Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Contact: Op 11-11 is een poort geopend waardoor alles sneller stroomt. (12-11)  (gelezen 6421 keer)

LPChip

  • Beheerder
  • Lid
  • Offline Offline
  • Berichten: 2.247
  • Wat kan het leven toch mooi zijn.
    • Bekijk profiel

Alles is in een stroomversnelling gekomen doordat op 11-11 een poort is geopend van waaruit licht door jullie en in de aarde stroomt.

Mensen die tijd vrijmaken om met het licht te werken hebben niet alleen hun eigen trillingen verhoogd, maar ook die van de planeet.

Het is mogelijk dat je je daardoor licht in je hoofd voelde, maar dat zal snel voorbij gaan. Je merkt dat je kalmer en vrediger bent geworden. Hoe meer je deelneemt aan dergelijke verheffingen, hoe meer je één wordt en anderen ‘voelen’ de krachtige energieën die je uitzendt. Je bent nu aanbeland in de tijdsperiode waarop je hebt gewacht en als je om je heen kijkt zie je overal veranderingen. Dat brengt vreugde en blijheid met zich mee waardoor de trillingen opnieuw worden verhoogd.

Op persoonlijk niveau is niets belangrijker dan je voorbereiding op Ascentie. Je zult ascenderen en alles zal snel volgen. Maak je niet druk om materiële zaken omdat alles beschikbaar zal zijn, zelfs meer dan dat. Het plan voor je welzijn voorziet in alle aspecten van je behoeften en er zal een vloeiende overgang zijn van je huidige dimensie naar de vijfde dimensie. Geniet van de ervaring omdat het een unieke gebeurtenis is. Er is niets om bang voor te zijn en voor iedere ziel wordt op elk moment gezorgd. We zullen jullie vergezellen en jullie in de hogere rijken verwelkomen.

Omdat jullie met andere dingen bezig zijn is één aspect van jullie toekomstige leven onderbelicht gebleven. We verwijzen naar jullie huwelijk of relatie. Je zult niet langer gebonden zijn aan 3D-geloften en eenieder kan voor zichzelf beslissen of hij of zij op dezelfde voet wil doorgaan. Je zult ontdekken dat je veel meer vrijheid hebt. In tegenstelling tot de aarde, waar aantrekking voornamelijk fysiek van aard is, is de liefde van andere zielen een uitwisseling van energie die vrij gewoon is, omdat zielen waar je bij in de buurt bent een trilling hebben die in harmonie is met die van jou. Je kunt op een nog hoger niveau energieën samenvoegen en één worden. Dat kun je doen om bijvoorbeeld samen het licht te dienen of een andere ziel in je wereld te brengen.

Vrijwel ieder aspect van het leven zoals je het kent zal veranderen. Je gaat vele kansen krijgen om te reizen, terwijl je voorheen gebonden was aan de aarde. Je kunt ook hogere dimensies gaan bezoeken. Jullie aarde wordt ook wel een ‘gevangenisplaneet’ genoemd en dat is een juiste omschrijving. Door jullie lage trilling werden jullie ervan weerhouden om de planeet te verlaten. Dat is ook de reden waarom de energieën van de aarde zijn tegengehouden om te voorkomen dat ze de ruimte zouden vervuilen.

Jullie zijn om verschillende redenen in quarantaine gehouden om te zorgen dat de ervaring van dualiteit door kon gaan zonder inmenging van buitenaf. De enige uitzondering betreft bepaalde buitenaardsen die toestemming kregen om met jullie in contact te treden omdat hun trilling ongeveer even laag was als die van jullie. Jullie trilling is de laatste 30 jaar echter drastisch gestegen waardoor jullie de aandacht van de meer ontwikkelde wezens hebben getrokken. Je zult andere beschavingen ontmoeten waar je op dit moment nog weinig tot niets van weet. Jullie zijn al bekend met ons van de Galactische Federatie van Licht en ons contact gaat ver terug.

Ondanks de trauma’s en miserie van de vele levens waarin je werd geconfronteerd met lastige uitdagingen, houdt de aarde altijd mooie herinneringen aan je. Dat komt omdat dergelijke ervaringen vaak resulteren in snelle spirituele groei. Nergens anders in het universum worden soortgelijke groeikansen geboden en het is om die reden dat jullie dergelijke uitdagingen aangingen. Uiteindelijk zullen de herinneringen aan deze periode naar de achtergrond verdwijnen, maar de groei in bewustzijnsniveau neemt niemand jullie meer af. Jullie verlaten de dualiteit als een veel grootser wezen. Geniet van de komende weken die vele veranderingen brengen waar jullie op wachten.

Het oude paradigma valt in elkaar en wij zijn klaar om te helpen het nieuwe ervoor in de plaats te brengen. Achter de schermen is er veel gebeurd. We blijven vaker dan ooit in jullie luchtruim verschijnen en wanneer we kunnen overvliegen zal dat in goede aarde vallen. We merken dat jullie beginnen te ontspannen en zaken accepteren zoals ze gaan, in de wetenschap dat alles goed is en dat jullie baat hebben bij onze hulp.

We zouden willen dat jullie media niet langer in de greep worden gehouden door mensen die het nieuws vaak bewust veranderen om jullie te misleiden. Veel wetten zullen worden veranderd zodat er meer vrijheid van informatie komt en de waarheid niet langer verborgen kan worden gehouden. Je hebt geen idee hoezeer je in het ongewisse bent gehouden en je zult versteld staan wat er allemaal is ontwikkeld tijdens jullie ruimtevaartprogramma’s. Met de hulp van buitenaardsen is er flinke vooruitgang geboekt in de ruimtevaart. Nogal wat toestellen die jullie in de lucht zien zijn van jullie zelf.

Ik ben SaLuSa van Sirius en kijk uit naar het moment waarop we elkaar kunnen ontmoeten en vriendschappelijke groeten kunnen uitwisselen. Daar zullen jullie weinig moeite mee hebben omdat we jullie zelf zijn met een hoger bewustzijnsniveau. We hebben zo veel wat we met jullie willen delen en het zal een mooie tijd worden. Onze liefde stroomt op ieder moment vrijelijk naar jullie.


» Bron: Niburu
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.021 seconden met 22 queries.