Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Belangrijke info voor 2009  (gelezen 5993 keer)

LPChip

 • Beheerder
 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 2.240
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
Belangrijke info voor 2009
« Gepost op: januari 05, 2009, 05:55:02 pm »

Zoals jullie allemaal kunnen zien zijn er bepaalde bewegingen in ons, ons Zonnestelsel en maatschappij zichtbaar die mijn inziens wijzen op een naderende doorbraak, op weg naar een al- omvattende VREDE. In de wereld lijkt het chaos, het is slechts een veranderingsproces op weg naar nieuwe werkelijkheden op basis van een nieuwe ordening. Ik zal ze in een aantal punten opnoemen;

Onze Zon en Aarde bevinden zich in de fotonengordel, kosmisch gezien. Elke 13.000 jaar is dit het geval. We reizen met de Aarde mee in de richting van de Pleiaden, Sirius en Niburu. Dit brengt in ons en op Aarde veranderingen met zich mee. Door bevingen van het aardoppervlak vernieuwt de Aarde zich. De Zon geeft een veel hogere straling af en de Ozonlaag wordt dunner, hetgeen onder andere de opwarming van het klimaat veroorzaakt. Wil je hier meer over weten, klik dan hier. De politieke en economische veranderingen die op deze site staan aangegeven zijn mede nodig om dit transformatieproces gelijkmatiger te kunnen laten plaatsvinden en vooral ook in het openbaar, zodat mensen tijdig gewaarschuwd kunnen worden in de komende jaren, voordat er zich veranderingen van het aardoppervlak voor doen. De elite tracht dit tegen te houden, maar dit is niet tegen te houden. Het is een inherent innerlijk proces.

Ons gehele zonnestelsel gaat door veranderingen heen. Astronomen nemen veranderingen waar op alle planeten. De zonnevlammen en erupties op de Zon nemen toe. De Aarde reageert hierop door ontladingen d.m.v. Aardbevingen. Hierdoor zijn er op de breuklijnen meerdere  aardbevingen mogelijk, ook in de VS.

Jupiter is ook in verandering en al een tijd wordt er verteld over het ontstaan van de tweede Zon doordat Jupiter zal imploderen. Voor of na dit gebeuren zal er een stasisperiode worden geschapen doordat lichtschepen een bepaalde frequentie op de Aarde zullen richten. We vallen dan in slaap. Indien mogelijk zal er een aankondiging via tv worden verzorgd, alleen indien de media dit toestaan. De volgende conjunctie van Jupiter-Zon-Aarde is op 23-24-25 januari 2009. Indien de Stasis plaatsvindt zal deze een week of twee weken hiervoor ingaan. Klik hier voor meer informatie.  Ik weet niet zeker of dit gaat gebeuren, ik hou er wel terdege rekening mee, ik voel het wel heftig in mij indien ik erover lees en voel.  Er zullen zeker shifts plaatsvinden in bewustzijn en werkelijkheden zullen meer gaan intergreren. Dus het kan zijn dat je ervaart dat je ineens in een ander bewustzijn leeft en dat je dus versnelt verandert.

Er zijn steeds meer mensen die kleine schepen van de InterGalactische Licht Federatie (IGLF) zien die vertrekken van de enorm grote moederschepen die niet zichtbaar zijn met ons fysieke oog. Zie de vele filmpjes via YouTube of via www.niburu.nl Ook worden er andere UFO's gespot, aardgebonden van geheime aardse militaire programma's. Dit zijn de blikken voertuigen en je voelt hiermee geen verbinding in je hart. De IGLF is aanwezig met vele moederschepen in ons universum om ons te begeleiden naar een hogere energiefrequentie, die reeds gaande is. Dit is 1 van de betekenissen van 2012. Ook is de IGLF al jarenlang betrokken bij het scheppen van de talloze graancirkels (zie www.dcca.nl) en helpen ze ons met het schoonmaken van de lucht, het stabiliseren van de Aarde, het neutraliseren van alle onnatuurlijke straling en helpen ze ons met ons proces om ons bewustzijn te verruimen en aan te passen om te transmuteren naar een fijnere energietrilling en bijpassende samenleving. Alleen wij dienen het initiatief te nemen, niemand komt ons redden, we vergaan niet, we hoeven alleen maar te doen wat ons hart en onze intuitie ons ingeeft.

