Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Topics - LPChip

Pagina's: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 13
46
2012 / Contact: Jullie zijn met vlag en wimpel geslaagd (3-12)
« Gepost op: december 03, 2012, 09:10:27 pm »
De datum 21 december leek zo ver weg, maar is nu toch zo dichtbij. Iedereen die van plan is te ascenderen zal er helemaal klaar voor zijn.

Besef je hoe belangrijk jouw aandeel is in Ascentie en kun je de grote veranderingen in het universum bevatten?

Welke kracht is in staat om de elementen en alles wat is zo aan sturen? Het is niemand minder dan de Bron die bepaalde dat Ascentie in deze tijd zou plaatsvinden. Het experiment van dualiteit heeft zijn langste tijd gehad. Jullie hebben het ervaren en zijn met vlag en wimpel geslaagd. Uiteindelijk stond altijd al vast dat jullie succesvol zouden zijn.

Je hebt het recht om tevreden over jezelf te zijn. We overdrijven niet als we zeggen dat jullie naar de hel en weer terug zijn gegaan. Op het moment zelf hadden jullie geen idee wat je zou aantreffen, maar je had genoeg vertrouwen in jezelf om door te kunnen gaan. Het is onnodig om mensen die nog niet zijn opgetild door het licht te veroordelen. Het was bekend dat sommigen zouden worden aangetrokken door de negatieve kant. In de meeste gevallen hebben jullie je zwakten al overwonnen door middel van karmische ervaringen. Vrijheid is iets moois, maar er hangt een prijskaartje aan omdat je verantwoordelijk bent voor je eigen acties en woorden. Je zwaard van licht werd geslepen in de diepten van de duisternis en schijnt nu feller dan ooit.

Je was al een verlichte ziel toen je de dualiteit binnenstapte, maar je bent door je ervaringen nog krachtiger geworden. Het is niet verwonderlijk dat er vol lof over je wordt gesproken, maar je moet nog beseffen hoe groot je bent. Wezens uit het hele universum hebben zich verzameld om je Ascentie gade te slaan en het is een unieke gebeurtenis omdat je met je fysieke lichaam ascendeert. Dat is de reden waarom er de laatste tijd zo veel licht naar de aarde is gestuurd om te verzekeren dat je goed voorbereid zou zijn. We moeten ook moeder aarde niet vergeten. Ook zij is klaar om je richting de hogere dimensies te dragen, waar je thuishoort.

Niets kan Ascentie op dit punt voorkomen. We zijn dan ook verrast dat de oude garde haar nederlaag niet aanvaardt en zich niet terugtrekt. Ze vecht tot het bittere eind, zonder rekening te houden met haar eigen evolutie of levens van anderen. Ze heeft net als jullie nog een goddelijke vonk in zich die ten alle tijde kan worden aangewakkerd. Ze heeft veel hulp nodig om terug te keren naar het licht en zal dat ook krijgen van liefdevolle engelachtige zielen. Je kunt ook helpen door ze onvoorwaardelijke liefde te sturen zodat ze weer kunnen ontwaken. Geen ziel zal ooit alleen worden achtergelaten.

Spoedig zal jullie leven voor altijd veranderen. Je zult de energieën om je heen ervaren als een verheffing. Je keert terug naar het niveau dat meer in lijn is met je ware zelf. Woorden kunnen de euforie die je zult ervaren moeilijk omschrijven, maar als je er eenmaal van hebt geproefd wil je nooit meer terug naar de lagere energieën. De mens heeft lange tijd geprobeerd zo veel mogelijk bezittingen te vergaren voor persoonlijk gewin, maar daar zal in de toekomst verandering in komen.

Je zult ook bijna geen zwaar werk meer hoeven te verrichten. Je kunt door middel van gedachtekracht in je behoeften voorzien en vele andere functies worden overgenomen door onze supercomputers. Zij hebben een enorme capaciteit en rekenkracht. Het bewustzijnsniveau van deze machines ligt veel hoger dan dat van de mens op dit moment. Totale vrijheid stelt je in staat om zonder beperkingen als verantwoordelijk galactisch wezen rond te reizen. Je zult andere wezens ontmoeten en leren over andere beschavingen omdat je van nature graag meer over ze te weten wilt komen.

Tot je gewend raakt aan het idee dat alles in het nu gebeurt, kun je in verwarring worden gebracht. Het is anderzijds ook spannend omdat je naar ieder gewenst moment in al je vorige levens of de geschiedenis van de aarde kunt reizen. Lineaire tijd is beperkend omdat je het verleden en de toekomst los van elkaar ziet. Je hebt zo veel te leren en eindeloze ervaringen wachten op je terwijl je bezig bent het superbewustzijn te bereiken. Tegen die tijd wordt je creatiekracht verder versterkt en is er niets wat je niet kunt doen. We maken hier echter een sprongetje naar de toekomst.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik ben verheugd dat we het over jullie toekomst kunnen hebben die zo snel nadert. Je laat de oude beschaving, waar je honderden zo niet duizenden jaren in hebt doorgebracht, achter je. Je kunt er weinig tot niets meer van leren en als massabewustzijn trekken jullie allemaal voordeel uit je collectieve ervaringen. Voor je liggen meer uitdagingen en hoewel dualiteit nog steeds bestaat, wordt je er vanwege je nieuwe bewustzijnsniveau waarschijnlijk  minder snel naartoe getrokken. Er is veel om naar uit te kijken. We sturen als altijd onze liefde omdat jullie nog steeds alle hulp kunnen gebruiken om te zorgen dat jullie de Ascentie goed doorkomen.


» Bron: Niburu

47
2012 / Contact: We zijn klaar voor actie (30-11)
« Gepost op: december 03, 2012, 09:01:31 pm »
Jullie staan op het punt te beginnen aan het laatste deel van je reis en ervaren binnenkort een sterke stijging in jullie bewustzijnsniveaus.

De meesten zullen het erover eens zijn dat dit jaar sneller voorbij is gegaan dan ooit en na Ascentie zal het nog sneller gaan.

Op het gebied van de vele nodige veranderingen wordt ook vooruitgang geboekt en je zult niets missen. De timing is nog nooit zo cruciaal geweest en we richten ons om duidelijke redenen op de periode gelijk na Ascentie. Het is een tijd waarin ons werk en dat van onze bondgenoten niet zal worden belemmerd door invloeden van buitenaf.

Na Ascentie vergeet je snel de eerdere moeilijkheden en vertragingen. Meer te weten komen over je leven in de hogere trillingen zal spannend en verheffend zijn en vreugde en vrijheid brengen mensen bijeen als ware broeders en zusters. Je bent van nature geneigd je liefde met anderen te delen, maar je hebt geleerd dat vele landen en hun volken je vijand waren. De meerderheid van de bevolking zou in vrede leven als er geen barrières tussen volkeren waren opgeworpen. Wanneer het vertrouwen is hersteld zul je zien dat mensen elkaar heel anders gaan benaderen.

Begrijp dat de veranderingen waar we van spreken de eerste van velen zijn die jullie samenleving gaan transformeren. Ze vormen een opstapje naar verdere vooruitgang in de richting van een galactisch wezen en later zelfs een galactische beschaving. De huidige veranderingen duren niet lang omdat jullie de laatste aspecten van een 3D-beschaving achter je gaan laten. We zullen jullie niet in verwarring brengen en het zal allemaal niet te snel gaan. We zorgen dat jullie goed voorbereid zijn. Zelfs wij weten niet zeker welke veranderingen eerst komen, maar als ze plaatsvinden zal het allemaal heel snel gaan. We zijn klaar om vooruit te gaan op het moment dat we het teken krijgen.

De oude garde is niet zozeer het probleem, het is meer de omvang van de taken die we op ons hebben genomen. Veel moest in het geheim worden gedaan om de mensen die erbij betrokken waren te beschermen. Er zijn nu zo veel ontwaakte mensen die de energieën verhogen dat ze voorkomen dat de oude garde veel invloed kan uitoefenen. Haar tijd zit erop, maar sommige individuen kunnen herrieschoppers zijn. Blijf gericht op Ascentie en stuur je licht naar plaatsen waar geen vrede is. Je kunt het ook naar individuen sturen, bijvoorbeeld mensen die het Ascentieproces ontkennen om anderen af te leiden.

Blijf positief en je bent bijna bij de poort die je in staat stelt om in de vijfde dimensie te stappen. Je voelt de verandering in trilling en het is een verheffende ervaring. Stel je voor hoe het is om nooit meer de zware energieën te hoeven voelen. Je zult worden verrast door het verschil en dat is de reden waarom mensen die het al hebben ervaren de hogere niveaus niet meer willen verlaten. Het is een meer natuurlijke staat van zijn, maar je werd omlaag getrokken door de lagere trillingen en het was een grote uitdaging om je weg terug te vinden. Door vastberadenheid en doorzettingsvermogen vond je het licht weer terug. Het blijft groeien en draagt je door de vele dimensies.

