Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Violette Vuur  (gelezen 5840 keer)

lotuslove

 • Gast
Violette Vuur
« Gepost op: juli 22, 2009, 01:21:18 pm »

Iemand al ervaring met 't violette vuur?
Het spreekt me erg aan, vind 't erg mooi, las er net een tekst over op internet:

http://bennu.nl/Hetviolettevuur.html
Gelogd

LPChip

 • Beheerder
 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 2.196
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
Re: Violette Vuur
« Reactie #1 Gepost op: juli 22, 2009, 06:36:01 pm »

Hij is heel mooi. :)
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!

Kayla

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 33
 • Neem de mensen zoals ze zijn
  • Bekijk profiel
Re: Violette Vuur
« Reactie #2 Gepost op: augustus 08, 2009, 10:21:49 pm »

 :)

Zelf heb ik het boek van het violette vuurHet Violette vuur / druk 1
genezing voor lichaam, geest en ziel
Prophet, E.C.

ISBN/EAN: 9789080532687
 Naarmate u vaker de spirituele energie met de hoge trillingsfrequentie die bekend staat als het Violette Vuur toepast, is het mogelijk date er beelden van vorige levens op het scherm van uw geest verschijnen. Het kan zijn dat u uzelf ervaart zoals u in lang vervlogen tijden was. Ook is het mogelijk dat u de impressie krijgt dat u ergens op een bepaalde plaats of een bepaalde tijd was.
Indien deze herinneringen pijnlijk zijn – en dat zijn ze meestal, aangezien uw ziel ernaar snakt om juist deze situaties weer in harmonie te brengen –zou u verdriet of spijt kunnen voelen.
Maar u zult ook een nieuw gevoel van bevrijding en opluchting ervaren, want u weet dat wanneer u met het Violette Vuur werkt, de restanten van slecht karma kunnen worden getransmuteerd.
Het is belangrijk dat u zich niet bezwaard voelt door herinneringen uit vorige levens. Wij allen hebben in het verleden fouten gemaakt… Vergeef uzelf en ga verder met uw leven. Wees dankbaar dat u hier op aarde bent en dat u de mogelijkheid hebt om pijnlijke karmische herinneringen met de Violette Vlam uit te wissen

 Elizabeth Clare Prophet schreef in haar gelijknamige boek over Het Violette Vuur het volgende:

- Het Violette Vuur heeft vele kwaliteiten. Het geeft ons nieuw leven en versterkt ons. Het kan emotionele en zelfs lichamelijke kwalen genezen, menselijke relaties verbeteren en het leven eenvoudiger maken. Maar wat belangrijker is, is dat Het Violette vuur negatieve energie omzet in positieve energie, zodat het Violette vuur een effectieve manier wordt om genezing te bewerkstelligen. Tegenwoordig ontdekken wij meer dan ooit tevoren dat ziekten hun oorsprong hebben in onze mentale, emotionele en spirituele gesteldheden. Het Violette Vuur kan een basis leggen voor genezing door transformatie van negatieve gedachten en gevoelens. 

- Als je ziel er klaar voor is, bijvoorbeeld om af te rekenen met een trauma uit een vorig leven zal je dit op de een of andere manier kenbaar worden gemaakt. Het is dan beter om het Violette Vuur te gebruiken om in vorige levens te kijken dan hypnotherapie aan te wenden. In een hypnotische regressie krijg je misschien allerlei soorten herinneringen en gedachten, waarvan sommigen niet eens van jezelf zijn. Deze zouden je in de war kunnen brengen, zodat je misschien ineens een andere koers zou gaan volgen. Wanneer je het Violette Vuur gebruikt weet je zeker dat God slechts datgene uit je verleden aan je kenbaar maakt dat je aankunt om te transmuteren. Let wel (JD): In sommige gevallen kan het juist goed zijn om bepaalde situaties nog eens door te leven door middel van hypnose. Vertrouw op je ziel, dan bewandel je altijd de voor jou juiste weg!


 

- Het Violette Vuur werkt in op onze aura en wel op de volgende vier (lagere) lichamen, door hun trillingssnelheid te veranderen: Het fysieke lichaam, dat wij kunnen zien en aanraken. Het emotionele of astrale lichaam dat onze emoties bevat. Het mentale lichaam waarin ons bewuste denken huist. Het etherische of geheugenlichaam, waarin de herinneringen opgeslagen liggen aan al onze vorige levens.   

- Optimale gezondheid wordt bereikt indien spirituele energie vrij door ons lichaam kan stromen. Als negatieve karmische substanties verharden, lijkt dit op het dichtslibben van de aderen in onze spirituele lichamen. Wanneer wij met deze negativiteit mee resoneren, zullen wij daar langzaam één mee worden, tenzij we er iets doen om de situatie te keren. Het Violette Vuur transmuteert alle negativiteit, waar die zich ook heeft vastgezet in het fysieke of spirituele lichaam; van kiemen tot zelfhaat tot en met fysieke virussen toe. Zij gooit deze stukjes zwarte substantie het lichaam uit en vernietigt ze. Negatieve energie wordt zo omgezet in positieve energie en aldus vindt herstel plaats van de oorspronkelijke zuiverheid. Ons lichaam is weer in staat om contact te maken met ons natuurlijke genezingsmechanisme.http://www.infotruecolours.nl/Magnetiseren.htmZelf zeg ik elke avond voor het slapen gaan De buis van licht, om bescherming
Liefs kayla knuf
Gelogd

lotuslove

 • Gast
Re: Violette Vuur
« Reactie #3 Gepost op: augustus 26, 2009, 05:53:02 pm »

Echt prachtig Kayla!
Bedankt voor het delen :)

Ik wil dit boek ook lezen, ik ga vd week ff op zoek in de bieb!
Trouwens Kayla, toen je pas met het Violette Vuur bezig was, heb jij toen ervaren dat er blokkades of 'restanten' van pijnlijke ervaringen uit 't verleden naar boven kwamen? Want het Violette Vuur ruimt toch als 't ware oud zeer op?
Gelogd

Kayla

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 33
 • Neem de mensen zoals ze zijn
  • Bekijk profiel
Re: Violette Vuur
« Reactie #4 Gepost op: mei 10, 2010, 07:34:23 pm »

 :)
Ik heb het boek gelezen en doe regelmatig de mantra's
wat ik heb ervaren is dat ik oude  zaken beter  kan begrijpen en ze
kan loslaten.

Citaat
Ik wil dit boek ook lezen,   

En heb je het gelezen lotuslove?
en indien wel heb jij speciale ervaringen gehad?

groetjes kayla
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.075 seconden met 22 queries.