Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: 1 [2]   Omlaag

Auteur Topic: De galactische oorlog  (gelezen 1925 keer)

B1986

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 317
  • Bekijk profiel
Re: De galactische oorlog
« Reactie #15 Gepost op: maart 10, 2023, 06:08:13 pm »

Het lijkt wel of er toch weer wat meer negativiteit en angsten in de wereld zijn en ik hoor niets anders dan dat mensen ziek zijn of geweest zijn (ikzelf ben nog herstellende van een keelontsteking).
Ik heb licht en liefde verspreid, ga ik weer doen zodra ik het weer kan, maar het is zwaar. Ik kan namelijk maar een beperkt aantal mensen en locaties helpen (en niet de hele wereld 😇)
Mijn gevoel zegt er moeten meer mensen gaan helpen, niet verkeerd of dwingend bedoeld, maar hoe meer mensen helpen hoe beter. Zo hoorde ik afgelopen week van iemand die op de administratie van een ziekenhuis werkt dat haar oudere collega's (nog steeds) heel bang zijn om corona te krijgen. Ik weet bijna zeker dat er in veel ziekenhuizen zo'n angstige, negatieve energie hangt die mensen beÔnvloeden.
En op plekken zoals supermarkten voelt het ook niet fijn aan, begrijpelijk door de stijgende prijzen.

Maar is er nog wel beweging in dat we toch door kunnen groeien, bewustzijn groeit en we de positieve kant op gaan? En zou ik nog meer of iets anders kunnen doen om te helpen?
Gelogd

LPChip

 • Beheerder
 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 2.160
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
Re: De galactische oorlog
« Reactie #16 Gepost op: maart 11, 2023, 10:48:46 pm »

Ziekenhuizen is propaganda. Niet alleen van de artsen naar de patienten, maar ook vanuit de pharma industrie naar de artsen toe. De artsen wordt verteld dat het zo is en nemen dat blind aan, omdat ze dat geleerd hebben te doen. Dus ja, het is logisch dat ze in ziekenhuizen enorm bang zijn voor een virus omdat ze zelf enorm in die propaganda geloven. Want als ze dat niet doen, raken ze hun baan kwijt.

Maar het is inderdaad overal moeilijk door de stijgende prijzen. Maar aan de andere kant, de energie stijgt ook hard, en dit zorgt er ook voor dat mensen die wel kunnen groeien, last krijgen van de extra energie en daardoor ook geraakt worden door de heersende ziekte.

Zie het zo, deze ziekte zorgt ervoor dat mensen extra ontspannen, en dat geeft weer een mogelijkheid om de hoge energieŽn extra tot je te nemen. ;)

Vanuit je gidsen: Blijf gewoon doen wat je al doet. Zet jezelf wel op de 1e plek, want als jij niet fit bent, kun je ook niets doen. Reserveer wat energie dat alleen voor jou is, en de rest mag je weggeven.

Liefs,
LPChip
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!
Pagina's: 1 [2]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.15 seconden met 22 queries.