Alles bestaat uit liefde en kan van vorm veranderen, maar nooit vernietigd worden. Het is de grootste kracht in het universum. Je moet het leren beheersen en op een verstandige manier gebruiken. Als we zeggen dat jullie goden zijn, bedoelen we dat jullie de potentie hebben om er één te worden, wat inhoudt dat je onbeperkte krachten hebt. Wanneer je ascendeert krijg je weer de beschikking over de creatiekracht en creëer je samen met de Bron. Onderschat je vermogens niet en heb vertrouwen omdat jij bepaalt hoe je tijd in de hogere dimensies gaat zijn.

Zelfs nu hebben sommigen van jullie vermogens om te genezen en die krijg je door in jezelf te geloven. De meesten van jullie doen het onbewust en beseffen niet wat je hebt gedaan. Je hoeft niet noodzakelijkerwijs succesvol te zijn omdat sommige zielen niet genezen willen worden en willen ervaren hoe het is om ziek te zijn. Plotselinge genezing is al vaak voorgekomen. Het hoeft niet blijvend te zijn tenzij de ontvanger bereid is de oorzaken van de ziekte onder ogen te zien. Mensen hebben de meeste ziektes aan zichzelf te wijten, zelfs tot op het punt waarop het immuunsysteem van lichaam verzwakt en ze vatbaar zijn voor ziektes. Een gezond lichaam gaat vaak gepaard met een gezond verstand en gezonde gewoonten.

De Galactische Federatie van Licht werkt hard om een aantal projecten af te ronden. Het is lastig en als ze over Ascentie heen moeten worden getild, is de weg in ieder geval vrij van obstakels. Gebeurtenissen creëren hun eigen pad vooruit en zijn als een sneeuwbal die steeds groter wordt en sneller gaat rollen. Niets kan vooruitgang stoppen en we zijn klaar voor actie. We zien het licht op aarde tot nieuwe hoogtes stijgen en de rasters zijn gestabiliseerd en klaar voor de laatste instroom voor Ascentie.

Ik ben SaLuSa van Sirius en breng onze zegeningen over zodat jullie de moed erin houden omdat we in dit late stadium van jullie voorbereidingen niemand willen zien terugvallen. We houden van iedere ziel en proberen iedereen te bevrijden van de donkere energieën.


» Bron: Niburu

48
Dit jaar zijn maar weinig grote voorspellingen uitgekomen en het is een heel gewoon jaar geweest.

Er is altijd veel gaande op fysiek gebied, waar doorgaans weinig aandacht aan wordt besteed. Het is dan ook mooi dat er weinig is gebeurd waar de mensen die zich voorbereiden op grote catastrofes zich mee konden voeden.

Veel is aan jullie te danken omdat de trillingen op aarde in vergelijking met enkele jaren geleden aanzienlijk zijn gestegen. Door de hoeveelheid licht die de aarde heeft aangetrokken is energetische opschoning minder noodzakelijk geworden. Wij van de Galactische Federatie hebben ook geholpen in de schoonmaak en voorkwamen voornamelijk dat de vervuiling erger werd. Dat geldt ook voor chemtrails die de potentie hadden om alle levensvormen ingrijpend te beïnvloeden.

De laatste weken van de dualiteit zouden relatief vreedzaam moeten verlopen zodat jullie je kunnen concentreren op de voorbereidingen op Ascentie. Blijf kalm en vredig en laat je niet afleiden. Je zult geschiedenis schrijven door op aarde te zijn en alles met betrekking tot Ascentie mee te maken. De oude trillingen kunnen je evolutie niet langer dwarsbomen en ze zullen plaatsmaken voor verhoogde trillingen die jullie verheffen. De meesten van jullie zouden aangename gevoelens moeten krijgen bij de veranderingen, hoewel ze voor sommigen moeilijk te begrijpen zijn. Een verandering van de frequentie heeft verstrekkende gevolgen en alle levensvormen zullen er tot op een bepaalde hoogte door worden beïnvloed.

Na Ascentie volgen drastische veranderingen, waarvan jullie al vele hebben ervaren. Alles zal tijdig gebeuren, maar toch ook snel om jullie de vooruitgang te bieden die al in gang gezet had moeten zijn, maar is tegengehouden door de oude garde. Het duistere tijdperk met al haar beperkingen wordt vervangen door een tijdperk dat jullie optilt en mensen van jullie beschaving samenbrengt in wederzijdse liefde en wederzijds respect voor elkaar. Alle verschillen worden opzij gezet om jullie dichter bij elkaar te brengen in liefdevolle samenwerking en eenheid. Dat zal niet langer moeilijkheden met zich meebrengen omdat de barrières die tussen jullie zijn geplaatst zullen verdwijnen. Angst hield jullie uit elkaar en zal worden vervangen door vertrouwen.

Je kunt nu je ware zelf worden door liefdevol te zijn en je echte gevoelens te uiten. Te lang werden jullie vastgehouden door angst voor wat anderen van jullie vinden. Jullie twijfelden om je natuurlijke liefde voor anderen te tonen. Ga op zoek naar het innerlijke kind in je hart dat niet bekend is met twijfel en behoedzaamheid, maar zijn licht en liefde wil delen. Terwijl je opgroeide werd je gekneed tot wie je nu bent en werd van buitenaf verteld wat je van jezelf moest denken. Jullie worden vrijgelaten om het plezier in het leven met iedereen te delen. In de toekomst zal niemand worden beledigd door het tonen van liefde en het zal een meer natuurlijke manier worden om elkaar te begroeten, omdat jullie allen één zijn.

De mensen die zo veel problemen hebben veroorzaakt met hun bewuste oorlogen van dood en verderf zullen uit jullie midden worden verwijderd. Enkel de zachtaardige en liefdevolle zielen blijven over om van een gelukkig en vreugdevol leven te genieten, wat ze niet hebben gekend in de dualiteit. Jullie hebben laten zien dat jullie grote zielen zijn met een hart van goud en iedereen zal jullie herkennen als geascendeerde wezens. Jullie creatiekracht wordt gebruikt voor doelgerichte creaties voor het grote goed. Je realiseerde je niet hoe krachtig je bent en was je niet bewust van je vermogens. Met Ascentie komt daar verandering in door de verhoging van je bewustzijnsniveau.

Jullie creëren samen met de Bron en door jullie dienstbaarheid aan anderen reizen jullie door het hele universum. Je zult beschikken over unieke kwaliteiten die het resultaat zijn van je gevarieerde ervaringen in de dualiteit. Er wordt naar jullie gekeken als de meesters van het licht en jullie helpen andere opkomende beschavingen te evolueren. Je hebt een lange en zware reis achter de rug, maar je hebt ook veel gepresteerd en daar hebben we bewondering voor. Jullie nemen je plek naast ons in en velen van jullie zullen ervoor kiezen om bij de Federatie te gaan. Je weet inmiddels voldoende over ons om dergelijke keuzes te maken. In tegenstelling tot de huidige situatie zullen het mannelijke en vrouwelijke aspect in balans worden gebracht en zullen de verschillen tussen beide energieën nauwelijks merkbaar zijn.

Ondanks de beroering in jullie wereld blijft het vooruitzicht van vrede bestaan. Het wordt op het hoogste niveau besproken en de reacties zijn bemoedigend. Kleine landen worden voornamelijk tegengehouden door angst voor de grote machten, maar we kunnen de vrede gemakkelijk bewaren wanneer eenmaal overeenstemming is bereikt om te ontwapenen. Vrede is essentieel om door te dringen tot de hogere dimensies omdat ze de lage trillingen van oorlog niet ondersteunen. Naast de inspanningen om regeringswijzigingen te realiseren zullen drastische veranderingen plaatsvinden die jullie hele beschaving veranderen. Voeg daar Disclosure aan toe en het zal allemaal heel snel gaan.

Disclosure is voor ons erg belangrijk omdat het betekent dat we dichter tot elkaar kunnen komen, wat noodzakelijk is voor jullie vooruitgang. Belangrijker nog is onze taak bij het overzien van de grote veranderingen in jullie samenleving en het helpen van jullie grote commerciële bedrijven om te gaan met de veranderingen waar ze door worden beïnvloed. Er moeten veranderingen komen die ruimte bieden voor kleinere groepen in plaats van monopolies. Bedrijven zullen in de toekomst opener zijn zodat iedereen weet wat er gebeurt en dat er op een eerlijke manier zaken wordt gedaan. Die criminele onderdelen van jullie maatschappij zullen worden verwijderd.

Ik ben SaLuSa van Sirius en wil dat jullie je niet op het verleden richten, maar jullie energie aan het nieuwe geven in overeenstemming met jullie verwachtingen. Op die manier gebeurt het allemaal een stuk sneller en ben je beter voorbereid op wat er staat te gebeuren. Wij zijn met jullie en dat zal altijd zo blijven.


