Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Bericht van Ashtar: Rode vlag operatie  (gelezen 3966 keer)

LPChip

  • Beheerder
  • Lid
  • Offline Offline
  • Berichten: 2.205
  • Wat kan het leven toch mooi zijn.
    • Bekijk profiel
Bericht van Ashtar: Rode vlag operatie
« Gepost op: september 18, 2017, 11:17:59 am »

HET GROTE EVENT WORDT TEGENGEWERKT     

Goede dag, dit is Ashtar met een nieuw bericht, vanuit een zorgelijke blik naar de aarde.
Vele die nu ontwaken in de stroom van Aquarius, worden via onzichtbare kanalen tegengewerkt. Het geen wat hier nu doorgegeven wordt, mag niet de dupe worden van allerlei negativiteit. Deze informatie wordt doorgegeven, omdat dit kanaal waardoor ik nu spreek, zuiver en toegankelijk is voor de liefde.
 
Dit bericht dient de liefde te openen en niet om te blokkeren. De echte waarheid gaat nu naar boven komen, maar kan het menselijk bewustzijn dit aan?
 
Het is moeilijk om de zuivere kennis door te geven in het stoffelijk veld, zij die het minst worden begrepen en spreken van de liefde worden op dit moment geblokkerd. Zij worden zelfs in stilte verbannen en geÔsoleerd! Kijk eens om je heen, doe jij hieraan mee? Wees eerlijk: Gebeurt dit vanuit angst of besef je werkelijk niet wat er aan de hand is? Onderzoek dit en voel vanuit je hart.
 
Degene die puur van hart zijn worden vaak tegengewerkt, door degene die de liefde niet willen openen. De informatie kan op die manier niet goed binnen komen en draag jij een duidelijke blokkade die vanuit een stevige afsluiting amper nog open kan gaan?
 
Weet dat het openen van het hart, door vele niet goed begrepen wordt. De mannelijke energie zit zodanig op slot, dat het de zuivere vrouwelijke in hen niet toegelaten kan worden. Het overheersen van de vrouwelijke energie is wat zij veroorzaken. Dominantie is de oorzaak, het in handen houden van wat? Hoe lang hou je jezelf nog voor de gek? In elk mens bevinden zich de twee duale energieŽn: wanneer het mannelijke, het vrouwelijke overheerst is er een grote onbalans. Disbalans in relaties ontstaan ook hierdoor. De meeste zijn opgevoed vanuit een hiŽrarchie van het ratio, hier heeft de mannelijke benadering duidelijk de overhand. De vrouwelijk visie wordt zodanig onderdrukt, dat er geen spraken kan zijn van eenheid.
 
 
De mannelijke levensvormen vanuit het Licht, dragen het scheppende bewustzijn van de vrouw vanuit respect. Zodat zijzelf zacht worden en zich kunnen verbinden met hun eigen vrouwelijk deel. De vrouwelijke kracht wordt door ons niet gevreesd. Wat helaas op aarde een grote rol speelt, waardoor de vrouwelijke maan zich verbergt. Waarachter verbergt zij zich? Zij worden in de illusie van miskenning geplaatst door de mannelijke overheersing.
 
De mannelijke energie mag nu de laatste sluiers gaan openen, de sluiers die het maandeel in de schaduw heeft laten staan. De maanenergie die nog steeds wordt geteisterd door vele en zij beseffen nauwelijks hoe dit deel werkt. Het maandeel is het vrouwelijke water wat door je heen stroomt en wat geactiveerd mag worden. Spreek niet te snel dat dit geintegreerd is, want vele zijn hierin misleid! Zij DENKEN het te weten.

Degene die nu in de illusie werken, zijn onwetend en vaak afgesloten. Zij worden misleid en denken dat ze goed werk verrichten. Pas daarvoor op. Een valse vlag operatie is nu begonnen in de materie. Al eerder hebben we gesproken over de duistere ster en deze gaat nu ook open in de fysieke velden. Deze wordt vanaf nu dus zichtbaar. (Arthura: Vorige berichten o.a. NWO en de zwarte driehoek 26-01-2017).
 
