Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Informatie voor en door Sterrenkinderen  (gelezen 3884 keer)

LPChip

 • Beheerder
 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 2.196
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
Informatie voor en door Sterrenkinderen
« Gepost op: december 13, 2008, 12:32:44 am »

Wat zijn Sterrenkinderen?

Sterrenkinderen zijn personen die een opgewondenheid voelen en er naar verlangen te weten te komen dat zij waarschijnlijk afkomstig zijn van een andere wereld. Zij beleven de eenzaamheid en de afgescheidenheid van het mens zijn, maar hebben tevens het gevoel een buitenlander te zijn op deze planeet. Ze vinden het gedrag en de beweegredenen van de maatschappij raadselachtig en onlogisch. Sterrenkinderen zijn meestal met tegenzin betrokken in de maatschappelijke instituten, bijvoorbeeld op politiek, economisch en medisch vlak. Zelfs al op jonge leeftijd bespeuren ze de verborgen agenda’s van zulke verplichtingen met ongewone helderheid.

Definitie:

“Sterrenkinderen kunnen worden omschreven als ontwikkelde wezens van een andere planeet, sterrenstelsel of melkwegstelsel, die een specifieke missie hebben om de Planeet Aarde en haar bewoners te assisteren om de Gouden Eeuw in te luiden rond de overgang van het millennium.”

Sterrenkinderen incarneren onder dezelfde omstandigheden van hulpeloosheid en volledig geheugenverlies wat betreft hun identiteit, afkomst en doel, net als Aardse mensen. Behalve, dat de genen van Sterrenkinderen zijn gecodeerd met een “wake-up call” die ontworpen is om hen te “activeren” op een vooraf vastgesteld tijdstip in het leven. Het ontwaken kan soepel en geleidelijk gaan, of heel dramatisch en abrupt gebeuren. Op beide wijzen wordt het geheugen hersteld in verschillende gradaties, waarmee Sterrenkinderen het mogelijk maken om bewust hun missie op te pakken. Hun verbindingen met het Hogere Zelf worden ook versterkt en het hen toestaan om volledig hun ‘innerlijk weten’ te volgen.

Veel Sterrenkinderen zijn geoefend in het vlot spiritueel ‘loslaten’. Sterrenkinderen kunnen in enkele jaren gedragspatronen en angsten verliezen waar Aardse mensen meestal vele levens voor nodig hebben om te volbrengen. Dit komt omdat Sterrenkinderen al eerdere soortgelijke missies hebben gehad op andere planeten en zijn gewend aan de procedures en technieken om het bewustzijn te verhogen.

Begrippen als: Sterrenschepen, intergalactisch reizen, verschillende paranormale fenomenen en hoogintelligente levensvormen in andere sterrenstelsels, zijn natuurlijk, vanzelfsprekend en logisch voor hen.

Sterrenkind Missie

Omdat hun taak de moeilijkste is om uit te voeren in een zeer dichte dimensie zoals de onze, zijn Sterrenkinderen speciaal uitgezocht uit ons sterrenstelsel en daarbuiten. Een klein aantal zal vrijwillig een dergelijke taak uitvoeren met het risico te vergeten wie ze zijn en de verbinding te verliezen met hun goddelijke Hogere Zelf.

Ook al zijn Sterrenkinderen maar een heel klein percentage van de Aardse bevolking, hun missie is groots en gevarieerd. Vooralsnog, moeten zij door dit fysieke bestaan heen om proberen te achterhalen wie zij zijn. Wanneer zij deze verbinding maken, worden zij door een transformatieproces getrokken om weer ťťn, gecentreerd en verbonden te worden met hun Hogere Zelf. Als Sterrenkinderen eenmaal beseffen wie ze zijn, kunnen zij beginnen met hulp bieden aan verlichte Aardse Zielen om het licht te verankeren op Moeder Aarde.

Sterrenkinderen zijn ook hier in deze goddelijke ingreep vanuit de hogere dimensies neergedaald in onze fysieke wereld. Deze planeet kan niet overleven zonder de goddelijke ingreep die is bepaald door onze Schepper. Sterrenkinderen voorzien in de ‘missing link’ tussen de Galactische Federatie en de Spirituele HiŽrarchieŽn, de Elohim en de Heren van Tijd die samenwerken om onze planeet te helpen. Sterrenkinderen zijn ontwaakt en klaar om het licht te verankeren, rituelen uit te voeren, te mediteren en zich energetisch te focussen op situaties die veranderd moeten worden ten bate van ons allen.

Het Sterrenkind Zelf-Activatie Proces

Voor degenen die weten dat ze Sterrenkinderen zijn; dit is een EENMALIG activeringsproces. Voor degenen die er niet zeker van zijn; dit proces geeft hen de mogelijkheid om zichzelf te activeren. Op dit moment, zijn een hoop Sterrenkinderen nog niet geactiveerd. Hun energieŽn zijn nodig om Moeder Aarde te helpen met het verankeren van liefde en licht.


Dit is een 12 minuten durend proces:
 • Ga zitten, sluit je ogen, en begin met een reeks van drie maal in- en uitademen. Adem Licht in via de kruin van je hoofd naar beneden je lichaam in. Adem alle stress en zorgen die je hebt uit, naar beneden door je voeten en vervolgens weer naar beneden naar de aarde voor ongeveer een minuut.
 • Plaats je linkerhand, met de palm naar boven, op je linkerdij. Je rechterhand moet de plek aanraken die ongeveer drie tot vijf centimeter onder je navel zit. (Dit is een energie vortex.)
 • Vraag de Aardengelen om deze vortex voor jou te komen activeren. Blijf met je hand op deze plek voor ongeveer vier minuten.
 • Verplaats je rechterhand naar drie tot vijf centimeter boven de navel (een andere energie vortex) en vraag de Aardengelen om ook die plek voor jou te activeren. Houd je hand ongeveer vijf minuten op deze plek.
 • Plaats nu een hand, met de palm naar boven, op elke dij en vraag de Aardengelen een bevestiging te sturen dat je bent geactiveerd. Wacht een paar minuten voor ontvangst.

Nu je bent geactiveerd, ben je klaar om actief deel te nemen met de rest van de Sterrenkinderen om rituelen uit te voeren en het reinigen en balanceren van je chakra systeem. Er wordt van je gevraagd afgestemd te blijven en zo andere manieren te leren om Moeder Aarde en de bevolking te helpen, voordat de aardeveranderingen plaatsvinden.
 
For English version 'All About Starseeds': Paoweb.com

Bron: Niburu
« Laatst bewerkt op: december 13, 2008, 12:39:37 am door LPChip »
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.08 seconden met 23 queries.