» Bron: Niburu

49
De tijd wacht op niemand en voor mensen die nog slapen is veel onbegrepen. Het begint met mensen die niet geloven dat er een god is, maar deze god toch de schuld geven van wat er op aarde gebeurt.

Iedereen heeft een vrije wil en creëert wat hij of zij ervaart. We kunnen ingrijpen, maar dan krijg je niet de kans om te zien waar je acties toe leiden.

Velen zien het aanvallen en vernietigen van een andere groep nog als gerechtigheid. Ze zijn zich niet bewust van de woede en haat die het veroorzaakt. Hoeveel oorlogen zijn er nodig voordat de mens beseft dat ze niet goed is in het bereiken van vrede? Mensen lijken de les maar niet te willen leren dat vrede voortkomt uit de acceptatie dat jullie allemaal één zijn en in harmonie en liefde voor alles leven.

De onrust en verwarring op aarde maken ons droevig. Toch zien we op zo veel plaatsen licht schijnen en een raster van licht rond de aarde vormen. Dat is je garantie dat je opstijgt uit de lagere energieën en dat het oude paradigma ineen blijft storten. Het heeft niet langer een plaats in jullie leven en terwijl de eindtijd snel nadert moet het plaatsmaken voor het nieuwe paradigma. De Galactische Federatie van Licht is hier om zeker te stellen dat niemand zich nog kan bemoeien met je plannen voor Ascentie en dat je veilig het nieuwe tijdperk kunt binnengaan. De veranderingen die jullie verwachten zullen gestalte krijgen, maar houd rekening met vertraging omdat het hele plan extreem gecompliceerd is. Het gaat om duizenden en duizenden mensen en moet op het ‘juiste moment’ worden geïmplementeerd. Obama zal de bal aan het rollen brengen.

We zijn verheugd dat ontwaakte mensen zich uitspreken over onze kennis over wat er staat te gebeuren. Veel mensen hebben een gevoel dat er iets vreemds gebeurt. Dat is een kans om meer zaadjes van informatie te planten zodat ze kunnen ontwaken naar de waarheid. Onze grootste wens is dat zo veel mogelijk mensen zich bewust worden van de kans die Ascentie biedt. Het is geen religieus gebeuren, maar een gebeurtenis die plaatsvindt aan het einde van een cyclus zoals jullie dat nu ervaren. De veranderingen zijn universeel en beperken zich niet alleen tot de aarde. Voor de mensheid is het een unieke kans om de lagere trillingen te verlaten en afscheid te nemen van de dualiteit. Wil je opnieuw vele levens spenderen aan het leren van lessen, of wil je liever in vreugde en harmonie leven en een vredig bestaan leiden?

De nieuwe aarde brengt binnenkort allen naar voren die zijn uitgekozen om op te stijgen. Dat gaat gepaard met hogere trillingen die je in staat stellen om je creatiekracht te gebruiken. De liefde en vrede om je heen zullen niet met woorden kunnen worden omschreven en het zal zijn alsof de hemel op aarde is gekomen. De sprong van het ene tijdperk naar het andere komt als een aangename verrassing omdat de schoonheid ervan niet kan worden vergeleken met alles wat je tot dusver hebt ervaren. Het leven wordt zonder alle huidige beperkingen een stuk eenvoudiger. De grootste verandering zal de vrijheid zijn die je hebt als geascendeerd wezen. Je hebt geleerd je verantwoordelijkheid voor alle andere levensvormen te accepteren. Op dit moment ben je niet gewend aan vertrouwen, maar in de hogere trillingen is niemand erop uit om je iets aan te doen of oneerlijk te zijn. Het is een niveau waar enkel de waarheid bestaat.

Je hebt een lange reis achter de rug om tot dit punt te zijn gekomen en het doel was altijd het verhogen van je persoonlijke trillingen om te klaar te zijn voor Ascentie. Velen van jullie ervaren al een nieuw bewustzijnsniveau en het groeit steeds sneller. Je licht expandeert zodat het meer mensen raakt en een grotere reikwijdte heeft. Iedere ziel zal hulp krijgen om te begrijpen dat een grote kans te wachten ligt om op te stijgen. Jullie leraren hebben er lange tijd over gesproken en nu is het nabij. Als groepsziel ben je niet klaar tot iedere afzonderlijke ziel is opgestegen.

Iedere ziel heeft zijn of haar eigen manier gekozen om de ervaring in deze cyclus van dualiteit af te ronden. Je weet niet waarom sommigen voor bepaalde ervaringen hebben gekozen, ook al ben je het er niet mee eens. Dit is de tijd waarin je uitstaand karma uitwerkt en voor veel zielen betekent dat een moeilijke en zware tijd vol beproevingen. Normaal gezien kun je op je eigen tempo verder gaan, maar in dit geval is er zo vlak voor Ascentie niet veel tijd. Je zou je levensplan kunnen veranderen, maar dat is wellicht onbezonnen als je daardoor je kans om te ascenderen zou moeten mislopen. De vrije wil bepaalt en de uiteindelijke keuze is aan jou. Je bent lange tijd tegengehouden en in de veronderstelling geweest dat je dergelijke keuzes niet had, dat beslissingen voor jou werden genomen. Nu besef je dat je de macht hebt om je eigen toekomst te creëren. Je bent van niemand afhankelijk en hoeft geen advies of aanwijzingen te volgen. Volg je intuïtie en je zult niet van de wijs worden gebracht.

Er wachten vele mooie kansen om jullie in het gouden tijdperk te lanceren. De perfectie van alles zal je verbazen en de energieën zullen je omarmen. Je zult de eenheid van al het leven voelen. Kun je je voorstellen hoe het is om met de Bron te spreken? De Bron is binnen je bereik, je hebt echter altijd geleerd dat je alleen via een ander contact kon leggen. Er is een lijn tussen de Bron en iedere ziel. Hoe kan het anders zijn dat iedereen een goddelijke vonk is?

Ik ben SaLuSa van Sirius en moedig jullie aan om vrijdenkend te zijn en zo jullie evolutie te versnellen. Ik verlaat jullie met onze zegeningen voor jullie toekomst.


» Bron: Niburu

50
2012 / Contact: Op 11-11 is een poort geopend waardoor alles sneller stroomt. (12-11)
« Gepost op: november 12, 2012, 04:47:06 pm »
Alles is in een stroomversnelling gekomen doordat op 11-11 een poort is geopend van waaruit licht door jullie en in de aarde stroomt.

Mensen die tijd vrijmaken om met het licht te werken hebben niet alleen hun eigen trillingen verhoogd, maar ook die van de planeet.

Het is mogelijk dat je je daardoor licht in je hoofd voelde, maar dat zal snel voorbij gaan. Je merkt dat je kalmer en vrediger bent geworden. Hoe meer je deelneemt aan dergelijke verheffingen, hoe meer je één wordt en anderen ‘voelen’ de krachtige energieën die je uitzendt. Je bent nu aanbeland in de tijdsperiode waarop je hebt gewacht en als je om je heen kijkt zie je overal veranderingen. Dat brengt vreugde en blijheid met zich mee waardoor de trillingen opnieuw worden verhoogd.

Op persoonlijk niveau is niets belangrijker dan je voorbereiding op Ascentie. Je zult ascenderen en alles zal snel volgen. Maak je niet druk om materiële zaken omdat alles beschikbaar zal zijn, zelfs meer dan dat. Het plan voor je welzijn voorziet in alle aspecten van je behoeften en er zal een vloeiende overgang zijn van je huidige dimensie naar de vijfde dimensie. Geniet van de ervaring omdat het een unieke gebeurtenis is. Er is niets om bang voor te zijn en voor iedere ziel wordt op elk moment gezorgd. We zullen jullie vergezellen en jullie in de hogere rijken verwelkomen.

Omdat jullie met andere dingen bezig zijn is één aspect van jullie toekomstige leven onderbelicht gebleven. We verwijzen naar jullie huwelijk of relatie. Je zult niet langer gebonden zijn aan 3D-geloften en eenieder kan voor zichzelf beslissen of hij of zij op dezelfde voet wil doorgaan. Je zult ontdekken dat je veel meer vrijheid hebt. In tegenstelling tot de aarde, waar aantrekking voornamelijk fysiek van aard is, is de liefde van andere zielen een uitwisseling van energie die vrij gewoon is, omdat zielen waar je bij in de buurt bent een trilling hebben die in harmonie is met die van jou. Je kunt op een nog hoger niveau energieën samenvoegen en één worden. Dat kun je doen om bijvoorbeeld samen het licht te dienen of een andere ziel in je wereld te brengen.

Vrijwel ieder aspect van het leven zoals je het kent zal veranderen. Je gaat vele kansen krijgen om te reizen, terwijl je voorheen gebonden was aan de aarde. Je kunt ook hogere dimensies gaan bezoeken. Jullie aarde wordt ook wel een ‘gevangenisplaneet’ genoemd en dat is een juiste omschrijving. Door jullie lage trilling werden jullie ervan weerhouden om de planeet te verlaten. Dat is ook de reden waarom de energieën van de aarde zijn tegengehouden om te voorkomen dat ze de ruimte zouden vervuilen.

