Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Boosheid en kwaadheid jegens anderen of naar jou toe.  (gelezen 3778 keer)

WhiTeAnGeL

  • Lid
  • Offline Offline
  • Berichten: 410
    • Bekijk profiel
Boosheid en kwaadheid jegens anderen of naar jou toe.
« Gepost op: december 11, 2008, 02:28:06 pm »

Heel je leven lang zal je geconfronteerd worden met de energie van Boosheid, Woede, Kwaadheid en Pijn, in anderen en in jezelf. Het zijn niet zulke vrolijke emoties en neigen naar het negatieve toe, zeker als je ze hun gang laat gaan in jezelf. Leer hoe je in balans kunt blijven door met een open hart te reageren op boosheid.

Door niet te reageren op boosheid naar jou toe die niet gegrond is, blijf je in balans. Als je erop in gaat ga je mee met de emoties en gevoelens van de persoon die boos op je is. Aan het einde van het gesprek voel je je doodmoe, waarschijnlijk hoofdpijn je bent dan uit balans.
Door niet te reageren op de dingen die tegen je worden gezegd, die toch niet waar zijn blijf je in balans en verlies je geen energie.
De andere persoon is er alleen maar op uit om jou energie te kunnen opvangen zodat de persoon nog bozer kan reageren, dit voorkom je door er niet in mee te gaan.

Pijn word alleen door een andere opgeroepen als er al pijn is in de persoon.
Er is altijd pijn van binnen voordat een andere die kan activeren, de andere reageert slechts als een katalystator om de pijn naar buiten te brengen.
Het toont een gebied waar je hart nog niet geleerd heeft om open te zijn.
Het laat je een plek zien waar je meer licht in jezelf kunt brengen.

Ga geen discussies aan als je kwaad bent of als de ander dat is. Word eerst rustig en denk na. Kom er op een ander tijdstip op terug, en dan normaal en rustig.
Als je uithaalt naar een ander, is dat vaak omdat je je van binnen niet goed voelt over jezelf.

Realiseer je dat als anderen jou pijn doen, als ze jou lijken aan tevallen, dat dit ook komt doordat zij zich van binnen niet goed voelen over zichzelf.

Leer te stoppen met praten als je merkt dat de energie tussen jou en de andere persoon zwaar en gesloten word. Anders raak je uit balans, en dat gebeurt sneller dan je denkt.
Gelogd
Om mij heen heeft God gezegd zijn de Engelen van Israel. Links van mij is Michael en rechts is Gabriel, voor mij is Uriel en achter mij Rafael, boven mij Gods aangezicht en liefde om mij heen.
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.042 seconden met 22 queries.