter de computer en eet/drinkt suikers. Deze worden weer opgeslagen in je lichaam om later afgevoerd te worden. Maar de toevoer is meer dan er afgevoerd kan worden, en het begint zich op te hopen.

Van de suikers wordt je dik, van de straling, wordt je moe, en van beide voel je het in je gewrichten, want daar wordt het immers opgeslagen.

Oefening / Meditatie
Ik ben van mening dat iedereen kan magnetiseren, omdat hier geen inwijding voor nodig is. Via jezelf te magnetiseren kun je je lichaam reinigen en de elektromagnetische straling uit je lichaam halen. Dit doe je zo:

1. Ga in de foetus houding zitten of liggen. (liggen is makkelijker)
2. Met opgetrokken knieŰn is het mogelijk dat je je hele lichaam tussen beide handen kan houden.
3. Plaats je linker hand ongeveer 10 tot 20 cm boven je kruin chakra (boven je hoofd)
4. Plaats je rechter hand ongeveer 10 tot 20 cm onder je basis chakra (onder je voeten/stuitje)
5. Visualiseer nu dat er energie vanuit het universum door je linkerhand heengaat, dwars door je lichaam door naar je rechterhand onder je.
6. De energie neemt alle negatieve energie mee en nadat het je rechterhand heeft bereikt, gaat de energie door je hand heen zo terug het universum in.
7. Voel de energie stromen en merk hoe de negatieve energie je lichaam uit stroomt.
8. Het is belangrijk om af en toe je handen vrij van negatieve energie te maken.
9. Dit doe je door je handen van je af te slaan, net als je doet als ze nat zijn. Ermee wapperen.
10. Zorg ervoor dat de negatieve energie die in je handen zit zo van je af geslagen worden terug het universum in.
11. Per cyclus van magnetiseren doe je tot je voelt dat het minder effect heeft, dan sla je de energie weer van je af.
12. Op gegeven moment na de 6e keer ofzo (voor iedereen anders) merk je dat alle negatieve energie uit je is. Dan sla je de laatste energie van je af en kun je stoppen.

Waarschuwing
Ik deed dit vlak voordat ik ging slapen. Het bleek dat ik heel veel magnetische straling in mijn lichaam had zitten en ik voelde een enorme opluchting na deze reiniging. Als gevolg was ik klaar wakker en had ik heel veel energie. Het duurde uren voordat ik pas kon slapen. Toen dat eenmaal lukte was het 3 uur 's nachts, en ik moest 4 uur later weer opstaan. Ik werd dus gebroken wakker... :P

De waarschuwing is dan ook: doe het niet vlak voordat je naar bed gaat. Wie weet helpt het, en dan maak je het jezelf onnodig lastig.

Succes met de oefening, en laat maar weten of het jou geholpen heeft of niet.

Liefs,
LPChip

22
Levensvragen / Migraine, wat is het en hoe kom ik er vanaf?
« Gepost op: oktober 04, 2015, 08:23:47 pm »
Introductie
Iedereen die Migraine heeft weet dat dit ongelofelijk vervelend is. Men die het niet heeft, weet dat vaak ook wel, maar beseft niet goed hoe erg het eigenlijk is. Ik ben een van de minder "gelukkige" die veel last heeft (gehad) van Migraine en ben daarom al heel lang op zoek gegaan naar wat Migraine is en hoe ik er vanaf kom. Ik ben nog niet op het punt dat ik helemaal geen Migraine meer heb, maar ik ben wel zo ver dat ik nu daadwerkelijk het hele pad snap van begin tot eind. En zoals er mooi gezegd wordt, een probleem kun je het beste bij de wortel oplossen.

Omdat Migraine een eindresultaat is van een hele reeks stappen is het heel lastig om te vinden waardoor iemand migraine krijgt. Er wordt dan vaak wel gezegd dat het van A of B komt, maar dit zijn vaak niet de beginselen waardoor men probeert een aanval te voorkomen door het matigen van 1 van de delen die het veroorzaakt in plaats van door te hebben wat de som is.

Daarnaast maakt dit het ook lastig om het uit te leggen. Ik heb daarom besloten om te beginnen met de oorsprong en zo door te werken naar wat Migraine daadwerkelijk is. Elk item heeft wel een nummer welke terugloopt. Als jij liever de omgekeerde volgorde wil, lees dan vanaf punt 1 en dan naar hoger.

5. Wat zijn afvalstoffen?
Afvalstoffen zijn stoffen die we via ons voedsel binnen krijgen, maar ook door stress, spanning, milieuvervuiling, elektro smog (tv, computer,gsm, enz.), medicatie, roken, alcohol enzovoorts onderdeel worden in ons lichaam.

4. Afvalstoffen komen op plekken waar je ze niet verwacht.
Wij eten en drinken veel dingen, en lang niet alles is 100% gezond. Ons lichaam kan niet alles omzetten tot voedingsstoffen en dat zorgt ervoor dat hetgeen wat het lichaam niet kan gebruiken omgezet wordt in afvalstoffen. Ook op andere wijze krijgen wij afvalstoffen binnen. Op zich geeft dit niet, want ons lichaam kan zelf deze afvalstoffen verwerken. Dit gaat via het ontlastingskanaal en via zweten.

Om het eten en drinken  om te zetten heeft ons lichaam veel rust nodig. Pakken wij voldoende rust, dan zal ons lichaam het meeste van de afvalstoffen via de ontlasting afvoeren.

Als er overigens meer afvalstoffen zijn dan het lichaam kan afvoeren (bijvoorbeeld omdat we een feestje hebben gehad en teveel gesnoept hebben) dan zal het lichaam niet in staat zijn om deze afvalstoffen volledig af te voeren, en gaat het de afvalstoffen tijdelijk opslaan. In eerste instantie wordt dit opgeslagen in ons bindweefsel omdat het hier het minst schadelijk is voor het lichaam. Ook zal het dit opslaan in de spieren en gewrichten. Naarmate de hoeveelheid ophoopt slipt het bindweefsel dicht en wordt het moeilijker voor de afvalstoffen om afgevoerd te worden. Ook worden onze spieren en gewrichten stijf wat uiteindelijk zelfs tot pijn (bijvoorbeeld in de rug) kan leiden.

