Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Contact met buitenaardse wezens  (gelezen 5849 keer)

LPChip

 • Beheerder
 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 2.240
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
Contact met buitenaardse wezens
« Gepost op: december 29, 2008, 07:58:56 pm »

Het feit dat je dit topic leest is een goed voorteken. Dat betekend dat je enigszins geinteresseerd bent in buitenaards leven. Goed. We krijgen nu de vraag voorgesteld of we contact willen. Lees het volgende goed door en handel zoals jij dat wenst.VERANDER DE WERELD!

Besluit of wij zouden moeten verschijnen!
 
Wie dit vertaalde bericht aan u overbracht is onbelangrijk, en zou in uw mening anoniem moeten blijven. Het is wat u met dit bericht zult doen dat van belang is! Elke ťťn van u wenst om haar/zijn vrije wil uit te oefenen en geluk te ervaren. Dit zijn attributen die aan ons werden getoond en waar wij nu toegang tot hebben. Uw vrije wil hangt af van de kennis die u hebt aangaande uw eigen macht.Uw geluk hangt van de liefde af die u geeft en ontvangt.
Zoals alle bewuste rassen in deze fase van vooruitgang, kunt u zich geÔsoleerd voelen op uw planeet. Deze indruk maakt u zich van uw lot zeker. Maar toch staat u op het punt van grote omwentelingen waar slechts een minderheid zich bewust van is. Het is niet onze verantwoordelijkheid om uw toekomst buiten uw vrije keuze om te wijzigen. Beschouw dit bericht als een wereldwijd referendum! En uw antwoord als stemming!
 
 
Wij zijn wij?
 
Noch spreken uw wetenschappers noch uw godsdienstige vertegenwoordigers eenstemmig over de onverklaarde hemelgebeurtenissen waar de mensheid voor duizenden jaren getuigen van is geweest. Om de waarheid te kennen, moet men het zonder de filter van zijn geloven onder ogen zien, hoe respectabel zij ook mogen zijn. Een groeiend aantal anonieme onderzoekers onder u onderzoekt nieuwe kenniswegen en komen zeer dicht bij de werkelijkheid. Heden ten dagen wordt uw beschaving overstroomd met een oceaan aan informatie waarvan slechts een uiterst klein deel, het minst emotieverstorende gedeelte, in het bijzonder wordt verspreid.
Wat in uw geschiedenis belachelijk of onwaarschijnlijk scheen bleek vaak mogelijk geworden,  en in het bijzonder in de laatste vijftig jaar gerealiseerd. Bent u er zich maar van bewust dat de toekomst zelfs nog meer verassingen op zal leveren.U zult zowel het slechtste evenals het beste ontdekken.
Als miljarden anderen in deze melkweg, zijn wij bewuste schepselen die ťťn of andere naam hebben, zoals "buitenaardse," alhoewel de werkelijkheid subtieler is. Er is geen fundamenteel verschil tussen u en ons, behalve de ervaring van bepaalde stadia binnen de evolutie. Als in een andere georganiseerde structuur, bestaat er hiŽrarchie in onze interne verhoudingen. Onzer is gebaseerd op de wijsheid van verscheidene rassen. Het is met de goedkeuring van deze hiŽrarchie dat wij ons tot u wenden.
Als de meeste van u, zijn wij op zoek  naar het Opper Wezen. Daarom zijn wij niet goden of kleinere goden maar vrijwel uw gelijken binnen de Kosmische Broederschap. Fysiek, zijn wij enigszins verschillend van u maar de meeste van ons zijn “van een soort menselijke vorm”. Ons bestaan is een werkelijkheid maar de meerderheid van u neemt het nog niet waar. Wij zijn geen zuivere observaties, maar wel bewustzijnsvormen net als u. U slaagt er niet in om ons waar te nemen omdat wij aan uw zintuigen en metingenapparatuur meestal onzichtbaar blijven.
Wij wensen om deze leegte op dit ogenblik in uw geschiedenis te vullen. Wij namen dit collectieve besluit maar dit is niet genoeg. Wij hebben die van u nodig. Door dit bericht, wordt u de besluitvormers! U persoonlijk. Wij hebben geen menselijke vertegenwoordiger op Aarde die u kan begeleiden in het maken van uw beslissing.
 
 
Waarom zijn wij niet zichtbaar?
 