Jullie zijn om verschillende redenen in quarantaine gehouden om te zorgen dat de ervaring van dualiteit door kon gaan zonder inmenging van buitenaf. De enige uitzondering betreft bepaalde buitenaardsen die toestemming kregen om met jullie in contact te treden omdat hun trilling ongeveer even laag was als die van jullie. Jullie trilling is de laatste 30 jaar echter drastisch gestegen waardoor jullie de aandacht van de meer ontwikkelde wezens hebben getrokken. Je zult andere beschavingen ontmoeten waar je op dit moment nog weinig tot niets van weet. Jullie zijn al bekend met ons van de Galactische Federatie van Licht en ons contact gaat ver terug.

Ondanks de trauma’s en miserie van de vele levens waarin je werd geconfronteerd met lastige uitdagingen, houdt de aarde altijd mooie herinneringen aan je. Dat komt omdat dergelijke ervaringen vaak resulteren in snelle spirituele groei. Nergens anders in het universum worden soortgelijke groeikansen geboden en het is om die reden dat jullie dergelijke uitdagingen aangingen. Uiteindelijk zullen de herinneringen aan deze periode naar de achtergrond verdwijnen, maar de groei in bewustzijnsniveau neemt niemand jullie meer af. Jullie verlaten de dualiteit als een veel grootser wezen. Geniet van de komende weken die vele veranderingen brengen waar jullie op wachten.

Het oude paradigma valt in elkaar en wij zijn klaar om te helpen het nieuwe ervoor in de plaats te brengen. Achter de schermen is er veel gebeurd. We blijven vaker dan ooit in jullie luchtruim verschijnen en wanneer we kunnen overvliegen zal dat in goede aarde vallen. We merken dat jullie beginnen te ontspannen en zaken accepteren zoals ze gaan, in de wetenschap dat alles goed is en dat jullie baat hebben bij onze hulp.

We zouden willen dat jullie media niet langer in de greep worden gehouden door mensen die het nieuws vaak bewust veranderen om jullie te misleiden. Veel wetten zullen worden veranderd zodat er meer vrijheid van informatie komt en de waarheid niet langer verborgen kan worden gehouden. Je hebt geen idee hoezeer je in het ongewisse bent gehouden en je zult versteld staan wat er allemaal is ontwikkeld tijdens jullie ruimtevaartprogramma’s. Met de hulp van buitenaardsen is er flinke vooruitgang geboekt in de ruimtevaart. Nogal wat toestellen die jullie in de lucht zien zijn van jullie zelf.

Ik ben SaLuSa van Sirius en kijk uit naar het moment waarop we elkaar kunnen ontmoeten en vriendschappelijke groeten kunnen uitwisselen. Daar zullen jullie weinig moeite mee hebben omdat we jullie zelf zijn met een hoger bewustzijnsniveau. We hebben zo veel wat we met jullie willen delen en het zal een mooie tijd worden. Onze liefde stroomt op ieder moment vrijelijk naar jullie.


» Bron: Niburu

51
2012 / Contact: We komen als ambassadeurs van vrede (9-11)
« Gepost op: november 10, 2012, 11:16:39 pm »
Het lange wachten is voorbij en Obama weet wat er van hem verwacht wordt. Hij is de aangewezen persoon voor de klus.

Net als iedere andere ziel heeft hij toegeleefd naar deze tijd om de belangrijkste doelstelling van zijn levensplan te halen.

Hij zal snel in staat zijn veranderingen door te voeren die noodzakelijk zijn om de mensheid vooruit te helpen. We zijn constant met hem in contact geweest en hij is vaak geïnformeerd over zijn rol. Juridische stappen worden genomen om een echt begin te maken met het verwijderen van de hoogste leden van de Illuminati. Het laatste beetje macht wat ze nog hebben moeten ze vervolgens afstaan. Als gevolg kan de oude garde op de lagere niveaus gemakkelijker worden verwijderd.

Stop niet met het verspreiden van licht omdat het collectieve bewustzijn nog steeds alle mogelijke steun en aanmoediging nodig heeft om te kunnen verruimen. Er zal sprake zijn van een heuse ontwaking wanneer de waarheid naar buiten begint te komen. We willen dat het een positief effect heeft en geen angst teweegbrengt. Mensen houden over het algemeen niet van verandering omdat het tornt aan de stabiliteit en het comfort waar ze aan gewend zijn. Het zou niet lang meer moeten duren voordat we openlijk met jullie kunnen communiceren. Het overbrengen van onze boodschap is één ding, maar we willen graag worden gezien voor wie we zijn. Onze aanwezigheid zal spoedig alle angst wegnemen omdat mensen gaan zien dat we komen als ambassadeurs van vrede.

Het is noodzakelijk dat jullie leger de opdracht krijgt niet op ons te vuren als we meer openlijk in jullie luchtruim willen verschijnen. We kunnen indien nodig gevaar ontlopen als we contact willen maken zonder dat jullie ook maar enig risico lopen. Helderzienden onder jullie hebben opgemerkt dat we vaker verschijnen tijdens samenkomsten waar licht wordt verspreid en dat zal zo blijven. Het is onze manier om jullie te beschermen en in licht te baden zodat iedereen die er bij betrokken is nog verder wordt opgetild. Dit gebeurde ook tijdens de bijeenkomst in Sedona en sommigen van jullie werden er door overweldigd. Binnenkort zal dat de gewoonste zaak van de wereld zijn. Jullie hebben de hogere trillingen aangeraakt en beseffen je hoe mooi dat gevoel is.

Deze maand en de volgende brengen een energetische toestroom met zich mee die jullie trilling nog verder verhoogt. Iedere ziel zal er op de één of andere manier door worden beïnvloed en mensen die zich al op het pad van Ascentie bevinden absorberen het gemakkelijk. Voor anderen die zich er nog niet voor openen kan het een moeilijke ervaring zijn omdat het lichaam nog niet klaar is om het te ontvangen. Ze raken er door verward en begrijpen niet wat er gebeurt. Blijf gecentreerd en ontspan je omdat stress je grootste vijand is wanneer je probeert je voor te bereiden op de verheffing. Wanneer je wordt vrijgelaten uit de armen van de oude garde is het gemakkelijker om spanning en negatieve gevoelens los te laten zodat het licht kan binnenkomen.

Onze bondgenoten zijn meer gemotiveerd dan ooit en kunnen doorgaan met hun plannen die lang werden tegengehouden. We hebben net als jullie lang gewacht op dit moment. We moeten alle ontwaakte mensen bedanken voor hun toewijding omdat we zonder jullie vandaag de dag niet op dit punt zouden hebben gestaan. Jullie verdienen het om de vruchten te plukken van het harde werk en spoedig vorm je onderdeel van de veranderingen waarin je een actieve rol kunt spelen. De dualiteit ebt langzaam weg en wordt vervangen door vrijheid en vrede voor alle mensen.

Op dit moment is het afwachten hoe alles zich gaan ontwikkelen. We richten ons met name op de veranderingen in overheidskringen zodat de vertegenwoordigers die we hebben uitgekozen naar voren kunnen treden en snel door kunnen gaan met hun werk. Daarmee wordt de basis gelegd voor een nieuwe autoriteit die luistert naar jullie wensen. Binnenkort kunnen jullie de mensen vertrouwen die beslissingen namens jullie nemen. Jullie hebben zo veel licht naar de aarde aangetrokken dat mensen van de lagere trilling niet langer de macht kunnen grijpen. Daarom moeten ze worden verwijderd.

In de toekomst kiezen jullie leiders die meer spiritueel ontwikkeld zijn. Ze maken hun beslissingen gebaseerd op liefde en alles wat vreugde en geluk brengt. Geen enkele ziel zal een verborgen agenda hebben omdat op het hogere niveau alles puur en van het licht is. In de aanwezigheid van andere liefdevolle zielen is het leven extatisch en heel. Je hebt alles wat je maar wenst tot je beschikking en met je eigen creatiekracht heb je niets nodig. Nadat je zo lang in de dualiteit hebt geleefd zullen de veranderingen je stoutste dromen overtreffen.

Wees gerust en geniet van wat er staat te gebeuren. Alle eventuele ongemakken tijdens de veranderingen zullen van korte duur zijn en wij zullen zorgen dat er naar jullie omgekeken zal worden. Er komen grootse veranderingen en wij zijn er goed op voorbereid. We hebben al vele honderden schepen in jullie atmosfeer en enorme moederschepen net buiten de dampkring die in alles kunnen voorzien. Velen van jullie hebben ons bezocht terwijl je lichaam sliep en wanneer we elkaar kunnen ontmoeten herinneren jullie de contacten die zijn gelegd. Onze Galactische Federatie van Licht bestaat uit sterrenaties waar de meesten van jullie oorspronkelijk vandaan komen. Het zal in sommige gevallen dus een emotionele reünie zijn wanneer we samenkomen en jullie je echte familie ontmoeten.