De reden dat dit gebeurd, is dat ons lichaam op deze manier ons wil stimuleren om te sporten. Sporten betekend zweten, en zweten is een goede manier om afvalstoffen af te voeren en vet te verbranden.

Als je echter helemaal niet gaat sporten dan zullen je spieren steeds vaster gaan zitten totdat het lichaam de afvalstoffen heeft afgevoerd, want uiteindelijk als er geen afvalstoffen bijkomen en je voldoende rust, zal het lichaam de afvalstoffen wel afvoeren. De kans dat dit echter gebeurd is zo dusdanig klein dat sporten veel slimmer en makkelijker is. Onder sporten valt dus elke activiteit die ervoor zorgt dat je gaat zweten. Hoe langer je dan zweet, des te meer afvalstoffen je verbrandt. Veel lopen zal dus niet echt helpen.

Als kind krijgen wij veel afvalstoffen binnen en de meeste van ons hebben in onze latere jaren nog steeds afvalstoffen van toen in ons lichaam. Oke, het kan zijn dat dat het recente afvalstoffen zijn en niet die uit je kinderjaren. Het punt is, in onze kinderjaren hebben we veel te maken met afvalstoffen. Gelukkig spelen we de hele dag en slapen we veel met als gevolg dat we ook diezelfde afvalstoffen weer afbreken. Naarmate we echter ouder worden, komt er een punt waarin we ineens niet meer zo veel spelen en slapen, terwijl ons voedingspatroon ongewijzigd is gebleven of misschien zelfs is vermeerderd. Op dit punt (meestal rond of voor de pubertijd) bouwen we een achterstand op. We zijn daarmee ons hele leven bezig om de afvalstoffen te verbranden terwijl we nieuwe afvalstoffen aanmaken. Het is ook daarom dat mensen vanaf hun pubertijd vaak last beginnen te krijgen van migraine.

3. Stijfheid
Stijve spieren in je hele lichaam zorgen ervoor dat je niet ontspannen bent wat er weer voor zorgt dat je stijve spieren blijft houden. Het houd zichzelf in stand als het ware. Daarnaast is het zo dat onze lichaamsdelen met elkaar in contact staan. Zo kan het zijn dat als je kuiten stijf zijn, je bovenbenen ook stijf worden. Zijn je bovenbenen stijf, dan ontstaat er ook stijfheid in je onderrug. Heb je stijfheid in je onderrug, dan kan dit ook naar je middenrug doorslaan. Vanuit je middenrug naar je bovenrug en schouders, en vanuit je bovenrug en schouders weer naar je nek. Het grappige is dat als je inderdaad overal stijve spieren hebt, en je gaat je beenspieren rekken, je verlichting in je nek kan voelen als je het goed doet.

Als je dus stijve spieren hebt, zorg er dan voor dat je al je spieren bij langs gaat en ze allemaal probeert los te maken. Doe je dit geregeld, dan ben je goed bezig om een migraine aanval te voorkomen.

2. Het ontstaan van de migraine aanval
Migraine ontstaat doordat je nek en schouder spieren vast komen te zitten. Doordat dit gebeurd verminderd de bloedtoevoer naar je hersenen wat er uiteindelijk voor zorgt dat migraine ontstaat. Je voelt vaak dat je nek en schouders vast zitten. Er ontstaan vaak knooppunten die hard aanvoelen en vaak lukt het niet om ze weg te masseren.

Als je te lang met stijve spieren blijft rondlopen dan is een trigger genoeg om de aanval te starten. Een trigger is een samentrekking van de hersnenen wat door de blokkade niet goed hersteld. Omdat het een langzaam proces is dat de blokkade zelf vormt, is het vaak niet mogelijk om deze knelpunten weg te krijgen. Lukt dit echter wel, dan kunnen de hersenen zich herstellen en dan kun je de aanval op direct stoppen. Het kan dan zijn dat de aanval slechts heel licht nog voelbaar is.

1. Wat is Migraine?
Onze hersenen is eigenlijk een grote spiermassa, en Migraine is kramp in een deel van deze spiermassa.

Net zoals je ineens kramp in je benen kan hebben, kan dat in alle spieren. Zo heb je bijvoorbeeld vast weleens je tong hard naar achteren langs je gehemelte gedrukt en ineens schiet een enorm sterke pijn in je tong wat deze verkrampt en elke beweging flink pijn laat doen. Hoe sneller je stopt, des te lichter deze kramp aanval is.

Wanneer je kramp krijgt in je hersenen, dan slaat deze op tilt. Het begint met een bedrukt gevoel en denken gaat heel moeilijk. Het kan zijn dat je iets wil doen en je zit ernaar te kijken en je weet gewoon niet meer wat je wilde doen en hoe je het moest doen. Handelingen op de automatische piloot lukken wel, maar echt denken lukt niet.

Deze kramp zorgt ervoor dat diverse systemen op "hold" gezet worden om de kramp langzaam weer te laten vervloeien. Zo kan het zijn dat de signalen van je netvlies minder geintepreteert wat voor schitteringen zorgt. (Het hangt er vanaf welk deel van je hersenen geraakt worden of jij hier last van hebt.) Een vlak in je gezichtsveld veranderd en laat niet meer goed zien wat daar daadwerkelijk is. Door te bewegen met je ogen kun je je hersenen weer laten herstellen waardoor je als het ware "door" de schitteringen heen kan kijken, maar dingen waarvoor je je denk capaciteit nodig hebt werkt niet. Zo kun je niet lezen, want om te lezen moet je je focussen op de tekst, en elke poging om weg te kijken en de tekst te lezen kost te veel tijd en de schitteringen gaan dan weer eroverheen. Als de schitteringen niet veel zijn kun je de tekst eromheen wel lezen, maar automatisme zorgt ervoor dat je direct daarheen kijkt.

