Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Tweelingziel, Straal of vlam  (gelezen 1539 keer)

Miniou82

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 5
  • Bekijk profiel
Tweelingziel, Straal of vlam
« Gepost op: mei 07, 2022, 12:31:58 pm »

Goedemiddag,

Hoe kom je er achter of je een tweelingziel (straal of vlam) voor elkaar bent.

Onze relatie is echt een jojo.. Zo geweldig en heerlijk en ineens de volgende dag erge ruzie. Beide zijn wij best rustige personen, heel relaxt en staan we voor iedereen klaar. Graag helpen we andere mensen om ons heen met advies of geven we een luistert oor. Waarom kunnen we dat zelf niet bij elkaar. We snappen er niks van.

Ik vond een tekst wat u schreef:
"Sterker nog, relaties met tweelingzielen zijn eerder uitzondering dan bevestiging. Wel kan dit een super hechte vriendschapworden, maar een relatie is vaak heel moeilijk omdat je tweelingziel je op elk front zal confronteren met wie je bent. Het doel is om groter te groeien tot je voor jezelf bent wie je echt wil zijn. In sommige gevallen is zo'n ontmoeting zo confronterend dat het na vele ups en downs uit elkaar gaat.

Liefs,
LPChip"

Kent u of iemand anders een begeleider hierin. We willen elkaar niet kwijt, maar we trekken het jojo gedoe ook niet meer. We gaan nu 3 jaar met elkaar, maar kennen elkaar van de middelbare school. Een hele tijd elkaar niet gezien en toen we elkaar weer tegen kwamen, toen wisten we het: ik voel me thuis bij hem. Het voelde echt als thuiskomen. Ik zag het aan zijn ogen en hij zag het aan mijn lippen en de manier hoe ik praat. Af en toe een klein slisje. Hij herkende het, maar kon niet plaatsen waarvan. We dachten van school...maar het is meer... volgens mij kennen we elkaar echt al heeeeel lang.... We hebben echt hulp nodig, want er is echt meer tussen ons...samen bepaalde gaven lijkt wel...

Alvast bedankt voor meedenken.
Groetjes van Manon
Gelogd

LPChip

 • Beheerder
 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 2.238
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
Re: Tweelingziel, Straal of vlam
« Reactie #1 Gepost op: mei 07, 2022, 12:44:53 pm »

Hoi Manon,

Welkom op Armina.

Jullie relatie gaat inderdaad een stuk verder dan 3D aarde. Jullie voelen elkaar intern ook en dit zorgt ervoor dat als de ene persoon uit balans is, de ander automatisch ook uit balans getrokken wordt. Dit zorgt er weer voor dat de ene nog meer uit balans gaat en daarmee creŽer je dus een versterkend effect. De een zit niet lekker in z'n vel, waardoor de ander ook automatisch anders handelt dan normaal. Dit zorgt ervoor dat iets snel kan  ontvlammen, en dat is waar jullie dus last van hebben.

De enige manier om ervoor te zorgen dat dit beter gaat is door goed te herkennen wanneer iemand uit balans is, en dan dit naar de ander te communiceren. Geef elkaar dan de ruimte en verwacht niets van de ander. Je kan de ander niet terug in balans brengen omdat dit jouzelf eerder uit balans brengt dan dat je de ander helpt. Door elkaar de ruimte te geven op deze momenten komt de ander sneller in balans.

Ik hoop dat je hier wat mee kan.

Liefs,
LPChip
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!

Miniou82

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 5
  • Bekijk profiel
Re: Tweelingziel, Straal of vlam
« Reactie #2 Gepost op: mei 07, 2022, 02:42:21 pm »