In bepaalde stadia van evolutie, ontdekken de kosmische "menswetenschappen" nieuwe vormen van wetenschap voorbij de duidelijke beheersing der materie. Gestructureerde dematerialisatie en materialisatie maken daar deel van uit. Dit is wat het uw mensdom in een paar laboratoria, in nauwe samenwerking met andere "buitenaardse" schepselen bereikt heeft ten koste van gevaarlijke compromissen heeft die om bepaalde redenen verborgen zijn gehouden en gebleven door toedoen van sommigen van uw vertegenwoordigers. Behalve de lucht of ruimtevoorwerpen of de fenomenen die door uw wetenschappelijke gemeenschap worden gekend en UFO’s worden genoemd, zijn het hoofdzakelijk multi-dimensioneel vervaardigde ruimteschepen die deze mogelijkheden toepassen.
Vele menselijke wezens zijn in visueel, auditorieel, tastbaar of psychisch contact geweest met dergelijke schepen, sommigen onder de geheime bevoegdheden van diegenen die u "regeren". De schaarste van uw observaties is toe te schrijven aan de opmerkelijke voordelen van deze schepen zich te kunnen dematerialiseren. Als u ze zelf niet waarneemt, kunt u zich niet overtuigen van hun bestaan. Wij begrijpen dit volledig. De meerderheid van deze observaties wordt gemaakt op een individuele basis om de ziel te raken en niet om enig georganiseerd systeem te wijzigen. Dit is weloverwogen door de rassen die u om zeer verschillende redenen en resultaten omringen. Voor negatieve multidimensionele wezens die een rol in de oefening van macht in de schaduw van menselijke oligarchie spelen, wordt de discretie gemotiveerd door hun wil om hun bestaan en plotselinge aanvallen onbekend te houden.
Voor ons, wordt de discretie gemotiveerd uit eerbied voor de menselijke vrije wil zodat de mensen vrij zijn hun eigen zaken kunnen beheren en uitoefenen zodat zij technische en geestelijke rijpheid, op hun eigen kunnen, bereiken. De entree van het mensdom binnen de familie van galactische beschavingen is een grootse verwachting.
Wij kunnen in klaarlichte dag verschijnen en u helpen deze unie te bereiken. Wij hebben het tot dusver niet gedaan, doordat weinigen van u het echt hebben gewenst, wegens onwetendheid, onverschilligheid of vrees, en omdat de noodsituatie het niet rechtvaardigde. Veel van zij die onze verschijningen bestuderen tellen de lichten in de nacht zonder de weg te wijzen. Vaak denken zij in termen van voorwerpen wanneer het eigenlijk over bewuste wezens gaat.
 
 
Wie zijn jullie?
 
U bent de nakomelingen van vele tradities die door tijd wederzijds door de bijdragen van anderen zijn verrijkt. Het zelfde is op de rassen van toepassing aan de oppervlakte van de Aarde. Uw doel is zich in het opzicht van deze wortels te verenigen om een gemeenschappelijk project te verwezenlijken. De verschijning van uw culturen schijnt u gescheiden te houden omdat u het substitueert aan uw diepere zijn. De vorm is nu belangrijker dan de essentie van uw subtiele aard. Voor de bevoegdheden op zijn plaats, dit overwicht van de vorm vormt ramparts tegen om het even welke vorm van gevaar.
U wordt uitgenodigd om vorm te overwinnen terwijl u het nog steeds eerbiedigen voor zijn rijkdom en schoonheid. Het begrip omtrent het bewustzijn aangaande de vorm zorgt er voor dat wij mensen in hun diversiteit liefhebben. Vrede betekent niet enkel geen oorlog voeren, het bestaat uit het worden wat u in werkelijkheid bent: een zelfde Broederschap.
Door dit te begrijpen, zal het aantal oplossingen dat binnen uw bereik ligt verminderen. …ťn van hen bestaat in contact met een ander ras dat op het beeld zou wijzen van wat u in werkelijkheid bent.
 
 
Wat is uw situatie?
 
