Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Verschillende belangrijke cycli lopen af rond 2012  (gelezen 3240 keer)

LPChip

  • Beheerder
  • Lid
  • Offline Offline
  • Berichten: 2.247
  • Wat kan het leven toch mooi zijn.
    • Bekijk profiel
Verschillende belangrijke cycli lopen af rond 2012
« Gepost op: juni 30, 2010, 03:12:08 pm »


De cyclus keert terug naar jezelf
Beste mensen,

Herinner jezelf. Het is zo makkelijk voor de mens om zichzelf te vergeten. Wanneer ze dit doen, raken ze verdwaald in de drama's van het driedimensionale leven. Ze functioneren alleen binnen de frequentie van hun menselijke perceptie, terwijl hun grotere zelf slaapt. Mensen ontwaken, vallen in slaap, ontwaken en vallen weer in slaap. Eigenlijk zijn velen van jullie ontzettend wakker wanneer je 's nachts gaat slapen. Op dat moment ga je terug naar je ware zelf.

Zelfs 's morgens bij het wakker worden trekken de uitdagingen van een driedimensionale dag je in de illusie dat je een mens bent. Als je echter je bewustzijn kunt resetten naar jezelf aan het begin van elke dag, kun je beter herstellen van je dagelijkse scheiding van je grotere zelf.

Gelukkig sta je stevig in de vijfde dimensie op sommige dagen en betrap je jezelf erop dat je weer in de illusie terugvalt. Op dat moment kun je makkelijker vragen om assistentie wanneer je je balans dreigt te verliezen. Nu is vooral een moeilijke tijd voor jullie, omdat als je meer contact maakt met wie je werkelijk bent, de polariteit van de driedimensionale Aarde je op een natuurlijke wijze diep in de archieven van je onderbewustzijn trekt.

Het voordeel van deze reizen naar je onderbewustzijn is dat ze je een handreiking bieden om de angst los te laten die je illusies creŽerde. Net zoals alleen een zeer ervaren duiker naar de diepten van de oceaan kan zwemmen, kunnen alleen de meest ontwaakte mensen hun diepste onderbewuste herinneringen opschonen. Vanwege deze reizen naar het onderbewustzijn kun je denken dat er iets mis is met je. Echter verschijnen deze ervaringen omdat je nu sterk en ontwikkeld genoeg bent om oude zaken op te schonen, die tot nu toe nog verborgen moesten blijven.

Nu je steeds meer terugkeert naar een staat van kosmische onvoorwaardelijke liefde, leef je in twee werelden; de vijfde dimensie en daarboven en de derde/vierde dimensie. Vijfde dimensie en daarboven, omdat je een multidimensionaal bewustzijn hebt wanneer je stabiel in de vijfde dimensie zit. Op dat punt kun je je verschillende excursies in vorm zien in de derde tot en met de zesde dimensie, evenals je vormloze realiteiten in de hoger dimensionale werelden. Zoals je hebt ervaren ben je meestal afgescheiden van je andere realiteiten, als je bewustzijn gelimiteerd is tot de derde dimensie.

Vanuit het gelimiteerde perspectief van de derde dimensie, kun je niet je vierde dimensionale aura wereld zien, laat staan welke parallelle of andere realiteit dan ook. Gelukkig worden steeds meer mensen wakker uit hun lange slaap in fysieke vorm. Steeds meer mensen ervaren dit als een ware achtbaarnrit. De beste manier om deze rit zo soepel mogelijk te laten verlopen is om je verslaving aan tijd en ruimte los te laten.

Het loslaten van tijd en ruimte
Om je bewustzijn en deelname in de vijfde dimensie te kunnen stabiliseren op Aarde, zul je je verslaving aan de illusie van tijd en ruimte moeten loslaten. Verslaving, omdat leven in tijd en ruimte een belangrijk onderdeel is van je driedimensionale denken. Verslavingen zijn tevens gebaseerd op angst en angst kan niet volledig gecontroleerd worden terwijl de illusies van tijd en ruimte nog actief zijn. Er zijn teveel angstige herinneringen van het verleden, evenals zorgen over de toekomst, om een staat van bewustzijn vast te houden wat voorbij gaat aan de illusies van tijd/ruimte.

