Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - LPChip

Pagina's: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 13
31
Ascentie / Inleiding
« Gepost op: mei 12, 2013, 01:24:37 pm »
Ik heb een nieuw forum gemaakt om door te gaan waar ik ben gestopt in het forum 2012. Omdat het nu 2013 is, vind ik het niet handig om in het forum 2012 door te gaan.

Vele hadden het idee dat op 21 december 2012 iedereen zou ascenderen. Naarmate de datum dichterbij kwam begon ik meer te begrijpen dat het anders is.

Niet iedereen zal ascenderen, simpel weg omdat het een keuze is die je maakt. Als je wil, dan kun je ascenderen. Niet iedereen wil ascenderen, en om die reden kan niet iedereen ascenderen.

Daarnaast is voor hen die het wel wil de ascentie begonnen. Ascentie is niet iets wat *poef* gebeurd. Het is een moment waar je naartoe werkt.

Veel van de in het 2012 forum geposte informatie is nog steeds van toepassing. Heb je dat niet gelezen, doe dat dan alsnog.

Ascentie zal mogelijk zijn door het proces te begrijpen maar ook door de zoektocht naar jezelf aan te gaan en daarin alles wat lage energie (angst, boosheid, woede, jaloezie, en andere lage energieen) heeft op te lossen en ermee leren om te gaan zodat het geen deel meer van jezelf hoeft te zijn.
Als je deze ballast kwijt bent, zul je lichter gaan leven. Op een gegeven moment, zul je begrijpen wat je kan doen om ascentie te doen.

32
Overige onderwerpen / Enorm mooi filmpje. Echt hartverwarmend.
« Gepost op: mei 12, 2013, 01:13:32 pm »
Miljoenen Russische automobilisten hebben een dashboardcamera met een zuignap aan hun voorruit hangen, die continu filmt als een bewakingscamera.

De apparaten zijn voor een paar tientjes te koop in iedere Russische elektronicazaak. De enorm populaire cameraís zijn vooral ontwikkeld tegen corrupte verkeersagenten.

Speciale websites en YouTubekanalen verzamelen de mooiste en bizarste momenten in het Russische verkeer. Meestal verschijnen op internet vooral videoís van ongelukken of agressie in het verkeer, maar uit onderstaande video blijkt dat het ook heel anders kan.


» Bron: Niburu


Ik heb de video aangepast omdat de oorspronkelijke video verwijderd is.

33
2012 / Fijn Aquariustijdperk
« Gepost op: december 21, 2012, 10:53:46 am »
Lieve leden en gasten van Armina,

Vandaag is het een hele speciale dag. Vandaag is de eerste nieuwe dag van de mayakalender (eng), welke cyclus zo'n 5000+ jaar duurt.

Omdat het een bijzondere dag is wenst Armina iedereen een fijne nieuwe cyclus. Met oog op Ascentie gaan de komende jaren enorm bijzonder worden en Armina kijkt ernaar uit om dit te mogen beleven.

Mocht je vragen hebben over deze nieuwe periode, dan kun je altijd een onderwerp starten op het forum.

Liefs,
LPChip

34
2012 / Erg mooie UFO beelden vastgelegd
« Gepost op: december 20, 2012, 01:26:27 pm »
In het Engelse Milton Keynes is de volgende UFO gefilmd. Dit is op 12-12-2012 gefilmd.Daarnaast is er een ufo gefilmd bij onze zon om ervoor te zorgen dat wij geen last zullen krijgen van zonnevlammen. Wij worden daadwerkelijk beschermd in verband met de Ascentie die we mogen ondergaan.

35
2012 / Contact: Twijfel niet aan je gevoelens (19-12)
« Gepost op: december 19, 2012, 04:06:46 pm »
Er zijn veel verschillende meningen over het belang van de samenstand op 21 december. Hoe dan ook voelen jullie allemaal tot op een bepaalde hoogte een verandering in frequentie.

Het kan niet voorbij gaan zonder je te beÔnvloeden, maar mensen die er actief aan deelnemen zullen er meer van meekrijgen.

De langetermijneffecten laten zien dat vele veranderingen plaatsvonden, maar dat er tijd voor nodig was voordat ze zich manifesteerden. De ontwikkeling van het massabewustzijn van de mensen heeft een flinke impuls gekregen. Creatie is het resultaat van je projecties, verlangens en intenties. Nu er meer licht dan ooit is gegrond op aarde is het van belang om positief te zijn en goed na te denken over waar je je gedachten op richt.

Je zult binnenkort een verruimd bewustzijn hebben en je bewust worden van de veranderingen om je heen. Ze zijn mogelijk subtiel en meer mensen dan normaal voelen zich opgelucht en blij. Mensen worden vriendelijker en er ontstaat een nieuwe kalmte. Er zullen zich minder stressvolle situaties voordoen. Een nieuwe vrede is neergedaald op aarde die een einde brengt aan de chaos en oorlogen. We helpen je je dromen verwezenlijken omdat er veel dient te veranderen om je in het nieuwe tijdperk te loodsen. Je staat aan het begin van een mooie tijd van tevredenheid en vreugde.

Je richt je met name op je voorbereiding op wat gaat komen. Zoek op de dag zelf indien mogelijk een plek op waar je vredig kunt ontspannen. De energieŽn bereiken hun hoogtepunt om 11.11 uur, maar blijven daarna ook doorgaan. In de dagen erna kun je veranderingen opmerken. Het zou een verrassing zijn als je niets zou voelen, maar dat kan voortkomen uit een onvermogen om vast te stellen wat normaal is of het resultaat zijn van de samenstand. Twijfel niet aan je gevoelens omdat je gevoeliger bent voor veranderingen dan je denkt.

Deze eindtijd is waar je op hebt gewacht en zal je niet teleurstellen. In de wetenschap dat dualiteit aan zijn eind is wordt je opgetild naar een andere dimensie en kun je de lagere trillingen loslaten. Je gaat van onzekerheid, problemen en stress naar een leven vol geluk, vreugde en blijheid. Het kan niet worden tegengehouden, de leden van de Illuminati hebben daar de macht en invloed niet langer voor.

Ik ben SaLuSa van Sirius en wij zullen jullie voortgang nauwgezet volgen. We willen jullie voor nu zonder verdere invloed van ons overlaten aan jullie ervaringen. De Galactische Federatie is ook blij met jullie overwinning voor het licht en wenst jullie de komende dagen veel plezier toe.

Noot: Het volgende bericht zal verschijnen op 28 december aanstaande.


» Bron: Niburu

36
2012 / Contact: Liefde is de sleutel tot alles (17-12)
« Gepost op: december 17, 2012, 06:06:26 pm »
Je raakt gewend aan het idee dat de dualiteit zoals je die hebt ervaren tot het verleden behoort, zodat je verder kunt gaan met het opschonen van alle oude persoonlijke energieŽn die geen plaats hebben in de hogere dimensies.

Het zou gemakkelijker moeten zijn nu je bent opgetild naar een hogere frequentie omdat je instinctief weet wat je aandacht nodig heeft.

Het keerpunt is bereikt en er is geen weg terug. Met de Ascentie van de aarde heb je het gouden tijdperk bereikt en kun je reorganiseren en opschonen om een galactische beschaving op te zetten.

We weten dat velen van jullie die op 12-12 weinig hebben gevoeld, inmiddels veranderingen beginnen op te merken. Dit blijft doorgaan terwijl je lichaam reageert op de energieŽn die je aarde bereiken. Ascentie blijft net zoals je spirituele evolutie doorgaan, maar het zal enige tijd duren tot het volgende cruciale punt wordt bereikt. Je kunt gaan kiezen waar je toekomst ligt. Grote kansen worden je aangeboden, waar je in het verleden voornamelijk bezig was met het verdienen van een inkomen om te kunnen overleven. Dergelijke problemen bestaan in de toekomst niet en je zult alle tijd hebben om je hart te volgen. Het helpen van anderen zal je veel voldoening geven omdat dit het belangrijkste doel in je leven is.

Terwijl de tijd verstrijkt laat je zaken die je plezier gaven in de oude dimensie los. Je verlangen zal meer puur zijn en uit een energie bestaan die je trillingen nog verder verhoogt. Verslavingen en oude gewoonten zullen gradueel verdwijnen omdat je meer interessante en bevredigende manieren ontdekt om je tijd te besteden. Je maakt overal waar je gaat nieuwe vrienden waardoor je een gevoel van vervulling krijgt. Veel speciale relaties die je had op aarde blijven in de toekomst bestaan en door een krachtige liefdesband wordt je nooit lang van elkaar gescheiden.

