Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 106
1
Overige onderwerpen / Re: Apart
« Gepost op: april 02, 2020, 04:53:28 pm »
Ik weet dat het voor kan komen dat je in je slaap een spin inslikt. Als je met je mond open slaapt, kan een spin erin kruipen, en een slik reflex later, en de spin is doorgeslikt.

Het kan verder overigens geen kwaad. Men schijnt tientallen spinnen 's nachts door te slikken in een mensenleven.

2
Overige onderwerpen / Re: Apart
« Gepost op: april 02, 2020, 03:18:04 pm »
Spinnen leven 's nachts. Een spin kan langs jou gelopen hebben, je bewoog, je arm kwam op de spin terecht, de spin zat vast onder je arm, deze beet je in de hoop dat je zou bewegen, dat deed je uit reflex, je hebt 2 gaatjes en de spin is weer vrij.

3
Overige onderwerpen / Re: Apart
« Gepost op: april 01, 2020, 01:05:21 pm »
Dat ziet er erg uit als een spinnenbeet.

4
Levensvragen / Re: Soulmate
« Gepost op: april 01, 2020, 01:04:41 pm »
Hoi L,

Wat ik je nu ga vertellen zal pijnlijk voor je zijn, maar ik ga er niet omheen draaien. Dat helpt jou niet verder.

Je Soulmate is iemand die vanuit dezelfde ziel ontstaan is. Dit zorgt ervoor dat je elkaar enorm goed aanvoelt, en dat alles heel vertrouwd voelt. De ander is immers een stukje van jezelf.

Het kan zijn dat je een relatie krijgt met je soulmate, maar dat hoeft niet. De reden om een soulmate te ontmoeten op aarde is zodat je van elkaar kan leren. Niet alleen heb je het heel fijn samen, je bent de grootste spiegel voor de ander die er maar bestaat. Dit heeft veel voordelen, maar ook veel nadelen.

De voordelen zijn dat je namelijk alle negatieve dingen van jezelf ziet zodat je aan jezelf kan werken. Dit zijn gelijk ook de negatieve dingen, want als je dit niet wil of moeilijk vindt, dan heb je innerlijke strijd met jezelf.

Voor hem is de strijd met zichzelf te moeilijk, waardoor hij zich van je afgesloten heeft. Om de leegte die het creŽerde op te vullen is hij weer terug naar zijn ex gegaan. Dit is een verwerkingsproces voor hem, en misschien ook wel een ontvluchting.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Liefs,
LPChip

5
Kaartleggingen / Re: Kaartlegging
« Gepost op: maart 31, 2020, 11:41:07 am »
Hoi L,

Wellicht kan ik de vragen voor je beantwoorden via je gidsen.

Wat wil je specifiek weten?

Liefs,
LPChip

6
Spirituele kennis / Re: Angelssss
« Gepost op: maart 31, 2020, 11:39:38 am »
Graag gedaan. :)

Succes, en als je meer vragen hebt, stel ze gerust.

Liefs,
LPChip

7
Spirituele kennis / Re: Angelssss
« Gepost op: maart 30, 2020, 09:59:40 pm »
Dit zijn ook gelijk niet de minst simpele vragen.

Wat je vraagt betreft een lang groeiproces. Of je ze bewust zou kunnen zien is ook een lastige vraag. Ik kan goed communiceren met mijn gidsen en heb slechts 1x de mogelijkheid gekregen om mijn gids te kunnen zien. Zelfs als ik het zou willen, zou het me nu niet lukken. Maar ik weet dat ze er voor me zijn, en dat is het belangrijkst.

Communiceren met je gidsen is een stuk makkelijker. Dit is een kwestie van veel doen eigenlijk. Hoe meer je het doet, hoe zekerder je wordt in de communicatie, en dat helpt weer om nog beter te worden.

Het moeilijkste is het begin, omdat je dan twijfelt of je communiceert met je gidsen of dat je alles zelf verzint. Om die reden raad ik altijd iedereen aan om te beginnen met pendelen.

Door te pendelen kun je beginnen met simpele ja/nee/misschien vragen en die kun je makkelijk toetsen met een pendel. Op deze manier kun je ook communiceren met je gidsen, maar dan ben je beperkt in je vraagstelling omdat je altijd een ja/nee vraag moet stellen. Maar dat is prima. Zodra je kan pendelen met je gidsen/engelen (mijn gidsen noemde ik eerst mijn engelen, maar gaven later aan dat ze liever gidsen willen genoemd worden. Mijn gidsen beschermen mij verder ook en ik zou ze mijn beschermengelen kunnen noemen, ze vinden dat gewoon niet prettig.

Enfin, was even afgedwaald. Zodra je kan pendelen kun je beginnen met echt communiceren met ze.

Je maakt je hoofd leeg. Eventueel meditatie vooraf, en eventueel veel muziek luisteren voordat je gaat mediteren om je hoofd makkelijker leeg te maken.

Zodra je hoofd leeg is, kan het gevuld worden met de antwoorden van je gidsen.

Je gaat nu in je hoofd een vraag stellen aan je gidsen. Hoe je dat doet maakt niet uit. Het is de intentie waarmee je communiceert, de communicatie is voor jouw vorm. Ze weten al wat je denkt voordat je het in je hoofd uitgesproken hebt, maar je moet wel die intentie hebben om dat met ze te communiceren.

