Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Help me alsjebieft  (gelezen 6407 keer)

Honesty

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 69
  • Bekijk profiel
Help me alsjebieft
« Gepost op: juni 09, 2009, 11:39:00 am »

Ik ben een beetje ten einde raad, ik ben ff hier niet geweest om dingen op een rijtje te zetten, maar ik kom er niet meer uit.

Ik droom dingen die uitkomen, afschuwelijke dromen, ik denk aan mensen waar ik nooit aan denk en hun overkomen nare dingen, ik voel andere emoties van mensen zo heftig, dit had ik voorheen ook wel een beetje, maar het loopt nu uit de hand.

Wie kan mij helpen hiermee om te gaan, helpen om me hiervoor af te sluiten, of helpen om anderen te helpen, ik weet het ff niet meer.

Als ik op bed lig dan volgen razendsnel beelden van mensen en hun gedachten op, ik kan er niet meer tegen, ik droom een tijd geleden over een jongen die verdronken is op een bepaalde plek, die nacht is hij verdwenen en 2 maanden later gevonden op die plek, zo heb ik deze week ook gedroomd over een ander drama precies op dat tijdstip (ik ging omdat ik me plots moe voelde rond 5 uur slapen) en in die droom voelde het niet goed, ik word wakker en ik ken die mensen niet eens en weer met details over het huis en het komt gewoon uit.

Sorry ben een beetje warrig misschien, maar ik kom er even niet zo goed uit en heb zoveel te vertellen wat ik voel en meemaak....

Maris
Gelogd

Honesty

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 69
  • Bekijk profiel
Re: Help me alsjebieft
« Reactie #1 Gepost op: juni 09, 2009, 12:18:41 pm »

Nog een aanvulling, ik voel tegenwoordig oook pijnen van anderen zonder dat ik op dat moment weet waar ze last van hebben, ook zie ik flashbacks of beelden van gedachten die niet of wel van mij zijn, van een bepaalde plek.

Lijkt wel of ik zo overstroomd wordt met emoties en gevoelens, daarbij neem ik die emoties over en dat vind ik vervelend, want ik heb ook nog 3 kinderen die ik graag rustig wil opvoeden.
Gelogd

Honesty

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 69
  • Bekijk profiel
Re: Help me alsjebieft
« Reactie #2 Gepost op: juni 09, 2009, 12:34:05 pm »

Heb dit topic ook op een ander forum gezet, omdat ik graag meerdere visies van mensen wil hebben hoe ik hier mee kan omgaan, voel me zo desperate nu....
Gelogd

LPChip

 • Beheerder
 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 2.082
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
Re: Help me alsjebieft
« Reactie #3 Gepost op: juni 09, 2009, 12:42:49 pm »

Het eerste wat ik binnenkrijg, is dat een edelsteen je kan helpen. Welke weet ik echter niet. Ga eens langs bij een winkel die ze verkopen, want ik heb het gevoel dat je niet meer in balans bent.
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!

Honesty

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 69
  • Bekijk profiel
Re: Help me alsjebieft
« Reactie #4 Gepost op: juni 09, 2009, 12:47:11 pm »

Dank je voor je reactie, ik heb een paarse steen en mijn zoontje van 6 zei eergister nog, mam je moet je steen weer dragen, want ik heb hem al een tijdje niet meer omgehad.

Ik ga als eerste nu even die steen tevoorschijn toveren en even opladen. Ben inderdaad niet meer in balans, dat voel ik zelf ook en niet te zuinig, het lijkt of alles 100 keer harder binnenklapt bij me en ik kan er niet meer mee omgaan zodat ik erg ongeduldig reageer naar mijn kinderen.

Maar het ergste vind ik nog de dromen.....  :'(
Gelogd

Kayla

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 33
 • Neem de mensen zoals ze zijn
  • Bekijk profiel
Re: Help me alsjebieft
« Reactie #5 Gepost op: juni 09, 2009, 02:02:11 pm »

 :o

Dit is voor je natuurlijk niet zo prettig
en kan geloven dat het je erg anstig en uit balans bent.
Het gaat te snel voor je.
Het is natuurlijk niet gemakkelijk om zo maar te zeggen wat je kan gaan doen.
Wat nooit kwaad kan is je voor je naar bed gaat,
je af te schermen en om hulp vragen voor de zaken waar je nog niet helemaal klaar voor bent.

Dit heb ik gevonden op internet

Afsluiten voor energie van anderen of voor ongewenste paranormale ervaringen

Dit bestaat eigenlijk uit twee gedeeltes. De eerste is de grote afsluitingstechniek, de tweede is bedoelt om even snel extra af te sluiten. Begin altijd met de eerste techniek en houdt het bij met de korte techniek indien dit nodig blijkt te zijn, maar vergeet niet om ook regelmatig de uitgebreide techniek toe te passen.

