Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 117
1
Levensvragen / Re: Ontwaken, hoe deal ik ermee, is het geen hersenspinsel?
« Gepost op: november 16, 2020, 05:45:46 pm »
Hoi Spirit79,

Ook van mij een warm welkom. Je vraagt je af of je dit verzint. Nee, dit is geen verzinsel. Er zijn veel te veel mensen die dit ook, of hebben ervaren, of reeds ervaren. Je hebt te vaak gehoord van mensen dat ze er niet in geloven dat jij het bijna zelf niet durft te geloven. Spiritueel zijn is niet alleen rationeel maar ook gevoel. Je gevoel begint te zeggen, ja dit bestaat, maar je ratio begint dan te zeggen, nee dit bestaat niet. Dit schommelt nog heel veel en daar komt je twijfel vandaan.

Maar de eerste stap heb je reeds gezet. Door hier te komen kun je veel meer lezen en leer je anderen kennen die ook zijn zoals wij waardoor je weet dat je niet de enige bent.

Er zijn meerdere manieren om jezelf te aarden. Voor jou ga ik de volgende oefening geven, omdat deze redelijk down-to-earth is, en je het resultaat makkelijk kan voelen.

Ga rechtop staan, met je benen een 10-20 cm uit elkaar. Gewoon een normale houding. Zet je voeten ietjes gedraaid zodat ze niet precies recht naast elkaar staan en je makkelijk door je knieŽn kan buigen.

Als je bovenstaande bereikt hebt, ben je klaar voor de oefening.

Adem diep in door je neus en zak door je knieŽn ongeveer 20 cm naar beneden. Je moet niet de zithouding bereiken, maar wel genoeg zakken dat je benen een stukje gebogen zijn.

Na een seconde ga je weer terug naar de staande houding waarbij je door je mond naar buiten ademt.

In staande houding wacht je weer 1 seconden en dan herhaal je dit. Het aantal keer mag je zelf weten. Hoeft niet 100x te zijn, mag meer dan 4x zijn. Als je het gevoel hebt dat het genoeg is geweest, dan stop je. Als je merkt dat het fysiek zwaar is, ga je door tot het meer moeite kost dan het je oplevert. Het is niet de bedoeling dat je je beenspieren traint, al zal dat ook wel gebeuren.

Door deze beweging te maken, ga je weer terug in je lichaam en aard je jezelf. Als je een rood kleed hebt, helpt het als je de oefening op een rood kleed doet, omdat rood de kleur van je 1e chakra is, welke je gebruikt om te aarden.

Als laatste heb ik nog 1 woord voor je, en ja, ik ga het lekker vaag houden, dat is een verzoekje van je gidsen. Het woord is: Acceptatie.

Liefs,
LPChip

2
Paranormaal Algemeen / Re: Stemmen horen
« Gepost op: november 14, 2020, 07:46:53 pm »
Het horen van deze geluiden is gewoon het begin. Naarmate je beter in staat bent om je gidsen te horen ga je ook automatisch de rest eruit filteren.

Liefs,
LPChip

3
Goed om te horen. :)

Als er nog iets is dat ik voor je kan doen, let me know. ;)

Liefs,
LPChip

4
Wow Tony!

Als eerste, goed om weer van je te horen. Ik heb nog redelijk vaak aan je gedacht en me afgevraagd hoe het met je ging.

Heb je inmiddels je energieniveau kunnen ophogen? En is er nog iets waar ik jou mee kan helpen?

En je vriendin, heeft zij ook nog last, of is het alleen bij jou?

Liefs,
LPChip

5
Paranormaal Algemeen / Re: Stemmen horen
« Gepost op: november 10, 2020, 11:11:02 pm »
Hoi Gino,

Heb je weleens een oude radio gehoord die niet goed op de zender zit? Dan kan het zijn dat je 2 kanalen door elkaar hoort. Als je de radio dan afstemt op een kanaal wordt deze duidelijk en valt de rest weg.

Stel je nu eens voor dat je niet 2 radiostations door elkaar hoort tot je het afstemt, maar 1000. Dat is zo'n druk geluid dat je niet kan opmaken wat er gezegd wordt.

Normaal gesproken wordt dit door jouw hersenen als ruis gezien en wordt het eruit gefiltert. Je hoort het dus wel maar omdat je er geen soep van kunt maken negeer je het instinctief. Je zou je anders niet kunnen concentreren, en je wil zeker niet alles tegelijk horen.

Citaat
Is het altijd zo moeilijk om te verstaan wat ze in de 4de dimensie zeggen? Of komt dit omdat ik nog niet ontwikkeld ben?
Ben je weleens in een ruimte geweest, bijvoorbeeld op een beurs, in de foyer van een bioscoop, buiten met koningsdag etc. waar heel veel mensen zijn die allemaal tegelijk praten? Weleens geluisterd wat je dan hoort? Je hoort een soort ruis omdat het heel veel geluiden door elkaar heen zijn. Als je met mensen bent en je gaat met iemand praten, dan kun je als het ware je afstemmen op die persoon en de ruis wordt dan minder. Het is er wel, maar je weet het eruit te filteren. Ditzelfde gebeurd ook met spirituele communicatie. Je kan de ruis onderdrukken maar toch je gidsen horen.