Liefde is de sleutel tot alles, wat de reden is waarom je wordt aangemoedigd om richting onvoorwaardelijke liefde te werken. Het is de ultieme prestatie die iedere deur voor je opent en je in staat stelt om door de verschillende dimensies omhoog te blijven bewegen. Je hebt te veel afleidingen en confrontaties gehad als gevolg van de mensen die in de lagere trillingen zijn gevallen. Het tijdperk van materialisme loopt snel ten einde voordat het helemaal verdwijnt. In de meest uitdagende omstandigheden heb je vooruitgang weten te boeken en we bewonderen jullie doorzettingsvermogen en vastberadenheid om succesvol te zijn. Het helpt je vooruit op je pad naar voltooiing, wat je echte doel is.

Je hoeft niet noodzakelijkerwijs te weten hoe je dit hoge punt hebt bereikt dat je het nieuwe tijdperk binnendraagt. Jullie hebben in vele levens iedere mogelijke situatie of uitdaging ervaren en door die innerlijke stem bleef je aandacht gericht op je levensplan. Nu de cyclus van dualiteit bijna is afgelopen heeft het weinig tot geen invloed meer op je. Kijk vooruit en stap in je nieuwe zelf, die zijn of haar plaats inneemt in de mooie energieŽn van de hogere dimensies. Hoewel je honderden levens hebt gehad zal de unieke ervaring die je zult krijgen er ťťn zijn om lang te koesteren.

Wij van de Galactische Federatie van Licht maken ons klaar om betrokken te raken bij de vele projecten die het nieuwe tijdperk helpen manifesteren. We zijn klaar voor actie en dat is gezien de vertragingen exact wat je zou verwachten. We blijven wereldse zaken in de gaten houden zoals we dat al enige tijd hebben gedaan. We hebben voorkomen dat de situatie in het Midden-Oosten zou escaleren zodat er geen nieuwe wereldoorlog kon komen. Dergelijke gebeurtenissen behoren al tot het verleden en we kunnen niet wachten om permanente wereldvrede te realiseren. Het moet gebeuren omdat de lage trillingen van oorlog en alles wat ermee verbonden is, niet kunnen bestaan in de hogere dimensies.

Voor mensen die Kerstmis vieren is het een tijd van geven. In gedachten zijn ze bij degenen die minder bevoorrecht zijn. We zien dat jullie liefdevoller en vrijgeviger zijn dan ooit, wat een teken is van de mate waarin je vooruit bent gegaan op je spirituele pad en dat heeft gezorgd voor een grote toename van de hoeveelheid liefde die is gegrond op aarde. Met het nieuwe tijdperk in het vooruitzicht blijven deze energieŽn stijgen en zal er een gevoel van vreugde en blijheid zijn. Het zal geen tijdelijke ervaring zijn omdat de hogere energieŽn op den duur normaal zullen zijn. Het is alsof je bent opgetild door een grote liefde die iedere cel van je lichaam is binnengegaan.

Terwijl de dagen verstrijken merk je dat je vaker harmonie en vrede gaat voelen. Omdat je je eigen lichaam hebt opgeschoond is er plaats gekomen voor hogere energieŽn. Vergeet niet dat je lichaamscellen veranderen tot ze uiteindelijk kristallijn worden. Het biedt ruimte voor een hoger bewustzijnsniveau dat past bij een ziel die de hogere dimensies binnengaat. Het is het begin van je pad naar volledig bewustzijn en een galactisch wezen.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ben verheugd dat je eindelijk de finishlijn in zicht hebt. Je hebt na je lange verblijf in de duisternis lange tijd op deze dagen gewacht. Het licht is diep in je verankerd en blijft exponentieel groeien. Je bent de incarnatie van liefde en we zijn bevoorrecht om er deel van uit te maken.


» Bron: Niburu

37
2012 / Waarom men dacht dat de wereld zou vergaan op 21 december 2012
« Gepost op: december 14, 2012, 05:27:54 pm »
Introductie
De aarde vergaat niet op 21 december. Mensen hebben dit wel gedacht. Je vraagt je misschien af hoe het eigenlijk zover is gekomen dat mensen dit zijn gaan denken.

Door een ervaring die ik maar ook anderen hebben gehad, en ik er achteraf op terug kijk ben ik gaan begrijpen hoe het heeft kunnen gebeuren dat men is gaan denken dat de wereld vergaat.

Ik heb besloten deze wijsheid met jullie te delen. Wellicht kan het helpen om mensen gerust te stellen omdat je nu kan uitleggen dat de wereld helemaal niet vergaat. Ik heb al wat mensen kunnen geruststellen. :)


De Maya kalender
De maya kalender heeft diverse cycli waarvan de laatste ophoud op 21 december 2012. Men heeft aangenomen dat er niet meer is omdat er niet meer cycli zijn. Ze hebben deze aanname gemaakt omdat de Maya kalender uit verschillende cycli bestaat die bij elkaar 5200 jaar bevatten.

Waar ging het fout? Laten we beginnen met de nadruk te leggen op het feit dat dit een kalender is. Wij hebben zelf ook een eigen kalender met dagen, maanden en jaren. Als wij onze kalender erbij pakken, dan is dit steeds een jaar. In dit jaar hebben wij cycli van maanden. Aan het einde van onze kalender hebben wij dus 12 maanden gehad. Dit betekend ook niet dat onze kalender dan ophoud, nee, hij begint gewoon weer op nieuw.

Bij de Maya gebeurd dit ook. De eerste cyclus zit er nu bijna op per 21 december, en dan ronden we de cyclus van Steenbok af, en gaan we over op de cyclus van Waterman.

De eerste reden is dus dat men de Maya kalender verkeerd heeft geinterpreteerd en dacht Na 21 december bestaat niets meer, dus de wereld zal wel vergaan.

De diverse tekenen van rampspoed
Niet alleen de Maya kalender bevat berichten over deze tijd, maar er zijn vele tekenen van rampspoed voorspeld, door onderandere de Hopi indianen, Nostradamus, I-Ching (book of changes), Tuey bei tu, enzofoorts.

Deze rampspoed komt voort door een aantal dingen. De belangrijkste is dat onze aarde in een cyclus van 26000 jaar door de galactische evenaar gaat. Precies in het midden is het magnetisch veld het grootst. Onze aarde heeft een eigen magnetisch veld dat opgewekt wordt doordat de aarde draait, en dit veld heet "zwaartekracht". Doordat we door dit magnetische veld gaan wordt onze aarde enigszins verstoord. Dit kan zich uiten in de diverse rampen die voorspeld zijn. Waarom zeg ik kan? Sommigen van deze voorspellingen hebben deze gedaan met dezelfde kennis als die ik hier neerzet. Doordat we door deze energetische velden gaan is de kans gewoon groot dat er wat gebeurd, want zo groot is die kracht. Hoe dat zich uit is voor hun net zo'n vraag als voor jou en mij. Eind december 2012 is het begin van wanneer wij door de galactische evenaar gaan. Het is overigens niet alleen onze aarde die hier doorheen gaat, maar het hele zonnestelsel maakt deze beweging. Dus onze zon heeft hier ook last van. (daar komt bijvoorbeeld de doomscenario met zonnevlammen vandaan)

Wij worden overigens beschermd door de buitenaardsen die voorkomen dat we te veel rampen op onze planeet hebben, in verband met de Ascentie die we mogen ervaren.

Ascentie
Een ander punt is het feit dat we aan Ascentie mogen deelnemen. De maya's hebben hun kalender tot dit moment laten doorlopen omdat met de Ascentie een compleet nieuw tijdperk ingaat. Men heeft dit ook verkeerd geinterpreteerd. Men ging er vanuit dat mensen die Ascentie zouden doen omdat de wereld zou vergaan, want de kalender houdt op en er is veel destructie voorspeld, en hun die niet konden Ascenderen zouden het dan niet overleven. Dit beeld is om 2 redenen zo gevormd. De eerste reden is, omdat met veel beredeneren, dit het meest logische leek. De tweede reden is het volgende hoofdstuk.

