Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - LPChip

Pagina's: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 13
61
2012 / Contact: Binnenkort verschijnt de stad van licht van sedona (7-10)
« Gepost op: oktober 16, 2011, 03:04:54 pm »
Als jullie nog niet wisten dat de laatste dagen van de oude garde zijn aangebroken dan weet je het binnenkort want een aantal van onze activiteiten is gericht op het terugdringen van hun pogingen om aan justitie te ontsnappen, hetgeen waarschijnlijk algemeen bekend wordt. Wees ervan verzekerd dat wij in deze zaken de volledige controle bezitten en zij zullen zonder onze instemming nergens heen gaan.

Het is niet dat ze ons om toestemming moeten vragen maar het is simpelweg dat we hun bedoelingen kennen en weten waar zij zich op elk moment bevinden en op die manier kunnen we zeker stellen dat ze geen ellende kunnen veroorzaken. Zoals jullie kunnen vermoeden, haalt het beest dat in de hoek is gedreven uit met totale minachting voor de gevolgen. Misschien zijn er wat kleinere incidenten maar onze voornaamste zorg is alle activiteiten te stoppen die tegen jullie zijn gericht.

Elk gezamenlijk project waar wij bij betrokken zijn bevindt zich op het punt dat het klaar is om van start te gaan en wij zullen ervoor zorgen dat het hele mechanisme op zijn plaats springt wanneer we eenmaal het signaal krijgen om door te gaan. Veel van het grondwerk is door onze bondgenoten afgemaakt en wij zijn aanwezig om het te overzien. Er is werkelijk zoveel in het geheim gaande maar soms is de omvang van de operaties van dien aard dat het moeilijk is alles te verbergen. Dat betekent dat jullie wat details ontdekken en misschien een goed idee hebben over de betekenis ervan. Jullie hebben je eigen betrouwbare bronnen die worden vertrouwd en zullen weten wie je kunt geloven. Maar wanneer zaken eenmaal van start gaan zal er geen misverstand zijn waar het over gaat, want jullie hebben zo lang gewacht dat jullie inmiddels weten wat je kunt verwachten.

Wat bemoedigend is voor ons is dat meer mensen over ons praten zonder zich belemmerd te voelen, want de dagen waarin jullie hiervoor belachelijk werden gemaakt liggen ver achter ons. Er zijn nu intelligente discussies mogelijk omdat er zoveel informatie over ons beschikbaar is. We hebben inderdaad nauwelijks enige introductie nodig wanneer de tijd voor disclosure aanbreekt. We kijken er zo naar uit dat we bij jullie kunnen zijn en het wordt een tijd van grote feesten. Tenslotte gaan we veel zielen ontmoeten die ons al kennen maar hun banden met ons zijn vergeten. Velen zijn afkomstig van families uit onze Galactische Federatie en zijn in werkelijkheid ruimtewezens die op Aarde dienen.

Ascentie is niet een ťťn of andere toevallige gebeurtenis die zomaar zonder reden plaatsvindt. Het is duizenden jaren lang voorzien en gepland en zal een einde maken aan de dualiteit zoals jullie die hebben ervaren. Het bevat zoín grootsheid dat het hele universum toekijkt op jullie kleine Aarde. Zij zien een expressie van het Licht door de aanwezigheid van jullie dierbare zielen die hun ware zelf hebben gevonden, ondanks de enorme problemen die jullie hebben ervaren om uit de duisternis te stappen. Jullie kunnen rechtop staan om ons jullie te laten feliciteren met jullie prachtige resultaten. We zeggen dat niet om jullie egoís te voeden maar om jullie bewust te maken van hoe groot jullie allemaal zijn en we omvatten zelfs degenen die nog steeds strijd aan het leveren zijn. Niemand van jullie is een mislukkeling en iedereen krijgt een reddingslijn toegeworpen om jullie weer opnieuw op te halen. We houden zielsveel van jullie en zullen alles doen wat we kunnen om voor een gelukkige en vreugdevolle afsluiting te zorgen van jullie tijd in de lagere dimensies.

De financiŽle positie in jullie wereld blijft snel achteruit gaan en ofschoon we geen moeilijkheden voor jullie wensen, is de realiteit dat een ineenstorting noodzakelijk is om de implementatie van een nieuw veilig systeem door te laten breken. Zoals jullie zullen weten, hebben we deze gebeurtenis allang verwacht en is alles klaar om te worden ingevoerd. Het zal een nieuwe benadering zijn van een oud probleem dat jullie vele malen eerder heeft belaagd. De oude systemen die hebzucht toestonden zodat excessieve winsten konden floreren hebben hun tijd gehad en de rijkdom van de wereld zal opnieuw worden verdeeld. De extremen die jullie hebben ervaren dienden om de welig tierende ziekte van excessen in geldzaken te illustreren, dat enorme rijkdom heeft opgeleverd voor de paar heersende bankfamilies. Dat zal allemaal voorgoed veranderen en nooit meer zal het mogelijk zijn het geld van de mensen te plunderen. En aangezien er samen met de veranderingen volledige wereldvrede komt zal de buitensporige verspilling in verband met oorlogen ook ophouden te bestaan.

Jullie hebben het recht op een vreedzaam, vervullend leven, waarin volop mogelijkheden aanwezig zijn om jullie vaardigheden en talenten op manieren te gebruiken die ten goede komen aan iedereen. Het belangrijkste is dat jullie ook de tijd zullen hebben om jullie bezigheden te beoefenen. Het was niet de bedoeling dat jullie slaven van jullie werk zouden zijn en dat zal overbodig worden als geavanceerde technologieŽn de plaats innemen van werklieden en supercomputers al het andere werk afhandelen. De binnenkort te verschijnen stad van Licht in Sedona zal zoín voorbeeld zijn van wat met methoden van de nieuwe tijd kan worden bereikt.

Droom over je utopie en richt je op het onverwachte want jullie zullen verbaasd staan over de enorme vooruitgang die plaats gaat vinden wanneer de Illuminati en hun aanhangers van alle posities die hen gezag verleenden zijn verwijderd. Maak je over geen enkel aspect van jullie huidige leven zorgen want de bedoeling is ze zo te verheffen dat jullie absoluut aan niets tekort komen. Geloof ons, de Bron wenst dat jullie snel op een nieuw leven worden voorbereid waardoor je binnenkort je huidige ervaringen achter je kunt laten. We wekken jullie om zo het hele plaatje te zien dat door de vele details die we geven wordt geschetst, zoals ook andere kanalen dat doen. Bewaar dergelijke beelden in je geestesoog, begin er naar te leven en jullie zullen weldra de aard van de immense veranderingen begrijpen die zich al aan het manifesteren zijn.

Jullie zitten nu zo dicht tegen het jaar der jaren 2012 aan en weet dat het van start moet gaan met een positief teken dat aangeeft waar het naartoe leidt. Tegen die tijd zullen de bewustzijnsniveaus weer opnieuw zijn gestegen en de lagere trillingen zullen steeds minder effect op jullie hebben. Jullie zullen sterk genoeg zijn om in je eigen Licht te lopen en ze te negeren want ze kunnen jullie niet raken als jullie zelf-beschermd zijn. Als beschaving hebben jullie het moeilijke onderdeel gedaan en hebben jullie je pad van Licht direct naar Ascentie gecreŽerd. Elke dag wordt het versterkt door de kolossale instroom van Licht die naar jullie toekomt vanuit alle hoeken van het universum. Jullie gaan dus binnenkort volledig gereed het nieuwe jaar in voor de laatste voorbereidingen, zodat het succesvol bereiken van Ascentie te zien zal zijn.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik voel dat onze missie gedurende vele jaren van contact met jullie heeft bewezen zeer succesvol te zijn geweest. Wij zijn niet alleen verantwoordelijk voor jullie ontwaken maar zijn toch trots dat we met jullie succes zijn verbonden.


» Bron: Niburu

62
2012 / Contact: Er komt een onvermijdelijke opsplistsing van wegen (5-10)
« Gepost op: oktober 09, 2011, 04:30:15 pm »
In een mum van tijd bereiken jullie het magische 11.11.11, wanneer iedere ziel wordt opgetild, of je je er nu bewust van bent of niet. Het zal helpen situaties die zorgen baren te kalmeren, want we willen niet dat conflicten in het Midden-Oosten escaleren. Wat er is gebeurd, is het resultaat van de bewustwording van de mensen van hoe zij zijn gemanipuleerd en gebruikt om de levens van de overheersers te ondersteunen.

Die energie voor verandering raast over de wereld en met de intentie van de mensen wordt het als een vloedgolf die alles op zijn pad schoon spoelt. In het Westen krijgt het tempo van dergelijke bewegingen geleidelijk meer vaart en proberen de autoriteiten hun invloed in te dammen. Ze kunnen niet lang worden genegeerd en het volk gaat deze strijd winnen.

Niet iedereen houdt van het idee om te demonstreren maar het is het soort energie dat bij de jongere generatie is te vinden die wat dat betreft vrij van angst is. Zij zijn de enigen die begrijpen dat de oude systemen niet langer acceptabel zijn en zullen hun protesten voortzetten tot ze succes bereiken. Veel van hen behoren tot de zielen die met dat doel zijn geÔncarneerd en kennen ook de oplossingen voor de problemen doordat ze hogere bewustzijnsniveaus hebben dan de meeste mensen. Het maakt allemaal deel uit van het grotere plan voor jullie bevrijding van de oude garde en haar greep op jullie. Jullie zijn sinds enige tijd aan het leren wat de toekomst brengt en het zal het aanzien van jullie samenlevingen onherkenbaar veranderen. Als mensen eenmaal inzien hoeveel ze van de veranderingen gaan profiteren beseffen ze dat ze in plaats van te verliezen veel meer te winnen hebben en er niet meer de voorkeur aan geven in de derde dimensie te blijven.

Iedereen wenst een gelukkig, vrolijk en vredig leven te leiden en dat is wat voor jullie ligt, als uiteindelijk die zielen die niet gereed zijn voor Ascentie de Aarde gaan verlaten. Er komt een onvermijdelijke opsplitsing van wegen die gebaseerd is op de trilling van een ziel en dat maakt een vereniging mogelijk van hen met een hogere trilling en een hoger bewustzijnsniveau. Zij zullen degenen zijn die terecht uit de dualiteit stappen omdat de lessen ervan zijn geleerd. Zoals we jullie heel vaak hebben verteld, zijn jullie het die bepalen op welk niveau jullie verblijven, of jullie je er direct bewust van zijn of niet. Jullie zullen hieruit begrijpen dat jullie een pad volgen dat absoluut goed voor je is. Er zou niets te winnen zijn als jullie jezelf op een niveau zouden aantreffen dat je niet aankunt.

We weten dat een aantal van jullie vriendelijke achtenswaardige zielen bezorgd zijn dat ze om een bepaalde reden misschien niet klaar zijn voor Ascentie. Ons antwoord aan jullie is dat jullie geen enkele reden hebben je zorgen te maken als je een leven leidt waarin je vermijdt te oordelen en in je hart liefde kunt vinden voor alle zielen. Het gaat niet om religieus zijn, het volgen van cursussen of jezelf inkopen naar de hemel. Wat telt is wat je van binnen bent en als je zo goed mogelijk naar je eigen waarheid leeft ben je goed op weg naar Ascentie. Onthoud dat jullie gidsen de echte jij kennen en als het je aspiratie is te ascenderen, zullen zij je helpen dit te doen. De hogere rijken verheugen zich iedere keer als een ziel zich naar het Licht keert en er is geen weg terug wanneer je eenmaal die beslissing hebt genomen.

Het is moeilijk te begrijpen dat het leven op Aarde een illusie is maar als je het op die manier kunt bekijken en het slechts als een voorbijgaande fase van ervaringen beschouwt, zal het minder impact op je hebben. Het is echt als het holografische dek in Star Trek, zij het dat zeer weinig van jullie de waarheid beseffen. Voordat jullie aan je huidige leven begonnen, wisten jullie wat je doelen zouden zijn, net als ieder ander die er samen met jou deel van uitmaakt. Jullie hebben nog steeds een vrije wil maar jullie zijn niet geneigd mogelijkheden te vermijden die op je pad komen en deel uitmaken van je levenscontract. Jullie doel is op een manier ervaringen op te doen zodat jullie evolutie wordt versneld en daarom zijn ze zorgvuldig op maximum voordeel voor je uitgezocht. In het geval van een karmische familiesituatie kunnen jullie elkaar met je ervaringen helpen en dat ondersteunt het creŽren van een sterke onderlinge band. Jullie reizen door het leven zonder daar veel weet van te hebben maar jullie levens worden nauwkeurig ontworpen zodat jullie er zoveel mogelijk uithalen.

Na zoín lange tijd in de dualiteit voelen jullie de mentale vermoeidheid en de belemmering van de lagere trillingen. Voor ons is het uiterst zwaar en overladen en we begrijpen de effecten ervan op jullie. Daarom hebben we zoveel bewondering voor degenen onder jullie die in staat zijn zichzelf eruit te verheffen. Jullie hebben een verbazingwekkende hoeveelheid vastberadenheid en jullie veerkracht tegen alle verwachtingen in wordt algemeen erkend. Jullie zijn momenteel echt de helden en jullie beloningen voor zoín krachtige houding gaan zich weldra manifesteren. Jullie zijn prachtige zielen en wij buigen voor jullie uit erkenning van jullie Licht en liefde.

Zonder twijfel zullen de veranderingen, ongeacht jullie overtuigingen, door werkelijk iedereen worden gevoeld. Er is ook een voorgevoel van wat zo dadelijk gaat gebeuren en omdat de tijd voorbij vliegt weten jullie dat het niet lang meer duurt voor er een belangrijke gebeurtenis plaatsvindt. Jullie gaan dan een hele keten van gebeurtenissen ervaren die jullie snel naar het Ďbeloofde landí voeren. Jullie hebben inmiddels een goed idee van wat je mag verwachten, maar zelfs dan zal het jullie aangenaam verrassen door de reikwijdte ervan. We praten over wereldwijde veranderingen omdat iedere ziel er samen met Moeder Aarde bij is betrokken.