Als je jouw vorm van uitspreken gedaan hebt, zul je direct daarna een antwoord in je hoofd horen/weten/zien/etc. Dit is per persoon verschillend. Het is maar net wat voor jou het prettigst werkt. Als je echt wilt praten met ze, dan zul je hun stem horen. Deze zal in het begin klinken als de jouwe, omdat je geen onderscheid kan maken en de verschillen nog niet kent, maar hoe beter je erin wordt, hoe meer verschil je opmerkt.

Nadat je een vraag gesteld hebt, en een antwoord gekregen hebt, pak je de pendel en vraag je of het inderdaad het antwoord was op je vraag van hun af. Zo weet je of het je eigen bedenksel is, of inderdaad de communicatie.

In het begin zul je mogelijk te maken krijgen met dat het antwoord niet goed was. Als dat zo is, vraag dan jezelf af: was mijn hoofd wel leeg? Ben ik misschien te vermoeid? Is het te druk in mijn hoofd?

Naarmate je dit beter beheerst, hoef je de pendel niet meer steeds te raadplegen, omdat je dan het verschil weet tussen je eigen gedachten en die van de gidsen/engelen.

Waar je wel op moet letten is dat engelen/gidsen alles heel letterlijk nemen. Het antwoord wat je krijgt lijkt misschien soms fout, maar als je dan later terugkijkt naar alle gebeurtenissen, dan merk je vaak dat het toch klopt, en dat ze je vraag echt super letterlijk hebben genomen.

Maak er dus je gewoonte van dat je niet dingen die vanzelfsprekend zijn, niet benoemd, want dan kan het zijn dat je een ander antwoord krijgt.

Hier volgt een dom voorbeeld:
Je vraagt de gidsen: Is gras groen?
Antwoord: Nee.
Reden: Verdord gras is geel.

Ik hoop dat je hier verder mee kan.

Liefs,
LPChip

8
Kaartleggingen / Re: Kaartlegging
« Gepost op: maart 30, 2020, 09:43:05 pm »
Ik kan een tweede legging voor je doen maar de antwoorden van dit deck zijn niet heel langdradig.

Liefs,
LPChip

9
Spirituele kennis / Re: Angelssss
« Gepost op: maart 30, 2020, 06:21:36 pm »
Hoi L,

Ja hoor, wat wil je weten?

Liefs,
LPChip

10
Kaartleggingen / Re: Kaartlegging
« Gepost op: maart 30, 2020, 06:20:52 pm »
Hoi L,

Ik heb een Engelen orakel kaart voor je getrokken.

De kaart heet: Isaiah.

Het is nu de juiste tijd om nieuwe ideeŽn en situaties in je leven te scheppen. Ik waak over je en zal je leiden en beschermen tijdens deze veranderingen.
Er gaat heel wat ten goede veranderen, maar alleen als je het zelf toelaat. Laat al het oude los en vorm nieuwe ideeŽn en situaties in je leven.

Denk na over wat je werkelijk wilt en kunt, maak nieuwe plannen en ga daarvoor. De engel Isaiah zal je erbij helpen en je begeleiden op het nieuwe pad, dat jij voor jezelf geschapen hebt.

Liefs,
LPChip

11
Stel jezelf voor / Re: zoektocht naar hulp?
« Gepost op: maart 15, 2020, 03:59:57 pm »
Hoi Etienne,

Welkom op Armina.

Wat je ziet is energie. Daaronder jouw eigen aura (energieveld) maar ook dat ven mensen/dieren en objecten om je heen.

Ieder mens hoort aura's te kunnen zien, maar door de aardse opvoeding sluit nagenoeg iedereen zich af voor het zien van aura's.

Je kan aura's zien via je 3e oog wanneer je ontspannen bent en je hoofd leeg hebt.

Het is als het ware iets dat je overkomt, en dat je moet laten gebeuren om het te kunnen zien. Als je het probeert te zien lukt dat niet en sluit je je af.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt. Er is genoeg informatie te vinden over aura's en deze kunnen zien overigens. Zowel in boeken als op internet.

Liefs,
LPChip

12
Spirituele kennis / Re: Huidige tijd
« Gepost op: maart 12, 2020, 09:18:23 pm »
Ik las het in een artikel vandaag. Kan die echter niet meer terugvinden.

13
Levensvragen / Re: Nieuwsgierige en bemoeizuchtige mensen
« Gepost op: maart 12, 2020, 09:09:10 pm »
Hoi B1986,

Ik ben bang dat je je grenzen moet gaan stellen en kort af moet zijn als ze te ver gaan.

Een tactiek wat mogelijk werkt, is zeggen: hmm... misschien. En het dan in het midden laten. Komen ze er later op terug, zeg je: ja weet het nog niet.

Liefs,
LPChip

14
Spirituele kennis / Re: Huidige tijd
« Gepost op: maart 12, 2020, 07:24:56 pm »
Er is nu een bevestiging. Het coronavirus is in een chinees lab uitgebroken dat aan bio oorlogvoering doet.

Liefs,
LPChip

15
Spirituele kennis / Re: Huidige tijd
« Gepost op: maart 11, 2020, 02:26:05 pm »
Hoi Ninkenike,

We kunnen er beiden niet naast zitten, toch!

Daarom ga ik dankbaar gebruik maken van jouw quote. "Ik weet nu wat ik niet wist." :D

Liefs,
LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 106

Pagina opgebouwd in 0.155 seconden met 22 queries.