Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: De kracht van taal  (gelezen 3804 keer)

LPChip

  • Beheerder
  • Lid
  • Offline Offline
  • Berichten: 2.240
  • Wat kan het leven toch mooi zijn.
    • Bekijk profiel
De kracht van taal
« Gepost op: september 19, 2010, 08:27:18 pm »

Taal is ons communicatiemiddel en een zeer krachtig medium in het proces naar Heel Zijn. Zuivere klanken bestaan uit een frequentie die direct resoneren op onze chakra's, voor elke kleur en laag in het aura is er een andere klank.

Door klanken en tonen worden tevens beide hersenhelften geactiveerd, dit heeft invloed op het herstel van het DNA. Het is reeds bekend dat muziek ditzelfde effect heeft. Ook de frequenties van Dolfijnen en Walvissen openen de poort naar de Kosmische verbinding. De positieve invloed van luisteren naar oerklanken, meditatieve muziek, de Solfeggio sounds, het gebruik van klankschalen en toepassing van 432 HZ wordt reeds (wetenschappelijk) erkend.

De inwerking van klanken en tonen op ons systeem wordt versterkt door de toepassing van een ritme en in combinatie dragen ze een sterke energie met zich mee die zich verbindt met de eigen energie. De schepping bestaat uit geluid en de kracht hiervan is daarom niet zo verwonderlijk. Het begrip en klanken Kha-Tha-Ra heeft Universele beginwaarden en staat voor Kha (geluid), Tha (licht) en Ra (God/Schepper).

Licht en kleuren ontstaan vanuit geluid, men spreekt zelfs van kleurtonen. Kleuren hebben een psychologische werking op ons systeem; kleur- en lichttherapie zijn succesvolle methoden voor Heling. Zo hebben heldere en warme kleuren een positief effect op neerslachtige gevoelens. Via het onderbewust Zijn kiest men vaak Zelf voor kleuren die een helend effect op de stemming hebben, van kleding tot de inrichting van het huis.

Het visuele zintuig overheerst in deze wereld veelal ons auditieve zintuig, terwijl we kunnen stellen dat de weg naar volledig gewaarworden ligt in het verder ontwikkelen van het auditieve vermogen.

Wanneer we spreken, brengen we klanken in een bepaald ritme voort die zowel in ons eigen systeem een trilling veroorzaken als in de energie van de luisteraar. Schrijven en lezen werkt volgens ditzelfde principe; in ons hoofd lezen we hardop en ook dit resoneert op zowel de eigen energie als die van de lezer. Tijdens het schrijven wordt het eigen gevoel in gedachten verwoord en als expressiemiddel is dit een krachtig medium voor Zelf Heling. Gevoelens opschrijven en nalezen spiegelen bovendien het eigen bewustwordingsproces, het eigen inzicht wordt gestimuleerd en direct geankerd. In deze tijd her-vinden veel mensen de passie van het schrijven. Het is n van de prachtige vermogens die de mens, als ware bron van creatie, bezit.

De kracht van taal en geluid wordt door het huidige systeem erkend en toegepast als middel voor mind control door zowel in te spelen op de versterking van het visuele zintuig als door de veelvuldige toepassing van negatieve energie in taalgebruik. Daarnaast wordt de mens overspoeld met (vaak niet hoorbare) onzuivere frequenties middels diverse vormen van hoogstaande technologie.

Deze vorm van mind control kenmerkt zich op vele suggestieve lagen binnen het taalgebruik. Gaat men aandachtig luisteren naar het gevoel bij woordgebruik tijdens de communicatie, dan ontdekt men dat bepaalde klanken een onzuivere en negatieve trilling veroorzaken. Aansluitend hierop heeft de conditionering een versterkend effect op de negatieve energie. Met andere woorden, bewuste aandacht voor taal is een belangrijk onderdeel in het Ascentieproces.

Een element van de maatschappelijke conditionering is ontstaan door het stimuleren van woorden en klanken met een negatieve lading zoals woorden als 'niet', 'moeten' en 'geen'. Het kind leert al vroeg wat het niet mag en niet goed doet en dit heeft een enorme impact op het verdere leven. Zo wordt bijvoorbeeld angst gevoed door het begrip alleen zijn, terwijl men juist in het afgezonderd Zijn het Al in het En ervaart, En Zijn met het Al. Wanneer men ook kinderboeken en films aandachtig analyseert op energie en woordgebruik herkent men de schadelijke invloed hiervan op de psyche van het kind.

Terwijl in onze taal de ware kracht, betekenis en waarheid verborgen ligt, is deze structureel vervlakt. Belangrijke woorden die het vermogen hebben de trilling te verhogen zijn aan elkaar gekoppeld en worden meer routinematig gebruikt. Anders geschreven en gelezen krijgen deze woorden ineens bewuste aandacht en resoneert de ware energie ervan direct op het DNA. Zo wordt het woord 'bewustzijn' vaak zonder intonatie en energetische verbinding uitgesproken. Koppelt men dit woord los als 'bewust Zijn', dan heeft dit een heel ander effect, de aandacht gaat meer uit naar het woord 'Zijn', het woord zelf krijgt ook een andere klank. Woorden zoals 'ont-moeten', 'ont-wikkelen', 'her-kennen', 're-creatie', 'ont-spanning', enzovoorts dragen de waarheid in zich. Zo is de mens het leven lang op zoek naar de Ware, het ei-gen Zelf. We erkennen de normen en Waarden van het leven, ze zijn de gedragsregels vanuit de enige (n) eigen waarheid.

Ritme in taal en de toegepaste tonatie kunnen zowel rust als onbalans creren, dit heeft onmiddellijk invloed op het Zelf. Men voelt als het ware de energie en de bedoeling van degene die de boodschap wil overbrengen. Mensen die zich minder prettig voelen spreken vaak een-tonig, laag, zonder in-tonatie, zonder innerlijke tonen en kleuren. Iemand die zich prettig voelt brengt door ander woordgebruik, balans en kleurrijke tonen een hogere energie over. De innerlijke passie is dan in een stem te horen en werkt zoals men zegt aan-stekelijk. Men voelt zich hierdoor Verlicht van lasten.

Bewuste aandacht voor het zenden en ont-vangen in communicatie en herkenning van de energie hierin stimuleert de spirituele groei. Schrijven is n van de scheppende vermogens, het ontstaat vanuit inspiratie, vanuit de inner-spirit. De mens is in staat dit holografisch systeem van negativiteit te doorbreken door zich te richten op de positieve betekenis en de energetische lading die verbonden is met woorden en klanken.
» Bron: Niburu
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.045 seconden met 22 queries.