Jullie zullen ook ongetwijfeld hebben opgemerkt dat Moeder Aarde relatief rustig is geweest en dat de wereldwijde vernietiging van catastrofale afmetingen niet heeft plaatsgevonden, anders dan de voorspellingen van handelaren in hel en verdoemenis. Toch zijn er fysieke veranderingen nodig en wanneer ze gebeuren houden wij ze zorgvuldig in de gaten met het oog op het tot een minimum beperken van de gevolgen. Degenen onder jullie die zich in gebieden bevinden die bekend staan om hun aardbevingen of vulkanische activiteiten, kunnen hun intuÔtie volgen om te bepalen wanneer en of ze het gevoel hebben te moeten verhuizen. De eerste aanwijzingen worden vaak in de natuur opgemerkt en dieren hebben een gevoeliger reactie op veranderende energieŽn. Zij vertrekken op voorhand van de daadwerkelijke gebeurtenis, zodat hun acties het opmerken waard zijn.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik kan jullie vertellen dat de Galactische Federatie klaar is om onze bondgenoten rugdekking te geven wanneer zij van start gaan met het verwijderen van de Illuminati en hun pionnen. We moeten allemaal weten dat zij samen met hun macht zijn verwijderd, voor we openlijk met jullie kunnen samenwerken. De kritische periode nadert en wij kijken ernaar uit onze stappen zonder verder uitstel te zetten. Blijf goed op koers voor Ascentie en jullie zullen je nergens zorgen over hoeven te maken, alles is zoals altijd in orde en wij zijn voortdurend bij jullie.» Bron: Niburu

63
2012 / Contact: 11-11-11 zal merkbaar heel veel mensen verheffen (28-9)
« Gepost op: oktober 02, 2011, 01:43:38 pm »
Er bestaat geen twijfel dat niet alleen de tijd zich blijft versnellen maar dat ook gebeurtenissen, die belangrijk zijn voor de noodzakelijke ontwikkelingen, een climax bereiken. Het is een goed voorteken van de nabije periode die als hoogtepunt de liefdesgolf heeft van 11.11.11. Goed nieuws reist sneller dan ooit onder ontwaakten en het netwerk van informatie blijft zich uitbreiden. Het verwijst allemaal naar een naderende opwindende tijd en de vervulling van jullie verwachtingen.

De energie voor verandering is niet te stuiten en wij zullen ervoor zorgen dat deze energie stroomt, zonder door de tegenstanders ervan te worden onderbroken. We hebben regelmatig contact met jullie leiders en zelfs als ze blijk geven van enige weerstand, werken ze over het algemeen met ons samen. De wereld balanceert op de rand van de afgrond en zij beseffen dat alleen een geheel nieuwe benadering een uitweg zal bieden. De oude garde geloofde dat het in hun voordeel zou zijn en dat het hun doelen voor een overname zou dienen, maar wij hebben de rollen omgedraaid om Ascentie tot stand te brengen.

De mensen zijn, conform de verwachting, opgestaan tegen degenen die de omstandigheden in stand hielden waarmee jullie in hun greep werden vastgehouden. Het is soms een pijnlijk proces van verandering maar het is onvermijdelijk als jullie je uit hun greep ontworstelen. Wij verhinderen de oude garde dergelijke gelegenheden te gebruiken om situaties van geweld te bevorderen en valse impressies van de demonstranten te creŽren. Wij zien dat jullie heel beheerst zijn en je inspannen om ze zo vreedzaam mogelijk te houden. Het is jullie recht te demonstreren maar autoriteiten vrezen dergelijke oppositie tegen hen. Daarom proberen ze te verhinderen dat van dergelijk nieuws verslag wordt gedaan. Maar het zal geen enkel verschil maken want de beweging voor verandering heeft zich al buiten hun bereik ontwikkeld. Het wordt ook ondersteund door grote wezens die hun invloed gebruiken om ervoor te zorgen dat de leiders van deze bewegingen door de juiste beweegredenen worden geÔnspireerd. Wees ervan overtuigd dat er veel meer hulp wordt gegeven dan jullie beseffen.

Een prachtig Licht doorkruist de Aarde en verbindt vele groepen met elkaar, die op hun beurt meer mensen aantrekken. Daar waar sommigen zich niet bewust waren van de confrontatie tussen het duister en het Licht, ontstaat van binnenuit beweging en velen worden momenteel wakker. Dat wordt verder vooruit geholpen door de krachtige golf van energie die 11.11.11 jullie allemaal, inclusief Moeder Aarde, zal brengen. Er is geen weg terug en waarom zouden jullie dat eigenlijk willen als er zoín schitterende toekomst op jullie staat te wachten die jullie uit de cyclus van de dualiteit gaat bevrijden. Iedere ziel mag over haar eigen toekomst beslissen en jullie wordt de vrijheid van keuze gegeven. Laat je leiden door je intuÔtie en blijf bij je eigen inzichten over de toekomst. Vanuit grote beperkingen gedurende jullie levens op Aarde worden jullie plotseling voorbereid om kosmische wezens te worden. Kijk naar ons en zie je toekomst in ons, want dat is jullie ware potentieel. Jullie verplaatsen je ook naar grotere bewustzijnsniveaus waarmee jullie tot je eerdere toestand zullen terugkeren. Velen zullen er aan twijfelen of zij hiertoe in staat zijn maar wij verzekeren jullie dat het jullie bestemming is.

Wij vragen jullie te allen tijde de mantel van Licht te dragen en wees datgene wat je bent zonder op Ascentie te wachten. Blijf te midden van onzekerheid en verandering kalm en vredig en je zult alles doen wat op dit moment van je kan worden verwacht. Het zal nu niet lang meer duren voor het leven een nieuwe wending ten goede maakt en jullie zullen zeker weten dat de laatste handelingen plaatsvinden voor het doek valt om deze cyclus van dualiteit te beŽindigen. Ja, velen maken moeilijke tijden door, maar jullie kunnen misschien kracht putten uit de wetenschap dat jullie wisten dat de eindtijden heel beproevend zouden zijn en dat jullie er doorheen zouden komen.

Wereldse gebeurtenissen beginnen vorm te krijgen om plotseling een verrassende stap vooruit te maken en het zal jullie sombere stemming verheffen omdat er veel wordt voorbereid waar jullie geen weet van hebben. Wij maken onze precieze bedoelingen niet bekend omdat er nog steeds mensen zijn die zich met ons werk kunnen bemoeien. Maar wanneer we eenmaal besluiten van start te gaan, zullen we geen bemoeienis tolereren en zal deze worden gestopt. Onze manier is niet het gebruiken van geweld maar vreedzame overreding en we maken nooit gebruik van bedreigingen. Jullie kunnen nu dus uitkijken naar een paar verwachtingsvolle weken voor jullie allemaal 11.11.11 gaan ervaren en het zal een krachtige energie met zich meevoeren die merkbaar veel, heel veel mensen zal verheffen. Jullie kunnen het als de aanvang beschouwen van de nieuwe periode van Licht die de opening aangeeft van het Pad naar Ascentie.

Jullie hebben een lange weg afgelegd en veel beleefd om in zoín gedenkwaardige tijd hier te zijn en de betekenis van dit alles zal jullie weldra duidelijk worden. Kijk ernaar uit ons en jullie voorouders uit de Binnenaarde te ontmoeten, wiens aanwezigheid voor jullie verborgen is gehouden, zoals zoveel kennis die de waarheid over jullie ware zelf onthult. De tijd voor het verbergen van de waarheid is voorbij en in de toekomst krijgen jullie alle informatie die verband houdt met jullie contact met ons en het goddelijk plan voor jullie. Gewapend met de waarheid zal het alle resterende twijfels verdrijven die jullie wellicht hebben aangaande de toekomst.

Als meer zielen uit hun lange slaap ontwaken, zal jullie kennis van onschatbare waarde zijn omdat jullie hen die geruststellingen kunnen geven waarmee ze op het pad van Licht terecht komen. Het was tot nu toe moeilijk om de waarheid te vinden tegenover de achtergrond van valse informatie. Jullie werden gedurende vele eeuwen door kerk en staat overweldigd die over jullie scholing heerste en jullie in een positie plaatste waarin jullie voor alle kennis van hen afhankelijk waren. Jullie zijn nu voldoende met de waarheid bewapend om er op te kunnen bouwen en uit de greep te ontsnappen die zij op jullie hebben gehad. Velen van jullie hebben een buitengewoon sterke intuÔtie en kunnen hun overtuigingen en die van anderen ermee beoordelen als ondersteuning bij het beslissen of iets waar of onwaar is. In werkelijkheid hebben jullie alle kennis in je zitten en zijn de hogere waarheden die jullie onderbewust hebben niet nieuw voor jullie. Vertrouw jezelf onder alle omstandigheden en wees toch altijd voorbereid op de onthulling van een grotere waarheid.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik ben zo blij dat vooruitgang in een versnelling zit want jullie zijn zoín lange tijd geduldig geweest. De laatste strijd tussen het duister en het Licht vindt op meer dan ťťn niveau plaats en op het fysieke vlak blijken onze bondgenoten te winnen en voorkomen zij alle laatste pogingen om chaos te creŽren. Op de hogere niveaus is de strijd al gewonnen omdat het Licht de Aarde omringt en heel snel blijft toenemen. Alles is in orde en de hoogsensitieven onder jullie kunnen voelen dat de aankomende veranderingen nabij manifestatie zijn. Wij staan naast jullie in liefde en Licht.» Bron: Niburu

64
2012 / Communiceren door middel van telepathie en empathie
« Gepost op: augustus 30, 2011, 03:14:28 pm »
De taal van licht is het product van licht en geluid dat resoneert met een bepaald frequentiespectrum. In andere realiteiten is er geen geluid zoals wij dat op Aarde kennen.

In hogere dichtheden bestaat enkel telepathie en empathie, dus woorden zijn niet belangrijk. De wisselwerking tussen licht en geluid kan echter creatieve vormen voortbrengen.

In beginsel heeft licht geen vorm. Geluid is de sleutel voor de creatie van vorm om licht te kunnen omvatten. Eťn van deze vormen is de taal van licht. De lucht die je inademt heeft ook geen vorm. Wanneer je uitademt en je tong, gehemelte en mond gebruikt om te spreken wordt plotseling geluid gecreŽerd. Toen je een baby was hadden deze geluiden geen vorm, omdat je nog geen controle had over je articulatoren.

Terwijl je ouder werd zag je hoe je ouders je leerden om woorden te creŽren met je articulatoren en geluid. Wanneer je zand op een koperen plaat legt, hier een stemvork onder legt en de plaat aanraakt, neemt het zand een bepaalde vorm aan. Het afgebeelde is een resultaat van de combinatie van de scheppende krachten van geluid. De taal van licht lijkt erg op de vormen die in het zand ontstaan als gevolg van de toon van de stemvork. Dit licht komt voorts aan in je hogere hart dat de herinneringen bevat van al je wijsheid, kracht en liefde.

Je kunt communiceren door middel van telepathie en empathie en het bericht als Ďinnerlijk wetení ontvangen. Wanneer je deze boodschap in de gesproken of geschreven taal wilt omzetten dien je het innerlijk weten naar het taalgebied van je hersenen te sturen. Het gaat dan echter om de taalgebieden van zowel de linker als de rechter hersenhelft. De boodschap wordt door je hogere hart begrepen als een emotie, je rechter hersenhelft. Om de emotie uit te drukken in woorden dien je deze emoties te delen met het taalgebied van je linker hersenhelft. Door je gehele brein op deze wijze te gebruiken kun je gevoelens die je ontvangt uitdrukken in woorden.

Daarentegen kost het in het begin veel moeite om gecompliceerde lichtboodschappen te vertalen in woorden. Veel mensen vertalen lichtboodschappen van buitenaardsen echter in mooie plaatjes, muziek, dans, acties en vele vormen van creatieve projecten. Slechts weinigen vertalen deze boodschappen in woorden. Als gevolg van de hoge energieŽn op Aarde krijgen mensen weer toegang tot telepathie, empathie, helderziendheid, helderhorendheid en andere vormen van verruimde percepties.

Op dat moment kun je communiceren met de hogere dimensies zonder gebruik te maken van het gedateerde taalsysteem op Aarde. De leden van de Galactische Federatie zijn klaar om te communiceren met de mensen. Ze roepen mensen op bewust contact met ze te maken. Het woord Ďbewustí wordt hier genoemd omdat velen al gesprekken voeren maar deze vergeten zodra ze Ďs morgens Ďwakker wordení.

Vertrouwen is nog een probleem. Het blijkt dat veel mensen waar contact mee wordt opgenomen deze nieuwe vorm van communicatie niet kunnen verwerken. Ze krijgen vaak gedachten als Ďdit is vreemdí of Ďik beeld me dit iní. Deze op angst gebaseerde gedachten zijn overblijfselen van vele levens van driedimensionale indoctrinatie die worden losgelaten in je bewustzijn.

Millennia lang resoneerde de Aarde met een zeer lage frequentie, waardoor dominantie hoogtij vierde. Het kwam vaak voor dat iemand die een galactische stem vertegenwoordigde voor gek werd verklaard. De leiders van de Aarde wilden niet worden tegengesproken door een hogere macht of tegengehouden door iemand die durfde te spreken over iets dat buiten de beperkte doctrines en perspectieven viel. Daarom zijn mensen die contact hebben vaak zeer selectief geworden in wat ze met wie delen.

Eerst dient de emotionele onbalans te worden losgelaten, omdat het een grote afleiding is en je bewustzijn verlaagt. Hersenspoelen en alle andere vormen van mentale dominantie kunnen alleen werken wanneer er angst heerst. Liefde daarentegen houdt angst en twijfel tegen zodat mentale dominantie niet langer effectief is.

Je herinnerde je als kind dat je kon communiceren met hogere expressies van jezelf. Deze hogere expressies zijn je galactische familie. Volwassenen vertelden je dat je ervaringen niet echt waren en dat je je volwassen moest gedragen en Ďnormaalí moest zijn. Communicatie met alle expressies van je multidimensionale zelf is geheel normaal. Het is in feite een teken dat je Ďvolwassení genoeg bent om te herinneren wie je werkelijk bent.


» Bron: Niburu

65
Het zijn beslissende tijden en wij oefenen druk uit om te beginnen met wat uiteindelijk tot monumentale veranderingen in jullie leven zal leiden. Veel van wat jullie als vanzelfsprekend beschouwen, moet veranderen om plaats te maken voor het nieuwe dat jullie zal verheffen en jullie op het pad naar Ascentie zal zetten. De omschakeling zal naar jullie maatstaven in een opmerkelijk korte tijd plaatsvinden want het is goed gepland om het ongemak voor jullie tot een absoluut minimum te beperken.

Schuif je beslommeringen en zorgen dus aan de kant want alles komt goed en het zal jullie een hele nieuwe reeks ervaringen opleveren. Ervaringen die zullen bewijzen uiterst acceptabel en spannend te zijn als de Nieuwe Tijd begint.

