Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - Sachael

Pagina's: [1]
1
Spirituele kennis / Re: Hulp bij lichamelijke klachten
« Gepost op: oktober 06, 2021, 08:28:45 pm »
Hoi!
Wat vervelend voor je dat je deze klachten ervaart. Ik ben fysiotherapeut en behandel ook osteopatisch. Het klinkt op dit moment alsof je heel hoog in je ademhaling zit en niet door je diafragma ademt.
Voor anderen.. als je diafragma op spanning staat kan je rug/nek/schouder klachten krijgen en ook tintelingen in de armen. Ga dus na of je de afgelopen tijd wat minder in je vel ook zit of anders in je ademhaling zit. Zelf merk ik dat de breathing techniek van wim hof of heel bewust van buik naar borst ademen helpt (dit gebruik ik ook bij mijn patienten). Blijf je pijn houden aarzel dan niet en zorg in ieder geval dat een arts ernstige dingen kan uitsluiten. Als je meer wilt weten mag je contact met me opnemen :)! Luister naar je lichaam! Het vertelt je meer dan je denkt!

Als de arts dus niks vind, kijk dan hoe je je de afgelopen tijd hebt gevoeld en hoe je dagen zijn geweest!

Ik hoop je hier wat mee te helpen. Dit dit namelijk helemaal niet fijn.

2
Spirituele kennis / Re: Wat is spiritualiteit?
« Gepost op: oktober 06, 2021, 07:29:05 pm »
Voor mij betekend spiritualiteit dat alles één is. Alles is energie! Omdat er zoveel gebeurd om je heen van jong tot oud dat het voor mij betekend om terug te komen naar mijn ik, mijn pure energie  :D

Pagina's: [1]

Pagina opgebouwd in 0.137 seconden met 24 queries.