Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Contact: We zijn klaar voor actie (30-11)  (gelezen 5309 keer)

LPChip

  • Beheerder
  • Lid
  • Offline Offline
  • Berichten: 2.204
  • Wat kan het leven toch mooi zijn.
    • Bekijk profiel
Contact: We zijn klaar voor actie (30-11)
« Gepost op: december 03, 2012, 09:01:31 pm »

Jullie staan op het punt te beginnen aan het laatste deel van je reis en ervaren binnenkort een sterke stijging in jullie bewustzijnsniveaus.

De meesten zullen het erover eens zijn dat dit jaar sneller voorbij is gegaan dan ooit en na Ascentie zal het nog sneller gaan.

Op het gebied van de vele nodige veranderingen wordt ook vooruitgang geboekt en je zult niets missen. De timing is nog nooit zo cruciaal geweest en we richten ons om duidelijke redenen op de periode gelijk na Ascentie. Het is een tijd waarin ons werk en dat van onze bondgenoten niet zal worden belemmerd door invloeden van buitenaf.

Na Ascentie vergeet je snel de eerdere moeilijkheden en vertragingen. Meer te weten komen over je leven in de hogere trillingen zal spannend en verheffend zijn en vreugde en vrijheid brengen mensen bijeen als ware broeders en zusters. Je bent van nature geneigd je liefde met anderen te delen, maar je hebt geleerd dat vele landen en hun volken je vijand waren. De meerderheid van de bevolking zou in vrede leven als er geen barriŤres tussen volkeren waren opgeworpen. Wanneer het vertrouwen is hersteld zul je zien dat mensen elkaar heel anders gaan benaderen.

Begrijp dat de veranderingen waar we van spreken de eerste van velen zijn die jullie samenleving gaan transformeren. Ze vormen een opstapje naar verdere vooruitgang in de richting van een galactisch wezen en later zelfs een galactische beschaving. De huidige veranderingen duren niet lang omdat jullie de laatste aspecten van een 3D-beschaving achter je gaan laten. We zullen jullie niet in verwarring brengen en het zal allemaal niet te snel gaan. We zorgen dat jullie goed voorbereid zijn. Zelfs wij weten niet zeker welke veranderingen eerst komen, maar als ze plaatsvinden zal het allemaal heel snel gaan. We zijn klaar om vooruit te gaan op het moment dat we het teken krijgen.

De oude garde is niet zozeer het probleem, het is meer de omvang van de taken die we op ons hebben genomen. Veel moest in het geheim worden gedaan om de mensen die erbij betrokken waren te beschermen. Er zijn nu zo veel ontwaakte mensen die de energieŽn verhogen dat ze voorkomen dat de oude garde veel invloed kan uitoefenen. Haar tijd zit erop, maar sommige individuen kunnen herrieschoppers zijn. Blijf gericht op Ascentie en stuur je licht naar plaatsen waar geen vrede is. Je kunt het ook naar individuen sturen, bijvoorbeeld mensen die het Ascentieproces ontkennen om anderen af te leiden.

Blijf positief en je bent bijna bij de poort die je in staat stelt om in de vijfde dimensie te stappen. Je voelt de verandering in trilling en het is een verheffende ervaring. Stel je voor hoe het is om nooit meer de zware energieŽn te hoeven voelen. Je zult worden verrast door het verschil en dat is de reden waarom mensen die het al hebben ervaren de hogere niveaus niet meer willen verlaten. Het is een meer natuurlijke staat van zijn, maar je werd omlaag getrokken door de lagere trillingen en het was een grote uitdaging om je weg terug te vinden. Door vastberadenheid en doorzettingsvermogen vond je het licht weer terug. Het blijft groeien en draagt je door de vele dimensies.

Alles bestaat uit liefde en kan van vorm veranderen, maar nooit vernietigd worden. Het is de grootste kracht in het universum. Je moet het leren beheersen en op een verstandige manier gebruiken. Als we zeggen dat jullie goden zijn, bedoelen we dat jullie de potentie hebben om er ťťn te worden, wat inhoudt dat je onbeperkte krachten hebt. Wanneer je ascendeert krijg je weer de beschikking over de creatiekracht en creŽer je samen met de Bron. Onderschat je vermogens niet en heb vertrouwen omdat jij bepaalt hoe je tijd in de hogere dimensies gaat zijn.

Zelfs nu hebben sommigen van jullie vermogens om te genezen en die krijg je door in jezelf te geloven. De meesten van jullie doen het onbewust en beseffen niet wat je hebt gedaan. Je hoeft niet noodzakelijkerwijs succesvol te zijn omdat sommige zielen niet genezen willen worden en willen ervaren hoe het is om ziek te zijn. Plotselinge genezing is al vaak voorgekomen. Het hoeft niet blijvend te zijn tenzij de ontvanger bereid is de oorzaken van de ziekte onder ogen te zien. Mensen hebben de meeste ziektes aan zichzelf te wijten, zelfs tot op het punt waarop het immuunsysteem van lichaam verzwakt en ze vatbaar zijn voor ziektes. Een gezond lichaam gaat vaak gepaard met een gezond verstand en gezonde gewoonten.

De Galactische Federatie van Licht werkt hard om een aantal projecten af te ronden. Het is lastig en als ze over Ascentie heen moeten worden getild, is de weg in ieder geval vrij van obstakels. Gebeurtenissen creŽren hun eigen pad vooruit en zijn als een sneeuwbal die steeds groter wordt en sneller gaat rollen. Niets kan vooruitgang stoppen en we zijn klaar voor actie. We zien het licht op aarde tot nieuwe hoogtes stijgen en de rasters zijn gestabiliseerd en klaar voor de laatste instroom voor Ascentie.

Ik ben SaLuSa van Sirius en breng onze zegeningen over zodat jullie de moed erin houden omdat we in dit late stadium van jullie voorbereidingen niemand willen zien terugvallen. We houden van iedere ziel en proberen iedereen te bevrijden van de donkere energieŽn.


» Bron: Niburu
« Laatst bewerkt op: december 08, 2012, 10:36:57 pm door LPChip »
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.044 seconden met 22 queries.