Het is dus niet zo dat de wereld vergaat en dat mensen die geen Ascentie doen pech hebben. Ascentie is een evenement waar je wel of niet aan kan deelnemen. Deze happening duurt overigens veel langer dan een aantal dagen. We zitten nu in de voorbereidingsfase, zodat we op 21 december kunnen starten met Ascenderen. Maar dit loopt zeker door tot in het jaar 2013, en mogelijk langer. En niet iedereen hoeft perse te starten op 21 december 2012. We zullen allemaal onze trilling verhogen en zodra iedereen die Ascentie wil doen er klaar voor is, dan zullen we als geheel de Ascentie doen en transformeren. Tot die tijd zullen we nog steeds op aarde zijn. Zoals je ziet, eindigd deze fase van de Maya kalender niet met Ascentie, maar begint de volgende fase van de Maya kalender met de Ascentie.

Controle uitoefenen via angst
De tweede reden is deze. Op aarde hebben we de regering die ons land bestuurd. Boven de regering (en nog boven de koning(in)/president van een land) bestaat een organisatie die op aarde veel macht heeft. Deze macht komt voort uit geld, media en medicijnen. Ze hebben ontdekt dat wanneer mensen bang zijn, ze naar de leiders gaan luisteren omdat hun beter weten hoe het kan. Deze angst zorgt ervoor dat deze hoge macht de burgers in hun macht hebben. Ze manipuleren een ieder van ons op zo'n manier dat we in angst leven. Door deze angst gaan we twijfelen aan alles en iedereen en gaan we met de massa mee in plaats dat we zelf helder nadenken. Wat de hoge hand heeft bereikt is mensen afhankelijk te maken van geld, media en medicijnen. Geld: Als je niet genoeg verdient, kun je je huis uitgezet worden. Je bent dus bang dat je te weinig geld hebt. Media: Hun besturen het nieuws, en brengen heel veel negativiteit in het nieuws, zoals oorlogen, ongelukken, en alles wat negatieve emoties bij je oproept. Je wordt daardoor bang dat het bij jou ook gebeurd en als je dan in het nieuws hoort dat deze hoge partij een aanslag heeft voorkomen dan denk je positief over hun en ga je hun nog meer volgen. Medicijnen: Er wordt je verteld dat er een griep of zo heerst, en dat je daar pillen voor moet hebben. Deze pillen zorgen er niet alleen voor dat de kwaal tijdelijk weg gaat, maar brengt je hele imuun systeem uit balans waardoor je andere kwalen ook kan krijgen en je weer andere pillen nodig hebt.

Doordat men over het einde van de wereld heeft gepraat, hebben hun deze kans aangenomen om nog meer angst onder de mensen te zaaien om hun nog verder in hun macht te krijgen. Of misschien hebben ze zelfs deze geruchten gestart. Het kwam in ieder geval voor hun goed uit dat deze voorspellingen gedaan waren, en hebben de verhalen zo gedraaid dat men ging geloven dat de wereld ophield per 21-december 2012.

Spirituele groei
Dit hoofdstuk is eigenlijk de belangrijkste reden van waarom men is gaan denken dat de wereld per 21 december 2012 zou vergaan. Hoewel bovenstaande veel effect heeft op mensen die minder bezig zijn met het spirituele, heeft het in zoverre effect op de meer spiritueel ontwikkelde mensen omdat hun toch aan het zoeken zijn naar de waarheid. Men vind die niet en voelt dat het half klopt en half niet, maar kan niet bepalen hoe het precies zit (want de kennis was er nog niet). Ook voor de spirituele mensen onder ons heeft dit voor angst of andere negatieve emoties zoals onrust/bezorgdheid gezorgd.

In je spirituele groei die te maken heeft met ascentie is een van de dingen het afwerken van oude karma. Hier komen je angsten uit. Ook angst die door de doom-scenarios zijn ontstaan worden verwerkt. Een van de manieren hoe dit zich kan uiten is doordat je erover droomt. In je droom heb je dan een of meerdere keren dat je over een fictieve situatie droomt waarin jij je bevind. Vaak lijken deze dromen heel echt omdat je op die manier je angst kan verwerken. Je fopt je geest als het ware door hem te laten geloven dat je het echt hebt meegemaakt zodat de angst overwonnen kan worden.

Wat er veel gebeurd is, is dat men is gaan dromen over vergaande werelden. Ikzelf heb deze droom ook een aantal keer gehad. In zo'n droom loopt men door verwoeste steden. Huizen liggen in het puin, en mensen moeten overleven. Ze zijn vaak met hun geliefden bij elkaar of zijn juist gescheiden van elkaar en moeten elkaar vinden (angst om door een ramp gescheiden te zijn van je geliefden). Omdat deze dromen heel echt lijken gaan men denken dat het misschien een voorspellende droom is geweest.

Men praat erover met anderen en komen er zo achter dat anderen ook eenzelfde droom hebben gehad. De conclusie die hieruit getrokken is, is dat als veel mensen dezelfde soort droom hebben gehad, misschien gebeurd het dan wel.

Waar het echter fout gaat is dat dit niet een voorspellende droom is, maar een verwerkingsdroom, en dat veel mensen dit dromen is niet gek gezien ons veel angst gezaaid is met films als die de doom scenario's allemaal aanpakken.

Conclusie
Waarom dacht men dat de wereld zou vergaan? Omdat door een samenloop van omstandigheden steeds de verkeerde interpretatie is gedaan.

38
2012 / Contact: Er wordt een eerlijker systeem ingevoerd (14-12)
« Gepost op: december 14, 2012, 03:53:58 pm »
Terwijl de dagen verstrijken moet worden opgemerkt dat 12-12 een groot succes was. En hoe kon het anders zijn, omdat niemand op aarde zich ermee kon bemoeien.

De hogere krachten hebben gezorgd dat je bent voorbereid op je Ascentie met moeder aarde.

Nu tel je af naar 21 december, een ervaring die je maar eens in je leven of zelfs meerdere levens zult hebben. Door Ascentie leer je waar je creatiekrachten je hebben geplaatst. De toekomst is van jou en in dit leven werkte je richting het ideale niveau, dat overeenkomt met je staat van bewustzijn. Je komt op precies de goede plek terecht om je ervaringen voort te zetten. Ontwaakte mensen worden omgeven door hun eigen soort en bevinden zich in verheffende trillingen.

Er zijn mooie zielen van compassie en liefde die niets weten over Ascentie en zij zullen zich ook bij de ontwaakte mensen voegen. Er zal veel te doen zijn voor verlichte mensen die anderen wensen te dienen. Genezing zal een tijd lang op verschillende manieren plaatsvinden tot iedereen toegang heeft tot lokale centra met moderne faciliteiten. Tot de beschaving volledig is geÔntegreerd in de nieuwe manier van leven kunnen zich enkele problemen voordoen. Omdat je bent opgegroeid in het ruimtetijdperk zul je je snel aanpassen. Nieuwe technologieŽn maken een einde aan de meeste problemen en we dringen er bij onze aardse bondgenoten op aan om vrije energie-apparaten onder de aandacht te brengen.

De omstandigheden op aarde worden slechter door variaties in het weer en manipulatie van markten voor persoonlijk gewin. Of het nu gaat om voedsel of geld, speculanten brengen steeds meer miserie in een wereld waar het al onrustig is. Deze omstandigheden veranderen over niet al te lange tijd en mogen niet terugkeren. De grote bedrijven en banken worden omgevormd zodat er nooit meer een grote crisis kan komen. Monetaire systemen zullen veranderen en er wordt een eerlijker systeem ingevoerd zodat er een einde komt aan corrupte praktijken. De rijkdom zal opnieuw worden verdeeld en we zijn al bezig met het terugvorderen van verborgen voorraden edelmetaal. Voeg daar het World Trust Fund van Saint Germain bij en je bent verzekerd dat niemand meer in armoede hoeft te leven.

Alles wat eerlijk is verkregen mag worden behouden, maar al het andere zal worden afgenomen. Criminaliteit zal verdwijnen omdat mensen die zijn geascendeerd geen crimineel gedrag zullen vertonen. De bewustzijnsniveaus zullen zo hoog zijn dat eerlijkheid vanzelfsprekend is. Doordat in alle behoeften wordt voorzien zal iedereen blij zijn. Wees geduldig terwijl zaken worden uitgezocht. Onze afwezigheid tot nu toe is niet bewust geweest omdat we al enige tijd geleden in de openheid wilden treden. Wel hebben we jullie geholpen door te voorkomen dat jullie werk ernstig werd bemoeilijkt.

Er komt snel vrede op aarde. Het werd vele jaren geleden aangeboden aan jullie leiders, maar afgewezen. Het zal een permanente vrede zijn die niet afhankelijk is van verdragen. Je hebt de vrede en liefde van de Bron verdiend door boven de lagere trillingen uit te stijgen en in de hogere dimensies te komen. De Bron heeft ook alle andere zielen lief terwijl zij hun leven voortzetten op een niveau dat bij hen past. De onvoorwaardelijke liefde van de Bron is te allen tijde bij je en wordt zonder oordeel gegeven.

