Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Automatisch schrift of pendel  (gelezen 1347 keer)

Aluco

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 30
  • Bekijk profiel
Automatisch schrift of pendel
« Gepost op: februari 19, 2023, 03:01:10 pm »

Hoe meer ik open sta hoe meer ik mij ontwikkel. Zo kwam er met de pendel op 27 januari dat er 15 februari iets zou gebeuren en dat kwam later ook door met automatisch schrift. Tot mijn verbazing kwam het ook uit... Het rare is er komt steeds een naam mee door maar ik persoonlijk niks mee heb. Klopt dit dan wel
En ik kreeg te horen dat dit alleen maar uit is gekomen omdat ik heb opgeschreven en daarmee het gemanifesteerd zou hebben. Mijn gevoel zegt anders maar het brengt weer twijfel dan. Kan ik op mijn eigen ingeving vertrouwen. En wat is nu beter het schrift of mijn pendel?
Gelogd

LPChip

 • Beheerder
 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 2.240
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
Re: Automatisch schrift of pendel
« Reactie #1 Gepost op: februari 19, 2023, 04:09:55 pm »

Allebei is het eenzelfde vorm van communicatie, waarbij een pendel alleen simpele antwoorden geeft, en automatisch schrift verder kan gaan.

Beide manieren komen meestal via je gidsen, maar het is mogelijk dat andere entiteiten je dingen doorgeven. Je gidsen liegen meestal niet, tenzij ze je iets proberen te laten doen, en een leugen je dat laat doen. Andere entiteiten kunnen bewust wel liegen.

Het belangrijkste bij communicatie met de andere kant is je gevoel te gebruiken. Elke communicatie zendt ook intentie mee, en deze intentie kan positief of negatief geladen zijn, wat resulteert in een positief of negatief gevoel. Een communicatie die niet goed voelt, is ook vaak niet goed. Dat kan zijn dat het een negatief bericht is, maar het kan ook zijn dat er een negatieve intentie achter zit. Jou iets laten doen dat niet zuiver is.

Wanneer je op dit gevoel kan vertrouwen, zul je ook veel beter in staat zijn dieper te voelen bij elke communicatie. Zo zul je gaan herkennen of je het bericht krijgt van iemand van wie je vaker een bericht krijgt (jouw gids bijvoorbeeld) of dat het om iemand anders gaat.

Je gidsen vragen mij om niet in te gaan over het steeds meekomen van die naam. Dit is onderdeel van het groeiproces en je bent zelf in staat om de betekenis van deze naam in het geheel te plaatsen zodra je verder komt.

Voor nu is het belangrijk om je gevoel zo veel mogelijk te betrekken bij alles. Niet alleen achteraf, maar nog meer tijdens de communicatie.

Liefs,
LPChip
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!

Aluco

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 30
  • Bekijk profiel
Re: Automatisch schrift of pendel
« Reactie #2 Gepost op: februari 19, 2023, 07:48:37 pm »

Ik weet dat hij niet mijn gids is maar hij komt steeds sterk door en stelt me erg gerust telkens. Ik ervaar veel onrust de laatste weken door het ontwaken en het tz proces. En jij op dat laatste komt JW dan sterk door van Rustaaggg het komt goed! Ook kwam het bericht van 15 februari van hem en heeft hij zelfs wat gedaan om het mogelijk te maken. Daarnaast zie ik dingen en voel ik dingen waar m'n ego nog wel eens roept dat kan niet maar er toch snel bevestiging is dat het wel zo is. Zoals vanavond dat ik wat in de wolken zag lopen en waar ik zoiets had dat kan niet, riepen m'n kinderen verbaasd " papa wij zien dat ook " tja.... En dan dingen vooruit kunnen weten...Al met al is het wel pittig soms, maar ben ik ben ik blij met de geruststelling van m'n gidsen en JW.
Bedankt voor je antwoord LP Chip groetjes Aluco 👋👋
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.058 seconden met 23 queries.