Ik ben SaLuSa van Sirius en laat jullie weten dat de diverse leden van onze federatie elkaar zien als één. Op aarde neigen jullie bij je eigen groep te blijven en mengen jullie je minder snel als wij dat doen. Wees voorbereid om dergelijke gevoelens opzij te zetten en weet dat jullie allemaal één zijn. Tot we jullie ontmoeten blijven we onze oneindige liefde voor jullie welzijn sturen.


» Bron: Niburu

52
2012 / Contact: Jullie ervaringen op aarde zijn een excursie (17-9)
« Gepost op: september 19, 2012, 04:32:53 pm »
In de cyclus van dualiteit hebben jullie veel levens gehad en wanneer jullie erop terugkijken zullen jullie waarschijnlijk tot de conclusie komen dat het de meest uitdagende en moeilijkste ooit waren.

Dat komt omdat jullie door de laagste trillingen zijn gegaan die jullie ooit hebben ervaren.

Jullie voelden je meer afgescheiden van de Bron dan in eerdere levens en jullie leefden grotendeels op basis van het instinct. Zij die het licht naar aarde brengen werden geconfronteerd met de uitdaging om het te aarden en om balans te brengen tussen lichte en donkere energieën. Op bepaalde momenten bereikten jullie de diepten van duisternis en de mens leek alle hoop op herstel te zijn kwijtgeraakt.

De hogere wezens die het plan voor de mensheid overzien hadden andere ideeën en deden het tij langzaam keren zodat het licht voortgang kon boeken. Pas kort geleden werd het duidelijker zichtbaar en begon het invloed te krijgen. Ondanks de oorlogen tussen landen bekrachtigde het licht mensen die naar de aarde kwamen om de broodnodige veranderingen te brengen. Te midden van chaos en rampspoed werden de rasters van licht rond de aarde hersteld. Sindsdien zijn het krachtige bakens van licht geworden. Als resultaat hebben zich groepen gevormd die in staat zijn de mensen te verlichten zodat ze de waarheid zien. Vandaag de dag staan jullie op het punt volledige verlichting te bereiken.

Lang geleden was al bekend dat deze tijd het einde van de cyclus van dualiteit zou inluiden. Die belofte werd gemaakt toen jullie voor het eerst begonnen te incarneren en jullie hebben altijd intuïtief geweten dat het zo zou zijn. Sommige eerdere beschavingen hebben zichzelf vernietigd zonder bijna een spoor achter te laten en jullie die nu op aarde zijn, zijn één en dezelfde zielen. Jullie waren vastbesloten te verzekeren dat de eindtijden zouden resulteren in jullie Ascentie in plaats van jullie vernietiging.

Jullie staan op het punt een grote verheffing mee te maken die is bereikt door hard te werken en toegewijd vanuit licht en liefde te leven. Jullie hebben veel ervaring opgedaan die jullie kunnen gebruiken om anderen te helpen die worden geconfronteerd met bepaalde uitdagingen. Het leven gaat over het leren van lessen door te ervaren, in de wetenschap dat jullie ze zouden gebruiken om het licht te dienen. Het doel is om zielen samen te brengen zodat ze ooit weer deel uitmaken van de eenheid waar alles onderdeel van is.

Ascentie betekent afscheiding op fysiek niveau zodat iedere ziel zijn of haar huidige pad kan blijven volgen. Sommigen hebben al een verruimd bewustzijn en bevinden zich op het pad van Ascentie terwijl anderen nog niet klaar zijn in de dualiteit. Het is een vrije keuze die jullie allemaal hebben gemaakt. Laat anderen dan ook hun eigen pad volgen. Niemand blijft achter en ze zullen veel baat hebben bij de ervaringen die ze tot nu toe hebben opgedaan. Evolutie houdt nooit op tot jullie uiteindelijk terugkeren naar de Bron en zelfs dan worden nieuwe cycli van ervaring aangeboden. Jullie hebben echter nog een lange weg te gaan voordat het zover is.

De Bron heeft een oneindig aantal universa gecreëerd en jullie kunnen een geheel nieuwe ervaring beginnen wanneer jullie dat wensen. Jullie gaan een verbazingwekkende en spannende toekomst tegemoet en jullie komen altijd nieuwe expressies van het licht tegen. Het leven op aarde lijkt in niets op waar jullie naartoe gaan, maar het zal jullie gemakkelijk afgaan om een galactisch wezen te worden. Jullie staan op het punt terug te keren naar jullie waren thuis tussen de sterren en verenigd te worden met jullie echte familie. Jullie ervaringen op aarde zijn slechts een excursie die jullie maken vanuit de hogere dimensies, waar jullie binnenkort weer naar terugkeren.

Wanneer jullie eenmaal zijn geascendeerd hoeven jullie nooit meer terug te keren naar de nieuwe derde dimensie die is voorbereid voor de mensen die niet klaar zijn voor Ascentie, tenzij jullie dat zelf graag willen. Veel zielen zijn in staat zich te beschermen tegen de lagere energieën. Jullie hoeven alleen maar wit licht om jullie heen te plaatsen ter bescherming. Vermijd negatieve bewoordingen omdat ze jullie bescherming beschadigen en jullie kwetsbaar maken. Blijf jullie aandacht richten op het licht en op Ascentie.

Veel mensen dragen nog ballast met zich mee die nog opgeruimd moet worden en die blijft terugkomen tot het is opgeschoond. Het komt tot jullie in de vorm van uitdagende gedachten terwijl jullie weten dat jullie sterker zijn dan wat ze jullie opdragen. Praat tegen die ‘andere’ persoon die jullie dingen blijft opdragen en blijft sterk. Jullie worden uitgedaagd om te kijken of jullie het probleem hebben opgelost. Wanneer jullie het blijven wegdrukken verdwijnt het op den duur richting de achtergrond. Sommigen van jullie hebben veel karma uit te werken en daarom zijn jullie druk met jullie reiniging. Er kunnen ook anderen bij betrokken zijn en vaak kunnen jullie samenwerken om een oplossing te vinden. Relaties brengen vaak mensen bij elkaar zodat ze karma kunnen uitwerken.

Begrijp dat jullie ermee instemden om jezelf klaar te maken voor Ascentie, maar jullie zijn nooit zonder hulp. Zelfs mensen die in de lagere energieën vastzitten hebben hulp. Iedere ziel is nog altijd van het licht en wordt nooit verlaten omdat iedereen in staat is omhoog te klimmen. Onthoud dat jullie zowel het licht als het donker ervaren omdat jullie in de dualiteit zitten en willen begrijpen hoe ze kunnen bijdragen aan jullie evolutie. Het uiteindelijke doel is om boven de duistere energieën uit te stijgen. Velen van jullie staan nu in jullie kracht en jullie plaats in de rijken van Ascentie is verzekerd.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik voel dat onze bewustzijnsniveaus harmonieuzer worden terwijl jullie naar de waarheid zoeken en jullie eigen bewustzijn verruimen. Veel meer van jullie vinden een dergelijke vooruitgang in de weken die resteren en een eindeloze voorraad licht wordt naar de aarde gestraald. Door de samenstand tussen jullie zon en de grote centrale zon zullen jullie aanzienlijk meer licht gaan ervaren.


» Bron: Niburu

53
2012 / Zou jij de sleutels van je nieuwe sportwagen aan een kind geven?
« Gepost op: augustus 20, 2012, 01:02:47 pm »
Net zoals je een fles water moet openen voordat het water er uit kan stromen, moet je pijnappelklier eerst worden geopend zodat je bewustzijn uit deze realiteit kan stromen.

Je pijnappelklier is ook de ingang voor het multiversum om bij jou naar binnen te gaan. Je pijnappelklier is de deur naar binnen.

Met behulp van je pijnappelklier kun je het ego-denken op basis van de hersenen loslaten. Je brein transformeert iedere gedachte die je voortbrengt in biochemische boodschappen. Wanneer je gedachten zijn gebaseerd op angst en overleving worden ze omgezet in biochemische boodschappen met een lagere frequentie. Deze gedachten verbinden zich niet met de pijnappelklier. De pijnappelklier dient als raakvlak tussen de fysieke realiteit om ons heen en de hogere dimensies.

Brug
De pijnappelklier helpt je om je eigen realiteit te creëren door je gedachten onder controle te krijgen. De gedachten met een lagere frequentie worden weggefilterd en overgedragen aan de hypofyse.

De hypofyse heeft als doel om het lichaam in leven te houden. De klier herkent daarom alle gedachten die angst bevatten en zorgt voor de productie van adrenaline om de oorzaak van de angst te versterken.

Terwijl de hypofyse de mens graag in leven wil houden, probeert de pijnappelklier het menselijk lichaam te veranderen in haar ware vorm. De pijnappelklier dient als brug tussen het fysieke en niet-fysieke, de hersenen en het bewustzijn.