Wanneer ze aan de kant is gezet kan de oude garde via gerechtelijke procedures worden verwijderd. Er zijn specifieke redenen waarom je er weinig van meekrijgt om zo ongewilde publiciteit of ophef te voorkomen. De aard van onze acties moet geheim blijven, maar binnenkort ontdek je wat er al die tijd is gebeurd. We willen dat jullie je bewust zijn van onze intenties en er zal een tijd komen waarin jullie geregeld worden geÔnformeerd. Het zal samengaan met disclosure, maar het is vrij lastig om een situatie te scheppen waarin alle landen het eens zijn over disclosure. We kunnen niet veel langer wachten, maar het zal volgen op andere veranderingen die nu prioriteit hebben, zoals bijvoorbeeld veranderingen op overheidsniveau.

Jullie aarde ziet er mooi uit en naast de liefde en het licht dat wordt voortgebracht door de ontwaakte mensen is er extra licht omdat de feestdagen het beste in de mensen naar boven haalt. Het is een tijd waarin op een liefdevolle manier wordt gedacht aan oude of afwezige vrienden, of mensen die helemaal geen familieleden hebben. Er wordt door velen compassie gevoeld voor de minder bevoorrechten die vaak dakloos zijn en geen steun hebben. In de toekomst zullen dergelijke situaties niet meer bestaan omdat het eenvoudigweg onmogelijk is als er zo veel licht en liefde bestaat. De hemel is een echte plaats en je zult het er vast mooier vinden dan je ooit had durven dromen.

Wanneer we beginnen met de veranderingen zal er bijna continu activiteit zijn. 2013 belooft een actief jaar te worden. Je incarneerde met Ascentie in je achterhoofd omdat je wist dat je eraan kon deelnemen. Sommigen hebben vaardigheden die we kunnen gebruiken en we laten het je weten wanneer we je kunnen gebruiken. Dat kan op een aantal manieren gaan en sommigen van jullie zullen als ťťn van de eersten onze schepen gaan bezoeken.

Ik ben SaLuSa van Sirius en heb jullie lief vanwege jullie toewijding om te zorgen dat alles klaar is voor Ascentie.


» Bron: Niburu

39
2012 / Contact: Het zal de eerste keer zijn dat men massaal Ascendeert (12-12)
« Gepost op: december 13, 2012, 06:14:04 pm »
De belangrijkste dag in je leven is aangebroken en dit is de afronding van een serie levens die je binnenkort de mogelijkheid geeft om de cyclus van dualiteit te verlaten.

Het leidt naar de tijd waar je op hebt gewacht en zal het gouden tijdperk brengen. Het tilt je op naar een hogere dimensie van blijheid en vreugde.

De problemen en zorgen die je hebt zullen binnenkort verdwijnen en velen raken snel betrokken bij de verschillende projecten om moeder aarde te verheffen. De komende dagen zul je ervaringen van anderen vergelijken met je eigen. Mensen van het licht zullen ongetwijfeld ervaren dat ze een energetische input hebben gekregen.

Niemand kan voorkomen dat de nieuwe energieŽn een bepaald effect hebben, maar niet iedereen zal zich er bewust van zijn. Je beschaving zal nooit meer hetzelfde zijn. Het zal anders zijn dan in de dualiteit, maar dat is alleen maar een zegening. De acties die worden ondernomen vervullen de wens om verder te gaan en een maatschappij te creŽren die gebaseerd is op liefde. Het zal gebeuren omdat je creatiekracht nu sterker is dan ooit. De mensen van het licht bepalen hoe je verandert en degenen verwijdert die je in de weg staan. Wat bij de mensen is weggehouden moet worden vrijgegeven voor het grote goed.

Door de hogere trillingen op aarde is het ook makkelijker voor je galactische vrienden om te verschijnen omdat ze hun eigen trilling niet langer zozeer hoeven te verlagen. Hoewel je gewend bent aan het bestaan in je eigen trillingen, zijn ze voor wezens als ons extreem oncomfortabel. Dat behoort snel tot het verleden wanneer je je plaats in de vijfde dimensie inneemt. Je raakt snel gewend aan een nieuwe manier van leven en er is veel om in te halen.

Laat het verleden los omdat je overnieuw begint en zelfs je karma zal zijn uitgewerkt. Richt je in plaats daarvan op wat gaat komen. Er is zo veel waar je voordeel uit kunt halen zodat je niet langer veel tijd kwijt bent aan onproductieve taken. Je hebt meer vrijheid dan je je kunt voorstellen zodat je genoeg tijd hebt om je dromen te verwezenlijken. Als je hulp van een expert nodig hebt kun je erkende meesters inroepen uit ieder gewenst tijdperk. Je kunt kiezen voor nieuwe interesses dus schroom niet om aan boord van onze schepen te komen.

Je hebt minder dan twee weken voordat je met moeder aarde ascendeert. Gedurende deze periode verwachten we dat sommigen ontwaken zodat ze vooruit worden geholpen. Voor mensen die menen dat ze door 12-12 bewust zijn opgetild zal er geen twijfel over bestaan dat je klaar bent om te ascenderen. Het is nog niet helemaal doorgedrongen dat 21 december een bijzondere gebeurtenis is omdat dit uniek is en nog nooit eerder is gebeurd. Hoewel individuen altijd konden ascenderen zal het de eerste keer zijn dat men zich waagt aan een massale Ascentie. Het zal slagen omdat het in handen is van krachtige wezens die het werk van de Bron ten uitvoer brengen.

Hoewel het lijkt alsof er tijd verloren is gegaan vanwege vertragingen en tegenwerking zijn we erg actief geweest. Nu verwachten we een strak schema te hebben om onze taken uit te voeren. We hebben jullie in de gaten gehouden en voorkwamen dat bepaalde conflicten escaleerden. Binnenkort komt er een einde aan alle vijandigheden. Op den duur zijn alle aardse zaken in jullie eigen beheer, maar we zijn nooit ver weg. Onze galactische vloot is zo groot dat we sommige schepen in jullie zonnestelsel kunnen laten om ze in te zetten als dat nodig blijkt. We hebben al basissen op aarde en deze blijven er ook voor jullie bescherming.

Het Ascentieproces is lange tijd geleden in gang gezet en is nog lang niet voorbij. Geniet van dit deel van je reis en zorg dat je klaar bent voor 21-12. Terwijl de zonnecyclus eindigt, begint een kosmische cyclus en ga je opnieuw op reis. Dit keer wordt je niet geconfronteerd met negatieve ervaringen, maar met tevredenheid en vreugde. Vanuit spiritueel oogpunt bekeken zal vooruitgang langzaam zijn, maar je stopt nooit met leren of verder omhoog gaan. Je bepaalt zelf hoe snel je spiritueel wilt groeien.

De periode tussen 12-12 en 21-12 kan op verschillende manieren worden geÔnterpreteerd dus volg je intuÔtie om de beste benadering te kiezen. Het is essentieel om overal vredig en kalm op te reageren zodat je in balans blijft. Zodoende ontvangt je lichaam een maximale hoeveelheid licht. Je kunt je vreemd en onzeker voelen, maar laat het gewoon toe omdat het snel weer voorbij gaat. Niet iedereen zal dezelfde ervaring hebben, maar in ieder geval zijn de symptomen van korte duur. Eet gezond en vers voedsel en drink voldoende water.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ben blij voor jullie dat eindelijk de magische data is bereikt waar jullie zo lang op hebben gewacht. Jullie weten dat jullie niet teleurgesteld zullen zijn en jullie zullen eindelijk in staat zijn om ons te ontmoeten. Nadat we prioriteiten hebben gesteld kunnen we gaan kijken naar mogelijkheden om jullie aan boord van onze schepen te verwelkomen. Je kunt ervan op aan dat alles op tijd zal gebeuren.


» Bron: Niburu

40
2012 / Contact: Kinderen zien vaak het licht in je aura (10-12)
« Gepost op: december 10, 2012, 04:59:38 pm »
We hopen dat iedereen weet hoe belangrijk 12-12 is ter voorbereiding op het binnenhalen van de nieuwe energie.

Deze dag zal iedereen tot op een bepaalde hoogte beÔnvloeden, maar het is veel beter om er bewust aan mee te doen.