We zien graag dat jullie verandering als een mogelijkheid beschouwen om alles wat ongewenst is achter je te laten en dat jullie genieten van de tevoorschijn komende voordelen die jullie omhoog zullen tillen. Laat je niet verwarren door wat je kwijt lijkt te raken want jullie zullen als gevolg daarvan veel meer te winnen hebben. Het is in sommige opzichten jammer dat jullie in een enorme chaos terechtkomen maar het is nodig om veel zielen bewust te maken van hun benarde situatie. Zij beseffen nog niet dat ze gevangenen zijn in hun eigen huis en wat zij als vrijheid zien is een illusie. Maar dat zal allemaal in korte tijd veranderen als we eenmaal van start gaan en jullie zullen verbaasd zijn over de hoeveelheid onnodig toegepaste controle die wij gaan verwijderen.

De oude garde is subtiel geweest in haar plannen om volledige controle over jullie uit te oefenen. Zozeer zelfs dat slechts een gering aantal van jullie vermoedde dat er een plan bestond om jullie gevangen te nemen door het wegnemen van jullie rechten. Geloof ons, het was vergevorderd en met een poging een situatie te creŽren die tot een staat van beleg en volledige controle zou leiden, was het bijna voltooid. Heb geen angst want de kwestie bevindt zich onder onze controle en hun machtsbases worden in de gaten gehouden. Zoals we jullie vaak vertellen, zal niets worden toegelaten dat jullie Ascentie hindert. Wij zijn hier om er op toe te zien dat alles volgens het kosmische plan verloopt en het duurt niet lang meer voor jullie de details zullen kennen. Onze activiteiten zullen openlijk worden uitgevoerd en niets zal voor jullie verborgen worden gehouden. Onze vloot blijft zich zelfs nu in grotere aantallen vertonen door verschijningen boven grote steden. Er kan nu weinig twijfel bestaan dat wij ons punt bewijzen met betrekking tot onze vreedzame aanwezigheid.

De resterende maanden van dit jaar hebben alle potentie een bijzondere tijd in jullie geschiedenis te worden. De gebeurtenissen zullen duidelijk ons succes aangeven in het volledig overwinnen van de weerstand tegen onze komst. Deze eeuw is er echt in toenemende mate steun voor ons gekomen. Mensen zijn meer op hun gemak en de angsten over ons zijn grotendeels verdwenen. Eigenlijk zien we dat we sterker worden verwelkomd in vergelijking met welke tijd dan ook in het verleden. Wij zijn hier niet om jullie te dwingen ons te accepteren maar wij zijn jullie ware familie en we zullen de zielen die niets over ons willen weten met rust laten zodat ze hun eigen toekomst kunnen creŽren. Ongeacht overtuigingen wordt voor alle zielen gezorgd en in de toekomst zullen zij zichzelf in perfecte omstandigheden aantreffen die exact hun wensen en behoeften reflecteren. Eťn ding dat niet kan worden veranderd is de immer voortgaande evolutie van jullie allemaal en welke ervaringen jullie ook uitzoeken, ze brengen jullie uiteindelijk in beweging. Jullie kunnen vooruit of achteruit gaan, of zelfs zijwaarts maar het maakt geen verschil voor jullie onvermijdelijke ontwikkeling naar het Licht.

Het is voor alle zielen belangrijk te beseffen dat jullie allereerst en bovenal goddelijke vonken zijn die voor het ervaren van de dualiteit hebben gekozen. Jullie zullen altijd de volledige potentie hebben om naar de je goddelijkheid terug te keren en jullie zullen die verbinding nooit verliezen. Het feit dat jullie momenteel tot de Aarde behoren betekent daarom niet dat jullie altijd in die hoedanigheid blijven. Jullie zullen merken dat jullie levens in veel verschillende planetaire beschavingen hebben gehad, die jullie zelf hebben uitgekozen. Dat is de reden waarom bepaalde beschavingen zoals die van de Pleiaden en Sirius beweren veel van hun soort momenteel op Aarde te hebben en dat zij komen om hun band met hen te vernieuwen. Het verklaart waarom er niets natuurlijker is dan dat we naar de Aarde zouden komen om jullie in zoín belangrijke tijd te helpen. Wij maken al deel uit van jullie leven en dat zal zo blijven.

Het idee dat alles in het Nu is, is een moeilijk concept voor sommigen van jullie maar naarmate jullie beter begrijpen dat tijd buiten de Aarde niet lineair is, zou het meer betekenis moeten krijgen. Alles dat ooit heeft bestaan, is er nog steeds en jullie kunnen zoals jullie zouden zeggen teruggaan in de tijd of naar de toekomst. Aangezien jullie ook bliksemsnel door middel van gedachtekracht kunnen reizen, verdwijnt het idee dat jullie het verleden en de toekomst afzonderlijk kunnen blijven benoemen. Er bestaan vele verschillende tijdslijnen die tot in de oneindigheid door gaan en jullie kunnen letterlijk van de ene naar de andere springen. Het wordt geestverruimend of zo je wilt verbijsterend te beseffen dat er geen einde komt aan creatie. Het gaat nu door als nooit tevoren en het vooruitzicht van nooit eindigende mogelijkheden om het leven in al zijn verschillende vormen te onderzoeken wordt voor jullie neergezet.

Zien jullie dat jullie resterende tijd in de dualiteit slechts een oogwenk duurt en dat er echt niets is om je zorgen over te maken als je zaken in perspectief plaatst. Voor jullie ligt een prachtige toekomst waarin jullie volledig je eigen leven beheren. Het zal zijn waar jullie van houden en het zal jullie de meest prachtige ervaringen van complete vreugde en geluk opleveren. Jullie zullen precies kunnen doen wat jullie willen en genieten van alles wat jullie plezier en voldoening geeft. Al zullen jullie wel zijn onderworpen aan universele wetten die jullie helemaal zullen begrijpen tegen de tijd dat jullie volledig bewustzijn hebben bereikt. Het keurslijf waar jullie in leven tijdens jullie verblijf op Aarde is zo beperkend geweest dat jullie zijn vergeten dat je een universeel wezen bent. Denk dus groots en eis je scheppingskrachten terug. Besef, zoals wij jullie al zo vaak verteld hebben, dat er in werkelijkheid niets is wat jullie niet kunnen bereiken. Geloof in jezelf en laat niemand het ware potentieel kleiner maken dat jullie hebben en wat geleidelijk aan jullie wordt teruggegeven.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik zou willen dat jullie jezelf konden zien zoals wij jullie zien. Wij zien jullie Licht en willen de duisternis overwinnen die in jullie levens is geslopen. We weten dat jullie de lagere energieŽn zullen overwinnen en eruit zullen stappen als een glorieus wezen van Licht. Jullie zijn goden maar moeten zoín hoog eerbetoon nog gaan aanvaarden omdat in jullie huidige ervaring niets meer ondenkbaar zou zijn. Maar wanneer jullie eenmaal volledig bewustzijn hebben herkregen, zullen jullie geen enkele twijfel meer hebben. Wat een verbazingwekkende tijden beleven jullie en er gaat nog veel meer komen.


» Bron: Niburu

66
2012 / First Contact begint in het bewustzijn.
« Gepost op: augustus 11, 2011, 12:10:03 pm »
Buitenaardsen van het Arcturiaanse sterrenschip Athene maken zich momenteel gereed voor het eerste officiŽle bezoek aan onze realiteit.

Omdat het bewustzijn van het schip en de bemanning resoneert met een dimensie waarin tijd niet bestaat heeft het bezoek reeds plaatsgevonden. Daarom weten zij dat ze ons zullen ontmoeten.

De ervaring van een gebeurtenis hangt niet af van tijd, maar van je frequentie van bewustzijn. Wanneer je frequentie van bewustzijn resoneert met de vijfde dimensie kun je de ontmoetingen zien en ervaren.

Wees niet ongerust wanneer eenieder deze ontmoetingen op een andere manier ervaart terwijl je nog steeds je fysieke, individuele vorm draagt. Omwille van dit gegeven heb je een eigen perceptie die wordt beÔnvloed door de gedachten en emoties die in je fysieke lichaam zijn geÔntegreerd. Je ging het experiment van leven in een gepolariseerde realiteit binnen om de vele verschillende individuele expressies die er zijn te ervaren. Het is door deze individualiteit dat je bijdraagt aan het ene bewustzijn terwijl je ascendeert richting de realiteit van eenheid.

First Contact
Je ziet hoe je aardse lichaam elke dag meer verandert. Daarnaast wordt nieuws over First Contact bij steeds meer mensen bekend. First Contact vindt plaats in je bewustzijn in plaats van in je externe, fysieke realiteit. Het contact begint op deze wijze om je eraan te herinneren dat het pad naar Ascentie zich niet boven je bevindt, maar in je. Om derhalve te communiceren met de buitenaardsen middels je hart en je bewustzijn stem je niet af op het driedimensionale nieuws, maar op je eigen innerlijke waarheid.

Communicatie met buitenaardsen gaat gepaard met gevoelens van gelukzaligheid en lichamelijke sensaties waardoor je rationele verstand deze interdimensionale communicatie gemakkelijker kan accepteren. In voorbereiding op de Ďlandingí is de verruiming van het bewustzijn het voornaamste doel.

Het is je staat van bewustzijn die je deze landing laat ervaren, in plaats van dat je op een bepaald tijdstip op een bepaalde plaats moet zijn. Wanneer je je bewustzijn verbindt met het bewustzijn van de Arcturianen of andere leden van de galactische vloot sta je op de Ďemail-lijstí. Als je bewustzijn met andere woorden is verenigd met het bewustzijn van de buitenaardsen weet je innerlijk hoe je kunt deelnemen aan dit grootse moment van First Contact.

First Contact is een welbekende term. Er zijn echter veel mensen op Aarde die reeds contact met buitenaardsen hebben. Velen kennen de buitenaardsen omdat ze lang geleden werden aangezien voor goden. De mens koos deze benaming voor de buitenaardsen omdat de gevoelens van gelukzaligheid als gevolg van de innerlijke communicatie zoveel leken op gevoelens die opkomen tijdens meditatie of gebed.

Buitenaardsen zijn geen goden. De gelukzaligheid die je ervaart is de onvoorwaardelijke liefde die altijd al in je aardse lichaam aanwezig was maar nog sluimerde. Deze onvoorwaardelijke liefde kan alleen worden geactiveerd door een hogere staat van bewustzijn. Deze component van eenheid, waar de mensen het zo moeilijk mee hebben, kan het beste worden geactiveerd wanneer je onvoorwaardelijk van jezelf kunt houden.

Door communicatie met buitenaardsen, wat meestal plaatsvindt tijdens meditatie, kun je voelen hoe onvoorwaardelijke liefde je bewustzijn binnengaat. Omdat liefde die onvoorwaardelijk wordt gegeven een zeldzame ervaring is op Aarde, lijkt het in het begin alsof deze vorm van liefde afkomstig is van een afzonderlijke bron. Buitenaardsen zijn niet afgescheiden van de mensen, maar we zijn allen ťťn en in die eenheid ascenderen we. Tezamen synchroniseren we bewustzijn.


» Bron: Niburu

67
2012 / Tegenstelling tussen licht en duister om illussies los te laten
« Gepost op: juni 29, 2011, 05:14:39 pm »
Veel mensen van de Galactische Federatie die nu geÔcarneerd zijn op Aarde versmelten momenteel met hun hogere expressie als onderdeel van zowel de persoonlijke als planetaire Ascentie.

Deze versmelting heeft al plaatsgevonden omdat tijd niet bestaat, maar vanwege de dichtheid op Aarde is dit proces hier nog gaande. In plaats van incarnatie wordt gesproken van expressie omdat de Aarde in feite een hologram is.

De versmelting van je expressie op Aarde en je hogere zelf is een geheel natuurlijk proces waarbij je terugkeert naar je multidimensionale bewustzijn. Binnen die staat van bewustzijn kun je bewust meer dan ťťn realiteit tegelijk ervaren.

De versmelting begint met een evaluatie van andere drie- en vierdimensionale realiteiten en dit is tegen het einde van een lange serie van driedimensionale incarnaties heel gewoon. Het is zelfs zeer belangrijk tijdens de voltooiing van het leven in dualiteit. Door ervaringen en lessen die geleerd zijn in een gepolariseerde realiteit te evalueren leert iemand de bron herkennen van zijn of haar verwarringen en conflicten.

Op Aarde lijkt het alsof we individuele vormen zijn, maar onze harten en ons bewustzijn communiceren constant met elkaar. Deze communicatie lijkt erg op vogels die vliegen en migreren als ťťn wezen. Een dergelijke realiteit ervaar je wanneer je terugkeert naar de vijfde dimensie, vooral in de lagere octaven waar je nog steeds een vorm hebt. Alle realiteiten, dimensies en dichtheden hebben octaven van ervaring. Veel mensen die resoneren met de vijfde dimensie en hoger hebben nu een vorm aangenomen in de derde dimensie om het grootse moment van planetaire Ascentie op Gaia te ervaren.

Hoe incarneer je? Je gaat je menselijke vorm binnen door een zaadje van je bewustzijn te planten in een fysiek lichaam zodat je op een intieme manier kunt participeren in de aardse realiteit. Soms vindt dit plaats tijdens de geboorte van het aardse lichaam, soms later. Je kunt dit zien als het inloggen in een spel. De derde dimensie is een virtuele realiteit en lijkt alleen echt wanneer je een menselijk lichaam draagt.

Versmelten met je hogere zelf
Wanneer je bewustzijn wordt verruimd leer je om in twee werelden tegelijk te leven. Vanwege de beperkingen van je ontwakende fysieke brein, hart en lichaam gaat het meestal om de werelden van je fysieke zelf en een lager octaaf van je vijfdimensionale zelf.

Het proces van versmelting begint gewoonlijk wanneer je communiceert met een hogerdimensionaal wezen. Alle mensen op Aarde zijn in feite multidimensionale wezens die een vorm hebben op vele planeten in vele sterrenstelsels in vele dimensies. Helaas wordt dit al snel vergeten wanneer je een driedimensionaal aards lichaam binnengaat.

Wanneer je bewustzijn wordt verruimd zodat het de vierde dimensie kan omvatten herinner je vaak je avonturen in vele drie- en vierdimensionale realiteiten. Je kunt deze realiteiten echter alleen ťťn voor ťťn ervaren omdat je nog altijd opereert vanuit een dualistische staat van bewustzijn. Wanneer je resoneert met de vijfde dimensie kun je meerdere ervaringen tegelijkertijd ervaren.

Je herinnert je dan dat je in deze tijd van persoonlijke en planetaire Ascentie vrijwillig een aards lichaam nam. Velen hebben ervoor gekozen om deze driedimensionale vorm vast te houden terwijl Gaia transformeert om haar zo te assisteren als een Ďpartner tijdens Ascentieí.

