Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Contact: Ascentie fase 1 start 12 december (5-12)  (gelezen 5462 keer)

LPChip

  • Beheerder
  • Lid
  • Offline Offline
  • Berichten: 2.205
  • Wat kan het leven toch mooi zijn.
    • Bekijk profiel
Contact: Ascentie fase 1 start 12 december (5-12)
« Gepost op: december 06, 2012, 05:00:42 pm »

Met nog enkele dagen te gaan tot het eerste deel van je krachtige verheffing, vragen we je om 12 december vrij te nemen zodat je ervan kunt genieten.

Als sleutelmoment in je Ascentie dien je het helemaal bewust mee te maken en te onthouden vanwege de intensiteit van de energie.

Niet iedereen zal een identieke ervaring hebben, maar als je er goed op voorbereid bent zul je enkele herinneringen hebben aan de innerlijke veranderingen. Sommigen worden voor 11.11 uur (GMT) wakker en herinneren zich volledig wat er gebeurt. Anderen slapen er doorheen, maar kunnen levendige dromen hebben wanneer de energieŽn hun werk doen. Iedereen zal de energieŽn ontvangen en er voordeel uit trekken.

Dat Ascentie zo snel volgt op 12 december betekent dat het voelt als ťťn doorlopende ervaring die jullie zintuigen versterken. Je zult je afvragen op welke manier je er profijt van hebt gehad. Het is een verheffende gebeurtenis en de mensen die je ontmoet zullen blij en gelukkig zijn. Je kunt de verandering in de mensen om je heen voelen en van binnen voel je een rust en vrede alsof de duisternis plotseling is verdwenen. Het zal te zien zijn in de ogen, de zetel van de ziel, van mensen en liefde zal krachtiger stralen dan voorheen. De stress van het leven zal afzwakken en worden vervangen door een ontspannen gevoel. De problemen en de strijd van het normale leven worden langzaam maar zeker verleden tijd als gevolg van de aanstaande veranderingen.

Wees niet bezorgd wanneer je weinig verandering in jezelf ervaart omdat het metabolisme van mensen er verschillend op reageert. Gespannen wordt uitgekeken naar disclosure. Het kan op verschillende manieren plaatsvinden, verwacht dus het onverwachte. We zijn nog altijd voorstander van een georganiseerde disclosure zodat het een officiŽle gebeurtenis is waar men wereldwijd getuige van kan zijn. Veel landen hebben al aangegeven dat we ze mogen bezoeken en aan elk land zal vervolgens een bezoek worden gebracht. We zullen pas in groten getale overvliegen als onze aanwezigheid meer algemeen geaccepteerd is. Er is altijd nog een mogelijkheid dat sommige mensen nog bang zijn voor ons.

Mensen beginnen binnenkort onder elkaar te praten over het Ascentieproces omdat ze hebben gehoord dat er iets groots staat te gebeuren. Er zal enige verwarring zijn omdat ze niet weten waar ze de waarheid kunnen vinden. Als ontwaakte mensen kunnen jullie de boodschap verspreiden en zorgen dat de eindtijd niet te veel wordt overdreven. Er zijn veel mensen die inhaken op verhalen over het einde van de wereld, zonder te zeggen dat het einde wordt gevolgd door een nieuw begin. De nieuwe aarde wacht op jullie en voorziet jullie in je behoeften die anders zullen zijn dan nu. Daarnaast kan een niet-vervuilende moeder aarde zich gaan richten op haar eigen behoeften.

Liefde is de sleutel tot alles en het zal een nieuwe ervaring voor je zijn om je liefde met al het leven te delen. In de toekomst zul je weten hoe het zal zijn om het iedere dag te kunnen voelen. Het is niet egoÔstisch om van jezelf te houden. Wees liefde en geef liefde, en je zult het in tienvoud terugkrijgen. Stel je voor hoe het is om geen vraagtekens te hoeven zetten bij de intenties van een ander en dat je iedereen kunt vertrouwen.

Terwijl de trillingen stijgen zul je ontdekken dat je het verouderingsproces niet alleen kunt stoppen, maar ook kunt omkeren. Dat is goed nieuws voor de oudere generaties onder jullie. Uiteindelijk zullen alle zielen een lichaam hebben dat kristallijn is. Je zult in perfecte gezondheid leven omdat ziektes in de hogere dimensies niet bestaan. Je kunt om dezelfde reden ook geen gebreken met je meenemen. Perfectie bestaat in alle hogere rijken en geldt voor alle levensvormen die een verhoogd bewustzijnsniveau hebben. Praat tegen bomen of waar je oog maar op valt en je zult antwoord krijgen.

Er zal sprake zijn van een gematigd klimaat en de temperatuur zal aangenaam zijn. Er is geen noodzaak voor dag en nacht omdat je veel minder behoefte zult hebben aan slaap. Met een lichter lichaam dat zichzelf tot op een bepaalde hoogte herstelt, heb je veel minder nodig om je lichaam te onderhouden. Je zult veel kunnen halen uit de energie om je heen, maar je kunt ook nog steeds genieten van natuurlijke drankjes en voedsel. Wanneer we in onze moederschepen door het universum reizen hebben we dan ook niet veel nodig. Je lichaam zal anders zijn samengesteld en ook heb je geen last meer van honger.

Verwacht niet dat de veranderingen allemaal tegelijk komen. Het geeft een mooi en geruststellend gevoel om te weten wat er voor je ligt. Het belangrijkste is om je aandacht op Ascentie gericht te houden en alles met een lagere trilling buiten te houden. Reinig je lichaam en laat alles van de 3D-wereld los. Houd niet vast aan de laatste overblijfselen omdat ze je niet meer dienen. Het kan ook zijn dat je je oude vriendengroep achter je laat omdat zij geen goede afspiegeling meer is van je interesses.

Ik ben SaLuSa van Sirius en met mijn collegaís van de Galactische Federatie van Licht wens ik je succes bij je persoonlijke reis om te ascenderen. Weet dat je de hele tijd wordt vergezeld door hogere wezens.


» Bron: Niburu
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.117 seconden met 22 queries.