Behalve bij zeldzame gelegenheden, hadden onze acties altijd zeer weinig weerslag op uw capaciteit om collectieve en individuele besluiten over uw eigen toekomst te nemen. Dit wordt gemotiveerd door onze kennis van uw diepe psychologische mechanismen.
Wij kwamen tot de conclusie dat vrijheid zich dagelijks opbouwt met de bewustwording van zichzelf en diens omgeving, en het progressief worden bevrijd van beperkingen en vertragingen, ongeacht wat deze dan ook kunnen zijn. Ondanks talrijk, moedig en gewillig menselijk geweten, worden die vertragingen kunstmatig gehandhaafd voor het opbouwen van  groeiende centraliserende macht.
Tot onlangs, leefde de mensheid onder een bevredigende controle aangaande zijn besluiten. Maar het verliest meer en meer de controle van zijn eigen lot wegens het groeiende gebruik van geavanceerde technologieŽn, door welke dodelijke gevolgen op de aardse en menselijke ecosystemen onomkeerbaar worden. U verliest langzaam maar zeker uw buitengewone capaciteit om het leven wenselijk te maken. Uw veerkracht zal kunstmatig verminderen, onafhankelijk van uw eigen toedoen. Dergelijke technologieŽn bestaan die effect hebben op uw lichaam evenals op uw mening. Dergelijke plannen zijn onderweg!.
Dit kan veranderen zolang u deze creatieve macht in u houdt, zelfs als het met de donkere bedoelingen van uw potentiŽle Lords naast elkaar bestaat. Dit is de reden waarom wij onzichtbaar blijven. Deze individuele macht is veroordeeld om te verdwijnen indien een collectieve reactie van grote omvang niet plaatsvindt. De komende periode ontstaat er een breuk, welke het moge zijn. Maar mocht u tot op het laatste ogenblik wachten met het vinden van oplossingen? Zou u pijn moeten ondergaan en je er mee anticiperen?
Uw geschiedenis heeft nooit geschuwd om ontmoetingen tussen volkeren plaats te laten vinden, die elkaar moesten leren kennen binnen condities die conflictueus waren. De veroveringen gebeurden bijna altijd in het nadeel van anderen. De aarde is nu een dorp geworden waar iedereen elkaar kent maar nog duren de conflicten en de bedreigingen van alle soorten voort en duren steeds langer en worden steeds intenser.
Alhoewel een individueel menselijk wezen vele potentiŽle capaciteiten heeft is het niet in staat deze met waardigheid in daadkracht om te zetten. Dit is het geval voor de grootste meerderheid van u om redenen die hoofdzakelijk geopolitiek zijn.
Er zijn verscheidene miljarden van uw soort. Het onderwijs van uw kinderen en uw levensomstandigheden, evenals de voorwaarden van talrijke dieren en veel planten is het leven niettemin onder de duim van een klein aantal van uw politiek, financieel, militaire en godsdienstige vertegenwoordigers. Uw gedachten en geloven worden na partijbelangen gemodelleerd om u in slaven te veranderen terwijl ze u tezelfdertijd het gevoel geven dat u in totale controle van uw lot bent, welke in wezen de essentiŽle werkelijkheid is.
Maar er is een lange weg tussen een wens en een feit wanneer de ware regels van het opkomende spel onbekend zijn. Dit keer, bent u niet de veroveraar. De beÔnvloedende informatie is een duizendjarige strategie voor de mensheid. Het introduceren van gedachten, emoties of organismen die niet van u zijn, via ad hoc technologieŽn is een zelfs nog oudere strategie.
Prachtige kansen van vooruitgang staan pal naast grote semi-tweevoudige- en vernietigingsbedreigingen. Deze gevaren en kansen bestaan nu. Nochtans, kunt u slechts waarnemen wat aan u wordt getoond. Het eind van natuurlijke rijkdommen is geprogrammeerd terwijl geen collectief project op lange termijn op touw is gezet.
De uitputtingsmechanismen hebben onomkeerbare grenzen overschreden binnen het ecosysteem. De schaarste van middelen en hun oneerlijke distributie - middelen waarvan de inkoopprijs dag na dag zal toenemen - zal broedermoordstrijden bij een grote schaal bewerkstelligen, maar ook in het eigen hart van uw steden en platteland. De haat groeit groter maar zo ook de liefde! Dat is wat u in uw capaciteit zeker houdt om oplossingen te vinden. Maar de kritieke massa is ontoereikend en het sabotagewerk wordt verstandig uitgevoerd.
Menselijk gedrag, gevormd door gewoonten uit het verleden en uw opleiding, bewerkstelligt een dergelijke vertraging met het perspectief dat het u tot een dood eind leidt. U vertrouwt deze problemen toe aan vertegenwoordigers, wiens geweten omtrent gemeenschappelijk welzijn langzaam weg ebt voor zakelijke belangen, met de bijkomende moeilijkheden. Zij debatteren altijd op de vorm maar zelden op de inhoud.
Enkel op het ogenblik van actie, zullen de vertragingen op het punt accumuleren waaarop u zich moet aansluiten in plaats van een keuze te hebben. Dit is de reden waarom, meer dan ooit in uw geschiedenis, uw besluiten van vandaag direct en beduidend uw overleving van morgen beÔnvloeden.

