Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Binnenkort zal een reeks onthullingen beginnen over de waarheid  (gelezen 1181 keer)

LPChip

  • Beheerder
  • Lid
  • Offline Offline
  • Berichten: 1.491
  • Wat kan het leven toch mooi zijn.
    • Bekijk profiel
Binnenkort zal een reeks onthullingen beginnen over de waarheid
« Gepost op: januari 09, 2010, 02:32:36 pm »

Er heerst een sfeer van verwachting nu jullie je in de laatste dagen van dit jaar bewegen, op weg naar 2010. Jullie zien dat veel bronnen het erover eens zijn dat het een jaar van voltooiing zal worden. Wat vele jaren terug is begonnen en grote veranderingen beloofde in jullie beschaving, werpt zijn vruchten af. Het is niet langer de vraag of deze plaats zullen vinden maar wanneer, en 2010 zal snel de eerste van vele veranderingen laten zien. Onze bondgenoten zijn volledig voorbereid om hun aandeel uit te voeren en zijn van het nodige voorzien voor hun rol in de komende maanden. Er zijn hele reeksen van gebeurtenissen die stapsgewijs het plan voor jullie verheffing vervullen. Veranderingen binnen jullie Universum bewegen zich zoals altijd vooruit, met Ascentie in gedachten, en op een energieniveau dat ook jullie Aarde zal blijven beÔnvloeden. Jullie zullen begrijpen Dierbaren, dat veranderingen van een dergelijke omvang niet door handelingen van de Mens kunnen worden uitgesteld.

Als jullie terugkijken op de gebeurtenissen van 2009, kan het moeilijk zijn er veel positieve hoogtepunten uit te halen. Toch was voor ons de verkiezing van Barack Obama als President van de V.S. een grote overwinning voor het Licht. Zijn invloeden en verlangen naar wereldvrede brengen belangrijke veranderingen voort maar het pad is in het geheel niet gemakkelijk. Veel mensen verzetten zich tegen zijn gezag en een moeilijke taak wordt nog moeilijker gemaakt. Geen President heeft zijn termijn gediend zonder contact met ons en we zijn verheugd met Obama te werken, die ťťn van de weinige is die wereldvrede bovenaan zijn agenda heeft gezet. Alles draait rond dit onderwerp en uiteindelijk zullen andere landen samenwerken om een verenigd plan uit te denken dat succesvol is. Op het moment zijn er te veel mensen op invloedrijke plaatsen die vooruitgang pijnlijk langzaam maken. Dat zal in de nabije toekomst veranderen en jullie zullen een grote stroom van energie zien die vele groepen zal stimuleren om in actie te komen.

Gelukkig wordt alles door de Lichtkrachten in balans gehouden waardoor jullie overwinning op de duistere Wezens is gegarandeerd. Er bestaat al verwarring en een machtsstrijd in hun gelederen en dit zal bijdragen aan hun ondergang. Zoals altijd monitoren wij zorgvuldig wat er op en buiten de Aarde gebeurt. We controleren de mate waarin ongunstige omstandigheden worden gecreŽerd, hetzij met opzet, hetzij door natuurlijke oorzaken. We moeten veranderingen toelaten die noodzakelijk zijn voor de reiniging van Moeder Aarde maar we kunnen energieŽn weer op zo’n manier richting geven dat massale vernietiging wordt vermeden. Het is ook onze verantwoordelijkheid de mate van persoonlijke verwondingen of verlies aan levens tot een minimum te beperken. We hebben daar echter niet helemaal de vrije hand in aangezien er vele factoren bij betrokken zijn waaronder karma en het grotere plan voor de Mensheid. Wij dienen degenen die het Plan van de Schepper voor jullie Universum overzien. Verheffing moet plaatsvinden met het einde van deze cyclus en het zal heel natuurlijk en in overeenstemming met Universele Wetgeving gebeuren.

In de tussentijd zien we dat velen van jullie zijn ontwaakt en hun bewustzijn voor nieuwe niveau’s van inzicht openen. Het komende jaar zal zelfs grotere vooruitgang mogelijk maken wanneer de inkomende energieŽn hun krachtsniveau snel verhogen. Het zal iedereen de kans geven deel te nemen aan Ascentie, als zij dit wensen. Het is jullie keuze en jullie vrije wil wordt zoals altijd gerespecteerd en geŽerd. Het leven is oneindig en de ziel onverwoestbaar, dus er is geen noodzaak de kwestie te forceren. Jullie evolutie zal zich ontwikkelen op een tempo dat bij je past en jullie kunnen je ervaringen in de derde dimensie uitbreiden als dat je wens is. Maar omdat de bestaande Aarde gaat ascenderen, zal dat op een andere planeet moeten plaatsvinden, die op dergelijke ervaringen is voorbereid.