Goedemiddag LP Chip,

Bedankt voor uw snelle reactie. Het vervelende is, wat u ook heeft geschreven...we weten dit. We hebben zelfs op papier gezet hoe dit aan te pakken. Ik ben het vooral die ineens een mega terug val heeft. Niet meer kan herinneren wat we hebben afgesproken. Het rare is; gisteren ben ik onwijs uit mijn dak gegaan (ik ben een rustig persoon en heb een hekel aan geschreeuw). Ik weet dat ik wel boos was, maar ook mijn kinderen en een nichtje (en wat buren) hebben mijn ontploffing gehoord. Mijn partner heeft nu heel veel familie problemen (ruzies ivm erfenis en familie die akelig tegen hem doet, terwijl hij zo lief en zorgzaam voor iedereen is) en hij moet z'n hoofd er echt bij houden. Hij heeft mij nu heel erg nodig. En dat weet ik. Ik snap mijn ontploffing ook niet. Hij is nu helemaal van slag en ik kan wel elke keer schuilen achter dat ik niet mezelf ben en het waarschijnlijk met tweelingzielen te maken heeft, maar eens houdt het op. Vanmorgen was ik het trouwens vergeten dat ik zo erg tekeer ben gegaan. Kan het zijn dat ik psychisch iets heb of dat er "iemand" in mij kroop. Hij heeft nl verschillende "persoonlijkheden" bij mij opgemerkt. Vooral in de nacht. Tijdens het intiem zijn was ik sws 2 andere vrouwen. Ik weet dit echt niet meer. Ik kan er helemaal niks meer. Hij vond het toen geweldig, want ik had ineens een andere kant wat hem wel beviel :-) Wie waren dit? Hoe kan dit. Heeft dit met tweelingzielen te maken??

Dit is sinds eind januari 2022. Van nature ben ik een nuchtere meid. Wel een vreselijke scheiding achter de rug en iets emotioneler...
Kan iemand mij (ons) hiermee helpen? Ik probeer nu zo lief en zorgzaam naar hem te zijn, maar ik ben bang voor mezelf. Dadelijk verander ik weer even in een gemeen persoon.... Ik wilde het kort houden, maar alsnog een lang verhaal...
Gelogd

LPChip

 • Beheerder
 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 2.238
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
Re: Tweelingziel, Straal of vlam
« Reactie #3 Gepost op: mei 07, 2022, 04:01:21 pm »

Andere persoonlijkheden komen niet door, maar je gidsen bevestigen wel dat er meerdere zijn.

Ik durf haast te zeggen dat je lichaam overgenomen wordt, en je partner heeft daar iets mee te maken.

Je gidsen geven aan dat je partner een karmische verbinding heeft met oude zielen die ook bij hem willen zijn en die jouw lichaam over weten te nemen. Op dat moment zijn deze zielen eerst lief maar vallen terug in hun oude patroon wat uiteindelijk tot bonje leidt.

Wat voor jou daarom belangrijk is, is om je goed te aarden. Door goed geaard te zijn zal het moeilijker worden voor ze om jouw lichaam over te nemen.

Je kan je aarden met de volgende fysieke oefening:

Ga staan, sprijdt je benen ongeveer 20 cm uit elkaar en draai je voeten zodat ze ietsjes naar buiten staan. Zeg maar 40 graden.
Zak nu rustig door je knieŽn alsof je gaat hurken, maar zak alleen een 20-30 cm naar beneden. Niet zo ver dat het veel moeite kost, maar wel ver genoeg dat je merkt dat je naar beneden gaat.

Adem in door je mond en uit door je neus.

Herhaal een 5 a 10 keer. Je mag snel op en neer bewegen.Een visuele oefening:
Ga zitten op een stoel of op de bank.
Stel je voor dat er vanuit je stuitje een wortel van licht/energie uit je stuitje groeit en laat deze de aarde ingroeien. Als deze de aarde ingegroeid is, houd de wortel hier vast en voel hoe er energie via de wortel terug je lichaam instroomd.


Liefs,
LPChip
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!

