Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Update door Shelldan Nidle voor de spirituele Hierarchie en de Galactische Feder  (gelezen 3294 keer)

LPChip

  • Beheerder
  • Lid
  • Offline Offline
  • Berichten: 2.227
  • Wat kan het leven toch mooi zijn.
    • Bekijk profiel

We komen weer met meer nieuws over de actuele gebeurtenissen op jullie wereld en hoe jullie werkelijkheid verandert. Overal verschijnen tekens van veranderingen. Jullie oceanen, atmosfeer en landen veranderen sterk. De enorme toename van energie uit de Galactische Kern begint jullie Zon te beďnvloeden, evenals de gebruikelijke baan en samenstelling van elke planeet en ook haar relatie met de verschillende manen die haar omringen. Deze instroom van energie verandert de elektromagnetische en ‘electrogravitic’ rasters die jullie zonnestelsel bijeenhouden en is een van de hoofdoorzaken van de mondiale opwarming en die van de oceanen. Het is ook verantwoordelijk voor de exponentiële toename van seismische en vulkanische activiteit tijdens de laatste twee decennia. Dit alles beďnvloedt de Aarde, want het verzwakt haar elektromagnetische en zwaartekrachtvelden, de condities die een voorproefje zijn van een nieuw monopolaire, vijfdimensionale wereld. Deze veranderingen weerspiegelen ook wat er allemaal met jullie gebeurt – jullie worden multidimensionale wezens, met volledige toegang tot de ontelbare schitterende werkelijkheden van de Schepper!
De mondiale samenleving waarin jullie momenteel leven stort rondom jullie in. De reden hiervan is dat de kernfilosofie van jullie samenlevingen niet langer resoneren met de nieuwe energie en dus is een nieuwe filosofie van het grootste belang. De basisregels van het nieuw verschijnende model gaan veel verder dan ‘going green’ of verander de regels die de bedrijven besturen of de ethische normen in het regeren. Een filosofische en humanitaire verandering krijgt vorm die jullie uiteindelijk zal brengen voorbij schaarste en beperking naar overvloed en soevereiniteit. Dit vereist een fundamentele herordening van jullie samenleving. Wanneer jullie bewustzijn stijgt, neemt ook de noodzaak toe om die basisemoties uit te drukken die jullie wezenlijk mens maken. We hebben gezien dat jullie je meer en meer bewust worden van je ingeboren behoefte om voor elkaar te zorgen en van jullie groeiende onbehagen over de vervreemding en aftakeling van de sociale codes waaronder jullie leven. Deze onbevredigende beperkingen, die inherent zijn aan jullie samenleving, beginnen te verkruimelen zoals werd gedemonstreerd door de recente aanhoudende instorting van jullie financieel en economisch stelsel. De noodzaak van iets totaal nieuws groeit met de dag!

De behoefte aan een nieuwe wereldvisie wordt beantwoord door een beweging op jullie planeet om terug te keren naar een meer verbonden en humane sociale ordening. De aard van deze impuls leidt natuurlijk naar wat wij de galactische samenleving noemen. De filosofie achter de galactische samenleving benadrukt de ingeboren soevereiniteit van het individu en integreert dit met een familiaire groepsvorming die zich niet alleen richt op het verzorgen en koesteren van de jongeren, maar ook op natuurlijke talenten en vermogens van elk persoon. Dit vertaalt zich in een proces dat we een ‘vloeiend groepsmanagement’ noemen. Deze ‘lijm’ houdt onze samenleving bijeen en faciliteert een technologie die de mensheid dient op een manier die zijn leden naar zijn hoogst mogelijke niveau brengt. Deze natuurlijke ‘organische’ technologie werd ons in zijn meest rudimentaire vorm ongeveer 4 miljoen jaar geleden, in jullie tijd, verstrekt. Sindsdien hebben we het geperfectioneerd en we zouden het graag, op onze beurt, weer aan jullie doorgeven. Wanneer jullie terugkeren naar het volle bewustzijn zullen jullie compleet toegerust zijn voor een volledig bewuste samenleving.

Jullie industriële samenleving vindt haar bestaansrecht in het beschadigen van de Aarde. De grootschalige plundering van jullie milieu heeft het punt bereikt waarop het niet langer jullie huidige mondiale samenleving kan steunen. De hebzucht en wreedheid van jullie samenleving garandeert zijn naderende ondergang. De weg vooruit ligt niet in een terugkeer naar de een of andere vorm van technisch primitivisme, noch in het onderbrengen bij een reeds dreigende tirannie die jullie afnemende mondiale bronnen beheert en controleert. Een andere mogelijkheid ligt aan de horizon, een optie die een nieuw begrip van technologie verlangt. Tot nu toe maakte de technologie op jullie wereld jullie eerder tot slaaf om winst te maken dan dat het diende als een ware dienaar van de mensheid. De meeste beschavingen in dit sterrenstelsel die het punt hebben bereikt van ‘geen terugkeer’, gingen of voorwaarts of bezweken door chaos en vervielen tot dictatuur wat gevolgd werd door zelfvernietiging. Wij zijn hier om een speciaal plan uit te voeren die jullie op de ene of de andere manier leidt naar de hemelse hoogste visie voor jullie. Dit is de reden van de eerste-contact-missie.

