Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 108
1
Stel jezelf voor / Re: Voorstellen
« Gepost op: juli 06, 2020, 09:50:19 am »
Hoi Carlo,

Er zijn 3 dingen nodig. Jezelf openstellen, in balans komen en je gedachten leeg kunnen maken. Als je dat kan, dan heb je alles gedaan wat nodig is voor andere dingen, zoals helder voelen, in contact staan met andere dimensies etc. Het zijn nog wel dingen die je zelf moet willen ervaren. Je hebt er wel je gevoel voor nodig, maar ook je ratio. Vandaar dus dat je in balans moet zijn.

Een tip die ik alvast kan geven: mediteer af en toe, en als je daar moeite mee hebt, plan een moment in waarop je tijd hebt om te ontspannen, ga vervolgens naar muziek luisteren (alles mag) en ga tijdens het luisteren van de muziek alles bedenken wat er in je op komt, zodat je alle gedachten verwerkt ipv ze te verbannen. Eenmaal verwerkt is je hoofd ook leeg. :)

Liefs,
LPChip

2
Stel jezelf voor / Re: Voorstellen
« Gepost op: juli 05, 2020, 11:27:29 am »
Hoi Carlo,

Welkom op Armina. :)

Je bent hier aan het juiste adres. Ik kan je verder helpen om groter te groeien.

Laat ik om te beginnen aangeven dat de reis net zo belangrijk is als de eindbestemming, en dat alles een eigen snelheid heeft. Sommige mensen willen veranderen en willen dan dat dit direct gebeurd. Zo werkt dat echter niet, want als je van de een op andere dag compleet veranderd, en de verandering zelf niet meemaakt, leer je er niet van. Dit is een proces wat geleidelijk aan hoort te gaan.

Ditzelfde geldt ook voor het herontdekken van je eigen gevoelens. Daar komt bij dat je een man bent, en van nature zijn mannen rationele wezens, en vrouwen gevoelige wezens. Van oudsher komen mannen en vrouwen bij elkaar om hun eigenschappen te bundelen en zo als een team in balans te komen. Dat jij moeilijk bij je gevoelens kan, is dan ook niet heel raar, je bent immers een man. De spirituele zoektocht is een vorm van zoeken naar balans. We hebben namelijk zowel een gevoelige en rationele kant, en de ultieme zoektocht is om dit in balans te brengen zodat we meer gecentreerd zijn. Dit is een langdurig proces, maar biedt tevens de verklaring waarom het bij jou nog niet is zoals men doet spiegelen.

Toen ik in het begin de vraag kreeg, wat voel je, en ik had zo iets van, hmm, tja... niet veel eigenlijk, begreep ik nog niet dat niets voelen ook voelen is.

Als je accepteert dat je niets voelt, dan maak je daarmee ruimte om meer te gaan voelen.

Verder kan ik als tip geven: de enige manier om ergens mee in balans te komen is om beide uitersten te ervaren. Je wil de rand op zoeken, maar niet eroverheen gaan. Als je weet wat de uitersten zijn, kun je namelijk ook weten wat het midden is, en als je dan vervolgens steeds in het midden kan blijven, dan ben je in balans.

Deze weegschaal heeft dus aan de ene kant: voelen en aan de andere kant beredeneren. Om de extreme kant van voelen te ervaren moet je dus gedurende een periode het denken uitzetten. Dit betekend niet dat je een maandlang niet meer mag denken, zo werkt dat natuurlijk niet. Maar op momenten waarop je je gevoel wil trainen zeg je tegen jezelf ik laat alles nu gebeuren zoals het gebeurd, accepteer dit en ga het niet beredeneren of dat het beste is en of het beter kan, of het praktisch is, etc.. maar je laat het gewoon gebeuren. Op datzelfde moment kun je voelen wat het met je doet. Wordt je er blij van? ongeduldig? boos? verdrietig? angstig? voelt het positief? voelt het negatief? voelt het neutraal?

