Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Verwijderen aub alle info  (gelezen 2091 keer)

SSJ Vegito

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 2
  • Bekijk profiel
Verwijderen aub alle info
« Gepost op: juli 17, 2017, 10:22:54 pm »

Alle info mag verwijderd worden aub!
« Laatst bewerkt op: februari 06, 2020, 08:00:48 pm door SSJ Vegito »
Gelogd

LPChip

 • Beheerder
 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 1.760
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
Re:Pijnappelklier activeren (mijn verhaal)
« Reactie #1 Gepost op: juli 18, 2017, 10:15:14 am »

Hoi SSJ Vegito,

Welkom op Armina.

Wat jij hebt ervaren, dat heb ik ook redelijk ervaren. Ik voelde me ook anderse ten aanziende van anderen, had moeite op school om mee te komen en ze wilden me ook naar speciaal onderwijs hebben. Mijn grootste mankement was dat, doordat ik veel gepest werd, niet meekwam met de rest en niet op school wilde zijn. Ook omdat ik het onzinnig vond. Vlak voordat ik klaar was op de basisschool zijn mijn ouders gescheiden. Ik ben naar het voortgezet onderwijs gegaan in een heel ander deel van het land waar ik een soort van frisse start heb gemaakt. Hierdoor was school minder "erg" dan ik ervoor vond. Omdat ik hier enigszins vakken had die mijn interesse hadden, was het te doen. Maar verder ga ik volledig mee in je gevoel. Toen ik die school had afgemaakt wilde ik eigenlijk gaan werken, maar mijn ouders gaven aan, nee joh, doorleren, anders kun je geen specialistische beroepen doen, zoals ICT.

Na 2 jaar MBO gedaan te hebben, waarbij alle ICT vakken prima gingen, maar alle andere vakken me te veel moeite kostte, ben ik van school gegaan om alsnog te gaan werken, en dat gaat prima. Ik heb zelfs functies bekleed die HBO niveau vragen, al kostte me dat wel meer energie dan ik kan missen. Ik heb nu een fijne baan in de ICT op mijn niveau en heb daarmee genoeg ruimte om mij spiritueel verder te ontwikkelen.

Door mijn ontwikkeling sta ik dichter bij het hogere bewustzijn dan ervoren. Ik weet meer van mijn roots en snap meer hoe de wereld daadwerkelijk werkt.

De pijnappelklier helpt mee met het verhogen van je trilling. Naarmate je trilling hoger wordt, kun je naast in de 3e dimensie te leven, ook meer opvangen van de 4e dimensie, en straks zelfs de 5e dimensie. De 4e dimensie is de dimensie van de creatie. Het is de plek waar je ziel leeft. Hoe beter je pijnappelklier ontwikkeld is, des te sterker je connectie met je hogere zelf is. Naarmate je trilling verhoogd, ga je meer van de 4e dimensie kunnen beleven en kun je makkelijker manifesteren.

Omdat de aarde al een verschuiving heeft gemaakt en niet alleen in de 3e dimensie zit maar ook in de 4e en 5e, zijn wij nu bezig een bewustzijnsverhoging te maken. In wezen is de 3e dimensie al een creatie van onszelf, alleen zijn we nog gebonden aan bepaalde regels die ons energetisch geleerd zijn. Ze zijn vastgelegd in de blauwdrukken van ons lichaam en daarom beleven we deze regels bij de geboorte. Hoe meer we groeien naar de 4e dimensie, hoe meer invloed we gaan krijgen op het veranderen van de 3e dimensie.

Mensen die speciale krachten hebben, zoals telekinese, levitatie enzo, zijn in feite al meer in staat om dit te doen dan anderen.

Het begint met geloven dat je het kan, want geloof is de eerste stap in creatie. Om een metafoor te gebruiken: als je een project hebt waarbij je een brug gaat bouwen, als je niet gelooft in het project, dan zal de brug ook nooit gemaakt worden.

Mijn gidsen zeggen dat jouw pijnappelklier wel actief is, maar kwa ontwikkeling je nog lang niet bent waar je daadwerkelijk wezen kunt. Maar je volgt je pad zoals voorbestemd en je bent op de goede weg.