Afhankelijk van hoe zwaar de kramp is, zal of een klein deel steeds bezet zijn, dan wel zal dit groeien naarmate de aanval op gang is. Veel licht en geluid zorgen ervoor dat de hersenen niet tot rust komen, waardoor de kramp gevoed wordt en dus sterker is. Dit komt omdat de hersenen deze impulsen moeten verwerken. Om diezelfde reden is het dus erg goed om zo snel mogelijk uit het felle licht en omgeving met veel geluid te gaan. Een zonnebril werkt erg goed, maar in een donkere omgeving gaan slapen werkt uiteraard het beste.

Op gegeven moment zal de kramp minder worden en zullen de schitteringen weg vervagen. Een dof gevoel blijft achter en het voelt alsof je hersenen slapen. In weze klopt dit ook, want je hersenen hebben zichzelf vertraagd en beperkt tot essentiele processen. Veel doen zorgt ervoor dat de kramp meer wordt, en voelt heel vermoeiend aan. Je hersenen worden continu aangezwengeld en dan weer in rust gezet.

Zodra het ergste gedeelte van de kramp geweest is, en het lichaam genoeg capaciteit heeft om de migraine verder op te lossen, zullen de hersenen weer volledig gaan functioneren. Dit betekend, geen schitteringen, goed zicht, volledig denk vermogen. Daarbij komt de volgende fase van een Migraine aanval, de onmiskenbare hoofdpijn. Een zwaar bonkend gevoel aan de buitenkant van de hersnenen. Afhankelijk van hoe zwaar de migraine aanval is, kan het een lichte hoofdpijn zijn en een zware. Als het een heel zware aanval is, dan zullen er ook tintelingen te voelen zijn in de rest van het lichaam en de hoofdpijn kan ervoor zorgen dat je misselijk wordt en moet overgeven.

De hoofdpijn zal nog voelbaar zijn als de migraine aanval zelf al volledig weg is, maar deze zal wel minder en minder worden. Ook hier geldt, hoe meer rust, hoe sneller dit gaat.

Hoe voorkom ik een Migraine aanval voorgoed?
Alle punten hebben inzage om een migraine aanval te voorkomen, maar het meest effectieve is om te zorgen dat je afvalstoffen die je binnenkrijgt afvoert en de reserves die je nog hebt ook afvoert.

Belangrijk is om te weten, dat als je lichaam veel afvalstoffen heeft, het gedurende de dag daar veel last van heeft. Als afvalstoffen eenmaal omgezet zijn naar vet en spiermassa is het veel moeilijker om deze af te breken. Je zal daarom, als je veel afvalstoffen hebt opgebouwd, vermoeider zijn dan wanneer je dit niet hebt.

Je zal op meerdere manieren bezig moeten gaan om dit op te lossen.

1. Zorg ervoor dat je minder afvalstoffen binnenkrijgt, dan hoef je ook minder te verbranden.
2. Zorg ervoor dat je de resterende afvalstoffen verbrand of anderszijds afvoert.

Het kan handig zijn om met 2 te beginnen en zodra je de routine hebt, dan 1 aan te passen.

Er zijn ook middelen om te helpen bij het afvoeren van afvalstoffen. Dit bericht is echter niet bedoeld om de verkoop daarvan te stimuleren dus ik zal geen links plaatsen. Heb je toch interesse google dan eens naar "afvalstoffen afvoeren" en "ontgiften"

23
Spiritual Knowledge / Our body is a biological machine
« Gepost op: juni 23, 2015, 11:12:57 pm »
Introduction
Us people think that our bodies are part of who we are, and in a way, this is true. Still, our bodies are biological machines that we control through our minds which we control through our soul.

Comparison
Before I'll explain this principle, let me give you a comparison first. You can view our body as a computer. It has a casing and power = body and bloodflow in our body, it has software that controls our computer = mind, and it has a user who determines what will happen = soul.

If you look to what our mind is, you'll come to the conclusion that it is some kind of energy that has the ability to control our body through our brain. It is not strange that our scientists have proven that our brain is electrically charged. When our mind has settled in our body, it will emit electricity in order to move our body. Our mind is capable to transfer our wish into a form of movement or alike in our body. Its also possible for our mind to make simple decisions. These decisions are automated and are self-taught. Think of reflexes. Our mind is also capable to move your body on auto-pilot. Think of this as the fact that you don't die if your mind wandered off while riding a bicycle or driving a car without causing accidents. Your mind temporarily takes over the job of your soul and alerts you at the moment when your soul is required to make a decision that the mind cannot make.

Creating the human body
So, the human body is basically a machine. This machine is created by your parents by copying pieces of their own machine (DNA) and fusing it together in a biological process. This DNA contains the shape of your body, skin color, etc. Although a mind is also created during this process, its nearly empty. The only thing the mind has at birth are instinctive properties. The mind will grow as it experiences new things and it will learn how to control the body. Using this method, you'll learn how to walk, talk, etc. Do not mistake this for the soul though. The soul already knows how to talk, walk, etc and will instinctively try to communicate this with the mind. The mind however, has not yet learned how to talk, walk, etc and thus does not know how to transform these commands to the brain. As a result it will try anything until it is able to do whatever you want to do, such as walking, talking, etc.

Communication between from the soul to the mind.
The soul is the part you take with you from life to life. The soul is also the part of you that gets more experienced and brings a lot of information through every incarnation. So if we have all this knowledge, then why can't we communicate as an adult from the start? The reason for this is quite simple. Communication from the soul to the mind is not 1 on 1. If your soul wants to talk, it will not make the mind say something word for word. Instead it will send one thought that has the meaning of what needs to be said. For example: If the soul wants to thank someone because they just got you a drink, the soul will communicate to the mind: Thank person. The mind receives this command and starts to look: How did I learn to respond to "Thank person"? The mind then sends signals to the mouth and vocalcords to create a "Thank you" sound.

Dyslexia is a form of miscommunication between the mind and soul.

So what happens exactly when someone is drunk or doing drugs?
Alcohol causes for a bad conduction between the mind and the brains, which causes the mind to be less capable of controlling the functions of the body. This of course includes movement, but also accessing our memory.