Helaas zijn zij die hebben gekozen voor de polariteit van duisternis geheel afgesloten van hun hogerdimensionale expressies. Duisternis en angst zijn de afwezigheid van licht en liefde. Angst vervult hun bewustzijn wat ze afscheidt van anderen, hun planeet en zichzelf. Door deze complete afscheiding zijn ze in staat tot gruweldaden die op dit moment veel plaatsvinden in onze veranderende realiteit. Dit gebeurt altijd tijdens Ascentie en is niets nieuws. Het licht en duister worden steeds meer gepolariseerd zodat mensen en planeet hun duistere lagen van angst en illusie kunnen loslaten om innerlijk licht en waarheid te onthullen.

Sommigen hebben vrijwillig een lichaam genomen om tijdens rampen terug te keren naar hun vorm van licht. Op deze manier asissteren ze bij de ontwaking van zij die nog gevangen zitten in ontkenning en illusies van de derde dimensie. Zij die rampen overleven zijn voor altijd veranderd door de moed, samenwerking en spiritualiteit die nodig is om te herstellen. Nu de driedimensionale illusies omvallen ontwaken steeds meer mensen naar hun oneindige wijsheid, kracht en liefde. Steeds meer mensen kijken naar binnen en vinden het comfort, het weten, de eenheid en onvoorwaardelijke liefde van de hogere frequenties van realiteit.

In twee realiteiten tegelijk leven
Wanneer je naar binnen keert wordt je uitgelijnd met de vijfdimensionale expressie van jezelf die voor of tijdens Ascentie vrijwillig met je samensmelt. Door te versmelten met een vijfdimensionale expressie van jezelf kun je een fysiek lichaam houden terwijl je tegelijkertijd de vijfde dimensie ervaart. Door te leren in deze twee realiteiten tegelijk te leven versnelt de verruiming van je bewustzijn alsmede het proces van persoonlijke en planetaire Ascentie.

Wanneer je volledig bent geascendeerd naar de vijfde dimensie kun je ervoor kiezen om die realiteit al dan niet te verkiezen als je primaire realiteit. Je leerde langzaam te functioneren in een driedimensionale realiteit. Op dezelfde manier zul je ook weer moeten leren hoe je functioneert in de vijfde dimensie.

Je aardse expressie ervaart je vijfdimensionale zelf terwijl je vijfdimensionale zelf de Ascentie op Aarde ervaart. Je ziet de realiteit dan niet langer vanuit het perspectief van afscheiding en limitatie maar vanuit het perspectief van eenheid en waarheid. Een kleine vorm van klei is te klein om al je licht en liefde te kunnen bevatten. Je bent deel van Gaia en haar lichaam, de Aarde. Je bevindt je in je menselijke vorm, je lichaam, maar ook in het collectieve lichaam, de planeet, om de persoonlijke en planetaire Ascentie te kunnen ervaren.

Het eerste teken dat je verandert in je lichtlichaam blijkt niet uit je fysieke lichaam, dat constant worstelt om zich aan te passen aan de stijgende frequenties van de Aarde, maar uit je gedachten en emoties. Je laat angstige gedachten en emoties los zodat je een hoopvolle, liefdevolle, kalme en vredige staat van bewustzijn kunt vasthouden. Omdat je bewustzijn niet langer werkt als kwelling en je emotionele lichaam de kern van je lichtlichaam vindt kun je de resonantie van onvoorwaardelijke liefde langer vasthouden.

Je ontdekt dat je leert om van jezelf te houden en je beschermt deze liefde. Situaties, plaatsen, mensen en andere zaken die je trilling kunnen verlagen krijgen geen aandacht meer. Je neemt in bepaalde gevallen ontslag. Sommige vrienden kunnen rekenen op je liefde terwijl andere verdwijnen uit je leven. Oncomfortabele situaties of situaties waar conflict uit voortkomt interesseren je niet meer omdat je je realiseert dat ze je resonantie verlagen.

Je maakt beslissingen in een staat van vrede en kalmte. Terwijl je eenheidsbewustzijn zich uitbreidt zie je de wereld om je heen als elementen van Gaiaís lichaam. Persoonlijke Ascentie wordt planetaire Ascentie.

68
2012 / Het proces van herinnering en communicatie met de hogere dimensies
« Gepost op: mei 25, 2011, 12:10:50 pm »
Steeds meer mensen bevinden zich in het proces van herinnering en communicatie met de hogere dimensies.

Terwijl meer mensen ontwaken en de frequentie van de Aarde continu stijgt, wordt bewuste communicatie met onze galactische familie steeds gewoner, zelfs normaal.

Sommige mensen zijn naar een ander land geŽmigreerd en werden zo afgeleid omdat ze zich moesten aanpassen aan het nieuwe land dat ze vergaten om contact te onderhouden met de familie van het thuisland.

Op dezelfde manier is incarnatie op de fysieke Aarde zo overweldigend dat veel mensen zijn vergeten hoe je kunt communiceren met onze galactische familie. Gelukkig herinneren we steeds meer van thuis en andere realiteiten met een hogere frequentie.

Weet je nog dat je aanbood om te helpen op Aarde? Er wordt nu een beroep op je gedaan.

Er zijn vele verschillende bronnen die vele verschillende boodschappen ontvangen. Elk van deze boodschappen bevat een deel van de waarheid. Elke realiteit op Aarde bevat een deel van de waarheid die je bijstaat in het proces om voorbij deze (driedimensionale) vibratie te bewegen.

Er zijn vele verschillende delen van onze maatschappij die elk staan voor een verschillend onderdeel van het geheel om zo een succesvolle evolutie van de Aarde te garanderen. Je hoeft niet elke boodschap van alle realiteiten van de Aarde te horen om in staat te zijn op individueel niveau het wonderlijke moment te bevatten waar we ons nu in bevinden.

Er zijn verschillende opties. Mensen kunnen ervoor kiezen die realiteit niet te accepteren als hun ervaring. Een andere keuze is dat ze door tijd en ruimte reizen naar een realiteit waarin een dergelijke ervaring al is afgerond. Daarnaast is er de optie om de vibratie aan te nemen van de galactische familie, je ware vibratie. In dit laatste geval overstijg je de ervaring van fysieke Ďdoodí net zoals in de tijd van Atlantis.

Arcturus is de Elohim van de Zevende Straal. Arcturus is vijfde dimensie en hoger. Arcturus heeft nooit een fysiek lichaam gehad. Veel mensen hebben in vele realiteiten in de tempels van Arcturus gewerkt. Arcturus begeleidt ons, en allen die deze woorden lezen, in voorbereiding op de Grote Verandering die plaatsvindt op onze planeet.

Arcturus is voornamelijk actief in het proces van verandering want Arcturus staat voor het violette vuur van transmutatie. Arcturus is geen individu of beschaving zoals je individualiteit op het fysieke niveau ervaart. Vanaf de vijfde dimensie is er geen afscheiding en derhalve geen individualiteit zoals wij dat hier kennen. Individualiteit betekent afscheiding van de anderen in de dimensie waarin je leeft. Op Arcturus is iedereen verbonden in alles wat is.

Arcturus is een vortex met een specifiek doel en allen die dat doel delen vormen een deel van de vortex van Arcturus. Deel dit proces met mensen. Lijn je uit met de energieŽn van het violette vuur van transmutatie. Herinner de andere realiteiten waarin je leeft.

Om te kunnen helpen bij de grote transformatie is het van belang dat je eerst een persoonlijke transformatie doormaakt, tenminste tot het volgende niveau. Het proces van transformatie is uiteraard eindeloos maar vibrationele niveaus hebben een grens waarna je naar het volgende niveau gaat.

Arcturus is het violette vuur. Dit is de sleutel naar de Arcturiaanse Corridor. Communiceer met de Arcturianen, communiceer met wezens uit de hogerdimensionale realiteiten. Het is van groot belang communicatie met de galactische familie te Ďnormaliserení. Voordat de galactische familie naar de realiteit van de Aarde komt zijn ze in ons bewustzijn voor eenieder die bereid is om te luisteren.


» Bron: Niburu

69
2012 / De nieuwe mens 2.0
« Gepost op: mei 16, 2011, 09:53:14 pm »
ďEr vindt zoveel verandering plaats op de subtiele niveaus dat het afzonderlijk behandelen van alle veranderingen gelijk zou staan aan het zoeken naar een steen die in de oceaan is geworpen.Ē - Zeven Zusters van de Pleiaden.

Voelt je hoofd ook zo zwaar als lood? Staat je hart in vuur en vlam en voelt je lichaam als een oude krant? Dan heten we je welkom bij de volledige integratie van hoofd-hart-lichaam.

Het goede nieuws is dat de voorlopers van het nieuw-menselijke bewustzijn deze maand de opwaardering naar het nieuw-menselijke prototype voltooien, de laatste transformatie naar een geÔntegreerd bestaan van bewustzijn, lichaam en ziel. Het slechte nieuws is dat het pijn doet.

Sinds mei zijn de baringsweeŽn steeds pijnlijker geworden en het lijkt alsof dit nog enige tijd zal aanhouden. Maar de onzichtbaren zeggen dat er halverwege de maand mei enige verzachting zal komen en ze geven ook toe dat deze maand erg gericht zal zijn op het fysieke. Elke cel van je lichaam zal pijn blijven doen in het proces van cellulaire mutatie. Tot het eind der tijden, zo lijkt het.

Fysieke integratie
ďWat we duidelijk willen maken is dat zij die zich op het pad naar eenheid bevinden zijn aangekomen op een punt van diepe fysieke integratie, een kruising op alle lagen van perceptuele realiteit die nu worden verwerven tot het tapijt van de nieuwe menselijke vorm.Ē - Zeven Zusters

Als april een maand was van opnieuw inschatten, heroriŽntatie en resetten dan is mei een maand van integratie, mutatie en het veranderen van vorm. De laatste weken werden alle delen van onszelf die we opnieuw moesten opeisen aan ons onthuld tijdens de oneindig ogende retrograde van Mercurius. We komen nu uit een zeer lange en productieve innerlijke fase waarin we vele levens aan menselijke en genetische karma hebben losgelaten en opgeschoond. Onze cellen hebben echter door de snelle groei in een relatief korte periode nog altijd de tijd en ruimte nodig om te veranderen en zich uit te lijnen met ons nieuwe niveau van bewustzijn.

Vanwege al het innerlijke werk wat we de afgelopen maand hebben afgerond ervaren we een duidelijke verdieping, een onmiskenbare herkenning van de ziel, een groeiend bewustzijn van thuis wat elke cel in ons lichaam opvult. Letterlijk.

Op dit moment laten we een andere laag van dichtheid achter ons om ons uit te lijnen met de harmonieuze energieŽn van de nieuwe menselijke vorm en het voelt niet goed, maar wanneer we steeds meer uitgelijnd worden met de vibratie van onze complete, gereinigde kern, wie we werkelijk zijn, passen onze lichamen zich aan en laten ze los, passen zich aan en laten ze los. Het eindresultaat is een geperfectioneerd fysiek lijf, de fysieke representatie van onze goddelijk-menselijke blauwdruk.

ďRond het midden van mei kun je enigszins vooruitgang boeken, dit hangt af van hoe goed het lichaam de nieuwe energieŽn kan assimileren. Wanneer je vasthoudt aan onopgeloste zaken uit het verleden zal vooruitgang worden beperkt tot waar je bereid bent los te laten. De fysieke symptomen van mutatie kunnen nog altijd voor overlast zorgen maar enkel tot het punt waarop je het verleden volledig hebt losgelaten, stevig in het heden staat en gericht bent op de toekomst. Vertrouw op de intelligentie van je lichaam en het wijst je de weg naar huis.Ē - Zeven Zusters

Nieuw-menselijke gezondheid
ďAls we gezondheid in de nieuw-menselijke vorm zouden moeten definiŽren zouden we dit zeggen: harmonie. We zouden het woord gezondheid echter liever willen veranderen in harmonie.Ē - Zeven Zusters

We hebben al weken lang last van symptomen en we zijn net zo moe als aan het begin van onze reis. Deze diepe vermoeidheid bevindt zich in elk weefsel, orgaan, bot en elke spier van ons lichaam, zelfs ons bloed is moe, maar tot nu toe is niet duidelijk waarom.

De onzichtbaren zeggen dat dit komt omdat we letterlijk van fysieke vorm veranderen en dat ons lichaam al onze vitaliteit gebruikt om te veranderen, dat we tevoorschijn komen uit onze spreekwoordelijke cocons. Alhoewel de gelijkenis met een vlinder vaak wordt gebruikt veranderen we echt van de ene fysieke expressie naar de andere, van binnenuit. Net als een vlinder loopt het loslaten van beperkingen synchroon met grotere cycli van creatie. Zie ook deze gedetailleerde video over hoe een rups verandert in een vlinder.

Wanneer we door deze intense perioden van fysieke transformatie gaan is het belangrijk om stil te staan bij de enorme verandering die we doormaken. De verandering die we doormaken is geen incrementele (lineaire) heling die plaatsvindt net als in de holistische constructen van het oude paradigma, waarbij we net als bij een ui laag voor laag toewerken naar onze kern. Daarentegen vereist de biologische Ascentie (het opnieuw verbinden) dat we eerst toegang krijgen tot onze kern om zo op elk niveau van ons wezen ware en blijvende verandering te bewerkstelligen.

Daarom is er voor zij die zich op het pad van Ascentie bevinden geen individuele behandeling beschikbaar die al onze symptomen kan laten verdwijnen, niet alleen omdat deze behandelingen extern zijn, maar omdat ware gezondheid niet wordt bereikt door heling, maar door herinnering van en uitlijning met onze goddelijke staat van welzijn. Het verschil zit Ďm in de focus.

Met andere woorden brengt het Ascentieproces ons niet van slecht naar beter (lineair) maar van beperking naar vrijheid (kwantum). Het resultaat is een blijvend effect maar het proces is veel grootschaliger, wat ook de reden is dat de sterrezaad strijders ontworpen zijn om eerst te gaan.

Deze felle onafhankelijke groep stapte naar voren als de biologische testers van de bŤtaversie van het nieuw-menselijke prototype en deze groepen komen nu eindelijk (maar langzaam) uit de bŤta (veranderings) fase en worden spoedig volledig operationele 2.0 versies terwijl we langzaam het einde bereiken van een enorme innerlijke reis en de laatste fase bereiken van onze fysieke transitie naar de Ďandere zijdeí. Alhoewel we tevoorschijn komen moeten onze vleugels nog uitharden voordat we kunnen vliegen, dus wees geduldig.

De onzichtbaren hebben altijd gezegd dat fysieke gezondheid als laatste aan bod zou komen en ze maken duidelijk dat het niet gaat om de gezondheid zoals we die altijd hebben gekend. Deze staat van eenheid is superieur aan het fysieke welzijn. De nieuwe menselijke gezondheid is 'een versmelting van circulaire patronen van gelukzaligheid, creatieve energieŽn die ongestoord vloeien en met elkaar verbonden zijn en toch onafhankelijk van elkaar zijn, energieŽn die uitzenden en op een harmonieuze en moeiteloze manier met elkaar communiceren, vrij van de verstoring door afscheiding die de golf van vitale levenskracht in het bewustzijn van de lagere dimensies onderbreekt'.

