Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Je weet wanneer je op het juiste pad bent.  (gelezen 2536 keer)

WhiTeAnGeL

  • Lid
  • Offline Offline
  • Berichten: 410
    • Bekijk profiel
Je weet wanneer je op het juiste pad bent.
« Gepost op: februari 18, 2009, 01:42:23 pm »

Je weet wanneer je op het juiste pad bent.
Deuren open zich voor je, mensen verschijnen, er is een samenloop van omstandigheden. Je energie lijkt moeiteloos te stromen alles lijkt vanzelf te gaan. Het voelt goed het voelt fijn en mooi.

Als je niet op de weg bent van je hogere zelf, dan lijkt het of je met lood in je schoenen loopt en alsof niets werkt. Alles zit tegen, je loopt steeds tegen dingen aan die niet lijken te lukken. Je energie verminderd heel erg, je bent erg moe.

Als je je pad volgt en je energie stroomt, dan verloopt je leven meestal gemakkelijk en goed. Dit betekent niet dat je geen hindernissen zult tegenkomen. De uitdaging voor jou is om erachter te komen of hindernissen betekenen dat je je pad misschien moet herzien en misschien een ander moet zoeken, of dat ze er zijn om eigenschappen als bijv doorzettingsvermogen en geduld te ontwikkelen.

Een manier om je te vertellen of een tegenslag slechts een deel van je groeiproces is of dat je een ander pad moet zien te vinden is te kijken naar wat je wilt bereiken. Als je een gevoel van vreugde voelt van wat je wilt bereiken en het pad waar je op bent, voelt de obstakel niet als iets heel ergs, en zie je een kans om erdoor heen te komen.
Als je je blijft richten op wat je wilt bereiken en op gepaste wijze in actie komt, zal het obstakel waarschijnlijk vanzelf verdwijnen.
Als het bezig zijn met het probleem een grote strijd is, dan wil dat waarschijnlijk zeggen dat er een betere manier is om je doel te bereiken.

Vaak leiden die omstandigheden die jij als een hindernis ziet, je in een andere richting, die ook beter blijkt te zijn.
Hindernissen kunnen er ook zijn om je te beschermen, om je te behoeden voor voortijdige acties, of om je aandacht te richten op iets wat je ontgaan was.


Gedeeltelijk uit het boek Overvloed van Sanaya Roman
Gelogd
Om mij heen heeft God gezegd zijn de Engelen van Israel. Links van mij is Michael en rechts is Gabriel, voor mij is Uriel en achter mij Rafael, boven mij Gods aangezicht en liefde om mij heen.

lotuslove

  • Gast
Re: Je weet wanneer je op het juiste pad bent.
« Reactie #1 Gepost op: februari 20, 2009, 01:26:14 pm »

Ik geloof heel erg in die toevalligheden, ik maak ze vaak mee in 't werk wat ik doe. Ik werk als freelancer (fulltime) en ik heb wel 's momenten als ik aan 't einde van een paar opdrachten kom dat ik denk: 'sh*t, ik heb geen opdrachten meer, hoe ga ik de komende maanden m'n geld verdienen? Moet ik misschien toch maar een bijbaan erbij nemen om in ieder geval verzekerd te zijn van een vast inkomen?'
Altijd als er lichte momenten van paniek bij me opkomen, verandering ik m'n instelling en probeer ik positief te denken. Zodra ik dat doe (m'n instelling veranderen) komen er nieuwe opdrachten binnen! Dit is al meer dan 5x gebeurd. Je weet dus inderdaad wanneer je op het juiste pad bent :D
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.033 seconden met 22 queries.