Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Contact: Liefde is de sleutel tot alles (17-12)  (gelezen 6766 keer)

LPChip

 • Beheerder
 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 2.238
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
Contact: Liefde is de sleutel tot alles (17-12)
« Gepost op: december 17, 2012, 06:06:26 pm »

Je raakt gewend aan het idee dat de dualiteit zoals je die hebt ervaren tot het verleden behoort, zodat je verder kunt gaan met het opschonen van alle oude persoonlijke energieŽn die geen plaats hebben in de hogere dimensies.

Het zou gemakkelijker moeten zijn nu je bent opgetild naar een hogere frequentie omdat je instinctief weet wat je aandacht nodig heeft.

Het keerpunt is bereikt en er is geen weg terug. Met de Ascentie van de aarde heb je het gouden tijdperk bereikt en kun je reorganiseren en opschonen om een galactische beschaving op te zetten.

We weten dat velen van jullie die op 12-12 weinig hebben gevoeld, inmiddels veranderingen beginnen op te merken. Dit blijft doorgaan terwijl je lichaam reageert op de energieŽn die je aarde bereiken. Ascentie blijft net zoals je spirituele evolutie doorgaan, maar het zal enige tijd duren tot het volgende cruciale punt wordt bereikt. Je kunt gaan kiezen waar je toekomst ligt. Grote kansen worden je aangeboden, waar je in het verleden voornamelijk bezig was met het verdienen van een inkomen om te kunnen overleven. Dergelijke problemen bestaan in de toekomst niet en je zult alle tijd hebben om je hart te volgen. Het helpen van anderen zal je veel voldoening geven omdat dit het belangrijkste doel in je leven is.

Terwijl de tijd verstrijkt laat je zaken die je plezier gaven in de oude dimensie los. Je verlangen zal meer puur zijn en uit een energie bestaan die je trillingen nog verder verhoogt. Verslavingen en oude gewoonten zullen gradueel verdwijnen omdat je meer interessante en bevredigende manieren ontdekt om je tijd te besteden. Je maakt overal waar je gaat nieuwe vrienden waardoor je een gevoel van vervulling krijgt. Veel speciale relaties die je had op aarde blijven in de toekomst bestaan en door een krachtige liefdesband wordt je nooit lang van elkaar gescheiden.

Liefde is de sleutel tot alles, wat de reden is waarom je wordt aangemoedigd om richting onvoorwaardelijke liefde te werken. Het is de ultieme prestatie die iedere deur voor je opent en je in staat stelt om door de verschillende dimensies omhoog te blijven bewegen. Je hebt te veel afleidingen en confrontaties gehad als gevolg van de mensen die in de lagere trillingen zijn gevallen. Het tijdperk van materialisme loopt snel ten einde voordat het helemaal verdwijnt. In de meest uitdagende omstandigheden heb je vooruitgang weten te boeken en we bewonderen jullie doorzettingsvermogen en vastberadenheid om succesvol te zijn. Het helpt je vooruit op je pad naar voltooiing, wat je echte doel is.

Je hoeft niet noodzakelijkerwijs te weten hoe je dit hoge punt hebt bereikt dat je het nieuwe tijdperk binnendraagt. Jullie hebben in vele levens iedere mogelijke situatie of uitdaging ervaren en door die innerlijke stem bleef je aandacht gericht op je levensplan. Nu de cyclus van dualiteit bijna is afgelopen heeft het weinig tot geen invloed meer op je. Kijk vooruit en stap in je nieuwe zelf, die zijn of haar plaats inneemt in de mooie energieŽn van de hogere dimensies. Hoewel je honderden levens hebt gehad zal de unieke ervaring die je zult krijgen er ťťn zijn om lang te koesteren.

Wij van de Galactische Federatie van Licht maken ons klaar om betrokken te raken bij de vele projecten die het nieuwe tijdperk helpen manifesteren. We zijn klaar voor actie en dat is gezien de vertragingen exact wat je zou verwachten. We blijven wereldse zaken in de gaten houden zoals we dat al enige tijd hebben gedaan. We hebben voorkomen dat de situatie in het Midden-Oosten zou escaleren zodat er geen nieuwe wereldoorlog kon komen. Dergelijke gebeurtenissen behoren al tot het verleden en we kunnen niet wachten om permanente wereldvrede te realiseren. Het moet gebeuren omdat de lage trillingen van oorlog en alles wat ermee verbonden is, niet kunnen bestaan in de hogere dimensies.

Voor mensen die Kerstmis vieren is het een tijd van geven. In gedachten zijn ze bij degenen die minder bevoorrecht zijn. We zien dat jullie liefdevoller en vrijgeviger zijn dan ooit, wat een teken is van de mate waarin je vooruit bent gegaan op je spirituele pad en dat heeft gezorgd voor een grote toename van de hoeveelheid liefde die is gegrond op aarde. Met het nieuwe tijdperk in het vooruitzicht blijven deze energieŽn stijgen en zal er een gevoel van vreugde en blijheid zijn. Het zal geen tijdelijke ervaring zijn omdat de hogere energieŽn op den duur normaal zullen zijn. Het is alsof je bent opgetild door een grote liefde die iedere cel van je lichaam is binnengegaan.

Terwijl de dagen verstrijken merk je dat je vaker harmonie en vrede gaat voelen. Omdat je je eigen lichaam hebt opgeschoond is er plaats gekomen voor hogere energieŽn. Vergeet niet dat je lichaamscellen veranderen tot ze uiteindelijk kristallijn worden. Het biedt ruimte voor een hoger bewustzijnsniveau dat past bij een ziel die de hogere dimensies binnengaat. Het is het begin van je pad naar volledig bewustzijn en een galactisch wezen.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ben verheugd dat je eindelijk de finishlijn in zicht hebt. Je hebt na je lange verblijf in de duisternis lange tijd op deze dagen gewacht. Het licht is diep in je verankerd en blijft exponentieel groeien. Je bent de incarnatie van liefde en we zijn bevoorrecht om er deel van uit te maken.


» Bron: Niburu
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!

Sasseke

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 27
 • BE the light that you want to see in the world
  • Bekijk profiel
Re: Contact: Liefde is de sleutel tot alles (17-12)
« Reactie #1 Gepost op: oktober 18, 2020, 06:52:04 pm »

 :D :D
Gelogd
"Anything I've ever done that ultimately was worthwhile initially scared me to death."

Stefanhvt

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 11
  • Bekijk profiel
Re: Contact: Liefde is de sleutel tot alles (17-12)
« Reactie #2 Gepost op: juli 30, 2021, 06:14:17 pm »

I've also heard: For those who (are) (wants to be) free, the mind shall be key.

Als ik het goed gehoord en herinnerd heb dan tenminste ;)
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.232 seconden met 22 queries.