Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: De Aardeveranderingen komen allen ten goede  (gelezen 5121 keer)

LPChip

 • Beheerder
 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 2.247
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
De Aardeveranderingen komen allen ten goede
« Gepost op: juli 15, 2009, 05:03:54 pm »

Mijn dierbaren, ik wil graag verdergaan met mijn gedachten over hoe je je het best kunt gedragen in deze laatste jaren van je huidige cyclus. Vele malen per dag, of je nu met je familie, vrienden of collegaís bent, kom je uitdagingen tegen. Er doen zich omstandigheden voor waarop je moet reageren, en dit vormt een maatstaf voor hoe ver je je spiritueel ontwikkeld hebt. De eerste overweging draait om het feit dat jullie allen Eťn zijn, daarom zou je anderen moeten behandelen zoals je dat ook met jezelf zou doen. Zie de potentie in iedereen om verlicht te worden, als ze ermee worstelen om hun ware zelf te herkennen, en geef hun tekortkomingen de ruimte. Het is ook noodzakelijk om te onthouden dat karma mensen in situaties plaatst voor hun ervaring, die hun begrip zal bevorderen en ze zal opliften.

Jullie die je op het pad van Licht bevinden, zijn bakens die schijnen in de duisternis. Je kunt de mensen om je heen positief beÔnvloeden, dat hoort erbij wanneer je probeert te leven als de beste uitdrukking van je Godzelf. God is Al Liefde zonder uitzondering, en alles wat leeft draagt het bewustzijn van God met zich mee. Als je je ontwikkelt, stijg je op naar een dusdanig niveau, dat je je eigen Christus Bewustzijn verwerft. De verhalen over Christus zijn nog steeds relevant, en geven je een model dat je kunt volgen. Er bestaat misschien geen volledige nauwkeurigheid over zijn leven, maar de boodschap is voor iedereen te begrijpen. Bemin uzelf, bemin uw naaste en breng een ander geen schade toe. Helaas resulteert het duister dat sommige mensen overspoelt, in precies het tegenovergestelde, en wordt de maatschappij bedorven door hun daden en woorden. Wees je eigen persoon, en probeer met heel je hart je Godzelf te zijn.

Er bestaat geen toverdrankje dat je zal opliften, en het vereist jouw toewijding en oplossingen om in Liefde en Licht te leven. Emoties zijn jullie manier om te reageren op situaties in het leven, maar je moet jezelf hoeden voor bovenmatige reacties als je met agressiviteit in aanraking komt. Kalmte komt met persoonlijke controle die je ego op zín plek houdt, en staat niet toe dat het je hogere begrip overvleugelt. Je kunt moeilijke situaties verzachten door simpelweg jezelf te zijn, in het centrum waar je je vrede vindt. Natuurlijk is het moeilijk om gewoonten te veranderen die je al je hele leven hebt, omdat je opgegroeid bent in een maatschappij die gelooft dat het maar weinig controle heeft over het ego. Dat is echter wel mogelijk, als je ernaar streeft om Eťn te worden met je hogere bewustzijn.

Als je je ertoe zet, kun je je houding ten opzichte van het leven veranderen, en voor velen zal dat zijn door hun vrouwelijke kant meer naar voren te brengen. Met name jullie mannen hebben geprobeerd om te leven naar het macho beeld dat op hen geprojecteerd werd, en vergaten de meer tedere kant van hun psyche. Het zijn de extremen van deze aard die ertoe leidden dat jullie een maatschappij ontwikkeld hebben die uit balans is. Gedurende vele jaren echter zijn er acties ondernomen om de balans te herstellen, en een aandeel van vrouwen in het zakenleven en de politiek heeft ze duidelijk toegestaan om een succesvolle plek naast de mannen in te nemen. Jullie moeten het belang van elkaars rol erkennen, en hoe de een de ander aanvult, dan zal uiteindelijk volledige gelijkheid ontstaan.

Onderlinge strijd is ook een gebied waar opmerkelijke veranderingen zullen plaatsvinden. In jullie verre verleden streden en vochten jullie om voedsel, water en beschutting. Later ging het ook om landen en mineralen, en zware oorlogen ontstonden uit de zoektocht naar rijkdom. Dat bevorderde de opbouw van enorme legers. Tot op de dag van vandaag is dat de drang van regeringen, vaak onder het mom van de bescherming van het volk. Oorlog is een lucratieve business geworden, en vele betrokken bedrijven laten zich door niets tegenhouden om ervoor te zorgen dat het doorgaat. Daardoor is rassendiscriminatie ontstaan, en haat bevorderd om een bruikbare vijand te creŽren. Als in plaats daarvan jullie leiders geÔnteresseerd waren om overal vrede te creŽren, zou er allang harmonie bestaan hebben tussen de landen. En niet alleen dat, maar de gigantische hoeveelheid geld en middelen die verspild worden aan oorlogen en alles wat nodig is om ze in stand te houden, zouden de armoede overwonnen hebben die wereldwijd bestaat. Ook zou er in plaats van het opzetten van de ene persoon tegen de ander om religieuze of politieke overtuigingen, tolerantie en acceptatie zijn van hun recht om in vrede te leven, en van vrije meningsuiting.