Ze delen ook dat de 2.0 versie, voorzien van christus-bewustzijn, flexibel, spontaan, zelfstandig en makkelijk te bewegen is, ze noemen het de Ďultieme staat van fysiek bestaaní en ťťn die minder onderhoud behoeft dan het oudere (3D) model. Godzijdank.

Omdat de nieuwe menselijke vorm werkt met het kristallijne magnetisme in het gebied van fluÔde vormen, krijgen we als het ware een nieuwe printplaat, ťťn die in het nieuwe grid is gebouwd en de codes bevat die benodigd zijn voor fysieke deelname aan bewuste cocreatie.

Wanneer onze opwaardering voltooid is zal onze mogelijkheid om ons aan te passen aan energie aanzienlijk zijn en ons nieuwe menselijke lijf stelt ons niet alleen in staat om ons goed te voelen - nieuw begrip - maar navigeert enkel en alleen op het (kristallijne) grid van de nieuwe Aarde, wat nu overal om ons heen bestaat, puur potentieel pulseert en geduldig wacht om haar oneindige intelligentie uit te dragen middels onze glimmende nieuwe stellaire lichamen.

Van dienstverlening naar creatie
ďEenieder van jullie heeft nu volledige controle over je eindbestemming. Het is niet langer een plaats waar je bij elkaar komt om het goede van de mensheid te creŽren, om te repareren wat kapot is, maar een plaats waar je bij elkaar komt om vanuit een diepe passie te creŽren, vanuit een weerbarstig verlangen om jouw unieke bijdrage aan de planeet te manifesteren door de pure reflectie van je ware zelf.Ē - Zeven Zusters

We zijn eindelijk op een punt aangekomen waarop we onze goddelijkheid uitdrukken zodat onze oude contracten vervallen, alsmede de diepe ingebakken programmering dat we hier zijn om de Ďwereld te reddení. Redden of het verlenen van diensten is niet meer nodig, we zijn nu simpelweg hier om een deel van onszelf te delen wat anderen vervolgens omhoog tilt. Deze verandering is belangrijk want wanneer we werken vanuit het Ďreddení van iets, houden we vast aan hetzelfde paradigma waar we nu uitbreken. Kan niet.

De onzichtbaren willen dat we goed begrijpen dat de voorlopers van de nieuwe Aarde veranderen van dienstverlening naar creatie, wat een geheel andere opbouw is qua energie.

Elke wens of impuls om een ineenstortende wereld te Ďreddení komt voort uit een gepolariseerd bewustzijn, creŽert chaos, beperkt ons om de nieuwe tijdslijn te creŽren. Zoals Albert Einstein zei: ďProblemen kunnen niet worden opgelost met dezelfde manier van denken waarmee ze werden gecreŽerdĒ. Het gaat hier ook op. Terwijl de buitenwereld in chaos verkeert is het noodzakelijk dat we naar een hoger niveau van denken gaan door te herinneren dat blijvende verandering alleen komt wanneer we de energieŽn die de chaos creŽerden overstijgen.

We zijn hier nu om een nieuwe weg te creŽren, om een nieuwe wereld te creŽren, om inspiratie als ons wapen en liefde als ons schild te gebruiken. En er is geen weg meer terug.

ďWeet dat je bijdrage aan de wereld niets meer en niets minder is dan wat jou in vuur en vlam zet, het is de schittering van het creatieve potentieel van de Zon in eenieder van jullie, het centrum van je belichaamde kracht om te creŽren waar iedereen profijt van heeft.Ē - Zeven Zusters

Dans met het goddelijke
ďBegrijp dit: er is niet langer een gat tussen wie je bent en wie je wilt zijn.Ē - Zeven Zusters

Het verleden en de toekomst versmelten en we beginnen te werken vanuit het nulpunt, waar de universele elixer van creatie zicht bevindt. Het voelt alsof we niet langer deelnemen aan ons leven, maar met ons leven. Niets buiten het nu kan onze attentie nog lang vasthouden. Dit betekent dat we niet langer opereren vanuit een plaats die zal zijn, maar ťťn die reeds is.

We zijn niet langer wezens die hier zijn om enkel les te geven door informatie te verstrekken maar we zijn hier door les te geven met behulp van het geÔntegreerde, belichaamde weten dat alleen kan worden bereikt door het eerst zelf te ervaren. Wanneer we dit goed doen trekken we de universele krachten van creatie aan, niet omdat we ze hebben aangeroepen maar omdat we zelf deze krachten zijn geworden. Terwijl we met deze krachten van creatie versmelten door onze aanwezigheid worden we ťťn met het goddelijke door heilige vereniging. Terwijl deze energieŽn ons sturen om te doen, te creŽren, te spreken, te dansen, te zingen, lief te hebben, alleen dan zullen we de ware betekenis van cocreatie begrijpen.

Deze heilige dans werkt op basis van wiskunde en geometrie. In het verleden was de creatie op basis van afscheiding een combinatie van heilige wetenschap en menselijke wil waarbij de technologie van een universele hologram (3D) werd gebruikt die speciaal was ontworpen voor dit spel. Maar nu zijn de krachten van deze heilige wetenschap puur en onmiddelijk.

ďZij die verwikkeld zijn in een kosmische dans met het goddelijke krijgen de mogelijkheden gepresenteerd om deel te nemen aan de creatie van een nieuwe Aarde. Jullie zijn de bouwers, de planologen, de architecten van een geascendeerde Aarde. Probeer te bevatten hoe groots jouw bijdrage tot nu toe is geweest en vooral nu je naar voren stapt om je creatieve visie toe te passen op de wereld als geheel. Jullie zijn de heersers van de nieuwe Aarde, jullie zijn de felste strijders, de pioniers en daarom de bewakers van Eden.Ē - Zeven Zusters

Bruggepoorten
Het nieuw-menselijke (kristallijne) prototype wat de eerste brigade strijders begint te belichamen is ontworpen om enkel te werken en te communiceren met de intelligentie van het nieuwe (kristallijne) grid zonder deel te nemen aan de dynamica van de oude wereld. Daarom is het essentieel dat deze groep zich niet langer verbindt met de ineenstortende wereld. Dit betekent ook dat de punten die de oude wereld en de nieuwe wereld (heilig leven) met elkaar verbinden volledig beschermd zullen worden door vortexen, of energetische velden om de poorten naar de nieuwe Aarde te beveiligen tegen zij die nog niet volledig opnieuw verbonden zijn en nog niet opereren vanuit pure hartresonantie.

Het gaat hier niet om een scheiding, maar meer om het beschermen van de heilige creatie alsmede mensen die nog niet voorbereid zijn op zulke hoge frequenties. Deze onderling met elkaar verbonden punten in het grid dienen als de bruggepoorten om over te steken naar de nieuwe Aarde, zowel voor zielen die zijn geascendeerd naar trialiteit (christus) bewustzijn om toegang te krijgen tot de dualiteit als mensen die ascenderen uit de dualiteit om toegang te krijgen tot trialiteit.

Deze poorten dienen als ankers van hogerdimensionale energie voor de ontmanteling van de oude wereld en werken genezend voor zij die zich geroepen voelen om te dienen. Het is aan zij die volledig christusbewustzijn hebben bereikt om als poortwachter met deze heilige poorten te werken die de nieuwe mens en de nieuwe Aarde ondersteunen.

Zij die al werken met deze heilige poorten tussen dimensies komen met veel meer samen om deze energieŽn uit te zenden naar fysieke locaties die de bio-energetische dynamica ondersteunen wat nodig is om de mensheid naar een heilig niveau van coŽxistentie te tillen.

Wereld zonder grenzen
ďIk voel me als Janus met de mogelijkheid om in twee werelden tegelijk te kijken. De oude wereld voel ik zo intens omdat deze steeds weerzinwekkender voelt. Ik herken de oude wereld maar hoewel de massa er nog steeds zin in heeft lijkt het voor mij eeuwen geleden, het is net een herinnering uit je jeugd die niet meer bij je past en die je eerder verwacht in een antiekwinkel.Ē

ďHet nieuwe is zo spannend. Het lentegevoel is toepasselijk, iets prachtigs wat zich ontvouwt, hier en daar kleine tekens of bewijs. En het vreemde van het nieuwe is dat je niet weet wat je moet verwachten en niet op een manier dat je de toekomst niet zeker kunt weten maar dat je je kunt gaan afvragen wat je graag wilt wanneer er geen grenzen zijn.Ē

» Bron: Niburu

70
2012 / Contact: Things are building up to the grand finale
« Gepost op: mei 07, 2011, 11:07:01 am »
It is becoming very obvious that the Human Race is at a key point in its evolution. The collapse of the old ways confirms that they are no longer suitable for the new Human that is emerging. However many only see an uncertain future offering more chaos and catastrophes. It is therefore important for our mission to commence upon Earth without delay. Our acknowledged presence will allay many fears and give hope, whereas often at present only despair and desperation exist.

You do have a wonderful future waiting to unfold that is only held back by the last gasp antics of the dark Ones. We shall therefore exalt our allies to forge ahead and start a sequence of events that will end in Ascension. If we do not get the response we desire, we shall be allowed to force the issue in the interests of all of you.

As you will know by now, when we refer to using force it is by way of persuasion or through the application of Universal Laws. We wish that your civilization had taken the opportunity offered many years ago, to bring peace to your world. However, it was not to be and you were lured into thinking that you were free citizens and that your lives were normal. Yet you were gradually having your freedom taken away from you, and it was done by such subtle means you were unaware as to what was happening. To your credit many souls started to understand what was taking place, and movements grew that sought the changes that would lift you up and bring peace.

That was a signal duly noted by the Spiritual Hierarchy, who extended the time period to enable more souls to awaken to the truth. That decision has proved to be successful, as a great surge in your consciousness levels has been recorded. It is a sad fact that many are called, but some souls are too set in their ways and beliefs to respond. We still interact with them as with any other soul, as we see the true potential of all of you. Great care and love is given unconditionally, as we know that it is only a matter of time before a group of souls is ready to ascend. By your reckoning it will be a long, long time, but it will come with the cyclic nature of all that exists.

If you hold onto your faith in us, you will deflect the negative energies that are inevitably leveled at us by those who do not understand the Light. We represent change and it does not come easily to those who are beholden to the material world. Their fascination with it will often only last whilst they are successful, but it cannot bring true fulfillment and the inner peace that brings joy and happiness. Many already enjoy such peaceful levels of existence, and they are able to walk tall through any discord or confusion because they are no longer affected. Such Beings are the beacons of Light that bring calmness wherever it is needed. Their high energies also have a healing affect on people around them. This level can be achieved by anyone who lives their life in Love and Light and gives no place to the lower vibrations.

Whatever effort you need to put in to achieve Ascension, will be more than worth it and should not be looked upon as having been a sacrifice on your part. To live in the Love and Light is your natural demeanor, as you return to levels that were once your home. Have we not told you that you are gods in the making, in which case you have a natural urge to return to them. Duality is a game that upon completion you leave behind, having gained immense experience that you take with you. No experience is without some value, and you will forever evolve until you again return to the Source. Perhaps you can now understand why you need to release attachments to the lower vibrations. Think into the future and hold that image, and know it is vastly superior to anything that you presently experience.

Things are building up to the grand finale, and as you know it will come good. There is no other ending this time round, and the Divine Plan will ensure a happy ending. It was different in bygone times when you yourselves created your future. Now however the line has been drawn and this cycle of duality must come to an end. Ultimately every soul will find itself exactly where it should be, and there is no place for error. Be glad and look forward to a heavenly existence knowing that you will never again enter the duality cycle. From hereon life will be idyllic and fulfilling while you enjoy the beauty and comforts of the higher dimensions. You will need for nothing at all, and have everything that makes life an absolute pleasure. Words cannot describe the bliss you will experience and the Light that permeates all that exists.

We really are in a waiting scenario, as the final acts are about to be played out. So much is near fruition, and tremendous effort has been put into bringing the result we expect. Your input is till vital and we need you to focus your Light upon any issue or person that stands in the way of our success. Together we have to continue transmuting the dark energies, and thus weaken their ability to interfere with the process of change. It is you the people who hold the real power so we encourage you to put out positive thoughts, and never give in to the fear factor. There will continue to be terrorists all of the time there is inequality in the world, and a countryís sovereignty is interfered with. They will however withdraw from their activities in the near future, when it is understood that a peaceful conclusion can be achieved. It will be backed by our presence and assurance that peace will be restored everywhere in the world.

Peace is the answer to almost all of your problems. At a stroke it will remove fear and replace it with hope, joy and peaceful co-operation between all people. We are therefore laying down the plans for a great leap forward, and await the opportunity to first clear the decks. Much preparation has already been made and you will find that once we achieve our first objective, the rest will follow quite rapidly.

I am SaLuSa from Sirius and most grateful for all of the activity put in by the Lightworkers. It has helped our aims to push ahead with our projects, and we now stand at the ready to proceed. The Galactic Federation are most pleased with your positive outlook and it will bring its own rewards.

» Bron: Niburu

71
2012 / Contact: Dingen worden opgebouwd richting de grote finale
« Gepost op: mei 07, 2011, 11:03:26 am »
Het wordt heel duidelijk dat het Menselijk Ras op een belangrijk moment staat in haar evolutie. De ineenstorting van oude systemen bevestigt dat deze niet langer geschikt zijn voor de nieuwe Mens in opkomst. Toch voorzien velen slechts een onzekere toekomst met meer chaos en rampen. Het is voor onze missie daarom belangrijk zonder uitstel op Aarde te beginnen. Onze erkende aanwezigheid zal vele angsten doen afnemen en hoop geven, terwijl er momenteel vaak alleen maar wanhoop en radeloosheid bestaat.

Jullie hebben echt een prachtige toekomst die op ontvouwing staat te wachten en die slechts door de laatste haperende capriolen van de duisteren wordt tegengehouden. We zullen daarom onze bondgenoten blij maken om van start te gaan, en een reeks gebeurtenissen te beginnen die met Ascentie zullen eindigen. Als we niet de gewenste reactie krijgen, mogen we de zaak, in het belang van jullie allemaal, forceren.

Zoals jullie inmiddels zullen begrijpen, wanneer wij naar het gebruik van geweld verwijzen, is dit door middel van overredingskracht of middels het toepassen van Universele Wetten. We zouden willen dat jullie beschaving de kans had gegrepen die vele jaren terug werd aangeboden, om vrede in de wereld te brengen. Het mocht echter niet zo zijn, en jullie werden verleid te denken dat jullie vrije burgers waren en dat jullie een normaal leven leidden. Toch werd jullie vrijheid geleidelijk van jullie weggenomen, en het werd met dergelijke subtiele middelen gedaan dat jullie niet bewust waren van wat er gebeurde. Dankzij jullie begonnen vele zielen te begrijpen wat er plaatsvond, en groeiden er bewegingen die de veranderingen zochten waarmee jullie je konden verheffen en vrede krijgen.