Lees ook: http://www.ditrianum.org/Nederlands/Artikelen/Buitenaardsen/0003.htm Mensen worden steeds wakkerder. Er komt gigantisch veel kosmische energie naar de Aarde. Dit is ook de reden dat er mensen in de war kunnen raken en 'rare dingen' kunnen gaan doen omdat ze de energieverandering nog niet begrijpen en aankunnen, vergeef en help hen, tegelijkertijd proberen anderen hun bewustwording om te zetten in nieuwe initiatieven. Waarschijnlijk en hopelijk dit jaar (2009) zullen ze zich officieel aan ons bekend maken. En voor wie er open voor staat zal al kleinere lichtshuttles kunnen zien. We zullen enige tijd hierna kennis maken met de vele humanoide rassen. Ze zijn net zo zeer een expressie van het Goddelijke/Omnicreativiteit als wij dat zijn! Ze zullen ons helpen met deze verschijning/input van energie om de energie in ons en op de Aarde verder te verhogen en ons te helpen van binnenuit het bewustzijn te ontvouwen om ons in de gelegenheid te stellen om onder andere nieuwe technologie en een nieuw geldstelsel in te voeren en bewuster op weg te gaan naar een nieuwe ordening.  De verandering ten goede is onvermijdelijk, want ze komt van binnenuit. Open je hart voor dit contact. Het door deze aankondiging gegroeide bewustzijn en openheid voor contact zal doorwerken als een noodzakelijke breekijzer om de doorbraak te bewerkstelligen en samen op weg te kunnen gaan in onze ascensie en de maatschappelijke noodzakelijkheden hiervoor in te kunnen voeren. Regeringen zullen aftreden, interim regeringen zullen aantreden om de juiste voorbereidingen hiervoor te treffen. Meer info zal hierover op deze site verschijnen, wanneer het moment zich aandient. Scrol naar onderen voor het verhaal over het nieuwe bankwezen onder de noemer van nesara, het zal anders gaan heten.

Lees het advies van de Hathors over het aannemen van een neutrale houding.

Er komt meer media aandacht voor de onderwerpen die door steeds meer mensen naar buiten worden gebracht, zoals hoe de huidige wereldorde functioneert en wordt gerund door 'machtige' families en welke methoden ze hebben gebruikt om hun macht te bestendigen. Het scheppen van angst, ziekten, terrorisme, economische en ecologische instabiliteit. Dit is blijkbaar nodig geweest, zodat wij wakker werden! Doordat wij wakker worden en gaan onderscheiden wat klopt en wat niet volgens onze intuitie, verandert het energetisch en zal het ook zichtbaar worden in ons leven! Onze tijd is nabij om te scheppen vanuit ons bewustzijn en ons Goddelijk Zelf!

Onze regering weet van deze transitie af en van het bestaan van de Galactische Licht Federatie, maar vertelt ons niet de waarheid. De Politiek laat bewust de meeste mensen maar aanmodderen, terwijl ze de mensen werkelijk zou helpen door ze voor te lichten over de volle omvang van dit transitieproces en het komende contact met onze Liefdevolle Ruimtevrienden. De Politiek en de Media staan onder controle van onzichtbare en ondemocratisch raden met eigen agenda's om de mensen dom te houden en de evolutie van de Mensheid tegen te houden. Om crisissen en angst te scheppen. Maar dit lukt steeds minder! Ook het koningshuis weet van het bestaan van Buitenaards leven. Verschillende Overheden van landen als het Verenigd koninkrijk (UK) BraziliŽ, Frankrijk hebben hun files over UFO's openbaar gemaakt. In de Verenigde Staten zijn hier ook veel mensen mee bezig, zoals Shirly Maclain. Google ook eens Area 51 en Area 52 over de geheime militaire programma's.

Koningin Beatrix is voorzitter van de jaarlijkse Bilderberg Conferentie, ťťn van de niet-democratische genootschappen die eigenlijk de wereld regeert. Hoe zit het met de ministriele verantwoordelijkheid hiervan? Premier Balkenende heeft de Bilderbergconferentie in 2008 nabij Wachington D.C. van 3-5 juni bezocht samen met Beatrix en Willem Alexander. De SP heeft hier eindelijk vragen over gesteld, na lang aandringen van o.a. ons.

Stuur a.u.b. Licht naar de leden van onze Regering en Parlement en Koningshuis en Koningin Beatrix om hun Hart te verzachten en te verlichten en ze te vragen hun eigen Licht en het Licht en de waarheid te erkennen!

Het belangrijkste is echter dat steeds meer mensen, Liefde voelen in hun Hart en de ander en zichzelf vergeven, want we wisten niet beter. Maar nu we wakker worden zien we steeds meer wat we elkaar aandoen en hebben aan gedaan. Iedereen had en heeft zijn of haar rol in dit spel, in het leven van nu en in vele eerdere levens. Oordeel en veroordeel niet, maar vergeef! Ware Liefde is vergeven, daarmee verhogen we de energietrilling en scheppen een nieuwe realiteit!