Deze poort gaat niet open voordat de biochemische frequentie van iemands gedachten resoneert naar onvoorwaardelijke liefde. Er is een reden voor de beschermende maatregelen die de pijnappelklier neemt.

Filter
De pijnappelklier dient als een soort filter. Wanneer je gevangen wordt gehouden in negatieve gedachten en in staat zou zijn om met je gedachten te creëren, zouden al je angsten gelijk werkelijkheid worden.

Angst gaat gepaard met een verhoogde fysiologische activiteit. De fysiologische reactie op angstprikkels wordt gezien als een noodreactie van het organisme. Er is een snelle reactie van het autonome zenuwstelsel, en een langzamere reactie die tot stand komt via de baan hypothalamus-hypofyse-bijnierschors.

De snelle reactie berust op activiteit van het sympathische zenuwstelsel, die zorgt voor het vrijmaken van adrenaline en noradrenaline in de bloedbaan door het bijniermerg. In de tweede en langzamere route spelen drie stoffen een rol. De angstprikkel bereikt de hypothalamus. Deze produceert een peptide, CRH geheten.

Dit stimuleert de voorkwab van de hypofyse tot productie van het hormoon ACTH, dat op zijn beurt de bijnierschors stimuleert tot de productie van corticosteroïden waaronder het stresshormoon cortisol. De bijnier wordt aangestuurd door de hypofyse.

Sportwagen
De adrenaline die je hypofyse laat aanmaken stuurt bij bange gedachten een boodschap naar je pijnappelklier dat je je emoties nog niet hebt leren te controleren en dat je moeite hebt met de realiteit om je heen. Het signaal weerhoudt je er vervolgens van toegang te krijgen tot de volgende realiteit. Een eenvoudige, doch doeltreffende beschermende maatregel.

Het is geen straf, maar een vorm van zelfbescherming. Net zoals je de sleutels van je nieuwe sportwagen niet aan een kind geeft, geef je het vermogen om te manifesteren niet aan iemand die zijn of haar eigen angst nog niet de baas is. Er is echter nog een vorm van bescherming.

Stopteken
Zelfs wanneer je je niet bewust bent van je eigen angst of twijfel worden ze beide toch opgevangen door je hypofyse. De hypofyse neemt je onderbewustzijn namelijk nog scherper waar dan je bewustzijn omdat gedachten uit je onderbewustzijn voornamelijk communiceren op biochemisch niveau.

Wanneer deze angstige biochemische boodschappen worden gedetecteerd helpt je hypofyse je uit de brand met adrenaline. Door adrenaline te produceren geeft je hypofyse eigenlijk een stopteken: “Bang, nog niet klaar om te manifesteren”.


» Bron: Niburu

54
2012 / Kun je de verslaving aan jouw kooi loslaten?
« Gepost op: mei 02, 2012, 09:51:20 pm »
Door middel van je endocriene klieren kun je je percepties verruimen om je bewust te worden van de multidimensionale stimuli die nu door je lichaam stromen.

Je begint vanaf dat moment terug te keren naar jezelf. Je Ascentie is begonnen. Je verlaat de aarde echter niet. Je neemt haar met je mee. En zij neemt jou met zich mee.

In deze tijd wordt je keelchakra steeds actiever. Eigenlijk bestaat tijd niet. Veel van je gidsen die je om je heen hebt zijn in feite hogere expressies van jezelf die uit je eigen toekomst komen, wat hun heden is. Je kunt namelijk teruggaan in de ‘tijd’ om causale situaties te veranderen die de mensheid en de aarde hebben gebonden aan de illusies van de derde dimensie. Op deze wijze wordt het heden veranderd in een hogere expressie. Je versmelt met een hogere expressie van jezelf die niet gebonden is aan tijd om jezelf te bevrijden van de laatste illusie: de illusie van tijd.

'Ziekte'
Je wordt enorm geholpen om geduldig te zijn en rustig te blijven. Zolang je een lichaam van klei hebt gaat het concept tijd op voor het besturingssysteem van dat lichaam. Terwijl je lichaam verandert kun je je mogelijk ‘ziek’ voelen. Je voelt je ziek omdat ziekte je dwingt om stil te zitten, te rusten, te slapen en je aandacht op jezelf te richten. Als je gezond bent neem je wellicht niet genoeg rust om je lichaam haar metamorfose te laten ondergaan.

Tijdens ‘ziekte’ moedigt je hogere zelf je aan om de verslaving aan tijdgebonden denken en alle emotionele aspecten van afscheiding en beperking los te laten. Je neurale netwerk wordt dan opgewaardeerd en hogere dimensies komen binnen bereik.

Je lichtlichaam heeft net als je aardse lichaam een neuraal netwerk, maar is kristallijn van vorm in plaats van gebaseerd op koolstof. Net zoals een diamant is gemaakt van koolstof is je lichtlichaam gemaakt van je op koolstof gebaseerde aardse lichaam. De activatie van de 97 procent van je DNA is essentieel. Het is van groot belang rust te nemen en je over te geven aan het proces.

Download
De laatste downloads duren het langst omdat ze de handleiding bevatten voor het gebruik van je nieuwe besturingssysteem. Ze zijn dus erg belangrijk voor de gehele download. Terwijl je rust neemt tijdens de download kan het oude systeem afgesloten worden. Vanaf deze maand heeft de volledige download en integratie van je nieuwe besturingssysteem acht maanden nodig om je volledig voor te bereiden op de lichtflits die tijdens de winterzonnewende op 21 december 2012 wordt losgelaten.

Wanneer je nieuwe systeem operationeel is wordt je keelchakra het communicatiecentrum voor je interdimensionale poort. Je pijnappelklier en hypofyse werken dan als één orgaan. Je hart en hogere hart werken als één. Bovendien werken ze allemaal samen met je lichaam en met de aarde. Alles is met elkaar verbonden.

De integratie van het nieuwe systeem verandert de realiteit zo snel dat het voelt alsof je in een heel andere wereld leeft. Sommigen zullen geen veranderingen ervaren en de massa leeft grotendeels onbewust. Zij gaat wel opmerken dat haar omgeving liefdevoller, schoner en veiliger wordt, maar realiseert zich waarschijnlijk niet dat de veranderingen worden veroorzaakt door een hogere frequentie op aarde.

Er was eens een leeuw
Er was eens een leeuw die in een kleine kooi van een dierentuin leefde. Zijn kooi was zo klein dat hij alleen maar heen en weer kon lopen. De inwoners van de stad vonden het zielig en zamelden geld in om een buitenverblijf met omheining voor de leeuw te maken.

Iedereen kwam kijken naar het grote en veilige gebied waarin de leeuw leefde. Onzeker betrad de leeuw zijn nieuwe leefgebied. Hij keek naar alle mensen om zich heen en begon weer heen en weer te lopen.

Kun je de verslaving aan je kleine kooi loslaten die vele levens je enige realiteit is geweest? Elke keer wanneer je gedachten en emoties gevuld zijn met angst val je terug. Wanneer je je herinnert dat je al bestaat op de hogere treden heb je de moed om het onbekende te betreden dat in feite voor je hogere zelf bekend terrein is. Met andere woorden betreedt je niet het onbekende. Je keert terug naar wat je altijd al bent geweest, maar wat je vergeten bent.

Illusie
Terwijl dit proces zich voltrekt kun je ‘fysieke aandoeningen’ ervaren omdat de 97 procent van je lichtlichaam-DNA het over begint te nemen van de drie procent menselijk genoom-DNA. Je begint te ascenderen. Terwijl steeds meer mensen door de illusies prikken kan alleen de waarheid overwinnen.

Het leven lijkt gewoon door te gaan, maar je gehele innerlijke leven verandert met elke ademhaling. Steeds meer verlang je naar het onbekende wat je altijd al hebt gekend. Dan maak je je op een dag klaar om naar je werk of naar school te gaan en is die realiteit plotseling de illusie geworden.


» Bron: Niburu

55
Overige onderwerpen / VERPLAATST: Fotolezingen
« Gepost op: april 22, 2012, 07:06:28 pm »

56
2012 / Ben je alleen, of strategisch geplaatst?
« Gepost op: april 01, 2012, 12:02:49 am »
Veel mensen voelen zich gedurende deze wereldwijde ontwaking en enorme paradigmaverschuiving alleen en geïsoleerd.

Partners dringen niet tot elkaar door, familieleden en vrienden denken dat je gek bent geworden en de spreekbuizen van de mainstream matrix blijven de spot drijven met eenieder die het waagt om anders te denken.

Iedereen die wakker wordt lijkt ermee te maken te krijgen. Maar als we een organisch, door de kosmos beïnvloed lichaam van kristallijne zenders en ontvangers zijn in een levend, alwetend universum zijn we misschien precies daar waar we moeten zijn.

