Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Angst is het wapen van de duistere krachten  (gelezen 5107 keer)

LPChip

 • Beheerder
 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 2.238
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
Angst is het wapen van de duistere krachten
« Gepost op: juli 29, 2009, 03:57:29 pm »

English version here

Heel nauwkeurig geven wij informatie die jullie helpt om je eigen waarheid te vinden. We herhalen het vaak, om er zeker van te zijn dat jullie het in je opnemen. Ons doel is om jullie voor te bereiden op de periode die nu direct begint, die geÔntensiveerd wordt door krachtige energieŽn. Gezien het feit dat jullie een basis hebben waarop jullie kennis uitgebouwd kan worden, weten wij dat jullie veel sneller progressie zullen boeken. Er is zeker meer informatie aanwezig in deze tijd, en dat is onderdeel van een intensief programma dat degenen die de waarheid zoeken, in staat stelt om die ook te vinden. Helaas is er net zoveel disinformatie aanwezig, maar daar komt jouw vermogen om te onderscheiden om de hoek kijken. Als je twijfelt, leg het dan terzijde, maar neem het weer op als je reden hebt om het opnieuw te evalueren. Misschien zal het je verbazen hoe vaak er iets omhoog komt dat je verlicht en je helpt om de antwoorden te vinden.

Je gidsen volgen jouw spirituele evolutie, en hebben de opdracht om je te helpen om de wegwijzers naar je pad te vinden. Er zijn gelegenheden waarbij je afgeleid wordt, maar als je oprecht wenst om jezelf te ontwikkelen, zul je teruggeleid worden naar het juiste spoor. Mocht je omlaaggetrokken worden door iets dat minder is dan de waarheid, dan zul je daar waarschijnlijk toch een ongemakkelijk gevoel over hebben. Dus vertrouw op je intuÔtie en laat je niet dwingen door degenen om je heen, die wellicht proberen om je verstand te beÔnvloeden met angstwekkende gevolgen. Angst is het wapen van de duistere krachten, in tegenstelling tot liefde, dat degenen die van het Licht zijn vergezelt. Soms kan je spirituele geloof complicaties met vrienden en familie veroorzaken, die er misschien bang voor zijn of zelf ergens anders in geloven. Dit plaatst je vaak in een positie waarin je jezelf moet verantwoorden, maar in sommige omstandigheden is het beter om je terug te trekken, om zo ruimte te maken voor de verschillende niveaus van begrip.

De waarheid zal nog steeds kaarsrecht overeind staan, als valse geloofssystemen omver vallen. Zoals je nu ziet, gaan er vele instituten kapot en slagen ze er niet in om het Licht te overleven dat hun zwakheden blootlegt. Diegenen die niet de wens van het volk weerspiegelen, zullen hun steun verliezen, tenzij ze in staat zijn om veranderingen te accepteren. Dit is met name duidelijk in de financiŽle sectoren die weer aan het opkrabbelen zijn. We weten dat het oude paradigma niet langer zal werken, en door verschillende ontwikkelingen die nu gestalte krijgen, zal een totaal nieuw systeem aan het daglicht komen. Onze bondgenoten zitten achter deze veranderingen, en wachten simpelweg op het juiste moment om door te stomen. Dat zal het begin zijn van vele essentiŽle veranderingen in de manier van leven van de Mensheid, en legt de basis voor het Eerste Contact.

Wees goedgehumeurd ondanks het nieuws dat door de media gecontroleerd wordt. Zo verminder je hun vermogen om nood en rampspoed te verspreiden. Als het goede nieuws gemeld zou worden, zou er over Ascensie gesproken worden, en de veranderingen die plaatsvinden door het hele zonnestelsel heen. Het zou je melden dat jullie wetenschappers weten dat jullie Zon aan het veranderen is, en dat er in de komende jaren een enorme uitstoot van energie zal zijn. Maar in plaats daarvan krijg je een dieet van angst voorgeschoteld, in de hoop dat je door zult gaan met opgeven van wat er nog over is van je vrijheid, en dat je de moed opgeeft en geen weerstand meer zult bieden. Maar jullie, het volk, zijn een toren van kracht, als jullie maar samenkomen voor een gemeenschappelijk doel. Het duister vreest jullie verlichting, omdat jullie uit je innerlijke kracht putten en tegen hen in opstand komen. Dat gebeurt nu ook daadwerkelijk, en jullie hebben al vele voorbeelden gezien, inclusief de meest recente in China.

