Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 99
1
Levensvragen / Re: Vraag over ervaring nieuwe baan
« Gepost op: augustus 22, 2019, 06:42:51 pm »
Good girl! :)

Liefs,
LPChip

2
Paranormaal Algemeen / Re: Op zoek naar verschillende residual Haunting locaties
« Gepost op: augustus 22, 2019, 04:51:15 pm »
Dankjewel voor deze toevoeging.

Ik ben nu erg blij dat ik je dit gevraagd heb, want ik dacht dat je op zoek was naar iets anders. Met dit fenomeen ben ik echter niet bekend. Ik zou deze gebeurtenissen dan ook zien als een entiteit die is blijven hangen maar niet beseft dat hij/zij is overleden, en daardoor in een lus leeft.

Op zich is het wel logisch. Energie kan een imprint achter laten, en alles wat organisch is kan energie bevatten. Hout en Steen zijn organische materialen.

Liefs,
LPChip

3
Paranormaal Algemeen / Re: Op zoek naar verschillende residual Haunting locaties
« Gepost op: augustus 22, 2019, 02:52:12 pm »
Hoi DutchAcademy,

Ik heb geen problemen met deze vraag, maar wellicht is het handig voor andere lezers om kort uit te leggen wat residual haunting locaties zijn. Wellicht dat men het onder een andere naam kent, of misschien geÔnteresseerd raakt in het onderwerp. :)

Kun je daar wat meer over zeggen?

Liefs,
LPChip

4
Levensvragen / Re: Vraag over ervaring nieuwe baan
« Gepost op: augustus 21, 2019, 08:43:13 pm »
Als jij weet dat jij jouw werk goed gedaan hebt, dan is alles goed. Dat is het enige wat belangrijk voor je is. De rest niet. Als je moet veranderen, dan hoor je dat vanzelf wel.

Leg het naast je neer. Laat het je geen onnodige energie kosten. Dat is alleen maar verspilling.

Liefs,
LPChip

5
Levensvragen / Re: Vraag over ervaring nieuwe baan
« Gepost op: augustus 21, 2019, 04:51:42 pm »
Twijfel je aan jezelf?

Waarom is het belangrijk om te weten waarom hun dit gevraagd hebben?

Liefs,
LPChip

6
Stel jezelf voor / Re: Me even voorstellen
« Gepost op: augustus 19, 2019, 04:10:01 pm »
Hoi Kim,

Welkom op Armina.

We zijn eigenlijk nooit uitgeleerd, dus mocht je vragen hebben, schroom je niet, en stel ze gerust. Wie weet dat, naast dat we van jou mogen leren, je ook van ons mag leren. :)

Liefs,
LPChip

7
Spirituele kennis / Re: dubbele getallen zien
« Gepost op: augustus 06, 2019, 08:53:04 am »
Veel mensen leven in ups en downs. In een periode van een down zijn ze vaak even met iets anders bezig of ligt de focus elders.

In zo'n geval zie je dan ook in mindere mate de dubbele getallen omdat je simpel weg minder spiritueel bezig bent. Het kan zijn dat je een thema aan het uitwerken bent of gewoon met ratio bezig bent ipv gevoel. Het is niet erg als je dit doet, want dit gaat automatisch. Je gidsen vinden dat goed. In een up moment kan het zijn dat je gidsen je weer willen triggeren of een compliment willen geven dat je goed bezig bent, en kunnen je dan weer veel dubbele getallen laten zien.

Liefs,
LPChip

8
Spirituele kennis / Re: energetische koorden
« Gepost op: augustus 06, 2019, 08:49:41 am »
En dat is ook zo. Tenzij iemand geobsedeerd is door de ander, zal het vermeiden van contact ervoor zorgen dat de ander dagelijks met andere dingen bezig is. Het aan de ander denken is genoeg om energie over het koord te laten lopen, wat het koord weer strak spant.

Bij een obsessie is iemand veel met zijn gedachten bij de ander ongeacht of de ander aan deze persoon denkt.

Liefs,
LPChip

9
Levensvragen / Re: Vraag over ervaring nieuwe baan
« Gepost op: augustus 01, 2019, 10:55:00 pm »
Zoals je weet heb ik inmiddels een tijdje een nieuwe baan, waardoor ik veel (vooral oudere) mensen zie en spreek. Sommige een of een paar keer, anderen voor langere tijd.
Maar met dit werk werk ik alleen (bewust voor gekozen) en in mijn privťleven heb ik geen sociale contacten. Via het werk leer ik ook geen mensen kennen, want mijn collega's zie ik maar een paar keer per jaar. Dan is het maar even, oppervlakkig en werk gericht.
Vraag me af wanneer het 'tijd' is voor nieuwe sociale contacten en uiteindelijk vriendschappen? Wanneer komen ze op mijn pad, of hoe kan ik ervoor zorgen dat er mensen en de juiste (leuke) mensen op mijn pad komen?
Het is tijd wanneer jij ervoor open wil staan. Je hebt nu een situatie gecreŽerd waarin deze contacten niet snel zullen komen. Dit heb je nodig gehad zodat je je kon focussen op het hier en nu. Je wil nu een stapje verder. Dat kan. Om sociale contacten op te doen zul je ook daadwerkelijk stappen moeten ondernemen. Deze kun je doen in je vrije tijd, maar daarvoor zul je dus ergens naartoe moeten gaan waar mensen zijn. Hoe socialer de plek, des te groter de kans dat je met mensen in contact komt. Een sport is sociaal, een teamsport des ter meer. Je snapt wel wat ik bedoel denk ik. Het zal niet vanzelf op je pad komen anders dan een enkele keer, en dan zijn die contacten gewoon te weinig om iets te laten groeien. Je zal echt ergens naartoe moeten gaan om deze contacten op te bouwen.

