Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Help, Ik ga te snel! Daarom een oefening.  (gelezen 3310 keer)

LPChip

  • Beheerder
  • Lid
  • Offline Offline
  • Berichten: 2.240
  • Wat kan het leven toch mooi zijn.
    • Bekijk profiel
Help, Ik ga te snel! Daarom een oefening.
« Gepost op: maart 22, 2009, 10:35:06 am »

De afgelopen tijd ben ik in een fase terecht gekomen waarin ik te snel ging. Ik merkte dit doordat ik anders was dan anders. Ik ging zelfs in het verkeer dingen doen die ik normaal niet doe, zoals bumperkleven en weet ik het wat. Ik kon de rust niet bewaren en was ongeduldig.

En als klap op de vuurpijl, ik heb nog geen snelheidsbekeuringen gekregen, maar nu zelfs 2. (niet omdat ik nooit te hard rijd hoor, want dat doe ik wel :P, maar omdat ik niet gevaarlijk rijd normaal gesproken. Ik begon dus door m'n gehaastheid gevaarlijker te rijden.

Ik merkte dit ook, maar wist niet wat ik eraan kon doen. Ik kreeg ook dromen die me dit vertelden. Ik reed in een auto die niet kon remmen. Ik reed heel langzaam, maar de rem wijgerde gewoon. Dit betekend dat je te snel gaat, en je gas moet terugnemen.

Afijn, tot die conclusie was ik al gekomen, maar hoe!!!

Ik weet nu de oplossing, en daarom vertel ik graag de oefening die ik geleerd heb.

Oefening
Voordat je de oefeningi gaat uitvoeren, lees eerst helemaal de oefening, en doe hem dan pas. Hij is niet moeilijk, maar het laatste stukje is wel belangrijk.

Kijk vanuit je hogere zelf naar je aardse zelf. Ik kies hiervoor een stilstaand beeld. Houd wat ruimte tussen jullie in. Plaats nu een mooie roos tussen jullie in. Bewonder deze roos, en zie de magische krachten van deze roos ervan af vonkelen. Zie hoe mooi dit is, en geniet er even van. Kijk even naar dit mooie moment en je voelt je rustig worden. Als je denkt dat je rustig genoeg bent, pak de roos dan op en berg deze veilig op. Deze roos is immers van jou en helpt jou verder. Wat ikzelf doe is inbeelden dat ik de roos op pak en in mijn hogere zelf breng om deze op te bergen, zodat hij binnen mij is.

Mocht je niet kunnen visualiseren hoe mooi en magisch de roos is, doe dan het volgende: Zodra je de roos tussen jouw hogere zelf en je aardse zelf hebt geplaatst, trek een lijn van energie vanaf de roos naar de linkerkant langs je heen, en daarna vanaf de roos naar de rechterkant langs je heen. Pak daarna de roos op en berg deze op.
« Laatst bewerkt op: maart 22, 2009, 10:43:34 am door LPChip »
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.062 seconden met 22 queries.