Dat was een signaal dat terecht door de Spirituele HiŽrarchie werd opgemerkt, en die de tijdsperiode verlengde om meer zielen voor de waarheid te laten ontwaken. Die beslissing heeft bewezen succesvol te zijn want er is een grote toename in jullie bewustzijnsniveaus waargenomen. Het is een triest feit dat velen zijn geroepen maar dat sommige zielen te vast zitten in hun gewoonten en overtuigingen om te reageren. We hebben met hen nog steeds contact, net als met iedere andere ziel, omdat we het ware potentieel van jullie allemaal zien. Enorme zorg en liefde wordt onvoorwaardelijk gegeven omdat we weten dat het slechts een kwestie van tijd is voordat een groep zielen gereed is om te ascenderen. Met jullie berekening zal dat een lange, lange tijd zijn maar het zal komen door de cyclische natuur van alles wat bestaat.

Als jullie je vertrouwen in ons behouden, zullen jullie de negatieve energieŽn laten afketsen die onvermijdelijk op ons worden afgevuurd door degenen die het Licht niet begrijpen. Wij vertegenwoordigen verandering en dit ontstaat niet gemakkelijk bij degenen die vastzitten in de materiŽle wereld. Hun fascinatie ermee duurt vaak slechts zolang als dat ze succesvol zijn, maar het kan geen echte vervulling geven of de innerlijke vrede die plezier en geluk geeft. Velen genieten al van zoín vredig bestaansniveau, en zij zijn in staat tijdens onenigheid of verwarring recht overeind te blijven omdat ze niet langer worden beÔnvloed. Dergelijke Wezens zijn de bakens van Licht die kalmte brengen wanneer het nodig is. Hun hoge energieŽn hebben ook een genezend effect op de mensen om hen heen. Dit niveau kan door iedereen worden bereikt die zijn of haar leven leidt in Liefde en Licht en geen ruimte geeft aan de lagere trillingen.

Welke inspanning je ook moet leveren om Ascentie te bereiken, het zal het meer dan waard zijn en je zou het niet als een opoffering van jouw kant moeten beschouwen. Om in Liefde en Licht te leven is jullie natuurlijke manier van doen, als jullie terugkeren naar niveaus die eens jullie thuis waren. Hebben we jullie niet verteld dat jullie goden in de maak waren, in welk geval jullie een natuurlijke drang hebben om ernaar terug te keren. Dualiteit is een spel dat jullie na afloop achter je laten, na immense ervaring te hebben opgedaan welke jullie met je mee nemen. Geen ervaring is zonder enige waarde, en jullie blijven je voorgoed ontwikkelen tot jullie opnieuw terugkeren naar de Bron. Misschien begrijpen jullie nu waarom jullie verbindingen met de lagere trillingen moeten loslaten. Zie de toekomst en houd dat beeld vast, en weet dat het oneindig superieur is aan alles wat jullie nu ervaren.

Dingen worden opgebouwd richting de grote finale, en zoals jullie weten komt het goed. Er is deze keer geen ander einde, en het Goddelijk Plan garandeert een goede afloop. Het was in vroeger tijden anders toen jullie zelf je toekomst creŽerden. De lijnen zijn nu echter uitgezet en deze cyclus van dualiteit moet eindigen. Uiteindelijk zal iedere ziel zichzelf exact daar aantreffen waar ze moet zijn, en er is geen ruimte voor fouten. Wees blij en kijk uit naar een hemels bestaan, wetende dat jullie nooit meer opnieuw de cyclus van dualiteit betreden. Van hieruit zal het leven idyllisch en vervullend zijn terwijl jullie van de schoonheid en het comfort genieten van de hogere dimensies. Jullie zullen totaal niets nodig hebben, en alles hebben wat het leven tot een absoluut plezier maakt. Woorden kunnen de zaligheid niet beschrijven die jullie gaan ervaren en het Licht dat alles wat bestaat doordringt.

Wij bevinden ons echt in een afwachtend scenario, omdat de laatste handelingen bijna helemaal klaar zijn. Zoveel is nabij verwezenlijking, en er is een enorme inspanning gestoken in het tot stand brengen van het verwachte resultaat. Jullie inbreng is tot dan van vitaal belang en we hebben jullie nodig om je Licht te focussen op iedere kwestie of persoon die ons succes in de weg staat. We moeten samen doorgaan met het omvormen van de donkere energieŽn, en op die manier hun vermogen verzwakken om zich met het veranderingsproces te bemoeien. Jullie zijn het, het volk, die de echte macht bezitten dus we moedigen jullie aan positieve gedachten uit te zenden en nooit aan de angstfactor toe te geven. Er zullen terroristen blijven bestaan zolang er ongelijkheid in de wereld is en er bemoeienis is met de soevereiniteit van een land. Zij zullen zich echter in de nabije toekomst terugtrekken uit hun activiteiten, wanneer wordt begrepen dat er een vreedzame afsluiting kan worden bereikt. Het zal door onze aanwezigheid worden ondersteund en door de garantie dat overal in de wereld vrede wordt hersteld.

Vrede is het antwoord op bijna al jullie problemen. In ťťn klap zal het angst verwijderen en het vervangen door hoop, vreugde en een vreedzame samen-werking tussen alle mensen. We stippelen daarom de plannen uit voor een grote sprong vooruit, en wachten op de kans om actie te ondernemen. Veel voorbereidend werk is al verricht en jullie zullen zien dat wanneer we eenmaal ons eerste doel bereiken, de rest heel snel zal volgen.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik ben heel dankbaar voor alle activiteiten die door de Lichtkrachten zijn verzet. Het heeft onze plannen geholpen om rustig door te gaan met onze projecten, en nu staan we klaar om verder te gaan. De Galactische Federatie is uiterst blij met jullie positieve houding en het zal zijn eigen beloning opleveren.


» Bron: Niburu

72
2012 / Contact: We of the Galactic Federation are part of your destiny
« Gepost op: mei 05, 2011, 11:47:32 am »
As you are finding out time is not constant, and according to what you are doing it will sometimes seem to speed up so that you convinced you have lost time. It shows how you have moved into a vibrational mode of a higher level of consciousness. Eventually time will no longer be experienced as linear and it will all be in the ďNowĒ, as in reality the past, present and future are all One. It is why we can state quite positively that at our level of observation, Ascension has already taken place.

The process of Ascension is gradually changing your body and whole outlook, as of course it is to be expected and is a quite natural occurrence. There are also those souls that are not responding to the higher energies, and in fact have little or no interest in that process. There is as a result a separation occurring between the two groups, and this will determine which of them ascend or leave the Earth for a different destination. It is all part of the Divine Plan and based on Universal Law, which ensures each soul proceeds correctly to the next stage of their evolution.

In the context of what is due to take place in the remaining period leading up to Ascension, your upliftment is really the most important issue. The preparations for a quantum leap into the future are necessary to introduce you to an almost entirely different life style. There is a gap that needs to be bridged resulting from the deliberate actions of the Illuminati to hold you back. It has left you in a perpetual state of need, and prevented you from experiencing the advantages that new technological advances would have given you. Consequently most of you have struggled to exist, and almost all Third World countries have lived in continual poverty. You are to experience abundance and peace before the end times arrive, and once you have ascended you will move into a most wondrous and fulfilling time. The Earth is beautiful in its present form, but once ascended it will be a showcase of perfection and truly a heavenly abode. Equally you will be its appointed guardians and will have reached an understanding, that allows for your full appreciation of Mother Earthís place in your lives as a fully conscious Being.

We of the Galactic Federation are also part of your destiny, and not simply here to guide you onwards. We are part of you and together we will re-unite again and become as One, as we move on to the next stage of evolution. You are at last returning to the levels of consciousness you were at previously. The veils of separation are lifting, and it will not be long before you realise who you truly are and reclaim your sovereignty. In spite of what some of you feel, you are worthy of the opportunity that is before you and should take it with two hands. It will be thousands of years before one again comes along again. It is of course entirely your choice, and be assured you would have been well informed of it before you came to Earth for this lifetime. If you feel drawn to the idea of Ascension, then most certainly you will be one who has decided to be part of it. Do not be concerned as to whether you are ready for it, as already your consciousness levels will be rising. This may well be apparent from the subtle changes you are experiencing within yourself. You will find a greater control over yourself where thoughts and emotions are involved, and more able to centre yourself so that you remain calm and peaceful regardless as to what goes on around you. Indeed, you can bring a measure of calmness to others by simply being around them.

We realise you are tired and frustrated at the long wait for an obvious sign of positive changes. Yet within the turmoil and chaos presently taking place, are the first signs of a major cleansing occurring. Understand that the Earth is polluted with negative energies, which must be cleared away before peace can be established. It is sad that certain souls who are directly involved in such issues are in the thick of it, but it is often their choice to atone for actions taken that have led to it. It releases karma and ultimately will enable a new positive energy to be grounded in those areas. There are of course physical changes that must also take place, and it is these that we monitor to keep any damage and loss of life to a minimum. We stress that it is not our right to interfere with your life plans, which for some of you means you will be in places where the most activity occurs. It does not in any way deny you the same opportunity to ascend as every other soul, as even following the death of the physical body it can still take place.

We are more active than ever, as the Earth reels once again because of the upsurge of negative events. However, Mother Earth is aware that it is all part of the vital cleansing that must be completed before all can ascend. You can expect outbreaks of violent changes, as the energies of Earth are subject to the effects of the powerful Light energies coming in. The lower energies are being transmuted quicker than ever, and it is bringing a more peaceful outcome. As Beings of Light they are also lifting you up, and we recommend that you take the necessary time needed to allow them to be absorbed into your body. It is after all gradually changing, and will continue to do so until its cells become crystalline and able to contain a greater degree of consciousness. You are heading for a great upliftment that leads to full consciousness and your elevation to become a Galactic Being.

Go about your daily routines with a positive attitude, and do not let fear enter into your thoughts. You must know by now that your future is assured, and that the Divine Plan for your civilisation and Mother Earth cannot fail. So do not succumb to the attempts of the dark Ones to distract you from your path. They are in fact torn apart by the sudden rise in consciousness, and the growing awareness of how they have controlled and enslaved you. You are seeking the truth in all matters, and indeed it shall set you free. Your trust has been badly abused by those who should have worked for your best interests instead of their own. They have been found out for what they really are, and their days are numbered. Soon there will be dramatic changes that will allow for extensive changes where major governments are concerned. Very little will advance until you have the right people leading you into the final period before Ascension.

I am SaLuSa from Sirius, and remain the spokesperson for one group that represents the Galactic Federation, and guides you ever onwards.

» Bron: Niburu


73
Zoals jullie merken is tijd geen constante, en naar gelang wat jullie doen, zal de tijd soms sneller lijken te gaan zodat je ervan overtuigd bent dat je tijd kwijt bent. Het toont aan hoe jullie naar een trilling zijn gegaan met een hoger bewustzijnsniveau. Uiteindelijk zal tijd niet langer als lineair worden ervaren en vindt alles plaats in het 'Nu', want in werkelijkheid zijn verleden, heden en toekomst allen Eťn.

Daarom kunnen we volkomen zeker stellen dat op ons niveau van waarneming Ascentie al heeft plaatsgevonden. Het proces van Ascentie verandert langzaam jullie lichaam en hele zienswijze, zoals natuurlijk is te verwachten en het is een volkomen natuurlijke gebeurtenis. Er zijn ook zielen die niet reageren op de hogere energieŽn, en in feite in dat proces weinig of geen interesse hebben. Als gevolg daarvan vindt er een scheiding plaats tussen de twee groepen, en dit gaat bepalen wie van hen ascendeert of de Aarde verlaat voor een andere bestemming. Het maakt allemaal deel uit van het Goddelijk Plan en is op Universele Wetgeving gebaseerd, hetgeen garandeert dat elke ziel correct verder gaat naar het volgende stadium van haar evolutie.

In de context van wat er in de resterende tijd tot aan Ascentie moet gebeuren, is jullie verheffing echt het belangrijkste punt. De voorbereidingen op een kwantumsprong in de toekomst zijn noodzakelijk om jullie kennis te laten maken met een vrijwel volkomen andere stijl van leven. Er dient een gat te worden overbrugd dat het gevolg is van de doelbewuste acties van de Illuminati om jullie tegen te houden. Het bracht jullie in een aanhoudende staat van behoeftigheid, en verhinderde jullie de voordelen te ervaren die nieuwe geavanceerde technologieŽn jullie hadden kunnen geven. Bijgevolg hebben de meesten van jullie gestreden voor hun bestaan, en hebben bijna alle Derde Wereld landen in voortdurende armoede geleefd. Jullie gaan overvloed en vrede ervaren voor de eindtijd arriveert, en eenmaal geascendeerd gaan jullie naar een uiterst wonderbaarlijke en bevredigende tijd. De Aarde is prachtig in haar huidige vorm, maar na haar Ascentie zal ze een toonbeeld zijn van perfectie en echt een hemelse verblijfplaats. Op vergelijkbare wijze worden jullie als haar opzieners aangesteld en zullen jullie een inzicht hebben bereikt dat de mogelijkheid biedt de plaats van Moeder Aarde in jullie leven als volkomen bewust Wezen, volledig te waarderen.

Wij van de Galactische Federatie maken ook deel uit van jullie bestemming, en zijn niet alleen hier om jullie verder te leiden. Wij zijn een deel van jullie en samen zullen we ons opnieuw herenigen en Eťn worden, als we doorgaan naar het volgende stadium van evolutie. Eindelijk keren jullie terug naar de bewustzijnsniveaus waar jullie eerder zaten. De sluiers van afscheiding gaan omhoog, en het duurt niet lang meer voor jullie beseffen wie je werkelijk bent en jullie je soevereiniteit opeisen. In weerwil van wat sommige van jullie voelen, zijn jullie de kans waardig die voor jullie ligt en zouden jullie die met beide handen moeten pakken. Het zal duizenden jaren duren voor er opnieuw ťťn voorbij komt. Het is natuurlijk helemaal jullie keuze, en jullie kunnen ervan op aan dat jullie hierover goed zijn geÔnformeerd voordat jullie voor dit leven naar de Aarde kwamen. Als jullie je aangetrokken voelen door het idee van Ascentie, zijn jullie vrijwel zeker iemand die besloten heeft eraan deel te nemen. Maak je geen zorgen of je er klaar voor bent, want jullie bewustzijnsniveaus zijn al aan het stijgen. Dit kan heel goed merkbaar zijn aan de subtiele veranderingen die jullie in jezelf ervaren. Jullie zullen een grotere controle over jezelf ervaren wat betreft gedachten en emoties, en beter in staat zijn jezelf te centreren zodat jullie kalm en vreedzaam blijven, ongeacht wat er zich om jullie heen afspeelt. Jullie kunnen inderdaad een bepaalde mate van kalmte aan anderen overbrengen door simpelweg in hun nabijheid te zijn.

