Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Het Hiernamaals en ons doel op aarde  (gelezen 3220 keer)

LPChip

 • Beheerder
 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 1.819
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
Het Hiernamaals en ons doel op aarde
« Gepost op: juli 12, 2008, 10:17:38 pm »

Inleiding
De volgende tekst is mijn visie zoals ik denk dat het geheel in elkaar zit. Mocht jouw visie anders zijn, deel deze gerust.

Ontstaan van jezelf
Je zou misschien denken dat je leven begonnen is op het moment dat je geboren bent, maar dat is niet het geval. Ik durf niet te zeggen of je in het hiernamaals geschapen bent of dat je daar naartoe bent gegroeid. Wel weet ik dat we van daaruit naar aarde gekomen zijn.

Doel van op aarde zijn
Men denkt dat we op aarde leven om te leren, geld te verdienen en ons voort te planten. Dit zijn echter alleen hulpmiddelen die ons helpen voor de daadwerkelijke reden dat we op aarde zijn. De aarde is een grote leerschool waarin we leren wie en wat we zijn. Om dit te leren krijgen we te maken met levenslessen. Je leert een levensles door gebeurtenissen die plaatsvinden in je leven. Op diverse momenten in je leven wordt je geconfronteert met een probleem en dan moet je keuzes maken. Het gaat om de keuzes die je maakt en de uitkomst daarvan welke zullen bepalen of je je levensles zal leren. Natuurlijk is een keuze maken meer dan alleen ja/nee zeggen. Je moet daadwerkelijk handelen na de gemaakte keuze. Zelfs als het fout gaat. Een levensles gaat meestal één of meerdere keren fout. Wanneer je de levensles doorhebt en daardoor je keuze aanpast zodat het goed gaat, dan zul je ook je levensles leren. Een levensles kan voorkomen in de vorm van een taak. Dit betekend dat je geen keuze moet maken, maar gewoon een activiteit moet uitvoeren. Waarneer deze succesvol is uitgevoerd, is de taak volbracht, en daarmee de levensles geleerd.

Doodgaan
Sommige mensen zien doodgaan nog steeds als iets ergs. Dit is echter totaal niet het geval, want doodgaan is niets anders dan de aarde verlaten en terugkeren naar het hiernamaals. Je vraagt je misschien af, waarom gaan mensen dood op jonge leeftijd. Je zou verwachten dat mensen die sterven op jonge leeftijd, hun levensles niet hebben gehaald. Dit is echter niet waar. Er zijn meerdere mogelijkheiden voor sterven op jonge leeftijd.
 • De persoon in kwestie heeft al zijn levenslessen al gehaald omdat hij/zij slechts een taak had en vrijwillig naar aarde is gegaan om deze taak te volbrengen.
 • De persoon in kwestie is niet meer in staat om zijn/haar levensles te leren.
 • De persoon in kwestie tijdens of vlak na de geboorte het al heeft opgegeven, en terug wilde naar het hiernamaals.
 • De persoon in kwestie nog een keer op aarde wilde zijn om bijvoorbeeld nog een keer een bevalling mee te maken.
Sterven op jonge leeftijd kan te maken hebben met het helpen van een andere ziel die een levensles moet leren. Zo kan iemand dus incarneren zodat een ander persoon een trauma kan krijgen van een verloren kind. Dit kan maar hoef je van te voren niet te weten.

Het hiernamaals
Zodra je dood bent gegaan, zal je ziel zich loskoppelen van je lichaam en geest. Je ziel neemt de ervaringen en herinneringen mee van het leven naar het hiernamaals. In het hiernamaals kun je vervolgens je ervaringen van dit leven samen met ervaringen van vorige levens op een rij leggen om te kijken hoe ver je bent en of je al je levenslessen gehaald hebt. Het kan dus voorkomen dat je je levenslessen niet gehaald hebt.

Begincriteria
Wanneer je in het hiernamaals toe bent aan je volgende leven, dan kun je deze van te voren inzien. Je weet dus van te voren welke levensles(sen) je mag gaan leren op aarde. Omdat je (zeker in het begin) veel levenslessen hebt, bepaal je van te voren welke levenslessen je wil gaan leren (dit kan een niet-gehaalde eerdere levensles zijn). Omdat je deze wil halen, bepaal je van te voren wie je ouders zijn, en hoe je heet. Je kiest dus je ouders uit. De reden hiervoor is vanwege de eigenschappen die je ouders hebben zodat je deze genetisch kan erven. Daarnaast telt ook de omgeving waar deze ouders wonen mee in je keuze. Als je bijvoorbeeld weet dat de volgende levensles met welvaart te maken heeft, dan ga geen ouders uit een 3e wereldland kiezen. Je kan aan de hand van je keuze zelfs zien welke hoe je jeugd ongeveer zal verlopen. Als je instabiele of drukke ouders kiest, dan weet je ook dat je daardoor een moeilijke jeugd kan krijgen. Het kan ook zijn, dat je op een andere manier ervoor kiest om je jeugd moeilijker te maken. Denk hierbij aan geboren worden met een afwijking waarvoor bijvoorbeeld een medische ingreep noodzakelijk is.

Ik schreef ook dat je je eigen naam kan kiezen. Dat je dit kan is niet voor niets. Je kan op internet veel boekjes vinden met wat je naam betekend. Dit is omdat je naam een omschrijving is voor bepaalde karaktereigenschappen die je zal bezitten als je met deze naam incarneert. Door deze keuzes te maken kun je een scenario maken waarmee je zal proberen je levenslessen te halen.

Na je geboorte
Wanneer je incarneert, zul je niet meer weten wat je levenslessen zijn. Dit is expres gedaan omdat je anders je levenslessen niet goed zou kunnen leren. Het gaat juist om het maken van keuzes, en leren van de foute keuzes.

Halen van al je levenslessen
Wanneer je al je levenslessen gehaald hebt, hoef je niet meer terug te komen op aarde. Je bent dan zo ver dat je een engel kan worden, en daarmee groter groeien in het hiernamaals.
« Laatst bewerkt op: augustus 13, 2008, 04:25:12 pm door LPChip »
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.071 seconden met 23 queries.