Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Telepathie op emotioneel niveau- Emoties van anderen binnenlaten.  (gelezen 6694 keer)

WhiTeAnGeL

  • Lid
  • Offline Offline
  • Berichten: 410
    • Bekijk profiel
Telepathie op emotioneel niveau- Emoties van anderen binnenlaten.
« Gepost op: december 11, 2008, 01:59:56 pm »

Telepathie op emotioneel niveau- Emoties van anderen binnenlaten


Telepathie is het vermogen om met elkaar te communiceren,boodschappen en of gevoelens, emoties, symbolen over te brengen, op geestelijk niveau.

Als je informatie op emotioneel niveau ontvangt, heb je de neiging de gevoelens van anderen binnen te laten komen (zeker als je een gevoelig persoon bent), en denken dat deze van jou zijn. Op deze wijze verlies je het gevoel van wie jezelf bent.

Heb je wel eens gemerkt dat je, terwijl je naar iemand toegaat onderweg bent naar die persoon toe, je onderweg of al voordat je je wegaat je je ineens vermoeid voelt? Of ongelukkig angstig of juist heel erg blij?
Dit zijn emotionele boodschappen van de andere.

Ook kan je gevoelens van anderen ervaren en of overnemen als je alleen al aan de persoon denkt. Je kan je ineens zo voelen hoe de persoon zich voelt op dat moment.

De gevoelens lijken van jou te zijn, totdat je leert herkennen dat ze van de anderen persoon afkomen.

Vaak denk je dan ook werkelijk dat je moe bent of angstig of wat dan ook. Maar het zijn niet jou gevoelens je hebt ze alleen jou toegeeigend. Dat gaat meestal onbewust omdat je het niet door hebt.


Een goede oefening om elke dag te doen is als je sochtends opstaat jezelf af te vragen hoe je je voelt. Hou deze gedachten heel de dag bij je. Als je dan bij anderen mensen ben geweest kan je terug gaan naar hoe jij je voelde toen je opstond, je kan je gevoel van dat moment vergelijken met hoe je je voelt als je met mensen om je heen bent. Vaak pik je onbewust gevoelens van mensen op en denk je dat het de jouwe zijn. Je kan je ineens heel vermoeid voelen of juist heel blij, dit heeft te maken met de gevoelens hoe de mensen om je heen zich voelen.

Blijf in contact met jezelf, met je eigen energie. Vraag meerderen malen op een dag aan jezelf hoe je je voelt.

Het is belangrijk om de energieeen om je heen te kunnen waarnemen. Doordat je je eigen gevoelens weet kan je ze onderscheiden van anderen dingen die je voelt. Hierdoor neem je minder vaak emoties en gevoelens van anderen mensen over. Omdat je weet hoe jij je voelt. Dit is erg belangrijk.

Gelogd
Om mij heen heeft God gezegd zijn de Engelen van Israel. Links van mij is Michael en rechts is Gabriel, voor mij is Uriel en achter mij Rafael, boven mij Gods aangezicht en liefde om mij heen.
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.084 seconden met 22 queries.