Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Reiki Masters hebben belangstelling gekregen voor Reiki Plus opleiding  (gelezen 2261 keer)

Reiki Plus Master

  • Lid
  • Offline Offline
  • Berichten: 8
  • Wees je zelf en oordeel niet
    • Bekijk profiel
    • Genezendehanden
Reiki Masters hebben belangstelling gekregen voor Reiki Plus opleiding
« Gepost op: december 19, 2010, 05:35:21 pm »

Reiki Plus opleiding

Deze opleiding is voor diegene die zijn of haar eigen spirituele groei, kennis en frequentie willen verhogen!
En is een uitstekend vervolg voor de Reikimaster maar dat is geen must, je kunt ook zonder vooropleiding gelijk beginnen met deze opleiding!

Het is voor Reiki Master niet meer mogelijk inwijdingen van Reiki 1 t/m master te doen per 2005.
Omdat iedereen dit al bezit, en zo ver is gegroeit!

Reiki Plus is volgens het Usui Systeem of Natural Healing (Usui Shiki Ryoho). El Moraya uit Egypte en Sint Germain zijn de boodschappers van Reiki Plus! 
De inwijding tekens zijn veranderd, en makkelijk in gebruik.

De opleiding Reiki Plus, is meer dan een cadeau voor jezelf en is een absolute aanrader voor iedereen die zich tot hun compleetheid willen ontwikkelen!

Alle chakra`s worden geactiveerd en afgestemt.
 
En met de hoogste frequentie energie willen werken en elke energie willen en kunnen faciliteren zodat werkelijk alles mogelijk wordt!

Je kunt letterlijk alle energieŽn die er nu bestaan of die er in de toekomst gaan komen faciliteren, dit geeft onbeperkte mogelijkheden, met deze Reiki Plus heb je de totale garantie dat je mee evolueert met de frequentie van de aarde en de tijd van Nu!

Elke maand zul je automatisch de nieuwe energiecodes download ontvangen vanuit het Galactische centrum, je bewustzijn zal op Multi Dimensionale niveau gaan werken en geheeld worden en tevens zal je helderziendheid, helderwetendheid, heldervoelend en helderruiken zich veel sterker gaan ontwikkelen en andere paranormale gave's wat eigenlijk niets meer dan onze geboorterecht is.

Mijn ervaringen en mijn gevoel is dat Reiki Plus de krachtigste vorm van Energie is die er bestaat! De frequentie van Reiki Plus gaat vele malen verder dan Reiki Master, Tera Mai Reiki, Shamballa 13D Master Healer, White Time Healing of Magnified Healing, Shing Chi, Power-Steering, enz..., je kunt met de Reiki Plus alle energie soorten faciliteren, de mogelijkheden zijn nogmaals onbeperkt!

Alle inwijdingen zijn op zich goed. Elke vorm heeft zijn eigen bijdragen, hoe krachtiger of hoger de trilling ook is. Niets is beter of slechter dan, als het voor jou maar goed voelt.
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 1.526 seconden met 27 queries.