Ik verwacht niet dat er mensen op aarde zijn waarvan hun pijnappelklier echt volledig geactiveerd is, maar er zullen zeker mensen zijn waar hij verder is ontwikkeld dan gemiddeld voor deze tijd van het jaar is. Dit is noodzakelijk omdat deze mensen een voorbeeld zijn.

Liefs,
LPChip
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!

LPChip

 • Beheerder
 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 1.760
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
Re:Pijnappelklier activeren (mijn verhaal)
« Reactie #2 Gepost op: juli 18, 2017, 02:50:12 pm »

Ik ken dat inderdaad.

Er zijn ook mensen waarbij ik merk dat die het contact niet prettig vinden als ik met ze praat. Ik heb geleerd dat snel te herkennen en vaak hebben we een korte woordwisseling waarna het contact weer verbroken wordt.

Mensen waarbij het klikt is natuurlijk een ander verhaal.

Wat betreft je blokkades, vergeet niet, we zijn allemaal op een leerschool. Als alles perfect zou zijn, zou je niet meer op aarde hoeven zijn.

Liefs,
LPChip
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!

LPChip

 • Beheerder
 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 1.760
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
Re:Pijnappelklier activeren (mijn verhaal)
« Reactie #3 Gepost op: oktober 10, 2017, 10:22:55 pm »

Ik weet niet of het mogelijk is, maar ik geloof zeker dat alles mogelijk, hoe heb je je gewenste beroep kunnen uitoefenen op HBO niveau? Tegenwoordig heb je overal een papiertje voor nodig zoals de hedendaagse mensen het zeggen 'zonder papiertje ben je eigenlijk niet zoveel waar'. Ik geloof ook zeker dat er toch een andere manier is om je omhoog te kunnen werken binnen een bedrijf, dit heeft meer met persoonlijkheid te maken denk ik, tegenwoordig zoeken bedrijven denk ik meer iemand die trouw en eerlijk is, met de juiste intenties? Misschien kan ik het verkeerd hebben.
Er zijn 2 dingen die men belangrijk vindt bij het zoeken van een baan. Dat je de certificaten hebt/opleiding of dat je de werkervaring hebt zodat je op die manier kan aantonen dat je de certificering niet hebt.

Mijn eerste baan was als administratief medewerker bij een boekhoud kantoor. Vanwege mijn achtergrond in de ICT deed ik ook wat simpele systeembeheer klusjes erbij.

Toen ik daar weg ging en op zoek ging naar een nieuwe baan, ging ik zoeken naar een systeembeheer baan. Uiteraard stond op mijn cv dat ik het systeembeheer erbij deed. Ook al had ik de certificering niet, dit was genoeg om op gesprek te mogen. Ik mocht beginnen als junior systeembeheerder met het idee dat ik de kennis op kon doen in de praktijk. Zo ben ik steeds van job naar job gegaan waarbij ik steeds de ict op mijn cv kon aanvullen. Daarnaast heb ik bij een bedrijf gewerkt als administratief medewerker waar ik steeds meer ICT verantwoordelijkheden kreeg tot ik 3 jaar als uitzendkracht was en hun me een vast contract aan moesten bieden. Ze vonden het niet fair om me als administratief medewerker aan te nemen want ik deed veel meer dan dat, dus ben ik binnen het bedrijf doorgegroeid. Met alles wat ik al deed kwam ik op een HBO functie terecht als programmeur.

Ik geloof zeker in hogere krachten, en dat we rechtstreeks in contact staan met een organisator van het universum die iedereen voorziet van zijn behoeftes, en iedereen onderhoudt wat hij/zij nodig heeft, onmogelijke mogelijk maakt, dus als je een goede doorzetter bent, en open staat voor alles zal het universum ook gaan werken als een kettingreactie. Ik ben pas begonnen met officieel werken in een hele andere sector, heb zelf ook ICT gedaan, ben momenteel werkzaam als kwaliteitscontroleur, zou in de toekomst hogere functies willen beoefenen ik weet zeker dat ik het nu al kan, alleen zoals ik al zei "diploma's etc spelen een rol zoals ze het zeggen" en dat zie ik als een reden om hele tijd onderaan te hangen rest van mijn leven, dat geeft mij klein beetje angst.
Hogere krachten en organisator klinkt als een wezen die dit regelt, maar dat is niet zo. Onze ziel leeft in de 4e dimensie, en deze dimensie heeft als eigenschap dat het alles kan manifesteren wat je wil. De 3e dimensie is in feite een manifestatie vanuit je ziel alleen, omdat onze trilling naar beneden gaat bij de geboorte is communicatie tussen geest en ziel enorm moeilijk, en daardoor ga je mee als het ware met de massa. De film "The Matrix" zit veel dichterbij de waarheid dan veel mensen denken.