Als je beslissingen moet maken op zo'n moment, ga dan eens kijken of de keuzes positief, negatief of neutraal aanvoelen. Voelt een van de keuzes positiever dan de ander, neem dan die keuze. Zo kun je toch een beslissing maken, maar dan op basis van je gevoel ipv je ratio. Als beide keuzes neutraal aanvoelen kan dat 2 dingen betekenen. 1. Beide keuzes zijn niet goed, er is nog een betere keuze, of 2. ze zijn allebij even goed. Als in, het maakt niet uit wat je kiest, beide opties zullen goed uitpakken.

Voor #1 zal ik wat extra toelichten. Stel je ziet 2 soorten chips en je vraagt je af welke van de 2 je wil eten. Beide keuzes voelen neutraal aan. Het kan nu zijn dat er een 3e chips soort is waar je ineens een veel positiever gevoel bij krijgt. Een andere mogelijkheid is dat je gewoon geen honger hebt, en daarom eigenlijk gewoon geen zin hebt in chips.

Ervaring zal je leren herkennen wat verschillende niveaus van voelen betekenen zodat je makkelijker weet als iets positief voelt, negatief, of neutraal.

Ik hoop dat je zo al een stuk vooruit kan komen.

Liefs,
LPChip

3
Droombetekenissen / Re: Dromen wat echt lijken
« Gepost op: juli 02, 2020, 10:44:53 pm »
Hoi Gino,

Wanneer je dromen heel echt lijken, betekent dit dat je op dit moment heel helder van geest bent, waardoor je dicht bij de kern in jezelf zit en je dus een optimale verbinding hebt met je ziel. Het kan daardoor zo zijn dat je ziel nu makkelijk met je kan communiceren en dat ook doet waardoor je in je dromen inzichten krijgt, en het kan ook zo zijn dat je speelser droomt. Dromen waarin je dingen onderzoekt, puur omdat je het nu goed kan.

Dit betekend dat dit soort dromen niet altijd een betekenis hoeven te hebben, maar het kan ook zijn dat ze juist een betekenis hebben. Dat ligt er maar net aan of je op dat moment met iets worstelt en je ziel dit tegen je wil zeggen of iets wil uitwerken.

Het kan hiermee ook zo zijn dat je voorspellende dromen hebt.

Omdat het voor jou nu nieuw is, is het waarschijnlijk dat het eerst subtiel begint zodat je eraan kan wennen en kan begrijpen wat en waarom, en dat je er langzaamaan beter in wordt en de dromen een veel diepere betekenis krijgen.

Liefs,
LPChip

4
Paranormaal Algemeen / Re: Gidsen
« Gepost op: juni 22, 2020, 11:54:01 am »
Hoi Gino,

Welkom op Armina. :)

Luister naar je gevoel. Op het moment dat het gebeurd, wat voel je dan? Voel je bevestiging? voel je angst? voel je positiviteit? voel je negativiteit? voel je neutraal?

Naar mate je dit meer doet zul je het gevoel van je gidsen gaan herkennen waardoor je de bevestiging krijgt die je zoekt.

Het gevoel is dan ook tevens wat ze je willen vertellen. Een positief of bevestigend gevoel geeft aan dat wat je op dat moment meemaakt klopt. Een negatief gevoel kan zijn dat het niet klopt, vaak voel je dan ook een gevoel van: dit klopt volgens mij niet. Soort van afkeer. Angst kan zijn dat ze je willen waarschuwen, maar kan ook eigen angst zijn.

In dit geval wilden je gidsen aangeven dat dit verhaal klopt.

Liefs,
LPChip

5
Kaartleggingen / Re: Kaart ten aanzien van huis
« Gepost op: juni 10, 2020, 09:30:20 am »
Veel geluk Ninkenike. :)

Liefs,
LPChip

6
Kaartleggingen / Re: Kaart ten aanzien van huis
« Gepost op: juni 10, 2020, 12:07:00 am »
Hoi Ninkenike,

Ik heb voor jou een i-ching kaart getrokken.