Je bespoedigt dan niet alleen de verheffing van jezelf, maar helpt ook bij het gronden van de energieŽn waar anderen, zoals moeder aarde, voordeel uit kunnen halen. Door je bewust te zijn van de energieŽn zou je in staat moeten zijn om ze je lichaam in te voelen stromen. Het is niet vreemd indien je je licht voelt in je hoofd en ook kun je intense vrede en rust gaan ervaren. Geniet ervan in de wetenschap dat je bent opgetild naar een nieuw bewustzijnsniveau.

Anderen om je heen zullen je nieuwe energieŽn voelen en je merkt dat jonge kinderen vaak het licht in je aura kunnen zien. Door de rust die je uitstraalt kun je je emoties volledig beheersen. De kans wordt steeds kleiner dat je betrokken raakt bij negatieve emoties en je helpt ze door je aanwezigheid zelfs transmuteren. Tot je gewend bent geraakt aan de hogere energieŽn kun je een onweerstaanbaar verlangen hebben om ze te uiten door mensen te omarmen. Wanneer je liefde voelt voor je familie van zielen is het alleen maar natuurlijk dat je dit gevoel met ze wilt delen.

Je bevindt je tussen alle mogelijke zielen, maar stel je voor hoe mooi het zal zijn wanneer je alleen met je eigen soort bent. Wanneer je helemaal vrij bent van dualiteit zorgt de wet van aantrekking daarvoor en wordt het leven een aangename ervaring. Wanneer Ascentie heeft plaatsgevonden gaan de veranderingen snel omdat mensen die ze wilden dwarsbomen niet langer op je niveau zitten. Het was een moeilijk jaar, de oude garde zou verdwenen moeten zijn zodat Ascentie ongehinderd doorgang zou kunnen vinden. In plaats daarvan weigerde ze herhaaldelijk om samen te werken en deed ze nog een laatste poging om de voortgang die al was gemaakt ongedaan te maken. Ze weet dat haar tijd op aarde binnenkort voorbij is.

Wij van de Galactische Federatie hebben met betrekking tot Ascentie altijd alle opties opengehouden. Ondanks dat we nog weinig hebben kunnen laten zien is het noodzakelijke werk gedaan zodat we gelijk na Ascentie van start kunnen gaan. Dit keer kunnen we verzekeren dat de media vrij zijn om de waarheid te vertellen. Er zal veel tegelijk gebeuren en we kunnen de resterende vervuiling in de lucht, de zee en op het land snel oplossen. We hebben het lange tijd onder controle gehouden, maar konden vanwege karmische redenen niet verder ingrijpen. Binnenkort zijn we vrij om open met jullie en andere wezens van buiten de aarde te werken.

Door de veranderingen worden de verbindingen die je hebt met de oude vibraties en het oude paradigma verwijderd. Veel zal op de lange termijn worden veranderd omdat er aardig wat werk bij komt kijken. Eerst krijgen belangrijke kwesties als armoede en dakloosheid de aandacht. De oude garde hield alle overvloed en rijkdom bewust lange tijd voor zichzelf. In de nieuwe cyclus wordt alles gedeeld en zal er geen hebzucht of corruptie zijn.

Mensen zullen eerlijk zijn en voor alle diensten zal een rechtvaardige prijs worden gevraagd. De waarheid was veelal een schaars goed, maar in het nieuwe tijdperk zal het normaal zijn omdat het gelijk opvalt wanneer iemand niet helemaal eerlijk is. Het jaar 2013 zal een jaar zijn van grote vooruitgang en alles wat is gepland zal zonder problemen gebeuren. Je zult nog steeds evolueren, zij het een stuk langzamer, en je bewustzijn zal ook verder blijven groeien. Het superbewustzijn is je doel en brengt je naar een geheel ander niveau.

We houden jullie en de aarde samen met vele andere beschavingen nauwlettend in de gaten, maar alleen vanuit een wetenschappelijk en persoonlijk oogpunt. Eenieder van jullie is speciaal en gekozen om Ascentie te ervaren. Veel ontwaakte mensen waren nodig om een fundering te leggen zodat het licht kon worden verankerd om de oude garde te verslaan. We hielpen jullie net als andere wezens, maar uiteindelijk hebben jullie alles wat je hebt bereikt aan jezelf te danken. Je zult meer leren over je tijd in de dualiteit en je vele levens waarin je alle extremen die je maar kunt bedenken hebt ervaren. Dat komt binnenkort achter je te liggen en dan heb je geen karma meer uit te werken.

Laat je meevoeren in de stroom en weet dat je zult ascenderen. Er zal voor iedereen wordt gezorgd en iedereen zal worden behandeld met respect voor zijn of haar soevereiniteit. Met nog enkele dagen te gaan heb je alle reden om opgewonden te zijn. Het lange wachten is welhaast voorbij en er staat iets groots te gebeuren. We weten dat sommigen van jullie nog steeds bezorgd zijn over het lot van vrienden of familie, maar iedere ziel is precies daar waar hij of zij moet zijn. Je kunt bovendien nooit helemaal van elkaar worden gescheiden als er een liefdesband tussen jullie bestaat.

Ik ben SaLuSa van Sirius en geef mijn liefde aan al jullie mooie zielen.


» Bron: Niburu

41
2012 / Contact: Ascentie is de ultieme beloning (7-12)
« Gepost op: december 07, 2012, 09:52:08 pm »
We voelen een rust die de aarde begint te omringen terwijl zij die zich voorbereiden op 12-12 ontspannen en vrede in hun leven brengen.

Tot dusver werd als gevolg van de vertragingen frustratie en ongeduld ervaren. Dat heeft plaatsgemaakt voor de acceptatie dat Ascentie de belangrijkste gebeurtenis in je leven is.

Wat erop volgt kan in een rustigere omgeving plaatsvinden, zonder te worden gehinderd of vertraagd door inmenging van buitenaf. Dit zijn ideale omstandigheden zodat je volledig bewust kunt zijn van wat er gepland staat. We overdrijven niet als we zeggen dat het sensationele tijden zijn waarin vooruitgang snel zal gaan. Wanneer mensen vrij zijn van de grip van de oude garde verandert de houding naar elkaar toe gelijk.

Na Ascentie zal angst geen rol meer spelen in je leven en zullen mensen elkaar openlijk accepteren. Te lang heb je je energieŽn dicht bij jezelf gehouden, in een onzekere wereld waarin je nooit zeker wist wie je kon vertrouwen. Zij die de hogere energieŽn dragen kunnen elkaar gemakkelijk herkennen, omdat je de energie van een ander letterlijk Ďvoeltí en weet of ze van licht en liefde zijn. De meeste mensen die aanwezig waren bij de conferentie in Sedona ervoeren dat ook. Ze hoefden niet te twijfelen aan hun gevoelens, ze wisten het gewoon. Mensen zullen zichzelf openlijker kunnen uiten om de liefde te delen die tussen hen wordt opgewekt.

Sommigen zullen zich nog steeds afvragen of ze klaar zijn voor Ascentie omdat er nog een beetje angst heerst voor de gevolgen indien je niet klaar zult zijn. Weet dat je zeker zult ascenderen als dat je intentie is. Je hoeft niet als een heilige te leven, maar voel gewoon de eenheid van alles wat is en probeer in harmonie met alles te leven. Je moet doelen hebben in het leven en zorgen dat je ambities niet stagneren. Na Ascentie zal je leven minder hectisch zijn dan nu, maar je evolueert nog steeds en je reis is nog lang niet voorbij. Wacht tot je gewend bent aan je nieuwe levensstijl in de hogere dimensies. Velen zullen het uiteindelijk associŽren met utopia en voelen dat het de ultieme vorm van voldoening is. Er zijn echter nog veel meer niveaus zoals je zult ontdekken.

De poorten openen zich naar de hogere rijken zoals eeuwen geleden is gepland. Waar andere beschavingen in jullie universum in staat zijn om zelf te ascenderen, hebben jullie hulp nodig om succesvol te kunnen zijn. Je kunt er geen onderdeel van zijn zonder te weten hoe de ervaring zal zijn en het zal je nog lang bijblijven. Ondanks alle traumaís en problemen waar je doorheen ging biedt de Bron zoals beloofd de ultieme beloning.

Na Ascentie worden religies die gebaseerd zijn op leugens opgeheven. Je kunt niet naar de hogere dimensies gaan zonder de waarheid onder ogen te zien. De meesten vinden de Bron in zichzelf, maar als sommigen nog willen bidden en samen willen studeren wordt dat toegestaan omwille van de vrije wil die iedere ziel heeft. Met de komst van de meesters worden mensen meer bij elkaar gebracht. In de toekomst vinden mensen met een soortgelijke trilling elkaar en gaan ze samenwerken. Veel zielen weten niet wat hun exacte doel is, maar daar komen ze snel genoeg achter. Er zijn altijd hogerontwikkelde zielen die je kunnen adviseren en die je het beste pad kunnen laten zien.

