Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Contact: Er komt een onvermijdelijke opsplistsing van wegen (5-10)  (gelezen 2518 keer)

LPChip

  • Beheerder
  • Lid
  • Offline Offline
  • Berichten: 2.240
  • Wat kan het leven toch mooi zijn.
    • Bekijk profiel
Contact: Er komt een onvermijdelijke opsplistsing van wegen (5-10)
« Gepost op: oktober 09, 2011, 04:30:15 pm »

In een mum van tijd bereiken jullie het magische 11.11.11, wanneer iedere ziel wordt opgetild, of je je er nu bewust van bent of niet. Het zal helpen situaties die zorgen baren te kalmeren, want we willen niet dat conflicten in het Midden-Oosten escaleren. Wat er is gebeurd, is het resultaat van de bewustwording van de mensen van hoe zij zijn gemanipuleerd en gebruikt om de levens van de overheersers te ondersteunen.

Die energie voor verandering raast over de wereld en met de intentie van de mensen wordt het als een vloedgolf die alles op zijn pad schoon spoelt. In het Westen krijgt het tempo van dergelijke bewegingen geleidelijk meer vaart en proberen de autoriteiten hun invloed in te dammen. Ze kunnen niet lang worden genegeerd en het volk gaat deze strijd winnen.

Niet iedereen houdt van het idee om te demonstreren maar het is het soort energie dat bij de jongere generatie is te vinden die wat dat betreft vrij van angst is. Zij zijn de enigen die begrijpen dat de oude systemen niet langer acceptabel zijn en zullen hun protesten voortzetten tot ze succes bereiken. Veel van hen behoren tot de zielen die met dat doel zijn geïncarneerd en kennen ook de oplossingen voor de problemen doordat ze hogere bewustzijnsniveaus hebben dan de meeste mensen. Het maakt allemaal deel uit van het grotere plan voor jullie bevrijding van de oude garde en haar greep op jullie. Jullie zijn sinds enige tijd aan het leren wat de toekomst brengt en het zal het aanzien van jullie samenlevingen onherkenbaar veranderen. Als mensen eenmaal inzien hoeveel ze van de veranderingen gaan profiteren beseffen ze dat ze in plaats van te verliezen veel meer te winnen hebben en er niet meer de voorkeur aan geven in de derde dimensie te blijven.

Iedereen wenst een gelukkig, vrolijk en vredig leven te leiden en dat is wat voor jullie ligt, als uiteindelijk die zielen die niet gereed zijn voor Ascentie de Aarde gaan verlaten. Er komt een onvermijdelijke opsplitsing van wegen die gebaseerd is op de trilling van een ziel en dat maakt een vereniging mogelijk van hen met een hogere trilling en een hoger bewustzijnsniveau. Zij zullen degenen zijn die terecht uit de dualiteit stappen omdat de lessen ervan zijn geleerd. Zoals we jullie heel vaak hebben verteld, zijn jullie het die bepalen op welk niveau jullie verblijven, of jullie je er direct bewust van zijn of niet. Jullie zullen hieruit begrijpen dat jullie een pad volgen dat absoluut goed voor je is. Er zou niets te winnen zijn als jullie jezelf op een niveau zouden aantreffen dat je niet aankunt.

We weten dat een aantal van jullie vriendelijke achtenswaardige zielen bezorgd zijn dat ze om een bepaalde reden misschien niet klaar zijn voor Ascentie. Ons antwoord aan jullie is dat jullie geen enkele reden hebben je zorgen te maken als je een leven leidt waarin je vermijdt te oordelen en in je hart liefde kunt vinden voor alle zielen. Het gaat niet om religieus zijn, het volgen van cursussen of jezelf inkopen naar de hemel. Wat telt is wat je van binnen bent en als je zo goed mogelijk naar je eigen waarheid leeft ben je goed op weg naar Ascentie. Onthoud dat jullie gidsen de echte jij kennen en als het je aspiratie is te ascenderen, zullen zij je helpen dit te doen. De hogere rijken verheugen zich iedere keer als een ziel zich naar het Licht keert en er is geen weg terug wanneer je eenmaal die beslissing hebt genomen.