Welke gebeurtenis kan deze vertraging, die typerend is voor welke beschaving dan ook,  radicaal wijzigen? Waar zal het collectieve bewustzijn uit voortkomen, dat deze blinde wedloop tegenhoudt? Stammen, bevolkingen en de menselijke naties hebben elkaar altijd al ontmoet en interactie aangegaan met elkaar. Geconfronteerd met de bedreigingen die op de menselijke familie wegen, is het misschien tijd dat een grotere interactie naar voor komt. Een grote rolgolf staat op het punt te voorschijn te komen. Het mengt zeer positieve maar ook zeer negatieve aspecten.


Wie is "De derde partij"?
 
Er zijn twee manieren om een kosmisch contact met een andere beschaving te vestigen: via zijn bevindende vertegenwoordigers of direct met individuen zonder onderscheid. De eerste manier brengt belangenverstrengelingen met zich mee, de tweede manier brengt bewustzijn.
De eerste manier werd als motivatie door een groep rassen gekozen om de mensheid aan slavernij onderhevig te laten zijn, waardoor ze de middelen van de bronnen der Aarde, de genpool en de menselijke emotionele energie onder controle hadden.
De tweede manier werd door een groep rassen gekozen die de Geest der dienstverlening als achterliggend doel hadden. Wij hebben, op ons eind, ingetekend aan deze belangeloze oorzaak en hebben ons een paar jaar geleden geÔntroduceerd aan vertegenwoordigers van de menselijke macht die ons de verstrekkende invloed weigerden op het voorwendsel van onverenigbare belangen met hun strategische visie. Dat is waarom vandaag de dag de individuen de keuze moeten maken zonder inmenging van vertegenwoordigers. Wat wij in het verleden aan die wie wij geloofden, de capaciteit hebbende om tot uw geluk bij te dragen, voorstelden, stellen wij nu voor... aan u!
De meeste van u negeren dat niet-menselijke schepselen deel hadden aan de uitoefening van deze centraliserende machten zonder dat ze verwacht waren noch waarneembaar voor uw zintuigen. Dit is zo waar zodat zij bijna zeer subtiel de controle genomen hebben. Zij bevinden zich niet noodzakelijk op uw grofstoffelijke niveau, en dat is precies wat hen uiterst efficiŽnt en angstaanjagend kan maken in de nabije toekomst. Nochtans, wees ervan bewust dat een groot aantal van uw vertegenwoordigers dit gevaar bestrijdt! Wees ervan bewust dat niet alle obductie tegen u wordt gemaakt. Het is moeilijk om de waarheid te herkennen!
Hoe kon u in dergelijke omstandigheden uw vrij wil uitoefenen terwijl het zo enorm wordt gemanipuleerd? Waar bent u werkelijk vrij van?
De vrede en vereniging van uw volkeren zouden een eerste stap zijn naar de harmonie met alle beschavingen. Dat is precies wat zij die u achter de scŤnes manipuleren ten alle kosten willen vermijden omdat door de verdeeldheid in stand te houden, zij regeren! Zij regeren ook over diegenen die u regeren. Hun kracht komt voort uit hun capaciteit om wantrouwen en vrees in u te planten. Dit beschadigt mogelijk uw essentiŽle kosmische aard zeer aanzienlijk .
Dit bericht zou van geen belang zijn als de leringen van deze manipulators zijn piek niet bereikten en als hun misleidende en moordende plannen niet in een paar jaar van nu materialiseerden. Hun uiterste termijnen zijn dichtbij en de mensheid zal ongekende kwellingen voor de volgende tien cycli ondergaan. Om u tegen deze agressie te verdedigen die geen gezicht draagt, moet u minstens genoeg informatie hebben die tot de oplossing leidt.
Zoals ook het geval is met mensen, weerstand bestaat tegen deze dominante rassen. Ook hier, de verschijning zal niet genoeg zijn om de overheerser over de bondgenoot te vertellen. Bij uw huidige psychische staat, is het uiterst moeilijk voor u om tussen hen onderscheid te maken. Naast uw intuÔtie, zal een opleiding noodzakelijk zijn wanneer de tijd is gekomen. Als u zich bewust bent van de niet in geld uit te drukken waarde van de vrij wil zal, wij nodigen wij u uit voor een alternatief.
 
