Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Chakra’s en de wet van de aantrekking  (gelezen 4571 keer)

WhiTeAnGeL

  • Lid
  • Offline Offline
  • Berichten: 410
    • Bekijk profiel
Chakra’s en de wet van de aantrekking
« Gepost op: juli 06, 2008, 07:31:16 pm »

Chakra’s en de wet van de aantrekking

Het kan gebeuren dat je ervoor kiest om minder om te gaan met bepaalde vrienden. Je kan ook andere gewoontes krijgen bijv eetgewoontes.
We voelen ons aangetrokken tot mensen wier instelling de onze weerspiegelt. Wanneer je een levenstijl veranderd ga je onbewust en bewust opzoek naar mensen met wie je overeenkomsten hebt. Ook op een dieper niveau heeft je instelling invloed op de energiecentra van je lichaam, die chakra’s worden genoemd.

Ieder chakra is verbonden met bepaalde kwesties in je leven. Aan welke kwesties we het meest denken, bepaalt welke chakra word gestimuleerd. Vervolgens worden we aangetrokken tot mensen met een gelijksoortige geestesgesteldheid.


Wortelchakra 1ste chakra
Bevind zich aan de basis van de wervelkolom
Als je vaak bezig bent in je gedachtes met stabiliteit en veiligheid, wat je eerste chakra betreft zul je als een magneet mensen aantrekken die ook veel belang hechten aan stabiliteit en veiligheid.

Sacraalchakra 2de chakra
Bevind zich halverwege je navel.
Mensen die fysieke problemen hebben of geobsedeerd worden door lichaamsgewicht, eetlust, gezondheid of verslaving, zullen een sacraalchakra hebben wat uit balans is en automatisch mensen aantrekken die ook met hun lichaam bezig zijn.

Zonnevlechtchakra 3de chakra
Bevind zich net boven je navel.
Dit chakra heeft te maken met angsten, obsessies voor macht en machtsuitoefningen. Als deze zaken ons erg bezig houden trekken we mensen aan met een gelijksoortige instelling.

De 3 lagere chakra’s die hierboven zijn beschreven zijn verbonden met aardse zaken.


De 4 hogere chakra’s die nu worden beschreven zijn verbonden met hogere zaken. Zoals spiritualiteit.


Hartchakra 4de chakra
Bevind zich bij je hart.
Het hartchakra is verbonden met liefde. Mensen die veel bezig zijn met alles wat met liefde te maken heeft, zoals vergeving, medeleven en relaties tussen zielspartners worden ‘’hartsmensen’’ genoemd. Ze trekken anderen liefdevolle mensen aan.

Keelchakra 5de chakra
Bevind zich bij je keel. Addemsappel.
Dit chakra is verbonden met creatieve uiting en communicatie. Door je op deze zaken te concentreren en bezig te houden trek je mensen aan die hier ook mee bezig zijn.

Derde oog chakra 6de chakra
Bevind zich tussen je wenkbrauwen.
Dit chakra houd zich bezig met geestelijke waarnemingen. Als je aan visualiseren of mediteren hebt gedaan of doet, of als je van nature helderziend bent is dit chakra geopend. Je zult mensen aantrekken die ook spirituele intresses en vermogens hebben.

Kruinchakra 7de chakra
Bevind zich bij de kruin.
Dit chakra staat voor wijsheid en 1 zijn met de wereld.
Iemand die zich aan deze instelling houd zal mensen aantrekken die zich hier ook mee bezig houden en op het spirituele pad zijn.

Via elke chakra wat word gestimulleerd ,overactief of onderactief is trek je dat soort mensen aan die ook zo leven.
Zodra je gewoontes, intresse veranderen verlies je vanzelf de belangstelling voor mensen die vanuit je voormalige chakra-instelling leven.
Je krijgt dan belangstelling en voelt je aangetrokken tot mensen die dezelfde belangstelling hebben voor iets.
Door de wet van de aantrekking komen er nu , zolang je positieve verwachtingen koestert nieuwe, gelijkgezinde mensen in je leven.
Gelogd
Om mij heen heeft God gezegd zijn de Engelen van Israel. Links van mij is Michael en rechts is Gabriel, voor mij is Uriel en achter mij Rafael, boven mij Gods aangezicht en liefde om mij heen.
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.057 seconden met 22 queries.