Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Contact: Ascentie is de ultieme beloning (7-12)  (gelezen 5387 keer)

LPChip

  • Beheerder
  • Lid
  • Offline Offline
  • Berichten: 2.205
  • Wat kan het leven toch mooi zijn.
    • Bekijk profiel
Contact: Ascentie is de ultieme beloning (7-12)
« Gepost op: december 07, 2012, 09:52:08 pm »

We voelen een rust die de aarde begint te omringen terwijl zij die zich voorbereiden op 12-12 ontspannen en vrede in hun leven brengen.

Tot dusver werd als gevolg van de vertragingen frustratie en ongeduld ervaren. Dat heeft plaatsgemaakt voor de acceptatie dat Ascentie de belangrijkste gebeurtenis in je leven is.

Wat erop volgt kan in een rustigere omgeving plaatsvinden, zonder te worden gehinderd of vertraagd door inmenging van buitenaf. Dit zijn ideale omstandigheden zodat je volledig bewust kunt zijn van wat er gepland staat. We overdrijven niet als we zeggen dat het sensationele tijden zijn waarin vooruitgang snel zal gaan. Wanneer mensen vrij zijn van de grip van de oude garde verandert de houding naar elkaar toe gelijk.

Na Ascentie zal angst geen rol meer spelen in je leven en zullen mensen elkaar openlijk accepteren. Te lang heb je je energieën dicht bij jezelf gehouden, in een onzekere wereld waarin je nooit zeker wist wie je kon vertrouwen. Zij die de hogere energieën dragen kunnen elkaar gemakkelijk herkennen, omdat je de energie van een ander letterlijk ‘voelt’ en weet of ze van licht en liefde zijn. De meeste mensen die aanwezig waren bij de conferentie in Sedona ervoeren dat ook. Ze hoefden niet te twijfelen aan hun gevoelens, ze wisten het gewoon. Mensen zullen zichzelf openlijker kunnen uiten om de liefde te delen die tussen hen wordt opgewekt.

Sommigen zullen zich nog steeds afvragen of ze klaar zijn voor Ascentie omdat er nog een beetje angst heerst voor de gevolgen indien je niet klaar zult zijn. Weet dat je zeker zult ascenderen als dat je intentie is. Je hoeft niet als een heilige te leven, maar voel gewoon de eenheid van alles wat is en probeer in harmonie met alles te leven. Je moet doelen hebben in het leven en zorgen dat je ambities niet stagneren. Na Ascentie zal je leven minder hectisch zijn dan nu, maar je evolueert nog steeds en je reis is nog lang niet voorbij. Wacht tot je gewend bent aan je nieuwe levensstijl in de hogere dimensies. Velen zullen het uiteindelijk associëren met utopia en voelen dat het de ultieme vorm van voldoening is. Er zijn echter nog veel meer niveaus zoals je zult ontdekken.

De poorten openen zich naar de hogere rijken zoals eeuwen geleden is gepland. Waar andere beschavingen in jullie universum in staat zijn om zelf te ascenderen, hebben jullie hulp nodig om succesvol te kunnen zijn. Je kunt er geen onderdeel van zijn zonder te weten hoe de ervaring zal zijn en het zal je nog lang bijblijven. Ondanks alle trauma’s en problemen waar je doorheen ging biedt de Bron zoals beloofd de ultieme beloning.

Na Ascentie worden religies die gebaseerd zijn op leugens opgeheven. Je kunt niet naar de hogere dimensies gaan zonder de waarheid onder ogen te zien. De meesten vinden de Bron in zichzelf, maar als sommigen nog willen bidden en samen willen studeren wordt dat toegestaan omwille van de vrije wil die iedere ziel heeft. Met de komst van de meesters worden mensen meer bij elkaar gebracht. In de toekomst vinden mensen met een soortgelijke trilling elkaar en gaan ze samenwerken. Veel zielen weten niet wat hun exacte doel is, maar daar komen ze snel genoeg achter. Er zijn altijd hogerontwikkelde zielen die je kunnen adviseren en die je het beste pad kunnen laten zien.

Terwijl je een volledig bewust wezen wordt neem je meer complexe uitdagingen aan. Je ontdekt dat er vele jongere beschavingen in het universum bestaan die je met open armen zullen ontvangen vanwege alle ervaringen die je hebt opgedaan. Wanneer je het christusbewustzijn hebt en alwetend bent kun je alle problemen aan. Op hetzelfde moment ben je almachtig en heb je enorme creatieve krachten. Dat klinkt misschien wat overweldigend, maar je zult het geschikte bewustzijnsniveau ervoor hebben.

Blijf op je pad omdat je nog niet helemaal thuis bent en blijf in de laatste dagen gedisciplineerd. Het is niet nodig om nog snel een ‘laatste’ ervaring op te doen voor Ascentie omdat er niet gelijk veel zal veranderen. Het gaat meer om individuele veranderingen die je van binnen voelt. Het zou een verrassing zijn als je niets zou voelen want je fysieke lichaam verandert en wordt klaargemaakt voor de hogere trillingen. Je draagt niet langer de effecten van vervuiling of gifstoffen en je voelt je vernieuwd en energiek. Voor het oplossen van overige problemen zal er een stad van licht zijn. In de meeste plaatsen zullen vergevorderde genezingsvormen aanwezig zijn.

Ik ben SaLuSa van Sirius en vind de komende veranderingen net zo spannend als jullie. We weten dat jullie verbaasd en verwonderd zullen zijn dat jullie Ascentie hebben meegemaakt. Bereid je voor op 12-12, ontspan je en geniet ervan.


» Bron: Niburu
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.052 seconden met 22 queries.