We beseffen dat jullie moe zijn en gefrustreerd door het lange wachten op een duidelijk teken van positieve veranderingen. Toch zijn er, te midden van de huidige onrust en chaos, de eerste tekenen van het plaatsvinden van een grote schoonmaak. Begrijp dat de Aarde met negatieve energieŽn is vervuild die voordat vrede tot stand kan worden gebracht, moeten worden opgeruimd.

Het is triest dat bepaalde zielen die direct bij dergelijke zaken zijn betrokken er middenin zitten, maar het is vaak hun keuze om voor gedane zaken die ertoe hebben geleid te boeten. Het bevrijdt karma en zal uiteindelijk mogelijk maken dat een nieuwe positieve energie in die gebieden wordt verankerd. Er zijn natuurlijk fysieke veranderingen die ook moeten plaatsvinden, en dit is wat wij monitoren om elk verlies van leven tot een minimum te beperken. Wij benadrukken dat het niet ons recht is ons met jullie levensplannen te bemoeien, hetgeen voor sommige van jullie betekent dat jullie op plaatsen zullen zijn waar de meeste activiteit plaatsvindt. Het ontzegt jullie op geen enkele manier de mogelijkheid om net als iedere andere ziel te ascenderen, want zelfs na de dood van het fysieke lichaam kan het nog steeds plaatsvinden.

We zijn actiever dan ooit want de Aarde wankelt weer opnieuw door de opleving van negatieve gebeurtenissen. Toch is Moeder Aarde zich ervan bewust dat het allemaal deel uitmaakt van de vitale zuivering die moet zijn voltooid voor alles kan ascenderen. Jullie kunnen uitbarstingen van heftige veranderingen verwachten, omdat de energieŽn van de Aarde onderhevig zijn aan de effecten van de krachtige instromende LichtenergieŽn. De lagere energieŽn worden sneller dan ooit omgevormd en het leidt tot een vreedzamer resultaat. Zij tillen jullie, als Wezens van Licht, ook omhoog en wij raden jullie aan de benodigde tijd ervoor te nemen om ze in je lichaam op te laten nemen. Het is uiteindelijk geleidelijk aan het veranderen en zal hiermee doorgaan tot de cellen ervan kristallijn zijn geworden en in staat om een grotere mate van bewustzijn te bevatten. Jullie stevenen af op een grote verheffing die naar volledig bewustzijn leidt en naar jullie sprong omhoog om een Galactisch Wezen te worden.

Doe je dagelijkse routine met een positieve houding en laat angst je gedachten niet binnenkomen. Jullie moeten nu inmiddels weten dat jullie toekomst is gegarandeerd en dat het Goddelijk Plan voor jullie beschaving en Moeder Aarde niet kan mislukken. Bezwijk niet voor de pogingen van de duisteren om jullie van je pad af te leiden. Zij zijn in feite verscheurd door de plotselinge toename in bewustzijn, en het groeiende besef van hoe zij jullie hebben gecontroleerd en tot slaaf gemaakt. Jullie zoeken in alles de waarheid, en het zal jullie inderdaad vrij maken. Jullie vertrouwen is erg misbruikt door degenen die in jullie, in plaats van in hun eigen belang hadden moeten werken. Ze hebben ontdekt wat ze werkelijk zijn, en hun dagen zijn geteld. Binnenkort komen er drastische veranderingen die veelomvattende wijzigingen mogelijk maken met betrekking tot belangrijke regeringen. Er zal heel weinig vooruitgang zijn tot jullie de juiste mensen hebben om jullie naar de laatste periode voor Ascentie te leiden.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en ik blijf de woordvoerder namens ťťn groep die de Galactische Federatie vertegenwoordigt en begeleid jullie altijd verder.

» Bron: Niburu

74
2012 / Wens jij dat UFO's zich openbaren?
« Gepost op: maart 27, 2011, 02:24:00 pm »
Het is onbelangrijk wie deze vertaalde boodschap aan je doorspeelde; Elk van jullie wenst haar/zijn vrije wil te gebruiken en ook geluk te ervaren. Dit werd ons duidelijk gemaakt, en het is binnen ons bereik.

Je vrije wil is afhankelijk van de kennis die je hebt over je eigen kracht. Je geluk hangt af van de liefde die je geeft en ontvangt. Zoals alle bewuste rassen in deze fase van evolutie kunnen jullie je geisoleerd voelen op jullie planeet. Nochtans, jullie staan op de drempel van een ommezwaai met chaotische toestanden; slechts een minderheid is zich daarvan bewust. Het is niet onze verantwoordelijkheid om uw toekomst te veranderen als jullie er zelf niet voor kiezen.

Beschouw deze boodschap als een wereldwijd referendum! Jullie antwoord is de stemming!

Wie zijn wij?
Noch jullie wetenschappers, noch jullie geestelijke leiders spreken unaniem over de onverklaarde verschijnselen in de lucht, die de mensheid reeds sinds duizenden jaren waarneemt. Om de waarheid te kennen moet je het bekijken zonder de filter van je geloof, ongeacht hoe respectabel dat geloof ook mag zijn. Een groeiend aantal van jullie onderzoekers (niet noodzakelijk bekend) bewandelen nieuwe wegen op het gebied van kennis, en benaderen heel dicht de waarheid. Vandaag wordt jullie samenleving overspoeld door een oceaan van informatie; slechts een heel klein deel hiervan wordt bekendgemaakt, namelijk dat deel dat niet te veel opschudding veroorzaakt.

In de loop van jullie geschiedenis is gebleken dat datgene wat belachelijk en onwaarschijnlijk leek juist wel mogelijk werd, en ook realiteit werd. Dit gebeurde vooral de laatste vijftig jaar. Wat nog moet komen zal nog verrassender zijn. Jullie zullen het slechtste, en het beste ontdekken!

Net als miljarden anderen in dit heelal zijn wij bewuste wezens, sommigen noemen ons "buitenaardse wezens", maar de werkelijkheid is iets genuanceerder. Er is geen fundamenteel verschil tussen jullie en ons, behalve dat wij andere evolutiefases doorleefden. Net als in elke andere georganiseerde structuur bestaat in onze interne relaties ook een hiŽrarchie. Bij ons is die gebaseerd op de wijsheid van verschillende rassen. Het is met de goedkeuring van deze hiŽrarchie dat wij ons tot jullie wenden. Net als de mesten van jullie zijn ook wij op zoek naar het Opperwezen. Wij zijn dus geen goden of halfgoden, maar eigenlijk jullie gelijken in het kosmisch broederschap.

Fysiek verschillen wij een beetje van jullie, maar de meeste onder ons hebben een menselijke gedaante. Ons bestaan is realiteit, maar de meeste van jullie hebben dat nog niet door. Wij zijn zo maar geen 'observaties'(voorwerpen), wij zijn bewust(e wezens) net als jullie. Het lukt jullie niet ons te vatten, omdat wij meestal onzichtbaar blijven voor jullie zintuigen en instrumenten. Wij willen deze lacune op dit ogenblik (in jullie geschiedenis) opvullen. Wij hebben deze beslissing collectief genomen, maar dat volstaat niet. Jullie beslissing is nodig. Door deze boodschap worden jullie het die beslissen! U ( elk van U)persoonlijk. Wij hebben geen menselijke vertegenwoordiger op Aarde die uw beslissing zou kunnen leiden.

Waarom zijn wij niet zichtbaar?
Op bepaalde stadia van de evolutie ontdekken "menselijke gemeenschappen" in de kosmos nieuwe vormen van wetenschap die de beheersing van de materie overstijgt. Dematerialisatie en materialisatie horen daar bij. In jullie menselijke samenleving werd dit reeds in enkele laboratoria tot stand gebracht; dit gebeurde in nauwe samenwerking met andere "buitenaardsen", ten koste van gevaarlijke compromissen. Dit blijft voor jullie bewust geheim gehouden door sommigen van jullie leiders (vertegenwoordigers).

Er zijn de objecten en verschijnselen in de atmosfeer en in de ruimte, die jullie wetenschappers kennen, namelijk wat jullie UFO's noemen; behalve dat zijn er ook nog ruimteschepen die in wezen multidimentioneel zijn en daar ook bij horen.

Vele mensen zijn met deze ruimteschepen in contact gewest, zij hebben ze gezien, gehoord, gevoeld, of zijn er in psychisch contact mee geweest. Sommige van deze ruimteschepen worden geleid door occulte krachten die jullie "regeren". Dat jullie waarnemingen zo zeldzaam zijn komt door de mogelijkheid deze schepen te dematerialiseren. Doordat je ze niet zelf gezien hebt geloof je niet in hun bestaan. Wij begrijpen dat volkomen. De meerderheid van deze waarnemingen gebeurde individueel; het doel is iemand's ziel te raken zonder de samenleving in beroering te brengen. De "rassen" (van buitenaardsen) die jullie omringen doen dit met opzet zo, maar omwille van heel verschillende beweegredenen.

Minder positieve (negatieve) multidimentionele wezens spelen een rol in de schaduw van de menselijke dictators. Zij houden zich discreet op de achtergrond om hun bestaan en greep geheim te houden. Wij blijven op de achtergrond uit respect voor de vrije wil van de mens, zodat de mens zijn eigen zaken kan beredderen en zelf tot technische en spirituele volwassenheid kan komen. Er wordt met verlangen uitgekeken naar het intreden van de Mensheid in de familie van galactische beschavingen.

Wij kunnen ons bij klaarlichte dag laten zien, en jullie zo helpen deze eenheid te bereiken. Tot nu toe hebben wij dit nog niet gedaan, omdat te weinige van jullie dit met heel hun hart gewenst hebben. Dit kwam door onwetendheid, onverschilligheid of angst, of omdat de situatie het niet rechtvaardigde. Vele van diegene die onze nachtelijke verschijningen bestuderen tellen de lichten in de nacht zonder de weg te verlichten. Zij denken dikwijls in termen van "dingen", terwijl het in feite om bewuste wezens gaat.

Wie zijn jullie?
Jullie zijn het nageslacht van vele tradities die doorheen de tijden elkaar wederzijds verrijkt hebben. Dit is ook waar voor alle rassen die op aarde leven. Jullie doel is om samen een gemeenschappelijk project te realiseren, met respect voor deze afstamming. De uiterlijkheden van je culturen lijken jullie gescheiden te houden, omdat jullie die uiterlijkheden met jullie dieper wezen verwarren. De uiterlijkheden zijn nu belangrijker geworden dan de kern van uw Hoger Zelf. Voor nu regerende krachten is dit belang van de uiterlijkheden een verzekering om hun macht niet te verliezen. Het is jullie taak om de vorm te overstijgen, maar die tegelijk toch nog te respecteren voor zijn rijkdom en schoonheid. Als wij het geheim van de vorm te begrijpen kunnen wij van mensen houden in al hun verschillend zijn. Vrede is iets heel anders dan het ontbreken van oorlog, het betekent dat jullie worden wat jullie in werkelijkheid zijn: een broederschap.Het aantal oplossingen dat binnen uw bereik zijn, om tot dit bewustzijn te komen, vermindert. In contact komen met een ander ras dat voor jullie een spiegelbeeld kan zijn van jullie ware aard is een van deze oplossingen

Wat is jullie situatie?
Op een paar zeldzame uitzonderingen na, hadden onze tussenkomsten weinig impact op jullie mogelijkheden om gemeenschappelijke of individuele beslissingen te nemen over jullie toekomst. Wij weten dit door onze kennis van jullie diepe psychologische mechanismen. Wij zijn tot het besluit gekomen dat vrijheid dag na dag opgebouwd wordt. Dit gebeurt naarmate het wezen bewust wordt van zijn zichzelf en zijn omgeving, en zo stilaan remmingen en traagheid overwint. Hoewel veel mensen moedig zijn en vol goede wil, wordt deze traagheid (starheid, besluiteloosheid, gebrek aan evolutie) kunstmatig in stand gehouden, tot het voordeel van een groeiende gecentraliseerde macht.

Tot voor kort had de mens nog op bevredigende wijze controle over zijn beslissingen. Nu echter gaat deze controle over zijn eigen lot meer en meer verloren. Dit gebeurt door het steeds toenemend gebruik van gevorderde technologieŽn, maar dit heeft dodelijke gevolgen voor de ecosystemen van zowel de aarde als de mens, en dit zal onomkeerbaar worden.

Langzaam maar zeker verliezen jullie de fantastische mogelijkheid om het leven aantrekkelijk te maken. Jullie veerkracht wordt artificieel aan banden gelegd, en daar kan jullie vrije wil niet tegen in gaan. Dergelijke technologieŽn, die zowel lichaam als geest beÔnvloeden bestaan, en de plannen om ze te gebruiken zijn in de maak.

Dit kan nog afgewend worden, als jullie maar je creatieve krachten behouden, zelfs al moeten zij samenleven met de slechte bedoelingen van jullie potentiŽle overheersers. Dit is de reden waarom wij onzichtbaar blijven. Als er nu geen collectieve reactie komt van grote omvang, dan is deze individuele kracht gedoemd te verdwijnen. De tijd die nu komt is er een van breuk, in welke zin (richting)dat ook mag zijn. Maar moet je absoluut tot het laatste moment wachten om oplossingen te vinden? Zou je best anticiperen of pijn lijden?

Jullie geschiedenis is vol van ontmoetingen tussen volkeren die elkaar moesten ontmoeten, dikwijls in conflictsituaties. Veroveringen gebeurden bijna altijd ten nadele van anderen. Nu is de aarde een dorp geworden, waar iedereen iedereen kent, en toch gaan de conflicten door, en bedreigingen allerhande verergeren in duur en hevigheid.

Hoewel een Mens een individu is met vele potentiŽle mogelijkheden, toch kan hij deze niet met waardigheid tot uitdrukking brengen. Dit geldt voor de overgrote meerderheid van jullie, en komt door politieke, culturele en plaatsgebonden beperkingen. Jullie zijn met enkele miljarden. Toch zijn de opvoeding van jullie kinderen, jullie levensomstandigheden, evengoed als deze van vele dieren en planten onder de controle (onder de duim) van een klein aantal van jullie politieke, financiŽle, militaire en religieuze afgevaardigden. Jullie denken en geloven worden vorm gegeven naargelang de (politieke) partijbelangen, die jullie tot slaven maken, terwijl je toch het gevoel gegeven wordt dat je je toekomst volledig onder controle hebt; wat in essentie nog wel waar is. Maar er is een lange weg tussen een wens en een feit, vooral wanneer de spelregels onbekend zijn. Deze keer zijn jullie niet de veroveraars; misleidende informatie is een militaire strategie die door mensen gebruikt wordt.