Je moet alleen nog leren welke van de stemmen die van je gidsen zijn en welke dan ook voor jou bedoeld is. Dan heb je ook nog eens dat in de 4e dimensie geen tijd bestaat, dus het neem de ladder wat je hoorde kan een boodschap zijn die niet bij dit moment hoorde. Deze kan bijvoorbeeld bij een droom gehoord hebben, maar dat je de droom niet meer herinnert.

Liefs,
LPChip

6
Paranormaal Algemeen / Re: Stemmen horen
« Gepost op: november 10, 2020, 10:25:23 am »
Hoi Gino,

Wanneer je tegen slaap aanzit, of net wakker wordt, ben je veel gevoeliger in het waarnemen van wat er in de 4e dimensie gebeurd, omdat je ziel nog een beetje los is van je lichaam (dit gebeurd elke nacht als we gaan slapen).

Je hoort dus geluiden uit de 4e dimensie.

Ik verwacht dat je onder andere je gidsen gehoord hebt en mogelijk nog andere dingen uit deze plek.

Om het te stoppen moet je je afsluiten voor het spirituele, maar ik denk dat je dit juist verder wil ontwikkelen, het zal je namelijk de mogelijkheid geven je gidsen te kunnen horen.

Liefs,
LPChip

7
Droombetekenissen / Re: Droom die af en toe terugkeert
« Gepost op: november 08, 2020, 06:20:23 pm »
Beste Choppa,

De reactie heeft even op zich laten wachten, en dat komt meer omdat ik moeite heb om je een antwoord te geven.

Er zijn verschillende type dromen. Je hebt dromen vanuit je onderbewustzijn die je iets willen vertellen, je hebt dromen waarin je vrij bent om iets te ervaren (ik noem deze speeltuin dromen) zodat je van iets kan leren zonder dat je daadwerkelijk in het echte leven iets moet leren. Zo kun je ervaren in een speeltuindroom wat het is om van 10km hoogte naar beneden te vallen en dan dood te gaan zonder dat je daadwerkelijk dood gaat. Of hoe het is om.... vul maar in.

Dan als derde heb je de voorspellende droom.

Het punt is... jouw droom is geen van allen. Het neigt naar een speeltuin droom, maar dat is het volgens mij niet. Ik weet alleen niet wat het wel is.

Liefs,
LPChip

8
Levensvragen / Re: Hoe ga jij om met een periode van tegenslag?
« Gepost op: november 05, 2020, 08:49:36 am »
Ik kan inderdaad ook gefrustreerd raken als het langer duurt dan ik zou willen. Grappig dat het altijd lijkt dat de tegenslag veel langer duurt dan de momenten waarop het meezit.

Wat voor mij de meest belangrijke tool is, is acceptatie. Het hoort nu eenmaal bij het leven, en als je weet dat je veel last hebt van tegenslag, dan kun je er ook als het ware omheen plannen, en dan dealen met whatever it gives.

Ik zorg er dan ook altijd voor dat ik financieel een buffer heb voor deze momenten, dat als iets in deze periode stuk moet, ik het ook gewoon kan vervangen, en dingen waar geluk bij komt kijken beperk ik tot momenten waarop ik makkelijker kan verliezen danwel beter psychisch om kan gaan met de teleurstelling.

Het klinkt gek, maar deze momenten zijn voor mij vaak een teken dat ik wat extra moet slapen. Dit is dan meer voor de psychische reden, je kan beter omgaan met het feit dat het even tegenzit.

9
Levensvragen / Hoe ga jij om met een periode van tegenslag?
« Gepost op: november 03, 2020, 09:31:22 am »
Inleiding
Voordat ik de vraag uitleg, dit is niet iets waar ik hulp bij nodig heb, maar meer iets wat een ieder bezighoud en daarom een mooi discussieonderwerp is. Door het delen van je visie kan een ieder er mogelijk iets van leren.

Vraagstelling
Volgens de I-Ching heeft het leven zijn ups en downs. Je hebt perioden waarin alles voor de wind lijkt te gaan en er zijn perioden waarbij alles zo tegen zit dat je genoegen moet nemen met alle kleine beetjes geluk dat je mag ontvangen.

Zoals in het leven het kan stormen of koud kan zijn, zo kan ook de zon schijnen en het warm zijn. Zo ook kun je perioden hebben waarin alles lijkt tegen te zitten of je juist veel geluk hebt.

