Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 141
1
Paranormaal Algemeen / Re: Gouden licht
« Gepost op: januari 30, 2023, 08:41:38 am »
Je bent op de goede weg.

Graag gedaan.

Liefs,
LPChip

2
Paranormaal Algemeen / Re: Boodschap van een overleden persoon?
« Gepost op: januari 29, 2023, 01:48:47 pm »
Graag gedaan. Van ons allemaal.

Liefs,
LPChip

3
Paranormaal Algemeen / Re: Gouden licht
« Gepost op: januari 29, 2023, 01:48:06 pm »
Ja, je hebt alle puzzelstukjes en snapt de situatie volledig.

Het grootste probleem is echter dat ieder puur en alleen verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen leven, niet dat van anderen. Het is echt aan haar om dit op te lossen, en ja, veel van wat er tegen haar gezegd is, is gewoon niet waar. Het grootste probleem met mediums is dat er van hun verwacht wordt dat ze op alles een antwoord hebben, dus vullen ze datgeen wat ze niet begrijpen in met informatie die ze hebben.

Ik heb mogen leren om goed te kijken naar de informatie die ik doorkrijg en wanneer het voor mij niet duidelijk genoeg is, en het gevoel dat ik erbij krijg dat ook bevestigd, dan geef ik liever geen antwoord dan dat ik een verkeerd antwoord doorgeef.

Dan heb je ook nog de situaties waarin mensen zelf iets meemaken, en dat op anderen projecteren terwijl dat onjuist is. Bijvoorbeeld, ze zeggen dat iets zo is, terwijl dat alleen voor hun zo is.

Dan is er ook nog de optie dat mediums voor de gek gehouden worden door negatieve entiteiten. Ze hebben nog niet geleerd dat er verschil zit tussen energieŽn en geven 1-op-1 door wat ze ontvangen, ook als de informatie niet klopt.

Enfin, voor jou is het belangrijk te beseffen dat ze het zelf moet doen, en hoewel je haar wel volkomen mag steunen en je mag ook proberen om haar te helpen op welke manier je ook kan, de situatie pas zal verbeteren nadat zij zelf de stappen zet om het proces te helen.

En daarvoor moet ze op onderzoek uit.

Ze zit in een visueuze circel. Ja de negatieve energie op haar rug geeft haar meer klachten, maar op hetzelfde moment geven de klachten haar de negatieve energie op haar rug.

Het is mogelijk met een heling om de plek op haar rug te stimuleren maar als ze daarna op dezelfde voet verder gaat, is die plek zo weer terug.

Liefs,
LPChip

4
Paranormaal Algemeen / Re: Gouden licht
« Gepost op: januari 28, 2023, 11:47:21 pm »
Het probleem is dat ze het zelf moet doen.

Wat jij doet is in feite haar eten vangen. Zonder dat verhongert ze. Maar als ze leert zelf eten te vangen, dan gebeurd dat niet meer.

Liefs,
LPChip

5
Paranormaal Algemeen / Re: Boodschap van een overleden persoon?
« Gepost op: januari 28, 2023, 07:50:13 pm »
Ik krijg een hele brede glimlach van je gidsen terug. :)

Je gidsen vertellen me dat het voor nu niet belangrijk is wat er met 3 januari was. Die informatie komt nog wel maar zal nu eerder verwarring geven.

Liefs,
LPChip

6
Paranormaal Algemeen / Re: Gouden licht
« Gepost op: januari 28, 2023, 07:46:26 pm »
Dit is iets wat zij voornamelijk moet doen. Ze kan een meditatie oefening doen en een schild van wit licht om haar plaatsen. Dit blokkeert alle energie van en naar haar toe, inclusief de verbinding tussen jullie, maar deze manier van afsluiten helpt haar wel om direct terug te komen bij haarzelf, dan sterker te worden en dan het schild weer af te zetten.

Jij kan ook een schild rondom jullie bijden zetten, dan voel je elkaar wel maar de buitenwereld niet.

Eventueel kun je ervoor kiezen om niet een wit schild te gebruiken dat alles blokkeert, maar een roze schild. Dat vinden negatieve entiteiten niet fijn en kunnen ze heel moeilijk doorheen, maar dat laat wel veel andere dingen door. Dat kan er ook voor zorgen dat ze nog steeds dingen voelt die haar toestant veroorzaken, dus dat is echt iets voor gevordenen.