Dierbaren, nu jullie het einde van je tijd in deze cyclus van dualiteit naderen, weet dat er veel te doen is om de omstandigheden te creŽren die mensen samen zullen brengen. Echter, er zijn nu al geruime tijd zielen hun plek op Aarde aan het innemen om jullie te leiden naar een hoger doel in voorbereiding op de ascensie. Ze komen tot jullie vanuit de hogere dimensies, en nemen immense wijsheid met zich mee. Ze hebben moeite om zichzelf hoorbaar te maken, maar hun invloed komt langzaam maar zeker door en hun ideeŽn beginnen op te vallen. Er vindt een revolutie plaats nu jullie wakker worden voor wat er uit jullie naam gebeurd is. Uiteindelijk zullen jullie leiders gedwongen worden om naar jullie eisen te luisteren, omdat traditionele regeringsmethoden niet langer het volk dienen. Nieuwe mensen bewegen zich richting die machtsposities, maar deze keer weerspiegelen ze de wensen van de velen wier stemmen genegeerd werden.

Jij kunt helpen om de veranderingen verder te brengen door steun te betuigen aan degenen die duidelijk verlicht zijn, en het goede nieuws van de aankomende veranderingen te verspreiden, in plaats van de chaos en ellende die velen geloven dat de eindtijd zal brengen. Laat me heel duidelijk stellen dat de Aarde niet vernietigd zal worden, en er zullen geen massale sterfgevallen zijn die de bevolking decimeren. Hier komt de Galactische Federatie in beeld als jullie hoeders en beschermers, een verantwoordelijkheid die ze al vele duizenden jaren gehad hebben. Onze aanwezigheid is jullie verzekering dat er geen grote vernietiging plaatsvindt in jullie tijd, buiten wat Moeder Aarde noodzakelijk acht om de planeet schoon te wassen. We zijn hier om jullie veilig te zien ascenderen, met zo min mogelijk ongemak. Jullie zullen het beter begrijpen als de tijd bijna aangebroken is, en we door open contact met jullie kunnen praten over de plannen voor Aarde en haar overleving. Voor jullie als individuen is Ascensie al het onderwerp geweest van vele gesprekken, en jullie zouden zo langzamerhand een goed beeld moeten hebben van wat het met zich meebrengt.

Ik ben Ker-On van Venus, en moedig jullie allemaal aan om het Licht zoveel mogelijk te verspreiden. Jullie pogingen kunnen heel goed helpen om anderen te laten zien welke kant ze op moeten, en hoe meer er wakker worden, hoe sneller het proces van Ascensie door kan gaan. Wees je bewust van je potentie als hoog ontwikkelde zielen, en geef vrij van je liefde. Het is een geweldige tijd om op Aarde te zijn, en deel uit te maken van haar veranderingen die aan allen ten goede zullen komen. Wij zien jullie ware zelf, en houden van de ziel die doorschijnt.

Dank je Ker-On.

Mike Quinsey.
 
Bron: ET First Contact

Bron: Niburu
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!

Serenity

 • Gast
Re: De Aardeveranderingen komen allen ten goede
« Reactie #1 Gepost op: juli 16, 2009, 11:31:20 am »

Ok, misschien zie ik het over het hoofd, maar wat heeft dit met 2012 te maken?
2012 heeft naar mijns inziens zelfs niets met geloof te maken. Ik dacht dat 2012 met astrologische feiten te maken heeft en dat 21-12-2012 het moment is dat er in een nieuw era gestapt wordt van de Maya's.
« Laatst bewerkt op: juli 16, 2009, 12:38:33 pm door Serenity »
Gelogd

LPChip

 • Beheerder
 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 2.247
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
Re: De Aardeveranderingen komen allen ten goede
« Reactie #2 Gepost op: juli 16, 2009, 04:19:05 pm »

2012 staat voor de spirituele groei naar een nieuw bewustzijnsniveau, ook wel bekend als ascension. Dit stuk gaat over hoe je anderen kan helpen bij deze groei.
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.083 seconden met 22 queries.