 
Wat kunnen wij u aanbieden?
 
Wij kunnen u een holistische visie van het heelal en van het leven aanbieden, constructieve interactie, de ervaring van eerlijke en broederlijke verhoudingen, bevrijdende technische kennis, verdwijning van het lijden, gecontroleerde uitoefening van individuele bevoegdheden, de toegang tot nieuwe vormen van energie en, tot slot een beter begrip van bewustzijn. Wij kunnen u niet helpen uw individuele en collectieve vrees te overwinnen, of  u wetten brengen die u niet gekozen zou hebben, werk aan uzelf en aan de collectieve inspanning een nieuwe wereld te bouwen de u wenst en aan de drijfveer de nieuwe hemelen te onderzoeken.
 
 
Wat zullen wij ontvangen?
 
Indien u besluit dat een dergelijk contact plaatsvindt, zouden wij ons over het beschermen van broederlijk evenwicht in dit gebied van het heelal verheugen, vruchtbare diplomatieke uitwisselingen, en de intense Vreugde om te weten dat u verenigd bent om te verwezenlijken waar u geschikt voor bent. Naar het gevoel van Vreugde wordt sterk gestreefd in het heelal want zijn energie is goddelijk.

 
Wat is de vraag die wij u stellen?

"WENST U DAT WIJ VERSCHIJNEN?"

Hoe kunt u deze vraag beantwoorden?
De waarheid van de ziel kan door telepathie worden gelezen. U hoeft slechts deze vraag duidelijk stellen en uw antwoord zo duidelijk mogelijk geven aan uzelf of in  groepsverband, zoals u verkiest. Ongeacht of u in het hart van een stad of in het midden van een woestijn bent, dit beÔnvloedt de efficiŽntie van uw antwoord niet, JA of NEE, ONMIDDELLIJK NA HET STELLEN VAN DE VRAAG! Doe het enkel alsof u tegen uzelf sprak maar over het bericht nadacht.
Dit is een universele vraag en deze zuivere weinige woorden, gezet in hun context, hebben een krachtige betekenis. U zou geen aarzeling op de manier moeten laten. Dit is waarom u er rustig over na zou moeten denken, in vol bewustzijn, het wordt geadviseerd dat je antwoord geeft vlak na het opnieuw lezen van dit bericht!
Overhaast het antwoord niet. Adem in en laat de kracht van je eigen vrije wil binnenstromen. Ben trots op wat u bent! De problemen die u kunt hebben verzwakken u. Vergeet hen voor een paar minuten om totaal uzelf te zijn. Voel de kracht die in u opspringt. U bent in controle van uzelf!
…ťn enkele gedachte, ťťn enkel antwoord kan uw nabije toekomst drastisch veranderen, op welke manier dan ook. Uw individuele besluit in uw binnen zelf te vragen dat wij op uw grofstoffelijke niveau en in klaarlichte dag verschijnen is kostbaar en essentieel voor ons.
Alhoewel u de manier kunt kiezen die u het beste past, de rituelen zijn hoofdzakelijk nutteloos. Een oprecht verzoek dat met uw hart wordt ingediend zal altijd worden waargenomen worden door die van ons naar wie het wordt verzonden. In uw eigen privť opiniepeiling van uw geheime vrije wil, zult u de toekomst bepalen.
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!

LPChip

 • Beheerder
 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 2.240
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
Re: Contact met buitenaardse wezens
« Reactie #1 Gepost op: december 29, 2008, 07:59:13 pm »

Wat is het effect van de invloed?
 