Ik heb de oefening vaak op het forum geplaatst. Hier volgt een stukje dat ik gekopieerd heb van een eerder bericht:
Citaat
Wat je kan doen om je volledig af te sluiten is de volgende visualisatie:

Stel jezelf voor dat er een witte balk (mag ietsjes grijs zijn) voor je zweeft. Deze balk start boven je hoofd en gaat helemaal door naar beneden tot het de grond nagenoeg raakt. Deze balk is ongeveer een halve meter van je vandaan, verder als dat voor jou beter werkt, maar niet te ver, maximaal 1 meter.

Laat nu deze witte balk van licht om je heen draaien. Linksom of rechtsom maakt niet uit, wat voor jou prettig is.

Je laat nu deze balk sneller en sneller draaien. Hij gaat zo snel dat je niet meer kan zien dat het een balk is, maar het lijkt nu een soort van wit schild te zijn waar je nog doorheen kan kijken, zo snel draait het. Het zoeft echt om je heen.

Weet nu, dat alles wat naar jou toe komt aan emoties en gevoelens, door dit schild afgeketst wordt. Niets kan meer bij je komen. Jij bent alleen in je eigen kleine en veilige ruimte.

Je kan emoties en gevoelens doorlaten door het schild langzamer te laten draaien, en stoppen als je weer alles wil ervaren. Als het schild eenmaal snel draait en is opgebouwd, zal het de komende uren vanzelf zo blijven draaien en hoef je er niet meer op te focussen.

Liefs,
LPChip

7
Paranormaal Algemeen / Re: Boodschap van een overleden persoon?
« Gepost op: januari 28, 2023, 03:34:24 pm »
Je gidsen geven dit door, inderdaad via haar moeder.

Je gidsen voegen toe: we probeerden dit, omdat je nu op dit forum meemaakt dat communicatie met gidsen kan, je er meer in geloofd, en wij verwachten dat we nu ook beter met jou kunnen communiceren. We hebben het vaker geprobeerd, maar je twijfel was vaak reden dat het niet of niet goed lukte. We zijn blij dat dit wel lukte. Hoewel dit ook een beetje een test was, vinden we wel dat dit belangrijk was voor jou om te doen. We zijn LPChip dankbaar.

^^ dat kreeg ik door. Dankjewel gidsen van Aluco. :)

Liefs,
LPChip

8
Paranormaal Algemeen / Re: Gouden licht
« Gepost op: januari 28, 2023, 03:31:04 pm »
Er is geen boos oog geplaatst op haar. Wel zijn er negatieve entiteiten die proberen controle via haar te krijgen en haar te beÔnvloeden, soms lukt dat, soms niet. Hangt er vanaf hoe sterk ze op dat moment is.

Met name als ze wat zwakker is, is haar energie negatiever, dan wordt ze een lichtbaken als het ware dat deze entiteiten aantrekt.

Liefs,
LPChip

9
Paranormaal Algemeen / Re: Gouden licht
« Gepost op: januari 26, 2023, 09:08:31 pm »
Graag gedaan.

Haar gidsen komen opnieuw door. De situatie waarbij haar verteld is dat haar gidsen niet aanwezig waren gaat over een periode waarin ze teruggetrokken was en ze daardoor gesloten was en haar gidsen hun aanwezigheid niet kon waarnemen. Ze was geblokkeerd en de persoon die dit vertelde, heeft dit verkeerd begrepen en onjuist doorgegeven.

Haar gidsen zijn altijd bij haar geweest, soms op een afstandje.

Liefs,
LPChip

10
Paranormaal Algemeen / Re: Gouden licht
« Gepost op: januari 26, 2023, 07:23:30 pm »
Grappig. Jouw gidsen koppelen me door met haar gidsen en via hun krijg ik de volgende informatie door:
Ze heeft een probleem met haar houding. Dit komt onderandere door wat ze mee maakt en hoe ze daarmee om gaat. Deze houding zorgt ervoor dat energie niet goed in haar lichaam stroomt en dat veroorzaakt de koude plekken en tintelingen die ze voelt.

Verder heeft ze last van trauma's welke door haar gidsen af en toe door gebeurtenissen op haar pad gezet worden omdat ze er dit leven iets mee moet doen. Dit heeft zij met haar gidsen besproken bij de incarnatie.