Steeds meer Nederlanders zijn het zat om als niet gelijkwaardig behandeld te worden door de regering en politieke partijen, dit komt ondermeer tot uiting in relatie tot het niet houden van een referendum over hetzelfde EU-Verdrag dat we eerder in meerderheid hebben afgewezen. Het leek ons dan ook een goed idee om zelf als Burgers het referendum te organiseren, op onze manier. Hier was bij de verschillende organisaties geen interesse voor. Steeds weer vallen we in de val van dat de Politiek het wel voor ons zal oplossen. Het gaat ons erom dat we wegen zoeken om het zelf te gaan doen en zelf een nieuw democratisch proces gaan vormgeven. Indien de chaos toeneemt zullen steeds meer mensen zich hiervan bewust worden. Laten we dan met elkaar samenwerken in Vrede en Harmonie vanuit Liefde en Kracht. Helaas is hier nog weinig van terecht gekomen omdat de meesten van ons nog geloven in de huidge democratie en politieke partijen of dat het toch geen zin heeft, eigen initiatief te nemen. We hebben geen nieuwe politieke partijen nodig maar eigen Burgerinitiatief en een nieuwe sociale infrastructuur waarin iedereen visie ontwikkelt en mee beslist. Het is tevens belangrijk om de mensen binnen je lokale gemeenschap te leren kennen, omdat samenwerking met elkaar essentieel is de komende tijd van verandering en het uiteenvallen van de huidige orde.

De bewegingen die VREDE wensen en alle troepen terug willen uit de oorlogsgebieden als Irak en Afghanistan groeit, zowel in de VS, Nederland en alle andere betrokken landen. Hoe mooi de Nederlandse regering de missie in Afghanistan ook voorsteld, laten we onze militaire troepen NU terugtrekken, omdat we alleen vanuit een houding van LIEFDE en VREDE, VREDE en welzijn kunnen scheppen en Vrede nooit kunnen opleggen, dan is het geen echte Vrede van binnenuit!  Wat je zelf doet, trek je aan. Vechtenergie trekt vechtenergie aan! Met welk doel en welk recht stelt de Nederlandse Staat alle betrokken mensen, de militairen, de Afghanen, bloot aan dit leed? Oorlogen scheppen eerder meer onveiligheid en "terrorisme" . Het is zowiezo een illegale en onterechte oorlog. 9/11 was een inside job en het gaat nu toch weer om Olie en de Opium productie. De VS en Rusland hebben deze situatie zelf geschapen en de taliban gefinancierd. Er is genoeg te vinden op internet hierover! En het is echt geen oplossing om straks in januari nieuwe troepen te sturen, en voor Barack Obama om troepen te verplaatsen van Irak naar Afganistan. Het is tijd om te stoppen met deze onzin! Alles is een creatie in deze werkelijkheid en komt voort uit een keuze en een agenda en er is planning aan vooraf gegaan.

De financiŽle en economische zeepbel waarop we leven wordt steeds zichtbaarder. Er wordt geld gedrukt zonder enige dekking van de goudstandaard. De centrale banken pompen niet gedekte miljarden in het financiŽle systeem, maar de beurzen blijven naar beneden gaan. De zeepbel wordt nog even in stand gehouden tot het nieuwe stelsel in werking zal treden (www.nesara.us). Men doet ons geloven dat de Kredietcrisis weer voorbij is, maar alle legale en illegale maatregelen ten spijt zal het niet meer lukken de financiele wereld te herstellen. Het systeem zal moeten veranderen en gek genoeg houden meerdere regeringen in de wereld de invoering hiervan tegen. Lees de Sheldan Nidle updates hieronder bij nieuws. Volg bij alles je eigen gevoel! Lees de updates van Christopher, een britse onderzoeker.