Dit besluit zou door het grootste aantal onder u moeten worden genomen, alhoewel het als een minderheid zou kunnen schijnen. Het wordt geadviseerd om dit bericht uit te spreiden, op alle te voorziene manieren, in zoveel mogelijk talen, aan die rond u, al dan zij niet aan deze nieuwe visie van de toekomst ontvankelijk schijnen. Doe het op een humoristische bespottelijke manier mocht u dat helpen. U kunt zelfs openlijk en plein public pret maken erover maken als het u een comfortabeler gevoel geeft, maar sta er niet onverschillig tegenover want je hebt dan tenminste je vrije wil getoond.
Vergeet over valse profeten en de geloven die aan u over ons zijn overgebracht. Dit is een zeer vertrouwelijk verzoek dat aan u kan worden gevraagd. Neem zelf een besluit, als individu, het is uw voorrecht als wel uw verantwoordelijkheid!
De passiviteit leidt slechts tot het ontbreken van vrijheid. Op dezelfde manier is besluiteloosheid nooit efficiŽnt. Als u zich werkelijk zich aan uw geloven wilt vastklampen, wat wij volkomen begrijpen, zeg dan NEE. Als u niet weet wat te kiezen, zeg niet JA wegens zuivere nieuwsgierigheid. Dit is geen show, dit is het echte dagelijkse leven, WIJ ZIJN IN LEVEN! En levend!
Uw geschiedenis kent een overvloed aan episoden waarin bepaalde mannen en vrouwen de draad van gebeurtenissen ondanks hun klein aantal konden beÔnvloeden. Enkel een klein aantal is genoeg om tijdelijke macht ter wereld Te vergen en de toekomst van de meerderheid te beÔnvloeden, een klein aantal kan uw lot radicaal veranderen als antwoord op de impotentie in gezicht van zo veel vertraging en hindernissen! U kunt de geboorte van de mensheid in Broederschap verlichten.
…ťn van uw denkers zei eens: "Geef me een houvast en ik zal de Aarde opheffen."
Het verspreiden van dit bericht zal dan het houvast zijn om te versterken, wij zullen de lichtjaren lange invloed zijn, u zult de vaklieden zijn… hef de Aarde ten gevolge van onze verschijning op.
 
 
Wat zouden de gevolgen zijn van een positief besluit?
 
Voor ons, zal het directe gevolg van een collectief gunstig besluit de materialisatie van vele schepen zijn, in uw hemel en ter wereld. Voor u, zou het directe effect de snelle verdwijning van vele zekerheden en geloven zijn.
Een eenvoudig afdoend visueel contact zou reusachtige terugslag op uw toekomst hebben. Veel kennis zou voor altijd worden gewijzigd. De organisatie van uw maatschappijen zou een diepe omwenteling doormaken op alle arbeidsvelden. De macht zou individueel worden omdat u voor zich zou zien dat wij leven. Concreet, u zou de schaal van uw waarden veranderen!
Het belangrijkst voor ons is dat mensdom ťťn enkele familie zou vormen yen aanzien van dit “onbekende”dat wij vertegenwoordigen! Het gevaar zou langzaam van uw huizen wegebben omdat u onrechtstreeks de ongewenste, die wij de "derde partij" noemen,  zou dwingen om op te komen dagen en te verdwijnen. U allen zou dezelfde naam dragen en zou dezelfde wortels delen: Mensheid!
Later zouden vreedzame en eerbiedige uitwisselingen mogelijk zijn als zulke uw wens is. Voor nu, hij die hongerig is kan niet glimlachen, hij die bang is kan ons geen welkom heten. Wij zijn droevig om mannen, vrouwen en kinderen te zien die op een dergelijk niveau in hun vlees en in hun harten lijden terwijl zij zo een groot Innerlijke Licht dragen. Dit Licht kan uw toekomst zijn. Onze verhoudingen zouden progressief kunnen zijn.
Verscheidene stadia van verscheidene jaren of decennia zouden voorkomen: demonstratieve verschijning van onze schepen, fysieke verschijning naast mensen, samenwerking in uw technische en geestelijke evolutie, ontdekking van delen van de melkweg.
Elke keer zouden er nieuwe keuzen aan u worden aangeboden. U zou dan zelf beslissen nieuwe stadia te doorkruisen als u het voor uw extern en internwelzijn noodzakelijk denkt. Geen tussenkomst zou eenzijdig beslist worden. Wij zouden weggaan zodra u dat collectief zou wensen.
Afhangend van de snelheid om het bericht over de wereld uit te spreiden, verscheidene weken, of zelfs zullen verscheidene maanden noodzakelijk zijn vůůr onze "grote verschijning," als zulke het besluit dat door de meerderheid, die hun capaciteit zullen gebruikt hebben te kiezen, wordt genomen is en als dit bericht de noodzakelijke steun ontvangt.
Het belangrijkste verschil tussen uw dagelijkse gebeden aan entiteiten van een strikt geestelijke aard en uw huidig besluit is uiterst eenvoudig... wij zijn technisch uitgerust om te materialiseren!
 
