Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: De komende gebeurtenissen zijn van Galactische proporties  (gelezen 2983 keer)

LPChip

  • Beheerder
  • Lid
  • Offline Offline
  • Berichten: 2.240
  • Wat kan het leven toch mooi zijn.
    • Bekijk profiel
De komende gebeurtenissen zijn van Galactische proporties
« Gepost op: juli 14, 2009, 05:22:31 pm »

Als we eindelijk naar de Aarde komen, zal dat een waarlijk verlichtende tijd zijn, omdat er zoveel is dat we aan jullie kunnen geven. De vragen die onbeantwoord gebleven zijn, zullen naar waarheid en volledig afgehandeld worden, en jullie zullen niet langer illusies hebben over jullie werkelijkheid. Jullie hebben in een droom geleefd, hoewel het voor sommigen een nachtmerrie was. Maar dat komt bijna ten einde, omdat jullie uitstijgen boven de duistere mist die jullie Licht versluiert, en daarmee komt de waarheid geleidelijk naar de oppervlakte. Echter, de meesten van jullie hebben nog steeds een vervormd beeld van je verleden, dat een toneelstuk van vele actes geweest is dat minutieus geschreven is door de Mensheid als een geheel. Jullie zijn van ťťn toneelstuk naar een ander gegaan in een serie van ervaringen die je geleid heeft tot deze tijd, waar jullie de kans geboden wordt om de dualiteit te beŽindigen en het laatste gordijn naar beneden te trekken. Normaal gesproken is dat het moment waarop de acteurs het applaus in ontvangst nemen, dat een maatstaf is voor hoe goed ze het gedaan hebben. Dierbaren, jullie hebben je rol als Mensen die dualiteit ervaren nog niet helemaal afgerond, maar het applaus begint nu al op te klinken.
 
Jullie zijn extreem succesvol geweest in het overwinnen van de uitdagingen die aan jullie gepresenteerd werden. Net als acteurs die van het ene naar het andere toneelstuk gaan, zijn jullie je al aan het voorbereiden op de volgende stukken. Jullie hebben het script gelezen en goedgekeurd, en het is behoorlijk anders dan het stuk waarin je nu speelt. De oude karakters zijn niet meer dan namen in het programma van het leven, en zodra ze hun nieuwe kostuums aantrekken, worden ze ťťn met hun nieuwe rollen. Als je het leven op deze manier kunt zien, zal het helpen om je hechting los te laten aan datgene wat je niet langer van dienst is. Je kunt de oude uitgesleten wegen achter je laten, en de nieuwe werelden binnengaan die gebouwd zijn op Liefde en Licht. De veranderingen zullen drastisch zijn en je naar niveaus tillen die je verwachtingen ver overtreffen.
 
Laat de energieŽn los die je toegestaan hebt om aan je vastgehecht te zitten gedurende je vele levens op Aarde. Je hebt ze lang met je meegedragen, maar nu vervalt hun invloed, omdat je je meer naar het Licht beweegt. Kijk naar waar je bent op je pad van evolutie, en beslis waar je precies naartoe wilt daar vandaan. De keuze is aan jou, en hoe meer je visualiseert wat het is, zul je de hogere energieŽn aantrekken die het tot stand brengen. Ga in een rustige omgeving zitten, en vraag jezelf af wat je van het leven wilt, en je zult de antwoorden vanuit je Hogere Zelf aantrekken. Als je besluit wat het is, onthoud dan dat materiŽle bezittingen geen waarde hebben, omdat jullie zielen zijn die zich ontwikkelen, en die de macht zullen hebben om exact datgene te creŽren wat je nodig hebt. We weten dat het voor sommigen moeilijk zal zijn om de dingen los te laten waar je hard voor gewerkt hebt, maar rijkdom is iets eigenaardigs dat bij de lagere dimensies hoort. Als de Mensheid zijn spirituele rijkdom leert te delen, dan zul je zien dat in alle andere behoeften wordt voorzien.
 
We proberen heel hard om jullie te helpen zien wat er voor je ligt, want als je een visioen kunt creŽren van wat dat voor je betekent, en ernaartoe kunt werken, zullen veel van je problemen opgelost worden. Heb er vertrouwen in dat de Schepper wenst dat je alles krijgt wat je nodig hebt, door je verheffing naar de hogere dimensies, waar ze werkelijkheid kunnen worden. Van binnen weet je dat dit waar is, omdat je al eerder zo geweest bent. Ascensie is het pad dat zich voor je opent, en is het spoor van de vrijheid dat je losmaakt van de lagere vibraties, om de vruchten van je succes om Licht Wezens te worden, te proeven en ervan te genieten.
 