Drugs can have a similar effect as being drunk but an additional cause is that drugs will stimulate the brain to send different information to the mind. This allows the mind to see things that normally are not viewable. Whether this information is reliable or not is something I can't say, simply because this is different per drug but also per user. Some drugs allow to access spiritual properties where others allow to access our fantasy.

24
Levensvragen / Hoe vertel ik mijn vrienden dat ik spiritueel ben?
« Gepost op: mei 24, 2015, 01:32:59 pm »
Introductie
Je bent spiritueel maar je vind het moeilijk om je vrienden/familie/collega's te vertellen dat je spiritueel bent, omdat je bang bent voor de reacties. Het kan zelfs nog erger zijn dan het voor een homoseksueel is om "uit de kast" te komen. De reden is dat je een trauma hebt opgelopen omdat je in het verleden herhaaldelijk door mensen belachelijk bent gemaakt omdat je anders bent dan hun. Het raakte je elke keer waardoor je het diep hebt weggestopt. Elke keer dat er nu een situatie voorkomt waarbij je het eigenlijk wil vertellen, komt dat gevoel van vroeger weer terug. Je weet niet wat de reactie van de ander is, maar je bent enorm bang dat het weer diezelfde gevoelens geeft van toen.

Toen vs nu
Vroeger was het anders. Het spirituele was lang niet zo geaccepteerd als het tegenwoordig is. De kans is groot dat er nu mensen om je heen zijn waarmee je wel over het spirituele kan praten. Natuurlijk zullen er altijd mensen bij zijn waarmee je het niet kan, omdat ze het niet begrijpen. De vraag is, durf jij je over de drempel heen te zetten nu je ouder bent? Uiteraard kun je eerst kijken of je denkt/voelt dat deze persoon er enigszins voor open staat. Let wel dat zelfs als mensen er open voor staan hun mogelijk dezelfde trauma hebben opgelopen en dichtklappen als je te direct bent.

Een bruggetje
Ik heb hierover na gedacht, en ben tot een goede oplossing gekomen hoe je kan laten weten dat je spiritueel bent zonder dat je last hebt van de concequenties. (bang voor de verkeerde reacties).

Als je gebruik maakt van social media, zoals facebook, twitter, google+ enzofoorts, dan kom je af en toe spirituele uitspraken tegen. Misschien dat je ze zelf ook hebt. Post deze gerust of deel ze, of vind ze leuk etc. Je vrienden/familie/collega's die je in deze netwerken hebt zien dit ook en zullen daarmee weten dat je spiritueel bent danwel geinteresseert bent. Doe dit vaak genoeg, en de mensen die hiervoor open staan zullen vanzelf een reactie teruggeven. Dit kan zijn in de vorm van een like/delen/etc op de social media zodat jij kan zien dat hun er ook voor open staan, maar het kan ook in een 1-op-1 gesprek zijn.

Weet dat wanneer iemand naar jou toekomt nadat ze jouw bericht hebben gezien, je niet bang hoeft te zijn, want je weet nu van elkaar dat je allebij open staat voor het spirituele. Wellicht ben jij verder dan de ander, of andersom, maar daar gaat het niet om. Het onderwerp is bespreekbaar geworden en de eerste drempel is overwonnen.

Hoe vaker het gebeurd, des te meer je je trauma zal verwerken waardoor je op gegeven moment niet meer bang bent op de afwijzigen of zelfs een afwijzing aankan waarbij je weet dat anderen er wel voor openstaan. Wellicht dat degene die je afwees eigenlijk ervoor open staat maar niet durft. Je zal dit dan kunnen doorzien en ermee overweg kunnen.

Afsluiting
Hopelijk heb je hier wat aan. Laat het weten met een berichtje. Eventuele op- / aanmerkingen mogen natuurlijk ook altijd. :)

Liefs,
LPChip

25
Levensvragen / VERPLAATST: Betekenis dromen
« Gepost op: november 03, 2014, 09:30:21 pm »

26
Live Hacking / Verstopte gootsteen
« Gepost op: april 07, 2014, 06:55:32 pm »
Het gebeurd iedereen weleens dat de goodsteen niet meer goed doorloopt. Je kan dan dure gootsteen oplosmiddelen kopen, maar die doen het ook niet altijd even goed, met name als het een probleem is wat al langer speelt en uitgesteld wordt tot de gootsteen helemaal niet meer doorloopt.

Hier volgen wat tips.

Allereerst is het belangrijk om te achterhalen waardoor de gootsteen is verstopt. Vet vereist een andere aanpak dan bijv. haren of andere dingen.

Probeer als eerste om met een gootsteen onstopper of je daarmee genoeg druk kan creeren om de gootsteen te ontstoppen. Vaak, wanneer de gootsteen ontstopt is, bevind zich een blokkade in of nabij de zwanenhals. Het water kan daardoor niet weg. Als je dan een gootsteen ontstopper plaatst en je met snelheid een duwbeweging maakt, dan zorgt het water ervoor dat deze duw beweging als een schokgolf tegen de blokkade aan duwt. In de meeste gevallen kan dit ervoor zorgen dat de blokkade verzwakt en uit elkaar valt, waardoor het water weer goed weg kan stromen.

Wanneer je echter te maken hebt met vet, zal dit niet lukken. Hier komt de Live Hacker DIY methode.

Wat je nodig hebt is wat afwasmiddel, een waterkoker en een gootsteen ontstopper. Sproei wat afwasmiddel in de afvoerput en laat het even intrekken. Intussen vul je de waterkoker vol met kraanwater en zet deze aan totdat het water kookt.

Gooi het kokende water in de wasbak en wacht minimaal 2 minuten. (het is belangrijk dat de warmte van het kokende water het koude water verwarmt.

Gebruik nu de gootsteen ontstopper en probeer het kokende water nu richting de blokkade te duwen. Vetresten zullen nu wel afbreken.

Als het niet lukt, voer de procedure dan opnieuw uit. Let op, als de wasbak helemaal vol met water is, zal het niet lukken om dat water goed te verwarmen. In dat geval moet je met een emmer eerst tenminste 80% van het water eruit halen en in een werkende gootsteen afvoeren.