58. Het Blijmoedige

Je kunt erg veel bereiken als je je goede humeur weet te bewaren. Humor kan een uitstekend wapen zijn. En je zult de situatie de baas kunnen, als je de dingen weet te relativeren.

Til niet te zwaar aan sommige toestanden, zegt dit hexagram, dan zullen ze zich vanzelf oplossen! Dit hexagram geeft een vrolijke, onbekommerde tijd aan, waarin je je nauwelijks zorgen hoeft te maken.

Heb je nog problemen met iemand uit je omgeving of lig je met iemand overhoop? Toon je van je milde kant, en je zult merken dat dat aanstekelijk werkt op de andere partij.

Dit hexagram vertelt ook dat je voor de volle honderd procent op je vrienden kunt rekenen, en dat je altijd een beroep op hen kan doen. Dat is toch een heIe geruststelling.

Op financieel vlak zit je momenteel op rozen. Geniet er dus van, maar denk aan dat spreekwoordelijke appeltje voor de dorst...
In je relatie zijn er misschien wat spanningen, maar die zullen zich na verloop van tijd vanzelf oplossen. Ook hier moet je de zaken niet te ernstig opvatten.


Ik hoop dat je er wat aan hebt.

Liefs,
LPChip

7
Paranormaal Algemeen / Re: Stemmen door babyfoon
« Gepost op: mei 22, 2020, 11:33:25 pm »
Hoi Zonnebloem34,

Allereerst welkom op Armina.

Het is inderdaad mogelijk om met een babyfoon een entiteit te kunnen horen als deze zich kenbaar wil maken. Je hebt het dan normaal gesproken over 1 entiteit, en niet een gesprek. Een entiteit gaat niet een gesprek met een andere entiteit op jouw babyfoon laten horen. Deze zal alleen in simpele woorden naar jou proberen te communiceren.

Mijn gidsen bevestigen dan ook dat dit geen entiteit was.

Dus als het geen entiteit is, wat dan wel?

Voor dit antwoord moeten we in de techniek duiken. Een babyfoon is een zender/ontvanger welke op een kanaal afgestemd is en met een simpele sleutel beveiligd is. In principe is de kans heel klein dat er nog een apparaat dat DECT gebruikt op exact hetzelfde kanaal zit met dezelfde sleutel, maar het kan wel.

Een bekend DECT apparaat is de draadloze huistelefoon. Het is zeer aanemelijk dat jouw babyfoon een telefoongesprek heeft opgepakt.

Ik hoop dat je niet een beetje teleurgesteld bent met deze uitleg.

Liefs,
LPChip

8
Levensvragen / Re: Bijzondere ontmoeting
« Gepost op: mei 10, 2020, 09:59:15 pm »
Hoi Stijn,

Dat raadt ik ten strengste af. Dit is een publiek forum waar ook de zoekmachines komen. Door het plaatsen van je 06 nummer zul je lastig gevallen worden door verkopers enzo.

Men kan natuurlijk altijd via private message met elkaar praten, en daar kun je natuurlijk indien de ander dat ook wil, elkaars 06 nummer uitwisselen.

Ik hoop dat je snapt wat ik bedoel.

Liefs,
LPChip

9
Levensvragen / Re: Bijzondere ontmoeting
« Gepost op: mei 07, 2020, 11:51:22 am »
Hoi Stijn,

Ik ben geboren met een hartafwijking en heb hier een operatie voor ondergaan vlak na m'n geboorte, en dat ging niet vlekkeloos om het maar zo te zeggen. Ik pas spiritualiteit toe op momenten dat ik rustig kan zijn. Dat is meestal als ik thuis ben, of even een momentje rust op m'n werk heb. Ik heb mijn levenswijze aangepast zodat ik optimaler kan leven, maar merk dat ik ook maar een mens ben en soms als gewoonte dingen nog op onhandige manieren doe. Mijn lichaam gaat dan klagen, en daar geef ik dan weer gehoor aan.