Dan heb ik nog een vraag over een cliŽnt, ik werk daar een tijdje totdat een collega hersteld is van een gebroken been (open botbreuk).
Dit is een echtpaar, meneer trekt zich terug als ik er ben, geen idee waarom en mevrouw vind het gezellig om te kletsen.
Niet iedereen is sociaal. Deze meneer trekt zich terug omdat hij simpel weg geen behoefte heeft aan contact en enigszins mensenschuw is. Van hem hoeft het niet zo. Daarom is hij ook bij haar. Om de balans in het leven te hebben.

Ik heb het gevoel dat ik een klik met deze mevrouw heb, anders / meer dan met de andere cliŽnten (waar ik over het algemeen toch ook best goed mee overweg kan). Ze is heel aardig en heb het gevoel dat dit een persoon is die zichzelf is. Dus 'echt' en niet 'gemaakt'. En wij kunnen erg goed overleggen over wat en hoe er iets gedaan wordt in huis, samenwerken (ze werkt een beetje mee) en respecteren elkaar. Het lijkt net of deze persoon op een bepaalde manier dingen aanvoelt en alsof ik dingen van mezelf herken in haar. Haar karakter en manier van doen en denken.
Wat zegt je gevoel hierover?

Alvast bedankt voor je reactie!  :)


Dat komt omdat dat ook zo is. Deze mevrouw heeft veel eigenschappen die jij ook hebt, je herkent jezelf in haar, en zij in jou, en dat heeft een band gevormd.

Ik hoop dat je wat aan mijn antwoord hebt.

Liefs,
LPChip

10
Paranormaal Algemeen / Re: Voorspellende dromen, wat nu?
« Gepost op: juli 19, 2019, 12:19:03 pm »
Hoi Laniakea,

Allereerst welkom op Armina.

Dit is iets wat met ervaring steeds beter en beter gaat. Door te accepteren dat je dit kan wordt het makkelijker.

Als je nog spiritueler wordt zul je meer controle krijgen over de tijd en zal het je minder raken. Echter is het voor dit leven niet belangrijk om deze controle te krijgen, maar puur de ervaringen te hebben. (dat zeggen je gidsen)

Ik hoop dat je hier iets aan hebt.

Liefs,
LPChip

11
Spirituele kennis / Re: dubbele getallen zien
« Gepost op: juli 19, 2019, 09:43:32 am »
Ja, het zijn je engelen/gidsen die op deze manier met je willen communiceren. Daarbij is 1111 een meestergetal, en heeft deze extra waarde. :)

Liefs,
LPChip

12
Stel jezelf voor / Re: Even voorstellen
« Gepost op: juli 18, 2019, 08:23:20 pm »
Hoi Sarah,

Welkom op Armina. :) Mocht je vragen hebben, schroom je niet en stel ze gerust. :)

Liefs,
LPChip

13
Paranormaal Algemeen / Re: Paranormale gebeurtenissen, wie helpt?
« Gepost op: juni 26, 2019, 07:14:55 pm »
Hoi Imoan2002,

Allereerst welkom op Armina.

Jij hebt last van entiteiten.

Ik zal als eerste uitleggen wat dit zijn.

Een entiteit is een ziel die zich in de 4e dimensie bevindt. Wij zitten met ons lichaam in de 3e dimensie, en met onze ziel in de 4e dimensie. De 4e dimensie is het schaduwrijk of de astrale wereld of droomwereld. Als je gaat slapen dan ga je bewust worden vanuit je ziel en ben je in de 4e dimensie.

De 4e dimensie is de dimensie waarin je kan creeren met je wil. Dit is hoe je droomt. Je creert de werkelijkheid letterlijk om je heen. Jij beweegt niet, maar je creert alles om je heen en verplaatst dat. (Dit is ook waarom je niet kan rennen in je droom)


Als je komt te overlijden, dan wordt de connectie tussen je aardse lichaam (3e dimensie) en je ziel (4e dimensie) verbroken.

Wanneer je je dood verwerkt en er niets meer is dat je aan dit leven bindt, kun je het afsluiten en ga je naar de 5e dimensie (hemel).