De huidige achteruitgang van de beurskoersen zal ze doen inzien dat ze moeten veranderen! Dit systeem zal eerst helemaal worden afgebroken zodat het nieuwe zonder manipulatie zal kunnen functioneren! Het einde breekt aan voor speculatie en beleggingen en het huidige rente,- en belastingsysteem. De banken zullen instorten. Scrol naar beneden voor info over Nesara. De gedeeltelijke nationalisatie van banken en verzekeringsmaatschappijen hebben een dubbele bodem, zoals alle dingen die er gebeuren. Aan de ene kant is het systeem makkelijker te controleren en naar je hand te zetten als er minder banken overblijven en kun je het geld ook makkelijker sturen. Aan de andere kant is het voor de nieuwe eerlijke interim regeringen straks makkelijker een nieuw een eerlijk financiŽel systeem in te voeren dat is gebaseerd op fluÔde principes en samenwerking voor het hoogste goed van alle mensen. Alle sytemen die gebaseerd zijn op macht, onderdrukking en hebzucht zullen niet meer werken en verdwijnen. Vernieuwing kunnen we nu zelf gaan scheppen. Kijk eens naar deze film deze geeft inzicht in de achtergronden van de financiele crisis? Maar een Crisis is tegelijkertijd de kans voor verandering! We verliezen alleen de illusie! Lees ook info op www.abundanthope.net over de aangekondigende Stasis en het ontstaan van de nieuwe/tweede Zon, vanuit het exploderen van Jupiter. De volgende conjunctie van Jupiter-Zon-Aarde is op 23-24-25 januari 2009. Indien de Stasis plaatsvindt zal deze een week of twee weken hiervoor ingaan. Voor meer informatie, klik hier.

Ik weet niet zeker of dit gaat gebeuren, ik hou er wel terdege rekening mee, ik vole het heftig in mij.  Er zullen zeker shifts plaatsvinden in bewustzijn en werkelijkheden zullen meer gaan intergreren. Dus het kan zijn dat je ervaart dat je ineens in een ander bewustzijn leeft en dat je dus versnelt verandert.

Obama is 'gekozen' tot de nieuwe President. We zullen zien welke acties hij gaat ondernemen. Het is wezenlijk dat hij de Constitutie hersteld en NESARA activeert.  Zie de petitie die je hem kunt sturen hieronder. Uiteindelijk is het zo dat na het herstel van de Constitutie en de aankondigingen, het gehele congres en regering, de rechterlijke en financiŽle macht zal moeten aftreden. De mensen in de VS willen echte verandering.......De constitutie van de VS is in 1933 buiten werking gesteld en dit is tot nu toe per decreet door alle presidenten steeds verlengd. We zullen het ervaren vanaf 20 januari 2009. Kijk bijvoorbeeld eens op www.wethepeopleforpeacenow.org  en www.ImpeachforPeace.org Lees de aangepaste versie van de Declaratie van Onafhankelijkheid, doorgegeven door Violino Germain. Deze kun je tekenen en sturen naar iedere vertegenwoordiger. Immers ook in Nederland is er geen echte regering en parlement die ons het werkelijk Volk vertegenwoordigd. Senator Kucinich heeft het initiatief genomen voor het juridisch aanpakken van de "President en Vice-President". Het Congres heeft hiervoor steeds meer interesse. Het Judiciary Committee van het Congres is nu aan zet om een onderzoek in te stellen naar de mogelijkheden hiervoor op basis van de 35 artikelen die Kucinich heeft ingediend. Kucinich zal vanaf de eerste nieuwe zitting in 2009 gaan kijken hoe hij een strafrechterlijke vervolging kan gaan bewerkstelligen. Je kunt een petitie tekenen; zie de website van Kucinich.

Alle beslissingen zijn in wezen illegaal, ook de laatste wet om Wall Street te redden en de illuminati in het zadel te houden. Zie kucinich over het Bailoutplan. Dit zal niet lukken. De waarheid over 9/11 en de cover up over buitenaards leven en buitenaardse contacten van de VS-regering zal echte verandering bewerkstelligen!

Wees je bewust van wat er plaatsvindt, maar identificeer je er niet mee. Het is niet echt! Het is een geconstrueerde werkelijkheid die ten einde loopt. Op deze site geven we suggesties hoe samen vanuit individuele soevereiniteit een nieuwe werkelijkheid te scheppen.  Maar grotere schokken zijn blijkbaar nodig om ons mensen in Liefde te doen ontwaken!

Je herkent vanzelf het moment wanneer je naar voren kunt stappen in een groep, gemeenschapsbijeenkomst om de groep op een Liefdevolle wijze te begeleiden naar een nieuwe werkelijkheid, omdat je weet waar we naar toe gaan. Je inzicht kunt geven en uitzicht kunt bieden! Dan kunnen we een nieuwe ordening echt gaan vormgeven. Nadat de energie op Aarde verder verhoogd wordt de komende maanden zal je dit makkelijker voelen. Voor meer info, klik hier.

Er zijn vele realiteiten en werkelijkheden die (nog) door elkaar heenlopen. Daarom kom je ook vele verschillende verhalen tegen over wat er in deze huidige tijd aan het gebeuren is. Dit triggert ieders werkelijke weten.

