Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: De machthebbenden hebben steeds minder macht  (gelezen 2909 keer)

LPChip

  • Beheerder
  • Lid
  • Offline Offline
  • Berichten: 2.247
  • Wat kan het leven toch mooi zijn.
    • Bekijk profiel
De machthebbenden hebben steeds minder macht
« Gepost op: januari 27, 2010, 09:43:24 pm »


Dierbaren, de Galactische Federatie is volledig op First Contact voorbereid en binnenkort zal het harde bewijs dat wij bestaan voor jullie worden neergelegd. De gelovigen hebben dat niet nodig maar we komen degenen helpen die dat niet doen zodat zij overwinnen wat hun acceptatie van ons in de weg staat.
Wij komen om jullie tot onze vrienden te maken en nodigen jullie uit om ons te vergezellen in het fantastische avontuur dat op het punt staat te beginnen.


Het is een tegenstrijdigheid dat kwesties een tijdje erger worden maar op hetzelfde moment ook verbeteren. De inspanningen van de duistere krachten lijken altijd meer erkenning en publiciteit te krijgen dan al het andere. Deels komt dat doordat een groot deel van het publiek door de negativiteit wordt overheerst waarmee de media hen regelmatig voedt. Jullie zijn daar echt mee opgegroeid en uiteindelijk heeft het weinig effect meer op jullie emoties. Na een tijdje ontwikkelen jullie een immuniteit om niet meer geshockeerd of geÔmponeerd te raken, zelfs niet door de gruweldaden die bijna dagelijks worden gepleegd. Wanneer jullie een stap terug kunnen zetten en beginnen te begrijpen waarom dingen gebeuren, kun je uitkijken naar de positieve gevolgen. De aardbeving van HaÔti heeft bijvoorbeeld een heel zorgzame en liefdevolle reactie voor alle slachtoffers opgeroepen en heeft in veel harten een groot verlangen wakker gemaakt om te helpen. Daar stop het niet want de hogere liefdesvibratie, verheft anderen tot dezelfde hoogten. Vanuit de chaos is een sterkere beweging voor vrede geboren en de duistere machten hebben jullie reactie onderschat. Het feit dat jullie voortdurend met dergelijke uitdagingen worden geconfronteerd, is een evolutionair proces waardoor jullie nog grotere uitdagingen aankunnen.

Jullie kracht is jullie zwaard van Liefde en Licht dat de troep en de verbindingen wegsnijdt die jullie misschien tijdens vele levens hebben gecreŽerd maar die jullie doel niet langer dienen. Binnenkort staan jullie als een baken van Licht die niet door de lagere vibraties wordt overweldigd. Emoties worden gekanaliseerd naar alles wat positief is en jullie kunnen je vrijelijk bewegen, onaangetast door wat er om je heen gebeurt. Dan zullen jullie weten dat jullie een hoger bewustzijn hebben bereikt. Ascentie zal komen en jullie zullen door het proces heen zeilen waarmee jullie je uiteindelijke verheffing bereiken. Het is een staat van geest met de sterke intentie om jullie doel te bereiken, wat er ook je pad mag kruizen. We weten dat jullie het kunnen maar helaas is niet iedereen klaar om deze betrokkenheid te tonen. Maar zoals we jullie regelmatig in herinnering brengen, zal de vrije wil van toepassing zijn zodat jullie over jullie toekomst beslissen. Toch zullen jullie je in de loop van de tijd naar het pad van Licht ontwikkelen. Dierbaren, maak je dus alsjeblieft geen zorgen over die zielen die je misschien na staan en niet je toekomstvisie delen.

Jullie staan nu zo dicht bij het werkelijk op gang zien komen van de eindtijden en in eerste instantie kan het de indruk geven van het instorten van structuren in de samenleving waar jullie aan gewend zijn. Daarachter staan de nieuwe structuren klaar om op het toneel te springen en veel staat er klaar voor dat moment. Onze bondgenoten werken nauw met ons samen om de eerste kans te grijpen de koers van de Mensheid te wijzigen. Disclosure/Openbaarmaking blijft nog steeds een belangrijke ontwikkeling die aan de Overvloedprogramma’s vooraf moet gaan. Van week tot week kan er zoveel gebeuren waardoor wij niet nauwkeuriger kunnen zijn over de komende maanden. Eťn ding is zeker, dat de uitkomst het einde laat zien van de heerschappij van de duistere Wezens. Hun capitulatie zou worden verwelkomd maar ze hebben niet het karakter een nederlaag toe te geven. Op het laatst moeten we daarom misschien de zaak forceren omdat onze missie binnenkort in alle ernst moet beginnen. Forceren is niet een woord waar we van houden, we bedoelen niet het gebruik van fysieke kracht maar het zal eerder, als in jullie schaakspel, een schaakmat zijn.

