Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 96
1
Kaartleggingen / Re: Wie wil voor mij een kaartje leggen?
« Gepost op: november 17, 2018, 02:13:24 pm »
Graag gedaan. :)

Succes.

Liefs,
LPChip

2
Kaartleggingen / Re: Wie wil voor mij een kaartje leggen?
« Gepost op: november 16, 2018, 01:44:29 pm »
Hoi Angel,

Ik heb een Boodschappen van de Engelen kaart getrokken voor je.

De kaart die ik heb getrokken is: Serephina.

Ik ben de engel der families en gezinnen. Een gelukkige verandering of toevoeging komt je familie of gezin binnen.
Er gaat wat veranderen in je familie of binnen je gezinssituatie. Er is een positieve verandering of toevoeging op komst. Dat kan van alles zijn, een kind, een liefde, een huisdier...

Een positieve verandering, werkelijk alles dat een toevoeging of een gelukkige verandering inhoudt. Het zal je hoe dan ook meer geluk brengen dan ooit tevoren. God zelf heeft je zijn engelen gestuurd om dit te bewerkstelligen.

Liefs,
LPChip

3
Kaartleggingen / Re: Kaartleggen
« Gepost op: november 16, 2018, 09:40:17 am »
Asjeblieft. :) Succes.

Liefs,
LPChip

4
Kaartleggingen / Re: Kaartleggen
« Gepost op: november 15, 2018, 04:00:38 pm »
Tjsa, je kan het altijd vragen. Baad het niet, dan schaadt het niet.

Als het aan het einde is en je hem daarna niet meer ziet, dan is het ook niet erg als hij nee zegt.

Nee heb je nu toch al, ja kun je krijgen. ;) En wie weet zegt hij wel ja.

Ik zou wel kijken hoe je het tactvol kan zeggen, maar vergeet niet, het kan zijn dat hij gewoon zo is, en dat je iets ziet wat er niet is. Je weet het antwoord niet, dus niet van te voren hopen dat hij ja zegt, maar gewoon de vraag stellen als dat moment daar is en dan zie je wel.

En stel hij zegt nee, dan zie je hem voorlopig toch ook niet meer, dus een volgende keer zal dan ook geen probleem zijn.

Liefs,
LPChip

5
Kaartleggingen / Re: Kaartleggen
« Gepost op: november 15, 2018, 08:35:38 am »
Daar hoef ik geen kaart voor te trekken.

Citaat
Kom ik weer beter in mijn vel te zitten (minder onrust en onzekerheid, weer wat meer zelfvertrouwen krijgen)
Ja. Dit antwoord is simpel, want dat is namelijk altijd zo. Je kent vast wel het spreekwoord: "Na regen komt zonneschijn." Het zal altijd vanzelf beter worden en je zal automatisch vanzelf minder onrust en onzekerheid krijgen. Dit is iets wat je altijd zelf moet doen dus dat gaat je ook alleen lukken. Je kan altijd met anderen overleggen en ze kunnen je dan helpen, maar uiteindelijk doe je het zelf.

Hiervoor is zelfreflectie nodig en dan acceptatie. Accepteer de situatie. Je weet hoe de situatie is en je weet dat deze sowieso beter wordt. Verander eventueel dingen als je denkt dat het daardoor beter/sneller gaat, maar weet dat de weg net zo belangrijk is als de bestemming.

Liefs,
LPChip

6
Kaartleggingen / Re: Kaartleggen
« Gepost op: november 14, 2018, 09:33:01 pm »
Tuurlijk.

Welke vraag mag ik meegeven aan je gidsen?

Liefs,
LPChip

7
Spirituele kennis / Re: vraag
« Gepost op: november 14, 2018, 07:26:16 pm »
Liever wel, tenzij het gedeeltelijk over dit topic gaat.

Liefs,
LPChip

8
Spirituele kennis / Re: vraag
« Gepost op: november 10, 2018, 06:25:48 pm »
Die boodschap komt van jouw gidsen, en willen aangeven dat wat het betekend alleen voor jou is. Als jij het daarna deelt, dat vinden ze goed, maar ze willen dat jij het als eerste leest.

Mogelijk dat je dan meer leert over iets waardoor je jouw visie aanpast, of dat je besluit alleen een gedeelte ervan te vertellen. Iets wat jouw keuze is en waarvan jouw gidsen aangeven dat dit belangrijk is voor jouw ontwikkeling.

Liefs,
LPChip

9
Spirituele kennis / Re: vraag
« Gepost op: november 10, 2018, 04:02:37 pm »
Het symbool van "The all-seeing-eye" zoals afgebeeld staat op wikipedia, is het symbool van de Illuminati, ofwel een groep mensen van de elite die de gehele aarde besturen. Zij hebben dit symbool van de Egyptenaren gejat en gebruiken dit als geheime code om met elkaar te communiceren.

Dit is ook waarom je die van de wikipedia oncomfortabel vindt. (Ik ook overigens). Je voelt de negatieve krachten van deze Illuminati.

Wat jij ziet is inderdaad het symbool van de Egyptenaren. Je gidsen willen je hier iets mee duidelijk maken, maar om een of andere reden vertellen ze het mij niet direct.

Ik krijg erbij: "For his eyes only".