Het Licht en het duister staan tegenover elkaar, en het is jouw uitdaging om die energieŽn te weerstaan die niet bij jou weerklinken. Soms is dat moeilijk als anderen jouw begrip niet delen, maar er zijn tijden dat je daarvoor moet weglopen. De mens lijkt het makkelijker te vinden om de laagste gemene noemer te laten vallen, in plaats van zich eraan op te trekken. Als je zeker bent van je eigen pad en je eigen waarheid, zal het makkelijker worden om het juiste te doen, en niet de makkelijkste uitweg te kiezen. Mensen zijn gestorven voor hun geloof en principes, maar zoiets dramatisch suggereren wij niet, maar simpelweg dat je trouw blijft aan je innerlijke overtuiging.

Met de toename van energieŽn die naar jullie wereld gestraald worden, bereikt het niveau van Licht nieuwe hoogtes. Het versnelt het ontwaken van vele zielen die erop reageren. Voor sommigen kan het een ervaring zijn die ze ontwricht doet voelen, omdat ze opgelift worden naar niveaus waar ze niet bekend mee zijn. Dit zal voorbij gaan, en opeens zal hun bewustzijn ze meenemen naar nieuwe gebieden van begrip. De instelling die hen in het verleden leidde, is niet langer passend en wordt ervaren als blikversmallend. Het Licht activeert hun DNA-code die hen naar een hoger bewustzijnsniveau zal opliften, en dat stelt ze in staat om te begrijpen wat er plaatsvindt. We hebben je altijd al verteld dat iedereen de kans krijgt om te ascenderen, maar de beslissing hiertoe moet door jou genomen worden, en jouw begrip van het proces dat gaande is.

De rest van dit jaar zal snel aanduiden dat jullie een nieuwe richting inslaan, en dat zal je aanmoedigen om stevig vast te houden aan je visie op positieve veranderingen. Als je ze begrijpt, zul je ook het belang beseffen van gebeurtenissen die tot stand gebracht worden door onze bondgenoten. Ze zijn extreem druk bezig onder onze leiding en gezag, en hoewel we liever snellere resultaten zouden boeken, moet de laatste zet ons de overwinning opleveren die we beogen. We kunnen geen omslachtige methoden gebruiken, en zullen simpelweg bereiken wat we voor jullie wensen door uiterst nauwgezette planning en geduld. Jullie hebben die situatie over het algemeen geaccepteerd, en wij zijn heel blij met die reactie.

Gedurende de laatste paar jaren hebben veel meer mensen begrepen hoe hun vrijheid uitgehold is. Hun reactie heeft geresulteerd in een uitstoot van Licht om veranderingen tot stand te brengen die jullie rechten herstellen. Door de lagere energieŽn om te vormen, hebben jullie de macht van de duistere krachten verzwakt om verder te gaan met hun plan. Wees er zeker van dat jullie Liefde en Licht de wapens zijn van vredelievende mensen, die de wereld op deze manier veranderen. Jullie collectieve actie vormt enorme gebieden van Licht, die verankerd worden in het net om de aarde. Hoe meer je jezelf op deze manier aanwendt, hoe meer Licht aangetrokken wordt tot de Aarde.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en als lid van de Galactische Federatie sta ik op het punt om een zeer grote rol te spelen in jullie toekomstige activiteiten. Wij zijn niet de enigen die een lange verbintenis met jullie hebben, maar we hebben wel veel meer interactie met jullie gehad over duizenden jaren. Onze liefde is altijd bij jullie geweest, en dat zal ook voor eeuwig zo blijven.

Dank je SaLuSa.

Mike Quinsey.

Bron: ET First Contact

Bron: Niburu

Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!

debbie

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 34
  • Bekijk profiel
Re: Angst is het wapen van de duistere krachten
« Reactie #1 Gepost op: september 19, 2009, 10:18:03 pm »

Galactische Federatie  wat is dat of wie zijn dit???? ik lees steeds wij en jullie en vind het fijn dan te begrijpen wie dan wij zijn en of ik dan bij jullie hoor? IK kan me niet zo goed jullie, voelen.
Sorry als het een beetje vaag is maar ik snap het niet helemaal.

Groetjes debbie
Gelogd

LPChip

 • Beheerder
 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 2.238
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
Re: Angst is het wapen van de duistere krachten
« Reactie #2 Gepost op: september 20, 2009, 12:23:40 am »

De Galactische Federatie zijn buitenaardse wezens die via mediums berichten doorchannelen. Ze willen ons vertellen dat we ons geen zorgen hoeven te maken, en dat ze druk bezig zijn ons te helpen bij de overgang die we in 2012 gaan doormaken.

"Wij" slaat op de buitenaardse wezens.
"Jullie" slaat op de bewoners op aarde. Wij allen dus.
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.164 seconden met 23 queries.