Het is moeilijk te begrijpen dat het leven op Aarde een illusie is maar als je het op die manier kunt bekijken en het slechts als een voorbijgaande fase van ervaringen beschouwt, zal het minder impact op je hebben. Het is echt als het holografische dek in Star Trek, zij het dat zeer weinig van jullie de waarheid beseffen. Voordat jullie aan je huidige leven begonnen, wisten jullie wat je doelen zouden zijn, net als ieder ander die er samen met jou deel van uitmaakt. Jullie hebben nog steeds een vrije wil maar jullie zijn niet geneigd mogelijkheden te vermijden die op je pad komen en deel uitmaken van je levenscontract. Jullie doel is op een manier ervaringen op te doen zodat jullie evolutie wordt versneld en daarom zijn ze zorgvuldig op maximum voordeel voor je uitgezocht. In het geval van een karmische familiesituatie kunnen jullie elkaar met je ervaringen helpen en dat ondersteunt het creëren van een sterke onderlinge band. Jullie reizen door het leven zonder daar veel weet van te hebben maar jullie levens worden nauwkeurig ontworpen zodat jullie er zoveel mogelijk uithalen.

Na zo’n lange tijd in de dualiteit voelen jullie de mentale vermoeidheid en de belemmering van de lagere trillingen. Voor ons is het uiterst zwaar en overladen en we begrijpen de effecten ervan op jullie. Daarom hebben we zoveel bewondering voor degenen onder jullie die in staat zijn zichzelf eruit te verheffen. Jullie hebben een verbazingwekkende hoeveelheid vastberadenheid en jullie veerkracht tegen alle verwachtingen in wordt algemeen erkend. Jullie zijn momenteel echt de helden en jullie beloningen voor zo’n krachtige houding gaan zich weldra manifesteren. Jullie zijn prachtige zielen en wij buigen voor jullie uit erkenning van jullie Licht en liefde.

Zonder twijfel zullen de veranderingen, ongeacht jullie overtuigingen, door werkelijk iedereen worden gevoeld. Er is ook een voorgevoel van wat zo dadelijk gaat gebeuren en omdat de tijd voorbij vliegt weten jullie dat het niet lang meer duurt voor er een belangrijke gebeurtenis plaatsvindt. Jullie gaan dan een hele keten van gebeurtenissen ervaren die jullie snel naar het ‘beloofde land’ voeren. Jullie hebben inmiddels een goed idee van wat je mag verwachten, maar zelfs dan zal het jullie aangenaam verrassen door de reikwijdte ervan. We praten over wereldwijde veranderingen omdat iedere ziel er samen met Moeder Aarde bij is betrokken.

Jullie zullen ook ongetwijfeld hebben opgemerkt dat Moeder Aarde relatief rustig is geweest en dat de wereldwijde vernietiging van catastrofale afmetingen niet heeft plaatsgevonden, anders dan de voorspellingen van handelaren in hel en verdoemenis. Toch zijn er fysieke veranderingen nodig en wanneer ze gebeuren houden wij ze zorgvuldig in de gaten met het oog op het tot een minimum beperken van de gevolgen. Degenen onder jullie die zich in gebieden bevinden die bekend staan om hun aardbevingen of vulkanische activiteiten, kunnen hun intuïtie volgen om te bepalen wanneer en of ze het gevoel hebben te moeten verhuizen. De eerste aanwijzingen worden vaak in de natuur opgemerkt en dieren hebben een gevoeliger reactie op veranderende energieën. Zij vertrekken op voorhand van de daadwerkelijke gebeurtenis, zodat hun acties het opmerken waard zijn.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik kan jullie vertellen dat de Galactische Federatie klaar is om onze bondgenoten rugdekking te geven wanneer zij van start gaan met het verwijderen van de Illuminati en hun pionnen. We moeten allemaal weten dat zij samen met hun macht zijn verwijderd, voor we openlijk met jullie kunnen samenwerken. De kritische periode nadert en wij kijken ernaar uit onze stappen zonder verder uitstel te zetten. Blijf goed op koers voor Ascentie en jullie zullen je nergens zorgen over hoeven te maken, alles is zoals altijd in orde en wij zijn voortdurend bij jullie.» Bron: Niburu
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.085 seconden met 22 queries.