Verder verstoort dit type van driedimensionaal, lineair denken je mogelijkheid om je nieuwe leven in de vijfde dimensie te omarmen. In het lineaire denken geloof je dat het tijd neemt om naar een plaats te gaan in de vijfde dimensie. In realiteit is de vijfde dimensie een staat van bewustzijn waarin tijd en ruimte zich hebben vermengd tot het hier en nu. Je verandert letterlijk de golflengte van je bewustzijn, om ervaringen te beleven. Wat is bijvoorbeeld je staat van bewustzijn wanneer je in het verkeer zit, je rekeningen betaald, of ruzie hebt met iemand? En wat is je staat van bewustzijn als je in de natuur loopt, met iets creatiefs bezig bent, of een leuke tijd hebt met een geliefde?

Iedereen zou het liefste in die tweede staat willen verkeren. Om echter deze staat te behouden, zul je je bewustzijn moeten recalibreren midden in al die zaken die angst of boosheid creŽren. Je kunt het beste deze verandering bewerkstelligen door je focus los te maken van de stress en in een staat van oneindigheid te komen. Je realiseert je dan vervolgens dat je eigenlijk alleen maar je Aardse lichaam observeert in de ervaring van een lagere frequentie.

Russische wetenschappers hebben ontdekt dat het menselijk lichaam programeerbaar is door taal, woorden en gedachten. Dit proces wordt geactiveerd door de 97% zogenaamd junk DNA. In realiteit fungeert dit DNA als een biologisch internet, met je derde oog als je processor en je hogere hart als je voeding. Als je eenmaal los bent gebroken van lineair denken, kun je oneindig denken toepassen, waardoor je oneindig veel informatie kunt accepteren, integreren en verwerken.

Het hoogtepunt van de Ascentie
Jullie bevinden je nu algemeen genomen op het hoogtepunt van de Ascentie. Dit hoogtepunt is de plaats tussen je derde/vierdimensionale realiteit en de vijfdimensionale nieuwe Aarde. Hoe lang dit hoogtepunt zal duren is niet relevant, omdat we in het vorige stuk hebben gelezen dat we de verslaving van tijd en ruimte moeten loslaten. Wanneer je het lineaire, gepolariseerde denken loslaat, zul je je multidimensionale zelf zijn.

Wanneer je jezelf bent zal er geen wachten zijn, omdat je dan de frequentie van je bewustzijn kunt aanpassen aan de frequentie van de realiteit die je graag wilt ervaren. Veel van de leden van het Planetaire Ascentie Team hebben ervoor gekozen om hun bewustzijn te focussen op en rond dit hoogtepunt van de Ascentie. Op deze manier weten zij hoe het is om een wezen in de vijfde dimensie te zijn, zonder het gevoel te hebben dat ze diegenen hebben achtergelaten die nog niet ontwaakt zijn.

Je zult leren dat, wanneer je vijfdimensionaal bent, je gemakkelijk geliefde plaatsen of dingen kunt recreŽren met behulp van je gedachten. Iedereen heeft een belichaming op elke dimensie. Wanneer een aardgebonden iemand ervoor kiest om te ascenderen rond het hoogtepunt van Ascentie, zal diegene prompt ťťn worden met zijn of haar vijfdimensionale zelf. Hij of zij heeft deze frequentie nooit verlaten, maar voorheen was het nog niet mogelijk om het bewustzijn op deze frequentie te focussen. Ook zul je dan vijfdimensionale expressies ontmoeten van diegenen in jouw realiteit die nog niet klaar zijn om te ascenderen.