Dit staat los van het feit dat ze hoog gevoelig is, hoewel dat dan wel weer een beetje inspeelt op haar houding.

Hier eindigt de informatie van haar gidsen.

Ik denk dat ik aan deze boodschap niet veel hoef toe te voegen, dus ik laat het even bij hun bericht.

Liefs,
LPChip

11
Paranormaal Algemeen / Re: Gouden licht
« Gepost op: januari 26, 2023, 04:52:54 pm »
Het is een combinatie van beiden. De engel heeft dit gedaan omdat het haar wens is, maar ook omdat jullie allebei van de situatie mogen leren.

Jullie zijn een tweelingziel, en dat is de heftigste vorm van een relatie met elkaar aantrekken en afstoten.

Het is aan jullie beiden om te leren hoe je ermee om gaat, en om een manier te vinden om elkaar in vertrouwen te nemen.

Zoek maar eens op wat een tweelingziel is.

Liefs,
LPChip

12
Paranormaal Algemeen / Re: Gouden licht
« Gepost op: januari 25, 2023, 08:54:04 pm »
Je gidsen geven aan dat zij dit gewenst heeft voordat een engel dit gemanifesteerd heeft. Dat ze er nu spijt van heeft staat daar los van, maar initieel was het haar wens.

Ze wilde dat jullie dichter bij elkaar kwamen. Deze engel heeft tijd nodig gehad om dit te manifesteren.

Het is een cadeau aan jullie beiden. Jij bent overigens niet in staat om dit zelf te doen met andere mensen, mede omdat andere mensen er ook open voor moeten staan, en hun gidsen dit simpelweg blokkeren tenzij er duidelijk een intentie van die persoon komt dat het okee is. Althans op de manier waarop zij denkt dat dit dan gebeurd.

Dus nee, de verbinding kun je niet met anderen leggen zoals zij denkt dat je dit doet. Wel kan iedereen een soort van basis verbinding naar anderen opleggen maar daar kun je niet heel veel mee.

Wat betreft het energetisch vasthouden, dat is iets wat van beiden komt, en kan zij ook wanneer ze dat wil verbreken. Niets is vast.

Liefs,
LPChip

13
Paranormaal Algemeen / Re: Gouden licht
« Gepost op: januari 25, 2023, 02:03:30 pm »
Je gidsen geven aan dat een engel jullie energetisch gelinked heeft, een wens van haar.

Normaal gesproken zie je dat niet, maar zoals mensen aura's kunnen zien, heb jij dit mogen aanschouwen.

Verder heb je te maken met een dame die nog niet goed weet dat mannen heel anders zijn dan vrouwen. Wellicht een idee om het boek "Mannen komen van Mars, Vrouwen komen van Venus" aan te schaffen en haar te geven. Ik raad ook aan dat jij deze leest, dan zul je haar ook beter begrijpen. Zeg daarom ook: Ik heb het boek gelezen omdat ik jou nog beter wil begrijpen en denk dat als jij het leest, je mij ook beter zal begrijpen en dat dingen op z'n plek vallen.

Ik hoop dat je er wat mee kan.

Liefs,
LPChip

14
Levensvragen / Re: Onderzoek seksuele voorlichting
« Gepost op: januari 25, 2023, 01:57:35 pm »
Het is voor mij al even geleden dat ik op de middelbare school zat.
We hebben toen wel een beetje seksuele voorlichting gehad, en met name dan wat de geslachtsdelen zijn, hoe je ze kan stimuleren en de meer technische kennis van bevruchting tot zwangersschap.

Veel medeleerlingen hadden moeite met het onderwerp en er werd veel gegiecheld. Door mijn spiritualiteit toen was ik erg introvert en durfde ik geeneens vragen te stellen.

Het bespreken van homoseksualiteit was toen ook nog niet aan de orde.

Liefs,
LPChip

15
Levensvragen / Re: Weer een vraag
« Gepost op: januari 25, 2023, 01:53:41 pm »
Ja, dit is het begin van geavanceerde energiewerken. :)

Je begint nu duidelijker te voelen wat energie is, de bron te herkennen en je krijgt de bevestiging dat het werkt wat je zelfvertrouwen weer helpt.

Je weet nu dat je het kan. De grenzen zijn eindeloos.

Liefs,
LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 141

Pagina opgebouwd in 0.284 seconden met 23 queries.