Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 97
1
Spirituele kennis / Re: Wat betekent dit en moet ik er iets mee?
« Gepost op: mei 03, 2019, 01:38:45 pm »
Jazeker.

Het is zelfs zo dat dit kan bij objecten. Als je bijvoorbeeld als kind een teddybeer hebt, en je via deze beer communiceert met een ziel, dan is het mogelijk dat je ineens een andere ziel te zien krijgt. Datzelfde is net als met iemand die meerdere persoonlijkheden heeft, alleen heb je in dat geval dat zo'n ziel daadwerkelijk echt controle neemt van een lichaam, terwijl in de andere gevallen het slechts een connectie van ziel tot ziel is.

Je gidsen willen niets zeggen met deze verschijningen. Het zijn ervaringen die je hebt omdat je het kan. En het leert je om verder te groeien met wat je allemaal kan. :)

Je gidsen waren in dit geval een doorgeefluik zodat ik je de antwoorden kan geven die je vroeg.

Liefs,
LPChip

2
Spirituele kennis / Re: Wat betekent dit en moet ik er iets mee?
« Gepost op: mei 03, 2019, 11:59:00 am »
Hallo Nena,

Je man veranderde niet echt van persoonlijkheid, maar jij zag een andere ziel.

Wanneer we op ons gemak zijn, kunnen we terwijl we volledig bij kennis zijn, met onze ogen open, in meditatie gaan. Wanneer je deze toestand bereikt, zijn er veel dingen mogelijk. Omdat je je veilig voelt bij je man, ga je niet op de rem, en dat creëert een omgeving waarin dit soort waarnemingen mogelijk zijn.

Ik kan je niet vertellen waarom specifiek deze personen naar je toe kwamen, maar het kan zijn dat deze personen toen sterk aan je dachten en dat jij met jouw unieke gaven op deze manier de connectie legde.

Een volgende keer zou je het beste contact met deze personen kunnen zoeken en vragen hoe het gaat. Als ze je nodig hebben zullen ze wel zeggen, goh, wat grappig, ik dacht nog aan je.

Ik weet ook geen naam. Dit is de informatie die jouw gidsen mij geven.

Ik hoop dat je er wat aan hebt.

Liefs,
LPChip

3
Spirituele kennis / Re: Labradoriet, mijn redder in NOOD
« Gepost op: mei 02, 2019, 10:15:33 am »
Hoi Marja,

Welkom. :)

Ik heb in het verleden zeker baat gehad bij stenen. Ik heb een hele lange tijd een groene steen (sorry, ben slecht in namen) gehad tegen mensen met slechte bedoelingen. Die werkte erg goed. Heb ook een zwarte steen daarvoor gehad, die werkte ook goed.

Ik ga eens kijken of ik zo'n labradoriet heb, want ik heb een collectie stenen gekregen van mijn moeder. Wellicht helpt mij dat ook. :)

Liefs,
LPChip

4
Kaartleggingen / Re: Kaartlegging
« Gepost op: april 17, 2019, 10:44:29 pm »
Vaak sturen mensen een friends invite op facebook zodat ze makkelijk kunnen zien wat je post en je hele profiel kunnen zien. Ze willen vaak geen hoi zeggen... :P

Tja, das de social media... niet echt social... :P

5
Kaartleggingen / Re: Kaartlegging
« Gepost op: april 14, 2019, 08:50:07 pm »
Hoi B1986,

Ik wil wel een kaartlegging doen, maar deze vraag is zo specifiek, daar krijg je geen goed antwoord op met een kaartlegging.

Ik krijg echter van jouw gidsen door wat het antwoord is op je vraag. Het is niet negatief en niet super positief. Althans dat zal je reactie uiteindelijk zijn. Het kan geen kwaad om deze vriendschap te accepteren, maar er is een kans aanwezig dat als jij geen gesprek aanknoopt de ander dit ook niet doet, en als er contact komt, kan het zijn dat dit een paar berichtjes zijn en dat het dan weer ophoudt.

Het is dus een neutraal gevoel dat net ietsjes richting het positieve neigt.

Ik hoop dat je hier wat mee kan.

Liefs,
LPChip

6
Spirituele kennis / Omgaan met chronische vermoeidheid
« Gepost op: maart 18, 2019, 09:45:14 am »
In een vraag van iemand kwam het topic Chronische Vermoeidheid naar voren. Omdat dit waardevolle kennis is, deel ik hierbij wat ik gecommuniceerd heb. :)

Chronische vermoeidheid is een lastig onderwerp.
Het kan lichamelijk zijn, het kan geestelijk zijn, en zelfs komen vanuit de ziel.

Lichamelijke vermoeidheid kan een medische oorzaak hebben, zoals astma, hart klachten, etc. Dit kun je testen door te sporten. Als je niet in staat bent om enigszins te sporten is het duidelijk lichamelijke vermoeidheid. Als je wel kan sporten en je hebt daarna meer energie, dan is het zeer waarschijnlijk geestelijke vermoeidheid. Fysieke inspanning zorgt er namelijk voor dat de geest zich op iets anders gaat concentreren en even de problemen vergeet.

Geestelijke vermoeidheid kan komen uit een depressie. Er gaat veel mis en er lijkt geen eind aan te komen. Afleiding is hier belangrijk. Even de geest op iets anders focussen zodat deze weer kan opladen. Denk aan sporten, een dagje uit naar een pretpark, vakantie, etc. Een wandeling in de natuur zal hier ook helpen.