Dit bericht hierboven is geschreven door Elbert Westerbeek.
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!

LPChip

 • Beheerder
 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 2.240
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
Re: Belangrijke info voor 2009
« Reactie #1 Gepost op: januari 05, 2009, 05:55:10 pm »

Hier de visie van Adamo Germain.

Dit is een doorgeving, 'Voel zelf of het resoneert of niet met je". ..Dus wat er nu gebeurt is, dat je machtscentra ziet instorten, en dat zul je blijven zien, en het zal veel mensen bang maken. Ze hebben in deze machtscentra geÔnvesteerd - financieel, vanuit een beheersoogpunt, vanuit een standpunt als rechthebbende - maar deze centra zullen beginnen in te storten. Dat zal golven van turbulentie uitzenden, die angst, drama, en overtrokken reacties bij mensen, overal ter wereld, zal uitlokken.

Maar dit zal zoín energiedynamiek veroorzaken, dat het een soort leegte veroorzaakt, en in de leegte weten mensen niet wat ze moeten doen. Ze zoeken overal naar antwoorden, maar op dat moment lijkt er niets te zijn. En ik zeg dat het een gespannen leegte zal zijn want, welnu, overal daaromheen zal er spanning zijn. Het werd gecreŽerd uit spanning. En deze leegte wil niet handhaven als een leegte, dus de daarbij betrokken energie gaat door een transmutatieproces overal rondom de leegte, maar in het centrum lijkt het niets te zijn en de mensen zullen dit voelen. 

 De kern, het moraal van het verhaal, is wanneer die leegte - het zal niet per se in gaan storten, eigenlijk transmuteert het - en de transmutatie nodigt bewustzijn uit, of wat jullie het nieuwe bewustzijn op een zeer hoog niveau zouden noemen. Het zal naar binnenstormen, binnenstromen als water als een dam is doorgebroken, en je zult bepaalde, zeer snelle en zeer efficiŽnte oplossingen gaan zien.   Er zal zijn, wat ik zou aanduiden als een nieuwe, sociale maatschappij - niet te verwarren met het socialisme of communisme - maar een sociale maatschappij, die werkelijk omkijkt naar de sociale zorgen en de sociale behoeften. Maar de nieuwe, sociale maatschappij zal ook de slachtoffers niet toestaan zich aan haar te voeden op de oude manier, zoals ze dat in het verleden hebben gedaan. Een sociale maatschappij zal de soevereiniteit van elk en ieder persoon erkennen, maar ook de compatibiliteit of de samenwerking tussen soevereine wezens.   Je zult zeer snelle, nieuwe oplossingen zien voor de wereldwijde financiŽle situatie. Je zult een nieuw banksysteem zien opkomen, die erg meewerkend is, die niet op macht is gebaseerd maar een vloeiende uitwisselingsbasis heeft.

Je zult dingen zien, waar wij het onlangs over hadden - de zeer snelle ontwikkeling van nieuwe voedselbronnen en voedingsbronnen voor deze planeet. Je zult medische ontwikkelingen zien, die opkomen met verbazingwekkende snelheden, en die een aantal van de Oude Energie issues van kanker, AIDS, en bepaalde andere dingen, oplossen, die in principe het resultaat waren van de ongebalanceerde energie van de Oude Energie macht.

Je zult briljante oplossingen zien voor, wat jullie zouden noemen, je brandstofcrisis of je energiecrisis op Aarde, die, eenmaal ontdekt, zo duidelijk lijken te zijn. Het zal ervoor zorgen dat mensen zich achter de oren krabben en zich afvragen waarom ze het niet eerder hebben gezien. Deze oplossingen zullen zuiver en efficiŽnt en overvloedig zijn. Ze zullen in hetzelfde algehele patroon vallen van geen macht nodig hebben en het terugbrengen van soevereiniteit naar de individuele personen.

Als ik de term macht gebruik, dan refereer ik naar de natuurkundige wetten, die te maken hebben met tegengestelde polen - negatief en positief. Het bewustzijn op Aarde was zolang hierop gebaseerd. Het heeft wat de Aarde heeft opgebouwd. Het heeft een volwassenheid bereikt en een punt, waarop macht in de oude zin van tegengestelde, botsende energieŽn niet meer hoeft te bestaan. Plus, hoewel er velen zijn die in dat hele machtsbedrog zijn getrapt of erin hebben geÔnvesteerd, ze zullen er achter komen dat ze het werkelijk niet nodig hebben. Einde bericht van Adamo Germain.
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.052 seconden met 23 queries.