Dit komt dan ook werkelijk terug in alles. Je gezondheid, dingen die buiten je om gebeuren waar je geen invloed op hebt, en zelfs geluk in spelletjes kan dit beÔnvloeden. Zo kan het zijn dat in zo'n periode ineens dingen stuk gaan, terwijl in een periode waarin alles goed gaat, je veel dingen ineens krijgt, etc.

De vraagstelling is dan ook, hoe ga je ermee om? Welke stappen neem je preventief, en wat is je gedachtenpatroon als het een tijdje mis gaat, of juist goed?

Liefs,
LPChip

10
Stel jezelf voor / Re: Sjaan
« Gepost op: november 03, 2020, 08:46:39 am »
Hoi Sjaan,

Welkom op Armina. :)

Mocht je vragen hebben, schroom je niet, en stel ze gerust. :)

Liefs,
LPChip

11
Paranormaal Algemeen / Re: Ik zie dingen gebeuren. Wat ik niet kan verklaren.
« Gepost op: oktober 28, 2020, 10:32:18 pm »
Hoi Farris,

Allereerst welkom op Armina.

Er is een entiteit bij je, eentje die energie zuigt om zo te overleven. Dit is een overleden persoon die zijn dood nog niet geaccepteerd heeft en daardoor aan het dolen is. Dit soort entiteiten worden aangetrokken door negatieve vibraties zoals stress en angst en kou en kunnen niet goed tegen positieve vibraties zoals warmte en liefde.

De meest basic manier om deze entiteit uit je woning te krijgen, is door in de hoeken van de kamer op 1 meter afstand kaarsjes te branden. Hoeken zijn plekken waar entiteiten zich vaak verstoppen en door de hoeken te verlichten laat ze verplaatsen. Een vlakke muur vinden ze niet fijn en gaan dan door tot ze niets meer vinden en dan gaan ze het huis uit.

Je kan ook liefde de kamer in sturen, maar dit is lastiger.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Liefs,
LPChip

12
Overige onderwerpen / Re: Trillend ooglid
« Gepost op: oktober 28, 2020, 10:27:13 pm »
Sommige zeggen dat een trillend ooglid een spirituele boodschap heeft, maar dat is dan alleen als je het 1x hebt. De betekenis is dan dat er een financiele meevaller aan zit te komen. Heb je echter veel last dan sluit ik me aan bij wat Gino schreef en zou ik wat extra rust pakken.

Liefs,
LPChip

13
Droombetekenissen / Re: Droom over hardlopen
« Gepost op: oktober 28, 2020, 10:25:55 pm »
Hoi Sasseke,

Deze droom heb je gehad omdat je veel met hardlopen bezig bent. Dit is een verwerkingsdroom van je geest om alle gedachten een plek te geven.

Liefs,
LPChip

14
Levensvragen / Re: Waarvoor ben ik op aarde?
« Gepost op: oktober 22, 2020, 11:30:21 am »
De 3e en 4e dimensie zijn met elkaar verbonden.

Dimensies kenmerken zich door hoe snel iets kan vibreren. Alles trilt namelijk. Als iets heel snel trilt, dan zal het op gegeven moment niet meer in de 3e dimensie zijn, maar in de 4e dimensie.

De 4e dimensie wordt het schaduw rijk genoemd, maar is eigenlijk de astrale ruimte, de plek waar onze ziel zich bevindt.

Je bent dus zowel in de 3e als 4e dimensie aanwezig. Je lichaam en geest bevinden zich in de 3e dimensie, je ziel in de 4e. Als je gaat slapen, dan ga je ervaren vanuit je ziel, en dat is in de 4e dimensie. Dit is dan ook de plek waar je bent als je droomt, waar energie stroomt, en waar je terecht komt bij een uittreding, en dit is ook waar je terecht komt als je komt te overlijden. Verdwaalde zielen dolen hier ook rond, vandaar de naam schaduw rijk. Zodra je dood gaat, ben je dus daar. Je blijft er tot je je dood accepteert, waarna je alle last van je af schudt, je sneller gaat trillen, en je naar de 5e dimensie toe gaat, de hemel.

Ik heb veel over de 4e dimensie geschreven hier op het forum.

Ik hoop dat dit een beetje duidelijk is zo. :)

Liefs,
LPChip

15
Levensvragen / Re: Waarvoor ben ik op aarde?
« Gepost op: oktober 20, 2020, 01:56:06 pm »
Je hebt het steeds over dit heelal. Het is preciezer om dit te veranderen naar de 3e dimensie, want in hogere dimensies is geen dualiteit. De dualiteit is een eigenschap van de 3e dimensie. :)

Als je naar de 5e dimensie toegaat, is het zelfs hier op aarde de onvoorwaardelijke liefde. Want dan kom je namelijk uit in de hemel. :)

Liefs,
LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 117

Pagina opgebouwd in 0.107 seconden met 23 queries.