De driedimensionale expressies van hen zullen in de lagere frequentie blijven en hun enige ervaring van de vijfdimensionale Aarde zal zijn door middel van dromen en misschien meditatie. Ze kunnen misschien zien wat er in die droom gebeurt, maar ze zullen hun eigen realiteit los ervaren van deze ervaring. Met andere woorden: niets verloren, niets gewonnen voor diegenen die in de derde dimensie blijven. Realiteit is een huis van spiegels waarbij er meerdere reflecties zijn van dezelfde ervaring.

Het afsluiten van diverse cycli
Alhoewel tijd een illusie is, zijn cycli dat niet. Cycli helpen bij de expansie van persoonlijk bewustzijn, aslmede de expansie van alle creatie. Alle vorm wordt gecreŽerd, groeit, leert, maakt vordering, bereikt een hoogtepunt, valt terug en wordt opnieuw geboren. Dit is ook het geval voor jullie driedimensionale wereld. Jullie realiteit bevindt zich in een periode waarbij verschillende cycli aflopen:
  • 25.920 jaren, de Grote Cyclus van het Zonnestelsel rond de Melkweg, ook wel Precessie van de Equinoxen genoemd
  • 225 miljoen jaren, de cyclus van deze regio van de ruimte rond de Centrale Zon van de Melkweg
  • 20 miljard jaren, de cyclus van de Melkweg rond de Grote Centrale Zon.
Al deze bewegingen zijn in feite spiralen, alhoewel de kleinere eruit zien als een cirkel of een ellips. De oude Maya's waren sterrenwezens die naar de Aarde kwamen om de mensen te vertellen over de voltooiing van deze cycli rond de tijd van 2012. Nadat ze hun opdracht hadden afgerond, keerden ze terug naar hun verschillende thuiswerelden.

De poort van de Maya's
De tijd waarvoor de Maya's zich voorbereidden is nu. Een cyclus die zo'n 13.000 jaar geleden begon loopt nu af. De beschaving van Atlantis was in duisternis afgegleden, wat de balans tussen licht en donker dusdanig verstoorde, dat de Aarde op het punt stond om van haar as te vallen. Op dit punt vroeg het bewustzijn van de Aarde, Gaia, het universum om assistentie. Vele hogerdimensionale wezens meldden zich vrijwillig aan om fysieke aardse lichamen binnen te gaan om mee te helpen om de balans tussen licht en donker te herstellen en zo Gaia te redden.

Al deze vrijwilligers wisten dat ze in het Wiel van Incarnatie moesten verblijven totdat deze Grote Cyclus zou aflopen, wat nu gebeurt. Alle beschavingen die eens de Aarde bevolkten, de Arcturianen, de PleiadiŽrs, Sirius A en B, Orion en vele anderen, gaven antwoord op de noodoproep. Het is met dank aan dit ultieme offer van deze hogere wezens dat Gaia het heeft overleefd. Atlantis en LemuriŽ verdwenen, omdat hun cyclus afliep.

Vele, zoniet alle vrijwilligers die gehoor gaven aan de oproep van Gaia zijn nu geÔncarneerd op Aarde op dit belangrijke tijdstip. Dit tijdstip betekent niet 'dood' en het einde van een cyclus betekent niet letterlijk 'einde', omdat er geen begin en eind bestaat in de oneindigheid. Het einde van een cyclus betekent vooral dat hetgene wat ooit gemanifesteerd was in driedimensionale materie, naar de oorspronkelijke vorm terugkeert in de hogere dimensies. Daarom geeft het einde van deze cyclus de ontwakende mensen een kans om naar huis terug keren; in de vijfdimensionale nieuwe Aarde, hun thuiswereld, of beide.

Verder speelt het einde van een kosmische cyclus zich niet af in tijd en ruimte. Tijd en ruimte veranderen in het hier en nu. Net zoals een bloem lijkt af te sterven, op de grond valt, zaadjes achterlaat, en weer opbloeit als een nieuw leven. Cycli vloeien van initiatie tot voltooiing en de voltooing van de ene cyclus is de initiatie van de andere, als in een oneindige spiraal.

Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.086 seconden met 23 queries.