Ga rustig zitten en zet beiden voeten op de grond. Het beste kunnen, net als bij het aarden, de voeten bloot zijn. Sluit dit keer zeker de ogen. Adem eerst uit. Adem dan diep in via de buik en trek het op tot aan de borst, Houdt dit even vast, zonder het vast te zetten, en adem dan uit. Las een korte adempauze in en herhaal deze oefening nog twee keer. Adem dan rustig verder op uw eigen tempo. Visualiseer nu de zon boven je hoofd en laat de energie via je kruin door je heen stromen. Probeer de energie te voelen. Probeer dan te aarden door bijvoorbeeld wortels uit je voeten te laten groeien die ver de aarde in gaan.

Houdt nu beide handen ongeveer 10 cm voor je keel(chakra) met de armen parallel aan de grond. Leg de handen op elkaar. Ga nu met beide handen over het hoofd tot in de nek. Maak als het ware een soort helm. Herhaal dit 3 keer. Breng nu de gesloten handen tot op ca. 10 cm voor de maagstreek (zonnevlecht. Breng de handen vervolgens op dezelfde hoogte naar achter op je rug, waarbij de handen elkaar aan moeten raken. Herhaal ook dit weer 3 keer. Als je rechtshandig bent, houdt dan vervolgens je handen voor je maagstreek (zonnevlecht), waarbij je rechterhand aan de binnenzijde is. Leg opnieuw de handen op elkaar en met je rechterhand een draaiende beweging met de klok mee, gezien alsof de klok op je buik staat, dus van rechts naar links. Ben je linkshandig, dan ligt je rechterhand boven en draai met je linkerhand tegen de klok in, gezien alsof de klok op je buik staat, dus van links naar rechts. Herhaal deze oefening totdat je een tintelend gevoel in je maagstreek krijgt of stop na tien keer als je niets voelt.

Plaats nu met je gedachten paarse vlammen om je heen, die tot ver boven je hoofd reiken. Daarom heen plaats je in gedachten wit licht. Dat witte licht trek je in gedachten helemaal om jezelf heen en knoopt het als het ware van boven dicht. Daarna laat je het licht tot ver buiten jezelf uitstralen. Je bent nu goed afgesloten voor de invloeden en energieën van anderen. Als deze afsluiting even zwakker lijkt te worden, hoed je in gedachten alleen maar even wit licht om jezelf heen te trekken en het weer dicht te knopen boven je hoofd. Je afsluiting wordt dan weer even versterkt, en soms is dat gewoon even nodig. Maak desnoods even de draaiende bewegingen met je handen, alvorens je jezelf met het witte licht afsluit.

Om jezelf af te sluiten voor ongewenste paranormale invloeden ga je hetzelfde te werk, maar maak je daarbij tevens je gedachten compleet leeg. Iedere keer als er toch iets binnen lijkt te komen, maak je jouw gedachten opnieuw helemaal leeg en herhaal je de oefening. Het volstaat meestal om de korte oefening te doen in gevallen waarbij er toch iets naar binnen dreigt te komen.   

Mocht het niet in één keer lukken, weet dan dat ook hier weer oefening kunst baart. We wensen je veel succes!
http://www.starmanproductions.nl/specials/newagespecial30.html

Ik hoop dat je hier iets aan hebt  hopelijk houd je ons op de hoogte

Liefs kayla knuffffffffff :o
 
Gelogd

wouw

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 176
  • Bekijk profiel
Re: Help me alsjebieft
« Reactie #6 Gepost op: juni 09, 2009, 04:21:31 pm »

Wouw wat heftig,

Misschien helpt het als je jezelf wat meer aard??
Gelogd

lotuslove

 • Gast
Re: Help me alsjebieft
« Reactie #7 Gepost op: juni 17, 2009, 09:27:23 am »

Hey Honesty, gaat 't al wat beter?
Als je een steen gaat dragen zou Labradoriet ook een goede steen zijn, die beschermt je aura.
Lees maar: http://www.edelstenenenmineralen.nl/labradoriet.html

Aarden helpt ook zoals wouw zegt.
Wat ook helpt is om jezelf telkens in een bol van licht te zetten, en tegen jezelf te zeggen dat je alleen het goede toelaat en dat negatieve invloeden worden teruggezonden naar de zender. Ook douchen voordat je gaat slapen, douchen helpt om je aura te reinigen. Dat is wat ik meestal doe maar het werkt bij iedereen natuurlijk anders.
En ik ervaar 't ook niet zo heftig als jij dat voelt als ik je verhaal zo lees.

Ik hoop dat je je intussen wat beter voelt :)
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.11 seconden met 23 queries.