Door met heet water het koude water te verwarmen zal op gegeven moment de afvoer wel gaan werken. Als de gootsteen eenmaal leeg is, vul dan opnieuw een waterkoker vol met water, laat dit koken, en spoel na.

Let op, de kans is groot dat je daarna een onaangename lucht uit de wasbak gaat krijgen. Dit is normaal en trekt vanzelf weg.

27
Overige onderwerpen / Website Niburu.nl gekaapt
« Gepost op: maart 25, 2014, 03:49:40 pm »
Ik heb zojuist een telefoongesprek gehad met de eigenaar/oprichter van Niburu.nl; Anton Teuben, en hij gaf me aan, dat hij als klokkenluider de dupe is geworden van de macht die er nog steeds is. De website Niburu.nl en ook SOPN.nl is gestolen door criminelen en is niet langer meer in handen van Anton Teuben. Al het nieuws wat erop verschijnt heeft de kwaliteit van nu.nl en al het echt belangrijke nieuws over disclosure enz. wordt daar weggehouden.

Met andere woorden, Niburu.nl verspreid nu dezelfde leugens als alle andere nieuws sites en moet gemeden worden.

Hieronder de verklaring van Anton Teuben zelf:
Beste niburu.nl oud medewerkers, lezers, Schumanners en collegaĺs in de alternatieve en mainstream media en aan al mijn vrienden en bekenden. Tot mijn grote spijt moet ik bekennen dat niburu.nl is overgenomen.

De mensen die dit hebben gedaan zijn voor mij nog niet allemaal bekend. Ik weet dus niet exact wat er nu gebeurt en wie het nieuws sinds 22 februari plaatsen. Het is duidelijk dat de informatie wat van belang is van de voorpagina van niburu.nl is verwijderd en ik vanaf 22 februari niet meer de onderwerpen kan aangeven waar aandacht aan besteed dient te worden. De mededeling op woensdag 5 maart (http://www.niburu.nl/site-mededelingen/5826-mededeling) is zonder overleg met mij geplaatst en is onzin.

Dat ik me zou terugtrekken van de site is iets wat ik nooit zou doen. Via de site bereik je de mensen en zo had ik interactie met velen die ik regelmatig sprak. De laatste jaren functioneerde de redactie al niet meer op de manier zoals wij het allemaal zouden willen door de invloeden van de eerste coupe in maart 2012 en ons gedwongen vertrek vanuit Soest. Met de informatie die wij brengen dient een redactie bij elkaar te zitten en te bestaan uit minimaal 8 personen. Zo zijn we in 2002 begonnen in Winsum (gron). Dat was helaas niet meer mogelijk.

Ik ben iedereen heel erg dankbaar die allemaal hebben meegewerkt en miljoenen mensen hebben bereikt in de afgelopen 12 jaar en hebben kunnen voorzien van nieuwe feiten en inzichten. Ik raad de niburu.nl en sopn.nl sympathisanten en lezers aan om met hun gekregen kennis via de site, presentaties en cursussen te werken. Dat zijn er in de afgelopen jaren vele duizenden geweest. Vertrouw op je eigen kennis en werk ermee.

Liefde/Law of Attraction/Schumann is de sleutel en brengt ons samen. In mijn onderzoek van inmiddels 43 jaar, samen met duizenden anderen en de ervaringen als UFO-meldpunt sinds 1985 en klokkenluider van o.a. chemtrails met SOPN.nl sinds 2002, heeft veel extra bevestigingen, feiten en bewijs opgeleverd.

Inmiddels werken honderdduizenden in Nederland en tientallen miljoenen wereldwijd die ook zelf op onderzoek zijn gegaan om een aantal vaststaande zaken in de openheid te brengen. De meest belangrijke in volgorde voor het welzijn van mens , natuur en de planeet.

1. De Schumann resonantie en de volgende afbeelding geven je weer de mogelijkheid om echt soeverein, gezond, gelukkig en een liefdevolle ziel te zijn.

Duizenden hebben in de laatste 8 jaar deze techniek opgepakt en hebben rust, balans, overzicht en hun zelf herstellend vermogen en bewustzijn weer geactiveerd. Wereldwijd zijn er slechts enkelen die de term Schumann resonantie gebruiken en de bewuste afbeelding laten zien. Deze nieuwe universele kennis zal het einde betekenen van Big Pharma en mind-control.

2. Vrije of natuurzuivere energie moet per direct worden ingevoerd en toegepast in het belang van onze kinderen en de planeet waar we op leven. Deze kennis is volop aanwezig en zal in sneltrein tempo van de aarde weer een gezond geheel maken waarin de natuur ons alle voorzieningen biedt. Fossiele brandstoffen en kernenergie zijn accuut overbodig.

3. Buitenaards leven met hun schepen en objecten op, in en rondom onze aarde is een feitelijk iets en behoort tot onze realiteit. Miljoenen wereldwijd zien deze objecten die ons vanuit de ruimte de bescherming bieden. Massavernietigingswapens en rampen zoals in Tsjernobil en Fukushima worden door onze ruimtevrienden geneutraliseerd en getransformeerd. Wij mogen nu zelf ontdekken hoe de waarheid is en verder evolueren. Helaas is deze belachelijke cover-up nog steeds gaande en is met name de bevolking in Europa nog niet ge´nformeerd over de vreedzame buitenaardse interventie om het leven te beschermen. Velen wachten op de bekendmaking van Obama, het Vaticaan of Rutte. Ik heb Mark persoonlijk ge´nformeerd in april 2008 over de gebeurtenissen met chemtrails, straling en de bijensterfte in Nederland en universeel contact in Groningen. Laten we met elkaar beseffen dat we het zelf bespreekbaar moeten maken en dat onze heren (dames) politici een ander programma voorstaan en ons juist bij deze kennis weghouden.

4. Er zitten gaten bij onze polen waar Nederland in zou verdwijnen. Onze aarde is hol en er is leven met een hoger en liefdevoller bewustzijn. Dit is voor de meesten moeilijk te bevatten, zelf studie en zelf voelen wat waar is, is de beste oplossing.