Miniou82

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 5
  • Bekijk profiel
Re: Tweelingziel, Straal of vlam
« Reactie #4 Gepost op: mei 07, 2022, 04:21:57 pm »

bedankt voor uw reactie. Ik ga hiermee aan de slag.
Hij heeft ook meegelezen. Hij zegt dat het met iedereen in zijn omgeving gaat.
Eerst aardig en dan uit het niets bonje met iedereen.
Hij is zo aardig, helpt iedereen en uit het niets doen mensen gemeen tegen hem.
Hij heeft ook zeker 9 mensen levens gered. Hij kreeg ineens een ingeving. Gaat naar die persoon
soms zonder te weten waar die persoon is en redt die persoon van oa Zelfmoord, verdrinking, auto ongeluk, net op tijd een voet van neefje vast gepakt die van een balkon af zou vallen (hij was in een andere kamer). Hij heeft ook visioenen en dromen. Laatste tijd is hij heel bang voor de nacht. Hij verstijfd en voelt of ziet eea. Hij wil er niet over praten. Daarna zoekt hij mij bibberend op en vraagt om hem vast te houden.
Wat kan hij nu doen? Weet u bij wie hij terecht. Hij wil nu niet meer verder. Teveel verdriet en onrecht.
Ik ben de enige die hij heeft. En ik verander ook steeds van karakter. Hij is mijn maatje en zo'n fijn persoon. Dit verdient hij niet.
Ik hoop dat u weet wat er toch met hem is. Ik weet het even niet meer. Hij krijgt ook steeds nummers door. Dagen lang. Mooie nummers. Vaak dubbele nummers, maar hij heeft geen motivatie meer om op te zoeken wat er nou is.

Gelogd

LPChip

 • Beheerder
 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 2.238
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
Re: Tweelingziel, Straal of vlam
« Reactie #5 Gepost op: mei 08, 2022, 06:06:18 pm »

Het zien van dubbele nummers is communicatie van je gidsen/engelen. Ze laten we weten dat ze er voor je zijn en de betekenis van de nummers zelf geeft een diepere mening aan hun bericht.

Voor hem is het ook belangrijk dat hij zich aardt. Hij kan zich zelf ook afsluiten, maar dat zorgt er gelijk voor dat niets naar binnen en ook niet naar buiten kan. Het is dan wel een schild dat hem beschermd en wat ook andere entiteiten op afstand houdt.

Het is aan hem om het in ieder geval te proberen, dan kan hij daarna zelf dit schild aan en uitzetten naar gelang gewenst.

De oefening daarvoor is een visualiatie.

Stel je voor dat er een witte zuil van licht voor je ontstaat, zo'n 50 cm (halve meter) voor je. Deze is even hoog of iets hoger dan jezelf.
Laat de zuil nu langzaam om je heen draaien met jou in het middenpunt. Linksom of rechtsom maakt niet uit. Wat voor jou prettig is, of wat er het eerste in je op komt.

Laat deze zuil van licht nu sneller om je heen draaien. Steeds sneller draait deze balk om je heen tot hij op gegeven moment zo snel gaat dat je niet meer kan zien dat het een zuil van wit licht is maar het een soort van transparante waas vormt. Je hoort hem zoemen.

Zolang dit schild actief is, blokkeert het alles, zowel inkomend als uitgaand. Jij bent afgeschermd voor de buitenwereld en kan anderen niet voelen, andersom kunnen anderen jou ook niet meer voelen of raken.

Dit betekend echter ook dat je geliefden ook niet door dit schild heen komt. Na het opzetten van het schild, wat je dan voelt is echt 100% van jou alleen.

In de energetische wereld is het zo dat je met iemand contact kan maken door aan deze persoon te denken, je komt dan automatisch bij deze persoon terecht. Dit schild blokkeert dat ook voor een groot gedeelte, dus je wordt onvindbaar op dat moment. Als een entiteit in het lichaam van een ander is gegaan in jouw aanwezigheid zal het schild je alleen deels beschermen. Je voelen je niet meer maar zien je nog wel via de ogen van degene wie ze over genomen hebben.

Om metaforisch te spreken, stel je voor dat ze je alleen kunnen horen, en jij maakt altijd geluid. Maar nu met dit schild horen ze je niet meer. Ze weten niet waar je bent en kunnen je niet zien. Maar ze nemen nu het lichaam over van iemand die kan horen en zien. Ze horen je niet meer, maar ze zien je nog wel.

Het zal ze wel verwarren, maar een aanhouder zal het niet stoppen.