Wat betreft hogerop komen, je moet niet vergeten dat er andere mensen zijn die ook hogerop willen. Als ze jou dat laten doen zonder dat jij hun laat zien dat je het kan, dan zullen anderen dat zien als voortrekken. Als jij echter doet alsof jij die functie al hebt (dus ook de verantwoordelijkheden nemen) dan zullen ze jou voorrang geven, en dan heb je die diploma niet nodig.

Een diploma is alleen maar een papiertje dat bewijst dat je het kan. Als jij dat laat zien, dan is dat net zo goed als een diploma. Er zijn echter bedrijven waarbij ze niet willen dat je hogerop komt, omdat ze dat niet kunnen betalen.

Ik kon ook in die tijd verder gaan met mijn studie, alleen qua financieel had ik het altijd heel moeilijk waardoor ik toch altijd moest werken om rond te kunnen komen, wilde altijd hogerop, maar als extraatje zou dat natuurlijk goed meegenomen zijn. Ik ben sowieso tevreden met alles wat ik heb en de functie die ik uitoefenen, niks te klagen. Alles gebeurd met een logische reden, misschien had het zo moeten zijn. Er zijn mensen het moeilijker hebben, dat motiveert mij ook wel.
Hou er rekening mee, dat als je genoegen neemt met wat je nu hebt, je eigenlijk vanuit je ziel deze realiteit creŽert. Je zegt dus eigenlijk: ik hoef niet meer, want ik ben gelukkig. En dan zal je situatie dus altijd zo blijven.

Meer geld is trouwens nooit een goede motivatie, want er zit geen emotie achter geld, en het universum vibreert via emoties. Dus als jij graag mensen wil helpen en dat voor jou een motivatie is om hogerop te komen, dan zal dat veel makkelijker werken dan dat je zegt: ik heb meer geld nodig zodat ik een mooie auto kan rijden.

Hoe heb jij dat ervaren en jezelf omhoog gewerkt als ik mag vragen? Mijn motto is: Tevredenheid en eerlijkheid, liefde, volledige toewijding is sleutel tot succes is mijn mening, altijd tevreden blijven hoe dan ook zelfs in moeilijkere situaties, en vanuit daar komt alles automatische op je pad, waardoor er spontaan kansen vrijkomen, omdat je soort van een storm hebt meegemaakt, zo denk ik erover althans. Misschien heb ik het fout...?
Ik heb gekeken naar, wat wil ik graag doen, en door veel van baan naar baan te gaan en op mijn CV alles te zetten wat te maken heeft met wat ik graag wil doen, heb ik mij naar een functie gewerkt waar ik blij mee ben. Vaak heb ik suggesties gedaan aan het management door te zeggen wat ik dacht dat beter kon, en een plan gepresenteert hoe dat kan. Gewoon zeggen hoe het beter kan is vaak klagen. Maar als je zegt: ik denk dat dit beter kan, en ik kan dat doen als je wil, dat is juist iets waar ze vaak van onder de indruk zijn en die motivatie zien ze graag.

Het was zelfs zo erg dat ik samen met veel collega's als uitzendkracht bij een baas aan het werk was. Op gegeven moment was er een ontslag ronde ivm bezuinigingen, en alle uitzendkrachten waren bang voor hun baan, behalve ik. Maar alle andere collega uitzendkrachten zeiden ook: LPChip, jij hoeft niet te vrezen voor je baan. Jou laten ze echt niet gaan. Omdat ik al 3x mijn waarde had bewezen zeg maar.

Liefs,
LPChip
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!

SSJ Vegito

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 2
  • Bekijk profiel
Re: Verwijderen aub alle info
« Reactie #4 Gepost op: februari 06, 2020, 08:01:33 pm »

Alle info mag verwijderd worden admin inclusief topic die geopend is.
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.391 seconden met 22 queries.