Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Transformatie  (gelezen 3444 keer)

lotuslove

  • Gast
Transformatie
« Gepost op: augustus 08, 2009, 09:43:08 am »

Ik ben bezig met een boek over transformatie "De poort naar lichamelijke transformatie" van St.Germain
Ik kwam deze tekst tegen en vind 'm zo mooi dat ik 't even moest delen :D

"Een ziel die een andere ziel geestelijke, emotionele of lichamelijke schade toebrengt, probeert een kleiner dan wel groter deel van de schade die zijzelf heeft ondergaan, op de ander over te dragen omdat ze zich met de illusie heeft verbonden dat bevrijding van haar pijn niet mogelijk is. In haar illusie van wanhoop zal de ziel een andere uitweg voor haar overleving en bevrijding proberen te vinden. En zo ontstaat de wond van illusie van zwakte en onmacht ten opzichte van de eigen levensopdracht.
Door haar ervaringen voelt de ziel zich in haar overleving bedreigd. Deze existentiele angst wordt naar buiten toe geprojecteerd. Door haar wonden gelooft de ziel niet dat ze genezing in zichzelf kan vinden. Daarom zal ze haar pijn naar buiten toe projecteren, in de hoop zo bevrijding te vinden. Bewust, maar meestal onbewust, zoekt ze een ziel aan wie ze een deel van haar leed kan afgeven.

Ieder ziel die niet bereid is de verantwoordelijkheid voor haar ervaringen en de daaruit voorvloeiende wonden op zich te nemen, neemt bewust of onbewust het pad van het overbrengen van leed op anderen. Ooit heeft iedereen deze weg genomen. Iedere ziel op aarde gaat deze weg tot het licht van bewustheid in haar doordringt. Iedere ziel op aarde gaat deze weg tot de herinnering aan de ware inborst aan de oppervlakte komt. Dit is de weg vanuit het dierlijke instinct naar het goddelijke instinct. Het is de weg van je grofstoffelijkheid naar je fijnstoffelijkheid."
Gelogd

LPChip

  • Beheerder
  • Lid
  • Offline Offline
  • Berichten: 2.250
  • Wat kan het leven toch mooi zijn.
    • Bekijk profiel
Re: Transformatie
« Reactie #1 Gepost op: augustus 08, 2009, 11:54:30 am »

Mooie tekst. :)

Bedankt voor het delen.
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.055 seconden met 22 queries.