Spirituele vermoeidheid kan komen door het inhouden van creativiteit. Als je creatief bent, maar deze gaven niet gebruikt, dan wordt de ziel hier moe van. Het moet keer op keer de energie die het in zich heeft bedwingen. Iets creatiefs doen is de manier om dit te testen. Let wel op dat de creatie daarna niet weggestopt wordt of vernietigd wordt, maar dat deze bewonderd wordt. Dit is voeding voor de ziel.

Maak je muziek, luister het nummer dat je gemaakt hebt herhaaldelijk. Schilder je, hang het op en kijk erna, etc.

Pas als je weet welke vorm van vermoeidheid het is kun je het oplossen. Het is mogelijk dat het een combinatie is van meerdere typen vermoeidheid overigens, maar er zal er één overheersen. Los deze eerst op en evalueer dan opnieuw.

Ik hoop dat het je kan helpen. Laat gerust een reactie achter hier. :)

Liefs,
LPChip

7
Stel jezelf voor / Re: Hallo allemaal
« Gepost op: maart 16, 2019, 06:12:18 pm »
Hoi Roze,

Welkom op Armina. :)

Ik denk dat je hier veel zal leren. Als er zelf onderwerpen zijn waar je in geïnteresseerd bent, schroom je niet en vraag er gerust naar.

Liefs,
LPChip

8
Levensvragen / Re: Reis naar mezelf
« Gepost op: maart 14, 2019, 08:28:51 pm »
Je hebt inderdaad geluk gehad, en ik ga mee in wat het medium gezegd heeft.

Liefs,
LPChip

9
Stel jezelf voor / Re: Hallo iedereen
« Gepost op: maart 14, 2019, 08:24:06 pm »
Hallo Blossom,

Welkom op Armina. :) Mocht je vragen hebben, schroom je niet en stel ze gerust. :)

Liefs,
LPChip

10
Paranormaal Algemeen / Re: ongewenst bezoek 's nachts
« Gepost op: maart 11, 2019, 01:47:11 pm »
Kun je mij haar naam geven? Mag eventueel in een prive bericht als je dit niet openbaar wil zetten.

Ik krijg trouwens sterk het gevoel van een "zombie" ofwel negatieve kracht. Ik denk dat dit een demoon is waar je last van hebt.

Liefs,
LPChip

11
Paranormaal Algemeen / Re: ongewenst bezoek 's nachts
« Gepost op: maart 11, 2019, 11:35:59 am »
Ik ben bekend met de gave, maar mensen zijn vaak niet sterk genoeg om dit zonder toestemming te doen.

Ik denk daarom dat je mogelijk last hebt van een incubus of succubus. Dit zijn demonen die normaal gesproken via dromen sex hebben met mensen waarbij ze om hun eigen gewin en doorgaan tot het slachtoffer het niet meer aankan en sterft.

Herken jij je hierin? Zo ja dan kan ik je verder helpen gezien ik het eerder heb opgenomen tegen een succubus.

Mocht je heel zeker zijn dat dit haar is, dan is het een ander verhaal natuurlijk. Ik zal je dan nog steeds proberen te helpen, maar eerst is het even zaak om zeker te weten wat hier speelt.

Liefs,
LPChip

12
Levensvragen / Re: Ik voel me niet thuis
« Gepost op: maart 07, 2019, 09:47:17 am »
Ja, als het niet alleen bij jou speelt, dan weet je eigenlijk al dat het niet aan jou ligt maar aan de ruimte.

Brand eens wat kaarsen, je zal zien dat het helpt. Je geeft ook aan dat het met name in de woonkamer zit. Deze dus extra aandacht geven. :)

Liefs,
LPChip

13
Beste Danny,

Ik heb de foto verwijderd, omdat dit niet je eigen foto is. De wet van de privacy verbiedt ons om een foto te plaatsen van iemand anders zonder zijn/haar toestemming. Fotolezingen mogen dan ook alleen over jezelf of jouw (huis)dieren gaan.

Dat gezegd te hebben. Sommige mensen zijn aantrekkelijk. Die stralen iets uit waardoor anderen in de meeste gevallen positief reageren op deze persoon. In de muziek wereld heet dit de x-factor. Sommigen noemen het ook charisma.

Deze persoon heeft dat ook.

Liefs,
LPChip

14
Levensvragen / Re: Ik voel me niet thuis
« Gepost op: maart 05, 2019, 10:51:56 pm »
Je hebt last van iets dat van jouw energie slurpt. Waarschijnlijk entiteiten, maar ik sluit niet uit dat dit iets is wat mogelijk aan jezelf ligt. Als jouw aura te groot is en er iemand in je omgeving woont die nu via jouw zijn/haar negatieve energie loost omdat jouw aura te groot is, dan heb je daar natuurlijk ook enorm veel last van.

Om te beginnen, plaats eens een brandende kaars in alle hoeken van een kamer, zo'n 1meter van de muur en laat dit voor tenminste 15 minuten branden. Hiermee reinig je de ruimte. Als er entiteiten zijn zullen ze jouw ruimte minder prettig vinden. Als het werkt zul je direct rust voelen.

Sowieso is het branden van een kaars een goede manier om een ruimte je eigen te maken. Je zal merken dat alleen dat al zal helpen om de ruimte jouw ruimte te maken.

Liefs,
LPChip

15
Kun je bevend wakker worden beter beschrijven? Dat zal helpen om de juiste reden te geven.

Voelde je alsof je in shock was? (rillerig)

Of was het meer alsof je dronken was en alles leek te bewegen?

Ik hoor het graag.

Liefs,
LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 97

Pagina opgebouwd in 0.221 seconden met 36 queries.