5. In ons zonnestelsel zijn meerdere objecten aanwezig waaronder Nibiru met zijn manen. Vele wereldburgers zien op bepaalde momenten meestal bij zonsopgang en ondergang een tweede object naast de zon. Nibiru is al vanaf 1982 opgemerkt door de NASA die het de naam planet X gaf. Vanaf 2002 lijkt het erop dat Nibiru een stationaire positie heeft ingenomen en af en toe naar de aarde seint door zich te laten zien. De bekendmaking zal een einde maken aan religie en de huidige wetenschap van het universum wat uit vele dimensies/realiteiten bestaat.

6. De media-maffia die dagelijks wereldwijd 6 a 7 miljard wereldburgers misleiden en in angst en lage trilling houden waardoor ze gemakkelijk te controleren zijn. Als klokkenluiders van chemtrails, e-nummers, vaccinaties, straling, Monsanto en mind control boden wij vanaf 2002 de oplossingen om deze schadelijke stoffen en frequenties te neutraliseren en te transformeren.

Bovenstaande info is nu ingedaald in het onderbewustzijn van meer dan de helft van de wereldbevolking. Als het feitelijk wordt via de bevestiging van t.v. en media dan wordt het bewustzijn geactiveerd. Zie hier de rol van de media. Wij raden iedereen aan daar niet meer op te wachten en de rol van de media over te nemen met compassie voor diegenen die het ons hebben onthouden. Er is veel onwetendheid op de plekken waarvan je zou verwachten dat men wat weet.

Al het nieuws wat we momenteel zien verschijnen (ook op internet en nu helaas ook op niburu.nl) zijn vrijwel allemaal afleidingsmanoeuvres om mensen weer bij de kern (zichzelf en liefde) weg te trekken. Besef dat vrijwel alle sites zijn ge´nfiltreerd en je nu met de kennis en ervaringen moet werken die je zelf hebt opgedaan. Iedereen maakt nu stappen waar hij of zij zijn energie in stopt. Mijn advies is kijk naar de dingen die je blij maken en zoek rust en ontspanning met gezin, vrienden en bekenden. Wacht niet langer op wereldleiders en televisie en bespreek wat je weet en hou het simpel, go with the flow en blijf positief.

Uiteraard proberen we zo snel mogelijk weer actuele informatie te bieden en hopen dat diegenen die verantwoordelijk zijn geweest voor deze coupe beseffen dat de vreugde van korte duur zal zijn. Vanaf 22 februari is u belangrijke informatie onthouden en ben ik niet meer in de mogelijkheid u actueel nieuws te bieden. Met name de ontwikkelingen met het huidige buitenaardse contact en de vele ervaringen en contacten in Nederland en de kennisverspreiding ervan is van groot belang.

Wij hopen dat we de nieuwe redactie verder mogen uitbreiden met mensen die we via de Schumann cursus hebben ontmoet en die weten hoe het is als je vanuit een gelijke focus, intentie en energie kunt functioneren. Met name de ascentie verschijnselen en energieveranderingen en de effecten op de mens willen we graag beter begeleiden. Door alle acties en attacks blijkt uiteraard dat onze info als gevaarlijk wordt gezien voor het huidige systeem. Het is eigenlijk een wonder dat we het zo lang hebben volgehouden. Door alles blijkt dat het nu tijd is voor wat nieuws, de naam Niburu is helaas vervuild en we komen snel met iets nieuws wat verder gaat dan de informatie op de nu-zonder basiskennis functionerende- Niburu sites.

Dit is na 12 jaar wel even slikken. Ik kan iedereen garanderen dat wij weer van ons laten horen. Nu staan velen op nu ze hebben gemerkt wat er is gebeurd en die ik heel erg wil bedanken. Inmiddels vormt zich een nieuwe universele redactie die via nieuwe wegen en naam actuele informatie gaan bieden. Wij vragen uw geduld tot we terug zijn en uw eigen waarheid en ervaringen vast te houden. Blijf positief en richt je op wat iedereen uiteindelijk wil. Een vredevolle, respectvolle, eerlijke, gezonde, gelukkige en liefdevolle wereld waarin we ontdekken dat alles met elkaar is verbonden en we niet alleen zijn.

Ik houd jullie op de hoogte, bedankt voor al het vertrouwen en de steun. Dit is mijn laatste interview waarin ik probeer een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van de situatie op dat moment.

Dit interview is niet op niburu.nl geplaatst. We hopen weer zo gauw mogelijk bij jullie te zijn vanaf een andere plek en onder een andere nieuwe naam voor het universele nieuws wat juist nu iedereen toekomt.

Universe is magic and love and knowledge is the Key ľ Anton

We willen uiteraard dat de kennis door blijft groeien en willen op meerdere plekken deze cursus geven. Wij zoeken uitbreiding van diegenen die voelen en weten dat ze er klaar voor zijn. Wij maken deze dag een grote stap naar voren en hoop velen terug te zien. 16 Maart geven we in Soest weer een Schumann Terugkomdag, en op 29/30 maart geven we een Schumann Resonantie Cursus, beide in Soest

De mailadressen om ons te bereiken zijn nu schumann@antonteuben.nl en anton@antonteuben.nl

P.S.
 De volgende sites zijn o.k. en vallen onder Uninet. Deze kan ik iedereen aanbevelen voor een beter inzicht in de huidige universele situatie.

http://www.crystalinks.com/
http://www.hollowearthnetwork.com/
http://www.bibliotecapleyades.net/esp_tema.htm
http://intergalacticradiostation.com
http://www.unitynet.nl/

Tevens wordt er nog aan deze website gewerkt. Kijk geregeld op deze site voor updates.


28
Paranormaal Algemeen / Wat is pendelen en hoe werkt het?
« Gepost op: februari 05, 2014, 04:12:36 pm »
Introductie
De meeste mensen weten wel wat een pendel is, en wat het resultaat is van pendelen. Voor hen die het niet weten komt hier een korte uitleg. Een pendel (afkorting van het woord pendulum) is een kogelvormig object dat aan een touw/draad hangt. Door deze met jouw hand in de lucht te laten hangen kan deze bewegingen gaan maken. Op basis van deze bewegingen kunnen vragen beantwoord worden.