Terwijl je een volledig bewust wezen wordt neem je meer complexe uitdagingen aan. Je ontdekt dat er vele jongere beschavingen in het universum bestaan die je met open armen zullen ontvangen vanwege alle ervaringen die je hebt opgedaan. Wanneer je het christusbewustzijn hebt en alwetend bent kun je alle problemen aan. Op hetzelfde moment ben je almachtig en heb je enorme creatieve krachten. Dat klinkt misschien wat overweldigend, maar je zult het geschikte bewustzijnsniveau ervoor hebben.

Blijf op je pad omdat je nog niet helemaal thuis bent en blijf in de laatste dagen gedisciplineerd. Het is niet nodig om nog snel een Ďlaatsteí ervaring op te doen voor Ascentie omdat er niet gelijk veel zal veranderen. Het gaat meer om individuele veranderingen die je van binnen voelt. Het zou een verrassing zijn als je niets zou voelen want je fysieke lichaam verandert en wordt klaargemaakt voor de hogere trillingen. Je draagt niet langer de effecten van vervuiling of gifstoffen en je voelt je vernieuwd en energiek. Voor het oplossen van overige problemen zal er een stad van licht zijn. In de meeste plaatsen zullen vergevorderde genezingsvormen aanwezig zijn.

Ik ben SaLuSa van Sirius en vind de komende veranderingen net zo spannend als jullie. We weten dat jullie verbaasd en verwonderd zullen zijn dat jullie Ascentie hebben meegemaakt. Bereid je voor op 12-12, ontspan je en geniet ervan.


» Bron: Niburu

42
2012 / Contact: Ascentie fase 1 start 12 december (5-12)
« Gepost op: december 06, 2012, 05:00:42 pm »
Met nog enkele dagen te gaan tot het eerste deel van je krachtige verheffing, vragen we je om 12 december vrij te nemen zodat je ervan kunt genieten.

Als sleutelmoment in je Ascentie dien je het helemaal bewust mee te maken en te onthouden vanwege de intensiteit van de energie.

Niet iedereen zal een identieke ervaring hebben, maar als je er goed op voorbereid bent zul je enkele herinneringen hebben aan de innerlijke veranderingen. Sommigen worden voor 11.11 uur (GMT) wakker en herinneren zich volledig wat er gebeurt. Anderen slapen er doorheen, maar kunnen levendige dromen hebben wanneer de energieŽn hun werk doen. Iedereen zal de energieŽn ontvangen en er voordeel uit trekken.

Dat Ascentie zo snel volgt op 12 december betekent dat het voelt als ťťn doorlopende ervaring die jullie zintuigen versterken. Je zult je afvragen op welke manier je er profijt van hebt gehad. Het is een verheffende gebeurtenis en de mensen die je ontmoet zullen blij en gelukkig zijn. Je kunt de verandering in de mensen om je heen voelen en van binnen voel je een rust en vrede alsof de duisternis plotseling is verdwenen. Het zal te zien zijn in de ogen, de zetel van de ziel, van mensen en liefde zal krachtiger stralen dan voorheen. De stress van het leven zal afzwakken en worden vervangen door een ontspannen gevoel. De problemen en de strijd van het normale leven worden langzaam maar zeker verleden tijd als gevolg van de aanstaande veranderingen.

Wees niet bezorgd wanneer je weinig verandering in jezelf ervaart omdat het metabolisme van mensen er verschillend op reageert. Gespannen wordt uitgekeken naar disclosure. Het kan op verschillende manieren plaatsvinden, verwacht dus het onverwachte. We zijn nog altijd voorstander van een georganiseerde disclosure zodat het een officiŽle gebeurtenis is waar men wereldwijd getuige van kan zijn. Veel landen hebben al aangegeven dat we ze mogen bezoeken en aan elk land zal vervolgens een bezoek worden gebracht. We zullen pas in groten getale overvliegen als onze aanwezigheid meer algemeen geaccepteerd is. Er is altijd nog een mogelijkheid dat sommige mensen nog bang zijn voor ons.

Mensen beginnen binnenkort onder elkaar te praten over het Ascentieproces omdat ze hebben gehoord dat er iets groots staat te gebeuren. Er zal enige verwarring zijn omdat ze niet weten waar ze de waarheid kunnen vinden. Als ontwaakte mensen kunnen jullie de boodschap verspreiden en zorgen dat de eindtijd niet te veel wordt overdreven. Er zijn veel mensen die inhaken op verhalen over het einde van de wereld, zonder te zeggen dat het einde wordt gevolgd door een nieuw begin. De nieuwe aarde wacht op jullie en voorziet jullie in je behoeften die anders zullen zijn dan nu. Daarnaast kan een niet-vervuilende moeder aarde zich gaan richten op haar eigen behoeften.

Liefde is de sleutel tot alles en het zal een nieuwe ervaring voor je zijn om je liefde met al het leven te delen. In de toekomst zul je weten hoe het zal zijn om het iedere dag te kunnen voelen. Het is niet egoÔstisch om van jezelf te houden. Wees liefde en geef liefde, en je zult het in tienvoud terugkrijgen. Stel je voor hoe het is om geen vraagtekens te hoeven zetten bij de intenties van een ander en dat je iedereen kunt vertrouwen.

Terwijl de trillingen stijgen zul je ontdekken dat je het verouderingsproces niet alleen kunt stoppen, maar ook kunt omkeren. Dat is goed nieuws voor de oudere generaties onder jullie. Uiteindelijk zullen alle zielen een lichaam hebben dat kristallijn is. Je zult in perfecte gezondheid leven omdat ziektes in de hogere dimensies niet bestaan. Je kunt om dezelfde reden ook geen gebreken met je meenemen. Perfectie bestaat in alle hogere rijken en geldt voor alle levensvormen die een verhoogd bewustzijnsniveau hebben. Praat tegen bomen of waar je oog maar op valt en je zult antwoord krijgen.

Er zal sprake zijn van een gematigd klimaat en de temperatuur zal aangenaam zijn. Er is geen noodzaak voor dag en nacht omdat je veel minder behoefte zult hebben aan slaap. Met een lichter lichaam dat zichzelf tot op een bepaalde hoogte herstelt, heb je veel minder nodig om je lichaam te onderhouden. Je zult veel kunnen halen uit de energie om je heen, maar je kunt ook nog steeds genieten van natuurlijke drankjes en voedsel. Wanneer we in onze moederschepen door het universum reizen hebben we dan ook niet veel nodig. Je lichaam zal anders zijn samengesteld en ook heb je geen last meer van honger.

Verwacht niet dat de veranderingen allemaal tegelijk komen. Het geeft een mooi en geruststellend gevoel om te weten wat er voor je ligt. Het belangrijkste is om je aandacht op Ascentie gericht te houden en alles met een lagere trilling buiten te houden. Reinig je lichaam en laat alles van de 3D-wereld los. Houd niet vast aan de laatste overblijfselen omdat ze je niet meer dienen. Het kan ook zijn dat je je oude vriendengroep achter je laat omdat zij geen goede afspiegeling meer is van je interesses.

Ik ben SaLuSa van Sirius en met mijn collegaís van de Galactische Federatie van Licht wens ik je succes bij je persoonlijke reis om te ascenderen. Weet dat je de hele tijd wordt vergezeld door hogere wezens.


» Bron: Niburu

43
2012 / Contact: Jullie zijn met vlag en wimpel geslaagd (3-12)
« Gepost op: december 03, 2012, 09:10:27 pm »
De datum 21 december leek zo ver weg, maar is nu toch zo dichtbij. Iedereen die van plan is te ascenderen zal er helemaal klaar voor zijn.

Besef je hoe belangrijk jouw aandeel is in Ascentie en kun je de grote veranderingen in het universum bevatten?

Welke kracht is in staat om de elementen en alles wat is zo aan sturen? Het is niemand minder dan de Bron die bepaalde dat Ascentie in deze tijd zou plaatsvinden. Het experiment van dualiteit heeft zijn langste tijd gehad. Jullie hebben het ervaren en zijn met vlag en wimpel geslaagd. Uiteindelijk stond altijd al vast dat jullie succesvol zouden zijn.