Als laatste, als het schild eenmaal draait blijft het draaien tot het uiteindelijk wegebt. Dat kan een aantal uur duren. Dit is niet erg. Als je het weer nodig hebt kun je het weer opnieuw maken, of als het er nog is, hoef je alleen maar die balk weer te zien draaien en eventueel een zetje geven als je het gevoel hebt, dat dat 't nodig heeft. Vaak is eraan denken en herinneren hoe het eruit zag al genoeg.

Als je dit schild vaak genoeg opgezet hebt, kun je het op gegeven moment binnen 2 seconden opzetten. In het begin zal het eerder 10-15 seconden duren, maar dat is prima.

Ik hoop dat dit jullie helpt.

Liefs,
LPChip
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!

Miniou82

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 5
  • Bekijk profiel
Re: Tweelingziel, Straal of vlam
« Reactie #6 Gepost op: mei 09, 2022, 06:35:03 pm »

Heel erg bedankt voor uw uiteg. We hebben het gisteren laat goed doorgenomen.
Waarschijnlijk gisteren weer een gevalletje gehad dat ik echt hťťl anders was. Hij is er dit keer niet op in gegaan. Hij kwam verdrietig thuis van zijn familie. Hij vertelde net dat ik heel lief was en goed voor hem zorgde. Ik troostte hem. Ik weet dit uiteraard ook. Ik bleef kalm en praatte hem moed in. Misschien belangrijk dat wij beide een HSP zijn. Hij heeft daarbij ADHD en Hoogbegaafd (is hiervoor getest). We gingen slapen en ik weet nog dat ik dacht...Ik hoop dat hij in ieder geval wel kan slapen. Ik schijn dus heel erg irritant geweest te zijn. Hem wakker houden. Ik was niet gemeen, maar heel kinderlijk plagen, irritant, maar wel dat ik steeds intiem wilde zijn. Ik gedroeg me totaal niet zoals IK ben. Door uw reactie was hij zich ervan bewust. Hij heeft zich afgesloten. Hij werd 1x heel boos. Daar schrok ik denk ik van en naar het toilet. Toen ik terug kwam weet ik nog dat ik blij was dat hij kon slapen. Nu hoor ik dat ik zo vreselijk irritant was. Ik kan me er niet veel van herinneren.
Ik schrik hier echt van. Wie is die persoon toch? Hoe kom ik daar toch achter?
Nogmaals (ook namens mijn partner) heel erg bedankt voor de informatie en tips.
Gelogd

LPChip

 • Beheerder
 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 2.238
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
Re: Tweelingziel, Straal of vlam
« Reactie #7 Gepost op: mei 09, 2022, 08:38:06 pm »

Fijn om te horen dat het lukt.

Het is echter niet aan mij om de andere personages blood te leggen. Ik mag jullie enkel begeleiden in het omgaan met deze omstandigheden. Een regressietherapeut kan hem helpen erachter te komen waarom andere personages steeds bij hem willen zijn. Dan kan hij ook gelijk het karma afwerken wat hun aan hem gebonden hebben, en dan ben je er echt voor goed van af.

Voor nu echter, is, wat je nu leert, ook erg belangrijk, maar dan voor een andere reden. Die mag ik echter niet prijs geven.

Mijn advies dus: zorg er eerst voor dat jullie als koppel goed met de situatie om kunnen gaan en dat hij zich goed kan afsluiten en dat jullie van elkaar weten wanneer het speelt. Daarna eens een afspraak maken met een regressietherapeut.

Liefs,
LPChip
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!

Miniou82

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 5
  • Bekijk profiel
Re: Tweelingziel, Straal of vlam
« Reactie #8 Gepost op: mei 09, 2022, 09:40:07 pm »

Bedankt voor alle informatie en uw snelle reactie. Dat doet ons goed. Ik ben aan het kijken naar regressietherapeuten. Een mevrouw die oa regressietherapeut is voelt goed aan. Mensen die ons voor zijn gegaan spreken ook vol lof over haar. Ze woont/werkt heel toevallig in het dorp waar wij beide zijn opgegroeid en op school hebben gezeten ;D

Nogmaals mijn dank en wie weet spreek ik u nog voor iets heel anders. Uiteraard blijf ik de site volgen en de
verhalen van anderen lezen.

Groetjes van Manon
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.11 seconden met 22 queries.