Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Dromen over obsessie, geloof en demonen  (gelezen 3406 keer)

Anastasialove

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 2
  • Bekijk profiel
Dromen over obsessie, geloof en demonen
« Gepost op: december 08, 2014, 12:59:58 am »

De laatste jaren heb in veel verschillende dromen waarbij ik ermee naar de kerk ga en ze er versteld van zijn.
Deze droom heb ik al 2 keer gehad: ik was in een supermarkt en een meisje was aan het trillen en begon me opeens aan te vallen. Ik maakt het kruisteken achter elkaar en zegde de onze vader op. Van alle kanten kwamen ze op mij af, maar zolang ik het onze vader zei en kruisteken maakte, viel niemand me aan. Ik werd wakker en ik was zelf nog de onze vader aan het opzeggen en ademde en hijgde als een gek.
Ik ben zeker dat het demonen waren want ik voelde dit meteen aan. Mijn vader heeft ook eens zo'n droom gehad, maar in de kerk vonden ze dat niet goed en moest hij bidden om ze te doen stoppen.
Vaak droom ik of beleef ik demonen in mijn dromen, maar ik kruis ze allemaal weg. En word meestal ook wakker met een shock waarbij ik naarvoren spring en bij mezelf het kruisteken maak.

De droom die het meest voorkomt is door een jongen. We hadden een geschiedennis (geen relatie of ..) gewoon als vrienden, maar hij liet me vallen. Ik heef toe ik ben geobserdeerd door heb omdat hij een aantrekkingskracht heeft en een uitstraling. Ik droom over hem hoe we kussen en knuffelen.. Ik was er een lange tijd verliefd op, maar hij werd verlieft om mijn beste vriendin en omgekeerd.. Lang verhaal. We kwamen in problemen door hem eens met de politie en daardoor komen we niet overeen. Toch krijg ik zulke dromen en dromen waarbij hij zegt dat hij me mist en spijt heeft. Denkt hij dit echt of is dit gewoon wat ik wil horen? Ik ben al jaren opzoek naar een deftig antwoord dat niemand me kan geven over hem. Hij zit in mijn hoofd en krijg hem er niet uit. Eens bidde ik aan God voor hem te vergeten en die nacht zelf kreeg ik weer een droom over hem.. Of wil de duivel mij verleiden?
Ik hoop dat deze dromen iets betekenen.want verder heb ik ook dromen over Aartsengel Michael en Gabriel en dag des oordeels... Alvast bedankt voor een antwoord !
Gelogd

Beam of Light

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 157
 • Love is the one thing we need
  • Bekijk profiel
Re:Dromen over obsessie, geloof en demonen
« Reactie #1 Gepost op: december 19, 2014, 08:01:36 am »

Mijn naam is Isaak NAMASTE
Ik mag van een van mijn instrumenten antwoord geven op U vraag en droom, zodat ik U verder kan helpen. Ik hoop dat dit geen ophef veroorzaakt.
Ik begin:
De droom over demonen is niks ernstigs. Het heeft gewoon met een niet genomen maar belangrijke stap te maken.
In het tweede stuk van het verhaal snapte ik en mijn tweede instrument waarom. U heeft nooit die vriend losgelaten en daarom valt hij jou en je vader met deze dromen lastig. Hij wil losgelaten worden.
Heb je vragen schroom je niet deze te stellen.

Een gids is een energie die anderen helpt en beschermd vaak werken ze samen met een of meerdere personen. Dit betekend dat ik zoals nu Ano kan overschaduwen en haar voor mij dit laat typen. Ook kan ik met mijn instrumenten in trance. Ik ben in Nederland een best bekende gids. Samen met Tresi Barros. Dit meisje is gekozen om haar op te volgen samen met mij. U bent een van de eersten die dat weet. Ze wist het antwoord gedeeltelijk al alleen vroeg mij de hele uitleg te geven. Dit heeft u dan ook aan haar te danken.
Ik hoop dat U hier iets mee kan. Mocht U hier vragen over hebben maar ook vragen hebben over het verwerken kunt U die ons natuurlijk stellen.
Namaste, mijn naam is Isaak.
« Laatst bewerkt op: december 19, 2014, 05:43:08 pm door Ano »
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.036 seconden met 21 queries.