DUISTERE STER
De duistere driehoek is overgegaan in de duistere ster en deze wordt nu verder uitgewerkt. Vele zullen hierdoor verhinderd worden om hun zuiverheid te gaan verspreiden. Versluiering op vele gebieden en op vele vlakken gaat nu opnieuw opstaan. 
 
De duistere machten willen niet toegeven en zullen hun misleiding neer gaan zetten om vooral degene, die groots werk doen voor het Licht, in een negatief daglicht te plaatsen. Laat de misleidende stemmen in de mist niet op je in spreken, want je zal aan hen opnieuw verbonden worden. Opnieuw zetten zij hun duistere netwerk neer en nu op een wijze waarin zij een nepvertoning van een vernieuwde spiritualiteit gaan laten zien.
 
Het deel wat vele nog gevangenhoudt, is het deel wat gezuiverd mag worden. In dit deel kan het duister nog aanhaken. Er wordt heel wat neergezet vanuit onwetendheid, omdat de stemmen in de mist het onzuivere deel beÔnvloeden. Daar maken zij gebruik van.
 

DE GROTE OMZETTING
 
De grote omzetting is begonnen, het grote event.
 
Tijdens de volle maan van 6 september 2017 is de grote poort geopend van een grote Lichtkracht van liefde. Deze heeft als eerste de ont-vloeking aangepakt. Vele die aan een vloek verbonden waren zijn nu bevrijd. Bevrijd door deze enorme krachtige energie van Aquarius die nu op aarde in de stoffelijke laag definitief is geopend. Deze nieuwe energie kan zich nu razendsnel materialiseren. Dit betekend dat er veel geheeld en gecreŽerd kan worden. De grote liefdeskracht, waarover wij al heel lang spreken, is nu waarheid geworden. Maar er is meer wat op gaat staan.
 
Tegelijkertijd zal men proberen de duistere ster verder uit te laten groeien, tot een wereldwijde nieuwe matrix. Vergis je niet, dit is niet de nieuwe laag vanuit het Aquarius Licht. Het is belangrijk deze kennis tot je te nemen, zodat je weet wat het verschil zal zijn tussen deze twee.
 
NIEUWE ILLUSIE
Deze duistere matrix is de nieuwe illusie. Wanneer je deze informatie verwerpt, kan het zijn dat je in een grote verwarring terecht komt. Deze kluwen zijn erg sterk en wij adviseren je, om hier niet in mee te gaan. Deze illusie is nieuw en anders dan ooit.  De duistere zijde willen niets liever dan een kunstmatige (nieuwe) aarde creŽren, deze valse vlag operatie kan op allerlei manieren worden uitgedragen.
De verleiding van het ego gaat daarmee gepaard, zoals liefdeloosheid en arrogantie naar elkaar toe. Probeer dit te vermijden en zet dit juist om met elkaar. Help elkaar en zet de ander niet buiten spel.
 
ASHTAR COMMANDO
Het Ashtar Commando zal krachtiger zijn dan ooit en de groundcrew zal stevig neergezet worden. Achter hen schijnt een verblindend licht van liefde, zodat zij niet weggevaagd zullen worden. Wanneer zij spreken namens het Ashtar Commando, mag hun hart zuiver zijn. In de illusie zijn er ook enkele die proberen tegengestelde berichten te plaatsen onder mijn naam, deze worden omgezet.  Het uitdragen van de boodschappen vanuit het Ashtar bewustzijn is een hele pittige taak en vele van hen krijgen vele aanvallen te verduren.  Werk daar nooit aan mee. Zij zijn het eerste doelwit in deze operatie. De opleiding vanuit het Ashtar Commando gaat via een bepaalde pittige training, zij die deze hebben gevolgd kunnen goed door die illusie heen kijken en daarom zijn zij een grote kracht op aarde. Zij verdienen veel respect en vertrouwen. Hun talent is speciaal voor deze taak ingezet. Steun en help hen in het verspreiden van deze boodschap. Vele ondervinden grote jaloezie, weet dat deze taak een zware taak is en niet zonder gevaar, vooral nu. Inmiddels is er code rood in werking gesteld, laten we hopen voor een korte tijd. Ondersteun hen en werk niet mee om hen te blokkeren in hun taak.
 