Waarheidsraster

Waarschijnlijk zijn we zelfs zorgvuldig verdeeld over het aardoppervlak om een wereldwijd waarheidsraster te creëren. Zijn we allemaal strategisch gepositioneerd om zo het meest optimale effect op de kosmos en de ontwaking te hebben?

We zijn allemaal generatoren, knooppunten, zenders en bakens van licht, waarheid en liefde. De ultieme kracht van positieve transformatie. Wellicht zijn we exact daar waar we moeten zijn, eenzaam of niet.

Leugens

Waarom voelen bepaalde mensen zich eenzaam? We leren te leven in een gecompartimentaliseerde en afgescheiden maatschappij vol hulpeloze wezens die wachten tot een romantische ‘ander’ ze komt bevrijden. En dat alles gebaseerd op conceptuele leugens van afgescheidenheid.

Het doel van de aan ons opgedrongen matrix is het creëren van negatieve, destructieve, entropische, zelfvernietigende emoties en reacties gebaseerd op de linker hersenhelft. Vervolgens worden we gedwongen ons vast te klampen aan ‘idolen’ van verwarring en materialistische waanzin om ons zogenaamd veilig te voelen.

Krachtveld

Onderschat de intensiteit en effectiviteit van ons krachtveld niet. Dat deze kennis bij de mensheid is weggehouden door valse leringen, amusement en entertainment is één van de grootste leugens en tragedies in de geschiedenis.

We kunnen niet allemaal fysiek samen zijn, maar in het grid zijn we al één. Wees niet bang, geniet van de reis en verspreid de waarheid. Jij maakt het verschil.


» Bron: Niburu

58
Spirituele kennis / Sfeer, wat is het, en hoe verander je het?
« Gepost op: december 31, 2011, 01:29:25 pm »
Wat is nou eigenlijk sfeer?
Als je naar een feestje gaat, dan spreek je van een gezellige sfeer. Ga je naar een begrafenis, dan spreek je van een treurige sfeer. Dat we sfeer kunnen proeven (ervaren), dat weten we, want dat heeft iedereen weleens gedaan. Maar wat is het eigenlijk?

Als ik het wetenschappelijk zou opschrijven, dan zou het als volgt zijn: Sfeer is de som van alle energieën van de mensen om je heen, waar hun energievelden (aura's) elkaar raken.

Dus vertaald: Neem alle mensen die bij je in de buurt zijn die in elkaars auraveld staan en zet er een denkbeeldige cirkel omheen. Alle energieën die zich in deze cirkel bevinden voeg je samen als een soort van soep met ingredienten. Dit is wat de sfeer is.

Dit betekend niet dat je alle energieën in deze sfeer waarneemt. Je neemt waar wat het gemiddelde daarvan is, alsof het 1 overheersende energie is.

Laat ik een voorbeeld geven:
In een kamer wordt een feest gegeven. Daar zijn 30 mensen aanwezig, waaronder jij. Onder 25 van de 30 mensen heeft iedereen een gemiddelde positieve sfeer van zeg maar 4 punten. 4 mensen hebben een zeer positieve sfeer van zeg maar 7 punten. 1 persoon heeft een erg negatieve sfeer van 9 punten. Deze persoon had ook eigenlijk niet willen komen maar moest wel. (gaat hier even om het voorbeeld)

dan hebben we het volgende:
25 x  4 = 100
 4 x  7 = 28
 1 x -9 = -9
-----------   +
totaal: 119

Als we de 119 punten delen door de 30 aanwezige mensen, dan heb je een sfeergetal van 3,966667

Je ervaart dus een sfeer van 4 omdat de meeste mensen dat ook hebben. Hoewel het negatieve persoon aan de andere kant van de kamer zit, zit jij niet in zijn aura, dus merk je weinig van zijn negativiteit.

Het veranderen van de sfeer
Allereerst is het handig om te weten dat jij bepaalt wat voor sfeer jij ervaart. Als jij je niet wil aanpassen, dan blijf jij je eigen sfeer houden. Ben je dus veel positiever ingesteld dan de huidige sfeer in de kamer is, dan kun je ervoor kiezen om je niet naar deze sfeer te verlagen. Weet wel dat als je de enige bent, je dan buiten de groep valt. Vaak passen mensen zich om deze reden aan aan de sfeer. Ze stemmen zich af op de energie die er op dat moment hangt. Is hij gezelliger dan ze op dat moment zijn, dan worden hun ook gezelliger (op hun eigen manier). Is de sfeer bijvoorbeeld saai, dan zullen hun ook saai worden. Mensen zijn kuddedieren, dus dat dit gebeurd is niet meer dan logisch.

Is er dan niets wat je kan doen? Natuurlijk kun je wel wat doen. Overtuig anderen dat jouw sfeer beter is dan die van hun. Laat hun zien dat jouw sfeer geweldig is, en hun zullen volgen. Heb je te maken met depressieve mensen, weet dan dat ze nooit even hun sfeer omzetten naar een positieve sfeer. Je zal dit geleidelijk moeten doen, en de oorzaak waarom hun depressief zijn moet aangepakt worden.

Er zijn nog meer manieren
Alles waarmee je emoties kan opwekken kan gebruikt worden om iemands sfeer aan te passen. Muziek is een veel gebruikt middel. Zet op een feestje de juiste muziek op, en de sfeer zal omslaan.
Ook kun je de sfeer veranderen door bijvoorbeeld humor toe te passen. Dit is wel moeilijker, omdat zodra je een grapje gemaakt hebt, mensen gauw geneigd zijn om terug te vallen in hun vorige sfeer. Het heeft ongeveer een half uur nodig om een sfeer volledig naar een ander niveau aan te passen en dan vervolgens daar te blijven.

De nasleep
Je hebt vast wel eens een film in de bioscoop gezien die je raakte, of een cabaretier voorstelling gezien. Na afloop heb je nog een half uur tot een uur, dat je in diezelfde sfeer blijft hangen omdat je langzaam weer teruggaat naar de nieuwe sfeer die om je heen hangt.

Dat is wat sfeer is en kan doen. Ik zeg, doe er je voordeel mee. :)

59
2012 / Het eerste contact zal zijn tussen de buitenaardsen en ons als kosmisch wezen
« Gepost op: oktober 16, 2011, 03:27:23 pm »
De meeste ontwaakte mensen verwachten een First Contact met buitenaardsen, het liefst met afgezanten van de Galactische Federatie van het Licht, die het Ascentieproces overzien.

Dit zal de eerste onthulling zijn tijdens de eindtijden. Er zijn in het verleden al veel voorspellingen gedaan en er komen elke dag meer bij.

Als gevolg van de gedane voorspellingen hebben veel prominente leiders van de bewegingen van ontwaakte mensen hun reputatie op het spel gezet, zoals we bijvoorbeeld zien bij iemand als Steve Beckow. Sommige mensen stappen graag in de leidende rol van ‘valse profeet’, een fenomeen dat op deze planeet al lange tijd traditie is.

De meeste channelings hebben een dubieus karakter en lijken hun eigen achterliggende agenda te hebben in plaats van dat ze zich richten op de verlichting van de channelaar.

Minderwaardigheidscomplex

Weinigen beseffen zich dat het eerste contact met hoog ontwikkelde buitenaardsen bij de meeste mensen onherroepelijk leidt tot een minderwaardigheidscomplex, omdat het enkel zal demonstreren hoe geavanceerd deze galactische beschavingen, zoals de Pleiadiërs of Arcturianen, zijn in vergelijking met de huidige menselijke beschaving.

Daarom is het niet erg waarschijnlijk dat een dergelijk contact plaatsvindt als een eerste onthulling in de eindtijden. Meer voor de hand liggend is dat het eerste contact zal zijn tussen de buitenaardsen en ons als kosmisch wezen.

Bepaalde individuen op Aarde hebben het proces richting lichtlichaam (LBP) bijna voltooid. Dat wil zeggen dat het op koolstof gebaseerde lichaam wordt getransformeerd in een kristallijn lichaam.

Deze mensen beginnen daarna voor de mensheid te verschijnen en demonstreren de multidimensionale aard van alle geïncarneerde mensen. Deze individuen kunnen zwaartekracht overstijgen en zullen volgens de huidige esoterische definities ergens in de zesde of zevende dimensie vertoeven. Het worden afgezanten van de causale werelden.

De causale werelden zijn de hoogenergetische niveaus waar de zielefamilies als een uniforme eenheid (monade) van ongeveer 1.000 zielen met de ervaring van zo’n 100.000 menselijke incarnaties naartoe ascenderen nadat ze een incarnatiecyclus hebben doorlopen op Aarde of elke andere 3D-planeet. Zulke mensen worden ook wel ‘geascendeerde meesters’ genoemd, maar deze term wordt vaak onjuist geïnterpreteerd.

Het zogenoemde First Contact begint mogelijk met een enkel personage, gevolgd door meerdere. Deze gebeurtenis werd al voorspeld in het Nieuwe Testament en wordt omschreven met de theologische Griekse term ‘parousia’ (parousie), wat ten onrechte wordt vertaald met ‘de wederkomst van Jezus’.