Het zou geweldig zijn als velen van jullie hun blik op Ascensie richten, omdat het een heel natuurlijke ontwikkeling is in de loop van je evolutie, en verwelkomd moet worden. Het zal je compleet opliften naar de hogere vibraties, waar de beproevingen van de dualiteit niet bestaan. Waar je leven verbeterd wordt door de prachtige kleuren, en de harmonie van alle levensvormen die samen voor elkaar bestaan. Natuurlijk heb je je momenten van geluk op Aarde, maar die duren meestal maar kort in vergelijking met de permanente status van de hogere realiteit. Misschien is het beste van alles, vanuit een persoonlijk standpunt bekeken, dat je verandert naar een perfect lichaam dat samengesteld is uit kristallijne cellen. Een lichaam dat niet aangetast wordt door ziekte of kwalen zoals je die op Aarde ervaart. Ook ouder worden is niet langer een punt, omdat je een jonge en volwassen vorm zo lang houdt als je wenst.
 
Als een Venusiaan en met de komst van Ascensie, beweeg ik mij ook met mijn planeet Venus, hoewel die zich op dit moment in een hogere dimensie bevindt dan jullie. Zelfs nu het op een hoger niveau vibreert, lijkt het meer op de nieuwe Aarde waarmee jullie zullen ascenderen. Het is een paradijs vergeleken met wat jullie nu hebben, en als jullie maar een glimp zouden opvangen van wat dat betekent, zouden jullie geen aarzeling kennen om de blik op Ascensie te richten. Het grote spel dat jullie op Aarde spelen, loopt op zín eind, en dat zal een heuglijke ervaring worden voor iedereen die erbij betrokken is. Ja, zelfs degenen die in je huidige dimensie willen blijven, zullen ervan verzekerd zijn dat dat voor hen door zal gaan. Echter, de keus brengt een scheiding die onvermijdelijk is, en jullie paden zullen verder uit elkaar komen te liggen, omdat degenen die er klaar voor zijn, nu verder moeten. Dus je ziet dat de gebeurtenissen die eraan komen, zich niet alleen tot de Aarde beperken, maar feitelijk van Galactische proporties zijn. Jullie zijn niet van de Aarde, omdat jullie echte thuis ergens anders is, en jullie ware families zullen op een zeker moment weer bij jullie komen. Sommigen van jullie zullen ongeacht de gebeurtenissen willen terugkeren naar hun thuisplaneet, terwijl anderen bij ons zullen blijven en mee zullen doen aan onze missies.
 
Wij kunnen naar de uiterste grens van het heelal reizen als dat nodig is, en interdimensionaal reizen maken dat mogelijk in hele korte tijd. Wij kunnen zo lang als vele van jullie levens aan boord van onze schepen verblijven, omdat wij niet ouder worden en ons huidige lichaam voor zoín 1000 jaar kunnen behouden, als dat nodig is. Het klinkt misschien gek, maar de moederschepen in de Galactische Federatie zijn echt als drijvende steden in de Ruimte. Ze voorzien in al onze behoeften, en we komen aan niets tekort. Wat jullie als werk zouden beschouwen is een genoegen, en geenszins afmattend zoals vele van jullie banen zijn. We hebben ruim de tijd voor persoonlijke interesses, en wat jullie vermaak zouden noemen. Echter, op geen enkele manier bevordert het oorlog of soortgelijke negatieve zaken, aangezien niets van een lagere vibratie een plek heeft bij ons. Jullie interesses zullen zeker veranderen, gezien het feit dat wij technologieŽn hebben die het je bijvoorbeeld mogelijk maken om leven op andere planeten te bestuderen. Je zou het in holografische beelden zien terwijl het op dat moment daadwerkelijk plaatsvond. Je kon de Zonnen en hun planeten bestuderen op dezelfde manier, en ze zouden bij wijze van spreken zo naar je toe gebracht worden. Je houdt misschien van kunst en muziek, en zou zo met Mozart kunnen praten en zijn muziek kunnen bespreken om jouw interesses na te volgen. Het leven zal zo anders zijn, en het allerbelangrijkst, de Liefde en het Licht zullen erin wederkeren.
 
Dank je Ker-On.

Bron: Niburu
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.073 seconden met 22 queries.