MAAK KEUZES
De keuzes die je maakt als mens zijn nu heel bepalend voor de komende tijd. De aarde rekent op haar kinderen en jouw liefde voor haar. Zij is jullie moeder, vergeet dat nooit. Uit haar zijn jullie geboren. Het fysieke veld ondergaat een grote verandering, er gebeuren prachtige dingen vlak voor jullie ogen, kunnen jullie deze wel accepteren? Jullie vragen om wonderen, maar als je er een ziet, wordt je dan sceptisch en achterdochtig? Zolang dit de reactie van de mens is, kan er niet verder doorgegroeid worden.
 
De tijd gaat dringen en de keuzes die gemaakt worden door de machthebbers staan nu op scherp. Zij blijken geen rekening te houden met het natuurlijk bewustzijn van de aarde en de mens. Dat geeft aan dat zij liever voor vernietiging kiezen dan een gezonde aarde. Op deze manier doorgaan kan niet.
 
Daarom dit bericht: de mens moet nu echt op gaan staan, kies voor de liefde en niet voor de achterdocht. Er is al genoeg aangeklaagd, ga nu een actieve liefde neerzetten, direct in je omgeving. Vanuit je hart en als het kan vanuit God de Bron. Red jezelf en roep duidelijk: ďIK STAP UIT DE DUISTERE MATRIX, IK VOLG MIJN HARTĒ. Daarnaast mag je weten dat alleen een zuiver hart gehoord kan worden. Illusies verstoren je vibraties.
 

 ZUIVER VAN HART
 
Wanneer wij een zuiver hart observeren, zien wij een mens die vanuit eerlijkheid handelt. Elke leugen zorgt ervoor dat er lijnen van onmacht ontstaan. Liefde is eerlijk. Liefde is eenvoudig, maar confronteert jou tegelijkertijd, kan je dit aan? Kan jij de waarheid aan? Kan jij ieder in de ogen kijken zonder blikken of blozen? Ben jij zo eerlijk? Een zuiver hart mag worden gecreŽerd vanuit zuivere gedachten. Train jezelf daarin en kijk wat er nog verder uitgewerkt kan worden.
 
Elke leugen zorgt weer voor een andere leugen en zo geef je dit door. Je maakt een eigen illusieveld met lijnen die andere weer in de leugen doorverbinden. Waarschijnlijk bedoel je dit niet zo, maar doe je dit vanuit onwetendheid. Maak nu schoon schip en verander je leven.
 
Niet meer kiezen voor een masker van illusie, is uit de illusie stappen. Je hebt geen imago meer nodig. De mannelijke energie op aarde staat nog stevig en streven nog teveel imago na. Soms is het beeld van de nieuwe aarde niet helemaal juist, deze is meer vanuit het mentale gevormd in hun geest. Het vrouwelijke water zorgt dus voor rimpelingen, ga dit niet uit de weg, maar open dit veld. Het loslaten van de mannelijk dominantie zal een openbaring zijn. Het hart kan verder opengaan.
 
Wij willen graag dichterbij komen, maar ook dan geldt. Heb je een zuiver hart? Wees vooral eerlijk naar jezelf. CreŽer lijnen van zuiverheid, dan kunnen we samen de nieuwe aarde binnengaan.
 
Dit was Ashtar en ik groet de liefde in je hart.
 
Namastť
 
15 september 2017
 
Dit bericht mag gedeeld worden in zijn geheel, vanuit respect en liefde, onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com
 
©ART-hura/AshtarCommandNederland/united-a-children

Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.093 seconden met 22 queries.