Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Contact: Als groepsziel ben je niet klaar tot iedere ziel is opgestegen (21-11)  (gelezen 6348 keer)

LPChip

  • Beheerder
  • Lid
  • Offline Offline
  • Berichten: 2.227
  • Wat kan het leven toch mooi zijn.
    • Bekijk profiel

De tijd wacht op niemand en voor mensen die nog slapen is veel onbegrepen. Het begint met mensen die niet geloven dat er een god is, maar deze god toch de schuld geven van wat er op aarde gebeurt.

Iedereen heeft een vrije wil en creŽert wat hij of zij ervaart. We kunnen ingrijpen, maar dan krijg je niet de kans om te zien waar je acties toe leiden.

Velen zien het aanvallen en vernietigen van een andere groep nog als gerechtigheid. Ze zijn zich niet bewust van de woede en haat die het veroorzaakt. Hoeveel oorlogen zijn er nodig voordat de mens beseft dat ze niet goed is in het bereiken van vrede? Mensen lijken de les maar niet te willen leren dat vrede voortkomt uit de acceptatie dat jullie allemaal ťťn zijn en in harmonie en liefde voor alles leven.

De onrust en verwarring op aarde maken ons droevig. Toch zien we op zo veel plaatsen licht schijnen en een raster van licht rond de aarde vormen. Dat is je garantie dat je opstijgt uit de lagere energieŽn en dat het oude paradigma ineen blijft storten. Het heeft niet langer een plaats in jullie leven en terwijl de eindtijd snel nadert moet het plaatsmaken voor het nieuwe paradigma. De Galactische Federatie van Licht is hier om zeker te stellen dat niemand zich nog kan bemoeien met je plannen voor Ascentie en dat je veilig het nieuwe tijdperk kunt binnengaan. De veranderingen die jullie verwachten zullen gestalte krijgen, maar houd rekening met vertraging omdat het hele plan extreem gecompliceerd is. Het gaat om duizenden en duizenden mensen en moet op het Ďjuiste momentí worden geÔmplementeerd. Obama zal de bal aan het rollen brengen.

We zijn verheugd dat ontwaakte mensen zich uitspreken over onze kennis over wat er staat te gebeuren. Veel mensen hebben een gevoel dat er iets vreemds gebeurt. Dat is een kans om meer zaadjes van informatie te planten zodat ze kunnen ontwaken naar de waarheid. Onze grootste wens is dat zo veel mogelijk mensen zich bewust worden van de kans die Ascentie biedt. Het is geen religieus gebeuren, maar een gebeurtenis die plaatsvindt aan het einde van een cyclus zoals jullie dat nu ervaren. De veranderingen zijn universeel en beperken zich niet alleen tot de aarde. Voor de mensheid is het een unieke kans om de lagere trillingen te verlaten en afscheid te nemen van de dualiteit. Wil je opnieuw vele levens spenderen aan het leren van lessen, of wil je liever in vreugde en harmonie leven en een vredig bestaan leiden?

De nieuwe aarde brengt binnenkort allen naar voren die zijn uitgekozen om op te stijgen. Dat gaat gepaard met hogere trillingen die je in staat stellen om je creatiekracht te gebruiken. De liefde en vrede om je heen zullen niet met woorden kunnen worden omschreven en het zal zijn alsof de hemel op aarde is gekomen. De sprong van het ene tijdperk naar het andere komt als een aangename verrassing omdat de schoonheid ervan niet kan worden vergeleken met alles wat je tot dusver hebt ervaren. Het leven wordt zonder alle huidige beperkingen een stuk eenvoudiger. De grootste verandering zal de vrijheid zijn die je hebt als geascendeerd wezen. Je hebt geleerd je verantwoordelijkheid voor alle andere levensvormen te accepteren. Op dit moment ben je niet gewend aan vertrouwen, maar in de hogere trillingen is niemand erop uit om je iets aan te doen of oneerlijk te zijn. Het is een niveau waar enkel de waarheid bestaat.

Je hebt een lange reis achter de rug om tot dit punt te zijn gekomen en het doel was altijd het verhogen van je persoonlijke trillingen om te klaar te zijn voor Ascentie. Velen van jullie ervaren al een nieuw bewustzijnsniveau en het groeit steeds sneller. Je licht expandeert zodat het meer mensen raakt en een grotere reikwijdte heeft. Iedere ziel zal hulp krijgen om te begrijpen dat een grote kans te wachten ligt om op te stijgen. Jullie leraren hebben er lange tijd over gesproken en nu is het nabij. Als groepsziel ben je niet klaar tot iedere afzonderlijke ziel is opgestegen.

Iedere ziel heeft zijn of haar eigen manier gekozen om de ervaring in deze cyclus van dualiteit af te ronden. Je weet niet waarom sommigen voor bepaalde ervaringen hebben gekozen, ook al ben je het er niet mee eens. Dit is de tijd waarin je uitstaand karma uitwerkt en voor veel zielen betekent dat een moeilijke en zware tijd vol beproevingen. Normaal gezien kun je op je eigen tempo verder gaan, maar in dit geval is er zo vlak voor Ascentie niet veel tijd. Je zou je levensplan kunnen veranderen, maar dat is wellicht onbezonnen als je daardoor je kans om te ascenderen zou moeten mislopen. De vrije wil bepaalt en de uiteindelijke keuze is aan jou. Je bent lange tijd tegengehouden en in de veronderstelling geweest dat je dergelijke keuzes niet had, dat beslissingen voor jou werden genomen. Nu besef je dat je de macht hebt om je eigen toekomst te creŽren. Je bent van niemand afhankelijk en hoeft geen advies of aanwijzingen te volgen. Volg je intuÔtie en je zult niet van de wijs worden gebracht.

Er wachten vele mooie kansen om jullie in het gouden tijdperk te lanceren. De perfectie van alles zal je verbazen en de energieŽn zullen je omarmen. Je zult de eenheid van al het leven voelen. Kun je je voorstellen hoe het is om met de Bron te spreken? De Bron is binnen je bereik, je hebt echter altijd geleerd dat je alleen via een ander contact kon leggen. Er is een lijn tussen de Bron en iedere ziel. Hoe kan het anders zijn dat iedereen een goddelijke vonk is?

Ik ben SaLuSa van Sirius en moedig jullie aan om vrijdenkend te zijn en zo jullie evolutie te versnellen. Ik verlaat jullie met onze zegeningen voor jullie toekomst.


» Bron: Niburu
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.096 seconden met 22 queries.