Het eerste contact is nu meer dan ooit een complex proces. We gebruiken onze expertise in combinatie met de ervaring van onze binnenaardse familie om jullie te brengen waar jullie naartoe zullen gaan. Dit is noch een gemakkelijke noch een vertrouwd pad voor jullie. We beseffen dit volkomen en hebben voor onze aardse bondgenoten parameters geďnstalleerd om te volgen. Dit doen ze en we verwachten dat binnenkort de volgende belangrijke mijlpalen op jullie reis worden bereikt. Talrijke onthullingen, waaronder onze aanwezigheid, zullen zij bekendmaken nadat de eerste welvaartprogramma’s hun werk doen en hun belangrijke aankondigingen wereldwijd worden uitgezonden. Het is onze bedoeling om achter de schermen een sleutelrol te spelen om zeker te zijn dat alles volgens plan verloopt. Bovendien adviseren onze binnenaardse familie nauwgezet onze aardse bondgenoten over wat de laatste duistere kliek aan het doen is. Dus zijn we van plan de volgende stappen snel te maken. We zijn ook gereed om, indien nodig, op elk moment te landen.

Onze operatie is verbonden met een hemels tijdschema. We hebben jullie wereldregeringen hier al vanaf de late negentiger jaren over geďnformeerd en hebben hen sindsdien regelmatig bezocht om te benadrukken dat het eerste contact onvermijdelijk is. Ze zijn ook op de hoogte van het goddelijk verbod op alle nucleaire wapens. Onze voortdurende bezoeken aan jullie regeringen hebben twee belangrijke doelen: we willen hen heel duidelijk maken dat we hier blijven en dat we, op een door de hemel vastgestelde tijd, onszelf aan jullie bekend zullen maken om mee te delen dat we in grote aantallen op jullie kusten gaan landen. We willen hen ook laten weten dat hun dagen als belangrijke machthebbers van de planeet geteld zijn. We volgen alles en mocht eventueel bepaalde plannen niet slagen, dan hebben we andere scenario’s die voltooien wat voorgeschreven is door de hemel en Heer Surea.

Laten we nu terugkeren naar datgene wat in eerdere paragraven even hebben aangesneden. Jullie wereld heeft bereikt wat jullie een keerpunt noemen; met andere woorden, jullie mondiale samenleving mist de middelen om verder te komen zoals het in vorige eeuwen deed. Oorlogen zijn, als werkbare tactiek, onmogelijk geworden. De reden van het bestaan van jullie samenleving begint te klinken als een bespotting van vroegere prestaties. Jullie mondiale economie is, om het voorzichtig te zeggen, als levenondersteunende en op de toekomst gerichte factor nogal zwakjes! Datgene wat jullie samenleving bijeenhoudt verbrokkelt. Jullie futuristen zien het duidelijk en beseffen dat jullie wereld zijn kinderlijke manieren moet ontgroeien of anders zal een kolossale, onbeheersbare milieustoornis tot uitbarsting komen. Slechts de politici en degenen met een gestoorde onverzettelijkheid willen de status quo handhaven ondanks het verzet wat er gedaan moet worden.

Jullie wereld schreeuwt om iets totaal anders. Een mondiale ‘stille revolutie’ is onvermijdelijk. Jullie sociale wetenschappers zijn nu tot de conclusie gekomen dat het kapitalisme, zoals het momenteel geďnstitutionaliseerd is, niet het antwoord is. Jullie hebben een mondiale beweging nodig naar een universele welvaart, gevolgd door een snelle introductie van de huidige onderdrukte technologieën. Deze bevrijdende ontwikkelingen kunnen jullie ‘vreemdelingenhaat’ naar niet aardse bewoners oplossen en jullie voorbereiden om de volgende sprong te accepteren in jullie ontwikkeling naar een succesvolle, volledig bewuste mondiale samenleving. Deze laatste, uitdagende stappen verlangen een liefdevolle, volledig bewuste mentor en, indien nodig, zijn we bereid een massalanding uit te voeren op jullie prachtige kusten.

Vandaag vervolgden we onze bespreking over het eerste contact. Gebeurtenissen zijn aanstaande die ons verzekeren dat deze bewustzijnssprongen gemakkelijk gedaan kunnen worden en zonder al te veel publieke sensatiezucht. En dus staan we gereed om een eerste contact met jullie uit te voeren zodra de hemel en Heer Surea dit beveelt! Besef, beste mensen, in jullie hart der harten dat de eindeloze rijkdom en eeuwige overvloed van de hemel inderdaad voor jullie is!

Vertaling: Harmen Schouwerwou - Unitynet.nl
Bron (english): paoweb.com
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.088 seconden met 22 queries.