Voorbeelden
Om iets dieper in te gaan op pendelen geef ik een aantal voorbeelden.
Als eerste stel je altijd 3 controlevragen. De eerste is: Wat betekend voor mij een ja? De tweede is hetzelfde maar dan met nee, en de derde is Wat betekend voor mij: kan of wil je niet beantwoorden?.

Er zijn vervolgens 4 pendelbewegingen mogelijk.
1. De pendel gaat van boven naar beneden en terug;
2. De pendel gaat van links naar rechts en terug;
3. De pendel gaat met de klok mee draaien;
4. De pendel gaat tegen de klok in draaien.

Allereerst, wat de pendel ook doet, het is voor iedereen verschillend en heeft geen verdere betekenis als de 3 controle vragen. Dus als hij bij jou draait en bij een ander heen en weer gaat voor dezelfde vraag, dan is dat niet erg.

Verschillende combinaties
Nou heb ik gemerkt dat ik verschillende antwoorden kan krijgen als ik mijn controle vragen stel. Ik heb nu 3 verschillende sets gehad. Ik ben er achter gekomen dat dit betekend dat ik contact heb met een ander iets die de pendel voor mij aanstuurt.

Zo kan voor mij JA de volgende bewegingen hebben:
1. Van boven naar beneden en terug: dit is mijn hogere zelf.
2. Met de klok mee draaiend (rechts om): dit is mijn engel
3. Tegen de klok in (links om): dit is een buitenaards wezen die via mijn engel pendelt.

Ik kan ook van te voren vragen met wie ik wil pendelen, en aan de hand van de pendel controle vragen weet ik dan ook dat het werkt.

Controlevragen
Als je op een papier Juist, Wensdenken en Onjuist schrijft en dan ongeveer 5 cm eronder een stip, dan kun je dit gebruiken om te controleren of je eerdere vraag goed gesteld is. Je houd de pendel boven de stip en vervolgens vraag je: Klopt het dat + antwoord van je vorige pendelresultaat.

Kan iedereen pendelen?
Ja en nee. Ja, iedereen kan pendelen, maar om te kunnen pendelen moeten er een aantal dingen geregeld zijn. De eerste is dat je gelooft dat pendelen kan, en dat je geloofd dat jij het kan. Daarnaast moeten de omstandigheden goed zijn. Dat wil zeggen, je bent niet ziek, je bent niet moe, je kunt je gedachten leegmaken en je kan je vraag kort en simpel houden.

De nee komt dan ook puur door de omstandigheden wanneer pendelen niet werkt. Iedereen kan het dus.

Klopt het antwoord van je pendel altijd?
Nee. De reden is simpel. Als jij niet 100% in staat bent om te pendelen doordat je bijvoorbeeld moe bent, of ziek, of je hoofd niet goed leeg kunt maken, dan kan het zijn dat de pendel niet de juiste informatie weerspiegeld. Ook kan het zijn dat jij een vraag stelt maar dat de vraag zelf anders begrepen wordt dan jij bedoelt. Het antwoord klopt dan niet met jouw vraag en dat kan zorgen dat je denkt dat iets een ja is terwijl als je de vraag juist zou stellen er een nee uit zou komen. Meer hierover later.

Hoe werkt het?
Het enige wat pendelen doet is kennis die jij hebt omzetten in een visueel beeld. Waarom gebruikt men dan een pendel als je de kennis toch al hebt? Omdat de kennis ook een emotioneel gevoel of vanuit je hogere bewustzijn kan komen, waardoor je er met puur denken niet bij kan komen. Pendelen is dus een hulpmiddel.

Ze zeggen dat wanneer je een vraag stelt, het eerste wat in je opkomt, vaak het juiste is. De pendel werkt met dat principe. Je stelt een vraag, en het eerste wat in je opkomt wordt vertaald naar een bepaald gevoel, welke de pendel laat bewegen. Daarom is het ook belangrijk om de controlevragen elke keer te stellen, want die laten zien wat het gevoel is. Als iemand anders via jouw pendel je antwoorden wil geven, zal dit gevoel anders zijn, en kun je dus ineens een ander patroon zien bij het antwoord Ja.

Dit betekend ook dat je de pendel kan be´nvloeden. Als je bijvoorbeeld op papier 2 of meerdere keuzes schrijft, je stelt je vraag en je houd de pendel dan boven het papier zodat het slechts 1 van de keuzes zal aanwijzen, dan zal het beginnen met de eerste keuze die bij je opkomt als je de vraag stelt. Als je echter naar een andere keuze kijkt, zul je zien dat de pendel ineens naar die keuze zal zwaaien. Daarom is het belangrijk om je hoofd leeg te maken en de pendel zijn werk te laten doen. Dit is de manier om ervoor te zorgen dat dat eerste antwoord wat in je opkomt, ook de juiste is. Als je toch je pendel hebt be´nvloed, dan kun je aan de hand van een controlevraag controleren of je antwoord juist was. Het is namelijk veel moeilijker om de controlevraag te be´nvloeden.

Het verschil tussen pendelen met je hogere zelf vs via je engelen
Wanneer je pendelt met je hogere zelf, dan reflecteren de antwoorden puur je emotionele en rationele gedachten. Dus het antwoord wat je krijgt is wat jij echt wilt. Dit betekend ook, dat als je niet weet wat je wil, de pendel je ook geen antwoord geeft. Ook kan de pendel je geen vraag stellen over een ander persoon tenzij jij zelf het antwoord weet.

Als je pendelt met je engelen, dan zullen hun geen accuraat antwoord geven op vragen wat jij echt wil. De enige die weet wat jij echt wilt ben jezelf. Je engelen kunnen ernaar gokken, en veelal hebben ze het wel juist, maar zeker als je verder ontwikkeld, zul je merken dat hun het ook weleens niet juist hebben. Engelen kunnen daarentegen wel goed bepalen wat er in jouw toekomst gebeurd. Ze weten welke dingen bij jou passen en welke niet. Dit kan ook gaan om andere mensen.