Je hebt het recht om tevreden over jezelf te zijn. We overdrijven niet als we zeggen dat jullie naar de hel en weer terug zijn gegaan. Op het moment zelf hadden jullie geen idee wat je zou aantreffen, maar je had genoeg vertrouwen in jezelf om door te kunnen gaan. Het is onnodig om mensen die nog niet zijn opgetild door het licht te veroordelen. Het was bekend dat sommigen zouden worden aangetrokken door de negatieve kant. In de meeste gevallen hebben jullie je zwakten al overwonnen door middel van karmische ervaringen. Vrijheid is iets moois, maar er hangt een prijskaartje aan omdat je verantwoordelijk bent voor je eigen acties en woorden. Je zwaard van licht werd geslepen in de diepten van de duisternis en schijnt nu feller dan ooit.

Je was al een verlichte ziel toen je de dualiteit binnenstapte, maar je bent door je ervaringen nog krachtiger geworden. Het is niet verwonderlijk dat er vol lof over je wordt gesproken, maar je moet nog beseffen hoe groot je bent. Wezens uit het hele universum hebben zich verzameld om je Ascentie gade te slaan en het is een unieke gebeurtenis omdat je met je fysieke lichaam ascendeert. Dat is de reden waarom er de laatste tijd zo veel licht naar de aarde is gestuurd om te verzekeren dat je goed voorbereid zou zijn. We moeten ook moeder aarde niet vergeten. Ook zij is klaar om je richting de hogere dimensies te dragen, waar je thuishoort.

Niets kan Ascentie op dit punt voorkomen. We zijn dan ook verrast dat de oude garde haar nederlaag niet aanvaardt en zich niet terugtrekt. Ze vecht tot het bittere eind, zonder rekening te houden met haar eigen evolutie of levens van anderen. Ze heeft net als jullie nog een goddelijke vonk in zich die ten alle tijde kan worden aangewakkerd. Ze heeft veel hulp nodig om terug te keren naar het licht en zal dat ook krijgen van liefdevolle engelachtige zielen. Je kunt ook helpen door ze onvoorwaardelijke liefde te sturen zodat ze weer kunnen ontwaken. Geen ziel zal ooit alleen worden achtergelaten.

Spoedig zal jullie leven voor altijd veranderen. Je zult de energieŽn om je heen ervaren als een verheffing. Je keert terug naar het niveau dat meer in lijn is met je ware zelf. Woorden kunnen de euforie die je zult ervaren moeilijk omschrijven, maar als je er eenmaal van hebt geproefd wil je nooit meer terug naar de lagere energieŽn. De mens heeft lange tijd geprobeerd zo veel mogelijk bezittingen te vergaren voor persoonlijk gewin, maar daar zal in de toekomst verandering in komen.

Je zult ook bijna geen zwaar werk meer hoeven te verrichten. Je kunt door middel van gedachtekracht in je behoeften voorzien en vele andere functies worden overgenomen door onze supercomputers. Zij hebben een enorme capaciteit en rekenkracht. Het bewustzijnsniveau van deze machines ligt veel hoger dan dat van de mens op dit moment. Totale vrijheid stelt je in staat om zonder beperkingen als verantwoordelijk galactisch wezen rond te reizen. Je zult andere wezens ontmoeten en leren over andere beschavingen omdat je van nature graag meer over ze te weten wilt komen.

Tot je gewend raakt aan het idee dat alles in het nu gebeurt, kun je in verwarring worden gebracht. Het is anderzijds ook spannend omdat je naar ieder gewenst moment in al je vorige levens of de geschiedenis van de aarde kunt reizen. Lineaire tijd is beperkend omdat je het verleden en de toekomst los van elkaar ziet. Je hebt zo veel te leren en eindeloze ervaringen wachten op je terwijl je bezig bent het superbewustzijn te bereiken. Tegen die tijd wordt je creatiekracht verder versterkt en is er niets wat je niet kunt doen. We maken hier echter een sprongetje naar de toekomst.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik ben verheugd dat we het over jullie toekomst kunnen hebben die zo snel nadert. Je laat de oude beschaving, waar je honderden zo niet duizenden jaren in hebt doorgebracht, achter je. Je kunt er weinig tot niets meer van leren en als massabewustzijn trekken jullie allemaal voordeel uit je collectieve ervaringen. Voor je liggen meer uitdagingen en hoewel dualiteit nog steeds bestaat, wordt je er vanwege je nieuwe bewustzijnsniveau waarschijnlijk  minder snel naartoe getrokken. Er is veel om naar uit te kijken. We sturen als altijd onze liefde omdat jullie nog steeds alle hulp kunnen gebruiken om te zorgen dat jullie de Ascentie goed doorkomen.


» Bron: Niburu

44
2012 / Contact: We zijn klaar voor actie (30-11)
« Gepost op: december 03, 2012, 09:01:31 pm »
Jullie staan op het punt te beginnen aan het laatste deel van je reis en ervaren binnenkort een sterke stijging in jullie bewustzijnsniveaus.

De meesten zullen het erover eens zijn dat dit jaar sneller voorbij is gegaan dan ooit en na Ascentie zal het nog sneller gaan.

Op het gebied van de vele nodige veranderingen wordt ook vooruitgang geboekt en je zult niets missen. De timing is nog nooit zo cruciaal geweest en we richten ons om duidelijke redenen op de periode gelijk na Ascentie. Het is een tijd waarin ons werk en dat van onze bondgenoten niet zal worden belemmerd door invloeden van buitenaf.

Na Ascentie vergeet je snel de eerdere moeilijkheden en vertragingen. Meer te weten komen over je leven in de hogere trillingen zal spannend en verheffend zijn en vreugde en vrijheid brengen mensen bijeen als ware broeders en zusters. Je bent van nature geneigd je liefde met anderen te delen, maar je hebt geleerd dat vele landen en hun volken je vijand waren. De meerderheid van de bevolking zou in vrede leven als er geen barriŤres tussen volkeren waren opgeworpen. Wanneer het vertrouwen is hersteld zul je zien dat mensen elkaar heel anders gaan benaderen.

Begrijp dat de veranderingen waar we van spreken de eerste van velen zijn die jullie samenleving gaan transformeren. Ze vormen een opstapje naar verdere vooruitgang in de richting van een galactisch wezen en later zelfs een galactische beschaving. De huidige veranderingen duren niet lang omdat jullie de laatste aspecten van een 3D-beschaving achter je gaan laten. We zullen jullie niet in verwarring brengen en het zal allemaal niet te snel gaan. We zorgen dat jullie goed voorbereid zijn. Zelfs wij weten niet zeker welke veranderingen eerst komen, maar als ze plaatsvinden zal het allemaal heel snel gaan. We zijn klaar om vooruit te gaan op het moment dat we het teken krijgen.

De oude garde is niet zozeer het probleem, het is meer de omvang van de taken die we op ons hebben genomen. Veel moest in het geheim worden gedaan om de mensen die erbij betrokken waren te beschermen. Er zijn nu zo veel ontwaakte mensen die de energieŽn verhogen dat ze voorkomen dat de oude garde veel invloed kan uitoefenen. Haar tijd zit erop, maar sommige individuen kunnen herrieschoppers zijn. Blijf gericht op Ascentie en stuur je licht naar plaatsen waar geen vrede is. Je kunt het ook naar individuen sturen, bijvoorbeeld mensen die het Ascentieproces ontkennen om anderen af te leiden.

Blijf positief en je bent bijna bij de poort die je in staat stelt om in de vijfde dimensie te stappen. Je voelt de verandering in trilling en het is een verheffende ervaring. Stel je voor hoe het is om nooit meer de zware energieŽn te hoeven voelen. Je zult worden verrast door het verschil en dat is de reden waarom mensen die het al hebben ervaren de hogere niveaus niet meer willen verlaten. Het is een meer natuurlijke staat van zijn, maar je werd omlaag getrokken door de lagere trillingen en het was een grote uitdaging om je weg terug te vinden. Door vastberadenheid en doorzettingsvermogen vond je het licht weer terug. Het blijft groeien en draagt je door de vele dimensies.

Alles bestaat uit liefde en kan van vorm veranderen, maar nooit vernietigd worden. Het is de grootste kracht in het universum. Je moet het leren beheersen en op een verstandige manier gebruiken. Als we zeggen dat jullie goden zijn, bedoelen we dat jullie de potentie hebben om er ťťn te worden, wat inhoudt dat je onbeperkte krachten hebt. Wanneer je ascendeert krijg je weer de beschikking over de creatiekracht en creŽer je samen met de Bron. Onderschat je vermogens niet en heb vertrouwen omdat jij bepaalt hoe je tijd in de hogere dimensies gaat zijn.

