Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Contact: Jullie zijn met vlag en wimpel geslaagd (3-12)  (gelezen 6240 keer)

LPChip

  • Beheerder
  • Lid
  • Offline Offline
  • Berichten: 2.247
  • Wat kan het leven toch mooi zijn.
    • Bekijk profiel
Contact: Jullie zijn met vlag en wimpel geslaagd (3-12)
« Gepost op: december 03, 2012, 09:10:27 pm »

De datum 21 december leek zo ver weg, maar is nu toch zo dichtbij. Iedereen die van plan is te ascenderen zal er helemaal klaar voor zijn.

Besef je hoe belangrijk jouw aandeel is in Ascentie en kun je de grote veranderingen in het universum bevatten?

Welke kracht is in staat om de elementen en alles wat is zo aan sturen? Het is niemand minder dan de Bron die bepaalde dat Ascentie in deze tijd zou plaatsvinden. Het experiment van dualiteit heeft zijn langste tijd gehad. Jullie hebben het ervaren en zijn met vlag en wimpel geslaagd. Uiteindelijk stond altijd al vast dat jullie succesvol zouden zijn.

Je hebt het recht om tevreden over jezelf te zijn. We overdrijven niet als we zeggen dat jullie naar de hel en weer terug zijn gegaan. Op het moment zelf hadden jullie geen idee wat je zou aantreffen, maar je had genoeg vertrouwen in jezelf om door te kunnen gaan. Het is onnodig om mensen die nog niet zijn opgetild door het licht te veroordelen. Het was bekend dat sommigen zouden worden aangetrokken door de negatieve kant. In de meeste gevallen hebben jullie je zwakten al overwonnen door middel van karmische ervaringen. Vrijheid is iets moois, maar er hangt een prijskaartje aan omdat je verantwoordelijk bent voor je eigen acties en woorden. Je zwaard van licht werd geslepen in de diepten van de duisternis en schijnt nu feller dan ooit.

Je was al een verlichte ziel toen je de dualiteit binnenstapte, maar je bent door je ervaringen nog krachtiger geworden. Het is niet verwonderlijk dat er vol lof over je wordt gesproken, maar je moet nog beseffen hoe groot je bent. Wezens uit het hele universum hebben zich verzameld om je Ascentie gade te slaan en het is een unieke gebeurtenis omdat je met je fysieke lichaam ascendeert. Dat is de reden waarom er de laatste tijd zo veel licht naar de aarde is gestuurd om te verzekeren dat je goed voorbereid zou zijn. We moeten ook moeder aarde niet vergeten. Ook zij is klaar om je richting de hogere dimensies te dragen, waar je thuishoort.

Niets kan Ascentie op dit punt voorkomen. We zijn dan ook verrast dat de oude garde haar nederlaag niet aanvaardt en zich niet terugtrekt. Ze vecht tot het bittere eind, zonder rekening te houden met haar eigen evolutie of levens van anderen. Ze heeft net als jullie nog een goddelijke vonk in zich die ten alle tijde kan worden aangewakkerd. Ze heeft veel hulp nodig om terug te keren naar het licht en zal dat ook krijgen van liefdevolle engelachtige zielen. Je kunt ook helpen door ze onvoorwaardelijke liefde te sturen zodat ze weer kunnen ontwaken. Geen ziel zal ooit alleen worden achtergelaten.

Spoedig zal jullie leven voor altijd veranderen. Je zult de energieŽn om je heen ervaren als een verheffing. Je keert terug naar het niveau dat meer in lijn is met je ware zelf. Woorden kunnen de euforie die je zult ervaren moeilijk omschrijven, maar als je er eenmaal van hebt geproefd wil je nooit meer terug naar de lagere energieŽn. De mens heeft lange tijd geprobeerd zo veel mogelijk bezittingen te vergaren voor persoonlijk gewin, maar daar zal in de toekomst verandering in komen.

Je zult ook bijna geen zwaar werk meer hoeven te verrichten. Je kunt door middel van gedachtekracht in je behoeften voorzien en vele andere functies worden overgenomen door onze supercomputers. Zij hebben een enorme capaciteit en rekenkracht. Het bewustzijnsniveau van deze machines ligt veel hoger dan dat van de mens op dit moment. Totale vrijheid stelt je in staat om zonder beperkingen als verantwoordelijk galactisch wezen rond te reizen. Je zult andere wezens ontmoeten en leren over andere beschavingen omdat je van nature graag meer over ze te weten wilt komen.

Tot je gewend raakt aan het idee dat alles in het nu gebeurt, kun je in verwarring worden gebracht. Het is anderzijds ook spannend omdat je naar ieder gewenst moment in al je vorige levens of de geschiedenis van de aarde kunt reizen. Lineaire tijd is beperkend omdat je het verleden en de toekomst los van elkaar ziet. Je hebt zo veel te leren en eindeloze ervaringen wachten op je terwijl je bezig bent het superbewustzijn te bereiken. Tegen die tijd wordt je creatiekracht verder versterkt en is er niets wat je niet kunt doen. We maken hier echter een sprongetje naar de toekomst.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik ben verheugd dat we het over jullie toekomst kunnen hebben die zo snel nadert. Je laat de oude beschaving, waar je honderden zo niet duizenden jaren in hebt doorgebracht, achter je. Je kunt er weinig tot niets meer van leren en als massabewustzijn trekken jullie allemaal voordeel uit je collectieve ervaringen. Voor je liggen meer uitdagingen en hoewel dualiteit nog steeds bestaat, wordt je er vanwege je nieuwe bewustzijnsniveau waarschijnlijk  minder snel naartoe getrokken. Er is veel om naar uit te kijken. We sturen als altijd onze liefde omdat jullie nog steeds alle hulp kunnen gebruiken om te zorgen dat jullie de Ascentie goed doorkomen.


» Bron: Niburu
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.031 seconden met 22 queries.