Ten tijde van het vroege christendom werd dit onderwerp veel besproken door de zogenoemde gnostici, met name in het beroemde werk van Origenes (derde eeuw na Christus, Alexandrië), in feite de grondlegger van de moderne christelijke theologie.

De aanstaande Ascentie van mensen is tevens een veelbesproken thema in het werk van Plotinus, toebehorende aan het neoplatonisme. Plotinus was een vriend van Origenes en een fel tegenstander van het christendom. Zijn werk verenigde de filosofieën van Plato en Aristoteles en vertegenwoordigde het filosofische denken in Europa, tot het empirisme ontstond tijdens de Verlichting en het Westerse filosofische denken verdrong.

De Renaissance was in feite de herontdekking van het neoplatonisme, met de herstichting van Plato's Academie van Athene in het Italiaanse Florence door Cosimo Medici als gevolg. Er is niets nieuws op Aarde, het is enkel de kijk op de geschiedenis die verandert.

De eerste geascendeerde persoon heeft een multidimensionale persoonlijkheid. Dat wil zeggen dat deze persoon de parallelle bestaansniveaus (verleden, heden en toekomst) simultaan ervaart. De afsplitsing van de Aarde in planeet A (geascendeerde Aarde) en planeet B (descenderende Aarde) is een reflectie van deze multidimensionaliteit.

De eerste geascendeerde mensen van het moderne tijdperk hebben een missie. Zij zijn het onweerlegbare bewijs dat mensen onsterfelijk zijn en dat de biologische dood slechts een camouflage is van het huidige illusoire leven op Aarde. Ze stimuleren een mentale revolutie in de collectieve perceptie van de agnostische mensheid.

Het zal dan gemakkelijker zijn voor mensen om te begrijpen dat een menselijke persoonlijkheid, die op Aarde heeft geleefd en heeft geleden zoals alle andere mensen, zich nu heeft ontwikkeld naar een kosmisch wezen en kan ascenderen.

Kaartenhuis

Als gevolg vallen de huidige drie grote systemen in elkaar die de mensheid domineren. Ten eerste het geldsysteem dat reeds zo goed als omgevallen is. Ten tweede het wetenschappelijke empirische systeem van de laatste twee eeuwen dat het bestaan van hogere niveaus van creatie buiten de 3D ruimtetijd verwerpt. Het is de zogenoemde empirische doctrine: ‘wat niet gemeten kan worden zou niet kunnen bestaan’. En tot slot de georganiseerde religies (christendom, islam, enzovoorts) die transcedentie onmogelijk kunnen begrijpen.

Het kaartenhuis, de huidige beschaving van de mensheid, zal onvermijdelijk in een korte periode ineenstorten.

De Ascentie op Aarde is in zoverre uniek dat zowel de planeet als de mensheid tegelijkertijd ascenderen. Normaal gezien vindt Ascentie plaats nadat de geïncarneerde entiteiten naar huis gaan, ofwel door de ervaring van dood, of simpelweg door hun lichaam te dematerialiseren.

Wat we nu zien is een kosmisch gevecht tussen de krachten van het licht en de krachten van het duister om elke geïncarneerde ziel op Aarde. Ware inzichten op Aarde worden het snelst verkregen middels lijden. Dit is tevens de snelste manier voor zielen om te evolueren, vandaar de incarnatiecyclus op deze planeet.

Door Dr. Georgi Stankov


» Bron: Niburu

60
2012 / Je wilt de mysteries van het universum ontrafelen
« Gepost op: oktober 16, 2011, 03:12:28 pm »
Het Ascentieproces kent ook getijden. Je ervaart een periode van intense activiteit gevolgd door een verlangen naar afzondering.

Het is de bedoeling dat je mentale en emotionele bewustzijn wordt aangestuurd door je ziel en niet je ego. Spiritueel bewustzijn begint bij het mentale lichaam.

Je leert waarnemer van je leven te worden en je leert niet langer te oordelen. Je hoeft niet altijd een mening te hebben of mensen om je heen constant te beïnvloeden. Een spiritueel volwassen persoon biedt de waarheid aan zoals die aan hem of haar is geopenbaard. Een spiritueel volwassen persoon moedigt anderen aan hun eigen waarheid te zoeken.

De frequenties van onvoorwaardelijke liefde beginnen in de mid-vierde dimensie. De tegenstelling tussen goed en slecht was nooit onderdeel van het oorspronkelijke kosmische plan. Het plan was zo ontwikkeld dat jij als vonk van de Bron dualiteit kon ervaren. Het was bedoeld als experiment in veelzijdigheid, in tegenstellingen, binnen een geaccepteerd spectrum van licht en schaduw. Het was niet bedoeld als realiteit van goed versus slecht.

Verantwoording
Je daalt nu niet langer af naar de lagere rijken maar begint opnieuw omhoog te klimmen. Eerst dien je echter alles te helen wat niet in overeenstemming is met de hogere rijken. De mensheid zal niet langer de duivel of satan de schuld kunnen geven van al het pijn, lijden, de chaos en vernietiging. De mensheid is zelf verantwoordelijk voor al haar creaties.

Laat je oude, negatieve kijk op de dood los. Dood is geen einde. Het is als de afronding van een project en het begin van een nieuw, wonderlijk avontuur. Elk leven is als een toneelstuk met een centraal thema en een cast die specifiek is gekozen.

Je bent niet je lichaam, maar je bent puur bewustzijn in een kostuum van vlees. Je hebt al duizenden keren je fysieke lichaam achtergelaten om kleding van licht aan te trekken. Hoe bewuster je wordt, hoe meer je verlangt naar een nieuwe persoonlijke spirituele zoektocht. Je wilt de mysteries van het universum ontrafelen.

Om in de wereld van materie te leren creëren dien je te begrijpen hoe de wetten van vibratie werken. Je leert materie te manipuleren met je gedachten. Hiervoor heb je sterke, gerichte mentale krachten nodig.

Je bent in staat de negatieve gedachten van duizenden mensen te neutraliseren. Het is tijd om naar de voorgrond te treden en mee te doen om de destructieve krachten van de mensheid - angst, veroordeling, hebzucht en egoïsme - te overwinnen.
-> Al je lichaamscellen zijn zich bewust. Sommige creëren chaos terwijl andere resoneren in harmonie.
-> Je energetische handtekening bepaalt hoe fel je aura schijnt.
-> Vreugde en sereniteit worden geïnspireerd door de ziel. Anderen helpen is een instinct van de ziel.
-> Angst, boosheid en verdriet worden geïnspireerd door het ego en worden overwonnen door de vreugde en gelukzaligheid van de ziel wanneer je zoekt naar harmonie.
-> Negatieve gedachten zijn als gifstoffen die langzamerhand de miljarden cellen in het lichaam besmetten, met ziekte en uiteindelijk de dood als gevolg.
-> In het lichaam van iedereen bevinden zich subatomische donkere kristallen die met de gedachten van de lagere frequenties resoneren. Deze kristallen zijn gevuld met negatief afval dat gedurende vele levens steeds opnieuw gecreëerd is en wat je met je mee hebt genomen in fysieke vorm om te helen.
-> Het loslaten van oude, giftige energie gaat vaak gepaard met symptomen van griep.
-> Alle kristallen hebben de mogelijkheid om informatie op te slaan en uit te stralen.
-> Een nieuwe kosmische blauwdruk is ontwikkeld en jij bent een belangrijke speler in de nieuwe kosmische creatie van dit subuniversum.
-> Je cellen moeten licht leren erkennen en gebruiken als een belangrijke energiebron.
-> Je mentale lichaam projecteert zich in de derde en vierde dimensies vaak in de toekomst waardoor angst en onzekerheid ontstaan. Het emotionele lichaam herleeft er constant het verleden.
-> Op het pad naar verlichting veranderen je relaties vaak drastisch. Ze zijn niet langer gebaseerd op emotionele gehechtheid. Je probeert mensen niet langer emotioneel te manipuleren en je laat het niet langer toe dat mensen jou manipuleren.
-> Je leert als individu een bewustzijn te ontwikkelen in plaats van dat je wordt beïnvloed door het collectieve bewustzijn.
-> Het geeft voldoening om goedheid te ontvangen voor goede daden. Het vereist echter des te meer om goedheid terug te geven voor een boosaardige of kwetsende actie.
-> De vele dimensies van dit universum zijn meetpunten van specifieke frequentiepatronen die lagen van bewustzijn bevatten.
-> Engelen versterken licht, mensen verspreiden het.

Duisternis en schaduw zijn slechts tijdelijke fenomenen. Twijfel nooit één moment, je bent eindeloos beschermd.

» Bron: RonnaStar

» Bron: Niburu

Pagina's: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 13

Pagina opgebouwd in 0.07 seconden met 20 queries.