Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Uit het boek… Versterk je uitstraling- Carolina Bont…Eenzijdigheid.  (gelezen 3332 keer)

WhiTeAnGeL

  • Lid
  • Offline Offline
  • Berichten: 410
    • Bekijk profiel
Uit het boek… Versterk je uitstraling- Carolina Bont…Eenzijdigheid.
« Gepost op: augustus 11, 2009, 04:22:33 pm »

Hierbij nog een stuk tekst uit het boek Versterk je uitstraling- kracht en kwetsbaarheid in balans van de schrijfster Carolina Bont.

Eenzijdigheid.
Als je je eenzijdig identificeert met je kracht en bang bent voor je kwetsbaarheid is er een kans dat die angst zich gaat uitdrukken in een veelheid aan afhankelijke mensen die je om je heen verzamelt in je leven. Die mensen geven je een gevoel van macht. Als je echter je eigen kwetsbaarheid leert erkennen dan zullen die afhankelijke mensen in je leven zelfstandiger worden of uit je leven verdwijnen.
Het kan ook zijn dat je je te kwetsbaar opstelt en je eigen kracht ontkent. In dat geval zal je juist gemakkelijk in een relatie terechtkomen met iemand die macht over je uitoefent. Je zult je laten overheersen of slecht laten behandelen, totdat je je eigen kracht erkent en aanboort. Als dat gebeurt, zul je de relatie beeindigen of deze zal gelijkwaardig worden.http://www.bol.com/nl/p/boeken/versterk-je-uitstraling/1001004002904133/index.html
Gelogd
Om mij heen heeft God gezegd zijn de Engelen van Israel. Links van mij is Michael en rechts is Gabriel, voor mij is Uriel en achter mij Rafael, boven mij Gods aangezicht en liefde om mij heen.
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.053 seconden met 22 queries.