We gebruiken geen kristallen bollen om te weten wat de toekomst inhoudt omdat we zeer verfijnde computers hebben die alle mogelijke uitkomsten aangeven. Verschillende tijdlijnen kunnen jullie naar nieuwe situaties brengen maar uiteindelijk zullen jullie allemaal krijgen wat jullie hopen of wensen. Het is bij wijze van spreken, het verplaatsen naar een nieuwe cyclus die jullie “verdienen” en die jullie al of niet bewust voor jullie zelf hebben voorbereid. Het gelijke trekt het gelijke aan en dit is de reden waarom het werk dat jullie nu doen om je trilling te verhogen, je verder mee zal nemen op het pad naar Ascentie. Het “werk” zou beschreven kunnen worden als gecentreerd raken binnen je Licht en je richten op alles wat jij van Ascentie gelooft of begrijpt. Pas jullie hoogste inzicht toe op alles wat jullie doen en weet, dat jullie echt op weg zijn naar volledig bewustzijn. Wees zo goddelijk mogelijk en beschouw anderen als deel van jezelf omdat jullie allen Eťn zijn. Laat ruimte voor wat als de tekortkomingen van de ander kan worden beschouwd en onthoud dat je geen kennis hebt over hun levensplan. Het leven is immers een voortdurende reis van ervaringen die jullie hebben opgesteld om jullie spirituele ontwikkeling te bevorderen.

Eenmaal in de hogere dimensies zullen jullie echt tot leven komen en in staat zijn alles te doen wat je hart je ingeeft. Jullie zullen dan volledig dank betuigen voor de liefde van de Schepper voor het aan jullie toekennen van de macht om alles te creŽren wat jullie geluk en vreugde geeft. Woorden kunnen de wonderen van de hogere sferen niet uitdrukken, al helemaal niet de grote liefde die alles omringt zodat het zich in zijn hoogste perfectie uitdrukt. Er bestaat hierin geen duisternis en jullie leven veilig en comfortabel zonder ťťn van de fysieke karweitjes die nu deel uitmaken van je leven. Het zal waanzinnig gelukkig en extatisch zijn en jullie zullen het delen met gelijksoortige zielen die ook in de Lichtsferen verblijven.

Geluk is wat ieder van jullie zoekt maar moeilijk is vast te houden in de dualiteit. Wanneer jullie voor iedere andere ziel liefde beginnen te voelen en deze wordt beantwoord, dan zetten jullie een stap richting de Eenheid die op jullie wacht. Op Aarde is de hemel wat je er zelf van maakt maar zelden raak je de zuivere vibraties die boven de 3e dimensie bestaan. Jullie zouden niet echt anders hebben kunnen verwachten aangezien de vibraties te laag zijn om te manifesteren wat in de hogere dimensies wordt aangetroffen.

Dierbaren, de Galactische Federatie is volledig op First Contact voorbereid en binnenkort zal het harde bewijs dat wij bestaan voor jullie worden neergelegd. De gelovigen hebben dat niet nodig maar we komen degenen helpen die dat niet doen zodat zij overwinnen wat hun acceptatie van ons in de weg staat. Jullie zullen zien dat ieder die in onze aanwezigheid is geweest, zal vertellen over onze energieŽn die vol liefde zijn en die jullie er heel geborgen door laten voelen. Wij komen om jullie tot onze vrienden te maken en nodigen jullie uit om ons te vergezellen in het fantastische avontuur dat op het punt staat te beginnen.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik ben zo blij dat we met elke boodschap een beetje dichter bij jullie komen. Onze bondgenoten, die als onze boodschappers jullie dienen, verrichten magnifiek werk en mogen trots zijn op hun bijdrage. Op een dag zal er een feest zijn en een samenkomst en hoe vreugdevol zal het zijn. Verhef je gedachten in de tussentijd op alles wat positief is en aarzel nooit. Ik zegen jullie allemaal met mijn liefde en wensen voor jullie succes, op jullie zoektocht naar vervulling.

Dank je SaLuSa.

Mike Quinsey.

Bron: De galactische federatie in het Nederlands
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.092 seconden met 22 queries.