Jullie hebben zoveel in relatief korte tijd bereikt en nu zijn jullie op het punt gekomen waar inspanningen worden beloond. Wat een paar decennia terug als onbereikbaar werd beschouwd, ligt nu binnen handbereik. In plaats van op vergetelheid af te stevenen, hebben jullie je boven de lagere energieŽn verheven en een veilig niveau bereikt waar jullie buiten bereik zijn van de inmenging van de duistere machten. Het Licht is oppermachtig en zal doorgaan met het creŽren van een kloof tussen hun beide, waardoor ze zullen zien dat hun belangrijkste wapen, te weten angst, steeds minder effectief wordt. Mensen zijn veel wijzer en bewuster dan ze ooit geweest zijn en weten dat al wat ze moeten doen, is zich blijven richten op het Licht. Het is jullie bescherming en verhoogt jullie bewustzijn tegelijkertijd en jullie hebben misschien wel voor het eerst een helderder waarneming. Door intuÔtief te denken, wordt de waarheid duidelijk en jullie hebben je gerealiseerd dat alle kennis binnenin zit.

Binnenkort zal Disclosure/Openbaarmaking, een reeks onthullingen beginnen die iedereen zal informeren over de waarheid en wat er uit hun naam is uitgevoerd. Er zal geen schuilplaats te vinden zijn voor hen die opzettelijk de mensen hebben misleid en hun daden zullen worden blootgelegd. De waarheid zal op een zodanige manier komen dat die onmogelijk ten gunste van de bedriegers kan worden gemanipuleerd of vervormd. Onweerlegbaar bewijs bestaat al dat zal worden gebruikt om alle beschuldigingen van verraderlijke handelingen tegen het volk, van bewijzen te voorzien. Zoals we eerder hebben uitgelegd en opnieuw zullen herhalen, is onze bedoeling niet hen te straffen. Ons doel is slechts vast te stellen waar criminele handelingen hebben plaatsgevonden, zodat hoger gezag dit kan afhandelen. Wij kennen geen haat en verlangen geen wraak en in werkelijkheid zien wij alle zielen als Wezens die het Licht dragen. We weten dat op zeker moment zelfs de meest goddeloze zielen tot de Bron terugkeren en het moet simpelweg op deze manier. Zielen kunnen opnieuw worden opgenomen maar worden op geen enkele wijze vernietigd, zoals sommige geloven. Denken jullie Dierbaren, dat de Schepper zijn eigen creaties zou vernietigen terwijl ze deel uitmaken van de Liefde en het Licht van de Schepper. Wij van de Galactische Federatie hebben een liefde voor al het leven en handhaven haar recht op het doorleven van haar geplande evolutie.

De mens heeft zich, zoals verwacht, zeer snel ontwikkeld doordat de cyclus van dualiteit de ideale omstandigheden creŽert voor een snelle groei. Opnieuw Dierbaren, realiseer je dat jullie zonder de duistere Wezens geen enkele inschatting zouden hebben gehad, hoe ver jullie je konden ontwikkelen. Zij vertegenwoordigden de uitdagingen waar jullie op reageerden, of in mee gingen. Nu jullie een zeker niveau hebben bereikt, heeft dualiteit weinig meer te bieden en het is tijd om verder te gaan. Wij zijn hier om te garanderen dat jullie de kans grijpen om dit te doen. Ascentie staat daarom centraal bij al onze inspanningen en wij creŽren  een pad ernaar toe dat jullie hoger bewustzijn reflecteert. Jullie verplaatsen je naar de nieuwe expressie van de Aarde en samen zullen we allemaal aan dat proces deelnemen.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik wens jullie veel succes met het meenemen van jullie nieuwjaarswensen en compassie naar het Nieuwe jaar.

Dank je SaLuSa.

Mike Quinsey.

Bron: ET First Contact, Niburu
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.114 seconden met 35 queries.