 
Waarom een dergelijk historisch dillema?
 
Wij weten dat de "vreemdelingen" als vijanden worden beschouwd omdat zij het "onbekende” belichamen. In een eerste stadium, zal de emotie die onze verschijning zal produceren uw verhoudingen op wereldwijde schaal versterken.
Hoe kunt u zeker weten dat onze aankomst het gevolg van uw collectieve keuze is? Om de eenvoudige reden dat wij anders reeds daar voor een lange tijd op uw niveau van bestaan zouden geweest zijn! Als wij niet daar nog zijn, is het omdat u niet uitdrukkelijk een dergelijk besluit hebt genomen.
Sommigen onder u zouden kunnen denken dat wij u een weloverwogen keuze zouden laten maken om onze aankomst te rechtvaardigen dit niet waar zou zijn. Welk voordeel zouden wij hebben u datgene aan te bieden waar u tot nog toe geen toegang toe had, voor het voordeel van de meerderheid van jullie??
Hoe kan u zeker zijn dat dit niet nog een andere subtiele manoeuvre van de "derde partij" is u nog meer als slaven te kunnen behandelen? Omdat ťťn altijd efficiŽnter iets bestrijdt dan die als het tegendeel wordt geÔdentificeerd. Is het terrorisme dat jullie aantast niet een flagrant voorbeeld?
Hoe dan ook bent u de enige rechter in uw eigen hart en ziel! Wat ook uw keus is, het zou gerespecteerd en geŽerbiedigd zijn! In afwezigheid van menselijke vertegenwoordigers die u potentieel kunnen verleiden foutief te beslissen negeert u alles over ons evenals van ongeveer zij die u zonder uw toestemming manipuleren.
In uw situatie doet het voorzorgsprincipe dat bestaat uit het niet ontdekken van ons bestaan niet langer ter zake. U bent reeds in de doos van de Pandora die de "derde partij" rond u heeft gecreŽerd. Wat ook uw besluit kan zijn u zult uit die doos moeten kunnen ontsnappen.. In aanwezigheid van een dergelijk dilemma, ťťn onwetendheid tegen een andere, moet u uw intuÔtie raadplegen. Wilt u ons met uw eigen ogen zien of gelooft u eenvoudig wat uw denkers zeggen? Dat is de echte vraag! Na duizenden jaren, ťťn dag, gaat deze keuze onvermijdelijk zijn: het kiezen tussen twee onbekenden.
 
 
Waarom een bericht onder uwen verspreiden?
 
Vertaal en verspreidt dit bericht wijt en zijd. Deze actie zal uw toekomst op een onomkeerbare en historische manier bij de schaal van millennia beÔnvloeden, anders gesteld, zal het een mogelijkheid tot kiezen uitstellen naar verschillende jaren later, minstens ťťn generatie, als het kan overleven. Niet kiezen betekent dat je de keuzes van andere mensen zult moeten ondergaan. Betekent het niet informeren van anderen het runnen van het risico om een resultaat te verkrijgen dat met zijn verwachtingen strijdig is. Onverschillig blijven betekent het opgeven van uw vrije wil. Het gaat allemaal over uw toekomst. Het gaat allemaal over uw evolutie.
Het is mogelijk dat deze uitnodiging uw collectieve goedkeuring niet wegdraagt, wegens een gebrek aan informatie zal het worden genegeerd. Niettemin gaat geen enkele individuele wens verloren in het heelal.
Veronderstel morgen onze aankomst. Duizenden schepen. Een unieke culturele schok in de geschiedenis van de mensheid van vandaag. Het zal dan te laat zijn voor het betreuren van het niet maken van een keuze en het verspreiden van het bericht, omdat deze ontdekking onomkeerbaar zal zijn. Wij dringen erop aan dat u het niet overijld doet, maar denken erover na! En beslis!
De grote media zullen niet noodzakelijk geÔnteresseerd zijn in het verspreiden van dit bericht. Het is daarom uw taak, als anoniem, denkend en liefhebbend wezen, het over te brengen.
 
 
U bent nog steeds de architecten van uw eigen lot...

"WENST U DAT WIJ VERSCHIJNEN?"

Bron: Meet me now
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.071 seconden met 22 queries.