Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Nieuwe aanmelding .  (gelezen 1449 keer)

Lene

 • Offline Offline
 • Berichten: 69
  • Bekijk profiel
Nieuwe aanmelding .
« Gepost op: september 11, 2016, 07:07:08 pm »

Hallo iedereen

Mijn hele leven ben ik reeds gefascineerd door het paranormale, had als kind al vaker het gevoel van goed en kwaad, van dromen en voorgevoel. Bij heel veel dromen had ik een diepe zuchtende stem naast mijn bed , maar kon dit niet duiden. Totdat ik in contact kwam met een kaartlegster en me inwijdde  in het paranormale. Onze cursus bestond uit verschillende oefeningen zoals, fotoreading, kaartlegging, meditatie, channeling, ed. Ik was hoog verrast van mijn kunnen. Dit alles gaf me een goed gevoel en wist mijn sterke punten te vinden. Kaartlegging kan ik helaas niks mee, maar wil dit nog verder ontwikkelen. Momenteel doe ik readings voor familie en vrienden , en er klopt vrij veel, naar groot publiek ben ik nog onzeker. Ik zou het heel leuk vinden om gedachten uit te wisselen en zo mijn gave verder uit te breiden. De laatste periode krijg ik regelmatig namen, beelden, ingevingen , heel vreemd, en veel “gelijkvoelende /denkende mensen beweren hierbij dat ik me verder ontwikkel. Ik ben zeer benieuwd naar hetgeen me nog te bieden valt. Misschien dat dit forum uitkomst kan bieden?

Wens jullie allen veel liefs! xxx


      
Gelogd

LPChip

 • Beheerder
 • Offline Offline
 • Berichten: 1.462
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
Re:Nieuwe aanmelding .
« Reactie #1 Gepost op: september 12, 2016, 01:40:12 pm »

Hoi Lene,

Welkom op Armina. :)

Wat jij beschrijft met het ineens krijgen van namen, beelden en ingevingen is de poging van jouw gidsen om contact met je te maken. Communicatie van gidsen gaat namelijk niet zoals mensen onderlink met elkaar praten.

Wanneer gidsen communiceren dan sturen ze een intentie, waarin een idee, emotie en/of beeld gestuurd wordt.

Als een gids jou zou willen vragen om een glas drinken te pakken, dan zal deze niet naar jou sturen: "Mag ik wat drinken?"
Want daarop komt de wedervraag: Wat wil je drinken dan?, Ook zal deze niet vragen "Mag ik een glaasje water?"

Gidsen communiceren niet in woorden. Kost veel te veel energie en gaat veel te langzaam. In plaats daarvan sturen ze een plaatje door waarin ze de intentie sturen: "water pakken" met eventueel een afbeelding van jou bij de kraan met een glas in je hand welke je onder de kraan houdt.

Natuurlijk is deze vorm van communiceren enorm anders en moet je daar voor open staan. Deze vorm van telepathie is voor de meeste mensen gewoon niet mogelijk omdat hen er niet voor open staan.

Jij hebt je opengesteld maar beheerst het nog niet. Daarom dat je nu een hele simpele vorm van communicatie krijgt. Je gidsen doen dit om je te laten wennen en ervan te leren. In het begin zijn het gewoon puur random namen, waarin je gidsen kunnen weten of het aankomt en voor jou om het te verfijnen. Daarna komen de beelden en ingevingen, en op gegeven moment wordt het kennis.

Je gidsen zorgen er dan voor dat je iets weet wat je niet echt kan weten. De interpretatie van dit weten zal niet 1 op 1 zijn, en gebasseerd op de kennis die je al hebt en de logica die je hebt om van oude kennis nieuwe kennis te verwerven.

Voorbeeld: Als jij met iemand praat en die heeft het over dat hun kind vermist is, en jouw gidsen weten waar dit kind is en willen via jou helpen, dan kunnen jouw gidsen je een beeld sturen van een kind in een bos. Het kind en het bos hoeven niet hetzelfde te zijn als in de werkelijkheid, maar geeft je genoeg informatie om door te geven aan de ander. Er kunnen andere details in je beelding naar voren komen die belangrijk zijn. Deze zijn dan vaak opvallend, of je krijgt er een bepaald gevoel bij, afhankelijk hoe goed je met je gidsen communiceerd zullen hun dit verder afstemmen en krijg je er een systeem in.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Als je verder vragen hebt, schroom je niet en stel ze gerust. :)

Liefs,
LPChip
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!

Lene

 • Offline Offline
 • Berichten: 69
  • Bekijk profiel
Re:Nieuwe aanmelding .
« Reactie #2 Gepost op: september 12, 2016, 02:09:17 pm »

Hallo LPChip

Eerst wil ik je hartelijk danken voor jou tijd en antwoord, en jazeker heb ik veel aan je uitleg, opvallend vind ik wel jou eindnoot, het voorbeeld wat je geeft, idd had ik dit ook al voor, toeval ? Bij mijn channels krijg ik hoofdzakelijk steekwoorden, heel af en toe en de laatste tijd vaker een volledig verhaal, wat zeer herkenbaar is voor de vragende partij, krijg ik steekwoorden omdat ik in hoofdlijnen denk , of denkt en communiceert  mijn gids in hoofdlijnen?
Met onze prachtige zomer geniet ik mateloos van onze tuin, ben een natuurmens en kan eindeloos genieten van geuren en kleuren die veranderen bij een ondergaande zon. Laatst tijdens mijn meditatie, vanachter onze mooie Catalpaboom , verscheen er een klein ukkepukje , gekleed in kort geruite broek met een zwart petje in bijzondere vorm, leek weggelopen van een set in de jaren 1950-1960. Was dit maar een voorstelling, of stond het kind er daadwerkelijk en hoezo? heeft het een betekenis en welke?
Je schreef ,,,,,, je hebt je opengesteld maar je beheerst het nog niet. Hoe kan ik het leren beheersen? Hoe kan ik mijn gave optimaliseren en gebruiken voor mensen in noodsituatie, en neen , niet voor financieel gewin, begrijp me niet fout ?
Jij een vraagje dan hoor ik het graag?

Veel liefs .
Lene x   
Gelogd

LPChip

 • Beheerder
 • Offline Offline
 • Berichten: 1.462
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
Re:Nieuwe aanmelding .
« Reactie #3 Gepost op: september 12, 2016, 05:31:13 pm »

Gidsen communiceren in beelden. Het is aan ons om dat om te zetten in een verhaal.

Je zou kunnen zeggen dat gidsen in hoofdlijnen communiceren, maar dat ervaar jij meer zo omdat je nog lerende bent.

Betreffende je tweede vraag: hoe kun je dit verbeteren? Ervaring. Door er veel mee te werken leer jij en jouw gidsen beter hoe je met elkaar kan communiceren. Hoe meer je ermee werkt, hoe meer hun kunnen communiceren en hoe duidelijker alles wordt.

Betreffende je laatste vraag, waar je ook een nieuw onderwerp voor hebt geopend, wil deze graag in dat onderwerp beantwoorden. Ik heb daar dan ook een vraag gesteld, en als je daar antwoord geeft,zal ik je daar verder helpen.

Liefs,
LPChip
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.119 seconden met 22 queries.