Daarnaast helpt het om een forum als deze te runnen zodat je meer met gelijkgestemden in contact komt, en af en toe een chat via whatsapp etc met andere spirituele mensen helpt ook enorm. ;)

Liefs,
LPChip

10
Spirituele kennis / Re: COVID-19 topic
« Gepost op: mei 04, 2020, 12:54:41 pm »
Deze is ook interessant

11
Spirituele kennis / Re: COVID-19 topic
« Gepost op: mei 04, 2020, 08:30:59 am »
De volgende tekst werd op Facebook gedeeld, en zolang de link blijft werken, kun je erop klikken. Om ervoor te zorgen dat de tekst niet verloren gaat, post ik hem hier ook, want hier blijft hij op staan.

Na het lezen van het bericht met de koptekst: “80-jarige vrouw demonstreert voor verzorgingstehuis omdat ze haar man wil zien” kan ik niet meer zwijgen. Deze vrouw heeft de WOII al meegemaakt en snapt dat het nu aan ons is om het tij te keren. En omdat ik vanuit mijn werk & opvoeding zo ben opgevoed dat je feiten checkt voor je iets deelt, begin ik nu met delen. Want ik heb een droom...

Terug naar nu.. ik houd 1 1/2 meter afstand, doe boodschappen voor mn op leeftijd zijnde ouders en werk zo veel mogelijk online. En ook is nu het moment dat ik de feiten deel die ik de afgelopen maanden heb achterhaald. Feiten die je helaas niet op de NOS hoort of in de gewone kranten leest. Waarom? Omdat ik geloof in openheid & rechtvaardigheid. Omdat ik zeer positief ben ingesteld. Het kan wél is mijn motto. Ook ben ik realistisch. Dus hier komt tie. Zit je goed...?

Er is geen sprake van een pandemie. Wat ik bedoel? Na 2 maanden in deze situatie te zitten zijn er nog geen 40% (!) van de patiënten overleden die bij een “normale” griep epidemie overlijden.

Daarbij... .Video’s met op feiten gebaseerde verhalen van dokters over het virus & de lockdown die een andere boodschap hebben dan het RIVM en WHO worden van YouTube & Facebook gehaald. Alles wat de machtige mannen niet zint wordt van deze kanalen gehaald.

Wat de wet & samenleving betreft, alle zittingen bij Rechtbank afdeling Handel zijn afgezegd. Ook in geval van zaken met belangen van 1 1/2 of 2 ton tot een miljard. Je kan je indenken waar dit nu heen gaat voor deze ondernemers. Pas nu, twee maanden later in mei, wordt door de Rechtbank opnieuw gekeken of en hoe een nieuwe zitting gepland moet worden.

De toeristensector ligt aan de beademing. De meeste overnachtingen van de afgelopen twee maanden zijn omgeboekt naar het najaar. Nieuwe boekingen komen nu druppelsgewijs binnen maar niet in verhouding tot hiervoor.

In de horeca valt een groot deel ondernemers om, ja ik bedoel helaas dat deze failliet gaan, omdat de kosten doorlopen en er veel te weinig inkomsten binnenkomen. Ook al eten steeds meer mensen lokaal, we zijn nog niet gewend op deze schaal thuis uit eten te gaan.

Niet alle havens kunnen de boten die niet meer mogen varen een plaats aanbieden. Gevolg een chaos voor de vloten.

De cultuursector in ons land is op een haar na dood...

Winkels kunnen de huur niet meer betalen omdat mensen veel minder uitgeven ivm de angst die wordt gecreëerd over het virus.

Tandartsen & botoxfillers mogen wel open, kappers die dezelfde bescherming zouden kunnen dragen moeten gesloten blijven.

