Armina, het spirituele forum
Log in of registreer jezelf.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Geavanceerd zoeken  

Nieuws:

Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: voorspellende dromen die mij steeds banger maken  (gelezen 1769 keer)

Lotje1990

 • Nieuw lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 1
  • Bekijk profiel
voorspellende dromen die mij steeds banger maken
« Gepost op: februari 01, 2021, 12:16:30 pm »

Hallo,

Ik ben niet echt gelovig of spiritueel aangelegd. Ik sta er eerder gewoon open in.

Nu heb ik als kind al vak dromen gehad waarvan sommige ook echt gebeurt zijn of later gebeuren. Nooit verder bij stil gestaan. Pas de laatste 10 jaar valt het me op wat er gebeurt.

Ik heb een angststoornis en ben autistisch en de dromen komen steeds vaker. Elke keer als zo'n droom ben ik dagen soms weken onrustig en bang. En hoe vaker het daadwerkelijk gebeurt, hoe banger en onrustiger ik word.

Is er iemand die mij kan helpen om meer rust hierbij te krijgen? Graag privť.

Ik kreeg van een autisme begeleidster het advies om de angst maximaal een week toe te staan en dan moet ik het 'parkeren'. Maar het voelt als een vreselijke grote last op mijn schouders. Zeker als het daadwerkelijk gebeurt is en mijn hoofd zegt 'IK WIST HET'. Ik kan het met niemand in mijn omgeving over praten en ben echt wanhopig aan het worden.
Gelogd

LPChip

 • Beheerder
 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 2.247
 • Wat kan het leven toch mooi zijn.
  • Bekijk profiel
Re: voorspellende dromen die mij steeds banger maken
« Reactie #1 Gepost op: februari 01, 2021, 03:11:00 pm »

Probeer het rationeel te bekijken. Stel dat de droom uit gaat komen. Wat kun je van te voren doen als voorbereiding? En zelfs als je dat probeert, komt het dan nog wel? En wat als je niets doet, hoe erg is het dan?

Ik snap dat soms een droom eng kan zijn, maar waar komt dan de angst vandaan? Is het angst vanwege wat je gedroomd hebt, of meer dat de voorspelling uitkomt terwijl je er eigenlijk niet in geloofd?

Weet overigens ook dat je ook te maken hebt met de wet van de aantrekkingskracht (ofwel Law of Attraction). Als je geloofd dat iets gaat gebeuren, dan creŽer je deze werkelijkheid en komt het uit. Vandaar dat het relativeren belangrijk is.

Liefs,
LPChip
Gelogd
Bedenk niet wat je morgen kan gaan doen, maar doe het gewoon!

Als je met een ernstig probleem geconfronteerd wordt, denk dan zeer goed na. Is er een oplossing, dan heeft het geen zin u op te winden. Is er geen oplossing, dan heeft het geen nut u op te winden.

Twijfel is niet meer van deze tijd. Twijfel betekent gewoon nee!

Gedachtengrover

 • Lid
 • Offline Offline
 • Berichten: 10
  • Bekijk profiel
Re: voorspellende dromen die mij steeds banger maken
« Reactie #2 Gepost op: november 14, 2022, 09:05:44 pm »

Ik had dit op de basisschool met klasgenoten waar ik ruzie in had.. Ik beelde mij ruzie in en de volgende dag stond ik te vechten op een manier die ik eerder had gevisualeerd...

Omdat ik zelf veel last had van reageren op zielen in mijn geest ben ik op jonge leeftijd al naar Boddaertcentrum gestuurd, als je mensen aanhoort en dat soort vermogen hebt dan roep je gemakkelijk ellende over je af als je het niet begrijpt.. Ik heb mijn spiritualiteit daarna onderdrukt tot ik voor de derde keer psychotisch werd van tweespalt, toen heb ik doorgezet en ben ik het geluid gaan omarmen.

Mensen die kracht hebben om visioenen te zien en spirtuele gaves hebben kunnen helaas in sommige gevallen ook angsten gaan voelen die ze niet begrijpen of zelf op kunnen lossen, net zoals agressie en andere emoties die sociale leven negatief beÔnvloeden. Het gevecht om dit zelf op te lossen kost soms meer dan naar iemand gaan die dat voor je kan doen.
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog
 

Pagina opgebouwd in 0.05 seconden met 23 queries.