Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Contact: We komen als ambassadeurs van vrede (9-11)  (gelezen 5236 keer)

LPChip

  • Beheerder
  • Lid
  • Offline Offline
  • Berichten: 2.196
  • Wat kan het leven toch mooi zijn.
    • Bekijk profiel
Contact: We komen als ambassadeurs van vrede (9-11)
« Gepost op: november 10, 2012, 11:16:39 pm »

Het lange wachten is voorbij en Obama weet wat er van hem verwacht wordt. Hij is de aangewezen persoon voor de klus.

Net als iedere andere ziel heeft hij toegeleefd naar deze tijd om de belangrijkste doelstelling van zijn levensplan te halen.

Hij zal snel in staat zijn veranderingen door te voeren die noodzakelijk zijn om de mensheid vooruit te helpen. We zijn constant met hem in contact geweest en hij is vaak geïnformeerd over zijn rol. Juridische stappen worden genomen om een echt begin te maken met het verwijderen van de hoogste leden van de Illuminati. Het laatste beetje macht wat ze nog hebben moeten ze vervolgens afstaan. Als gevolg kan de oude garde op de lagere niveaus gemakkelijker worden verwijderd.

Stop niet met het verspreiden van licht omdat het collectieve bewustzijn nog steeds alle mogelijke steun en aanmoediging nodig heeft om te kunnen verruimen. Er zal sprake zijn van een heuse ontwaking wanneer de waarheid naar buiten begint te komen. We willen dat het een positief effect heeft en geen angst teweegbrengt. Mensen houden over het algemeen niet van verandering omdat het tornt aan de stabiliteit en het comfort waar ze aan gewend zijn. Het zou niet lang meer moeten duren voordat we openlijk met jullie kunnen communiceren. Het overbrengen van onze boodschap is één ding, maar we willen graag worden gezien voor wie we zijn. Onze aanwezigheid zal spoedig alle angst wegnemen omdat mensen gaan zien dat we komen als ambassadeurs van vrede.

Het is noodzakelijk dat jullie leger de opdracht krijgt niet op ons te vuren als we meer openlijk in jullie luchtruim willen verschijnen. We kunnen indien nodig gevaar ontlopen als we contact willen maken zonder dat jullie ook maar enig risico lopen. Helderzienden onder jullie hebben opgemerkt dat we vaker verschijnen tijdens samenkomsten waar licht wordt verspreid en dat zal zo blijven. Het is onze manier om jullie te beschermen en in licht te baden zodat iedereen die er bij betrokken is nog verder wordt opgetild. Dit gebeurde ook tijdens de bijeenkomst in Sedona en sommigen van jullie werden er door overweldigd. Binnenkort zal dat de gewoonste zaak van de wereld zijn. Jullie hebben de hogere trillingen aangeraakt en beseffen je hoe mooi dat gevoel is.

Deze maand en de volgende brengen een energetische toestroom met zich mee die jullie trilling nog verder verhoogt. Iedere ziel zal er op de één of andere manier door worden beïnvloed en mensen die zich al op het pad van Ascentie bevinden absorberen het gemakkelijk. Voor anderen die zich er nog niet voor openen kan het een moeilijke ervaring zijn omdat het lichaam nog niet klaar is om het te ontvangen. Ze raken er door verward en begrijpen niet wat er gebeurt. Blijf gecentreerd en ontspan je omdat stress je grootste vijand is wanneer je probeert je voor te bereiden op de verheffing. Wanneer je wordt vrijgelaten uit de armen van de oude garde is het gemakkelijker om spanning en negatieve gevoelens los te laten zodat het licht kan binnenkomen.

Onze bondgenoten zijn meer gemotiveerd dan ooit en kunnen doorgaan met hun plannen die lang werden tegengehouden. We hebben net als jullie lang gewacht op dit moment. We moeten alle ontwaakte mensen bedanken voor hun toewijding omdat we zonder jullie vandaag de dag niet op dit punt zouden hebben gestaan. Jullie verdienen het om de vruchten te plukken van het harde werk en spoedig vorm je onderdeel van de veranderingen waarin je een actieve rol kunt spelen. De dualiteit ebt langzaam weg en wordt vervangen door vrijheid en vrede voor alle mensen.

Op dit moment is het afwachten hoe alles zich gaan ontwikkelen. We richten ons met name op de veranderingen in overheidskringen zodat de vertegenwoordigers die we hebben uitgekozen naar voren kunnen treden en snel door kunnen gaan met hun werk. Daarmee wordt de basis gelegd voor een nieuwe autoriteit die luistert naar jullie wensen. Binnenkort kunnen jullie de mensen vertrouwen die beslissingen namens jullie nemen. Jullie hebben zo veel licht naar de aarde aangetrokken dat mensen van de lagere trilling niet langer de macht kunnen grijpen. Daarom moeten ze worden verwijderd.

In de toekomst kiezen jullie leiders die meer spiritueel ontwikkeld zijn. Ze maken hun beslissingen gebaseerd op liefde en alles wat vreugde en geluk brengt. Geen enkele ziel zal een verborgen agenda hebben omdat op het hogere niveau alles puur en van het licht is. In de aanwezigheid van andere liefdevolle zielen is het leven extatisch en heel. Je hebt alles wat je maar wenst tot je beschikking en met je eigen creatiekracht heb je niets nodig. Nadat je zo lang in de dualiteit hebt geleefd zullen de veranderingen je stoutste dromen overtreffen.

Wees gerust en geniet van wat er staat te gebeuren. Alle eventuele ongemakken tijdens de veranderingen zullen van korte duur zijn en wij zullen zorgen dat er naar jullie omgekeken zal worden. Er komen grootse veranderingen en wij zijn er goed op voorbereid. We hebben al vele honderden schepen in jullie atmosfeer en enorme moederschepen net buiten de dampkring die in alles kunnen voorzien. Velen van jullie hebben ons bezocht terwijl je lichaam sliep en wanneer we elkaar kunnen ontmoeten herinneren jullie de contacten die zijn gelegd. Onze Galactische Federatie van Licht bestaat uit sterrenaties waar de meesten van jullie oorspronkelijk vandaan komen. Het zal in sommige gevallen dus een emotionele reünie zijn wanneer we samenkomen en jullie je echte familie ontmoeten.

Ik ben SaLuSa van Sirius en laat jullie weten dat de diverse leden van onze federatie elkaar zien als één. Op aarde neigen jullie bij je eigen groep te blijven en mengen jullie je minder snel als wij dat doen. Wees voorbereid om dergelijke gevoelens opzij te zetten en weet dat jullie allemaal één zijn. Tot we jullie ontmoeten blijven we onze oneindige liefde voor jullie welzijn sturen.


» Bron: Niburu
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.147 seconden met 22 queries.