Bollenboeren gaan failliet.

Er is nog steeds een huizen tekort. Misschien nog wel meer dan hiervoor.

Ondernemers die een beroep doen op de door Rutte aangekondige regeling van voor uitstel van betaling belasting, worden al weken lang genegeerd. Terwijl voor deze groep elke dag telt om ervoor te zorgen dat zij & hun familie ook financieel blijven staan.

Ondernemers die nog geld terugkrijgen van de Belastingdienst, en dan gaat het echt om bedragen vanaf 50k, worden niet uitbetaald en ontvangen brieven dat de Belastingdienst daar 3 jaar over mag doen...

Echtparen zitten nu dagelijks op elkaars lip en dat is niet heel bevordelijk voor de sfeer thuis.

Om nog maar te zwijgen over de enorme eenzaamheid onder ouderen, alleenstaande ouders & single’s.

Het aantal zelfmoorden is gestegen.

Benzine prijzen dalen omdat het geld niets meer waard is. Pensioenen dalen ivm rekenrente en bijna omvallende landen. Zal Italië het eerste land zijn..?

Modeketens die jaren goed gedraaid hebben zoals C&A, Zara & H&M hebben de door hun bestelde en reeds gefabriceerde mode niet afgenomen. De doodsteek voor deze hele sector te beginnen bij de medewerkers in de fabrieken in Bangladesh & India.

Door de nieuwe film van Michael Moore die deze week is uitgekomen weten we nu eindelijk echt wat aan de hand met de natuur. Aan de hand van feiten dat een groene samenleving, hoe mooi het ons ook is voorgespiegeld, niet bestaat. Wel doet de industrie (de zonnepanelen industrie, de windmolenparken en electrische auto’s) ons graag doen geloven dat het bestaat. Het is helaas alleen niet waar. Onze Texelse professor De Jager zegt het al jaren maar krijgt: de kracht van de zon wordt sterker. Zijn boodschap krijgt alleen geen groot podium door de MainStreamMedia... EN daarnaast zijn we ook gewoon echt met teveel mensen. Geen sexy boodschap maar wel de werkelijkheid. En last but not least: chemtrails & Tesla’s antenna arrays. Nieuw voor jou? Kijk nu de bioscopen dicht zijn de film van Michael Moore via YouTube en inspireer en onderwijs jezelf en je kinderen.

Rutte krijgt tijdens de persconferentie alleen de makkelijke vragen. Geen scherpe vragen die jij of ik zouden stellen.

Om ervoor te zorgen dat Trump zijn boodschap kan blijven delen, deelt hij alles via zijn Twitter account. De boodschap op twitter account is in principe niet te verdraaien door MainStreamMedia. En nee, ik ben geen Trump fan en ook is hij nu de juiste persoon op die plaats.

Het bedrijf van man die 7 fabrieken heeft neergezet om het vaccin te maken, Microsoft, lanceert een video van een kunstenares die bekend staat om het koken van mensen dmv spirit cooking. Deze reclame video is na 1000en terechte negatieve comments verwijderd door Microsoft zelf maar wel nog gewoon te vinden. Google het en kijk er echt naar..

Dezelfde Bill Gates, nu geloof ik alleen nog aandeelhouder van Microsoft en geen eigenaar meer van Microsoft, heeft verschillende nieuwszenders en kranten miljoenen betaald. Snap je nu hoe het kan dat je dit niet via de gewone kanalen hoor?

Om dan nog maar te zwijgen van de klik-lijn-telefoon die door de overheid is ingesteld. En de boetes die worden uitgedeeld....

Mocht je dit allemaal nog niet hebben gehoord of denken dat ik lieg dan wil ik je echt op het hart drukken: laat je angst of verlamming of Netflix serie even vallen en ga op zelf onderzoek uit. Voor we een politiestaat worden. Want..