Om via gesofistikeerde technologieŽn gedachten, emoties (of organisaties) op te roepen die eigenlijk niet bij je thuishoren, is een nog oudere strategie. Fantastische kansen op vooruitgang staan heel dicht bij groot maar moeilijk zichtbaar gevaar op destructie. Deze gevaren zowel als kansen nu aanwezig. Maar jullie kunnen enkel datgene zien wat je getoond wordt.

Terwijl het eind van de natuurlijke rijkdommen (grondstoffen) in zicht is, is er toch nog geen collectief project hoe daar zal mee omgesprongen worden. De uitputting van het ecosysteem heeft irreversibele limieten overschreden. De grondstoffen worden schaars, en worden oneerlijke verdeeld; de basisprijzen zullen dagelijks stijgen, en dit zal (broeder)moorden op grote schaal veroorzaken, maar ook zal dat toeslaan in het hart van jullie steden en op het platteland. De haat groeit, maar ook de liefde. Dit is wat jullie toch nog vertrouwen geeft in jullie mogelijkheid om oplossingen te vinden. Nochtans, de kritieke massa is te klein, en er wordt voortdurend op heel clevere wijze gesaboteerd. Het menselijk gedrag, dat door vroegere gewoontes en trainingen vorm gekregen heeft is onderhevig aan inertie, traagheid, en dit leidt jullie in een doodlopende straat. Jullie vertrouwen deze problemen toe aan vertegenwoordigers (politiekers); deze mensen hun gewetensvolle zorg voor het gemeenschappelijk welzijn is echter langzaam aan het wegebben en er komen belangen van multinationals voor in de plaats. Zij debatteren heel lang over de vorm, maar zelden over de inhoud. Net op het ogenblik van actie gebruiken zij vertragingsmanoeuvres, zodat keuze niet meer mogelijk is. Dit is de reden waarom jullie beslissingen van vandaag direct en voelbaar uw overleving van morgen zal beÔnvloeden, dit is nu meer waar dan ooit tevoren in jullie geschiedenis.

Welk gebeuren zou deze traagheid die typisch is voor elke beschaving drastisch kunnen veranderen? Waar kan een collectief en verenigend bewustzijn vandaan komen, dat een eind kan maken aan deze blinde stormloop? Stammen, bevolkingen en menselijke naties hebben elkaar steeds ontmoet en hadden steeds interacties; oog in oog met de gevaren die de menselijke familie nu bedreigen is wellicht de tijd gekomen om een grotere communicatie over en weer te laten plaatsvinden. Een grote golf is op het punt te ontstaan, die is opgebouwd uit heel positieve en ook heel negatieve aspecten.

Wie is in dit geval de "derde partij"?
Er zijn twee manieren om een kosmisch kontact te leggen met een andere beschaving: ofwel via de afgevaardigden (leiders) ofwel rechtstreeks, met individuen zonder onderscheid. De eerste methode veroorzaakt belangenconflicten, de tweede vergroot het bewustzijn.

De eerste methode werd gekozen door een groep rassen met als motivatie de mensheid in slavernij te houden, en tegelijk de grondstoffen van de aarde te beheersen, de genenpool en de menselijke emotionele energie.

De tweede methode werd gekozen door en groep rassen die zich verenigden met dienstbaarheid als doel. Wij van onze kant hebben voor dit onzelfzuchtig doel gekozen en hebben enkele jaren terug contact gemaakt met vertegenwoordigers van de menselijke machthebbers; zij hebben onze uitgestrekte hand geweigerd met als uitvlucht dat onze doelstellingen niet compatibel waren met hun strategische visie.
Daardoor moeten individuen vandaag zelf kiezen zonder de inmenging van enige vertegenwoordiger. Wat wij eerst vroegen aan diegenen waarvan wij dachten dat zij de bekwaamheid hadden om aan uw geluk bij te dragen vragen wij nu aan U!

De meeste van jullie waren er zich niet van bewust dat niet menselijke wezens deel hebben aan de uitoefening van de gecentraliseerde macht. Dit wordt niet vermoed en is ook niet zichtbaar. Dit verloopt zo efficiŽnt dat zij op heel subtiele wijze de controle in handen genomen hebben. Zij zijn het niet noodzakelijk eens met jullie plan in de materie, en dat is juist wat hun in de nabije toekomst heel efficiŽnt en heel gevaarlijk kan maken. Jullie moeten nochtans weten dat een groot aantal van jullie vertegenwoordigers dit gevaar bestrijden. Besef ook dat niet alle ontvoeringen tegen jullie gebeuren.

Het is moeilijk de waarheid te herkennen. Hoe zou je in zulke omstandigheden je vrije wil kunnen gebruiken, als je zo gemanipuleerd wordt? In welke mate ben je werkelijk vrij? Vrede en vereniging van jullie eigen volkeren zou een eerste stap zijn op weg naar harmonie met beschavingen buiten die van jullie. Maar dat is juist wat diegenen die jullie van achter de schermen manipuleren tot elke prijs willen vermijden, want door te verdelen kunnen zij heersen! Zij heersen ook over diegenen die jullie besturen. Hun macht komt voort uit hun mogelijkheid om in jullie wantrouwen en angst te zaaien. Dit schaadt jullie kosmische natuur.

Deze boodschap is van belang omdat over een paar jaar de greep van deze manipulators zijn toppunt bereikt en hun misleidende en moorddadige plannen zich dan zullen materialiseren.

Hun deadlines zijn niet ver meer af, en de mensheid zal ongekende folteringen ondergaan gedurende de tien volgende cycli. Om jezelf te verdedigen tegen deze naamloze agressie moeten jullie tenminste genoeg informatie hebben die naar de oplossing leidt. Dit geldt evengoed voor mensen, ook daar heerst weerstand tussen de dominante rassen. Hier zal het uiterlijk niet volstaan om de overheerser en de vriend te onderscheiden. In de huidige fase van jullie intuÔtie kunnen jullie het onderscheid haast niet maken. Behalve intuÔtie zal ook training nodig zijn als de tijd rijp is.

Omdat wij ons bewust zijn van de onschatbare waarde van de vrije wil nodigen wij jullie uit voor een alternatief.

Wat kunnen wij aanbieden?
Wij kunnen jullie een meer holistische visie aanbieden van het universum en van het leven, van opbouwende interacties, het ervaren van eerlijke en broederlijke relaties, van technische kennis die verlost, het einde van lijden, het gecontroleerd uitoefenen van individuele macht, toegang tot nieuwe energiebronnen, en tot slot een beter begrip van bewustzijn.

Wat wij niet kunnen is jullie bevrijden van jullie persoonlijke en collectieve angsten, of wetten brengen die jullie niet zouden gekozen hebben, of jullie helpen aan jezelf te werken in een individuele en collectieve inspanning om de wereld te bouwen die jullie verlangen, in een geest van het verkennen van nieuwe horizonten.

Wat zou er voor ons inzitten?
Mochten jullie beslissen dat een dergelijk contact plaatsvindt, dan zouden wij ons verheugen over de redding van het broederlijke evenwicht in dit deel van het universum, over de vruchtbare diplomatieke uitwisselingen, en de intense vreugde te beseffen dat jullie verenigd zijn om datgene te bereiken waar jullie toe in staat zijn. Dit soort vreugde is heel gezocht in het universum, want het is vol Goddelijke energie.

Wat vragen wij?
"WENSEN JULLIE DAT WIJ ONS LATEN ZIEN?"

Hoe kan je deze vraag beantwoorden? De waarheid van de ziel kan telepathisch gelezen worden. Het volstaat dat je jezelf de vraag klaar en duidelijk stelt, en het antwoord een duidelijk geeft, alleen of in groep, zoals je zelf wenst. Of je in het centrum van een stad bent of midden in de woestijn heeft geen invloed op de uitwerking van je antwoord? JA of NEE? ONMIDDELLIJK NA HET STELLEN VAN DE VRAAG! Doe het alsof je met jezelf aan 't praten bent, maar terwijl je aan de boodschap denkt. Dit is een universele vraag, en deze enkele woorden hebben in hun context een krachtige betekenis. Laat je niet dwarsbomen door twijfel.

Daarom zou je kalm moeten overleggen, in eer en geweten, om je antwoord perfect op de vraag af te stemmen; het best is dat je antwoordt onmiddellijk na de vraag nog eens te lezen. Je hoeft je niet te haasten om te antwoorden, adem, en laat je doordringen door alle kracht van je vrije wil. Wees fier op wat je bent! Misschien ben je verzwakt door problemen; vergeet ze voor enkele ogenblikken en wees jezelf. Voel de kracht die in je opborrelt. Jij hebt volledige controle over jezelf! Een enkele gedachte, een enkel antwoord kan je nabije toekomst drastisch veranderen, in een richting of een andere. Je individuele beslissing om in je innerlijke zelf te vragen dat wij ons tonen in jullie stoffelijke werkelijkheid, in vol daglicht is kostbaar en essentieel voor ons.

Ook al kan je de wijze kiezen die je het best past zijn rituelen in feite nutteloos. Een openhartige vraag, met je eigen hart en wil geformuleerd, zal steeds opgemerkt worden door diegenen van ons aan wie het gericht is. In je eigen privť stemhokje van je vrije wil zal jij de toekomst vorm geven.

>>vervolg hieronder>>

75
Spirituele kennis / De onzekerheid bij het maken van beslissingen
« Gepost op: maart 13, 2011, 03:48:35 pm »
Het maken van een beslissing
Het kan zijn dat je in je leven een weloverwogen beslissing wil nemen. Bijvoorbeeld als je gaat verhuizen. Dit kan ook gaan over je werksituatie en er zijn nog meer situaties te bedenken waarin je een weloverwogen beslissing wil nemen.

Voorbeeld: het kopen van een huis.
Laat ik als voorbeeld het kopen van een huis nemen. Het kan zijn dat je nu ergens woont waar je eigenlijk niet meer zo op je gemak woont. Er zijn recent nieuwe mensen in de straat komen wonen waar je het niet mee kan vinden, of er is veel overlast die je nu helemaal beu bent, etc. Je gaat nadenken over dit alles. Wil ik wel gaan verhuizen? Wil ik niet gaan verhuizen? En zo ja, ga ik dan een koophuis nemen of ga ik huren? Je gaat de voor en nadelen naast elkaar leggen, maar ergens ben je nog steeds onzeker. Zal de buurt waar ik heen ga wel een leuke buurt zijn? Hoe zullen de buren zijn? Is er overlast, en zo ja hoe erg is die?

Er zijn veel dingen die je je kan afvragen over een nieuwe buurt, en hoe meer vragen je hebt, des te onzekerder je kan worden over deze beslissing. Het gevolg is dat je daardoor geen beslissing neemt en ongelukkig de huidige situatie blijft voortzetten.

Experimenteren is aards en niet de doorslaggevende factor.
Je kan experimenten uitvoeren om te kijken wat er zou gebeuren als je iets doet, bijvoorbeeld rekensommetjes maken als je bang bent dat je een huis niet kan betalen of in een buurt rond gaan lopen om te kijken of je iets ziet waar je je aan zou kunnen storen. Het doen van experimenten kan je helpen om het nemen van de beslissing uit te stellen, maar het zal niet zorgen dat je de beslissing kan nemen. Natuurlijk, door veel experimenten uit te voeren die keer op keer bevestigen dat het kan, zul je twijfel wegnemen. Maar zo lang je er niet klaar voor bent, zul je altijd blijven twijfelen ongeacht de resultaten van je experimenten. Daarnaast is en blijft een experiment een experiment. Dat wil zeggen: een experiment kan zeggen dat iets goed is, en als je het experiment daarna nog een keer voert kan het ineens zeggen dat het niet goed is. Een experiment is slechts een vorm van indicatie.

Je moet er aan toe zijn.
Zoals al eerder aangegeven, je moet eraan toe zijn voordat een wens uit gaat komen. Wil je gaan verhuizen, dan zal je pas de juiste stappen ondernemen wanneer je echt besloten hebt dat je gaat verhuizen. Bij het houden van experimenten ben je geen beslissing aan het nemen, maar je bent puur aan het testen. Je kan zeggen: okee, om dit probleem aan te pakken ga ik eens kijken of het werkt als ik dit doe. Dit is een leuke gedachte, maar werkt bij voorhand niet. Als jij niet 100% achter je beslissing staat (en bij een test sta je er zeker niet achter (anders was het geen test)), dan zal de oplossing ook niet de oplossing zijn die je probleem op lost. Hooguit is de oplossing een indicatie. Want als je test, dan vraag je om een indicatie.

Vertrouwen hebben in het lot.
Als je zover bent dat je voorbij de fase bent met testen, en je wil er voor de volle 100% voor gaan, dan zeg ik: doen! Heb vertrouwen dat het goed komt. Het lot zal je altijd proberen gelukkig te maken, en als je nu in een huis woont waar je niet gelukkig bent, dan zal het lot je helpen om een huis te vinden waar je wel gelukkig bent.

Dit geeft een heel mooi voordeel. Het kan zijn dat je bang bent, dat als je inderdaad gaat verhuizen, dat het je dan gaat tegen vallen. Het lot zal ervoor zorgen dat je je gelukkig voelt in dit huis. Het zal niet tegen gaan vallen, zolang jij je laat lijden door het lot en je gevoel. Stel dat je een huis ziet en je denkt, ik ga deze proberen, terwijl het niet het mooie huis is dat het lot voor je in petto heeft, weet dan, dat het lot ervoor zal zorgen dat je dit huis niet krijgt, zodat je dat andere veel mooiere huis wel zal krijgen.

Vind je het moeilijk om de eerste stap te zetten, kijk dan of je iemand kent die je daarmee kan helpen. Ga een gesprek aan, en laat het lot je mee voeren.

De knop omzetten.
Zodra je eenmaal besloten hebt dat je het gaat doen, en je hebt het vertrouwen dat het goed komt, dan zul je zien dat alles vanzelf gaat. De knop gaat om, en het lot kan je geven waar je om vraagt. Mensen zullen  je pad kruisen die jou kunnen helpen om bij je doel te komen, en voor je het weet ga je balen dat je dit niet vťťl eerder gedaan hebt.

Veel plezier bij het hebben van vertrouwen in het lot. :) Dat het je zal geven waar je naar verlangd.

Pagina's: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 13

Pagina opgebouwd in 0.105 seconden met 20 queries.