Waarom vertel ik dit, de entiteiten zijn zielen die dood zijn gegaan, maar die zijn blijven hangen in de 4e dimensie. Ze hebben hun dood niet kunnen verwerken en dwalen nu rond.

Om uit te leggen waarom deze entiteiten nu juist jou kiezen en niemand anders moet ik nog een stukje uitleggen.

De dimensies bestaan allemaal op dezelfde plek maar de trilling is anders. de 3e dimensie trilt met een lagere snelheid dan de 4e dimensie, en de 5e dimensie trilt nog sneller.

Vaste materie zoals de dingen die je fysiek om je heen ziet, zijn gemaakt van atomen, en atomen draaien als het ware om elkaar heen en trillen met een bepaalde snelheid. Je ziel is in feite ook gemaakt van atomen maar trilt veel sneller. We zeggen daarom ook dat dit energie is. (net zoals stroom). Je ziet stroom niet, maar je kan het wel voelen.

De 3e en 4e dimensie liggen weliswaar niet over elkaar heen maar liggen wel heel dicht bij elkaar.

Wanneer iemand spiritueel is zorgt hun doen en laten ervoor dat hun trilling hoger is. Er zijn namelijk minder negatieve dingen die je trilling naar beneden brengt. Omdat in jouw geval je trilling hoger ligt dan de gemiddelde mens, zit jij dichter bij de 4e dimensie.

Dit zorgt er niet alleen voor dat jij ook entiteiten kan voelen en soms zelfs zien, maar entiteiten uit de 4e dimensie zien jou ook eerder dan anderen, en dat trekt hun naar jou aan.

Dat zeggende te hebben, er zijn 2 vormen van entiteiten. De witte entiteiten zijn gidsen, die helpen jou om verder te komen, en de zwarte entiteiten, dit zijn zielen die zijn overleden.

In jouw geval gaat het om negatieve entiteiten. In de volksmond worden dit geesten genoemd.

Hoe negatiever een entiteit is hoe lager hun trilling is. Dit zorgt er voor dat ze meer invloed kunnen uitoefenen op materie in de 3e dimensie, maar dit kost hun heel veel energie. Hoe negatiever ze zijn, hoe sterker ze worden, omdat ze dan dichter bij onze realiteit terecht komen. Nu wil ik je hier niet mee bang maken, het is meer dat als je een negatieve entiteit provoceert dit verkeerd kan uitpakken.

Besef je ten eerste dat deze entiteiten niet weten wat er gebeurd is. Ze zijn dood maar omdat ze in de 4e dimensie zijn, de wereld van de creatie, is het zeer aannemelijk dat ze in hun realiteit hun oude leven aan het leven zijn. Elke dag weer dezelfde belevenis. Er is wel een communicatie tussen hun fictieve wereld en de realiteit, en dat is wat jij dus gemerkt hebt.

Er zijn meerdere dingen die je kan doen om dit te verhelpen.

De eerste is het branden van kaarsen in de hoeken van de kamer. Dit zorgt ervoor dat de energie in de kamer positiever wordt, en dat vinden deze entiteiten niet fijn, danwel het maakt hun ook positiever waardoor ze minder effect op onze realiteit hebben, want hun trilling gaat ook omhoog en daardoor verplaatsen ze zich hoger in de 4e dimensie, en dus verder van ons vandaan.

Een andere manier is om daadwerkelijk met ze te communiceren en uit te leggen dat ze dood zijn. Je mag ze vragen om naar het licht te gaan en dat hun tijd nu gekomen is.

Bij het communiceren met entiteiten en ook gidsen, is het zo dat als je in jezelf de zinnen denkt en daarbij de intentie meegeeft dat je met deze entiteit praat, het eerste wat dan in je op komt, is hun antwoord. Je kan daarbij je gevoel gebruiken om te voelen of een antwoord positief, neutraal of negatief is, waardoor je beter kan voelen wat de entiteit ervaart.

Ik hoop dat je hier iets aan hebt.

Als je verder vragen hebt, schroom je niet en stel ze gerust. :)

Liefs,
LPChip

14
Spirituele kennis / Re: dubbele getallen zien
« Gepost op: juni 15, 2019, 12:08:56 am »
Het zien van dubbele getallen is een boodschap van je gidsen. De nummers zelf hebben ook nog een betekenis die je kan opzoeken om erachter te komen wat ze je willen laten weten.

Globaal gezien is het altijd wel een boodschap dat je op de juiste weg bent, maar het opzoeken van de nummers geeft meer inzicht.

Liefs,
LPChip

15
Droombetekenissen / Re: Droom
« Gepost op: juni 14, 2019, 02:54:54 pm »
Hoi B1986,

Ik ben bang dat ik toch meer van de droom nodig heb om de betekenis hiervan te achterhalen. Huilen is een emotie van ontlading en heeft betrekking tot iets. Dit iets is in dit geval belangrijk.

Liefs,
LPChip

Pagina's: [1] 2 3 4 5 ... 99

Pagina opgebouwd in 0.11 seconden met 22 queries.