De noodverordening wordt binnenkort vastgelegd in een wet. Het einde van onze democratie...? Of is dat nu eigenlijk al aan de orde.

Het is nu het moment om met elkaar op te gaan staan. Net zoals de 80-jarige vrouw die haar man in het verzorgingstehuis gewoon wil zien en voor het tehuis is gaan staken. Deze vrouw staat op. Uit liefde. En komt met een daad uit liefde. Net als ik dit met en uit mijn hart deel met jou. Sta op,deel de echte feiten. Juist als volk samen hebben wij de kracht. Bijvoorbeeld voor de eerste stap om te zorgen voor:
* een economie met weer geopende horeca en alle andere bedrijven. Zoals dat in Azië nu al met succes gebeurt.

Of is jouw antwoord op de vraag van je (klein-)kind wat jij hebt gedaan: “Ich habe es nicht gewust...”

I have a dream... Jij?

Aloha, mr. Natalie Sylvette Bakker
* vrouw * dochter * Nederlander * Texelaar* ondernemer * changemaker * advocaat

12
Spirituele kennis / COVID-19 topic
« Gepost op: mei 04, 2020, 08:29:12 am »
Hier in 2020 is alles een stuk anders dan we zouden verwachten. We leven in een "pandemie" isolament opgelegd door de regering en de media, en vanuit het spirituele zijn er veel vragen over het ontstaan enzo. Daarom dit topic. Post hier links (of nog beter, kopieer de gehele tekst met de link) om elkaar op de hoogte te houden van wat COVID-19 nou werkelijk is.

13
Levensvragen / Re: Bijzondere ontmoeting
« Gepost op: mei 02, 2020, 01:37:45 pm »
Hoi Stijn,

Welkom op Armina. Ik ben zo vrij geweest om je topic te verplaatsen naar levensvragen, want hoewel je jezelf inderdaad voorstelt, de vraag erna is veel diepgaander, en verdient daarom de aandacht die het mag hebben. Dat zal het niet krijgen in het "Ik stel mezelf voor" forum.

Ik verwacht dat vele van onze bezoekers eenzelfde ervaring hebben gehad. Wel wetende dat je speciaal bent maar pas echt de ogen geopent wordt als anderen het tegen je zeggen.

Ik heb ook een oude ziel en mijn ogen zijn geopend door een gebeurtenis op jonge leeftijd waardoor ik mijn hele leven al wel weet dat ik heel anders ben dan anderen en mij wel eenzaam heb gevoeld in sommige aspecten, maar pas op latere leeftijd ook de puntjes op de i heb kunnen zetten en dingen ben gaan snappen.

Ik heb gelukkig een familie die enigszins spiritueel is, maar mijn niveau niet kunnen evenaren. Is dat erg? Nee. Wat ik kan en heb is heel speciaal, en voor maar heel weinig mensen weggelegd. Zou ik familieleden hebben die dat ook hebben, dan is de kans groot dat ik niet eens had geweten dat wat ik heb heel speciaal is.

En dat geldt voor jou ook.

Gelukkig dat ik zo af en toe mensen op mijn pad krijg die een hoger niveau hebben zodat ik een klein beetje ontlading kan krijgen van dat opgekropte gemis. Maar de belangrijkste les is toch altijd, je bent één met jezelf en je kan zoveel uit jezelf en de natuur halen.

Liefs,
LPChip

14
Stel jezelf voor / VERPLAATST: Bijzondere ontmoeting
« Gepost op: mei 02, 2020, 01:31:13 pm »

15
Droombetekenissen / Re: Droomverklaringen
« Gepost op: april 27, 2020, 02:58:54 pm »
Ik heb geen verklaring voor de 1e droom op dit moment. Wellicht iemand anders?

Droom 2 is een verwerking van je onderbewustzijn omdat je je bezig blijft houden met hem, wat door blijft gaan in je slaap.

Liefs,
LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 108

Pagina opgebouwd in 0.154 seconden met 22 queries.