Zelfs nu hebben sommigen van jullie vermogens om te genezen en die krijg je door in jezelf te geloven. De meesten van jullie doen het onbewust en beseffen niet wat je hebt gedaan. Je hoeft niet noodzakelijkerwijs succesvol te zijn omdat sommige zielen niet genezen willen worden en willen ervaren hoe het is om ziek te zijn. Plotselinge genezing is al vaak voorgekomen. Het hoeft niet blijvend te zijn tenzij de ontvanger bereid is de oorzaken van de ziekte onder ogen te zien. Mensen hebben de meeste ziektes aan zichzelf te wijten, zelfs tot op het punt waarop het immuunsysteem van lichaam verzwakt en ze vatbaar zijn voor ziektes. Een gezond lichaam gaat vaak gepaard met een gezond verstand en gezonde gewoonten.

De Galactische Federatie van Licht werkt hard om een aantal projecten af te ronden. Het is lastig en als ze over Ascentie heen moeten worden getild, is de weg in ieder geval vrij van obstakels. Gebeurtenissen creŽren hun eigen pad vooruit en zijn als een sneeuwbal die steeds groter wordt en sneller gaat rollen. Niets kan vooruitgang stoppen en we zijn klaar voor actie. We zien het licht op aarde tot nieuwe hoogtes stijgen en de rasters zijn gestabiliseerd en klaar voor de laatste instroom voor Ascentie.

Ik ben SaLuSa van Sirius en breng onze zegeningen over zodat jullie de moed erin houden omdat we in dit late stadium van jullie voorbereidingen niemand willen zien terugvallen. We houden van iedere ziel en proberen iedereen te bevrijden van de donkere energieŽn.


» Bron: Niburu

45
Dit jaar zijn maar weinig grote voorspellingen uitgekomen en het is een heel gewoon jaar geweest.

Er is altijd veel gaande op fysiek gebied, waar doorgaans weinig aandacht aan wordt besteed. Het is dan ook mooi dat er weinig is gebeurd waar de mensen die zich voorbereiden op grote catastrofes zich mee konden voeden.

Veel is aan jullie te danken omdat de trillingen op aarde in vergelijking met enkele jaren geleden aanzienlijk zijn gestegen. Door de hoeveelheid licht die de aarde heeft aangetrokken is energetische opschoning minder noodzakelijk geworden. Wij van de Galactische Federatie hebben ook geholpen in de schoonmaak en voorkwamen voornamelijk dat de vervuiling erger werd. Dat geldt ook voor chemtrails die de potentie hadden om alle levensvormen ingrijpend te beÔnvloeden.

De laatste weken van de dualiteit zouden relatief vreedzaam moeten verlopen zodat jullie je kunnen concentreren op de voorbereidingen op Ascentie. Blijf kalm en vredig en laat je niet afleiden. Je zult geschiedenis schrijven door op aarde te zijn en alles met betrekking tot Ascentie mee te maken. De oude trillingen kunnen je evolutie niet langer dwarsbomen en ze zullen plaatsmaken voor verhoogde trillingen die jullie verheffen. De meesten van jullie zouden aangename gevoelens moeten krijgen bij de veranderingen, hoewel ze voor sommigen moeilijk te begrijpen zijn. Een verandering van de frequentie heeft verstrekkende gevolgen en alle levensvormen zullen er tot op een bepaalde hoogte door worden beÔnvloed.

Na Ascentie volgen drastische veranderingen, waarvan jullie al vele hebben ervaren. Alles zal tijdig gebeuren, maar toch ook snel om jullie de vooruitgang te bieden die al in gang gezet had moeten zijn, maar is tegengehouden door de oude garde. Het duistere tijdperk met al haar beperkingen wordt vervangen door een tijdperk dat jullie optilt en mensen van jullie beschaving samenbrengt in wederzijdse liefde en wederzijds respect voor elkaar. Alle verschillen worden opzij gezet om jullie dichter bij elkaar te brengen in liefdevolle samenwerking en eenheid. Dat zal niet langer moeilijkheden met zich meebrengen omdat de barriŤres die tussen jullie zijn geplaatst zullen verdwijnen. Angst hield jullie uit elkaar en zal worden vervangen door vertrouwen.

Je kunt nu je ware zelf worden door liefdevol te zijn en je echte gevoelens te uiten. Te lang werden jullie vastgehouden door angst voor wat anderen van jullie vinden. Jullie twijfelden om je natuurlijke liefde voor anderen te tonen. Ga op zoek naar het innerlijke kind in je hart dat niet bekend is met twijfel en behoedzaamheid, maar zijn licht en liefde wil delen. Terwijl je opgroeide werd je gekneed tot wie je nu bent en werd van buitenaf verteld wat je van jezelf moest denken. Jullie worden vrijgelaten om het plezier in het leven met iedereen te delen. In de toekomst zal niemand worden beledigd door het tonen van liefde en het zal een meer natuurlijke manier worden om elkaar te begroeten, omdat jullie allen ťťn zijn.

De mensen die zo veel problemen hebben veroorzaakt met hun bewuste oorlogen van dood en verderf zullen uit jullie midden worden verwijderd. Enkel de zachtaardige en liefdevolle zielen blijven over om van een gelukkig en vreugdevol leven te genieten, wat ze niet hebben gekend in de dualiteit. Jullie hebben laten zien dat jullie grote zielen zijn met een hart van goud en iedereen zal jullie herkennen als geascendeerde wezens. Jullie creatiekracht wordt gebruikt voor doelgerichte creaties voor het grote goed. Je realiseerde je niet hoe krachtig je bent en was je niet bewust van je vermogens. Met Ascentie komt daar verandering in door de verhoging van je bewustzijnsniveau.

Jullie creŽren samen met de Bron en door jullie dienstbaarheid aan anderen reizen jullie door het hele universum. Je zult beschikken over unieke kwaliteiten die het resultaat zijn van je gevarieerde ervaringen in de dualiteit. Er wordt naar jullie gekeken als de meesters van het licht en jullie helpen andere opkomende beschavingen te evolueren. Je hebt een lange en zware reis achter de rug, maar je hebt ook veel gepresteerd en daar hebben we bewondering voor. Jullie nemen je plek naast ons in en velen van jullie zullen ervoor kiezen om bij de Federatie te gaan. Je weet inmiddels voldoende over ons om dergelijke keuzes te maken. In tegenstelling tot de huidige situatie zullen het mannelijke en vrouwelijke aspect in balans worden gebracht en zullen de verschillen tussen beide energieŽn nauwelijks merkbaar zijn.

Ondanks de beroering in jullie wereld blijft het vooruitzicht van vrede bestaan. Het wordt op het hoogste niveau besproken en de reacties zijn bemoedigend. Kleine landen worden voornamelijk tegengehouden door angst voor de grote machten, maar we kunnen de vrede gemakkelijk bewaren wanneer eenmaal overeenstemming is bereikt om te ontwapenen. Vrede is essentieel om door te dringen tot de hogere dimensies omdat ze de lage trillingen van oorlog niet ondersteunen. Naast de inspanningen om regeringswijzigingen te realiseren zullen drastische veranderingen plaatsvinden die jullie hele beschaving veranderen. Voeg daar Disclosure aan toe en het zal allemaal heel snel gaan.

Disclosure is voor ons erg belangrijk omdat het betekent dat we dichter tot elkaar kunnen komen, wat noodzakelijk is voor jullie vooruitgang. Belangrijker nog is onze taak bij het overzien van de grote veranderingen in jullie samenleving en het helpen van jullie grote commerciŽle bedrijven om te gaan met de veranderingen waar ze door worden beÔnvloed. Er moeten veranderingen komen die ruimte bieden voor kleinere groepen in plaats van monopolies. Bedrijven zullen in de toekomst opener zijn zodat iedereen weet wat er gebeurt en dat er op een eerlijke manier zaken wordt gedaan. Die criminele onderdelen van jullie maatschappij zullen worden verwijderd.

Ik ben SaLuSa van Sirius en wil dat jullie je niet op het verleden richten, maar jullie energie aan het nieuwe geven in overeenstemming met jullie verwachtingen. Op die manier gebeurt het allemaal een stuk sneller en ben je beter voorbereid op wat er staat te gebeuren. Wij zijn met jullie en dat zal altijd zo blijven.


» Bron: Niburu

Pagina's: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 13

Pagina opgebouwd in 0.078 seconden met 20 queries.