Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Contact: Twijfel niet aan je gevoelens (19-12)  (gelezen 5564 keer)

LPChip

  • Beheerder
  • Lid
  • Offline Offline
  • Berichten: 2.204
  • Wat kan het leven toch mooi zijn.
    • Bekijk profiel
Contact: Twijfel niet aan je gevoelens (19-12)
« Gepost op: december 19, 2012, 04:06:46 pm »

Er zijn veel verschillende meningen over het belang van de samenstand op 21 december. Hoe dan ook voelen jullie allemaal tot op een bepaalde hoogte een verandering in frequentie.

Het kan niet voorbij gaan zonder je te beÔnvloeden, maar mensen die er actief aan deelnemen zullen er meer van meekrijgen.

De langetermijneffecten laten zien dat vele veranderingen plaatsvonden, maar dat er tijd voor nodig was voordat ze zich manifesteerden. De ontwikkeling van het massabewustzijn van de mensen heeft een flinke impuls gekregen. Creatie is het resultaat van je projecties, verlangens en intenties. Nu er meer licht dan ooit is gegrond op aarde is het van belang om positief te zijn en goed na te denken over waar je je gedachten op richt.

Je zult binnenkort een verruimd bewustzijn hebben en je bewust worden van de veranderingen om je heen. Ze zijn mogelijk subtiel en meer mensen dan normaal voelen zich opgelucht en blij. Mensen worden vriendelijker en er ontstaat een nieuwe kalmte. Er zullen zich minder stressvolle situaties voordoen. Een nieuwe vrede is neergedaald op aarde die een einde brengt aan de chaos en oorlogen. We helpen je je dromen verwezenlijken omdat er veel dient te veranderen om je in het nieuwe tijdperk te loodsen. Je staat aan het begin van een mooie tijd van tevredenheid en vreugde.

Je richt je met name op je voorbereiding op wat gaat komen. Zoek op de dag zelf indien mogelijk een plek op waar je vredig kunt ontspannen. De energieŽn bereiken hun hoogtepunt om 11.11 uur, maar blijven daarna ook doorgaan. In de dagen erna kun je veranderingen opmerken. Het zou een verrassing zijn als je niets zou voelen, maar dat kan voortkomen uit een onvermogen om vast te stellen wat normaal is of het resultaat zijn van de samenstand. Twijfel niet aan je gevoelens omdat je gevoeliger bent voor veranderingen dan je denkt.

Deze eindtijd is waar je op hebt gewacht en zal je niet teleurstellen. In de wetenschap dat dualiteit aan zijn eind is wordt je opgetild naar een andere dimensie en kun je de lagere trillingen loslaten. Je gaat van onzekerheid, problemen en stress naar een leven vol geluk, vreugde en blijheid. Het kan niet worden tegengehouden, de leden van de Illuminati hebben daar de macht en invloed niet langer voor.

Ik ben SaLuSa van Sirius en wij zullen jullie voortgang nauwgezet volgen. We willen jullie voor nu zonder verdere invloed van ons overlaten aan jullie ervaringen. De Galactische Federatie is ook blij met jullie overwinning voor het licht en wenst jullie de komende dagen veel plezier toe.

Noot: Het volgende bericht zal verschijnen op 28 december aanstaande.


» Bron: Niburu
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.044 seconden met 22 queries.