Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Contact: Kinderen zien vaak het licht in je aura (10-12)  (gelezen 6215 keer)

LPChip

  • Beheerder
  • Lid
  • Offline Offline
  • Berichten: 2.247
  • Wat kan het leven toch mooi zijn.
    • Bekijk profiel
Contact: Kinderen zien vaak het licht in je aura (10-12)
« Gepost op: december 10, 2012, 04:59:38 pm »

We hopen dat iedereen weet hoe belangrijk 12-12 is ter voorbereiding op het binnenhalen van de nieuwe energie.

Deze dag zal iedereen tot op een bepaalde hoogte beÔnvloeden, maar het is veel beter om er bewust aan mee te doen.

Je bespoedigt dan niet alleen de verheffing van jezelf, maar helpt ook bij het gronden van de energieŽn waar anderen, zoals moeder aarde, voordeel uit kunnen halen. Door je bewust te zijn van de energieŽn zou je in staat moeten zijn om ze je lichaam in te voelen stromen. Het is niet vreemd indien je je licht voelt in je hoofd en ook kun je intense vrede en rust gaan ervaren. Geniet ervan in de wetenschap dat je bent opgetild naar een nieuw bewustzijnsniveau.

Anderen om je heen zullen je nieuwe energieŽn voelen en je merkt dat jonge kinderen vaak het licht in je aura kunnen zien. Door de rust die je uitstraalt kun je je emoties volledig beheersen. De kans wordt steeds kleiner dat je betrokken raakt bij negatieve emoties en je helpt ze door je aanwezigheid zelfs transmuteren. Tot je gewend bent geraakt aan de hogere energieŽn kun je een onweerstaanbaar verlangen hebben om ze te uiten door mensen te omarmen. Wanneer je liefde voelt voor je familie van zielen is het alleen maar natuurlijk dat je dit gevoel met ze wilt delen.

Je bevindt je tussen alle mogelijke zielen, maar stel je voor hoe mooi het zal zijn wanneer je alleen met je eigen soort bent. Wanneer je helemaal vrij bent van dualiteit zorgt de wet van aantrekking daarvoor en wordt het leven een aangename ervaring. Wanneer Ascentie heeft plaatsgevonden gaan de veranderingen snel omdat mensen die ze wilden dwarsbomen niet langer op je niveau zitten. Het was een moeilijk jaar, de oude garde zou verdwenen moeten zijn zodat Ascentie ongehinderd doorgang zou kunnen vinden. In plaats daarvan weigerde ze herhaaldelijk om samen te werken en deed ze nog een laatste poging om de voortgang die al was gemaakt ongedaan te maken. Ze weet dat haar tijd op aarde binnenkort voorbij is.

Wij van de Galactische Federatie hebben met betrekking tot Ascentie altijd alle opties opengehouden. Ondanks dat we nog weinig hebben kunnen laten zien is het noodzakelijke werk gedaan zodat we gelijk na Ascentie van start kunnen gaan. Dit keer kunnen we verzekeren dat de media vrij zijn om de waarheid te vertellen. Er zal veel tegelijk gebeuren en we kunnen de resterende vervuiling in de lucht, de zee en op het land snel oplossen. We hebben het lange tijd onder controle gehouden, maar konden vanwege karmische redenen niet verder ingrijpen. Binnenkort zijn we vrij om open met jullie en andere wezens van buiten de aarde te werken.

Door de veranderingen worden de verbindingen die je hebt met de oude vibraties en het oude paradigma verwijderd. Veel zal op de lange termijn worden veranderd omdat er aardig wat werk bij komt kijken. Eerst krijgen belangrijke kwesties als armoede en dakloosheid de aandacht. De oude garde hield alle overvloed en rijkdom bewust lange tijd voor zichzelf. In de nieuwe cyclus wordt alles gedeeld en zal er geen hebzucht of corruptie zijn.

Mensen zullen eerlijk zijn en voor alle diensten zal een rechtvaardige prijs worden gevraagd. De waarheid was veelal een schaars goed, maar in het nieuwe tijdperk zal het normaal zijn omdat het gelijk opvalt wanneer iemand niet helemaal eerlijk is. Het jaar 2013 zal een jaar zijn van grote vooruitgang en alles wat is gepland zal zonder problemen gebeuren. Je zult nog steeds evolueren, zij het een stuk langzamer, en je bewustzijn zal ook verder blijven groeien. Het superbewustzijn is je doel en brengt je naar een geheel ander niveau.

We houden jullie en de aarde samen met vele andere beschavingen nauwlettend in de gaten, maar alleen vanuit een wetenschappelijk en persoonlijk oogpunt. Eenieder van jullie is speciaal en gekozen om Ascentie te ervaren. Veel ontwaakte mensen waren nodig om een fundering te leggen zodat het licht kon worden verankerd om de oude garde te verslaan. We hielpen jullie net als andere wezens, maar uiteindelijk hebben jullie alles wat je hebt bereikt aan jezelf te danken. Je zult meer leren over je tijd in de dualiteit en je vele levens waarin je alle extremen die je maar kunt bedenken hebt ervaren. Dat komt binnenkort achter je te liggen en dan heb je geen karma meer uit te werken.

Laat je meevoeren in de stroom en weet dat je zult ascenderen. Er zal voor iedereen wordt gezorgd en iedereen zal worden behandeld met respect voor zijn of haar soevereiniteit. Met nog enkele dagen te gaan heb je alle reden om opgewonden te zijn. Het lange wachten is welhaast voorbij en er staat iets groots te gebeuren. We weten dat sommigen van jullie nog steeds bezorgd zijn over het lot van vrienden of familie, maar iedere ziel is precies daar waar hij of zij moet zijn. Je kunt bovendien nooit helemaal van elkaar worden gescheiden als er een liefdesband tussen jullie bestaat.

Ik ben SaLuSa van Sirius en geef mijn liefde aan al jullie mooie zielen.


» Bron: Niburu
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.045 seconden met 22 queries.