Het stellen van vragen
Hier is een voorbeeld scenario van wat je met de pendel kan doen:
Stel, je wasmachine is kapotgegaan en je hebt een nieuwe nodig. Je gaat online zoeken naar verschillende wasmachines en je komt er 10 verschillende tegen. Je gaat bij jezelf na wat je echt belangrijk vind en welke je mooi vind, en je weet de selectie terug te brengen naar 3 wasmachines. Je kan nu zeggen, alle 3 zijn goed, dus ik koop er 1 en klaar. Je kan ook je pendel pakken en kijken welke van de 3 je echt wil. Je kan nu pendelen met je hogere zelf om te bepalen welke je echt wil, en je kan met je engelen pendelen om te kijken welke het beste bij je past. Voor objecten pendel ik meestel met mijn engelen, omdat het dan ook voor kan komen dat ze op alle 3 een nee geven, omdat er een nog betere is die ik over het hoofd heb gezien.

Laten we er vanuit gaan dat je met je engelen pendelt. Je begint dan eerst met het stellen van de controle vragen.

"Lieve Engelen, ik wil graag met jullie pendelen. Wat is voor mij een Ja? Wat is voor mij een Nee? Wat betekend kunnen of willen jullie niet zeggen?

Vervolgens kijk je naar de eerste wasmachine en neem in gedachten het merk en type en visualiseer het plaatje.

Stel vervolgens de volgende vraag: "Is het een goed idee om deze wasmachine te kopen?" \
Stel de pendel zegt nee. Stel de volgende controle vraag: "Klopt het dat het geen goed idee is om deze wasmachine te kopen? De pendel zal dan naar juist bewegen.

Een vraag die je niet moet stellen: "Op deze website zie ik deze wasmachine van het merk xxxxx staan. Ik vind deze wel leuk. Zal ik deze kopen, of is er een betere?"

Als je de vraag leest, dan zie je dat er een of in staat. Een keuze in een vraag is nooit met ja of nee te beantwoorden dus de pendel kan hier niets mee en het antwoord reflecteert mogelijk een deel van de vraag. Daarnaast is de vraag te lang en is het gevoel wat je bij deze wasmachine hebt al weg voordat je de vraag gesteld hebt.

Het soort vraag kan ook nog in een verschillend antwoord resulteren. Ik zal uitleggen waarom.

Als een vraag ongeacht wat jij wil maar 1 antwoord heeft, dan zal hij niet reflecteren met wat je wil weten. Een vraag wordt heel letterlijk genomen, dus houd er rekening mee wat je vraagt en wat het allemaal kan betekenen.

"Moet ik deze wasmachine kopen?" PENDEL: "Nee" want je moet nooit iets kopen. Het is een optie die je hebt.
"Word ik blij als ik deze wasmachine gekocht heb?" De engelen kunnen zien dat je dit wordt, en kunnen daarom een ja teruggeven, maar dat wil niet zeggen dat je nu deze wasmachine moet kopen.
"Is het financieel verstandig om deze wasmachine te kopen?" "De engelen kunnen zien dat het nu verstandig is, ook al is dit niet de wasmachine die voor jouw weggelegd is.

Je kan hier ook rekening mee houden als je een vervolg vraag stelt. Bijvoorbeeld:

"Is er een betere wasmachine voor mij? De engelen weten dat dit zo is en geven een Ja. Zouden ze een Nee geven, dan betekent dit vaak dat je pendel vermogen niet optimaal is.

aflsuiting
Zo, een hele lange tekst. Ik hoop dat je er wat aan hebt.

Als je vragen hebt, stel ze gerust. :)

29
Ik heb mijn eerste album "Floating through the fifth dimension" uitgebracht. Ik ben erg trots op dit album. Het is mijn eerste album als commerciŰel artiest.

Ik heb een presentatiefilmpje gemaakt waarin ik de nummers van het album laat horen (totale lengte 63 minuten in een 6 minuten durende presentatie)

Je kan de presentatie bekijken/beluisteren op de volgende plek: https://www.youtube.com/watch?v=OcoOe9tMK4k

Je kan de numemrs volledig beluisteren op de volgende plek: http://music.lpchip.nl, en als je de nummers mooi vind kun je ze daar ook kopen. Het album is ook te beluisteren via spotify, dus als je dat gebruikt, zoek dan naar LPChip en je vind me.

Ik heb ook een fysieke CD laten drukken, en ik ben nu nog bezig om deze in een aantal winkels te krijgen. Zodra dit gelukt is, zal ik op mijn website ook een mogelijkheid aanbieden om deze te vinden. Mocht je heel graag een CD willen kopen stuur me dan een privebericht en dan kijk ik wat ik voor je kan doen. Verzendkosten binnen nederland zullen niet zo hoog liggen, richting belgiŰ of een ander land moet ik uitzoeken.

Ik hoop dat je de muziek leuk vind. Als je kritiek hebt (opbouwend liefst) is dat welkom. :)

Enjoy :)

PS. Het helpt me enorm als je mijn facebook pagina wil liken. :) https://www.facebook.com/pages/LPChip/687363957949842

30
Other subjects / I released my first album: Floating through the fifth dimension
« Gepost op: januari 03, 2014, 11:17:32 pm »
I've released my album "Floating through the fifth dimension". I'm very proud of this album. Its my first item as a commercial artist.

I've made a presentation video in which I showcase the album's song (total length of 63 minute into a 6 minute presentation).

You can watch/listen to the presentation here: https://www.youtube.com/watch?v=OcoOe9tMK4k

You can listen to the full length of the songs here: http://music.lpchip.nl and if you like a song, you can find out where to buy it there too. The album is available on spotify too, so if you have that, just search for LPChip and you'll find it.

I have created it into an actual physical CD. If you are interested in buying one, send me a PM and we can work something out. Do note that I can't say how much it will actually cost because I have to look into shipping costs too.

I hope you like it. Any feedback is highly appreciated, also if you don't like a song that much.

Enjoy :)

Also, it would help me a lot if you could like my facebook page :) https://www.facebook.com/pages/LPChip/687363957949842

Pagina's: 1 [2] 3 4 5 6 ... 13

Pagina opgebouwd in 0.171 seconden met 21 queries.