Ik hoop dat je er wat aan hebt.

Liefs,
LPChip

10
Spirituele kennis / Re: vraag
« Gepost op: november 10, 2018, 03:11:40 pm »
Dat lijkt een beetje op dit.

https://en.wikipedia.org/wiki/Eye_of_Providence

Klopt dat?

Liefs,
LPChip

11
Spirituele kennis / Re: vraag
« Gepost op: november 10, 2018, 01:55:38 pm »
Hoi Mr. O,

Interessante vraag. Zou je die driehoekjes kunnen tekenen of schetsen? Zodat we kunnen zien wat jij ziet?

Liefs,
LPChip

12
Levensvragen / Re: Buitenaardsen
« Gepost op: november 09, 2018, 09:15:06 pm »
Hoi mr.O,

Welkom op Armina. :) Ja ze bestaan zeker. :)

Liefs,
LPChip

13
Kaartleggingen / Re: Kaart leggen voor mij
« Gepost op: november 07, 2018, 09:03:04 pm »
Graag gedaan. :)

Liefs,
LPChip

14
Kaartleggingen / Re: Kaart leggen voor mij
« Gepost op: november 07, 2018, 07:32:58 pm »
Hoi Marjolein,

Ik heb een Boodschappen van de Engelen-kaart getrokken voor je.

De kaart die ik heb getrokken is: Indriel.

Je bent een lichtwerker! God wil dat u je goddelijke licht en liefde laat schijnen over alles dat leeft, groeit en bloeit, zoals ook een engel dat doet.
Je staat niet in het licht, je maakt deel uit van het licht. We noemen dat een lichtwerker. Soms lijkt alles wat donker en somber om ons heen en komt er een heleboel negativiteit op ons af of ontstaat het om ons heen.

Al dat je dan zou moeten doen is je liefdevolle licht te laten schijnen, zoals ook een engel dat doet. Alleen op die manier maak je de situatie en je omgeving weer gezond. Je zult zien dat alleen liefde en een positieve instelling de juiste antwoorden zijn.

Ik hoop dat je er wat aan hebt.

Liefs,
LPChip

15
Kaartleggingen / Re: Wil iemand een kaart voor mij leggen?
« Gepost op: november 04, 2018, 07:22:26 pm »
Ik ben vroeger ook bij de orthomanipulator geweest. Hij kon het altijd goed verhelpen maar kwam ook bij mij weer snel terug. Het is inderdaad waar, ze zijn probleem oplossers maar geen genezers. Je blijft dus terugkomen, en hoe meer je het doet, des te sneller het weer terug gaat.

Mijn behandelaar ging weg uit de woonplaats waar ik woon en als ik bij hem terug zou willen zou ik en enorm eind moeten reizen. Ik besloot daarom om te stoppen met deze vorm van genezing. Ik ging wel opzoek naar een vervanging die dezelfde manier deed, maar vond deze niet.

Langzaam werden de problemen in mijn rug erger, maar het voordeel is dat ikzelf hypermobiel ben en daar meestal mijn problemen mee de baas kan. Alleen soms gaan mijn spieren ook vast zitten, dan lukt het niet, en dat zijn cycli die dan spelen waarna het vaak met een week of anderhalf weer los komt. Het vervelende is wel dat hier bij mij ook migraine uit komt.

Enfin, laatst toch weer besloten dat ik echt naar een behandelaar moest, en omdat een orthomanipulator nog steeds niet in mijn buurt zit, en ik daarom richting fysio neigde kwam ik uit bij manuele therapie. Mijn behandelaar is jong maar wel enorm goed. Ze wist me goed te helpen en gaf me ook oefeningen mee om de onderliggende oorzaak op te lossen, en dat is dat mijn rugspieren gewoon niet meegegroeid zijn. Ik heb altijd een redelijk rechte houding gehad, waardoor ik mijn spieren niet heb ontwikkeld en niet train. Als ik dan ga ontspannen, dan kan het zo zijn dat ik ook daar te veel ontspan en dus de verkeerde houding aanneem met als gevolg dat mijn gewrichten iets verschuiven. Doe dat 100x en je hebt last van je rug.

Door de manuele therapie kwamen mijn gewrichten goed los en dankzij de oefeningen kan ik ze beter trainen.

Daarnaast heb ik nu een backstretcher aangeschaft die hetgeen doet wat mijn manuele therapeut ook doet zodat ik daar niet meer naar toe hoef, wat veel geld scheelt. Af en toe ga ik nog eens heen als ik merk dat ik een probleem heb dat de backstretcher niet op kan lossen, maar veelal is het een kwestie van de stretcher en de oefeningen en dan heb ik het zo weer los.

Wellicht is een backstretcher voor jou ook een optie.

Ik lig er 2x per dag op. Ik heb ook een vest gekocht die mijn bovenlichaam traint zodat mijn spieren beter opbouwen. Naast dat het mij enorm helpt om bij een ontspannen houding niet te ver in de verkeerde houding te schieten, zorgt het er ook voor dat ik nu gewoon meer spiermassa heb.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt. :)

En bedankt voor je terugkoppeling.

Liefs,
LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 96

Pagina opgebouwd in 0.104 seconden met 23 queries.